30+ Fantastiske WordPress-statistikker

wordpress hostingMed mere end en tredjedel af alle websteder drevet af WordPress (WP), er der ingen tvivl om, at det er det mest populære og mest anvendte indholdsstyringssystem omkring. [1] Det er CMS bag flere websteder end de næste to platforme tilsammen. Ifølge Keyword.com googles “WordPress” 34 millioner gange om måneden.


Men dette tal er kun toppen af ​​isbjerget, når det kommer til WP-brug, både godt og dårligt. Det er bedst kendt som en blogging-platform, men størstedelen af ​​websteder på platformen er e-handelsforretninger, hvoraf en stor del hører til Fortune 500-virksomheder som Fortune.com, CNN og New York Post eller tech-giganter som Microsoft og Facebook News . Det er endda platformen bag Whitehouse.gov og Sveriges officielle regeringswebsted. [2]

Uanset om du overvejer WP for første gang, eller du bare er nysgerrig efter, hvem der bruger platformen, og hvordan de bruger den, har vi numrene og historierne bag dem.

Hvad der gør WordPress til en sådan fantastisk websidebygger?

Wordpress udviklingDenne header alene kan forårsage en del kontroverser. Der er en voldsom debat på internettet om, hvorvidt det faktisk er en sidebygger eller blot den bedste platform til styring af indholdsoprettelse og -publikation.

Det korte svar er, at det er begge dele.

Det er et CMS med en lang række kraftfulde sidebygningstemaer og plugins som Beaver Builder og Divi.

Version 5.0 og nyere har også en indbygget standardeditor, der hedder Gutenberg, der mere ligner træk-og-slip-funktionaliteten hos traditionelle webstedsbyggere end dens gamle ordredigeringsplatform, der ligner MS Word. Alle plugins og temaer skal understøtte Gutenberg, så der er ingen bekymringer om kompatibilitet.

Hvor WordPress adskiller sig fra mange websteds- og sidebygere er, at andre platforme tilbyder hosting, men de tillader ikke dig at vælge dit eget unikke domænenavn, og du ejer faktisk ikke det indhold, du opretter. Hvis du vil migrere til en anden hosting platform, det er usandsynligt, at du kan medbringe noget af indholdet på dit websted. Du har ikke det problem med WordPress.

To forskellige versioner af WordPress

WordPress har to versioner, wordpress.com og wordpress.org. Dot com-versionen er en self-hostet platform, der giver dig et gratis grundlæggende websted, men det kan løbe op til $ 5.000 om året for en virksomhedsløsning; der også giver dig problemet med ejerskab af indhold og mangel på et unikt domænenavn. WordPress.org er helt gratis at bruge. Alt hvad du skal gøre er at vælge og registrere et domænenavn og find en hosting løsning der understøtter WP-teknologi.

Selvom WordPress kan virke lidt skræmmende i starten, hvis du ikke er teknisk kyndig, har den en temmelig lav indlæringskurve. Kodningen er indbygget i add-ons og temaer, men erfarne kodere kan ændre og tilpasse enhver kode til deres specifikationer.

På den anden side kan begynderne hurtigt lære hvordan man tilpasser WordPress uden kodningskendskab og opbygning af et websted af høj kvalitet. Dette gør det til en fantastisk platform for både nybegyndere og tech-eksperter.

Plugins og temaer

En af de bedste ting ved WordPress er teknologien og rammerne, der understøtter CMS og tilføjer til webstedets funktionalitet. Vi taler om de meget anerkendte, og somme tider latterlige, WP-plugins og temaer.

Fordi WordPress er en open source-platform, er der hundredevis af gratis temaer og plugins tilgængelige til installation lige fra WordPress-websted. Faktisk er der i øjeblikket 55.094 plugins i WP-biblioteket. Udviklere over hele verden har også oprettet premium plugin og temaer til næsten alle funktioner, formål og præferencer.

Hvad laver de?

Temaer er front-end rammer, der er installeret via WP-back-end-koden. Temaer leveres med indbyggede moduler og sidebygningsfunktioner, der bestemmer layout og udseende på dit WP-websted.

Overflod af gratis og premium-temaer

Der er temaer, der er oprettet for at opbygge websteder til specifikke brancher som fast ejendom, journalistik og digital handel, og du kan bruge et af de hundredvis af gratis temaer fra webstedet eller købe brugerdefinerede, premium-temaer fra virksomheder som Theme Forest, som har mere end 11.000 WP-temaer tilgængelige. procent af WordPress-webstedsejere bruger premium-temaer, og de gennemsnitlige omkostninger for en licens til et premium-tema er $ 40. [3] [4]

Når du køber temaer fra en velrenommeret udvikler, har du fordelen med udvikler support, opgraderinger og sikkerhedsrettelser. Du behøver heller ikke bekymre dig om skalerbarhed med temaer. De kan skaleres op eller ned, efterhånden som din virksomhed vokser uden at betale mere, som du ville med webstedsbyggerne.

