Beaver Builder Review 2020

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WordPress, είναι πιθανό να συναντήσετε το Beaver Builder. Έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αξιόπιστους δημιουργούς σελίδων από τότε που κυκλοφόρησε το 2014 λόγω της αξιοπιστίας του, της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής και της κορυφαίας υποστήριξης.


Αρχική σελίδα Beaver Builder

Χρησιμοποιώ προσωπικά αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων κάθε μέρα εδώ και χρόνια, οπότε έχω πολλά να πω για αυτό το πρόσθετο – τόσο καλό όσο και όχι τόσο καλό. Επομένως, εάν θέλετε μια ειλικρινή κριτική, από την εκτεταμένη εμπειρία, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ακολουθεί μια ανάλυση του τι θα καλύψουμε:

 1. Beaver Builder: Πώς λειτουργεί
 2. Χαρακτηριστικά Beaver Builder: Δωρεάν / Lite εναντίον Pro
 3. Κινητή ανταπόκριση
 4. Beaver Builder Pro: Τιμολόγηση
 5. Beaver Builder: Αυτό που μου αρέσει
 6. Beaver Builder: Αυτό που δεν μου αρέσει
 7. Beaver Builder: Τελικές σκέψεις

Ας αρχίσουμε!


Beaver Builder: Πώς λειτουργεί

Το Beaver Builder είναι μια προσθήκη WordPress που βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα μεταφέροντας και αποθέτοντας στοιχεία όπως κείμενα, εικόνες, εικονίδια ή βίντεο.

Μόλις μπείτε στο εργαλείο δημιουργίας, θα δείτε μια καθαρή διεπαφή χωρίς ακαταστασία που σας δίνει χώρο για να εξερευνήσετε και να δείτε μόνοι σας πώς λειτουργεί. Ακολουθεί η εμφάνιση του Beaver builder:

Διεπαφή Beaver Builder

Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιώ το θέμα Astra που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο θέμα για κάθε δημιουργό σελίδων, συμπεριλαμβανομένου του Beaver Builder. Η πλευρική γραμμή απενεργοποιείται για έναν εντελώς κενό καμβά.

Για να αρχίσετε να προσθέτετε στοιχεία στη σελίδα σας, κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο Plus στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας είτε ένα μονάδα μέτρησης ή σειρά.

Μια σειρά μπορεί να έχει περισσότερες από μία στήλες και κάθε στήλη μπορεί να έχει μία ενότητα ή στοιχείο όπως μια φωτογραφία, κείμενο ή βίντεο.

Ας πούμε ότι θέλω να προσθέσω μια σειρά στη σελίδα μου. Θα μεταφέρω και ρίχνω μια σειρά στην περιοχή περιεχομένου και θα προχωρήσω στην προσθήκη φωτογραφιών στις στήλες. Δείτε πώς λειτουργεί:

προσθήκη σειρών και ενοτήτων

Καθώς ρίχνετε τη σειρά ή τη λειτουργική μονάδα, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που δείχνει τις γενικές, το στυλ και τις σύνθετες ρυθμίσεις για τη λειτουργική μονάδα.

Ένα καλό πράγμα για αυτό το αναδυόμενο παράθυρο είναι ότι μπορείτε να το μετακινήσετε ελεύθερα στην οθόνη, ώστε να μην αποκλείει τη λειτουργική μονάδα που επεξεργάζεστε. Καθώς το μετακινείτε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, θα παρατηρήσετε να εμφανίζονται μπλε γραμμές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το βάλετε στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της οθόνης για να το αποφύγετε εντελώς.

μετακινώντας το αναδυόμενο πρόγραμμα επεξεργασίας

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο από αιωρώντας το ποντίκι σας πάνω από την ενότητα ή τη γραμμή που θέλετε να επεξεργαστείτε και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί:

εικονίδιο με το κλειδί

Εάν κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης, θα δείτε περισσότερα εργαλεία που θα βοηθήσουν περαιτέρω στη δημιουργία της σελίδας σας και στον εξορθολογισμό της διαδικασίας σας. Θα συζητήσουμε μερικά από αυτά τα εργαλεία σε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Θα βρείτε επιλογές για να αποθηκεύσετε το πρότυπό σας, να αντιγράψετε τη διάταξή σας, να κάνετε προεπισκόπηση της διάταξης, να επεξεργαστείτε σε λειτουργίες απόκρισης, να δείτε αναθεωρήσεις σελίδας, να προσθέσετε διάταξη CSS και Javascript, να αλλάξετε τη φωτεινότητα της διεπαφής χρήστη (υπάρχει μια σκοτεινή λειτουργία) και πολλά άλλα. Αυτό που θα δείτε εδώ εξαρτάται από την έκδοση που διαθέτετε. Για παράδειγμα, η έκδοση Lite δεν θα έχει την επιλογή αποθήκευσης προτύπου.

εργαλεία κατασκευής

Ένα από τα πράγματα που αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους είναι να έχουν περιοχές περιεχομένου πλήρους πλάτους. Αυτό που εννοώ είναι μια περιοχή περιεχομένου που εκτείνεται και στα δύο άκρα της σελίδας ως εξής:

περιοχή περιεχομένου πλήρους πλάτους

Παρόλο που το Beaver Builder έχει την επιλογή να μετατρέψει την περιοχή περιεχομένου σε πλήρες πλάτος, δεν λειτούργησε αμέσως για μένα. Έπρεπε να κάνω κάποιες διαμορφώσεις με το θέμα μου πριν λειτουργήσει το πλήρες πλάτος.

Για να λειτουργήσει για το Astra, έχω προσαρμόσει τη διάταξη του θέματος και έβαλα το κοντέινερ σε Πλήρες πλάτος / τεντωμένο.

ρυθμίστε το κοντέινερ σε πλήρες πλάτος / τεντωμένο στο θέμα Astra

Τότε επέστρεψα στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, πήγα στο Γενικές ρυθμίσεις, και ορίστε το προεπιλεγμένο πλάτος σειράς και προεπιλεγμένο πλάτος περιεχομένου σειράς προς την Πλήρες πλάτος.

καθολικές ρυθμίσεις - προεπιλεγμένο πλάτος σειράς και προεπιλεγμένο πλάτος περιεχομένου σειράς

Κάνοντας αυτό έκανε το κόλπο. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει το Beaver Builder, δεδομένου ότι είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό σε άλλους δημιουργούς σελίδων για να μπορεί να ορίσει μια σειρά σε πλήρες πλάτος ακριβώς μέσα στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων χωρίς να χρειάζεται επιπλέον διαμορφώσεις θέματος.

Εκτός από τον ελαφρώς άβολο τρόπο ρύθμισης μιας σειράς σε πλήρες πλάτος, το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων από μόνο του είναι εύκολο να μάθει και να χρησιμοποιήσει. Δεν θα χρειαστεί να πηγαίνετε ξανά και πίσω πολλά άρθρα για να κάνετε κάτι στη δουλειά. Η καθαρή διεπαφή σάς επιτρέπει επίσης να εξερευνήσετε τα πάντα με τον δικό σας ρυθμό χωρίς να σας κατακλύζει.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Beaver Builder Lite και Pro.


Χαρακτηριστικά Buver Builder: Δωρεάν / Lite Vs. Υπέρ

Το Beaver Builder διαθέτει μια έκδοση Lite / Free και μια premium έκδοση σε 3 πακέτα. Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε πώς διαφέρουν οι λειτουργίες σε αυτές τις εκδόσεις.

Η έκδοση Lite / Free είναι διαθέσιμη στο repo plugin WordPress. Παρόλο που μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε μια απλή ιστοσελίδα με την έκδοση Lite / Free, έχει αφαιρεθεί από όλες τις ισχυρές δυνατότητες της επαγγελματικής έκδοσης, οπότε είναι πραγματικά καλό μόνο για μια επίδειξη εάν θέλετε να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργεί γενικά το Beaver Builder. Ωστόσο, εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που μπορεί να έχει αποτελέσματα για την επιχείρησή σας, η αναβάθμιση στις premium εκδόσεις είναι ο τρόπος να πάτε.

