Forstå datacenterplaceringer (hvorfor det bedre)

Hvor mange websteder er der i verden? Vil du blive overrasket over at høre, at der er lidt mere end en milliard websteder? Dette betyder, at der er et websted for hver otte personer.


Naturligvis betyder det ikke, at alle disse websteder er aktive. Det’s estimerede, at kun omkring 200 millioner af dem bruges aktivt. Blandt disse er hundreder af millioner af eksisterende værtsnavne.

Hvis der er hundreder af millioner af websteder, har de alle brug for en hostingudbyder. Det anslås, at der i øjeblikket er hundreder og, afhængigt af hvem du spørger, tusinder af hostingudbydere og servere over hele planeten.

Ejere af små virksomheder og enkeltpersoner, der har deres egne websteder, har brugt disse hostingudbydere i årevis. For disse personer er besværet med at oprette deres egen hosting ikke det værd. Off-site hosting er det, det er for dem.

Situationen er forskellig med større virksomheder. Mange større virksomheder har besluttet at beholde deres hjemmeside’s servere på stedet. Eller de kan bruge private datacentre. Mange er migrerer deres computing til skyen. Dette har ført til en eksplosion i mængden af ​​datacentre, der findes over hele verden. Hvert nyt datacenter er større end det, der gik forud for det.

Der er i øjeblikket tæt på 500 hyperscale-datacentre over hele verden. Disse inkluderer datacentre, der bruges af Facebook, Amazon, Google, Alibaba og Baidu.

Derudover er der datacentre i forskellige størrelser på over 8,6 millioner.

På dette tidspunkt udgør store datacentre mere end 70 procent af tjenesteudbyderens datacenterkonstruktion, når det kommer til rummet rundt om i verden.

Disse datacentre har en enorm indflydelse på hverdagslige menneskers liv. Af denne grund er det forståeligt, at mange har spurgt, hvor disse store datacentre er placeret.

Hvor ligger verdens store datacentre?

Det kan være vanskeligt at sammenligne størrelsen på forskellige datacentre over hele verden. Dette skyldes, at nogle datacentre bare er bygninger, der har masser af servere i sig. Andre har faciliteter, herunder konventioner, kontorer og endda boligarealer.

Når du følger med på nyhederne om datacentre, ser det ud til, at der hver eneste måned er et nyt projekt, der annonceres. Det ser ud til, at virksomheder er i en konkurrence om at overgå hinanden ved at oprette datacentre, der er større og bedre end dem, der kom foran dem. Når du ser på datacentre, der er lagt på et kort, ser du tydeligt, hvor meget indsats og økonomiske ressourcer der investeres i deres oprettelse.

Konkurrerer om at være den største

Når du ser på planerne for nogle af de datacentre, der vil komme online i de næste par år, kan du ikke lade være med at blive imponeret over, hvordan disse nye centre dværger de megacentre, der er blevet bygget i de sidste par år.

Der var en tid, hvor faciliteter som The Lakeside Technology Center ligger i Chicago, Illinois eller Switch’s SUPERNAP-facilitet i Las Vegas blev betragtet som de største datacentre i verden, hver af dem havde omkring 1.000.000 ft².

Der nærmeste konkurrenter var datacentre, der havde et sted mellem 400.000 ft² og 600.000 ft². Lade’s ikke dræbe os selv, da disse datacentre åbnede, blev de også betragtet som kvægter. Hvordan tingene har ændret sig. Nu er et datacenter, der har 1.000.000 ft.², næppe en blip på kortet. Datacenterprojekter, der i øjeblikket er under konstruktion, involverer multibyggende campusser med millioner af kvadratmeter. De er designet med fleksibilitet i tankerne. Målet er at være i stand til at fortsætte med at vokse datacentret baseret på den aktuelle efterspørgsel.

Bare tænk på China Telecom Data Center. Centret ligger i informationsparken Indre Mongoliet. På dette tidspunkt er dette det største datacenter i verden. Det dækker imponerende 10.700.000 ft.². Det er hjemsted for et computer-datingscenter, callcentre, kontorer, boligkvarter for personalet og pakhuse. Dette er et dyrt datacenter. Det menes at have kostet mere end 3 milliarder dollars at konstruere. Så tag det Lakeside Technology Center.

Verdens datacentervortex

Datacentergyder i Loudoun County, VA anses for at være en datakriterium, Vortex. Der er en række faktorer, der har bidraget til dette, herunder infrastrukturen i området, placering af området og incitamenter, der er blevet fastlagt af regeringsembedsmænd.

verdens datacenter

Loudoun Office of Economic Development, der diskuterede deres amts relevans, erklærede, at op mod 70 procent af internettrafikken rundt om i verden flyder gennem Loudoun’s datacentre dagligt.

Når du først hører dette, lyder det måske en smule overdrevet, indtil du er klar over, at forbrugere af hyper megadata, inklusive Facebook, Amazon og Microsoft, alle ejer eller lejer fast ejendom i den zone. Ud over disse behemoths er der 3.000 andre tech-virksomheder, der lejer eller ejer plads i dette område.

DuPont Fabros Ashburn Corporate Center samt Digital Realty Ashburn Campus er et par af de store faciliteter, der ringer til Loudoun County hjem. Der er mere end 60 faciliteter i området, der tager millioner af kvadratmeter plads. Dette antal vokser dagligt.

Noget lignende sker i Indre Mongoliet. Kina drager fordel af det kølige vejr, rigelig nedbør og andre unikke egenskaber i dette område for at skabe megacentre, der er millioner af kvadratmeter store.

Som med det tidligere nævnte China Telecom Data Center, bruges naturligvis ikke al plads i disse datacentre til servere. Noget af pladsen bruges til boliger, kontorer, køleopbevaring, forretningsservice og næsten alt andet, computere kan gøre. Kina ligger på andenpladsen, men det har en lang vej at gå, før det kommer tæt på De Forenede Stater.

De Forenede Stater er i øjeblikket vært for halvdelen af ​​verden’s 100.000 mest besøgte websteder. Kina og Tyskland er hver vært for omkring 5.000 af de øverste steder. Phoenix, Arizona er den mest populære by for de mest populære websteder. En af grundene til dette er det faktum, at webhosting-gigant GoDaddy sammen med Cyrus One og Digital Realty Trust gør deres hjem i Phoenix, Arizona.

Det handler om placeringen

Store datacentre er dyre at opføre og dyre at vedligeholde. De genererer meget energi og varme, så de har brug for komplicerede kølesystemer samt komplicerede netværkssystemer. Mange datacentre bruger den samme mængde strøm, som en mellemstor by har brug for.

På grund af de store mængder af sikre data, som disse datacentre har, skal de naturligvis være sikre og pålidelige. Samtidig skal de være fleksible nok til at ændre sig efter deres kunders behov. Når de vælger det rigtige sted til et stort datacenter, er virksomheder nødt til at overveje omkostningerne ved elektricitet, hvor meget jord der vil koste, og hvor langt deres data bliver nødt til at rejse for at komme, hvor det skal gå.

Når man tænker over dataoverførselshastigheder og placeringen af ​​et datacenter, er virksomheder nødt til at overveje de brugere, som de skal servicere. For eksempel kræver New York Stock Exchange dataoverførselshastigheder i under millisekunder. For at kunne levere denne service skal datacentret være så tæt på de personer, som det servicerer. For New York-børsen skal den være inden for 50 miles.

Normale mennesker kræver ikke dataoverførselshastigheder overalt i nærheden af ​​denne hurtige. De fleste klarer sig godt med dataoverførselshastigheder målt ved brøkdel af sekunder. For eksempel, når vi taler om Switch’s Supernap-facilitet i Las Vegas, taler vi om en facilitet, der er 270 miles væk fra Las Vegas. Data er i stand til at overføre fra datacenteret til Las Vegas på syv ms.

Facebook har taget en ny tilgang ved at opbygge et datacenter i udkanten af ​​den arktiske cirkel ved Nordsverige. Denne placering gør det muligt for Facebook at drage fordel af vandkraftgeneratorer til at drive deres servere. De er i stand til at bruge den arktiske luft til at køle deres servere. Dette gør Facebooks server i Arctic Circle energieffektiv.

Andre udviklere af datacentre følger efter. De leder efter måder at bruge grøn energi til at reducere deres datacenters indvirkning på miljøet og samtidig sænke omkostningerne ved at køre dem.

Den meteoriske vækst på Internettet

Hvis du læser med en gennemsnitlig hastighed, er det blevet oprettet mere end 1.200 websteder fra det tidspunkt, du begyndte at læse denne artikel. Dette understreger den store indvirkning, World Wide Web har. Snart inkluderes datacentre, der har 2.000.000 ft² ikke i verdens største datacentre. Vi vil sandsynligvis se mere vægt på infrastruktur som en service samt platform som en service. Disse to teknologier, kombineret med software som en tjeneste, gør datacentre til livsgrundlaget for forretningen.

Gig-markedet spiller også en stor rolle i dette. Der er så mange mennesker, der tjener penge på Internettet. Nu er det vigtigere end nogensinde for dig at være i stand til at identificere den bedste websted vært, lære om, hvordan deres infrastruktur fungerer, og sikre dig, at de måler op til dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map