Dreamhost gjennomgang

Med sin 97-dagers pengene-tilbake-garanti og et bredt utvalg av hosting-pakker, er DreamHost en solid oppføring i det australske markedet for webhotell.


Oppetidstallene deres svever rundt 99,96 prosent, og med en hastighet på 719 ms er de definitivt sette opp noen imponerende tall.

Er DreamHost den du har ventet på? Hvis det er tilfelle, så lenge du ikke ser etter en Windows-basert plattform. Ellers er det mye å like med denne veteranen fra webhotell-scenen.

Ulemper

  • Tilgang til kundesupport kan virke begrenset
  • Overføringer av nettsteder er ofte bare tilgjengelige på lønnsbasis

DreamHost har vært i drift i omtrent to tiår. De tilbyr en 100 prosent oppetidsgaranti og 24/7 kundestøtte. Selskapet hevder å være lidenskapelig opptatt av open source programvare og WordPress. Som kraften bak 1,5 millioner nettsteder er DreamHost et populært valg for webansvarlige over hele verden.

Oversikt over DreamHost Web Hosting

DreamHost prøver virkelig å ta komplikasjonen og gjettene fra å bygge et nettsted. De gir en tilpasset kontrollpanel som er intuitivt designet. Det kreves ingen kunnskap på avansert nivå her hvis du er en førstegangsansvarlig.

Hvis du trenger å bygge et nettsted, kan DreamHost hjelpe deg også her. De har en lett å navigere nettbygger som har mange flotte temaer. Folk som foretrekker WordPress, vil gjerne finne favorittplattformen deres fullt ut støttet av DreamHost, faktisk, DreamHost er en av WordPress ‘anbefalte webhotells.

Nettstedsbygging er selvfølgelig ikke DreamHosts spesialitet. Hvis du ønsker en virkelig utenom det vanlige nettstedet, vil du sjekke ut noen av de beste nettstedbyggere som er tilgjengelige.

Når du velger DreamHost, har du alltid muligheten til å samhandle med mennesker som gir kunnskapsrik teknisk support. Bare ikke forvent å kunne ringe dem på telefonen fordi dette alternativet ikke er tilgjengelig.

Med over gjennomsnittlig hastighet og oppetid kan du stole på DreamHost for å gi nettstedet ditt ytelsen som den trenger for å lykkes. I tillegg vil du oppdage en rekke apper og plugins som vil forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt. Se etter nyttige tillegg som Joomla, Tumblr, Shopify, Drupal og andre.

DreamHost-webhotellpriser

Dette selskapet tilbyr mange valg for hosting. Enten organisasjonen din er stor eller liten, vil du finne et alternativ som passer dine behov.

DreamHost Delt Hosting

DreamHosts delte hostingplaner kan kjøpes på måned til måned, ett år eller tre år.

Selvfølgelig, den tre-årige pakken vil gi deg de største kostnadsbesparelsene. Hvis du bare begynner og tenker at tre år er for mye forpliktelse, vil antagelig en av de kortere alternativene fungere helt fint og ikke koste en arm og et ben.

En ting å være klar over er at hvis du går med alternativet måned til måned, må du kjøpe og registrer ditt domenenavn for omtrent USD 9,99. Med alternativene på lengre sikt er domenenavnet gratis inkludert.

Dream-delt

Som DreamHosts nettsted sier, er deres delte hostingplaner et ideelt sted å starte for den nybegynnte nettredaktøren. De er enkle, enkle og rimelige.

Brukergrensesnittet er vennlig og tilgjengelig, og det er mange alternativer for å drive en blogg, en bedriftsnettsted eller til og med en nettbutikk. En rekke tilpassbare temaer og kompatible plugin-moduler gjør dette til et allsidig, men brukervennlig valg. De vanlige oppdateringene og 24/7 support er viktige funksjoner.

DreamHost migrerer ditt eksisterende WordPress-nettsted hvis du har en. Enten dette er tilfelle for deg eller ikke, vil du sette pris på tilgjengelig adminpanel, gratis domenenavn, gratis e-postadresser, gratis personvern og ett-klikk-installasjonen. Sikkerhetskopiering er automatisert, og gratis SSL-sertifikat holder trafikken trygg og sikker.

Når du velger delt hosting med DreamHost, får du ubegrenset MySQL-databaser og tilgang til en rekke avanserte verktøy. Blant funksjonene er sikker skalltilgang, et fullt Unix-skall, tilgang til rå loggfiler og støtte for Python, Perl og Rails.

For øyeblikket tilbyr DreamHost to delte hostingplaner.

Delt Starter

Fra og med 2,59 dollar per måned for det tre årige abonnementet inkluderer denne pakken ett nettsted med et gratis domene.

Trafikken er ubegrenset, og du får SSD-lagring sammen med forhåndsinstallasjon av WordPress.

Hvis du vil, kan du legge til e-post til denne pakken for et nominelt månedlig beløp. For referanse er kostnadene fra måned til måned på denne pakken $ 4,95.

Delt ubegrenset

Den ubegrensede planen starter på AU $ 5,95 per måned for introduksjonsperioden på tre år. Etter det går prisen opp til AU $ 7,95 per måned.

Denne pakken gir deg et ubegrenset antall nettsteder, ubegrenset trafikk og ubegrensede e-postadresser for domenet ditt uten ekstra kostnad. Hvis du velger å gå med alternativet måned til måned, blir du belastet $ 10,95 hver måned.

DreamHost VPS Hosting

VPS hosting av DreamHost er et steg opp fra de delte hostingpakkene. Som andre VPS-planer, får du ressurser som er dedikert til nettstedet ditt alene. Dette betyr forbedret hastighet og ytelse, beregninger som virkelig teller med et voksende nettsted.

Til tross for økt funksjonalitet, får kunder på dette nivået fremdeles et utrolig enkelt grensesnitt som det er mulig å ha et nettsted oppe og går på få minutter.

Dream-vps

Hvis nettstedet ditt og dets behov vokser, kan du skalere opp til mer lagringsplass og RAM på få sekunder. Med disse VPS-pakkene får du alt du trenger, inkludert e-post, SSL, SSD-er, personvernfunksjoner og ubegrensede domener.

Med ubegrenset båndbredde og en garanti på 100 prosent, nettstedet ditt er på vei til suksess. Du får til og med ubegrensede MySQL-databaser og ubegrensede e-postkontoer.

Dreamhost VPS

For tiden tilbyr DreamHost fire VPS-planer. Hver av dem kan kjøpes på måned til måned, ett år eller tre år.

VPS Basic

Denne er for nettstedet som bare begynner. Den leveres med én GB RAM, 30 GB SSD-lagring, ubegrenset nettsteder og ubegrenset trafikk. Den månedlige planen koster $ 15 per måned. En ett års pakke koster $ 13,75 per måned, og den treårige avtalen løper 10 dollar.

VPS Business

Disse pakkene er designet for små bedrifter og inkluderer to GB RAM, 60 GB SSD-lagring og de samme ubegrensede alternativene som er inkludert i grunnleggende plan. Måned til måned koster denne pakken AU $ 30 per måned. Ettårsplaner bringer prisen ned til AU $ 27,50 per måned, og tre år koster AU $ 20 per måned.

VPS Professional

Denne pakken har de samme ubegrensede funksjonene som de to foregående.

Imidlertid utvider den RAM til fire GB og SSD-lagring til 120 GB.

Prisen for denne pakken løper $ 60 på månedlig basis, og faller til $ 55 per måned for ett år og $ 40 per måned i tre år.

VPS Enterprise

Dette er designet for nettsteder som krever mye mer i veien for ressurser.

Inkludert åtte GB RAM og 240 GB SSD-lagring, er denne $ 120 per måned planen en god avtale for en voksende virksomhet.

Påmelding i ett år bringer prisen ned til $ 110 per måned, mens et tre-årig abonnement koster $ 80 per måned.

DreamHost dedikert hosting

Fullt administrert, dedikert server hosting fra DreamHost er designet for bedriftsnettstedet som krever fullstendig engasjerte ressurser og oppgradert sikkerhet.

Kunder kan velge mellom enten månedlige eller årlige planer som tilbyr avansert maskinvare og programvare.

Nettstedets ytelse er definitivt oppgradert med disse planene. DDoS-beskyttelse og 2N + 2 kraftredundanse gir ro i sjelen, og 100% oppetidsgaranti. Til tross for alle mulighetene som følger med disse pakkene, grensesnittet forblir brukervennlig.

dedocated-Dreamhost

Kunder får fullstendig root- og shell-tilgang og muligheten til å motorsykkel eller starte sin server på nytt når det er nødvendig. Andre funksjoner inkluderer Ubuntu Linux, OPcache, RAID 1-lagring, Node.js, PHP7, Ruby, Python, Perl og mye mer.

DreamHost tilbyr to pakker for dedikert hosting.