Βασικές Ενότητες (Δωρεάν Vs Pro)

Ένας από τους περιορισμούς του Beaver Builder Lite είναι οι ελάχιστες βασικές ενότητες που περιλαμβάνονται. Το Lite έχει μόνο 5 βασικές ενότητες, ενώ η έκδοση Pro έχει 8 βασικές ενότητες, όπως κουμπιά, διαχωριστικό και τίτλο:

Ενότητες Lite εναντίον Pro

Το να μην μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί σε έναν ιστότοπο καταργεί το σημείο δημιουργίας ενός ιστότοπου. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ έναν ιστότοπο χωρίς ένα κουμπί. Είναι σαν να έχεις πόρτα χωρίς πόμολο!

Έτσι, όπως είπα και πριν, η δωρεάν έκδοση δεν επαρκεί για τη δημιουργία ενός σοβαρού ιστότοπου.

Advanced Modules (Pro Έκδοση)

Εκτός από τις βασικές ενότητες, η έκδοση Pro διαθέτει επίσης προηγμένες ενότητες που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας. Οι προηγμένες ενότητες περιλαμβάνουν ένα ρυθμιστικό περιεχομένου, χάρτη, εικονίδια, προβολή διαφανειών, συλλογή, φόρμα επικοινωνίας, παρότρυνση για δράση, επεξήγηση, κοινωνικά κουμπιά, αντίστροφη μέτρηση και άλλα.

προηγμένες ενότητες της έκδοσης Pro

Πρότυπα (έκδοση Pro)

Ένα άλλο πράγμα που λείπει η έκδοση Lite είναι τα προκατασκευασμένα πρότυπα που περιλαμβάνονται στην έκδοση Pro. Αν και προσωπικά δεν είμαι πραγματικά οπαδός αυτών των προτύπων, μπορούν να σας βοηθήσουν να σας εμπνεύσουν το σχεδιασμό και κάπου να ξεκινήσετε εάν η εκκίνηση με ένα κενό καμβά είναι πολύ εκφοβιστικό.

Τα πρότυπα ταξινομούνται σε σελίδες προορισμού και σελίδες περιεχομένου:

προκατασκευασμένα πρότυπα - σελίδα προορισμού και σελίδα περιεχομένου

Δημιουργία και αποθήκευση των δικών σας προτύπων (Pro έκδοση)

Όταν δημιουργείτε μια διάταξη με την οποία είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε άλλες σελίδες του ιστότοπού σας, δεν θέλετε να ξοδεύετε ώρες αντιγράφοντας κάθε ενότητα και σειρές. Αυτό θα ήταν τεράστιο χάσιμο χρόνου!

Η έκδοση Pro σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε οποιοδήποτε πρότυπο δημιουργείτε, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά σε άλλες σελίδες.

Για να αποθηκεύσετε ένα πρότυπο, απλώς μεταβείτε στο Εργαλεία και κάντε κλικ Αποθήκευση προτύπου:

αποθηκεύστε ένα πρότυπο

Μπορείτε να βρείτε τα αποθηκευμένα πρότυπα μαζί με τα προκατασκευασμένα πρότυπα:

αποθηκευμένα πρότυπα

Αποθήκευση σειρών, στηλών και ενοτήτων

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μεμονωμένες σειρές, στήλες και λειτουργικές μονάδες, ώστε να μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιήσετε στις άλλες σελίδες σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί του στοιχείου που θέλετε να αποθηκεύσετε και κάντε κλικ στο Αποθήκευση ως στον πάτο.

Δώστε του ένα όνομα και εδώ θα σας δοθεί η επιλογή να το κάνετε Παγκόσμια. Ένα καθολικό στοιχείο εμφανίζεται σε πολλές σελίδες στον ιστότοπό σας, αλλά μπορεί να επεξεργαστεί σε ένα μέρος. Θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτήν τη λειτουργία αργότερα. Μπορείτε να βρείτε τις αποθηκευμένες σειρές, στήλες και λειτουργικές μονάδες κάνοντας κλικ στο μπλε εικονίδιο Plus μαζί με τις ενότητες, τις σειρές και τα πρότυπα του κατασκευαστή.

σώζοντας μια σειρά

Παγκόσμιες σειρές (Pro έκδοση)

Όπως είπα νωρίτερα, κατά την αποθήκευση μιας σειράς και ακόμη και μιας ενότητας, θα σας δοθεί η επιλογή να την κάνετε Καθολική. Θα ξέρετε ότι κάτι είναι παγκόσμιο από το πορτοκαλί Παγκόσμια ετικέτα δίπλα της:

τα παγκόσμια στοιχεία έχουν πορτοκαλί ετικέτες

Κατά την επεξεργασία ενός καθολικού στοιχείου, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η γραμμή που περιβάλλει τώρα θα είναι πορτοκαλί αντί μπλε. Επίσης, όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί, πρόκειται να ανοίξτε σε νέο παράθυρο όπου θα κάνετε όλη την επεξεργασία.

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του καθολικού στοιχείου, πατήστε Δημοσιεύω, και όλες οι αλλαγές που κάνατε θα αντικατοπτρίζονται στο καθολικό στοιχείο σε όλες τις σελίδες.

επεξεργασία ενός παγκόσμιου στοιχείου

Δυνατότητα εισαγωγής / εξαγωγής (Pro έκδοση)

Φανταστείτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο τόσο όμορφο που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και στους άλλους ιστότοπούς σας. Η έκδοση Pro το καθιστά εύκολο να το κάνετε καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα και να τα εξάγετε / να τα εισάγετε σε άλλο ιστότοπο.

Για να εξαγάγετε ένα πρότυπο, στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μεταβείτε στη διεύθυνση Εργαλεία > Εξαγωγή και επιλέξτε Πρότυπα. Στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από αυτό, επιλέξτε εάν θέλετε να εξάγετε όλα τα πρότυπα ή μόνο συγκεκριμένα.

Μόλις επιλέξετε τι θα εξαγάγετε, πατήστε Λήψη αρχείου εξαγωγής. Θα κατεβάσετε ένα αρχείο XML.

εξαγωγή προτύπου

Για να εισαγάγετε ένα πρότυπο, μεταβείτε στο Εργαλεία > Εισαγωγή > WordPress. Εάν είναι η πρώτη σας εισαγωγή, θα πει Εγκατάσταση τώρα, αλλά αν όχι, θα πει Εκτέλεση Εισαγωγέα. Εκτελέστε τον εισαγωγέα και επιλέξτε το αρχείο XML που θέλετε να εισαγάγετε.

εισαγωγή προτύπου

Όλα τα εισαγόμενα πρότυπα θα βρεθούν στο Αποθηκευμένα πρότυπα μέσα στον κατασκευαστή Beaver.

Επιλογές φόντου (Δωρεάν Vs Pro)

Και στις δύο δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις, μπορείτε να αλλάξετε το φόντο οποιασδήποτε σειράς. Η δωρεάν έκδοση θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε φόντο, χρώμα, ντεγκραντέ, φωτογραφία ή βίντεο. Με την πληρωμένη έκδοση, θα μπορείτε να κάνετε όλες αυτές τις δύο πιο προηγμένες επιλογές φόντου: την παράλλαξη και την παρουσίαση.

Επιλογές φόντου Lite εναντίον Pro

Πλήρης έλεγχος σελίδας (Pro έκδοση με Beaver Themer)

Κανονικά, οι δημιουργοί σελίδων δεν μπορούν να επεξεργαστούν συγκεκριμένες περιοχές μιας ιστοσελίδας, όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα και πλευρικές γραμμές, καθώς και σελίδες που δημιουργούνται από WordPress, όπως μεμονωμένες αναρτήσεις ιστολογίου, σελίδες αρχειοθέτησης και 404 σελίδες. Ωστόσο, οι κορυφαίοι δημιουργοί σελίδων έχουν βρει λύσεις για αυτά και έχουν συμπεριλάβει λειτουργίες στις πληρωμένες εκδόσεις τους που θα επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται αυτές τις προηγούμενες ανέγγιχτες περιοχές.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με το Beaver Builder με το πρόσθετο που ονομάζεται Beaver Themer. Με αυτό το πρόσθετο θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε μέρος του ιστότοπού σας με το Beaver Builder. Θα μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας κεφαλίδες, υποσέλιδα, αναρτήσεις πλέγματος, σελίδες αρχειοθέτησης, περιοχή δυναμικού περιεχομένου και άλλα.

Πολύ φοβερό, αλλά το καλό θα πρέπει να κερδίσετε επιπλέον 199 $ ετησίως για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό.

Πρόσβαση και περιορισμός χρήστη (Δωρεάν Vs. Pro)

Ένα πραγματικά χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το Πρόσβαση χρήστη όπου μπορείτε να παραχωρήσετε ή να περιορίσετε την πρόσβαση σε ορισμένες πτυχές του δημιουργού σε διάφορους ρόλους σελίδας. Αυτό θα είναι χρήσιμο αν θέλετε να κλειδώσετε το σχέδιο και να επιτρέψετε σε ένα άτομο, όπως ένας συγγραφέας περιεχομένου, να μπορεί να επεξεργάζεται περιεχόμενο.

Οι ρυθμίσεις για την πρόσβαση χρήστη στην έκδοση Lite είναι περιορισμένες σε σύγκριση με την έκδοση premium. Με την έκδοση Lite, θα μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση μόνο σε μόνο περιεχόμενο ή περιεχόμενο και σχέδιο.

Αλλά με την πληρωμένη έκδοση, μπορείτε να επιτρέψετε την επεξεργασία ορισμένων ρόλων σελίδας καθολικές σειρές, στήλες και ενότητες. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την πρόσβαση ορισμένων ρόλων στο μενού διαχειριστή οικοδόμου και το εργαλείο εξαγωγής προτύπων.

Ρυθμίσεις πρόσβασης χρήστη του Beaver Builder Lite

ρυθμίσεις πρόσβασης χρήστη του Beaver Builder Lite

Ρυθμίσεις πρόσβασης χρήστη του Beaver Builder Pro

ρυθμίσεις πρόσβασης χρήστη του Beaver Builder Pro

Υποστήριξη προτεραιότητας (Δωρεάν έκδοση Vs. Pro)

Οι πελάτες premium λαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας από την ομάδα Beaver Builder, αλλά αυτό πρέπει να αναμένεται μόνο από μια εταιρεία σε μοντέλο freemium. Όλη η εμπειρία μου στο παρελθόν από τη λήψη βοήθειας με κάτι ήταν ευχάριστη και γρήγορη. Οι τεχνολογικές υποστηρίξεις τους γνωρίζουν πραγματικά τα προϊόντα τους και πάντα φαινόταν να επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα είχα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διατίθεται επίσης για όλους είναι το δικό τους Βάση γνώσεων όπου θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις πριν από την πώληση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον τρόπο χρήσης του Beaver Builder και την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων τους.


Κινητή ανταπόκριση

Όσον αφορά το βίντεο κριτικής μου, έκανα κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την ανταπόκριση του Beaver Builder σε κινητά, αλλά αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο όλα αυτά τα ζητήματα επιλύθηκαν γρήγορα.

Όπως είπα στο βίντεό μου, μισούσα την επεξεργασία μέσω κινητού στο Beaver Builder. Ήταν ένα απόλυτο χάος, καθώς οι προεπισκοπήσεις για κινητά δεν έδειξαν με ακρίβεια την εμφάνιση της σελίδας σε διαφορετικές συσκευές.

Αλλά ευτυχώς, η ομάδα Beaver άκουσε και βελτίωσε τα θέματα αμέσως. Τώρα η εμπειρία επεξεργασίας για κινητά μέσα στο πρόγραμμα δημιουργίας είναι πολύ καλύτερη. Μπορείτε να δείτε μια ακριβή εικόνα της εμφάνισης της σελίδας τόσο σε tablet όσο και σε κινητό τηλέφωνο και να επεξεργαστείτε όταν είναι απαραίτητο.

