5 mest almindelige sårbarheder på dit websted

Den daglige nyhed ser ud til at medføre en konstant oversvømmelse af sikkerhedshacks, dataovertrædelser og tilfælde, hvor personlige oplysninger er blevet kompromitteret over Internettet. Det kan være kreditkortoplysninger, e-mail-adresser, adgangskoder, personnummer eller endda klassificerede regeringsdata, der er hacket. Hackere har perfektioneret deres angreb og tjener til livets ophold ved at feste på uforberedte websteder.


Selvom du måske tror, ​​at din lille, uskyldige lille blog eller forretningswebsted sandsynligvis ikke bliver et mål for ondsindede hackere, kan du have forkert. Og at være forkert i dette tilfælde kan vise sig at være dyrt. Vil du tage denne chance? Vi synes ikke du skal gøre det.

Hackere kan gøre dit websted til en spionbot, der bruges til at få adgang til kundecomputere. De kan få adgang til følsomme brugerdata uden at du selv ved det. Værre er det, at de muligvis kan hacke sig ind på dit websteds database, der ødelægger eller manipulerer data, injicerer webstedet med ondsindede links og overtager også en værts server til brug i DDoS-angreb.

Vi føler stærkt, at viden er magt, så her er en vis indsigt i 5 af de mest almindelige sårbarheder på websitet.

1. Cross-site scripting (XSS)

Cross-site scripting (eller XSS) konti for næsten halvdelen af ​​alle webstedsangreb i henhold til Wordfence . Phishing angreb er den eneste hackingmetode, der hyppigst anvendes af ubehagelige typer på nettet. Mens phishing er rettet mod enkeltpersoner via e-mail eller falske links, er scripting på tværs af websteder målrettet mod websteder og udvekslingen mellem værter og besøgende.

Eksponering eller sårbarhed over for XSS opstår, når webapplikationer tager brugerdata ind uden først at validere eller skrubbe dem. Disse sårbarheder giver hackere mulighed for at kapre webapplikationer og vise indhold i brugeren’s browser. Angriberen kan i sidste ende få kontrol over slutbrugerens browser og få adgang til deres computer uden at advare dem om angrebet. Store spillere som Google, Facebook og PayPal er alle blevet offer for scripting på tværs af steder på et eller andet tidspunkt.

Succesrige XSS-angreb kan give hackere mulighed for at kapre kundekonti, sprede vira, kontrollere en bruger’s browser eksternt, få adgang til personlige oplysninger på en computer og giver endda et indgangspunkt for yderligere angreb på dit websted.

Tænk på det som en døråbning, som hackere bruger til at åbne både dit websted og computeren til alle, der besøger dit websted. Succesrige XXS-angreb har potentialet til at kompromittere alle dine websteds data og tænkeligt din kundes computere.

Beskyttelse mod scripting på tværs af websteder kan virke skræmmende, især i betragtning af nogle af de høje profilerede ofre, men det er muligt. Her’at vise:

 • Valider input – begrænsning af inputfeltdata og validering af forventede heltal eller tegn er trin nummer et
 • Brug undslip – undslip refererer til at tage data og sikre, at det er sikkert, før der gøres noget med det
 • rengøringssletning – yderligere at desinficere brugerinput ved at desinficere koden giver et andet niveau af beskyttelse mod skadelig markering ind i systemet

2. SQL-injektion (SQLi)

SQL-injektioner opstår, når hackere bruger inputfelter (som formularer, tekstfelter, logins osv.) til at injicere ondsindede SQL-kommandoer, der enten kan kompromittere data eller give uautoriseret adgang til klientbrowsere. Hvis inputfelter ikke er filtreret eller beskyttet mod SQL-kode.

Ved siden af ​​scripting på tværs af steder er SQL-injektioner en af ​​de mest almindeligt anvendte angrebsmetoder. Rettelsen til en SQL-injektion er relativt enkel og ligetil.

Koden bruges til at sikre, at inputfeltdataene er begrænsede, validerede og sikre. Mens der ikke er noget idiotsikkert med hensyn til sikkerhed, er der skridt, der skal tages.

 • Implementere en firewall – en firewall er stor beskyttelse mod SQL-angreb, hvilket effektivt stopper alle data, der ikke forventes eller genkendes
 • Stol ikke på nogen – mens inputfelter og formularer muligvis befinder sig bag sikre login, skal du sørge for ikke at stole på noget input og altid validere mod sql-udsagn
 • Opgrader software – der er ofte bedre eller stærkere software til rådighed for at forhindre angreb. Se for at foretage opgraderinger hvor det er relevant
 • Løbende overvågning af SQL-injektionsangreb – At holde øje med er en god måde at reagere hurtigt på angreb og begrænse skader
 • Begræns inputfelter / indgangspunkter – benyt altid brugen af ​​formularer og inputfelter som potentielle risici og implementer dem kun, når det er absolut nødvendigt. Her er en guide at gøre det.

3. Standardadministrator-login / svag adgangskode

Webapplikationer, konfigurationer og software indeholder ofte standardadministratorlogin og adgangskoder, der er beregnet til øjeblikkeligt at blive ændret og forbedret med mere sikre legitimationsoplysninger. Problemet er, at ændre legitimationsoplysninger eller vælge en mere sikker adgangskode overses ofte for at forenkle interne og i nogle tilfælde flere brugere.

Login ‘Admin1’ eller adgangskoden ‘Password1’ er ikke svært for hackere at infiltrere. Administratorlogins og adgangskoder skal have den samme strenghed og strenge retningslinjer, som virksomheder bruger til alle deres loginoplysninger og bør opdateres / revideres regelmæssigt. Dette er et forebyggeligt problem, der kun kræver en vis opmærksomhed og omhu for at undgå.

4. Ikke tilføjer HTTPS eller holder software opdateret

Det kan virke som en no-brainer, men implementering af sikre (HTTPS) protokoller på et websted udgør en betydelig hindring og afskrækkelse for hackere. De sikre protokoller involverer krypterede data, der er næsten umulig at hacke. Et sikkert sted er også betryggende for besøgende og næsten en nødvendighed for enhver form for økonomisk transaktion, der opstår på et websted.

Et andet indlysende trin er vedligeholdelse af software og sørge for, at du kører de nyeste, mest opdaterede versioner for at sikre, at du har taget sikkerhedsopdateringer i og udfyldt eventuelle sårbarheder, som udbyderne kan løse..

5. Miskonfigureret sikkerhed, såsom ikke-valideret omdirigering

Fejlkonfiguration af sikkerhed kan involvere flere forskellige indgangspunkter eller sårbarheder, men de har alle en typisk mangel på opmærksomhed og vedligeholdelse for de underliggende webapplikationer. Sikre konfigurationer skal være klart defineret og implementeret i den kode, der understøtter webstedet’s rammer, applikationer, webserver, database osv.

Hver komponent, der ikke er tilstrækkeligt sikret og konfigureret, giver en mulighed for hackere at få adgang til data og muligvis endda gå på kompromis med hele systemet.

Web omdirigerer, hvor data videregives uvalideret er et andet almindeligt indgangspunkt for hackere. At tage en sikker session og videregive disse data til en uvalideret re-direkte webside kan afsløre følsomme oplysninger og endda bruger login-legitimationsoplysninger.

Den sikre tilgang

Opsætning af regelmæssige vedligeholdelsesanmeldelser og sikre, at sikkerhedsforanstaltninger implementeres korrekt på hvert udviklings- og vedligeholdelsesniveau, vil gå langt i retning af at lukke disse åbninger for hackere.

I en verden af ​​internetsikkerhed er ‘det vil ikke ske med mig’ filosofien en ineffektiv tilgang til at forblive i sikkerhed. Succesfulde angreb på dit websted kan ikke kun resultere i dyre dataovertrædelser, men det kan også føre til sortlistning af søgemaskiner og et fuldstændigt tab af brandintegritet i forbrugernes, klientens og partnernes øjne.

Webstedsejere skal fejle på siden af ​​forsigtighed. Implementér trinene, der er beskrevet ovenfor med det samme for at undgå at blive et mål for hackere. Derudover kan du også sikre dig, at du vælger en velrenommeret webhost, der ikke betragtes som det, der almindeligvis kaldes en “kuglesikker” vært. Indtil udenlandske regeringer og internetprotokoller finder en måde at begrænse kuglesikre hosting-websteder, bliver vi tvunget til at henvende sig til hackere og kriminelle på deres egne vilkår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector