5 måder at optimere billeder mere effektivt på

Vi lever i en visuel verden. Borte er de dage, hvor besøgende på websider ville udvise tålmodighed, når en side indlæses og læse indhold i lang form uden medfølgende billeder. Uanset om dit websted er en blog, butik, destinationsside eller et nyt websted, skal du have billeder, der ikke kun giver visuel interesse, men også indlæses hurtigt.


Hvordan optimerer du billeder til mere effektiv webbrug? Lad os se.

1. Start med et højkvalitetsbillede af medium til høj opløsning og gå efter ensartethed

Al manipulation og optimering i verden vandt’t hjælpe, hvis du ikke gør det’t har et billede i høj kvalitet at arbejde med. Du don’t skal være en professionel fotograf eller bruge et dyrt DSLR-kamera for at gøre brug af billeder i høj kvalitet i høj opløsning. Masser af stock-fotos seværdigheder tilbyder fotos i høj opløsning med et udvalg, der er varieret nok til at passe til ethvert websted eller blogemne.

Oprettelse af en indstillet billedstørrelse til brug på hele webstedet giver langt mindre fikles hver gang du skal tilføje billeder. Der er en almindelig myte om, at billeder til internettet skal være 72 pixels per inch (PPI). PPI har faktisk ingen indflydelse på filstørrelse eller udseende på skærmen.

Du skal vælge et mellemstort billede og huske, at filstørrelsen altid kan komprimeres. Det er vigtigt at huske, at du ønsker, at billederne hurtigt skal indlæses, samtidig med at de giver et lyst, ikke-pixeleret udseende. Højere opløsning er kun nødvendig, hvis hensigten er at udskrive billedet.

2. Brug de rigtige filtyper

Der er to almindelige filtyper til billeder: JPEG (udviklet af Joint Photographic Experts Group) og PNG. JPEG-billeder kan komprimeres og er ideelle til områder, hvor der kræves en usædvanlig lille fil.

JPEG er også tabt, hvilket betyder, at billedkvaliteten kompromitteres, hver gang den manipuleres, konverteres eller komprimeres.

PNG-billeder er tabsfri, hvilket betyder, at de ikke mister opløsning, da de manipuleres eller komprimeres. PNG-billeder understøtter også gennemsigtighed, hvilket betyder, at du kan have en gennemsigtig baggrund omkring billedet, hvilket giver masser af redigeringsfleksibilitet og det manglende felt, der fungerer som beholderen til JPG-billede.

PNG-billedfiler er ideelle til grafik og billeder, der ikke har fotokvalitet, medmindre den lille filstørrelse igen er nødvendig, og billedkvaliteten ikke er så vigtig. JPG-billeder er bedst til fotografier, der har meget farve og variation. Uanset hvad skal ethvert webbillede gemmes og uploades i et af disse to filformater.

3. Ændr størrelse på billeder til optimering af sideindlæsning

Ifølge Google’s WebGuide, billeder tegner ofte for de fleste af de downloadede bytes på en webside og kan også optage en betydelig mængde visuel plads.” Dette betyder, at billeder er den mest sandsynlige for skyldige for sider med langsom belastningstid.

Husk, at vi vil have det sider indlæses hurtigere end 3 sekunder på grund af prokliviteten hos webbesøgere til at forlade efter denne tid, bliver det vigtigt, at billederne ændres i størrelse og optimeres til sidehastighedshastighed.

4. Angiv billedtekster og alternativ tekst

alt tag tekstAlternativ tekst eller ALT-tags, bruges til at give en billedbeskrivelse for skærmlæsere og søgemaskiner. Titelkoder og beskrivelser, der ledsager et billede, bruges yderligere til SEO-formål, bør indeholde relevante nøgleord og også give et fremragende stykke generel information om billedet til webbesøgere.

Ud over at tilføje SEO-værdi spiller disse tags og attributter en enorm rolle i levering af værdifuld information til blinde og synshandicappede som skærmlæsere læser beskrivelserne højt og hjælper den enkelte med at vide, hvad et billede handler om.

5. Sørg for at navngive en billedfil korrekt

Image SEO tager også hensyn til billedfilnavnet. Du vil have, at søgemaskinerne skal vide, hvad billedet handler om, og de gør dette ved at læse billedfilnavnet.

Hvis du bruger et tilfældigt, uforståeligt navn til dine billedfiler, har søgemaskinerne ingen anelse om, hvad de er, og det vil resultere i en mistet SEO mulighed. Sørg for, at filnavne er beskrivende og passer til billedet. Brug ikke generiske, automatiserede filnavnsbestemmelser, når du uploader filer til internettet, og du skal være god til at gå.

Bonustrin til optimering af billeder

Hvis alle disse oplysninger får dit hoved til at dreje, heldigvis – nogle plugins kan bruges til at tage sig af alle dine billedoptimerings-, formaterings-, komprimerings- og mærkningsbehov. Plugins som WP Smush, EWWW Image Optimizer, Insanity, ShortPixel og SEO-venlige billeder tilbyder alle forskellige funktioner, der centrerer sig omkring komprimering af billeder så meget som muligt, mens de opretholder kvalitet og fratager unødvendige eller ubrugte metadata og farver.

Disse plugins kan også bruges til at tildele korrekte ALT- og TITLE-attributter til billedfiler, så er de også optimeret til SEO, hvilket er vigtigt i dag’s billedtunge søgeverden. Flere plugins optimerer automatisk dine billedfiler, når du uploader dem og optimerer endda de billeder, du allerede har på dit websted.

Du skulle ikke’t stole udelukkende på et plugin da der stadig er nogle af de bedste fremgangsmåder til at uploade billeder, selv når du bruger et plugin. Du skal altid bruge det rigtige format – GIF til animationer, PNG til høj detaljer, høj opløsning og JPG til almindelige fotos og skærmbilleder..

SEO-optimerede billeder til gevinsten!

Når alle dit websted’s billeder er blevet formateret tilstrækkeligt til ydeevne, og alle attributter, tags og beskrivelser er tilføjet, dit websted vil fungere bedre i søgemaskinerne, se bedre ud i browsere og indlæse meget hurtigere for besøgende. Billedoptimering driver ydelse, SEO og hjælper med at bevare besøgende ved at præsentere fantastiske, klare billeder, der indlæses hurtigt. Udførelse af billedoptimering er en no-brainer, og at bruge et plugin gør det endnu lettere at gøre.

Det siger sig selv også, at ud over at optimere billeder til internetbrug, skal du også vælge det rigtige til at begynde med. Sørg for, at billederne fremmer dit brand, din meddelelse og giver en vis mængde interesse og stimulans til webbesøgere.

Generiske stockfotos er en krone et dusin og er usandsynligt, at de resonerer med dit publikum. Hvis gode stockbilleder ikke imødekommer dine behov, er det værd at købe mere specifikke, unikke billeder i høj kvalitet for at hjælpe med at afgive en erklæring. Det er næsten lige så vigtigt som dit valg af en webhost!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector