Millor allotjament barat

imatge d’un centre de dades de descompteQuan vaig començar el primer lloc web, recordo haver pagat gairebé 40 dòlars per allotjament compartit estàndard. La indústria d’hostatge ha recorregut un llarg camí des d’aleshores.


Quan parlem d’allotjar del que realment parlem són els centres de dades. Si no esteu segurs del que realment un centre de dades penseu a la vostra pel·lícula de ciència-ficció preferida amb files sobre files d’ordinadors. Una imatge semblant a la dreta.

Empreses com Amazon han llançat Amazon Web Services que dominen el mercat global de la computació en núvol. El resultat són massives economies d’escala per a les empreses d’allotjament que ara poden llogar l’espai del servidor per una fracció del que pagaven abans.

El modern allotjament web barat proporciona la rapidesa, el rendiment i les característiques que els plans d’allotjament heretats costosos usats per oferir una fracció del preu.

Quan es tracta d’allotjament barat, la regla és com més recursos de servidor serà més barat el vostre pla. Per aquesta raó, si voleu estalviar diners amb els amfitrions més grans a les empreses locals, és el camí a seguir.

Consell tipEs pot adquirir per un pla inferior a un dòlar aquell pla d’allotjament que heu pagat per 20-40 dòlars al mes. Si esteu comprant a una empresa local d’allotjament australiana, gairebé segur que pagueu en excés.

En aquesta revisió només recomanem tres empreses. La primera selecció és de molt més barata i, a més, manté un temps de funcionament excel·lent, rendiment i funcions addicionals.

Els altres dos són opcions premium per a aquells que busquen una mica més de flexibilitat i rendiment.

Si teniu curiositat sobre com testem el temps de funcionament, consulteu el nostre seguiment de llocs en directe aquí.

Característiques clau
 • Mans d’allotjament més barates
 • Gran velocitat
 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • 24/7/365 Suport
 • Política de devolució de 30 dies
Pros
 • Temps de càrrega ràpids
 • Un dels horaris més alts
 • Contractes de promoció llarga
Contres
 • Sense domini gratuït i SSL a nivell més baix

Bé, busqueu allotjament barat. Bé, ho heu trobat. Probablement esteu pensant que heu de renunciar a un munt per utilitzar un servei d’allotjament que sigui inferior a dos dòlars. És allà on us heu equivocat?.

Vam ser lleugerament escèptics quan vam topar amb Hostinger. En aquell moment, el seu preu era de 0,80 dòlars. Va ser fàcil cancel·lar-los com un altre servei d’allotjament de sub-dòlars. Després els vam provar. Les velocitats que van publicar van fer desaprofitar gairebé tots els altres serveis fora de l’aigua i els seus temps de funcionament són molt propers al 100%.

Com va ser possible ?! Vegem algunes de les seves característiques.

Velocitat i Horaris

Mirem algunes mètriques.

Qualsevol cosa inferior a 2000M és un bon temps de càrrega. Això vol dir que una pàgina web triga dos segons en carregar-se.

Hostinger va publicar un 389Ms de temps de càrrega. Això vol dir que les seves pàgines web carregar bastant ràpid. Hostinger prioritza les velocitats del servidor més que la majoria i es mostra realment.

El temps ideal per Hostinger és tan ridículament bo. Qualsevol temps d’excés de temps superior al 98% es considera bo. Al 99,90%, Hostinger es manté en contacte amb un dels màxims temps de funcionament de la indústria.

Preu

Les pràctiques de preus d’allotjament web econòmiques són sincerament un problema. Us atreuen amb un preu promocional molt barat, i després que el vostre nivell promocional amb ells hagi superat el doble o el triple.

Sincerament, Hostinger no és diferent. Tanmateix, podeu bloquejar el preu promocional durant quatre anys. Sí, quatre anys. Això pot ser negatiu per a algunes persones, però per a altres que us coneixen’Vaig a tenir un allotjament barat i fiable perquè sigui llarg.

Hi ha problemes al nivell més baix. Vostè no’No rebeu un domini gratuït i no el feu’No rebeu un SSL gratuït. Podeu actualitzar a un pla una mica més car a 3,95 dòlars al mes (no exactament car) i rebre el domini, SSL, així com còpies de seguretat diàries gratuïtes..

Compteu amb compte, la valoració després del preu promocional d’Hostinger és més forta que molts altres llocs. Podeu bloquejar els 1,45 dòlars mensuals durant quatre anys, però, després, veureu 7,99 dòlars al mes. El pla de 2,95 dòlars mensuals ascendiria a 11,95 dòlars mensuals i el pla de 3,95 dòlars mensuals arribaria a 15,95 dòlars. Hostinger no és’No hi ha joc amb aquests preus.

Igual que qualsevol altre servei d’allotjament d’aquest rang de preus, a Hostinger li agrada començar baixant i després augmentar el preu. Ells donen contractes promocionals super llargs cosa que vol dir que aquesta pràctica la pot aprofitar el client (és a dir, tu).

Constructor de llocs web gratuït – Zyro

Hostinger’El creador de llocs web es diu Zyro i recentment s’ha revisat completament. Gràcies a una gran quantitat de novetats que ha rebut, ara tobeu els peus amb els millors creadors de llocs web que hi ha.

hostinger personalitzar

Zyro inclou una interfície d’interès amigable i una mica de funcions com el certificat SSL gratuït per autenticar el vostre domini, emmagatzematge SSD il·limitat i amplada de banda il·limitada.

Una altra funció que vam trobar força útil va ser una enorme biblioteca d’imatges gratuïtes que podeu utilitzar per dissenyar el vostre lloc web de qualsevol manera que considereu adequada.

Si necessiteu dissenyar el logotip o millorar-lo, també ho podeu fer aquí. Zyro’s Logo Maker fa que la vostra marca sigui més accessible al públic. Podeu dissenyar el vostre logotip en molt de temps sense ningú’s ajuda.

Un bon avantatge tant per al creador com per al fabricant de logotip és que no cal tenir experiència en el disseny ni la codificació.

Garanties

Ens encanten les garanties aquí a Best Web Hosting Australia. Ens mostren que una empresa té confiança en les seves ofertes. Hostinger ofereix una garantia de devolució de 30 dies i una garantia de temps de vida del 99,99%. Si el temps de treball baixa per sota, tindreu l’oportunitat de recuperar una mica de diners.

L’inconvenient

Vam tocar alguns dels desavantatges de la secció de preus. No hi ha SSL gratuït. Tanmateix, podeu treballar al seu voltant. Utilitzar un SSL gratuït pot ser realment fàcil, sobretot quan s’utilitza WordPress. A continuació, es mostren dues opcions SSL quan s’utilitza el nivell més baix d’Hostinger.

 1. Xifrem – Disponible a través de tots els cPanels. És un certificat SSL gratuït per a qualsevol lloc web. Visca!
 2. SSL realment senzill – Aquest és un excel·lent complement que obliga a SSL al vostre lloc. També inclou una gran quantitat de funcions per personalitzar.

Un altre desavantatge no és l’assistència telefònica, però la majoria dels serveis d’allotjament no l’ofereixen de cap manera. Si esteu connectats a la interfície del cPanel, també us donarà compte que Hostinger utilitza el seu propi plafó. És intuïtiu d’utilitzar, però els veterans del lloc web trobaran que no trobaran a faltar el que solien fer.

Llegiu la nostra crítica completa d’Hostinger aquí.

2. HostGator: la millor opció premium

Característiques clau
 • Constructor de llocs web
 • Gran actuació
 • 99,9% de temps de funcionament
 • 24/7/365 Suport
 • Garantia de devolució de 45 dies
Pros
 • Uptimes consistents
 • Atenció al client 24 hores
 • Preu senzill
Contres
 • Més car que Hostinger

El més preferit personal d’HostGator són els anuncis d’Instagram. Per alguna raó, la imatge que apareix és una imatge supercreta de la seva mascota. És una mica terrorífic.

et veig!

Està bé, a més que els seus anuncis són una mica massa propers, HostGator és un servei d’allotjament d’alta qualitat. Tenen una reputació estel·lar i són una elecció fantàstica per a un allotjament compartit més barat.

Velocitat i Horaris

El millor d’HostGator’La velocitat i la temperatura màxima és consistència d’ells. No ho són’És el més ràpid i no’tinc el millor temps de funcionament, però seran sempre a la capa superior d’ambdues categories.

Qualsevol cosa superior al 98% es considera un bon funcionament i HostGator sempre se situa perfectament per sobre d’aquest marcador.

Tot i que tenia menys de 2000 anys, Msn’No bufem ningú fora de l’aigua’No he vist molta variació a partir d’aquest número, independentment de la prova de la velocitat al món. Això parla amb HostGator’s nombre de servidors i compromís amb la coherència.

Preu

El disseny de preus d’HostGator és senzill. Tenen preus promocionals de 2,75 dòlars mensuals, 2,95 dòlars mensuals i 5,95 dòlars mensuals. Aquests preus promocionals, bàsicament, es doblen quan s’acaben els períodes, però podeu bloquejar-los durant tres anys.

Com pots veure bàsicament, les actualitzacions permeten tenir més dominis i desbloquejar algunes altres eines. El fantàstic d’HostGator és que us permet accedir a totes les novetats bàsiques amb el seu pla d’escriptura.

Característiques

Una cosa que cal esmentar és que HostGator compta amb suport telefònic. També en tenen Atenció al client les 24 hores del dia en general.

L’amplada de banda i l’espai de disc no configurats per combinar amb el seu SSL gratuït fa que HostGator’destaquen els trets nus. Tots els serveis d’allotjament haurien d’oferir un SSL gratuït i HostGator s’aconsegueix valorar per la seva reputació fent un pas més intens en aquest sentit.

Un altre complement fantàstic amb els plans d’HostGator és que també ofereixen un crèdit de 100 dòlars per a Google AdWords. Si teniu previst vendre qualsevol cosa amb el vostre pla d’allotjament o voleu enviar més trànsit al vostre bloc, aquesta és una manera excel·lent d’iniciar-vos de forma gratuïta.

Desavantatges

Els principals inconvenients d’utilitzar HostGator són el fet que no és tan barat com Hostinger i no ofereix el mateix avantatge que SiteGround. Però és el millor terreny.

Llegiu la nostra crítica completa d’HostGator aquí.

3. SiteGround: la millor elecció de 2n premi

Característiques clau
 • Llampant ràpid
 • Moltes millores gratuïtes
 • Amfitrió de diversos llocs
 • 24/7/365 Suport
 • SSL gratuït
Pros
 • Atenció al client de primera línia
 • Temps de funcionament fantàstic
 • CDN gratuït
Contres
 • El preu va una mica més gran després del primer pla

En termes d’allotjament, realment no podreu superar SiteGround tret que saltin als nivells superiors d’allotjament, cosa que us costarà molt bé. Tenim un munt de llocs de clients que funcionen als servidors de SiteGround i veurem que el nombre creixerà en el futur. Siteground ofereix el millor servei al client, una bona autonomia, velocitats de càrrega ràpides i funcions afegides.

SSL gratuït

La SSL gratuïta hauria de ser estàndard amb qualsevol servei d’allotjament web. Qualsevol lloc que vengui productes digitals o físics en línia necessita un certificat SSL. Qualsevol lloc web centrat en SEO també en necessita un si voleu que es mostri a les cerques de Google. Si un servei d’allotjament no ofereix SSL gratuïtament, aneu a l’altra banda.

Atenció al client fantàstica

Hostinger i HostGator compten amb una àmplia atenció al client. La majoria d’assistència al client dels serveis d’allotjament són escombraries literals cobertes en vegemita. Alguns de vosaltres podríeu estar pensant que sona bé. També té un cantó d’ocells per tot arreu, ho sento.

SiteGround té el millor servei d’atenció al client. Ell’és una mena de temperament ràpidament com responen als missatges.

Els agents d’atenció al client de SiteGround són ben informats i estan preparats per ajudar a solucionar qualsevol problema. Inclou problemes tècnics i resolució de problemes generals. Com he dit, SiteGround té el millor servei d’atenció al client d’aquesta llista – It’és com contractar a un altre empleat per solucionar-li les coses amb la quantitat que vulguin ajudar.

L’únic inconvenient és que l’assistència al client es basa en el xat. No s’ofereix suport telefònic, però el sistema de xat està disponible les 24 hores del dia. També hi ha disponible un sistema de bitllets amb respostes en 24 hores.

Gran horari

Imaginar un visitant d’impacte elevat al vostre lloc web i trobar-lo guanyat’La càrrega no us ha de proporcionar suors fredes. Vostè’Rarament tindré un lloc web que baixi amb SiteGround. Més del 99,9% de la vida lliure amb molt poc temps d’inactivitat. Qualsevol cosa superior al 98% es considera bona. És evident que ser proper al 100% vol dir’estic a la part superior de l’escala de temps.

CDN gratuït

Una de les millors funcions incloses a SiteGround és la CDN gratuït. Les xarxes de distribució en núvol (CDN) difonen els fitxers del lloc web en un conjunt de llocs diferents a nivell mundial, de manera que estar lluny d’un servidor no és cap problema per al visitant d’un lloc web..

Això significa que a SiteGround, sigui quina sigui la manera en què un usuari accedeixi al contingut, rebrà velocitats comparables a algú a tot el món. Sí, fins i tot aquí a Austràlia.

Transferències de llocs web gratuïts

Ja podeu tenir un lloc web que voleu transferir a un altre servei d’allotjament per diversos motius. Haver de transferir el lloc web de forma manual és com aconseguir que el pit s’ensorra, dolorós.

Els nostres bons amics de SiteGround s’ocupen d’això per vosaltres. Fins i tot ho fan en dos dies. És com si volen que els agradi o alguna cosa.

Baixant de SiteGround

Igual que amb qualsevol altra cosa d’aquest món, SiteGround té un desavantatge. El principal motiu que SiteGround no és el primer és que els seus plans poden resultar costosos.

Us aporten un import de 3,95 dòlars al mes, però un cop finalitzat el vostre primer pla, us cobren més diners. No tanqueu sempre en un pla de tres anys, no sempre és ideal, però sí que podeu aprofitar els preus baixos per.

Llegiu la nostra ressenya completa de SiteGround aquí.

Per què no ens agraden els amfitrions gratuïts

Deixar’Es detalla perquè la majoria dels mig amfitrió al mes dòlar xuclen.

 • Fàcilment piratejat
 • No és segur
 • Distribució IP incorrecta
 • Google us odiarà
 • Temps d’aturada
 • Mala assistència

N’hi ha un parell de raons per evitar aquest tipus d’amfitrions web barats menys d’un dòlar.

 1. Aquestes opcions utilitzen habitualment una IP compartida, que és extremadament fàcil de piratejar i que té una gran probabilitat que es pugui veure compromesa.
 2. El vostre lloc web estarà allotjat als mateixos servidors amb molts blocs de correu brossa que generalment Google mira.
 3. Tot i que aquests poden ser barats, seran lents, amb temps d’inici i mala assistència al client.

Molts hostes web barats tindran un temps de funcionament terrible i un temps d’aturada atroç, que sovint no es poden encarregar durant uns minuts o fins i tot hores. Si la fiabilitat, la qualitat i el temps de funcionament són coses importants per a la vostra empresa o bloc personal (spoiler: ho són), us recomano que us mantingueu lluny de qualsevol tipus d’allotjament web ultra barat..

Deixar’Consulteu alguns dels diferents tipus de publicacions web i quins proporcionen.

Diferents tipus d’allotjament de valor

No hi ha una mida única per a tots els enfocaments quan es tracta d’allotjament web barat. Si cerqueu publicacions web econòmiques per a un bloc o projecte personal, buscareu criteris diferents que els barats mentre publiqueu per a una petita empresa.

Hosting compartit

Penseu en allotjament compartit com viure en un apartament amb moltes persones diferents. Per apartament, realment vull dir IP que significa protocol d’Internet. Un amfitrió compartit utilitza una adreça IP compartida. Això significa que molts llocs web diferents es publiquen a la mateixa IP. La lògica de l’allotjament web compartit és que cap empresa petita requereix els recursos d’un servidor complet per si mateixos, sobretot si utilitzen un CMS bastant poc exigent com un Lloc web de WordPress.

Si utilitzeu un grup comunitari de recursos, diverses empreses poden compartir una IP o servidor dedicat per satisfer les seves necessitats de trànsit. Tanmateix, la solució presenta un problema important.

No teniu accés als altres llocs allotjats en aquesta IP en concret. L’allotjament compartit és definitivament la forma més barata d’allotjament i la majoria de les empreses en línia utilitzen realment allotjament compartit.

Els amfitrions compartits difereixen per la qualitat del servei i el que és més important per la seva fixació de preus. Tot i que és possible trobar allotjament compartit extremadament barat per menys d’un dòlar, això es coneix comunament com allotjament de SEO.

L’allotjament de SEO està construït per allotjar i mantenir diversos llocs web de correu brossa amb la finalitat de crear SEO o crear enllaços. Aquests serveis sovint operen en un principi de torn i combustió que permet a aquests amfitrions generar ingressos i abandonar els seus clients simplement.

Dedicat

hosting dedicatHosting dedicat és el contrari de l’allotjament compartit. En un amfitrió dedicat, n’hi ha una IP assignada al vostre lloc web particular.

Un host dedicat és el mateix que llogar un espai físic en un servidor situat en un centre de dades.

L’allotjament dedicat definitivament és l’opció més cara i no és una elecció barata per a la majoria de llocs web. Només recomanaria allotjament dedicat per a petites empreses o qualsevol persona que vulgui un allotjament extremadament fiable en tot moment.

L’allotjament dedicat definitivament és l’opció més cara i no és una elecció barata per a la majoria de llocs web. Només recomanaria allotjament dedicat per a petites empreses o qualsevol persona que vulgui un allotjament extremadament fiable en tot moment.

Hosting VPS

hosting de VPHosting VPS o Servei d’allotjament de servidor privat virtual és una barreja entre allotjament dedicat i allotjament compartit. En un VPS llogueu una part del servidor o IP que permet operar un servidor dedicat al núvol.

Això permet funcions molt més robustes i molt més ample de banda. Els servidors VPS utilitzen gotetes per crear una IP singular en un ordinador al núvol.

Els servidors VPS són opcions excel·lents per a qualsevol persona que desitgi allotjar eines web o altres programes basats en JavaScript al seu lloc web.

Un CDN o una xarxa de distribució de contingut funciona enviant els vostres llocs web IP a la seva pròpia IP única, que a la seva vegada la fan servir milers de llocs web diferents. Ja que aquesta IP l’utilitzen tants llocs’és de confiança de Google.

Un CDN també us permet distribuir el vostre contingut per Internet i evitar fer múltiples sol·licituds al servidor. CDN’s gratuïtes i fàcils d’instal·lar.

Si tu’Si busqueu utilitzar un CDN, us recomanaria primer obtenir un senzill pla d’allotjament compartit i, a continuació, afegir-hi un flaix de núvol. Això permetrà una major velocitat de seguretat i també un anonimat.

Els servidors VPS són opcions excel·lents per a qualsevol persona que desitgi allotjar eines web o altres programes basats en JavaScript al seu lloc web.

Un CDN o una xarxa de distribució de contingut funciona enviant els vostres llocs web IP a la seva pròpia IP única, que a la seva vegada la fan servir milers de llocs web diferents. Ja que aquesta IP l’utilitza tants llocs, Google és de confiança.

Un CDN també us permet distribuir el vostre contingut per Internet i evitar fer múltiples sol·licituds al servidor. Els CDN són gratuïts i fàcils d’instal·lar.

Si voleu utilitzar un CDN, us recomano que primer tragueu un senzill pla d’allotjament compartit i, a continuació, afegiu-hi un flaix de núvol. Això permetrà una major velocitat de seguretat i també un anonimat.

Guia de compres d’allotjament barat

web HostingSi tu’re blogger Si desitgeu crear el vostre propi lloc web senzill, llavors us recomano allotjament compartit. L’allotjament compartit us permet estalviar diners i augmentar la vostra mida a mesura que el vostre bloc augmenta en trànsit i vendes. No cal comprometre’s amb un servidor dedicat més car quan els recursos d’un host compartit són més que adequats.

Les petites empreses també tenen uns mateixos requisits que els bloggers. La majoria de les petites empreses no donen’en realitat no rep una gran quantitat de visitants del web. Aquests llocs web estan construïts més com a referència i per als usuaris específics.

Per aquests motius, els plans compartits són més que suficients per a qualsevol petita empresa. Si tu’és una petita empresa que no dubteu en consultar els nostres guia de petites empreses per a allotjament.

Si el vostre lloc arriba a menys de 3.000 a 4.000 visitants al mes, qualsevol pla d’allotjament compartit de qualitat s’ajustarà a les vostres necessitats. Un cop més, a mesura que el vostre lloc augmenta el trànsit i les vendes, heu de passar d’un pla compartit a un pla dedicat.

Una cosa que heu de tenir en compte és que alguns hostes us cobraran per migrar llocs o cobraran un braç i una cama per funcions com SSL o còpies de seguretat. Si escolliu l’amfitrió adequat, podreu estalviar molts diners en el futur. Un dels errors més comuns és escollir l’amfitrió més barat absolut.

El que passa és que estalvieu diners inicialment, però en el futur, a mesura que intenteu afegir diferents funcions al vostre lloc o traslladar-lo a un altre amfitrió. Els mateixos proveïdors de serveis us cobren diverses taxes de servei i afegiu funcions de pagament addicionals..

En el moment que vostè’Si heu pagat tots aquests diners, acabareu gastant entre tres i quatre vegades el preu del pla d’allotjament compartit de qualitat original.

De manera que la moral de la història és don’És barat a l’allotjament web i intenta anar al pla de preus més baixos. Si gastes més d’un parell de dòlars al mes,’Vaig a rebre alguna cosa’és molt més gran en qualitat.

Recomanat Hosting barat per a comerç electrònic

Si tu’Torneu a crear un lloc de comerç electrònic amb l’objectiu d’iniciar un nou lloc web, allunyeu-vos de l’allotjament compartit i opteu per un pla dedicat. Els llocs de comerç electrònic tenen un gran pes en gràfics, suports, vídeos i altres funcions interactives.

Aquests requereixen més recursos i temps que els plans compartits són capaços de proporcionar. Tot i que podeu estalviar uns quants dòlars al mes en hosting, vostè’Sens dubte perdré molt més que per vendes i ingressos possibles. Si voleu saber-ne més, llegiu el nostre guia de comerç electrònic.

La gent està espatllada. Qualsevol temps de càrrega superior a 12 segons farà que les persones abandonin el vostre lloc gairebé immediatament. Importància del SSL

Importància del SSL

Una altra característica important a tenir en compte per a comerç electrònic és la protecció SSL. SSL o Protecció segura de capes de soca crea un túnel xifrat del vostre usuari’s ordinador dels servidors web. Això protegeix la seva informació dels pirates informàtics i d’altres forces malintencionades.

S’ha convertit en un requisit per a qualsevol transacció financera en línia, així com per a qualsevol processador de pagaments que val la pena utilitzar. Aquests processadors es descartaran els llocs web que donin’no tinc SSL. El problema de les publicacions econòmiques és que sovint cobren més de 60 dòlars per instal·lar SSL cada any.

Si bé el seu pla base pot ser de només un a dos dòlars’tornareu a gastar més de 50 $ a 60 dòlars només per al vostre SSL.

Arribats a aquest punt, el missatge és clar. Sí, podeu obtenir allotjament web barat. Tanmateix, si intentes sortir massa barat amb el teu hosting, acabaràs gastant més diners en el futur. La cosa per començar un lloc web és que no’No sé on anirà i com creixerà.

FAQ sobre allotjament amb descompte

Quin és el millor allotjament de llocs web gratuït?

No hi ha serveis gratuïts d’allotjament de llocs web val la pena utilitzar. Tècnicament es pot allotjar gratuïtament a Wix, WordPress.com i Weebly. Tanmateix, no podreu utilitzar un nom de domini.

Puc allotjar el meu lloc web de forma gratuïta?

Sí, però rebràs un servei molt pitjor que si pagues uns quants dòlars al mes per allotjament.

GoDaddy és un bon creador de llocs web?

GoDaddy’El creador de llocs web no és gaire bo. Altres creadors de llocs web com WordPress, Wix, i Espai d’espai són millors.

WordPress és un bon creador de llocs web?

WordPress és el millor creador de llocs web, però té una gran corba d’aprenentatge i heu de pagar per allotjament.

Quin és el millor creador de llocs web gratuït?

L’ús de WordPress mentre allotgeu el vostre lloc web en allotjament de tercers és la millor manera de crear un lloc web. Tu pots crear un lloc web de forma gratuïta a Wix, però no tindreu un nom de domini.

Embolicant-lo

Amb tot el que heu dit, no podeu equivocar-vos amb cap de les tres opcions descrites aquí. Hostinger proporciona un valor absurd de 0,80 dòlars al mes i és la millor opció si realment intenteu estalviar diners.

Hostgator i SiteGround també proporcionen un valor fantàstic, però trobaràs que pagues una mica més de diners.

Bé, això sí.

Si teniu cap pregunta o comentari, no sereu tímid i en deixeu un de sota, us respondrem el més aviat possible.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector