Hostinger áttekintés

A Hostinger olyan web hosting cég, amely az alkalmazottainak tulajdonában van. 2004-ben alakult, eredetileg Host Media névvel.


2011-ben azonban, amikor a vállalat elérte a mérföldkövet, hogy egymillió felhasználó van, a nevét Hostinger-re változtatta. 2007-ben a Hostinger a 000webhost leányvállalata volt..

A cél az volt, hogy ingyenes webtárhelyet biztosítson az egész világon. Ma Hostingernek van több mint 25 millió felhasználó világszerte, olyan leányvállalatokkal, amelyek több mint 178 országban vannak. A 000webhost, a Weblink és a Niagahoster anyavállalata.

A becslések szerint 20 000 új ügyfél jelentkezik erre a szolgáltatásra minden nap. A Hostinger büszkélkedhet azzal, hogy képesek megengedni ügyfeleiknek, hogy teljes szabadsággal hozzanak létre egy weboldalt. Ebben a felülvizsgálatban néhány ilyen állítást vizsgálunk meg azzal a céllal, hogy megnézzük, vajon jó-e ez az európai házigazda.

Mit ismert a Hostinger??

Ha önmagáról beszél, Hostinger közvetlen és lényegre törő. Nem adnak’t használjon fényes kifejezéseket a szolgáltatásuk leírására. Ehelyett azt mondják, hogy nekik szól olcsó webtárhely.

enged’Az árazási és a fogadási tervükkel kezdik.

A Hostinger három alaptervet kínál:

 • Egyetlen megosztott tárhely és kedvezmények futnak körül Havonta 1,45 dollár
 • Prémium megosztott tárhely és kedvezmények futnak körül Havonta 2,15 dollár
 • Üzleti megosztott tárhely és kedvezmények futnak körül Havonta 3,45 dollár

Jelenleg olyan üzletet kötnek, amely havonta 0,80 dollárra csökkenti az egységes megosztott tárhely tervét.

Az üzleti és a prémium webtárhely-tervekkel a személyes ingyenes domainek is szerepelnek. enged’s alaposabban megvizsgálja az összes alapcsomagot.

Egyetlen megosztott tárhely (legjobb kezdőknek)

hostinger terv összehasonlításaEz a legolcsóbb elérhető terv. Az első négy évben havonta 1,45 dollárt fizet. Ha továbbra is használja a szolgáltatást az első négy év után, akkor a szolgáltatás ára havi 7,99 dollárra ugrik.

Ez a terv biztosítja:

 • 100 GB sávszélesség
 • Egy e-mail fiók
 • Automatikus telepítő
 • 10 GB lemezterület
 • Könnyű weboldal készítő
 • Egy MySQL adatbázis
 • Egy weboldal

Ez Hostinger’s belépő szintű terv. Nem úgy tervezték, hogy az összes olyan funkcióval rendelkezzen, amelyet látni fog a többi tervben, amelyet felülvizsgálunk. Ha azonban havonta csak 1,45 dollárt vagy még kevesebbet fizet engedményekkel, akkor valójában nem panaszkodhat a kínált szolgáltatásokkal.

A terv csak egy webhely üzemeltetését teszi lehetővé. Ez tükröződik az Ön számára kiosztott erőforrásokban. Tíz GB lemezterület és 100 GB sávszélesség elég ahhoz, hogy lenyűgöző látványt hozzanak létre. A teljes csomag viszonylag csupasz csont. De ha csak egy webhelye van, és azt akarja, hogy túl sok csengő és síp nélkül futtassa a webhelyet, ez egy jó lehetőség.

Az egyik probléma, amely néhányukkal kapcsolatban volt ezzel a csomaggal, az, hogy csak egy e-mailt kínál. Azt’ez nem szokatlan a kis vállalkozás hogy csak egy webhely legyen, de általában van néhány e-mail címük, amelyeket használnak. Ha ez ön számára veszélyt jelent, nézd meg a prémium megosztott tárhely tervet.

Prémium megosztott tárhely

Ez a középszintű terv. Az első 48 hónapban havonta 2,15 dollárt fog fizetni. Ezt követően az ár havi 11,95 dollárra növekszik.

Ez a terv a következőket kínálja:

 • Korlátlan számú webhely
 • Korlátlan FTP-felhasználók
 • Korlátlan SSD lemezterület
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan MySQL adatbázis
 • Könnyű weboldal készítő

Ezzel a tervvel alapvetően kétszer fizet, amit fizetsz az előző tervvel. Ugyanakkor egy teljesen más csomagra néz. Ez a terv hozzáférést biztosít a Hostinger által kínált összes funkcióhoz és teljesítményhez.

Ez volt Olyan emberek számára készült, akiknek több oldala van és akiket aggódnak a sebesség. Ezzel a csomaggal rendelkezhet annyi weboldalt, amennyit csak akar, annyi lemezterületet használhat, amennyire szüksége van, és korlátlan mennyiségű sávszélességet rághat fel. Nincs korlátozva a rendelkezésére álló MySQL adatbázisok száma, és végtelen számú FTP-fiókot hozhat létre, ha úgy dönt, hogy.

A terv kedvese az, hogy a WordPress számára optimalizálták. Ennek eredményeként, ha a prémium tervet használja a WordPress webhelyén, akkor háromszor nagyobb sebességet fog elérni, mint azok, akik ragaszkodnak az alapcsomaghoz..

Ezzel a csomaggal domain név is szerepel. Nincs éves megújítási díj. Ön is ingyenes SSL tanúsítvány. Ez segít megvédeni az Ön webhelyét látogató embereket a középtámadásoktól. Általános, biztonságosabb böngészési élményt nyújt.

Üzleti webtárhely

Ez az általuk kínált csúcskategória. Az első 48 hónapban 3,45 dollárt fog költeni havonta. Ezt követően az ár havi 15,95 dollárra növekszik.

Ez a terv a prémium tárhely összes előnyét kínálja, plusz:

 • 5X WordPress optimalizált sebesség
 • Napi mentések
 • 2X feldolgozási teljesítmény és memória
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Deluxe élettartam

Csak pár dollárral többet élvezhet a Business Shared hosting csomag előnyeiből. Ez a legátfogóbb szolgáltatás, amelyet kínálnak. Mindent, amit a prémium tervben áttekintettünk, az az üzleti terv tartalmazza.

A fő különbség, amelyet látni fog, a RAM és a CPU allokáció. Mindkettő megduplázódik az üzleti tervben. Ez nagy hatással lesz a webhely teljesítményére. A prémium terv már gyors. Ha megduplázza a sebességet az üzleti tervvel, az Ön szolgáltatásai olyan gyorsak, hogy nem tudsz segíteni, de csodálkozol.

Ha webhelyét a WordPress-en futtatja, akkor a dolgok még érdekesebbé válnak. A 3X sebességfokozás helyett kapsz egy 5X sebesség növeli. Ez azt jelenti, hogy ha a webhely nem érkezik minden nap több ezer látogatóra, akkor mindig gyorsan fog futni.

Valami más, ami az üzleti tervben tetszik, az az, hogy az magában foglalja az automatikus biztonsági mentési funkciókat. Valószínűleg tudja, hogy a dolgok manuális mentése unalmas, hosszú és ismétlődő folyamat. Nagyon sok ember hagyja abba ezt egy idő után, majd később megbánja.

Az üzleti terv további megsemmisítése az, hogy elsőbbséget élvez a Hostinger műszaki támogatási csoportjában. Ez azt jelenti, hogy amikor csatlakozik a technikai támogatáshoz, mindenki előtt ugrik, aki nem használja az üzleti tervet. Ha webhelyén problémák merülnek fel, ez a szolgáltatás önmagában megéri a kis áremelkedést.

VPS tárhely

Röviden szeretnénk megvitatni a VPS tárhely csomagokat kínál a Hostinger. Hostinger’A VPS terv lehetővé teszi a webmester számára, hogy jó sebességet, megbízhatóságot és elfogadható árat kap. VPS-terveik havi 4,95 dollár körül kezdődnek, és havonta akár 75 dollárt is elérhetnek.

Az egyes csomagok specifikációi eltérőek, de egy és nyolc GB közötti RAM-ot kínálnak. A CPU tartomány 2,4 GHz és 14 GHz között van.

Nagylelkűek a tárolótérrel. A legalacsonyabb VPS terv 20 GB SSD tárolóval rendelkezik. A legmagasabb szintű terv 160 GB SSD helyet kínál. A legalacsonyabb csomag sávszélessége körülbelül 1000 GB, a legdrágább csomag esetén pedig 6000 GB.

Amikor objektív pillantást vetünk Hostingerre’árazási terveket és az általuk kínált árakat, azt a benyomást keltettük el, hogy a olcsó tárhely prémium szolgáltatást nyújtó cég. Egy dolog azonban, ha olcsó áron kínálunk szolgáltatásokat. De mennyire jó az általuk kínált szolgáltatás?

Uptime és betöltési idő

Nagyon kevés dolog fordulhat fel a vérhez, például megpróbál elérni egy weboldalt, és türelmesen várja, amíg feltölti. Noha a webhely betöltési ideje valószínűleg csak néhány másodperc, ebben a világban, ahol hozzászoktunk, hogy az interneten való szörfözés közben megközelítjük az azonnali válaszidőket, egy-két másodperc várakozása az oldal betöltésekor örökkévalóságnak tűnik. A legtöbb esetben a host társaság hibás, ha a sebesség lassú.

Az elmúlt évben nyomon követjük a Hostingert. Láthatod élő követésünk itt.

Hogyan áll fel Hostinger??

385 ms betöltési idő

A Hostinger szerverei vannak az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában. Az összes szerverük 1000 Mbps csatlakozási vonalra van csatlakoztatva. Ezek biztosítják a maximális teljesítményt és a stabilitást. Ha megnézzük a Hostinger 10 hónapos terhelési idejének átlagát, 2017. decemberétől kezdve és 2018. szeptemberig, átlaga 385 ms. A perspektíva szempontjából körülbelül annyi időbe telik, amíg a szeme villog.

Uptime Score

Az Uptime egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni annak meghatározásakor, hogy egy internetes fogadó megéri-e a pénzt. Egy internetes házigazda havonta öt centtel nyújthatna szolgáltatásait. De ha szolgáltatásuk folyamatosan leáll, akkor semmiért fizet. Gondoljon bele erre a kérdésre: hányszor látogasson el újra egy új weboldalra, ha az első három alkalommal, amikor megkísérelte a weboldalt? Valószínűleg soha nem menne vissza, mert egy olyan webhely, amely’Az állandóan lemond sok negatív dolgot mond a webhely tulajdonosáról.

Amikor 10 hónap alatt a Hostingerre néztünk, láttuk, hogy csodálatosan teljesítenek. Még mindig ott’nagyon sok fejlesztési lehetőség van. Tíz hónap alatt ők üzemideje 99,88 százalék volt. Ez egy hónap alatt körülbelül egy órás leállást jelent.

Ez nem nagyszerű. Az Amazon egy órája állt le az Amazon Prime Day során 2018-ban. Csak egy óra alatt több mint 100 millió dollárt veszítettek az eladások. Persze, a vállalkozása nem az Amazon. Ennek ellenére havonta egy órás elvesztés negatív hatással lehet az alsó sorra.

Ez azt jelenti, hogy nem javasoljuk a Hostinger-t a leállás miatt? Nem, egyáltalán nem. Csak objektív véleményt akarunk adni. A Hostinger még a 99,88 százalékos üzemidő mellett is gyorsabb, csaknem 80 százalékkal gyorsabb, mint az iparág átlaga, amely körülbelül 890 ms.

enged’Néhány percig tart, és mélyüljön át más olyan funkciókba, amelyeket a Hostinger kínál ügyfeleinek.

A Hostinger szolgáltatásai

Az egyik Hostinger’A legfontosabb értékesítési pont az, hogy a felhasználók számára sok olyan szolgáltatást kínál. Az, hogy ezek a szolgáltatások mindegyike hasznos lesz-e, attól függ, hogy mit kíván tenni a szolgáltatással.

Ingyenes weboldalkészítő és ingyenes domain név

Ha elolvassa a legjobb weboldal készítő áttekintés, tudni fogja, hogy nagy rajongók voltak a weboldalépítők.

A Hostinger a ingyenes weboldal készítő, hívják Zyro. A weboldal készítője nagyon sok jó funkcióval rendelkezik. Számos népszerű sablonnal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik webhelyének nagyon gyors létrehozását és futtatását. Ha olyan webhely-készítőt keres, amely sok fontos funkcióval rendelkezik, például ingyenes SSL-tanúsítvánnyal, korlátlan SSD-tárolással és sávszélességgel, ez a megfelelő hely.

Olyan funkciókat is talál, mint a Zyro Az AI Tartalomgenerátor és a Logókészítő, amelyek mindkettő meglehetősen innovatív, és lehetővé teszik, hogy összpontosítson vállalkozásának növekedésére.

Hogy őszinte legyek, a weboldal-készítőnek nagyon sok funkciója van, de nem közel áll a rendelkezésre álló népszerűbb weboldal-készítőkhöz..

Miután kiválasztotta a sablont, testreszabhatja a teljes weboldalt közvetlenül a Hostinger segítségével. Ingyenes prémium nevet is kap, ha megvásárolja a prémium vagy az üzleti web hosting csomagot. Van nincs éves megújítási díj. Mindezt az az ár tartalmazza, amelyet fizet a havi szolgáltatásért. Ha egynél több domain nevet szeretne, akkor fizetnie kell egy kicsit külön.

Ingyenes webtárhely

Mint az elején említettük, a 000Webhost a Hostinger tulajdonában van. A 000Webhost egy szuper alapvető ingyenes webtárhely-tervet kínál. Hangsúlyozzuk azonban, hogy megkapja azt, amit fizet. A tárhelyterv ingyenes, de lassú és megbízhatatlan is. Ha az a projekt, amelyen dolgozik, fontos az Ön számára

, akkor ez a szolgáltatás nem valami, amit szeretne. Ha azonban csak kicsit akar szórakozni, az ingyenes opció szép.

Előzetes az árazásról

Az iparban a szokásos gyakorlat az, hogy a fogadó cégek használják néhány árképzési trükköt. A Hostinger nem különbözik egymástól, de őszintén szólnak arról, amit csinálnak. Például a megosztott tárhely alapcsomagja havonta 1,45 dollár. Annak érdekében azonban, hogy ezt az árat megkapja, négy évre fel kell jelentkeznie. A négy év letelte után havonta 7,99 dollárt kell fizetnie. Ha nem jelent problémát ugyanazt a hosting szolgáltatót négy éven keresztül, akkor ez remek. Ha nem, akkor talán kissé kiábrándító.

Egyszerű használat

Hostinger’s A felhasználói felületet úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen. Mindent megtalál, amire szüksége van, egy helyen. Ez azt jelenti, hogy többek között a következőket teheti:

 • Frissítse a számlázási információkat
 • Kezelje a domaineket
 • Figyelje az e-maileket

A Hostinger nem használja a hagyományos cPanelt. Ugyanakkor könnyen érthető ikonok, amelyek világossá teszik, hol található, amire szüksége van. Azok számára, akik hozzá vannak szokva a cPanelhez, annak elmulasztása eltarthat egy ideig. Ha azonban kezdő vagy, a Hostinger által kínált kezelőpanel elegendő ahhoz, hogy webhelyét folyamatosan fenntartsa.

Támogatás

kép a hostinger támogatásáról

A webes hostnál elengedhetetlen a jó ügyfélszolgálat. Ha webhelye nem működik, és nem tud azonnal kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálatért felelős személyekkel, elveszíthet egy csomó pénzt. A Hostingerhez hasonló szolgáltatásokkal történő ügyfélszolgálat még fontosabb. Amint megbeszéljük, olcsóbb árak elérése érdekében be kell lépnie egy négyéves üzletbe.

Örömmel mondhatjuk, hogy Hostinger ezen a területen csodálatos munkát végez. Megtalálják az összes alapot, amikor az ügyfélszolgálatról van szó. Élő csevegéssel és integrált kaputelefonnal rendelkeznek. E-mailen küldheti meg őket, és helyesen kaphat választ kérdéseire. Valami más, ami egyedülálló a Hostingernél, az az több nyelven kínálják ügyfélszolgálatunkat.

Úgy találja, hogy körülbelül egy perc alatt várakozik, hogy csatlakozzon egy chat-ügynökhöz. A megválaszolandó probléma nehézségétől függően gyors választ kell várnia. Amellett, hogy közvetlenül kapcsolatba lép egy technikai támogató ügynökkel, felhasználhatja a hatalmas tudásbázisukat és az oktatóanyagokat is. Útmutatásokat és információkat talál, amelyek segítenek önmagában feltett kérdések sok kérdésének megválaszolásában.

Ha lenne valami, amelyet javítani szeretnénk az ügyfélszolgálat szempontjából, az az a tény, hogy nem nyújtanak telefonos segítséget.

Következtetés

Megpróbáltuk előterjeszteni a Hostinger pártatlan nézetét. Mint minden hosting cégnél, van néhány dolog, amit szeretnénk javítani. Amit látunk, az általuk nyújtott szolgáltatás viszonylag jó, különösen az általuk kínált ár szempontjából. A múltban azt tapasztaltuk, hogy amikor olyan host szolgáltatókkal foglalkozik, amelyek olcsó szolgáltatás nyújtására összpontosítanak, akkor szemetet kapsz. azonban, A Hostinger prémium szolgáltatást kínál olcsón.

Nem fogjuk mondani, hogy a Hostinger a leggyorsabb szolgáltatást nyújtja odakinn. Ahogy már említettük áttekintésünkben, ők nem’t. Nem fogjuk mondani, hogy Hostinger a legjobb üzemidő-rekordokkal rendelkezik, mert nem’t. Az általuk kínált terhelési sebességek és rendelkezésre állási idejük viszont összehasonlítják azokat a számos web hosting szolgáltatót, amelyek sokkal többet fizetnek.

Párosítsd ezt a térrel és a sávszélességgel’elérhetőek a prémium és üzleti tervükön, és a Hostinger olyan társasággá válik, amely érdemes megfontolni. Ha hatékony és olcsó internetes hostot keres, akkor ez a cég az Ön számára. Prémium szolgáltatást kínálnak, amely nem áldozza fel a minőséget az árért.

Használta a Hostingert a múltban? Jelenleg használja őket? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk tapasztalatait.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector