21 tricks til at øge dit websteds hastighed

langsom belastningHastigheden på dit websted kan have stor indflydelse på trafik, konverteringer og indtægter. Som en præstationsmetrik bør hastighed ikke undervurderes. Ifølge Akami, næsten halvdelen af ​​alle internetbrugere forventer, at en webside skal indlæses på under to sekunder, og 40% af brugerne klikker ud af et websted, hvis det tager over tre sekunder at indlæse.


I “Hvorfor webpræstationsmæssige spørgsmål: Er dit websteds kunder forbi?”, en undersøgelse fra Gomez fra 2010, der undersøgte 1.500 online-shoppere om, hvordan hjemmesidens ydelse påvirker deres online opførsel, lærer vi følgende:

 • “En stigning i indlæsningstid for websider fra 2 til 10 sekunder øgede sideafgivelsesraten med 38%.”
 • “I spidsbelastede perioder rejste mere end 75% af forbrugerne til en konkurrent’s hjemmeside i stedet for at lide en forsinkelse.”

For yderligere at understrege den indflydelse, webstedets hastighed har på forbrugeradfærd, undersøgelsen af Aberdeen Group afslører, at en forsinkelse på et sekund i indlæsningstid giver et 7% fald i webstedsomdannelser. Derudover falder sidevisninger med 11%, og kundetilfredsheden falder med 16%. Som om dette ikke var’t nok til at ramme hjemmet og få os til at kæmpe for at optimere vores websteds indlæsningstid, bør ejere også være opmærksomme på, at Google bruger webstedshastighed som en faktor i placering af dit websted på dets søgeresultatside.

Sammenfattende vil et langsomt websted resultere i følgende:

 • Mindre trafik og sidevisninger
 • Faldende konverteringer
 • Fald i salget
 • Et negativt påvirket brand image

Som en førende ressource til, hvordan man opretter et vellykket websted, præsenterer HostingFacts.com følgende tip og tricks til, hvordan man øger dit websteds hastighed.

Hastigheden på dit websted kan have stor indflydelse på trafik, konverteringer og indtægter. Som en præstationsmetrik bør hastighed ikke undervurderes. Ifølge Akami, næsten halvdelen af ​​alle internetbrugere forventer, at en webside skal indlæses på under to sekunder, og 40% af brugerne klikker ud af et websted, hvis det tager over tre sekunder at indlæse.

I ”Hvorfor webpræstationsmæssige spørgsmål: Er dine websteds kunder ude?”, En undersøgelse fra Gomez fra 2010, der undersøgte 1.500 online-shoppere om, hvordan hjemmesidens ydelse påvirker deres online adfærd, lærer vi følgende:

 • “En stigning i indlæsningstiden for websteder fra 2 til 10 sekunder øgede sideafgivelsesgraden med 38%.”
 • “I maksimale trafikperioder rejste mere end 75% af forbrugerne til en konkurrents websted i stedet for at blive udsat for forsinkelse.”

For yderligere at understrege den indflydelse, webstedets hastighed har på forbrugeradfærd, undersøgelsen af Aberdeen Group afslører, at en forsinkelse på kun et sekund i indlæsningstid giver et 7% fald i webstedsomdannelser. Derudover falder sidevisninger med 11%, og kundetilfredsheden falder med 16%. Som om dette ikke var nok til at ramme hjemmet og få os til at kæmpe for at optimere vores websteds indlæsningstid, skal ejere også være opmærksomme på, at Google bruger webstedshastighed som en faktor i rangeringen af ​​dit websted på dens søgeresultatside.

Sammenfattende vil et langsomt websted resultere i følgende:

 • Mindre trafik og sidevisninger
 • Faldende konverteringer
 • Fald i salget
 • Et negativt påvirket brand image

Som en førende ressource til, hvordan man opretter et vellykket websted, præsenterer HostingFacts.com følgende tip og tricks til, hvordan man øger dit websteds hastighed. I denne vejledning vil vi berøre følgende punkter:

Trin 1: Fjern unødvendige plugins og tilføjelser

Overvej casestudiet af Mike, hvor han analyserede sin webstedshastighed og optimerede den, så den gik fra en lastningstid på 4,23 sekunder til kun en ladetid på 1,33 sekunder. Hvorfor var hans hjemmeside så langsom? Et ord. plugins.

afinstallere-pluginUnødvendige plugins og tilføjelser kan dramatisk påvirke dit websteds hastighed. I Mike’I tilfældet fandt han, at forbløffende 86% af hans websteds indlæsningstid skyldtes plugins. Hvis du bruger CMS’er som WordPress (brugere ønsker måske at installere P3 eller Plugin Performance Profiler, som scanner dine WordPress-plugins for at finde flaskehalser og generere en rapport om, hvordan hvert plugin påvirker dit websteds ydeevne), Drupal eller Joomla, det er kritisk, at du er opmærksom på plugins og tilføjelsesprogrammer, der kan bremse dit websted.

Når du løser dette problem, er det vigtigt ikke kun at fokusere på antallet af plugins, du har installeret, men også kvalitet af disse plugins. Vær opmærksom på plugins, der indlæser overdreven scripts og stilarter. Fjern også plugins, der udfører masser af fjernanmodninger, samt plugins, der øger antallet af databaseforespørgsler på hver side på dit websted.

Nederste linje: brug plugins, der kun er absolut nødvendige for at forbedre funktionen på dit websted. Kast resten.

Overvej casestudiet af Mike, hvor han analyserede sin webstedshastighed og optimerede den, så den gik fra en 4,23 sekunders ladetid til blot en 1,33 sekunders ladetid. Hvorfor var hans hjemmeside så langsom? Et ord. plugins.

Unødvendige plugins og tilføjelser kan dramatisk påvirke dit websteds hastighed. I Mike’s tilfælde fandt han, at forbløffende 86% af hans websteds indlæsningstid skyldtes plugins. Hvis du bruger CMS’er som WordPress (brugere ønsker måske at installere P3 eller Plugin Performance Profiler, som scanner dine WordPress-plugins for at finde flaskehalser og generere en rapport om, hvordan hvert plugin påvirker dit websteds ydeevne), Drupal eller Joomla, det er kritisk, at du er opmærksom på plugins og tilføjelsesprogrammer, der kan bremse dit websted.

Når du løser dette problem, er det vigtigt ikke kun at fokusere på antallet af plugins, du har installeret, men også kvalitet af disse plugins. Vær opmærksom på plugins, der indlæser overdreven scripts og stilarter. Fjern også plugins, der udfører masser af fjernanmodninger, samt plugins, der øger antallet af databaseforespørgsler på hver side på dit websted.

Nederste linje: brug plugins, der kun er absolut nødvendige for at forbedre funktionen på dit websted. Kast resten.

Trin 2: Reducer, eller fjern, mængden af ​​sociale delingsknapper på dit websted

reducer delingsknapperMå ikke falde for den misforståelse, at det altid er en god ting at have en overflod af sociale delingsknapper på dit websted. Det er ikke’t. Der er få, hvis nogen undersøgelser, der viser nogen form for betydelig stigning i webstedstrafik på grund af sociale knap til deling af dele. Alt det gør er at forvirre dine besøgende.

Da de fleste sociale delingsknapper kører JavaScript, kan det at have for mange knapper skabe problemer med webstedets ydeevne. Når et socialt medieside har et afbrydelse, kan der være betydelig forgreninger for websteder med den knap installeret.

I stedet for at have et udvalg af knapper, skal du redigere dem ned til det væsentlige eller ellers indstille dem til at indlæse asynkront, så strømafbrydelser ikke påvirker hastigheden på dit websted negativt.

Må ikke falde for den misforståelse, at det altid er en god ting at have en overflod af sociale delingsknapper på dit websted. Det er det ikke. Der er få, hvis nogen undersøgelser, der viser nogen form for betydelig stigning i webstedstrafik på grund af sociale knap til deling af dele. Alt det gør er at forvirre dine besøgende.

Da de fleste sociale delingsknapper kører JavaScript, kan det at have for mange knapper skabe problemer med webstedets ydeevne. Når et socialt medieside har et afbrydelse, kan der være betydelig forgreninger for websteder med den knap installeret.

I stedet for at have et udvalg af knapper, skal du redigere dem ned til det væsentlige eller ellers indstille dem til at indlæse asynkront, så strømafbrydelser ikke påvirker hastigheden på dit websted negativt.

Trin 3: Konfigurer alle Analytics-sporingskoder og annoncenetværkskoder til at indlæse asynkront

Analytics-sporingskoder og annoncenetværk’ koder kan bremse dit websted. Nogle gange er fjernserverne langsomme, eller de går ned, og resultatet er en lang indlæsningstid for dit websted. webstedsanalyse

Men hvis du konfigurerer koderne for asynkron levering, du kan sikre, at en down eller langsom server vandt’t påvirker hastigheden på dit websted negativt.

Trin 4: Brug udløbsoverskrifter

webstedsoverskriftSom du ved er serverens hastighed en vigtig bidragyder til hastigheden på dit websted. Flere serveranmodninger betyder et langsommere websted. Brug af Expires Headers for at løse dette problem.

Udløber Headers reducerer belastningstiden for returnerende besøgende ved at fortælle deres browser, hvornår de skal anmode om filer fra serveren, eller hvornår filen skal indlæses fra browsercachen. For eksempel kan du konfigurere Header-udløbet kun til at anmode om en bestemt fil en gang hver måned, og indtil da gemmes filen og indlæses fra cachen.

Dit websted vil drage fordel af brugen af ​​Expires Headers på to måder. Først reducerer det antallet af HTTP-anmodninger på serveren. For det andet, da den samme fil ikke bliver anmodet om igen og igen, vil belastningen på din server være mindre.

Følg for at gøre brug af Expires Headers på dit websted denne tutorial af GTmetrix.

Som du ved er serverens hastighed en vigtig bidragyder til hastigheden på dit websted. Flere serveranmodninger betyder et langsommere websted. Brug af Expires Headers for at løse dette problem.

Udløber Headers reducerer belastningstiden for returnerende besøgende ved at fortælle deres browser, hvornår de skal anmode om filer fra serveren, eller hvornår filen skal indlæses fra browsercachen. For eksempel kan du konfigurere Header-udløbet kun til at anmode om en bestemt fil en gang hver måned, og indtil da gemmes filen og indlæses fra cachen.

Dit websted vil drage fordel af brugen af ​​Expires Headers på to måder. Først reducerer det antallet af HTTP-anmodninger på serveren. For det andet, da den samme fil ikke bliver anmodet om igen og igen, vil belastningen på din server være mindre.

Følg for at gøre brug af Expires Headers på dit websted denne tutorial af GTmetrix.

Trin 5: Aktivér cache for websteder

Cache for webstedCache reducerer indlæsningstiden for dit websted meget ved at gemme en version af dit websted på den besøgende’s browser og indlæser den version hver gang de vender tilbage. Cachen gemmes derefter og bruges, indtil webstedet opdateres, eller du indstiller det til at opdatere.

Ifølge forskning har brugen af ​​en fuld cache til et websted en svimlende indvirkning på indlæsningstiden: fra 2,4 sekunder ned til 0,9 sekunder!

For at aktivere cache skal du først bestemme, hvilken platform du bruger. Du kan installere plugins nedenfor, hvis du bruger WordPress:

En af de bedste avancerede cache- og performanceoptimeringsplugins derude på markedet lige nu er WP-raket. Det kræver en investering, men resultaterne er det værd. Hvis du bruger Drupal som en platform, skal du følge dette vejledning om optimeringsteknikker.

For yderligere information om, hvordan du aktiverer cache, skal du følge disse fremragende tutorials:

Cache reducerer indlæsningstiden for dit websted meget ved at gemme en version af dit websted i den besøgende’s browser og indlæse den version, hver gang de vender tilbage. Cachen gemmes derefter og bruges, indtil webstedet opdateres, eller du indstiller det til at opdatere.

Ifølge forskning har brugen af ​​en fuld cache til et websted en svimlende indvirkning på indlæsningstiden: fra 2,4 sekunder ned til 0,9 sekunder!

For at aktivere cache skal du først bestemme, hvilken platform du bruger. Du kan installere plugins nedenfor, hvis du bruger WordPress:

En af de bedste avancerede cache- og performanceoptimeringsplugins derude på markedet lige nu er WP-raket.  Det kræver en investering, men resultaterne er det værd. Hvis du bruger Drupal som en platform, skal du følge dette vejledning om optimeringsteknikker.

For yderligere information om, hvordan du aktiverer cache, skal du følge disse fremragende tutorials:

Trin 6: Brug et CDN (Content Delivery Network)

Websteder, der er vært på amerikanske servere, indlæses hurtigere for brugere i USA (eller besøgende med en amerikansk VPN-service). Brugere fra andre dele af kloden oplever dog et langsommere websted. For at løse dette problem skal du bruge et Content Delivery Network eller CDN, som vil distribuere dine webstedsfiler på tværs af et netværk af servere placeret i forskellige dele af verden. Dette fremskynder dit websted betydeligt for brugere i andre lande.

I en casestudie af Matthew Woodward, ved hjælp af et CDN viste det sig at øge hastigheden på et websted med så meget som 60%.

Nedenfor er to af de bedste tilgængelige CDN-muligheder:

Websteder, der er vært på amerikanske servere, indlæses hurtigere for brugere i USA (eller besøgende med en amerikansk VPN-service). Brugere fra andre dele af kloden oplever dog et langsommere websted. For at løse dette problem skal du bruge et Content Delivery Network eller CDN, som vil distribuere dine webstedsfiler på tværs af et netværk af servere placeret i forskellige dele af verden. Dette fremskynder dit websted betydeligt for brugere i andre lande.

I en casestudie af Matthew Woodward, ved hjælp af et CDN viste det sig at øge hastigheden på et websted med så meget som 60%.

Nedenfor er to af de bedste tilgængelige CDN-muligheder:

Trin 7: Dump din webhost til en bedre

vælg webhostDet må siges, at du nogle gange bare skal gå med en bedre webhost. Hvis du har arbejdet hårdt for at gøre dit websted hurtigere og har udtømt alle andre muligheder, men stadig oplever en langsom indlæsningstid, kan det være tid til at ændre din webhost.

Marcus Taylor diskuterede i Smashing Magazine, hvordan to af hans klienter, som begge havde lignende websteder, brugte forskellige hostingudbydere og oplevede drastiske forskelle i responstider på webstedet.

Klienten, der brugte en pålidelig, dedikeret server til at være vært for sit websted, oplevede en reaktionstid på 7 millisekund DNS, og klienten, der brugte en billig server, oplevede en DNS-svartid på 250 millisekund. Plugins og tweaks vil kun få dig så langt uden en web-vært af høj kvalitet.

På grund af vigtigheden af at vælge en god webhost, Det anbefales at læse gennem hostinganmeldelser for at bestemme, hvilken webhost der bedst tjener dit websted’s behov. Du skal også sammenligne webhosts, så du kan tage den mest informerede beslutning.

Her på HostingFacts.com har vi lavet vores hjemmearbejde og har fundet de tre bedste bedste hostingudbydere til at give en lastetid på mindre end 500 millisekunder:

 1. A2 Hosting – cirka 300 millisekunder
 2. SiteGround – cirka 400 millisekunder
 3. HostGator Cloud – cirka 500 millisekunder

Brug af bygherrer som Wix eliminerer behovet for at finde en web-vært af høj kvalitet, men for resten af ​​os er det vigtigt at gøre vores hjemmearbejde for at finde den bedste mulighed.

Det må siges, at du nogle gange bare skal gå med en bedre webhost. Hvis du har arbejdet hårdt for at gøre dit websted hurtigere og har udtømt alle andre muligheder, men stadig oplever en langsom indlæsningstid, kan det være tid til at ændre din webhost.

Marcus Taylor i Smashing Magazine diskuterede, hvordan to af hans klienter, som begge havde lignende websteder, brugte forskellige hostingudbydere og oplevede drastiske forskelle i responstider på websitet. Klienten, der brugte en pålidelig, dedikeret server til at være vært for sit websted, oplevede en reaktionstid på 7 millisekund på DNS, og klienten, der brugte en billig server oplevede en reaktionstid på 250 millisekund DNS. Plugins og tweaks vil kun få dig så langt uden en web-vært af høj kvalitet.

På grund af vigtigheden af ​​at vælge en god webhost anbefales det at læse igennem hosting anmeldelser for at bestemme, hvilken webhost der bedst tjener dit websteds behov. Det skal du også sammenlign webhost så du kan tage den mest informerede beslutning.

Her på HostingFacts.com har vi lavet vores hjemmearbejde og har fundet de tre bedste bedste hostingudbydere til at give en lastetid på mindre end 500 millisekunder:

 1. A2 Hosting – cirka 300 millisekunder
 2. SiteGround – cirka 400 millisekunder
 3. HostGator Cloud – cirka 500 millisekunder

Ved brug af bygherrer ligesom Wix eliminerer behovet for at finde en web-vært af høj kvalitet, men for resten af ​​os er det vigtigt at gøre vores hjemmearbejde for at finde den bedste mulighed.

Trin 8: Skift tema på dit websted

Temaet for et websted kan i høj grad påvirke hastigheden på dette websted. Kodeopblæsning, eller alt for lang og dårligt skrevet kode, reducerer dit websteds ydelse. For et eksempel på, hvor meget en forskel temaet på et websted kan gøre på dets hastighed, skal du læse Julian Fernandes ‘casestudie, hvor han var i stand til at reducere sin belastningstid fra 630ms til 172ms ved blot at skifte sit tema til en bedre skrevet en.

Nederste linje: fokuser ikke bare på udseendet af et tema, når du vælger et til dit websted; overvej, hvordan dette tema vil påvirke dit websteds hastighed.

Trin 9: Brug Google Pagespeed

PageSpeed ​​er et open source-servermodul, der forbedrer dit websteds hastighed ved at foretage ændringer og justeringer af serveren og filer i henhold til bedste praksis.

Installation PageSpeed dig selv kræver lidt teknisk savviness, men det kan gøres. På den anden side skal du altid være i stand til at bede din webhost / udviklere om at gøre installationen.

PageSpeed ​​er et open source-servermodul, der forbedrer dit websteds hastighed ved at foretage ændringer og justeringer af serveren og filer i henhold til bedste praksis.

Installation PageSpeed dig selv kræver lidt teknisk savviness, men det kan gøres. På den anden side skal du altid være i stand til at bede din webhost / udviklere om at gøre installationen.

Trin 10: Brug mindre billedfiler

Store billedstørrelser (1 Mb eller højere) resulterer i sammenbinding af serverressourcer og tager mere tid at indlæse. Brug følgende værktøjer til at optimere billedfiler på dit websted for at gøre dem mindre, mens du sørger for, at billedets kvalitet ikke kompromitteres:

Trin 11: Komprimere dine webstedsfiler ved hjælp af Gzip

Filer med mindre størrelse resulterer i en hurtigere indlæsningstid. I lighed med almindelig computerfilkomprimering reducerer Gzip størrelsen på dine webstedsfiler ved at komprimere dem til zip-filer.

Smashing Magazine fremhæver sagen om et websted, der går fra 68 KB til 13 KB ved at aktivere Gzip.

Brug denne guide af GTmetrix for at aktivere Gzip på dit websted.

Trin 12: Rengør din database regelmæssigt

Rengøring af databaserNogle CMS’er som WordPress, og også plugins, gemmer data i din database, som igen bremser dit websted over tid.

Funktioner i WordPress, såsom aktivering af postrevisioner, pingbacks og trackbacks er meget afhængige af din database til opbevaring. Pas også på plugins, der gemmer statistiske data og brugerdata og logfiler.

For at afhjælpe dette skal du regelmæssigt rengøre din database ved hjælp af automatiserede plugins som WP-Optimize (til WordPress). Hvis du har nogen anden platform, skal du bruge denne ressource at rydde op i din database manuelt. Disse foranstaltninger overses ofte af webstedsejere, men de kan have en enorm indflydelse på at øge dit websteds hastighed.

Nogle CMS’er som WordPress, og også plugins, gemmer data i din database, som igen bremser dit websted over tid. Funktioner i WordPress, såsom aktivering af postrevisioner, pingbacks og trackbacks er meget afhængige af din database til opbevaring. Pas også på plugins, der gemmer statistiske data og brugerdata og logfiler.

For at afhjælpe dette skal du regelmæssigt rengøre din database ved hjælp af automatiserede plugins som WP-Optimize (til WordPress). Hvis du har nogen anden platform, skal du bruge denne ressource at rydde op i din database manuelt. Disse foranstaltninger overses ofte af webstedsejere, men de kan have en enorm indflydelse på at øge dit websteds hastighed.

Trin 13: Reducer antallet af Javascript- og CSS-filer på dit websted

En besøgende browser behandler muligvis alle JavaScript- og CSS-filer på dit websted som individuelle filer. Dette producerer igen flere anmodninger, hvilket bremser dit websteds indlæsningstid. Du kan reducere antallet af disse individuelle filer eller minimere dem ved at placere dem et sted.

Trin 14: Fjern flere baggrundsbilleder

At have flere baggrundsbilleder resulterer i flere anmodninger til din server om at indlæse billederne. Flere anmodninger resulterer i en langsommere indlæsningstid. Du kan løse dette ved at kombinere baggrundsbillederne i kun en fil. Brug billedsprit for at sikre, at browsere kun skal indgive en anmodning om at indlæse baggrundsbilledet.

Mange webstedsskabeloner består af flere forskellige baggrundsbilleder. Når du kombinerer dem til en, opnår du tre ting. Først minimerer du antallet af anmodninger, der er foretaget til din server. Du reducerer også antallet af bytes, som browseren skal downloade. Til sidst reducerer du forsinkelser rundt og tilbage, der er forårsaget, når din server skal downloades fra andre steder.

Gør dit websted hurtigere ved hjælp af SpriteMe. Det her Smashing Magazine-artikel fremsætter også gode forslag.

At have flere baggrundsbilleder resulterer i flere anmodninger til din server om at indlæse billederne. Flere anmodninger resulterer i en langsommere indlæsningstid. Du kan løse dette ved at kombinere baggrundsbillederne i kun en fil. Brug billedsprit for at sikre, at browsere kun skal indgive en anmodning om at indlæse baggrundsbilledet.

Mange webstedsskabeloner består af flere forskellige baggrundsbilleder. Når du kombinerer dem til en, opnår du tre ting. Først minimerer du antallet af anmodninger, der er foretaget til din server. Du reducerer også antallet af bytes, som browseren skal downloade. Til sidst reducerer du forsinkelser rundt og tilbage, der er forårsaget, når din server skal downloades fra andre steder.

Gør dit websted hurtigere ved hjælp af SpriteMe.  Det her Smashing Magazine-artikel fremsætter også gode forslag.

Trin 15: Brug en enkelt åben forbindelse til at stille serveranmodninger

brug-httpTypisk er serverfilanmodninger afsluttet på individuelt grundlag. En forbindelse åbnes, filen gribes, forbindelsen lukkes, og en ny forbindelse åbnes til den næste filgreb. Dette er ineffektivt, hvilket resulterer i større hukommelsesforbrug og en langsommere websideindlæsningstid.

Brug HTTP holdes i live for at få alle filanmodninger foretaget via en åben forbindelse. Processen er enkel nok. Bare kopier og indsæt følgende kode i .htaccess-filen:

Header-sæt Forbindelse holdes i live

Afhængig af din server kan du også følge trinnene her eller her for at gøre det muligt at holde sig i live.

Typisk er serverfilanmodninger afsluttet på individuelt grundlag. En forbindelse åbnes, filen gribes, forbindelsen lukkes, og en ny forbindelse åbnes til den næste filgreb. Dette er ineffektivt, hvilket resulterer i større hukommelsesforbrug og en langsommere websideindlæsningstid.

Brug HTTP holdes i live for at få alle filanmodninger foretaget via en åben forbindelse. Processen er enkel nok. Bare kopier og indsæt følgende kode i .htaccess-filen:

Header-sæt Forbindelse holdes i live

Afhængig af din server kan du også følge trinnene her eller her for at gøre det muligt at holde sig i live.

Trin 16: Scan efter ødelagte links i dine JavaScript-, CSS- og billedwebadresser

Hvis du har ødelagte links i dine JavaScript-, CSS- eller billedwebadresser, oplever dit websted muligvis frustrerende langsomt indlæsningstid. Du skal scanne efter disse ødelagte links og løse dem for at give dine besøgende en bedre browsingoplevelse. Mens du er ved det, skal du kigge efter alle andre ødelagte links, der ikke nødvendigvis påvirker hastigheden på dit websted, men som dog påvirker brugeroplevelsen negativt.

Trin 17: Vær vært for alle billeder på dit eget websted

Billedhotlinking, eller “inline linking” er, når du undgår at indlæse billeder på din egen server ved blot at linke til et billede på et andet websted. Teoretisk sparer dette dig båndbredde, men det kan faktisk reducere hastigheden på dit websted, især hvis dette websted for billedhosting er nede eller i sig selv er langsom indlæsning.

En god tommelfingerregel er at være vært for billederne på dit eget websted først, før der linkes til dem.

Trin 18: Host så mange filer på din egen server som muligt

Det er næsten uundgåeligt, at dit websted vil stole på andre websteder for filer, såsom indlejrede videoer og anden multimedia. Hvis der imidlertid er for mange eksterne anmodninger, eller du anmoder om fra langsomme websteder, vil dit websteds hastighed blive negativt påvirket.

Begræns denne mulighed ved at være vært for så mange filer som muligt på din egen server. Sørg for at verificere pålideligheden af ​​websteder, du anmoder om.

Trin 19: Kontroller kvaliteten af ​​dit CMS

Som rammen for hele dit websted kan et CMS påvirke hastigheden på dit websted. Anerkendte CMS’er som WordPress og Drupal samt enkel HTML er perfekt egnet til at optimere dit websteds indlæsningstid. Mindre velrenommerede CMS’er bringer dit websted i fare for langsommere belastningstider. Det er vigtigt, at du kører test og gør dit hjemmearbejde for at sikre dig, at dit CMS er bedst til at optimere dit websteds hastighed.

Som rammen for hele dit websted kan et CMS påvirke hastigheden på dit websted. Anerkendte CMS’er som WordPress og Drupal samt enkel HTML er perfekt egnet til at optimere dit websteds indlæsningstid. Mindre velrenommerede CMS’er bringer dit websted i fare for langsommere belastningstider. Det er vigtigt, at du kører test og gør dit hjemmearbejde for at sikre dig, at dit CMS er bedst til at optimere dit websteds hastighed.

Trin 20: Vær opmærksom på, om dine php-filer sænker dit websted

Mens PHP alle undtagen eliminerer at skulle indtaste de samme oplysninger på dit websted igen og igen, kan det også bremse dit websted. Du kan gøre en af ​​to ting for at afhjælpe dette: erstatte PHP-filer med statiske HTML-filer, eller hvis du kan’t gør det, brug en PHP-accelerator.

PHP-acceleratorer er nyttige til websteder, der er nødt til at stole stærkt på PHP. Det her Wikipedia-artikel er nyttigt i listen over et par gode PHP-acceleratorer, som du kan bruge.

Mens PHP alle undtagen eliminerer at skulle indtaste de samme oplysninger på dit websted igen og igen, kan det også bremse dit websted. Du kan gøre en af ​​to ting for at afhjælpe dette: udskift PHP-filer med statiske HTML-filer, eller hvis du ikke kan gøre det, skal du bruge en PHP-accelerator.

PHP-acceleratorer er nyttige til websteder, der er nødt til at stole stærkt på PHP. Det her Wikipedia-artikel er nyttigt i listen over et par gode PHP-acceleratorer, som du kan bruge.

Trin 21: Deaktiver ekstern hotlinking af dine egne billeder

Når andre websteder hotlink til dine egne billeder, ripper de i bund og grund din båndbredde. Hver gang en af ​​deres besøgende prøver at se billederne, fremsættes en anmodning til din server. Deaktiver hotlinking for at forhindre, at dette sker!

Følg rådene i dette artikel om Hongkiat for at forhindre hotlinking af dine billeder. Derudover dette værktøj giver dig mulighed for at generere en .htaccess-fil for at forhindre hotlinking af dine billeder.

Når andre websteder hotlink til dine egne billeder, ripper de i bund og grund din båndbredde. Hver gang en af ​​deres besøgende prøver at se billederne, fremsættes en anmodning til din server. Deaktiver hotlinking for at forhindre, at dette sker!

Følg rådene i dette artikel om Hongkiat for at forhindre hotlinking af dine billeder. Derudover dette værktøj giver dig mulighed for at generere en .htaccess-fil for at forhindre hotlinking af dine billeder.

Kom i gang nu ved at teste hastigheden på dit websted!

Nu hvor du har fulgt tipene og tricksene ovenfor for at forbedre dit websteds hastighed og ydeevne, tager et øjeblik at teste dit websteds hastighed for at se, hvilken indvirkning vi har gjort. Sørg for at efterlade en kommentar nedenfor, hvis vi har hjulpet dig med at optimere og forbedre kvaliteten af ​​din websideoplevelse.

Dette er mine yndlingsværktøjer til vurdering af hastigheden på dit websted:

Pingdom-webstedets hastighedstest: Dette værktøj giver dig mulighed for at fokusere på at minimere indlæsningstiden på dit websted og sænke antallet af serveranmodninger, der er foretaget. Derudover indeholder det et sammenligningsværktøj, der giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted fungerer mod andre websteder.

GTMetrix: Her får du en vurdering fra A til F efter analyser fra Google Pagespeed Insights og Yslow. Der gives forslag til optimering.

Webside Analyzer: Brug dette værktøj til at finde ud af oplysninger om sidestørrelse og downloadtid. Der findes forbedringsforslag.

Google Pagespeed-indsigt: Her får du en score på op til 100. En sej funktion er, at dette værktøj giver dig mulighed for at teste mobilhastighed.

YSlow: Dette værktøj til at måle webstedshastighed køres af Yahoo! S regler for webstedspræstation.

WebPage Test: Her vurderes din websteds hastighed på en skala, der går op til 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector