21 trick för att öka din webbplats hastighet

långsam lastningHastigheten på din webbplats kan ha stor inverkan på trafik, omvandlingar och intäkter. Som prestandametrik bör hastigheten inte underskattas. Enligt Akami, nästan hälften av alla Internetanvändare förväntar sig att en webbsida laddas på under två sekunder och 40% av användarna klickar ut från en webbplats om det tar över tre sekunder att ladda.


I “Varför webbprestanda är: Är din webbplats kör kunder bort?”, en studie från Gomez från 2010 som undersökte 1 500 online-shoppare om hur webbplatsens prestanda påverkar deras beteende online, vi lär oss följande:

 • “En ökning av laddningstiden för webbplatser från 2 till 10 sekunder ökade siduppgivningsgraden med 38%.”
 • “Under topptrafikperioder lämnade mer än 75% av konsumenterna en konkurrent’s webbplats istället för att drabbas av en försening.”

För att ytterligare betona vilken inverkan webbplatshastigheten har på konsumentbeteende undersöker studien Aberdeen Group avslöjar att bara en sekunders försening i laddningstiden ger en minskning på 7% i webbplatsomvandlingar. Dessutom minskar sidvisningarna med 11% och kundnöjdheten sjunker med 16%. Som om detta inte var’tillräckligt för att träffa hem och låta oss tävla för att optimera laddningstiden för webbplatsen, ägarna bör också vara medvetna om att Google använder webbplatsens hastighet som en faktor för att ranka din webbplats på sökresultatsidan..

Sammanfattningsvis kommer en långsam webbplats att resultera i följande:

 • Mindre trafik och sidvisningar
 • Minskade omvandlingar
 • Nedgången i försäljningen
 • En negativt påverkad varumärkesimage

Som en ledande resurs för hur man skapar en framgångsrik webbplats presenterar HostingFacts.com följande tips och tricks om hur du ökar din webbplatshastighet.

Hastigheten på din webbplats kan ha stor inverkan på trafik, omvandlingar och intäkter. Som prestandametrik bör hastigheten inte underskattas. Enligt Akami, nästan hälften av alla Internetanvändare förväntar sig att en webbsida laddas på under två sekunder och 40% av användarna klickar ut från en webbplats om det tar över tre sekunder att ladda.

I “Varför webbprestanda är: Är din webbplats kör kunder bort?”, En studie från 2010 av Gomez som undersökte 1 500 online shoppare om hur webbplatsens prestanda påverkar deras beteende online, lär vi oss följande:

 • “En ökning av laddningstiden för webbplatser från 2 till 10 sekunder ökade siduppgivningsgraden med 38%.”
 • “Under topptrafikperioder lämnade mer än 75% av konsumenterna till en konkurrents webbplats istället för att drabbas av en försening.”

För att ytterligare betona vilken inverkan webbplatshastigheten har på konsumentbeteende undersöker studien Aberdeen Group avslöjar att bara en sekunders försening av laddningstiden ger en minskning med 7% i webbplatsomvandlingar. Dessutom minskar sidvisningarna med 11% och kundnöjdheten sjunker med 16%. Som om detta inte räckte för att träffa hemmet och låta oss tävla för att optimera laddningstiden för webbplatsen, bör ägarna också vara medvetna om att Google använder webbplatshastighet som en faktor för att ranka din webbplats på sökresultatsidan..

Sammanfattningsvis kommer en långsam webbplats att resultera i följande:

 • Mindre trafik och sidvisningar
 • Minskade omvandlingar
 • Nedgången i försäljningen
 • En negativt påverkad varumärkesimage

Som en ledande resurs för hur man skapar en framgångsrik webbplats presenterar HostingFacts.com följande tips och tricks för att öka din webbplatshastighet. I den här guiden kommer vi att beröra följande punkter:

Steg 1: Ta bort onödiga plugins och tillägg

Tänk på fallstudien från Mike, där han analyserade sin webbplatshastighet och optimerade den så att den gick från en lastningstid på 4,23 sekunder till bara en laddningstid på 1,33 sekunder. Varför var hans webbplats så långsam? Ett ord. plugins.

avinstallera-pluginOnödiga plugins och tillägg kan påverka din webbplats hastighet dramatiskt. I Mike’I fallet fann han att häpnadsväckande 86% av hans hämtningstid för webbplatsen berodde på plugins. Om du använder CMS som WordPress (användare kanske vill installera P3 eller Plugin Performance Profiler, som skannar dina WordPress-plugins för att hitta flaskhalsar och generera en rapport om hur varje plugin påverkar din webbplats prestanda), Drupal eller Joomla, det är viktigt att du är uppmärksam på plugins och tillägg som kan bromsa din webbplats.

När du löser problemet är det viktigt att inte bara fokusera på antalet plugins som du har installerat, utan också på kvalitet av dessa plugins. Var uppmärksam på plugins som laddar överdrivna skript och stilar. Ta också bort plugins som utför många fjärrbegäranden, såväl som plugins som ökar antalet databasfrågor på varje sida på din webbplats.

Nedersta raden: använd plugins som bara är absolut nödvändiga för att förbättra din webbplats. Kasta resten.

Överväg fallstudien av Mikrofon, där han analyserade sin webbplatshastighet och optimerade den så att den gick från en lastningstid på 4,23 sekunder till bara en lastningstid på 1,33 sekunder. Varför var hans webbplats så långsam? Ett ord. plugins.

Onödiga plugins och tillägg kan påverka din webbplats hastighet dramatiskt. I Mike: s fall fann han att häpnadsväckande 86% av hans hämtningstid för webbplatsen berodde på plugins. Om du använder CMS som WordPress (användare kanske vill installera P3 eller Plugin Performance Profiler, som skannar dina WordPress-plugins för att hitta flaskhalsar och generera en rapport om hur varje plugin påverkar din webbplats prestanda), Drupal eller Joomla, det är viktigt att du är uppmärksam på plugins och tillägg som kan bromsa din webbplats.

När du löser problemet är det viktigt att inte bara fokusera på antalet plugins som du har installerat, utan också på kvalitet av dessa plugins. Var uppmärksam på plugins som laddar överdrivna skript och stilar. Ta också bort plugins som utför många fjärrbegäranden, såväl som plugins som ökar antalet databasfrågor på varje sida på din webbplats.

Nedersta raden: använd plugins som bara är absolut nödvändiga för att förbättra din webbplats. Kasta resten.

Steg 2: Minska eller eliminera mängden sociala delningsknappar på din webbplats

minska delningsknapparnaFalla inte för den missuppfattningen att det alltid är bra att ha en mängd sociala delningsknappar på din webbplats. Det är n’t. Det finns få, om några studier, som bevisar någon form av betydande ökning av webbplatsens trafik på grund av att du har sociala delningsknappar. Allt det gör är att förvirra dina besökare.

Eftersom de flesta sociala delningsknappar kör JavaScript kan det att ha för många knappar skapa problem med webbplatsens prestanda. När en social media-webbplats har en strömavbrott, kan det vara betydande förgreningar för webbplatser med den knappen installerad.

Istället för att ha ett urval av knappar, redigera dem till det väsentliga, eller ställ dem in på att ladda asynkront så att avbrott inte påverkar hastigheten på din webbplats negativt.

Falla inte för den missuppfattningen att det alltid är bra att ha en mängd sociala delningsknappar på din webbplats. Det är det inte. Det finns få, om några studier, som bevisar någon form av betydande ökning av webbplatsens trafik på grund av att du har sociala delningsknappar. Allt det gör är att förvirra dina besökare.

Eftersom de flesta sociala delningsknappar kör JavaScript kan det att ha för många knappar skapa problem med webbplatsens prestanda. När en social media-webbplats har en strömavbrott, kan det vara betydande förgreningar för webbplatser med den knappen installerad.

Istället för att ha ett urval av knappar, redigera dem till det väsentliga, eller ställ dem in på att ladda asynkront så att avbrott inte påverkar hastigheten på din webbplats negativt.

Steg 3: Konfigurera alla Analytics-spårningskoder och annonsnätverkskoder för att ladda asynkront

Analytics spårningskoder och annonsnätverk’ koder kan bromsa din webbplats. Ibland är fjärrservrarna långsamma, eller de går ner, och resultatet är en lång laddningstid för din webbplats. webbplatsanalys

Men om du konfigurerar koderna för asynkron leverans, kan du säkerställa att en ner eller långsam server vann’t påverkar hastigheten på din webbplats negativt.

Steg 4: Använd Utgångarhuvuden

sidhuvudSom du vet är serverns hastighet en viktig bidragsgivare till hastigheten på din webbplats. Fler serverförfrågningar betyder en långsammare webbplats. För att ta itu med detta problem använder du Expires Headers.

Utgångar Rubriker minskar belastningstiden för återvändande besökare genom att berätta för sin webbläsare när de ska begära filer från servern eller när de ska ladda filen från webbläsarens cache. Du kan till exempel konfigurera Expires Header bara för att begära en viss fil en gång varje månad, och fram till dess kommer filen att lagras och laddas från cachen.

Din webbplats kommer att dra nytta av användningen av Expires Headers på två sätt. Först kommer det att minska antalet HTTP-förfrågningar på servern. För det andra, eftersom samma fil inte begärs om och om igen, blir belastningen på din server mindre.

Följ om du vill använda Expires Headers på din webbplats denna tutorial av GTmetrix.

Som du vet är serverns hastighet en viktig bidragsgivare till hastigheten på din webbplats. Fler serverförfrågningar betyder en långsammare webbplats. För att ta itu med detta problem använder du Expires Headers.

Utgångar Rubriker minskar belastningstiden för återvändande besökare genom att berätta för sin webbläsare när de ska begära filer från servern eller när de ska ladda filen från webbläsarens cache. Du kan till exempel konfigurera Expires Header bara för att begära en viss fil en gång varje månad, och fram till dess kommer filen att lagras och laddas från cachen.

Din webbplats kommer att dra nytta av användningen av Expires Headers på två sätt. Först kommer det att minska antalet HTTP-förfrågningar på servern. För det andra, eftersom samma fil inte begärs om och om igen, blir belastningen på din server mindre.

Följ om du vill använda Expires Headers på din webbplats denna tutorial av GTmetrix.

Steg 5: Aktivera caching av webbplatser

WebbplatscachingCaching minskar avsevärt laddningstiden för din webbplats genom att lagra en version av din webbplats på besökaren’s webbläsare och laddar den versionen varje gång de kommer tillbaka. Cachen lagras sedan och används tills webbplatsen uppdateras eller så ställer du in den för att uppdatera.

Enligt forskning har användning av en fullständig cache för en webbplats en häpnadsväckande inverkan på laddningstiden: från 2,4 sekunder till 0,9 sekunder!

För att aktivera cache måste du först bestämma vilken plattform du använder. Du kan installera plugins nedan om du använder WordPress:

En av de bästa avancerade pluginprogrammen för cache och prestanda som finns på marknaden just nu WP-raket. Det kräver en investering, men resultaten är värda det. Om du använder Drupal som plattform följer du detta guide om optimeringstekniker.

Följ dessa utmärkta tutorials för mer information om hur du aktiverar cache:

Cachning minskar laddningstiden för din webbplats kraftigt genom att lagra en version av din webbplats i besökarens webbläsare och ladda den versionen varje gång de kommer tillbaka. Cachen lagras sedan och används tills webbplatsen uppdateras eller så ställer du in den för att uppdatera.

Enligt forskning har användning av en fullständig cache för en webbplats en häpnadsväckande inverkan på laddningstiden: från 2,4 sekunder till 0,9 sekunder!

För att aktivera cache måste du först bestämma vilken plattform du använder. Du kan installera plugins nedan om du använder WordPress:

En av de bästa avancerade pluginprogrammen för cache och prestanda som finns på marknaden just nu WP-raket.  Det kräver en investering, men resultaten är värda det. Om du använder Drupal som plattform följer du detta guide om optimeringstekniker.

Följ dessa utmärkta tutorials för mer information om hur du aktiverar cache:

Steg 6: Använd ett nätverk för leverans av innehåll (CDN)

Webbplatser som är värda på amerikanska servrar laddas snabbare för användare i USA (eller besökare med en amerikansk VPN-tjänst). Men användare från andra delar av världen kommer att uppleva en långsammare webbplats. För att lösa det här problemet använder du ett Content Delivery Network, eller CDN, som kommer att distribuera dina webbplatsfiler över ett nätverk av servrar som finns i olika delar av världen. Detta påskyndar din webbplats avsevärt för användare i andra länder.

I en fallstudie av Matthew Woodward, användningen av ett CDN visade sig öka hastigheten på en webbplats med så mycket som 60%.

Nedan finns två av de bästa tillgängliga CDN-alternativen:

Webbplatser som är värda på amerikanska servrar laddas snabbare för användare i USA (eller besökare med en amerikansk VPN-tjänst). Men användare från andra delar av världen kommer att uppleva en långsammare webbplats. För att lösa det här problemet använder du ett Content Delivery Network, eller CDN, som kommer att distribuera dina webbplatsfiler över ett nätverk av servrar som finns i olika delar av världen. Detta påskyndar din webbplats avsevärt för användare i andra länder.

I en fallstudie av Matthew Woodward, användningen av ett CDN visade sig öka hastigheten på en webbplats med så mycket som 60%.

Nedan finns två av de bästa tillgängliga CDN-alternativen:

Steg 7: Dumpa din webbhotell för en bättre

Välj webbhotellDet måste sägas att man ibland bara behöver gå med en bättre webbhotell. Om du har jobbat hårt för att göra din webbplats snabbare och har uttömt alla andra möjligheter, men fortfarande upplever en långsam laddningstid kan det vara dags att byta webbhotell.

Marcus Taylor, i Smashing Magazine, diskuterade hur två av hans klienter, som båda hade liknande webbplatser, använde olika värdleverantörer och upplevde drastiska skillnader i svarstider på webbplatsen.

Klienten som använde en pålitlig, dedikerad server för att vara värd för sin webbplats upplevde en svarstid på 7 millisekund DNS, och klienten som använde en billig server upplevde en svarstid på 250 millisekunder. Plugins och tweaks kommer bara att få dig så långt utan en webbhotell av hög kvalitet.

På grund av vikten av välja en bra webbhotell, Det rekommenderas att läsa igenom värdrecensioner för att avgöra vilken webbhotell som bäst tjänar din webbplats’s behov. Du bör också jämföra webbhotell så att du kan fatta det mest informerade beslutet.

Här på HostingFacts.com har vi gjort våra läxor och hittat de tre bästa värdleverantörerna för att ge en laddningstid på mindre än 500 millisekunder:

 1. A2 Hosting – cirka 300 millisekunder
 2. Siteground – cirka 400 millisekunder
 3. HostGator Cloud – cirka 500 millisekunder

Att använda byggare som Wix eliminerar behovet av att hitta en webbhotell av hög kvalitet, men för resten av oss är det viktigt att göra våra läxor för att hitta det bästa alternativet.

Det måste sägas att du ibland bara behöver gå med en bättre webbhotell. Om du har jobbat hårt för att göra din webbplats snabbare och har uttömt alla andra möjligheter, men fortfarande upplever en långsam laddningstid kan det vara dags att byta webbhotell.

Marcus Taylor, i Smashing Magazine, diskuterade hur två av hans kunder, som båda hade liknande webbplatser, använde olika värdleverantörer och upplevde drastiska skillnader i svarstider på webbplatsen. Klienten som använde en pålitlig, dedikerad server för att vara värd för sin webbplats upplevde en svarstid på 7 millisekunder och klienten som använde en billig server upplevde en svarstid på 250 millisekund DNS. Plugins och tweaks kommer bara att få dig så långt utan en webbhotell av hög kvalitet.

På grund av vikten av att välja en bra webbhotell, rekommenderas det att läsa igenom värd recensioner för att avgöra vilken webbhotell som bäst tjänar din webbplats behov. Du borde också jämföra webbhotell så du kan fatta det mest informerade beslutet.

Här på HostingFacts.com har vi gjort våra läxor och hittat de tre bästa värdleverantörerna för att ge en laddningstid på mindre än 500 millisekunder:

 1. A2 Hosting – cirka 300 millisekunder
 2. Siteground – cirka 400 millisekunder
 3. HostGator Cloud – cirka 500 millisekunder

Använder sig av byggare som Wix eliminerar behovet av att hitta en webbhotell av hög kvalitet, men för resten av oss är det viktigt att göra våra läxor för att hitta det bästa alternativet.

Steg 8: Växla temat på din webbplats

Temat för en webbplats kan påverka hastigheten på den webbplatsen. Koduppblåsning, eller alltför lång och dåligt skriven kod, kommer att minska prestandan på din webbplats. För ett exempel på hur stor skillnad temat på en webbplats kan göra på dess hastighet, läs Julian Fernandes fallstudie, där han kunde reducera sin belastningstid från 630 till 172 ms genom att bara byta tema till ett bättre skrivet ett.

Sammanfattning: fokusera inte bara på utseendet på ett tema när du väljer ett för din webbplats; överväga hur detta tema kommer att påverka din webbplats hastighet.

Steg 9: Använd Google Pagespeed

PageSpeed ​​är en öppen källkodsservermodul som förbättrar din webbplatshastighet genom att göra ändringar och justeringar av servern och filerna enligt bästa praxis.

installera Page Speed själv kräver lite teknisk savviness, men det kan göras. Å andra sidan bör du alltid kunna be din webbhotell / utvecklare att göra installationen.

PageSpeed ​​är en öppen källkodsservermodul som förbättrar din webbplatshastighet genom att göra ändringar och justeringar av servern och filerna enligt bästa praxis.

installera Page Speed själv kräver lite teknisk savviness, men det kan göras. Å andra sidan bör du alltid kunna be din webbhotell / utvecklare att göra installationen.

Steg 10: Använd mindre bildfiler

Stora bildstorlekar (1 Mb eller högre) resulterar i att servern resurser binds och tar mer tid att ladda. Använd följande verktyg för att optimera bildfiler på din webbplats för att göra dem mindre, samtidigt som du ser till att bildens kvalitet inte äventyras:

Steg 11: Komprimera dina webbplatsfiler med Gzip

Filer med mindre storlek resulterar i en snabbare laddningstid. I likhet med vanlig datorfilkomprimering minskar Gzip storleken på dina webbplatsfiler genom att komprimera dem till zip-filer.

Smashing Magazine belyser fallet med en webbplats som går från 68KB till 13KB genom att aktivera Gzip.

Använd detta guide av GTmetrix för att aktivera Gzip på din webbplats.

Steg 12: Rengör din databas regelbundet

Rengöring av databaserVissa CMS-filer som WordPress, och även plugins, lagrar data i din databas, vilket i sin tur bromsar din webbplats med tiden.

Funktioner i WordPress, som möjliggör ändringar efter inlägg, pingbacks och trackbacks är mycket beroende av din databas för lagring. Var också försiktig med plugins som sparar statistik och användardata och loggar.

För att avhjälpa detta, rengör regelbundet din databas med automatiserade plugins som WP-Optimera (för WordPress). Om du har någon annan plattform, använd denna resurs att rensa upp din databas manuellt. Dessa åtgärder förbises ofta av webbplatsägare, men de kan ha en enorm inverkan på att öka din webbplatshastighet.

Vissa CMS-filer som WordPress, och även plugins, lagrar data i din databas, vilket i sin tur bromsar din webbplats med tiden. Funktioner i WordPress, som möjliggör ändringar efter inlägg, pingbacks och trackbacks är mycket beroende av din databas för lagring. Var också försiktig med plugins som sparar statistik och användardata och loggar.

För att avhjälpa detta, rengör regelbundet din databas med automatiserade plugins som WP-Optimera (för WordPress). Om du har någon annan plattform, använd denna resurs att rensa upp din databas manuellt. Dessa åtgärder förbises ofta av webbplatsägare, men de kan ha en enorm inverkan på att öka din webbplatshastighet.

Steg 13: Minska antalet Javascript- och CSS-filer på din webbplats

En besökares webbläsare kan behandla alla JavaScript- och CSS-filer på din webbplats som enskilda filer. Detta ger i sin tur flera förfrågningar, vilket bromsar laddningstiden för din webbplats. Du kan minska antalet av dessa enskilda filer eller minifiera dem genom att placera dem på ett ställe.

Steg 14: Eliminera flera bakgrundsbilder

Att ha flera bakgrundsbilder resulterar i flera förfrågningar till din server om att ladda bilderna. Fler förfrågningar resulterar i en långsammare laddningstid. Du kan fixa detta genom att kombinera bakgrundsbilderna till bara en fil. Använd bildsprites för att se till att webbläsare bara behöver göra en begäran om att ladda bakgrundsbilden.

Många webbplatsmallar består av flera olika bakgrundsbilder. När du kombinerar dem till en, uppnår du tre saker. Först minimerar du antalet förfrågningar till din server. Du minskar också antalet byte som webbläsaren måste ladda ner. Slutligen minskar du förseningar tur och retur orsakade när din server måste ladda ner från andra platser.

Gör din webbplats snabbare genom att använda SpriteMe. Detta Smashing Magazine-artikel ger också bra förslag.

Att ha flera bakgrundsbilder resulterar i flera förfrågningar till din server om att ladda bilderna. Fler förfrågningar resulterar i en långsammare laddningstid. Du kan fixa detta genom att kombinera bakgrundsbilderna till bara en fil. Använd bildsprites för att se till att webbläsare bara behöver göra en begäran om att ladda bakgrundsbilden.

Många webbplatsmallar består av flera olika bakgrundsbilder. När du kombinerar dem till en, uppnår du tre saker. Först minimerar du antalet förfrågningar till din server. Du minskar också antalet byte som webbläsaren måste ladda ner. Slutligen minskar du förseningar tur och retur orsakade när din server måste ladda ner från andra platser.

Gör din webbplats snabbare genom att använda SpriteMe.  Detta Smashing Magazine-artikel ger också bra förslag.

Steg 15: Använd en enda öppen anslutning för att göra servernbegäranden

användning-httpVanligtvis slutförs serverförfrågningar på individuell basis. En anslutning öppnas, filen grepps, anslutningen stängs och en ny anslutning öppnas för nästa filgrepp. Detta är ineffektivt, vilket resulterar i större minnesanvändning och en långsammare laddningstid för webbplatsen.

Använd HTTP hålla levande för att få alla filförfrågningar gjorda via en öppen anslutning. Processen är tillräckligt enkel. Kopiera och klistra in följande kod i .htaccess-filen:

Header set Anslutning håller vidare

Beroende på din server kan du också följa stegen här eller här för att möjliggöra hålla liv.

Vanligtvis slutförs serverförfrågningar på individuell basis. En anslutning öppnas, filen grepps, anslutningen stängs och en ny anslutning öppnas för nästa filgrepp. Detta är ineffektivt, vilket resulterar i större minnesanvändning och en långsammare laddningstid för webbplatsen.

Använd HTTP hålla levande för att få alla filförfrågningar gjorda via en öppen anslutning. Processen är tillräckligt enkel. Kopiera och klistra in följande kod i .htaccess-filen:

Header set Anslutning håller vidare

Beroende på din server kan du också följa stegen här eller här för att möjliggöra hålla liv.

Steg 16: Sök efter trasiga länkar i dina webbadresser för JavaScript, CSS och bild

Om du har brutna länkar i dina JavaScript-, CSS- eller bild-URL: er kan din webbplats ha frustrerande långsamma laddningstider. Du bör söka efter dessa trasiga länkar och lösa dem för att ge dina besökare en bättre surfupplevelse. Titta efter alla andra trasiga länkar, som inte nödvändigtvis påverkar hastigheten på din webbplats, men ändå påverkar användarupplevelsen negativt.

Steg 17: Värd alla bilder på din egen webbplats

Bildlänkning, eller “inline länkning” är när du undviker att ladda bilder på din egen server genom att bara länka till en bild på en annan webbplats. Teoretiskt sett sparar detta bandbredd, men det kan faktiskt minska hastigheten på din webbplats, särskilt om den webbhotell för webbhotell är nere eller är i sig långsam.

En bra tumregel är att vara värd för bilderna på din egen webbplats först innan du länkar till dem.

Steg 18: Hosta så många filer på din egen server som möjligt

Det är nästan oundvikligt att din webbplats förlitar sig på andra webbplatser för filer, till exempel inbäddade videor och annan multimedia. Men om det finns för många externa förfrågningar eller om du begär från långsamma webbplatser kommer din webbplatshastighet att påverkas negativt.

Begränsa denna möjlighet genom att värd så många filer som möjligt på din egen server. Se till att verifiera tillförlitligheten på webbplatser som du begär från.

Steg 19: Kontrollera kvaliteten på ditt CMS

Som en ram för hela din webbplats kan ett CMS påverka hastigheten på din webbplats. Anmärkningsvärda CMS som WordPress och Drupal samt enkel HTML passar perfekt för att optimera din hämtningstid på din webbplats. Mindre ansedda CMS: er sätter din webbplats risk för långsammare laddningstider. Det är viktigt att du kör tester och gör dina läxor för att se till att ditt CMS är bäst för att optimera webbplatsens hastighet.

Som en ram för hela din webbplats kan ett CMS påverka hastigheten på din webbplats. Anmärkningsvärda CMS som WordPress och Drupal samt enkel HTML passar perfekt för att optimera din hämtningstid på din webbplats. Mindre ansedda CMS: er sätter din webbplats risk för långsammare laddningstider. Det är viktigt att du kör tester och gör dina läxor för att se till att ditt CMS är bäst för att optimera webbplatsens hastighet.

Steg 20: Var uppmärksam på om dina php-filer bromsar din webbplats

Medan PHP helt men eliminerar att du måste mata in samma information på din webbplats om och om igen, kan det också bromsa din webbplats. Du kan göra en av två saker för att åtgärda detta: ersätt PHP-filer med statiska HTML-filer, eller om du kan’t gör det, använd en PHP-accelerator.

PHP-acceleratorer är användbara för webbplatser som måste förlita sig starkt på PHP. Detta Wikipedia-artikel hjälper till att lista några bra PHP-acceleratorer som du kan använda.

Medan PHP helt men eliminerar att du måste mata in samma information på din webbplats om och om igen, kan det också bromsa din webbplats. Du kan göra en av två saker för att åtgärda detta: ersätt PHP-filer med statiska HTML-filer, eller om du inte kan göra det, använd en PHP-accelerator.

PHP-acceleratorer är användbara för webbplatser som måste förlita sig starkt på PHP. Detta Wikipedia-artikel hjälper till att lista några bra PHP-acceleratorer som du kan använda.

Steg 21: Inaktivera extern hotlinking av dina egna bilder

När andra webbplatser hotlinkar till dina egna bilder, raderar de i huvudsak din bandbredd. Varje gång en av deras besökare försöker se bilderna görs en begäran till din server. Inaktivera hotlinking för att förhindra att detta händer!

Följ råden i detta artikel om Hongkiat för att förhindra hotlinking av dina bilder. Dessutom detta verktyg låter dig generera en .htaccess-fil för att förhindra hotlinking av dina bilder.

När andra webbplatser hotlinkar till dina egna bilder, raderar de i huvudsak din bandbredd. Varje gång en av deras besökare försöker se bilderna görs en begäran till din server. Inaktivera hotlinking för att förhindra att detta händer!

Följ råden i detta artikel om Hongkiat för att förhindra hotlinking av dina bilder. Dessutom detta verktyg låter dig generera en .htaccess-fil för att förhindra hotlinking av dina bilder.

Kom igång nu genom att testa hastigheten på din webbplats!

Nu när du har följt tips och tricks ovan för att förbättra hastigheten och prestandan på din webbplats ta ett ögonblick för att testa din webbplats hastighet för att se vilken effekt vi har gjort. Se till att lämna en kommentar nedan om vi har hjälpt dig att optimera och förbättra kvaliteten på din webbplatsupplevelse.

Dessa är mina favoritverktyg för att bedöma hastigheten på din webbplats:

Pingdom-webbplatsens hastighetstest: Det här verktyget låter dig fokusera på att minimera laddningstiden för din webbplats och sänka antalet serverförfrågningar som görs. Dessutom har det ett jämförelsesverktyg som låter dig se hur din webbplats presterar mot andra webbplatser.

GTMetrix: Här får du ett betyg från A till F efter analyser av Google Pagespeed Insights och Yslow. Förslag till optimering tillhandahålls.

Webbplatsanalysator: Använd det här verktyget för att ta reda på information om sidstorlek och nedladdningstid. Förslag till förbättringar tillhandahålls.

Google Pagespeed Insights: Här får du en poäng upp till 100. En cool funktion är att det här verktyget låter dig testa mobilhastighet.

YSlow: Det här verktyget för att mäta webbplatsens hastighet har slut på Yahoo! S regler för webbplatsens prestanda.

Webbsida Test: Här utvärderas din webbplatshastighet på en skala som går upp till 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map