Avgjørende webhotellomtale

Avgjørende webhotellCrucial er et webhotellfirma som ble grunnlagt i 2003. Oppgavene til dette selskapet har alltid vært å gjøre det lettere for små bedrifter i Australia å finne suksess på nettet.


I løpet av sine 16 år med eksistens har Crucial vokst til et punkt der den har i overkant av 7000 VPS-er som den administrerer og distribuerer.

På daglig basis håndterer nettverket deres i overkant av 8,8 TB data. Crucial har en jevn følge i Australia.

De er kjent for å være innovative og vedvarende. Foreløpig er de det som kobler over 50 000 virksomheter i Australia til nettet. De har for tiden mer enn 6000 fornøyde kunder.

For det de har tenkt å gjøre, nemlig å hjelpe små bedrifter i Australia med å få en tilstedeværelse på nettet, har Crucial gjort en prisverdig jobb. De er en anstendig vert.

Når du sammenligner dem med det som er tilgjengelig på verdensscenen, ser du imidlertid at hastighetene deres, serverne og funksjonene deres bare er gjennomsnittlig. De don’t gjør noe galt, men det vi har lagt merke til er at der’Det er ikke noe spesielt som vil gjøre at de skiller seg ut sammenlignet med andre hosting-tjenester.

For prisen du betaler med Crucial, kan du faktisk få en service av høyere kvalitet fra webhotellene med høyere ende.

Samtidig som Avgjørende koster $ 19.99 for det er vanlig delt hosting, kan du få lignende planer for $ 3,99 fra Siteground eller til og med $ 0,80 / måned fra Hostinger.

Crucial vil også belaste deg for migrering av nettsteder, SSL (som er gratis produkt) og har kvitt seg med support 24/7 live chat, som er standarden for de fleste moderne webverter.

Vi elsker det faktum at Crucial er et australsk selskap. ����

Et miljøansvarlig selskap

miljøvennligAvgjørende er å gjøre et navn for seg selv som miljøvennlig hosting-tjeneste. Deres forpliktelse til å hjelpe miljøet sees ved at de tilbyr karbonnøytrale tjenester. I tillegg planter de ett tre for hver nye kunde som registrerer seg for deres hosting-tjeneste. Det er en vinn seier for alle involverte.

Hvert år velger de ut visse årsaker som de bidrar til i Australia eller i andre deler av verden. For kalenderåret 2013/2014 kunne Crucial utligne hele året med karbonutslipp.

Nå som du har en grunnleggende oversikt over hva dette selskapet er og hva de handler om, la’s ta litt tid og dykke ned i hva dette selskapet tilbyr og hvem deres tjenester kan være egnet til.

Avgjørende priser forklart

Vi ble overrasket over hva vi så da vi så på Crucial priser. Vi forventet ikke at de ville være like rimelige som noen av de andre store navnene i virksomheten. Vi ble imidlertid overrasket over hvor mye de ba om tjenester som australiere kan finne for en brøkdel av prisen som går med andre anerkjente hostingfirmaer.

Grunnleggende delt hosting

Crucial tilbyr sin grunnleggende webhotell for 19,90 dollar i måneden. Du kan spare 16 prosent med et årlig abonnement, som ender opp med å være 199 dollar.

Når du beskriver webhotellpakken de tilbyr, fokuserer Crucial 24x7x365-tjenesten. De ser på denne pakken som en måte å hjelpe australske baserte bedrifter med å få sin Internett-tilstedeværelse. Noen av funksjoner på dette prispunktet inkluderer:

 • Støtte døgnet rundt. Dette er designet for å gi kundene trygghet og hjelp når de trenger det.
 • 50 GB lagringsplass. De tilbyr rask og sikker lagring for nettstedet og e-postadressen din.
 • Ubegrenset e-postkontoer og overføringer. På dette prispunktet tilbyr de ubegrenset e-post og muligheten til å overføre en ubegrenset datamengde.

Performance Hosting

Performance Hosting-planen presenteres som en måte å øke hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt på. Denne planen er utviklet for å tjene som et punkt mellom delt hosting og VPS planer.

Den viktigste salgsfunksjonen er forbedret ressursfordeling. Så, i teorien, denne planen skal gjøre det mulig for nettstedet ditt å håndtere flere besøkende. Det kommer med et fullt utstyrt kontrollpanel i tillegg til 24-timers støtte. Et lagret data ligger i et Sydney-basert datasenter.

 • I likhet med grunnleggende plan inkluderer denne planen 50 GB lagringsplass.
 • Speed ​​boost-funksjonen gir deg tilgang til 4 GB RAM, en 400 prosent økning i CPU-grensen, 40 CPU-prosesser, samt 6 MB per sekund Disk I / O.
 • I likhet med den grunnleggende planen tilbyr Performance Hosting ubegrenset e-post og ubegrenset dataoverføring via e-post.