Du har ikke så meget at bekymre dig om med gratis temaer, så længe du downloader dem fra WordPress-webstedet. De er omfattende testet og gennemgået at understøtte CSS- og HTML-kodning af kvalitet og kontrolleres for sikkerheds- og privatlivsstandarder. Bare sørg for at holde dem opdaterede og fjerne gamle temaer eller plugins, du ikke længere bruger.

Plugins er tilføjelser, der giver dine WordPress-websteder funktionalitet. Disse er også delt mellem tusinder af gratis, tredjeparts plugins og premium add-ons. Uanset hvilken funktion eller funktion du har brug for for at forbedre brugeroplevelsen, er der mindst et dusin plugins eller widgets, der skal matche. Disse spænder fra plugins, der administrerer e-mail til dem, der styrker sikkerheden og alt derimellem. Du kan endda installere et Google Analytics-plugin og integrere dit Google ID med dit admin-dashboard.

Nu hvor du har en lille baggrund om, hvad WordPress er, og hvad det gør, lad os se på nogle flere statistikker bag platform.

Brug af WordPress

wp brugStatistikken om procentdelen af ​​websteder, der drives af WordPress, fortæller ikke historien om, hvor udbredt den er globalt. Disse punkter inkluderer både globale og specifikke fakta og statistikker om WordPress-brug.

 • Det anslås, at WordPress er kraften bag 59,9 procent af alle indholdsstyringssystemer. [5]
 • CMS er tilgængeligt på 162 forskellige sproglige lokaliteter rundt om i verden. [6]
 • 71 procent af alle WordPress-blogs er på engelsk; det næste mest almindelige sprog er spansk, med 4,7 procent af markedet. [7]
 • I 2014 passerede downloads af ikke-engelske versioner af WordPress dem fra engelsksprogede versioner for første gang. [8]
 • Det er den mest populære platform til opbygning af websteder i Indien og høster 47 procent af CMS-markedsandelen. [9]
 • Næsten 3.000 af de top 10.000 websteder administreres af WordPress. [10]
 • Alene i 2016 var der næsten 117.913.148.357 ord offentliggjort på WP-blogs. Hosting Tribunal
 • 17 nye indlæg føjes til et WP-websted hvert sekund. [11]
 • 805 nye WP-websteder lanceres hver dag. [12]

WordPress Community og support

Er du bekymret for manglende støtte med en gratis open source-platform? Disse statistikker skal sætte dit sind roligt.

 • WordPress har ingen administrerende direktør; det drives udelukkende af frivillige fra open source-samfundet. [13]
 • Grundlæggerne af WordPress, Matt Mullenweg og Mike Little, oprettede platformen i 2003 som en B2B-cafelog. Han dannede en non-profit kaldet WordPress Foundation for at beskytte open source-projektet og sikre, at det altid forbliver gratis. [14]
 • Der er 175 i USA og mere end 185 WordCamps uden for USA. [15] [16]
 • I øjeblikket kan du finde 840 MeetUp-grupper med i alt 511.000 aktive medlemmer og vokser.
 • WordPress er kendt for dets dedikeret community af udviklere og brugere. Ved sidst tælling var der mere end 2.030.000+ åbne emner på WP-forummet.
 • Der er 70 udviklere i det centrale WP-udviklingsteam, og de har skrevet mere end 430.000 linjer med kode for at skabe platformens kerne.
 • Mange udviklere, der bidrager til væksten af ​​WP, er frivillige, men gennemsnitlig løn for en WP-udvikler er $ 49.185 om året.

WordPress vækst

WP understøtter ikke kun forretningsvækst, selve platformen vokser og udvikler sig hver dag. Her er nogle fakta til sikkerhedskopiering.

 • Den seneste version af WordPress er 5.2. Det hedder Jaco, og det er blevet downloadet 27.360.583 gange, 300 siden jeg skrev denne sætning. Du kan se downloadtælleren i realtid her.
 • Blandt Alexa Top 1 million websteder findes der 74 versioner af WP, der kører dem.

Pro Tip: Kun 27,9 procent af brugerne har den nyeste version af WordPress installeret. Sørg for at opgradere eller installere den nyeste WP-version. Det inkluderer den nye standardeditor, og den er mindre sårbar overfor hacking.

Engagement i sociale medier

En af de mest basale måder at øge din webstedstrafik og generelle webtilstedeværelse er via sociale medier. WordPress kan også hjælpe med socialt engagement.

WordPress-plugins og temaer

Grænserne for din WP-webstedsfunktionalitet er kun begrænset af de plugins, du installerer. Her er nogle statistikker om plugin-udvikling og -brug.