Standard

Denne pakken koster 169 USD per måned eller 149 dollar per måned i et helt år, og inkluderer en Intel Xeon 4-Core 8-tråd-server, fire GB RAM, en TB HDD og de andre funksjonene som allerede er nevnt.

Forbedret

På månedlig basis vil denne planen koste 299 dollar. Hvis du registrerer deg for ett år, betaler du AU $ 279 per måned. Dette gir deg en Intel Xeon 12-Core 24-Thread-server med 16 GB RAM og to TB HDD. Selv for et nettsted som opplever alvorlig vekst, bør dette være rikelig med krefter.

DreamHost WordPress Hosting

Hvis du er strengt dedikert til WordPress-nettsteder, kan det være lurt å sjekke ut DreamHost’s WordPress hosting.

Det er verdt å merke seg at WordPress støtter DreamHost som en vert for plattformen sin, så du vil sannsynligvis finne all den tilpasningen og kraften du trenger her.

Alle hostingplanene for WordPress inkluderer øyeblikkelig oppsett for WordPress-nettsteder, et gratis domene og et brukervennlig panel.

Dreamhost-wordpress

WordPress-oppdateringer er automatiske, og rikelig med personvern er inkludert. Med gratis e-post hosting og et inkludert SSL-sertifikat, dette er et greit og rimelig alternativ for WordPress-tilhenger.

DreamHost tilbyr både delt og administrert WordPress-hosting. I tillegg kan du gå med et VPS-alternativ. De delte og VPS-pakkene er de samme som gjennomgått ovenfor. Dette etterlater den administrerte WordPress-hosting som den eneste gjenværende tjenesten som skal detaljeres.

WordPress Managed Hosting

Denne vertstjenesten, som er kjent som DreamPress, er tilgjengelig i tre nivåer og enten på månedlig eller årlig basis. Grunnleggende DreamPress-abonnement gir rom for 100.000 månedlige besøkende. Det har umeteret båndbredde og 30 GB SSD-lagring. Dette koster AU $ 19,95 per måned eller AU $ 16,95 per måned i ett år.

Den oppgraderte DreamPress Plus-pakken har ubegrenset CDN, og 60 GB SSD-lagring for cirka 300 000 månedlige besøkende. Månedlig måned koster denne planen $ 29,95, med et års abonnement som bringer månedsprisen ned til AU $ 24,95 per måned.

DreamPress Pro er designet for nettsteder med mer enn en million besøkende hver måned. Den har 120 GB SSD-lagring og ubegrenset CDN. Til $ 79,95 per måned eller AU $ 71,95 per måned i ett år, er dette en relativt rimelig pakke.

Hvordan stabler DreamHost sine planer opp til konkurransen?

DreamHost klarer seg bra sammenlignet med andre webverter i Australia. Det er imidlertid verdt å merke seg det de tilbyr ikke noe Windows-basert hosting. Dette betyr at du må bruke Linux i stedet. Det er ikke noen avtale for noen mennesker, men for andre er det det.

Prismessig er det hyggelig å se at forskjellen mellom DreamHosts introduksjonskostnader og vanlige kostnader ikke er stor. Du vil sannsynligvis ikke oppleve ubehagelig klistremerkesjokk når kampanjeperioden avsluttes og du begynner å betale vanlige priser.

Imidlertid kan det hende du ikke liker at gratis migrering av nettsteder ikke alltid er tilgjengelig gjennom DreamHost. Hvis du har et nettsted som er hostet et annet sted som du vil flytte til DreamHost, kan det koste deg.

DreamHost kundesupport

kundeserviceHvis du trenger hjelp mens du bruker DreamHost, kan du be om det via e-post, online chat eller et billettbasert system. derimot, du kan ikke kontakte dem på telefon, noe som kan være litt hodepine når du føler at det ville være mer effektivt å snakke med noen. Nettpratfunksjonen ser likevel ut til å fungere bra. Responstidene er i gjennomsnitt mindre enn ett minutt.

Merknad er også DreamHosts betydelige kunnskapsbase. Hvis du har noen vanlige spørsmål eller bekymringer, kan du sannsynligvis finne svarene du trenger der.

The Upshot

Selv om DreamHost ikke helt måler seg med de beste-web-vertene i Australia, lover det fortsatt en ganske god verdi. Oppetidstallene og hastigheten ser bra ut. I tillegg har den en enkel å bruke nettstedbygger og mange alternativer så langt som hosting-pakker.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map