Για εναλλαγή από επιτραπέζιο υπολογιστή σε επεξεργασία κινητού, απλά κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος πάνω αριστερά στην οθόνη και κάντε κλικ Αποκριτική επεξεργασία.

αποκριτική επεξεργασία

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται η σελίδα σας σε tablet και κινητό τηλέφωνο κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια στο πάνω μέρος της σελίδας:

αποκριτική επεξεργασία - tablet και κινητό τηλέφωνο

Beaver Builder Pro: Τιμολόγηση

Το Beaver Builder Pro διατίθεται σε τρία πακέτα, το πακέτο Standard, Pro και Agency.

Τιμές Beaver Builder Pro

Κάθε πακέτο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Beaver Builder σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, σας πληροί τις προϋποθέσεις για υποστήριξη προτεραιότητας για ένα έτος έως τη λήξη της άδειας και σας δίνει πρόσβαση σε premium modules και πρότυπα.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των τριών είναι ότι θα έχετε πρόσβαση μόνο στο Beaver Builder Theme με το πακέτο Pro και Agency.

Λοιπόν, τι είναι Θέμα Buver Builder?

Ορισμένα θέματα απλά δεν λειτουργούν καλά με το Beaver Builder. Υπάρχουν ορισμένες ασύμβατες ρυθμίσεις που καθιστούν δύσκολη την εκτέλεση του δημιουργικού σας οράματος για τη σελίδα σας.

Το θέμα Beaver Builder είναι ένα θέμα πλαισίου που είναι ενσωματωμένο στο πρόσθετο Beaver Builder, οπότε δεν θα έχετε προβλήματα με τη συμβατότητα και τα άλλα. Με άλλα λόγια, με το πακέτο Pro και Agency, θα λάβετε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων ΚΑΙ ένα πλήρως συμβατό θέμα.

Τέλος, μόνο το πακέτο Agency προσφέρει λευκή επισήμανση, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το όνομα του Beaver Builder συνήθως στο υποσέλιδο της σελίδας και να το αντικαταστήσετε με τη δική τους επωνυμία. Οι προγραμματιστές ιστοσελίδων που δημιουργούν ιστότοπους για πελάτες συνήθως χρειάζονται αυτήν τη δυνατότητα, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες θέλουν να δουν τα δικά τους εμπορικά σήματα αντί για κάποια εταιρεία δημιουργίας σελίδων.

Αξία για τιμή

Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι παρόλο που το Beaver Builder είναι ένα καταπληκτικό, αξιόπιστο εργαλείο δημιουργίας σελίδων, υπάρχουν πολλά παρόμοια εργαλεία που μπορούν να κάνουν ό, τι κάνει με χαμηλότερο κόστος.

Το πακέτο Pro δεν διαφέρει πολύ από το τυπικό πακέτο εκτός από το θέμα και τη λειτουργία πολλαπλών ιστότοπων, τα οποία για μένα προσωπικά δεν είναι απαραίτητα, καθώς χρησιμοποιώ συχνά το θέμα Astra για οποιονδήποτε ιστότοπο που δημιουργώ και δεν χρησιμοποιώ πραγματικά πολλούς ιστότοπους.

Υποθέτω λοιπόν ότι εξαρτάται πραγματικά από αυτό που χρειάζεστε ως χρήστης. Εάν είστε προγραμματιστής ή εταιρεία που χρειάζεται ένα θέμα πλαισίου που είναι εγγυημένο για συνεργασία με το Beaver Builder και αν χρειάζεστε τη λειτουργία πολλαπλών τοποθεσιών ή / και τη λευκή επισήμανση, τότε η απόκτηση των υψηλότερων πακέτων αξίζει σίγουρα τον κόπο.

Πολιτική επιστροφής

Εάν είστε ο τύπος που θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα ένα προϊόν πριν αποφασίσετε αν είναι το κατάλληλο, μπορείτε να προχωρήσετε και να αγοράσετε ένα πακέτο και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά, εάν διαπιστώσετε ότι ο κατασκευαστής δεν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ

Όσον αφορά την άδεια, λήγει μετά από ένα χρόνο και ανανεώνεται αυτόματα από προεπιλογή. Εάν δεν ανανεώσετε την άδειά σας, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας, αλλά όλη η μορφοποίηση θα φύγει. Μπορείτε να ανανεώσετε την άδειά σας με έκπτωση 40%.


Beaver Builder: Αυτό που μου αρέσει

 • Το Beaver Builder κατασκευάζεται από μια αξιόπιστη εταιρεία που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας τακτικές ενημερώσεις και υποστήριξη πελατών.
 • Είναι ένα οικοδόμο φιλικό για προγραμματιστές με καθαρούς κωδικούς και αξιόπιστες ενημερώσεις.
 • Υλοποίησαν τόσες πολλές βελτιώσεις στο παρελθόν με βάση τα παράπονα των χρηστών και αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι απόψεις των χρηστών δεν πέφτουν στα κωφά αυτιά.
 • Η επεξεργασία με δυνατότητα απόκρισης για κινητά λειτουργεί τώρα πολύ καλά.
 • Αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μπορεί να βασιστεί σε ενημερώσεις που δεν θα καταστρέψουν τον ιστότοπό σας και θα σας ζητήσει άμεση απάντηση σε ζητήματα. Ιδανικό για εταιρείες και προγραμματιστές ιστού που χρειάζονται 100% αξιοπιστία για έργα υψηλού επιπέδου.
 • Το Beaver Builder έχει μικρά πράγματα που διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών που δεν έχουν οι άλλοι δημιουργοί σελίδων. Για παράδειγμα, μέσα στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων υπάρχει ένας άμεσος σύνδεσμος προς τον πίνακα ελέγχου WordPress ή το Theme Customizer που ανοίγει σε μια νέα καρτέλα, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε στη σελίδα δημιουργίας.
 • Η υποστήριξή τους είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης με άμεση ανταπόκριση και λύσεις που λειτουργούν.

Beaver Builder: Αυτό που δεν μου αρέσει

 • Η ανάπτυξη μπορεί να είναι αρκετά αργή υπό την έννοια ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσθέσουν νέες δυνατότητες. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο προηγμένο στυλ ή φανταχτερά σχέδια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα τρίτων. Το πρόβλημα με ορισμένα από αυτά τα πρόσθετα είναι, εκτός από το κόστος τους, μερικές από τις ενημερώσεις τους θα προκαλέσουν προβλήματα λόγω ασυμβατότητας είτε με το ίδιο το Beaver Builder είτε το WordPress. Κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα καθώς τώρα πρέπει να αντιμετωπίζετε και να επικοινωνείτε με δύο ξεχωριστές εταιρείες για την αντιμετώπιση προβλημάτων.
 • Τα premium πρότυπα τους είναι απαλά σε σύγκριση με τα πρότυπα άλλων δημιουργών σελίδων premium.
 • Χωρίς αναίρεση / επανάληψη! Αυτό μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό από ό, τι νομίζετε.
 • Για να ενεργοποιήσω το πλήρες πλάτος για περιοχές περιεχομένου, έπρεπε να προσαρμόσω το θέμα Astra έξω από το Beaver Builder, ενώ σε άλλους δημιουργούς σελίδων οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν περιεχόμενο πλήρους πλάτους για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα μέσα στο εργαλείο δημιουργίας.

Beaver Builder Review: Τελικές σκέψεις

Παρά τους περιορισμούς του, το Beaver Builder εξακολουθεί να είναι ένα αξιόπιστο, εύχρηστο πρόσθετο δημιουργίας σελίδων WordPress που προσωπικά χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω εκπληκτικούς ιστότοπους. Ο καθαρός κώδικας, οι φιλικές προς τους προγραμματιστές δυνατότητες, οι αξιόπιστες ενημερώσεις και η εξαιρετική υποστήριξη το καθιστούν ένα από τα καλύτερα δημιουργικά σελίδων εκεί έξω στην αγορά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map