 • Det øverste WP-plugin er All-in-One SEO-pakken med mere end 25 aktive versioner og 13 millioner downloads. Afrunding af top 5 er Akismet, Google XML Sitemaps, Kontaktformular 7 og NextGEN Gallery. Hosting Tribunal; Akismet og kontaktformular 7 er begge gratis.
 • En af de mest populære premium plugins er Visual Composer, med mere end 2.300 enheder, der sælges hver uge.
 • Akismet er tidenes mest downloadede plugin, med mere end 82 millioner downloads.
 • Andet top gratis plugins er Yoast SEO og JetPack, som er det grundlæggende startkit for WP-begyndere. De har mere end 5 millioner downloads hver.
 • Akismet Anti-Spam har blokeret mere end en billion billioner kommentarer og stoppet mere end 23 milliarder hackingforsøg. Hosting Tribunal
 • WordFence blokerede mere end 4.952.346.301 angreb på WP-websteder alene i marts 2019. Det afviser 90.000 angreb hvert 60 sekund.
 • Det WooCommerce-plugin har 23 procent af alle e-handelswebsteder, og det er blevet downloadet mere end 30 millioner gange.
 • Det mest populære side builder plugin er Elementor, med omkring 430.000 downloads pr. uge.
 • Der er en ny WP standardtema frigives årligt.
 • Der er næsten 6.000 gratis temaer i WP-biblioteket.
 • Det to top gratis temaer er Divi og Genesis, med 10 procent af det samlede WP-websted hver.
 • Tidenes top premium-tema er Avada af Theme Forest; det har mere end 450.000 køb.

Pro Tip: En af de største sårbarheder for WP-websteder er at bruge forældede plugins og temaer. Opgrader dine plugins, sørg for at installere sikkerhedsrettelser øjeblikkeligt og afinstallere gamle, forældede, ubrugte og ikke-understøttede plugins. Deaktivering af dem gør dem ikke mere sikre.

Pro Tip: Brug kun plugins fra velrenommerede udviklere, der er testet og gennemgået.

WordPress Security

Selv hvis du ikke er engageret i e-handel, er online-sikkerhed stadig vigtig. Dette er numrene bag WP-webstedets sikkerhed, godt og dårligt.

Pro Tip: Brug aldrig standardadgangskoden på nogen platform.

Valg af en WordPress-hostingplatform

Populariteten af ​​WordPress hviler ikke kun i dens skalerbarhed og alsidighed, men i det faktum, at det er gratis og let at integrere i en række miljøer. De eneste omkostninger, der er afholdt ved brug af WP, er tema- og plugin-køb, domæneregistrering og hosting. Dette kan løbe så lidt som $ 50 pr. År i alt. [30]

Mange hostingpakker giver dig domæneregistrering som en del af tjenesten, og de kaster endda domænespecifikke e-mail-adresser ind. Hvis du kun har et websted, bør det være tilstrækkeligt at vælge den samme vært og domæneregistrator. Men hvis du kører et websted med høj lydstyrke eller flere domæner, kan det være bedre at holde registrator og hostingplatform adskilt.

Når du leder efter bedste hostingløsning til dit WP-websted, tage følgende i betragtning:

 • Minimumskrav. Enhver hostingplatform skal understøtte minimum WP-krav i PHP version 7.3 eller nyere, MySQL version 5.6 eller nyere eller MariaDB version 10.1 og nyere og have HTML-support.
 • Skalerbarhed. Du ønsker den maksimale mulige hastighed og båndbredde, og at andre ressourcer er tilstrækkelige til din type websted, forventet trafik og vækst.
 • Support. Kundesupport skal være tilgængelig døgnet rundt ved hjælp af forskellige metoder.
 • Uptime. Mange hosting-tjenester garanterer en vis procentdel af oppetid; 99+ procent er standard, men sørg for at få denne garanti skriftligt.

Hvis du kører dit websted fra en computer med et Linux-operativsystem, er det kompatibelt med PHP og MySQL. Hostingplatforme, der understøtter Windows OS, er kompatible med ASP, .NET, Microsoft Access og Microsoft SQL (MSSQL).

Afsluttende tanker

Nu hvor du har nogle fakta til at tage backup af det, som mange af os allerede ved om fordelene ved WordPress, kan du komme i gang i dag med at oprette det ideelle websted til at offentliggøre din blog, underholde dit publikum eller udvide din online forretning. Bare sørg for, at du også holder opmærksom på advarsler om sikkerhed og SEO for at sikre, at dine websteder og trafik er beskyttet mod almindelige cybertrusler, og at du har din WP opsat og maksimeret for at forbedre din søgemaskine ranking og indholdslevering.

[1] https://kinsta.com/wordpress-market-share/
[2] WinningWP
[3] https://themeforest.net/
[4] https://winithemes.com/blog/infographic-the-current-capacity-of-wordpress/
[5] https://w3techs.com/technologies/details/cm-wordpress/all/all
[6] https://digital.com/blog/wordpress-stats/
[7] https://99firms.com/blog/wordpress-statistics/
[8] http://www.wpblogington.com/data/wordpress-2015.php
[9] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[10] http://trends.builtwith.com/cms
[11] http://torquemag.io/13-surprising-wordpress-statistics/
[12] https://w3techs.com
[13] https://www.isitwp.com/interesting-wordpress-stats-facts/
[14] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[15] https://central.wordcamp.org/news/2016/03/30/wordcamps-in-2015/
[16] https://www.codeinwp.com/blog/mesmerizing-wordpress-stats/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector