Αναθεώρηση Hostinger

Το Hostinger είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ανήκει στους υπαλλήλους της. Ιδρύθηκε το 2004 και αρχικά είχε το όνομα Hosting Media.


Ωστόσο, το 2011, όταν η εταιρεία έφτασε το ορόσημο της ύπαρξης ενός εκατομμυρίου χρηστών, το όνομά της άλλαξε σε Hostinger. Το 2007, η Hostinger ήταν θυγατρική της 000webhost.

Ο στόχος ήταν η παροχή δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, ο Hostinger έχει περισσότεροι από 25 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με θυγατρικές που βρίσκονται σε περισσότερες από 178 χώρες. Χρησιμεύει ως μητρική εταιρεία 000webhost, Weblink και Niagahoster.

Υπολογίζεται ότι 20.000 νέοι πελάτες εγγράφονται σε αυτήν την υπηρεσία κάθε μέρα. Η Hostinger καυχιέται ότι είναι σε θέση να επιτρέψει στους πελάτες τους να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με πλήρη ελευθερία. Σε αυτήν την κριτική θα εξετάσουμε ορισμένες από αυτές τις αξιώσεις με στόχο να δούμε αν αυτός ο ευρωπαϊκός οικοδεσπότης είναι καλός.

Τι είναι γνωστό το Hostinger?

Όταν μιλάμε για τον εαυτό του, ο Hostinger είναι άμεσος και στο σημείο. Δεν το κάνουν’Χρησιμοποιήστε στιλπνούς όρους για να περιγράψετε την υπηρεσία τους. Αντ ‘αυτού, λένε ότι έχουν να κάνουν φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αφήνω’ξεκινήστε με τα προγράμματα τιμολόγησης και φιλοξενίας.

Το Hostinger προσφέρει τρία βασικά σχέδια:

 • Ενιαία φιλοξενία με εκπτώσεις 1,45 $ το μήνα
 • Premium Shared hosting με εκπτώσεις 2,15 $ το μήνα
 • Business Shared hosting με εκπτώσεις 3,45 $ το μήνα

Επί του παρόντος, εκτελούν μια συμφωνία που μειώνει την τιμή του πακέτου φιλοξενίας ενιαίας κοινής χρήσης σε 0,80 $ ανά μήνα.

Με τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων Business και Premium, περιλαμβάνονται προσωπικοί δωρεάν τομείς. Αφήνω’ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από τα βασικά πακέτα τους.

Ενιαία κοινόχρηστη φιλοξενία (Best for Newbies)

Σύγκριση σχεδίου hostingerΑυτό είναι το λιγότερο ακριβό διαθέσιμο πρόγραμμα. Πληρώνετε 1,45 $ κάθε μήνα για τα πρώτα τέσσερα χρόνια. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά τα πρώτα τέσσερα χρόνια, η τιμή της υπηρεσίας αυξάνεται στα 7,99 $ ανά μήνα.

Αυτό το σχέδιο σας δίνει:

 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • Ένας λογαριασμός email
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης
 • Χώρος δίσκου 10 GB
 • Εύκολη κατασκευή ιστότοπου
 • Μία βάση δεδομένων MySQL
 • Ένας ιστότοπος

Αυτό είναι το Hostinger’σχέδιο αρχικού επιπέδου. Δεν έχει σχεδιαστεί για να έχει όλες τις δυνατότητες που θα δείτε σε ορισμένα από τα άλλα σχέδια που πρόκειται να αναθεωρήσουμε. Ωστόσο, όταν πληρώνετε μόλις 1,45 $ κάθε μήνα ή ακόμη λιγότερο με εκπτώσεις, δεν μπορείτε πραγματικά να παραπονεθείτε για τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε μόνο έναν ιστότοπο. Αυτό αντικατοπτρίζεται στους πόρους που σας διατίθενται. Δέκα GB χώρου στο δίσκο και 100 GB εύρους ζώνης είναι αρκετά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Η συνολική συσκευασία είναι σχετικά γυμνή. Αλλά αν έχετε μόνο έναν ιστότοπο και θέλετε να εκτελέσετε τον ιστότοπο χωρίς πάρα πολλά κουδούνια και σφυρίγματα, αυτή είναι μια ωραία επιλογή.

Ένα ζήτημα που είχαν ορισμένοι από αυτό το πακέτο είναι ότι προσφέρει μόνο ένα email. Το’δεν είναι ασυνήθιστο για ένα μικρές επιχειρήσεις να έχουν μόνο έναν ιστότοπο, αλλά συνήθως έχουν μερικές διευθύνσεις email που χρησιμοποιούν. Εάν αυτό είναι ένα λάκτισμα για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο Premium Shared Hosting Plan.

Premium Shared Hosting

Αυτό είναι το μεσαίο επίπεδο. Για τους πρώτους 48 μήνες, θα πληρώνετε 2,15 $ το μήνα. Μετά από αυτό, η τιμή αυξάνεται στα 11,95 $ το μήνα.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • Απεριόριστοι χρήστες FTP
 • Απεριόριστος χώρος δίσκου SSD
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Απεριόριστη βάση δεδομένων MySQL
 • Εύκολη κατασκευή ιστότοπου

Με αυτό το πρόγραμμα, πληρώνετε βασικά δύο φορές αυτό που θα πληρώνατε με το προηγούμενο πρόγραμμα. Ωστόσο, εξετάζετε ένα εντελώς διαφορετικό πακέτο. Αυτό το σχέδιο σάς παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν όλες τις λειτουργίες και την ισχύ που προσφέρει το Hostinger.

Αυτό ήταν φτιαγμένο για άτομα που έχουν πολλούς ιστότοπους και ανησυχούν για την ταχύτητα. Με αυτό το πακέτο, μπορείτε να έχετε όσους ιστότοπους θέλετε, να χρησιμοποιείτε όσο περισσότερο χώρο στο δίσκο χρειάζεστε και να μασάτε απεριόριστο εύρος ζώνης. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των βάσεων δεδομένων MySQL που μπορείτε να έχετε και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ατελείωτο αριθμό λογαριασμών FTP εάν το επιλέξετε.

Το ωραίο με αυτό το σχέδιο είναι ότι έχει βελτιστοποιηθεί για το WordPress. Ως αποτέλεσμα, εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Premium για τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα έχετε τρεις φορές την ταχύτητα από αυτούς που έχουν κολλήσει με το βασικό σχέδιο.

Με αυτό το πακέτο, θα λάβετε επίσης ένα όνομα τομέα. Δεν υπάρχει ετήσιο τέλος ανανέωσης. Παίρνετε επίσης δωρεάν Πιστοποιητικό SSL. Αυτό βοηθά στην προστασία ατόμων που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας από τον άνθρωπο στις μεσαίες επιθέσεις. Δημιουργεί μια συνολική ασφαλέστερη εμπειρία περιήγησης.

Business Web Hosting

Αυτό είναι το κορυφαίο σχέδιο που προσφέρουν. Για τους πρώτους 48 μήνες, θα ξοδέψετε 3,45 $ ανά μήνα. Μετά από αυτό, η τιμή αυξάνεται στα 15,95 $ ανά μήνα.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει όλα τα προνόμια της premium φιλοξενίας συν:

 • Βελτιστοποιημένη ταχύτητα 5X WordPress
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • 2X ισχύς επεξεργασίας και μνήμη
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Deluxe υποστήριξη ζωής

Για μόλις δύο δολάρια περισσότερα, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του πακέτου φιλοξενίας Business Shared. Αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία που προσφέρουν. Όλα όσα εξετάσαμε στο πρόγραμμα Premium περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό πρόγραμμα.

Η κύρια διαφορά που θα δείτε είναι η κατανομή RAM και CPU. Και τα δύο αυτά διπλασιάζονται στο επιχειρηματικό σχέδιο. Αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση του ιστότοπού σας. Το πρόγραμμα Premium είναι ήδη γρήγορο. Διπλασιάζοντας την ταχύτητα με το επιχειρηματικό σχέδιο, η υπηρεσία σας είναι τόσο γρήγορη που δεν μπορείτε παρά να εκπλαγείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress, τότε τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Αντί για αύξηση ταχύτητας 3Χ, παίρνετε ένα Ενισχύσεις ταχύτητας 5Χ. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός αν ο ιστότοπός σας συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα, θα λειτουργεί πάντα γρήγορα.

Κάτι άλλο που μας αρέσει για το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ότι είναι περιλαμβάνει αυτόματη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Πιθανότατα γνωρίζετε ότι η μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι μια βαρετή, μακρά και επαναλαμβανόμενη διαδικασία. Αυτό είναι όπου πολλοί άνθρωποι σταμάτησαν να το κάνουν μετά από λίγο και μετά το μετανιώνουν αργότερα.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του επιχειρηματικού σχεδίου είναι ότι σας δίνεται προτεραιότητα στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης της Hostinger. Αυτό σημαίνει ότι όταν συνδέεστε με τεχνική υποστήριξη, ξεπερνάτε όλους όσοι δεν χρησιμοποιούν το επιχειρηματικό σχέδιο. Όταν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα, αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την μικρή αύξηση της αξίας.

Φιλοξενία VPS

Θέλουμε να συζητήσουμε εν συντομία το Φιλοξενία VPS πακέτα που προσφέρει η Hostinger. Hostinger’Το σχέδιο VPS επιτρέπει στον webmaster να το κάνει λάβετε καλές ταχύτητες, αξιοπιστία και λογική τιμή. Τα σχέδια VPS τους ξεκινούν από περίπου 4,95 $ το μήνα και φτάνουν τα 75 $ το μήνα.

Οι προδιαγραφές για κάθε πρόγραμμα ποικίλλουν, αλλά προσφέρουν μεταξύ ενός GB και οκτώ GB μνήμης RAM. Το εύρος της CPU κυμαίνεται μεταξύ 2,4 GHz και 14 GHz.

Είναι γενναιόδωροι με τον αποθηκευτικό χώρο. Το χαμηλότερο πακέτο VPS έχει χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB. Το σχέδιο υψηλότερου επιπέδου προσφέρει 160 GB χώρου SSD. Το εύρος ζώνης για το χαμηλότερο πακέτο είναι περίπου 1.000 GB και φτάνει τα 6.000 GB για το πιο ακριβό πακέτο.

Όταν ρίξαμε μια αντικειμενική ματιά στο Hostinger’τα σχέδια τιμολόγησης και τι προσφέρουν για την τιμή, απομακρυνθήκαμε με την εντύπωση ότι είναι φθηνή φιλοξενία εταιρεία που προσφέρει μια premium υπηρεσία. Ωστόσο, είναι ένα πράγμα να προσφέρουμε υπηρεσίες σε μια φθηνή τιμή. Αλλά πόσο καλή είναι η υπηρεσία που προσφέρουν?

Χρόνος αναμονής και φόρτωσης

Πολύ λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν το αίμα να βράζει, όπως να προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο και να περιμένετε υπομονετικά για φόρτωση. Παρόλο που ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου είναι πιθανότατα μόνο μερικά δευτερόλεπτα, σε αυτόν τον κόσμο όπου έχουμε συνηθίσει να πλησιάζουμε στιγμές άμεσης απόκρισης όταν σερφάρουμε στον ιστό, περιμένοντας ένα ή δύο δευτερόλεπτα για φόρτωση μιας σελίδας μπορεί να φαίνεται σαν αιωνιότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εταιρεία φιλοξενίας ευθύνεται εάν η ταχύτητα είναι αργή.

Παρακολουθούμε τον Hostinger τον τελευταίο χρόνο. Μπορείς να δεις η ζωντανή μας παρακολούθηση εδώ.

Πώς σηκώνεται ο Hostinger?

Χρόνος φόρτωσης 385ms

Το Hostinger διαθέτει διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη. Όλοι οι διακομιστές τους είναι συνδεδεμένοι σε μια γραμμή σύνδεσης 1.000 Mbps. Αυτά διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση καθώς και τη σταθερότητα. Αν κοιτάξετε κατά μέσο όρο τους χρόνους φόρτωσης του Hostinger για πάνω από 10 μήνες, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο του 2017 και τελειώνοντας τον Σεπτέμβριο του 2018, έχει μέσο όρο έως 385 ms. Για να το θέσουμε σε προοπτική, αυτό είναι περίπου το χρονικό διάστημα που χρειάζεται τα μάτια σας να αναβοσβήνουν.

Βαθμολογία χρόνου λειτουργίας

Το Uptime είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τον προσδιορισμό του εάν ένας οικοδεσπότης Ιστού αξίζει ή όχι τα χρήματα. Ένας οικοδεσπότης Ιστού θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πέντε λεπτά το μήνα. Αλλά αν η υπηρεσία τους είναι συνεχώς μειωμένη, δεν πληρώνετε καθόλου. Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, πόσες φορές θα επισκέπτεστε ξανά έναν νέο ιστότοπο εάν οι πρώτες τρεις φορές που επιχειρήσατε τον ιστότοπο ήταν εκτός λειτουργίας; Πιθανότατα δεν θα επιστρέφατε ποτέ επειδή ένας ιστότοπος που’s συνεχώς κάτω λέει πολλά αρνητικά πράγματα για τον κάτοχο του ιστότοπου.

Όταν κοιτάξαμε τον Hostinger κατά τη διάρκεια 10 μηνών, είδαμε ότι έπαιξαν θαυμάσια. Ακόμα εδώ’είναι πολύ περιθώριο βελτίωσης. Κατά τη διάρκεια 10 μηνών, αυτοί είχε χρόνο λειτουργίας 99,88%. Αυτό βράζει σε περίπου μία ώρα διακοπής λειτουργίας κατά τη διάρκεια ενός μήνα.

Αυτό δεν είναι υπέροχο. Η Amazon είχε μια ώρα εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της Amazon Prime Day το 2018. Σε μόλις μία ώρα, ενδέχεται να έχουν χάσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Σίγουρα, η επιχείρησή σας δεν είναι η Amazon. Ωστόσο, η απώλεια μιας ώρας κάθε μήνα θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κατώτατη γραμμή σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν προτείνουμε το Hostinger λόγω της διακοπής λειτουργίας τους; Οχι, καθόλου. Θέλουμε απλώς να δώσουμε μια αντικειμενική γνώμη. Ακόμα και με 99,88 τοις εκατό χρόνο λειτουργίας, το Hostinger είναι ακόμα πιο γρήγορο, σχεδόν 80 τοις εκατό πιο γρήγορα, από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, που είναι περίπου 890 ms.

Αφήνω’αφιερώστε λίγα λεπτά και ερευνήστε μερικές άλλες δυνατότητες που προσφέρει η Hostinger στους πελάτες της.

Χαρακτηριστικά του Hostinger

Ένα από το Hostinger’Τα βασικά σημεία πώλησης είναι η πληθώρα χαρακτηριστικών που προσφέρει στους χρήστες. Το αν όλες αυτές οι λειτουργίες θα είναι χρήσιμες για εσάς ή όχι θα εξαρτηθεί από το τι σκοπεύετε να κάνετε με την υπηρεσία.

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων και Δωρεάν Όνομα Τομέα

Εάν διαβάσετε το δικό μας καλύτερος δημιουργός ιστότοπων κριτική θα γνωρίζετε ότι ήταν μεγάλοι θαυμαστές των δημιουργών ιστότοπων.

Το Hostinger έρχεται με ένα δωρεάν δημιουργός ιστότοπων, ονομάζεται Zyro. Ο οικοδόμος ιστότοπων έχει πολλές ωραίες δυνατότητες. Έρχεται με μια σειρά από δημοφιλή πρότυπα που σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας και να λειτουργεί πολύ γρήγορα. Εάν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με πολλές βασικές δυνατότητες, όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και εύρος ζώνης, αυτό είναι το σωστό μέρος.

Θα βρείτε επίσης χαρακτηριστικά όπως Ζύρο AI Content Generator και Logo Maker, και τα δύο είναι αρκετά καινοτόμα και θα σας επιτρέψουν να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για να είμαι ειλικρινής, ο δημιουργός ιστότοπων έχει πολλές λειτουργίες, αλλά δεν πλησιάζει σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων που είναι διαθέσιμοι.

Αφού επιλέξετε το πρότυπό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε ολόκληρη την ιστοσελίδα σας απευθείας από το Hostinger. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα όταν αγοράζετε το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων Premium ή Business. Υπάρχει χωρίς ετήσια χρέωση ανανέωσης. Όλα αυτά ομαδοποιούνται στην τιμή που πληρώνετε για τη μηνιαία υπηρεσία. Εάν θέλετε να έχετε περισσότερα από ένα ονόματα τομέα, θα πρέπει να πληρώσετε λίγο επιπλέον.

Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

Όπως αναφέραμε στην αρχή, το 000Webhost ανήκει στην Hostinger. Το 000Webhost προσφέρει ένα εξαιρετικά βασικό δωρεάν πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, θέλουμε να τονίσουμε ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το πρόγραμμα φιλοξενίας είναι δωρεάν, αλλά είναι επίσης αργό και αναξιόπιστο. Εάν το έργο στο οποίο εργάζεστε είναι σημαντικό για εσάς

, τότε αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι κάτι που θα θέλατε. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να τα χάσετε λίγο, η δωρεάν επιλογή είναι ωραία.

Εκ των προτέρων σχετικά με τις τιμές του

Είναι συνήθης πρακτική στη βιομηχανία να χρησιμοποιούν οι εταιρείες φιλοξενίας μερικά κόλπα τιμολόγησης. Ο Hostinger δεν διαφέρει, αλλά είναι ειλικρινείς για το τι κάνουν. Για παράδειγμα, το βασικό πακέτο τους για κοινή φιλοξενία είναι 1,45 $ το μήνα. Ωστόσο, για να λάβετε αυτήν την τιμή, πρέπει να εγγραφείτε για τέσσερα χρόνια. Μόλις αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουν λήξει, θα πρέπει να πληρώνετε 7,99 $ το μήνα. Εάν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε την ίδια εταιρεία φιλοξενίας για τέσσερα χρόνια, τότε αυτό είναι υπέροχο. Εάν όχι, μπορεί να το βρείτε λίγο απογοητευτικό.

Ευκολία στη χρήση

Hostinger’μικρό το περιβάλλον εργασίας χρήστη έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε μία μόνο τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως:

 • Ενημέρωση στοιχείων χρέωσης
 • Διαχείριση τομέων
 • Παρακολούθηση email

Το Hostinger δεν χρησιμοποιεί το παραδοσιακό cPanel. Ωστόσο, έχει εύκολα κατανοητά εικονίδια που καθιστούν σαφές πού μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Για όσους είναι συνηθισμένοι στο cPanel, η μη χρήση του μπορεί να χρειαστεί να συνηθίσει. Ωστόσο, εάν είστε αρχάριος, ο πίνακας ελέγχου που προσφέρει το Hostinger είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να διατηρήσει τον ιστότοπό σας σε λειτουργία.

Υποστήριξη

εικόνα που δείχνει υποστήριξη hostinger

Η καλή υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητη με έναν οικοδεσπότη Ιστού. Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως με τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη πελατών, θα μπορούσατε να χάσετε πολλά χρήματα. Η υποστήριξη πελατών με μια υπηρεσία όπως το Hostinger είναι ακόμη πιο σημαντική. Όπως έχουμε συζητήσει, για να αποκτήσετε τις φθηνότερες τιμές τους, πρέπει να κλειδωθείτε σε μια τετραετή συμφωνία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι σε αυτόν τον τομέα η Hostinger κάνει καταπληκτική δουλειά. Χτύπησαν όλες τις βάσεις όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Έχουν μια ζωντανή συνομιλία και μια ενσωματωμένη ενδοεπικοινωνία. Μπορείτε να τους στείλετε email και να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σωστά. Κάτι άλλο που είναι μοναδικό για το Hostinger είναι αυτό προσφέρουν την υποστήριξη πελατών τους σε διάφορες γλώσσες.

Θα περιμένετε περίπου ένα λεπτό για να συνδεθείτε με έναν πράκτορα υποστήριξης συνομιλίας. Ανάλογα με τη δυσκολία του ζητήματος που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να περιμένετε μια γρήγορη απάντηση. Εκτός από την άμεση αλληλεπίδραση με έναν αντιπρόσωπο τεχνικής υποστήριξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεράστια βάση γνώσεων και τα σεμινάρια για να σας βοηθήσουν. Θα βρείτε οδηγούς και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε πολλές από τις ερωτήσεις που έχετε μόνοι σας.

Αν υπήρχε κάτι που θα θέλαμε να βελτιώσουμε σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, θα ήταν το γεγονός ότι δεν προσφέρουν τηλεφωνική βοήθεια.

συμπέρασμα

Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε μια αμερόληπτη άποψη του Hostinger. Όπως και με όλες τις εταιρείες φιλοξενίας, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλαμε να δούμε να βελτιώνονται. Ωστόσο, από όσα έχουμε δει, η συνολική εξυπηρέτησή τους είναι αρκετά καλή, ειδικά για την τιμή που προσφέρουν. Στο παρελθόν, ήταν η εμπειρία μας ότι όταν ασχολείστε με εταιρείες φιλοξενίας που επικεντρώνονται στην προσφορά μιας φτηνής υπηρεσίας, παίρνετε σκουπίδια. Ωστόσο, Το Hostinger προσφέρει μια premium υπηρεσία σε μια φθηνή τιμή.

Δεν πρόκειται να σας πούμε ότι η Hostinger διαθέτει την ταχύτερη υπηρεσία εκεί έξω. Όπως αναφέραμε στην κριτική μας, δεν το κάνουν’τ. Δεν πρόκειται να σας πούμε ότι η Hostinger έχει το καλύτερο ρεκόρ uptime επειδή δεν έχουν’τ. Ωστόσο, οι ταχύτητες φόρτωσης που προσφέρουν και το ρεκόρ χρόνου λειτουργίας τους ταιριάζουν με ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρεώνουν πολύ περισσότερα.

Συνδέστε αυτό με το χώρο και το εύρος ζώνης που’Διατίθενται στα σχέδια Premium και Business και η Hostinger γίνεται μια εταιρεία που αξίζει να λάβετε υπόψη σας. Αν ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό και φτηνό οικοδεσπότη Ιστού, αυτή είναι η εταιρεία για εσάς. Προσφέρουν μια premium υπηρεσία που δεν θυσιάζει την ποιότητα στην τιμή.

Έχετε χρησιμοποιήσει το Hostinger στο παρελθόν; Τώρα τα χρησιμοποιείτε; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map