Forhandlervert

Forhandlervert gjør det mulig for deg å gjøre det opprette kontoer og administrere kontoer for 50 eller flere klienter. Den er designet for å gi deg kontroll. Prisene varierer fra 39,90 dollar til 89,90 dollar. Det kommer med mange av funksjonene du kan forvente av forhandlervert, inkludert:

 • Flere lagringsalternativer
 • Ubegrenset dataoverføring
 • 99,9 prosent oppetidsgaranti
 • Sydney datasenter
 • 24 timer i døgnet australsk-basert støtte
 • Grønn vertskap

VPS Hosting

VPS-hosting er en sentral del av Crucial’s virksomhet. Siden selskapet startet, har de distribuert mer enn 7000 VPS-planer, fra så lite som $ 10 i måneden og opp til $ 2.100 i måneden.

Avgjørende har skapt tre skreddersydde VPS-produkter med målet å gjøre dem mer tilgjengelige for forskjellige virksomheter. Disse inkluderer:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • cPanel administrerte VPS

Noen av funksjonene deres inkluderer:

 • I likhet med tjenestene vi allerede har diskutert, blir VPS-en deres servert på en australsk server og bruker et høyytelsesanlegg eid av APDC
 • De tilbyr support 24 timer i døgnet syv dager i uken
 • De kommer med en garanti på 99 prosent

Blaze Business SSD VPS

Crucial tilbyr kundene sine Blaze Cloud VPS. Dette kommer med alle SSD-lagring som tidligere bare var et alternativ med en dedikert server.

Blaze VPS distribuerer umiddelbart og er designet for å være skalerbar for å dekke de voksende behovene til en virksomhet. Planene starter på $ 164,95 i måneden og går opp til $ 579,95 i måneden.

 • Planene spenner fra et to GB RAM-alternativ opp til et 12 GB RAM-alternativ
 • Den laveste nivåplanen tilbyr to CPU-kjerner, og den høyeste nivåplanen tilbyr seks
 • Planene starter med 50 GB SSD-lagring og topp på 100 GB SSD-lagring
 • Alle planene lar deg laste opp eller laste ned 500 GB per måned
 • Alle planene tilbyr 100 MBIT

Blaze VPS støttes av den samme oppetidsgarantien på 99,9 prosent som Crucial tilbyr med sine andre planer. Andre funksjoner inkluderer:

 • IPv6-beredskap
 • Cloud-infrastruktur uten et eneste feil punkt
 • Auto failover

Appen “Avgjørende mobil” er designet for å gi brukerne mer kontroll over deres VPS-sky. Brukere kan velge mellom 25 pluss operativsystemer. Appen kommer med støtte og tilleggsprogrammer. Målet er å gjøre det enkelt å administrere en server for små bedrifter.

Kunder har muligheten til å lage sin egen unike VPS for å imøtekomme deres behov. De kan velge hvor mye RAM de vil ha, hvor mange datakjerner, hvor mange gigabyte SSD-lagring de trenger, samt operativsystemet de vil bruke. Prisen for tjenesten vil variere avhengig av de valgte funksjonene.

cPanel VPS

Denne planen er for enkeltpersoner som ønsker en VPS, men liker enkelheten ved å bruke cPanel. Crucial har et team av eksperter som forstår hvordan du bruker cPanel for å balansere konfigurasjonen, så vel som ytelsen til VPS for å fungere godt med de fleste nettsteder..

cPanel VPSer kan brukes til webhotell eller til forhandlervert. En ulempe med denne planen er at teknisk støtte er begrenset. Så brukeren må ha teknisk forkunnskap når han velger denne planen.

Disse planene starter på $ 109 i måneden med muligheten til å betale $ 2.135 for en toårsplan. Denne planen har en rekke funksjoner, inkludert:

 • 99 prosent oppetidsgaranti
 • DDoS-beskyttelse
 • Plass til å vokse
 • Grønn vertskap

Er avgjørende hosting enkel å bruke?

Crucial har en fin blanding av webhotelløsninger. De har en rekke serverpakker. Noe som vi fant overraskende var det faktum at de bare tilbyr en all-inclusive delt hosting-pakke.

Den delte hostingpakken tilbyr gode funksjoner og ressurser. Det kan være et godt alternativ for noen som leter etter en australsk-basert server.

Ulempen med dette oppsettet er imidlertid at siden de bare har en delt hostingpakke, har du ikke noe valg på funksjonene du får hvis du bruker Crucial. Hva om du for eksempel ikke trenger 50 GB lagringsplass?

Hva om du ikke trenger ubegrenset e-post eller ubegrenset dataoverføring? Det er ikke noe enkelt alternativ for hosting av et grunnleggende nettsted. Dette betyr at du ender opp med å betale for ekstra funksjoner og ressurser som du bare ikke kommer til å bruke.

Også det’er tydelig at de er rettet mot nybegynnere og de som nettopp starter en liten bedrift i Australia. Det er flott. Men de gjør det ikke’Jeg har nybegynnervennlige verktøy. Vi vil gjerne se en dra-og-slipp-nettstedbygger og andre verktøy designet for å hjelpe noen som’s nytt innen webdesign får nettstedet sitt i gang raskt.

Tilleggsfunksjoner og kostnadene for dem

Nedenfor er et par andre områder som jeg tror folk bør være klar over når de ser på potensielt å registrere seg med Crucial.

Priser for domenenavnregistrering

Crucial tillater overføring av australske domenenavn til deres tjenester gratis. Overføringsdomenenavnet må registreres på nytt når den eksisterende registreringen kommer for fornyelse.

Registrering av domenenavn varierer i pris fra $ 20,90 for to år for .com.au-domener og $ 89,90 for to år for.mobi-domener..

SSL-sertifikater

ssl sertifikaterDe som har en nettbutikk vil sannsynligvis være interessert i å kjøpe SSL-sertifikater. SSL-sertifikater gir kundene trygghet.

Crucial selger en rekke SSL-sertifikater. Deres raske SSL tilbyr beskyttelse på inngangsnivå og blir solgt for $ 99 i året. Wildcard SSL, designet for flere underdomener, selger for $ 549 i året.

Når du ser på Crucial’prisplaner og tjenestene de tilbyr på en objektiv måte, det’Det er tydelig å se at de er en anstendig vert som har en rekke produkter å tilby sine kunder.

Imidlertid viser en enkel sammenligning av hva de tilbyr med andre webverter som InMotion, SiteGround eller HostGator at disse respekterte hostingfirmaene i de fleste tilfeller tilbyr en service av høyere kvalitet, bedre kundesupport, flere funksjoner og en mer konkurransedyktig pris.

Vi sier ikke at Crucial er dårlig. De har et sted i Australia’s marked. For bedrifter som ønsker å ha en internasjonal rekkevidde og som vil dra nytte av et bredere spekter av tjenester, er kanskje ikke Crucial det beste alternativet.

Support og kundeopplevelse

kundeserviceAvgjørende har vært gjennomsiktig når det gjelder målmarkedet. De er ønsker å målrette mot små bedrifter i Australia.

Prisene deres og planene de tilbyr gjenspeiler dette. Det er noen ting som kundene bør vurdere før de bestemmer seg for om Crucial er det riktige alternativet for dem.

Avgjørende, som mange andre webhoteller, tilbyr “ubegrenset hosting.” Dette høres fint ut, men realiteten er at ubegrenset hosting ikke eksisterer.

Med Crucial er hostingopplevelsen bare ubegrenset så lenge du ikke overskredet CPU-ressursene som er avsatt for kontoen din. Crucial har ikke noen klar retningslinje for når eller hvordan de vil stanse en konto.

Tjenestevilkårene deres sier imidlertid at de etter eget skjønn kan avslutte kundetjenesten helt eller delvis og gjøre det uten varsel. En av grunnene de gir for å ta denne beslutningen er for høyt forbruk av nettverkskapasitet, CPU-sykluser eller disk I / O.

Brukerstøtte
 • E-post og live chat, teknisk support: 24 av 7, 365 dager i året
 • Salg og fakturering: 09.00-17.00 hverdager (AEST)
 • Telefon: 09.00-17.00 hverdager (AEST): 1300 884 839 eller +61 2 8202 9999
 • Mail: Crucial Cloud Hosting, P.O. Boks 1, Surry Hills 2010

Crucial har forsøkt å forbedre supporten og kundeservicen de tilbyr. For noen år siden var det noen bekymringer for timene deres kundesupport fungerte.

Nå, for de fleste planer, tilbyr de 24 timer i døgnet syv dager i uken support. Når du sender inn en billett, vil du sannsynligvis få svar innen 15 minutter. Avgjørende teknikere har ry for å jobbe med sine klienter inntil det problemet klienten har er løst.

De har vist seg å være fleksible. Hvis du trenger noe endret på serveren din eller installert, og du kommer i kontakt med dem, vil de gjøre det som trengs for å få det til.

De er raske til å svare når det er tekniske problemer og for å gi hjelp med faktureringsproblemer. De er fleksible med sine klienter og er vanligvis villige til å gi hjelp for de som trenger noen ekstra dager for å betale en utestående faktura.

avgjørende kundesupport

Når du snakker med kunder som har jobbet med Crucial siden begynnelsen, kommenterer de ofte selskapet’pålitelighet. Det er ikke uvanlig å høre folk si at hvis det ikke var for deres pålitelighet, ville de ha forlatt Crucial for et rimeligere alternativ. Når du er vert for noen, må du stole på dem.

En klage folk har på kundeservicen sin er at telefontjeneste bare er tilgjengelig mandag til fredag ​​09.00 til 17.00. Dessverre er ikke problemer med nettstedet ditt begrenset til i disse dager. I tillegg stenger nummeret 130-088-4839 kl. 16 den siste fredagen i måneden.

Kundeopplevelse

I løpet av de siste par årene har kundene sett en reduksjon i tjenestene som tilbys av Crucial. Mange knytter denne endringen i tjenesten til anskaffelsen av Crucial av Digital Pacific. Under den nye eieren ble ting som live chat-funksjonalitet og en 24-timers dag syv dager i uken e-postsupport fjernet. Kundene har også opplevd økte nedetider.

Nivået på tjenesten du får fra Crucies tekniske supportteam vil avhenge av dagen du ringer og hvem som svarer. Det virker som om de ofte ansetter ny teknisk support. Hvis du får noen med mindre erfaring eller noen som ikke leser billetten din nøye, kan det hende du ikke får den hjelpen du trenger.

Crucial er aktiv på sosiale medier. De svarer raskt på alle meldinger som sendes på Facebook-siden deres, og legger stadig ut informasjon for å lære brukerne sine om webhotell som helhet eller om tjenestene de tilbyr.

De siste årene har Crucial bleknet ut noen av Legacy-produktene deres. Fortsatt støtter de kunder som kjøpte disse produktene i det siste. Dette betyr at mange kunder som liker produktene de har hatt i årevis, ikke blir tvunget til før de er klare til å gjøre den endringen.

100 prosent pengene tilbake-garanti

Crucial er trygg på at deres maskinvare og deres kundestøtte vil oppfylle forventningene til kundene. Imidlertid, hvis klienter ønsker å avbryte tjenesten deres i løpet av de første 10 til 30 dagene, kan de gjøre det og få full refusjon av prisen de betalte for deres tjeneste. De lover at det ikke er papirer og ingen fangster.

 • Delte hostingplaner, inkludert forhandlerhotell og webhotell, har 30 dager pengene tilbake-garanti
 • VPS-hostingplaner ha en 10 dagers pengene tilbake-garanti

Denne pengene tilbake-garantien er ikke for SSL-sertifikater, domenenavnsregistreringer eller migrering av nettsteder. De gjelder heller ikke på noen oppgraderinger. Det gjelder bare basisproduktet.

Tekniske hensyn

Crucial er vertskap for dataene sine i et høytytende APD-anlegg i Sydney, Australia. Siden de ikke lagrer data offshore, er dataene deres beskyttet av Australias personvernlovgivning.

De har teknikere på stab 24 timer i døgnet, syv dager i uken og 365 dager i året. Disse ansatte overvåker infrastruktur og holder ting i gang. Crucial har sitt eget helt uavhengige nettverk. De har en privateid infrastruktur. De inviterer til og med gjester til å besøke fasilitetene sine.

Avsluttende tanker – anstendig vert, men for dyrt

Siden 2003 har Crucial bestrebet seg på å bygge et sterkt merke med mål om å tilby pålitelige hostingløsninger til kundene sine. De har det enkle målet å få alle til å lykkes på nettet ved å gjøre webhotell enkelt og pålitelig. På noen måter kan du si at de har lyktes med dette målet. De tilbyr stadig nye teknologier for å gjøre det enkelt for kundene sine å ha en online opplevelse.

Når du sammenligner dem med det som er tilgjengelig i Australia, sier vi at Crucial tilbyr god ytelse, enkel konfigurering og god støtte. Hvis du sammenligner dem med de andre vertsalternativene som er tilgjengelige over hele verden, inkludert selskaper som SiteGround, som tilbyr fantastisk service til bedrifter i Australia, vil du merke en rekke forskjeller rett utenfor flaggermusen. Det første du vil se er det Avgjørende er opptil 75 prosent dyrere enn andre vertselskaper.

Avgjørende er stolte av å være et australsk selskap for australiere. Og det er flott. Men ulempen med dette er at de har ikke globale datasentre. De har bare en i Sydney.

Crucial tilbyr en rekke hostingplaner, men det vi ikke ser er en WordPress-fokusert hostingplan. Dette er et problem fordi mer enn en fjerdedel av Internett kjører på WordPress. Det er sannsynlig at folk som bygger et nytt nettsted også kommer til å bruke WordPress.

Avgjørende bør berømmes for innsatsen de gjør for å redusere innvirkningen på miljøet. Det er et eksempel som andre vertsfirmaer ønsker å følge.

Crucial er en anstendig vert. Tjenestene de tilbyr er gjennomsnittlige. For samme pris vil du kunne finne en vert som SiteGround som vil tilby flere funksjoner, bedre kundeservice og en høyere kvalitet på tjenesten til en billigere pris.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map