Hostinger arvostelu

Hostinger on työntekijöidensä omistama web-hosting-yritys. Se perustettiin vuonna 2004, ja sen alkuperäinen nimi oli Hosting Media.


Vuonna 2011, kun yritys kuitenkin saavutti miljoonan käyttäjän saavuttamisen virstanpylvään, sen nimi muutettiin Hostingeriksi. Vuonna 2007 Hostinger oli 000webhostin tytäryhtiö..

Tavoitteena oli tarjota ilmainen web-hosting-palvelu ympäri maailmaa. Tänään Hostingerillä on yli 25 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, tytäryhtiöiden kanssa, jotka sijaitsevat yli 178 maassa. Se toimii 000webhostin, Weblinkin ja Niagahosterin emoyhtiönä.

Arvioidaan, että 20 000 uutta asiakasta kirjautuu palveluun päivittäin. Hostinger ylpeilee siitä, että he voivat antaa asiakkailleen luoda verkkosivuston täysin vapaasti. Tässä katsauksessa tarkastelemme joitain näistä väitteistä tavoitteena nähdä, onko tällä eurooppalaisella isännällä mitään hyötyä.

Mitä Hostinger tunnetaan?

Kun puhutaan itsestään, Hostinger on suora ja asiallinen. He eivät’Käytä kiiltäviä termejä kuvaamaan palveluaan. Sen sijaan he sanovat olevansa kyse halpa web-hosting.

Antaa’Aloita niiden hinnoittelu- ja hosting-suunnitelmista.

Hostinger tarjoaa kolme perussuunnitelmaa:

 • Yksi jaettu hosting alennuksilla 1,45 dollaria kuukaudessa
 • Premium-jaettu hosting ja alennukset juostaan ​​ympäri 2,15 dollaria kuukaudessa
 • Business-yhteinen hosting ja alennukset juostaan ​​ympäri 3,45 dollaria kuukaudessa

Tällä hetkellä he ovat tekemässä sopimusta, joka alentaa yhden jaetun isännöintisuunnitelmansa hintaan 0,80 dollaria kuukaudessa.

Business- ja Premium-web-hosting-suunnitelmissaan sisältyy henkilökohtaisia ​​ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Antaa’s tarkastelemme lähemmin jokaista niiden peruspakettia.

Yksi jaettu hosting (paras aloittelijoille)

hostinger suunnitelman vertailuTämä on halvin saatavissa oleva suunnitelma. Maksat 1,45 dollaria kuukaudessa neljän ensimmäisen vuoden aikana. Jos jatkat palvelun käyttöä neljän ensimmäisen vuoden jälkeen, palvelun hinta nousee 7,99 dollariin kuukaudessa.

Tämä suunnitelma antaa sinulle:

 • 100 Gt kaistanleveys
 • Yksi sähköpostitili
 • Automaattinen asennusohjelma
 • 10 Gt levytilaa
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja
 • Yksi MySQL-tietokanta
 • Yksi verkkosivusto

Tämä on Hostinger’s lähtötason suunnitelma. Sitä ei ole suunniteltu sisältämään kaikkia ominaisuuksia, jotka näet joissain muissa suunnitelmissa, joita aiomme tarkistaa. Kuitenkin, kun maksat vain 1,45 dollaria kuukaudessa tai jopa vähemmän alennuksilla, et todellakaan voi valittaa tarjolla olevista ominaisuuksista.

Suunnitelma sallii vain yhden verkkosivuston isäntä. Tämä heijastuu resursseihin, jotka sinulle osoitetaan. Kymmenen Gt levytilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä ovat riittäviä luomaan vaikuttava näky. Kokonaispaketti on suhteellisen paljain luut. Mutta jos sinulla on vain yksi verkkosivusto ja haluat käyttää sivustoa ilman liikaa kelloja ja pilliä, tämä on hieno vaihtoehto.

Yksi ongelma, joka joillakin oli tämän paketin kanssa, on, että se tarjoaa vain yhden sähköpostin. Se’s ole epätavallista a pienyritykset olla vain yksi verkkosivusto, mutta heillä on yleensä pari sähköpostiosoitetta, joita he käyttävät. Jos tämä on sinulle merkki, tutustu Premium Shared Hosting Plan -sivustoon.

Ensisijainen jaettu hosting

Tämä on keskitasoinen suunnitelma. Ensimmäisen 48 kuukauden aikana maksat 2,15 dollaria kuukaudessa. Sen jälkeen hinta nousee 11,95 dollariin kuukaudessa.

Tämä suunnitelma tarjoaa:

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja
 • Rajoittamaton FTP-käyttäjien määrä
 • Rajoittamaton SSD-levytila
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja

Tämän suunnitelman avulla maksat periaatteessa kaksi kertaa niin paljon kuin maksaisit edellisen suunnitelman kanssa. Tarkastelet kuitenkin täysin erilaista pakettia. Tämä suunnitelma antaa sinulle pääsyn lähes kaikkiin ominaisuuksiin ja voimiin, joita Hostinger tarjoaa.

Tämä on ollut tehty ihmisille, joilla on useita sivustoja ja jotka ovat huolissaan nopeudesta. Tämän paketin avulla sinulla voi olla niin monta verkkosivustoa kuin haluat, käyttää niin paljon levytilaa kuin tarvitset ja pureskella rajaton määrä kaistanleveyttä. MySQL-tietokantojen lukumäärää ei ole rajoitettu, ja voit luoda loputtoman määrän FTP-tilejä, jos valitset.

Hieno asia suunnittelussa on, että se on optimoitu WordPressiin. Seurauksena on, että jos käytät Premium-suunnitelmaa WordPress-sivustossasi, saat kolminkertaisen nopeuden kuin ne, jotka ovat kiinni perussuunnitelmasta..

Tämän paketin mukana tulee myös verkkotunnus. Vuotuista uusimismaksua ei ole. Saat myös ilmaisen SSL-varmenne. Tämä auttaa suojaamaan sivustollasi vierailevia henkilöitä keskitietoisuuksilta. Se luo yleisen turvallisemman selauskokemuksen.

Yritysten web-hosting

Tämä on heidän tarjoamansa huippuluokan suunnitelma. Ensimmäisen 48 kuukauden aikana kulutat 3,45 dollaria kuukaudessa. Sen jälkeen hinta nousee 15,95 dollariin kuukaudessa.

Tämä suunnitelma tarjoaa kaikki premium-hosting-edut plus:

 • 5X WordPress optimoitu nopeus
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • 2X prosessointiteho ja muisti
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Deluxe-elämäntuki

Vain muutamalla dollarilla enemmän voit nauttia Business Shared -majoituspaketin eduista. Tämä on kaikkein kattavin palvelu, jota he tarjoavat. Kaikki Premium-suunnitelmassa tarkistamamme sisältyy liiketoimintasuunnitelmaan.

Suurin ero, jonka näet, on RAM- ja CPU-allokointi. Molemmat näistä on kaksinkertaistettu liiketoimintasuunnitelmassa. Tällä on merkittävä vaikutus sivustosi suorituskykyyn. Premium-suunnitelma on jo nopea. Kaksinkertaistamalla nopeuden liiketoimintasuunnitelman kanssa, palvelusi on niin nopea, et voi auttaa, mutta hämmästyttää.

Jos käytät sivustosi WordPressissä, asiat ovat mielenkiintoisempia. 3X nopeuden lisäyksen sijasta saat 5X nopeus lisää. Tämä tarkoittaa, että ellet sivustosi saa tuhansia kävijöitä päivittäin, se toimii aina nopeasti.

Jotain muuta, joka pidämme liiketoimintasuunnitelmasta, on se sisältää automaattisen varmuuskopioinnin. Tiedät todennäköisesti, että asioiden varmuuskopiointi manuaalisesti on tylsää, pitkää ja toistuvaa prosessia. Täällä monet ihmiset lopettavat sen tekemisen jonkin ajan kuluttua ja pahoittelevat sitä myöhemmin.

Lisäsuunnitelma liiketoimintasuunnitelmasta on, että sinulle annetaan etusija pääsyyn Hostingerin tekniseen tukitiimiin. Tämä tarkoittaa, että kun muodostat yhteyden tekniseen tukeen, hyppyt eteenpäin kaikista, jotka eivät käytä liiketoimintasuunnitelmaa. Kun sivustollasi on ongelmia, pelkästään tämä ominaisuus tekee pienestä hinnankorotuksesta sen arvoisen.

VPS-hosting

Haluamme keskustella lyhyesti aiheesta VPS-hosting paketit Hostinger tarjoaa. Hostinger’s VPS-suunnitelma antaa verkkovastaavalle mahdollisuuden saat hyvät nopeudet, luotettavuus ja kohtuullinen hinta. Heidän VPS-suunnitelmansa alkavat noin 4,95 dollaria kuukaudessa ja nousevat jopa 75 dollariin kuukaudessa.

Kunkin suunnitelman tekniset tiedot vaihtelevat, mutta ne tarjoavat yhden – kahdeksan Gt RAM-muistia. CPU-alue on välillä 2,4–14 GHz.

He ovat anteliaita säilytystilan suhteen. Alin VPS-suunnitelma sisältää 20 Gt: n SSD-tallennustilaa. Korkeimman tason suunnitelma tarjoaa 160 Gt SSD-tilaa. Kaistanleveys alimmalle paketille on noin 1000 GB ja nousee jopa 6000 GB kalleimpaan pakettiin.

Kun tarkastelimme objektiivisesti Hostingeriä’hinnasuunnitelmat ja mitä ne tarjoavat hintaan, kävelimme pois vaikutelmasta, että tämä on halpa isännöinti yritys, joka tarjoaa premium-palvelua. On kuitenkin yksi asia tarjota palveluita edulliseen hintaan. Mutta kuinka hyvä on heidän tarjoamansa palvelu?

Uptime ja latausaika

Hyvin harvat asiat voivat saada veren kiehuvaksi, kuten yrittää päästä verkkosivustoon ja odottaa kärsivällisesti sen latautumista. Vaikka sivuston latausaika on todennäköisesti vain muutama sekunti, tässä maailmassa, jossa olemme tottuneet saamaan aikaan välittömiä vastausaikoja surffailtaessa verkossa, odota yhden tai kaksi sekuntia sivun lataamiseen, voi tuntua ikuisuudelta. Useimmissa tapauksissa hosting-yritys on syyllinen, jos nopeus on hidas.

Olemme seuranneet Hostingeriä viimeisen vuoden ajan. Sinä pystyt näkemään live-seurantamme täällä.

Kuinka Hostinger nousee pystyyn?

385 ms latausaika

Hostingerillä on palvelimia Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa. Kaikki heidän palvelimet on kytketty 1000 Mbit / s yhteyslinjaan. Ne takaavat maksimaalisen suorituskyvyn ja vakauden. Kun tarkastellaan Hostingerin keskimääräisiä latausaikoja yli 10 kuukaudessa, alkaen joulukuusta 2017 ja päättyen syyskuuhun 2018, se on keskimäärin 385 ms. Tarkasteltaessa tätä näkökulmaan, se on suunnilleen aika, joka vie silmäsi vilkkumaan.

Uptime Score

Päälläoloaika on toinen huomioon otettava tekijä määritettäessä, onko verkkoisäntä rahan arvoinen vai ei. Web-isäntä voisi tarjota palveluitaan viiden sentin ajan kuukaudessa. Mutta jos heidän palvelunsa on jatkuvasti alhaalla, maksat ilman mitään. Ajattele sitä tällä tavalla. Kuinka monta kertaa sinä vierailet uudelleen uutta verkkosivustoa, jos ensimmäiset kolme kertaa yritit sivua alas? Et todennäköisesti koskaan palaa takaisin, koska sivusto, joka’s jatkuvasti alas kertoo paljon negatiivisia asioita sivuston omistajalle.

Kun tarkastelimme Hostingeriä kymmenen kuukauden aikana, huomasimme, että he toimivat ihastuttavasti. Vielä siellä’s paljon parantamisen varaa. 10 kuukauden aikana he oli käyttöaika 99,88 prosenttia. Se kuumenee noin tunnin seisokkeihin kuukauden aikana.

Se ei ole hienoa. Amazonilla oli tunnin seisokkeja Amazonin Prime-päivän aikana vuonna 2018. Vain yhdessä tunnissa ne ovat menettäneet yli 100 miljoonaa dollaria myynnistä. Toki, yrityksesi ei ole Amazon. Tunnin menettämisellä joka kuukausi voi silti olla negatiivinen vaikutus tulokseen.

Tarkoittaako tämä, että emme suosittele Hostingeriä heidän seisokkiensa vuoksi? Ei ollenkaan. Haluamme vain antaa puolueettoman lausunnon. Jopa 99,88 prosenttia käyttöaikaa, Hostinger on edelleen nopeampi, melkein 80 prosenttia nopeampi kuin alan keskiarvo, joka on noin 890 ms.

Antaa’kestää muutaman minuutin ja tutkia joitain muita ominaisuuksia, joita Hostinger tarjoaa asiakkailleen.

Hostingerin ominaisuudet

Yksi Hostingeristä’Tärkein myyntikohta on käyttäjien tarjoamien ominaisuuksien runsaus. Onko kaikista näistä ominaisuuksista hyötyä sinulle vai ei, riippuu siitä, mitä aiot tehdä palvelun kanssa.

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja ilmainen verkkotunnus

Jos olet lukenut paras verkkosivustojen rakentaja arvostelu, jonka tiedät olleen suuria sivuston rakentajien faneja.

Hostinger mukana tulee ilmainen verkkosivustojen rakentaja, nimeltään Zyro. Verkkosivuston rakentajalla on paljon hienoja ominaisuuksia. Siihen kuuluu joukko suosittuja malleja, joiden avulla voit saada verkkosivustosi nopeasti käyttöön. Jos etsit verkkosivustojen rakentajaa, jolla on paljon tärkeitä ominaisuuksia, kuten ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton SSD-tallennustila ja kaistanleveys, tämä on oikea paikka.

Löydät myös ominaisuuksia, kuten Zyro AI Content Generator ja Logo Maker, jotka molemmat ovat varsin innovatiivisia ja antavat sinun keskittyä kasvattamaan yritystäsi.

Ollakseni rehellinen, verkkosivustojen rakentajalla on paljon toimintoja, mutta se ei ole lähellä joitain suosituimmista saatavissa olevista verkkosivustojen rakentajista..

Kun olet valinnut mallisi, voit mukauttaa koko verkkosivusi suoraan Hostingeristä. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ostaessasi Premium- tai Business-web-hosting-paketin. On ei vuosittaista uusimismaksua. Kaikki tämä sisältyy hintaan, jonka maksat kuukausipalvelusta. Jos haluat olla useita verkkotunnuksia, joudut maksamaan vähän ylimääräistä.

Ilmainen web-hosting

Kuten alussa mainitsimme, 000Webhost omistaa Hostinger. 000Webhost tarjoaa erittäin yksinkertaisen ilmaisen web-hosting-suunnitelman. Haluamme kuitenkin korostaa, että saat mitä maksat. Isännöintisuunnitelma on ilmainen, mutta se on myös hidas ja epäluotettava. Jos projekti, jolla työskentelet, on sinulle tärkeä

, silloin tämä ominaisuus ei ole jotain mitä haluat. Jos haluat vain sotkea vähän, ilmainen vaihtoehto on hieno.

Ennakkoon sen hinnoittelusta

Alalla on tavanomainen käytäntö isäntäyrityksille käyttää muutama hinnoittelu temppu. Hostinger ei ole eroa, mutta he ovat rehellisiä tekemästään. Esimerkiksi heidän jaetun isännöinnin peruspaketti on 1,45 dollaria kuukaudessa. Jotta saat tämän hinnan, sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään neljäksi vuodeksi. Kun nämä neljä vuotta ovat kuluneet, joudut maksamaan 7,99 dollaria kuukaudessa. Jos sinulla ei ole ongelmaa käyttää samaa hosting-yritystä neljä vuotta, se on hienoa. Jos ei, saatat löytää sen hieman pettyvän.

Helppokäyttöisyys

Hostinger’s käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi käyttää. Sinun pitäisi pystyä löytämään kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä esimerkiksi:

 • Päivitä laskutustiedot
 • Hallinnoi verkkotunnuksia
 • Seuraa sähköposteja

Hostinger ei käytä perinteistä cPanelia. Kuvakkeista on kuitenkin helppo ymmärtää, mikä tekee selväksi, mistä löydät tarvitsemasi. Niille, jotka ovat tottuneet cPaneliin, sen käyttämättä jättäminen voi viedä jonkin verran. Jos olet kuitenkin aloittelija, Hostingerin tarjoama ohjauspaneeli on enemmän kuin tarpeellinen pitämään sivustosi yllä.

Tuki

kuva, jossa näkyy hostinger-tuki

Hyvän asiakastuen hankkiminen on välttämätöntä web-isännän kanssa. Jos sivustosi on alhaalla ja et voi ottaa yhteyttä asiakastuesta vastaaviin henkilöihin heti, voit menettää joukon rahaa. Asiakastuki Hostingerin kaltaisella palvelulla on entistä tärkeämpää. Kuten olemme keskustelleet, sinun on saatava lukitus nelivuotiseen sopimukseen saadaksesi halvemmat hinnat.

Meillä on ilo todeta, että Hostinger tekee tällä alalla uskomattoman työn. Ne osuvat kaikkiin tukikohtiin, kun kyse on asiakastuesta. Heillä on suora keskustelu ja integroitu sisäpuhelin. Voit lähettää heille sähköpostia ja saada vastauksia kysymyksiisi oikein. Jotain muuta ainutlaatuista Hostingerissä on se he tarjoavat asiakastukea useilla kielillä.

Löydät itsesi odottavan noin minuutin yhteydenottoa chat-tukiasiamiehen kanssa. Odotettavissa on nopea vastaus käsiteltävän ongelman vaikeudesta riippuen. Sen lisäksi, että olet vuorovaikutuksessa suoraan teknisen tukiasiamiehen kanssa, voit käyttää heidän valtavaa tietopohjaaan ja oppaitaan auttaakseen sinua. Löydät oppaita ja tietoja, jotka auttavat vastaamaan moniin itsesi kysymyksiin.

Jos jotain haluaisimme parantaa asiakaspalvelun suhteen, se olisi se, että he eivät tarjoa puhelinapua.

johtopäätös

Olemme yrittäneet esittää puolueettoman näkemyksen Hostingeristä. Kuten kaikkien isäntäyritysten kohdalla, on joitain asioita, jotka haluaisimme nähdä niiden parantuvan. Näkemyksemme perusteella heidän kokonaispalvelu on kuitenkin melko hyvä etenkin heidän tarjoamansa hinnan suhteen. Aikaisemmin on ollut kokemuksemme, että kun käsittelet hosting-yrityksiä, jotka keskittyvät tarjoamaan halpaa palvelua, saat roskaa. kuitenkin, Hostinger tarjoaa premium-palvelua edulliseen hintaan.

Emme aio kertoa sinulle, että Hostingerillä on nopein palvelu siellä. Kuten mainitsimme meidän katsauksessa, he eivät’T. Emme aio kertoa teille, että Hostingerillä on paras käytettävyysennätys, koska he eivät’T. Tarjoamansa latausnopeudet ja käytettävyyskertomuksensa ansiosta ne kuitenkin vastaavat joukkoa web-hosting-yrityksiä, jotka veloittavat paljon enemmän.

Yhdistä se tilaa ja kaistanleveyttä’on saatavana heidän Premium- ja Business-suunnitelmissaan, ja Hostingeristä tulee yritys, joka on harkinnan arvoinen. Jos etsit tehokasta ja halpaa verkkoisäntää, tämä on yritys sinulle. Ne tarjoavat premium-palvelun, joka ei uhraa laatua hintaan.

Oletko käyttänyt Hostingeriä aiemmin? Käytätkö niitä tällä hetkellä? Kerro meille kokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map