Hostinger anmeldelse

Hostinger er et webhostingfirma, der ejes af dets ansatte. Det blev grundlagt i 2004 og havde oprindeligt navnet Hosting Media.


I 2011, når virksomheden nåede milepælen i at have en million brugere, blev det imidlertid ændret navn til Hostinger. I 2007 var Hostinger et datterselskab af 000webhost.

Målet var at tilbyde gratis webhosting over hele verden. I dag har Hostinger mere end 25 millioner brugere over hele verden, med datterselskaber, der er i mere end 178 lande. Det fungerer som moderselskab for 000webhost, Weblink og Niagahoster.

Det anslås, at 20.000 nye kunder tilmelder sig denne service hver dag. Hostinger kan prale af, at de er i stand til at give deres kunder mulighed for at oprette et websted med fuld frihed. I denne gennemgang vil vi se på nogle af disse påstande med det mål at se, om denne europæiske vært er god.

Hvad er Hostinger kendt for?

Når man taler om sig selv, er Hostinger direkte og til det punkt. De don’t bruge blanke termer til at beskrive deres service. I stedet siger de, at de handler om billig webhosting.

Lade’s starter med deres pris- og hostingplaner.

Hostinger tilbyder tre grundlæggende planer:

 • Single Shared hosting med rabatter løber rundt $ 1,45 om måneden
 • Premium Shared hosting med rabatter løber rundt 2,15 dollar om måneden
 • Forretningsdelt hosting med rabatter løber rundt $ 3,45 om måneden

I øjeblikket kører de en aftale, der bringer prisen på deres Single Shared hosting-plan ned til $ 0,80 pr. Måned.

Med deres Business- og Premium-webhosteplaner er personlige gratis domæner inkluderet. Lade’s se nærmere på hver af deres grundlæggende pakker.

Single Shared Hosting (bedst til nybegynder)

hostinger plan sammenligningDette er den billigste plan, der er tilgængelig. Du betaler $ 1,45 hver måned for de første fire år. Hvis du fortsætter med at bruge tjenesten efter de første fire år, springer prisen på tjenesten til $ 7,99 pr. Måned.

Denne plan giver dig:

 • 100 GB båndbredde
 • En e-mail-konto
 • En automatisk installationsprogram
 • 10 GB diskplads
 • Nem webstedsbygger
 • En MySQL-database
 • Et websted

Dette er Hostinger’s indgangsplan. Det er ikke designet til at have alle de funktioner, du vil se i nogle af de andre planer, vi skal gennemgå. Når du betaler kun $ 1,45 hver måned eller endnu mindre med rabatter, kan du virkelig ikke klage over de funktioner, der tilbydes.

Planen giver kun mulighed for at være vært for et websted. Dette afspejles i de ressourcer, der er allokeret til dig. Ti GB diskplads og 100 GB båndbredde er nok til at skabe et imponerende syn. Den samlede pakke er relativt bare knogler. Men hvis du bare har et websted, og du leder efter at køre webstedet uden for mange klokker og fløjter, er dette en dejlig mulighed.

Et af de problemer, som nogle af dem havde med denne pakke, er, at den kun tilbyder en e-mail. Det’er ikke usædvanligt for en små virksomheder at have bare et websted, men de har normalt et par e-mail-adresser, de bruger. Hvis dette er en kicker for dig, så tjek Premium Shared Hosting Plan.

Premium delt hosting

Dette er midtvejsplanen. I de første 48 måneder betaler du $ 2,15 pr. Måned. Derefter stiger prisen til $ 11,95 om måneden.

Denne plan tilbyder:

 • Ubegrænset antal websteder
 • Ubegrænset FTP-brugere
 • Ubegrænset SSD-diskplads
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis domænenavn
 • Ubegrænset MySQL-database
 • Nem webstedsbygger

Med denne plan betaler du dybest set to gange, hvad du ville betale med den forrige plan. Dog ser du på en helt anden pakke. Denne plan giver dig adgang til næsten al den funktionalitet og den magt, Hostinger tilbyder.

Dette har været lavet til folk, der har flere websteder, og som er bekymrede for hastighed. Med denne pakke kan du have så mange websteder, du vil, bruge så meget diskplads, som du har brug for, og tygge en ubegrænset mængde båndbredde. Der er ingen begrænsning på antallet af MySQL-databaser, som du kan have, og du er i stand til at oprette et uendeligt antal FTP-konti, hvis du vælger at.

Det fine ved denne plan er, at den er optimeret til WordPress. Som et resultat, hvis du bruger Premium-planen til dit WordPress-sted, får du tre gange hastigheden som dem, der sidder fast med den grundlæggende plan.

Med denne pakke får du også et domænenavn inkluderet. Der er ikke et årligt fornyelsesgebyr. Du får også en gratis SSL-certifikat. Dette hjælper med at beskytte personer, der besøger dit websted mod mennesker i mellemangreb. Det skaber en overordnet sikrere browseroplevelse.

Forretnings-webhosting

Dette er den øverste plan, de tilbyder. I de første 48 måneder bruger du 3,45 dollar pr. Måned. Derefter stiger prisen til $ 15,95 pr. Måned.

Denne plan tilbyder alle fordelene ved premium hosting plus:

 • 5X WordPress optimeret hastighed
 • Daglige sikkerhedskopier
 • 2X processorkraft og hukommelse
 • Gratis SSL-certifikat
 • Deluxe livsstøtte

For bare et par dollars mere kan du nyde fordelene ved Business Shared-hosting-pakken. Dette er den mest omfattende service, de tilbyder. Alt, hvad vi gennemgik i Premium-planen er inkluderet i forretningsplanen.

Den største forskel, du vil se, er RAM- og CPU-tildelingen. Begge disse er fordoblet i forretningsplanen. Dette vil have en stor indflydelse på dit websteds ydelse. Premium-planen er allerede hurtig. Ved at fordoble hastigheden med forretningsplanen er din service så hurtig, at du ikke kan undgå at blive forbløffet.

Hvis du kører dit websted på WordPress, bliver tingene mere interessante. I stedet for en 3X hastighedsforøgelse får du en 5X hastighed øges. Dette betyder, at medmindre dit websted får tusinder af besøgende hver dag, det altid kører hurtigt.

Noget andet, som vi kan lide ved forretningsplanen er, at det inkluderer automatisk sikkerhedskopieringsfunktion. Du ved sandsynligvis, at manuelt sikkerhedskopiering af ting er en kedelig, lang og gentagen proces. Det er her mange mennesker holder op med at gøre det efter et stykke tid og derefter fortryde det senere.

En ekstra fordel for forretningsplanen er, at du får prioriteret adgang til Hostingers teknisk supportteam. Det betyder, at når du opretter forbindelse til teknisk support, springer du foran alle, der ikke bruger forretningsplanen. Når dit websted har problemer, gør denne funktion alene den lille stigning i pris værd.

VPS Hosting

Vi vil kort diskutere VPS hosting pakker Hostinger tilbyder. Hostinger’s VPS-plan gør det muligt for en webmaster at få gode hastigheder, pålidelighed og en rimelig pris. Deres VPS-planer starter ved omkring $ 4,95 om måneden og går op til $ 75 om måneden.

Specifikationerne for hver plan varierer, men de tilbyder mellem en GB og otte GB RAM. CPU-området er mellem 2,4 GHz og 14 GHz.

De er generøse med lagerpladsen. Den laveste VPS-plan har 20 GB SSD-lager. Planen på det højeste niveau tilbyder 160 GB SSD-plads. Båndbredde til den laveste pakke er omkring 1.000 GB og går op til 6.000 GB til den dyreste plan.

Da vi kiggede objektivt på Hostinger’s prisplaner og hvad de tilbyder til prisen, vi gik væk med indtrykket af, at dette var en billig hosting firma, der tilbyder en premium service. Det er dog en ting at tilbyde tjenester til en billig pris. Men hvor god er den service, de tilbyder?

Oppetid og indlæsningstid

Meget få ting kan få blodet til at koge, som at prøve at få adgang til et websted og vente tålmodig på, at det skal indlæses. Selvom webstedets indlæsningstid sandsynligvis kun er et par sekunder, i denne verden, hvor vi er vant til at komme nær øjeblikkelige responstider, når vi surfer på nettet, kan det at virke som en evighed at vente et eller to sekunder på en side at indlæse. I de fleste tilfælde er hostingfirmaet skylden, hvis hastigheden er langsom.

Vi har sporet Hostinger i det sidste år. Du kan se vores live tracking her.

Hvordan står Hostinger op?

385ms indlæsningstid

Hostinger har servere i USA, Asien og Europa. Alle deres servere er forbundet til en 1.000 Mbps forbindelseslinje. Disse sikrer maksimal ydeevne såvel som stabilitet. Når du ser på et gennemsnit af Hostingers belastningstider over 10 måneder, der starter i december 2017 og slutter i september 2018, det gennemsnit på 385 ms. At sætte det i perspektiv, det er omtrent den tid, det tager dine øjne at blinke.

Uptime Score

Uptime er en anden faktor, man skal overveje, når man afgør, om en webhost er værd at pengene. En webhost kunne tilbyde deres tjenester for fem cent om måneden. Men hvis deres service konstant er nede, betaler du for absolut intet. Tænk på det på denne måde, hvor mange gange ville du besøge et nyt websted, hvis de første tre gange, du forsøgte webstedet var nede? Du vil sandsynligvis aldrig gå tilbage, fordi et websted der’s konstant nede siger en masse negative ting om webstedets ejer.

Da vi så på Hostinger i løbet af 10 måneder, så vi, at de optrådte beundringsværdigt. Stadig her’s meget plads til forbedring. I løbet af 10 måneder, de havde en oppetid på 99,88 procent. Det koger ned til ca. en times driftstop i løbet af en måned.

Det er ikke godt. Amazon havde en times nedetid under Amazon Prime Day i 2018. På kun en time kan de have mistet mere end 100 millioner dollars i salget. Sikker på, din virksomhed er ikke Amazon. At miste en time hver måned kunne have en negativ indvirkning på din bundlinje.

Betyder det, at vi ikke anbefaler Hostinger på grund af deres nedetid? Nej slet ikke. Vi vil bare give en objektiv mening. Selv med 99,88 procent oppetid er Hostinger stadig hurtigere, næsten 80 procent hurtigere end industriens gennemsnit, hvilket er omkring 890 ms.

Lade’s tager et par minutter og dykker ned i nogle andre funktioner, som Hostinger tilbyder sine kunder.

Hostinger’s funktioner

En af Hostinger’s vigtigste salgssteder er overfloden af ​​funktioner, det tilbyder brugerne. Hvorvidt alle disse funktioner vil være nyttige for dig, afhænger af, hvad du agter at gøre med tjenesten.

Gratis webstedsbygger og gratis domænenavn

Hvis du læser vores bedste webstedsbygger gennemgang, du ved, var store fans af webstedsbyggerne.

Hostinger kommer med en gratis webstedsbygger, kaldte Zyro. Webstedsbyggeren har en masse gode funktioner. Det leveres med en række populære skabeloner, der giver dig mulighed for at få dit websted op og køre meget hurtigt. Hvis du leder efter en webstedsbygger med en masse nøglefunktioner som et gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og båndbredde, er dette det rigtige sted.

Du finder også funktioner som Zyro AI Content Generator og Logo Maker, som begge er ret innovative og giver dig mulighed for at fokusere på at vokse din virksomhed.

For at være ærlig har webstedsbyggeren en masse funktionalitet, men det kommer ikke tæt på nogle af de mere populære webstedsbyggere, der er tilgængelige.

Når du har valgt din skabelon, er du i stand til at tilpasse hele din webside lige fra Hostinger. Du får også et gratis domænenavn, når du køber Premium- eller Business-webhostepakken. Der er ingen årlige fornyelsesgebyr. Alt dette er samlet i den pris, du betaler for den månedlige service. Hvis du vil have mere end et domænenavn, skal du betale lidt ekstra.

Gratis webhosting

Som vi nævnte i starten, ejes 000Webhost af Hostinger. 000Webhost tilbyder en super basic gratis webhostingplan. Vi vil dog understrege, at du får det, du betaler for. Hostingplanen er gratis, men den er også langsom og upålidelig. Hvis det projekt, du arbejder på, er vigtigt for dig

, så er denne funktion ikke noget, du vil have. Men hvis du bare vil rod rundt lidt, er den gratis mulighed nice.

På forhånd om dens prisfastsættelse

Det er standardpraksis i branchen, at hostingfirmaer bruger et par prissætningstricks. Hostinger er ikke anderledes, men de er ærlige om, hvad de laver. For eksempel er deres grundlæggende pakke til delt hosting $ 1,45 om måneden. For at få denne pris skal du dog tilmelde dig i fire år. Når disse fire år er udløbet, skal du betale $ 7,99 om måneden. Hvis du ikke har noget problem med at bruge det samme hostingfirma i fire år, er det godt. Hvis ikke, kan du synes det er en smule skuffende.

Brugervenlighed

Hostinger’s brugergrænsefladen er designet til at være let at bruge. Du skal være i stand til at finde alt, hvad du har brug for på kun et sted. Dette betyder, at du kan gøre ting som:

 • Opdater faktureringsinfo
 • Administrer domæner
 • Overvåg e-mails

Hostinger bruger ikke traditionel cPanel. Det har dog let at forstå ikoner, der gør det klart, hvor du kan finde det, du har brug for. For dem, der er vant til at cPanel, kan det ikke tage noget at vænne sig til ikke at bruge det. Hvis du imidlertid er nybegynder, er det kontrolpanel, Hostinger tilbyder, mere end nok til at holde dit websted i gang.

Support

billede der viser hostinger support

At have god kundesupport er et must hos en webhost. Hvis dit websted er nede, og du ikke kan komme i kontakt med de personer, der er ansvarlige for kundesupport med det samme, kan du miste en masse penge. Kundesupport med en service som Hostinger er endnu vigtigere. Som vi har drøftet, er du nødt til at blive låst inde på en fireårig aftale for at få deres billigere priser.

Vi er glade for at sige, at Hostinger på dette område gør et fantastisk stykke arbejde. De rammer alle baser, når det kommer til kundesupport. De har en live chat og et integreret intercom. Du kan e-maile dem og få svar på dine spørgsmål på den rigtige måde. Noget andet, der er unikt ved Hostinger, er det de tilbyder deres kundesupport på en række sprog.

Du vil finde dig selv og vente omkring et minut på at oprette forbindelse til en chat supportagent. Afhængig af vanskeligheden ved det problem, du løser, skal du forvente et hurtigt svar. Ud over at interagere direkte med en teknisk supportagent kan du bruge deres enorme videnbase og tutorials til at hjælpe dig. Du finder guider og information, der kan hjælpe dig med at besvare mange af de spørgsmål, du har på egen hånd.

Hvis der var noget, vi gerne vil forbedre med hensyn til kundeserviceaspektet, ville det være det faktum, at de ikke tilbyder via telefonassistance.

Konklusion

Vi har forsøgt at præsentere et objektivt billede af Hostinger. Som med alle hostingfirmaer er der et par ting, som vi gerne vil se dem forbedre. Fra det, vi har set, er deres samlede service imidlertid ganske god, især for den pris, de tilbyder. Tidligere har det været vores erfaring, at når du handler med hostingfirmaer, der fokuserer på at tilbyde en billig service, får du skrammel. Imidlertid, Hostinger tilbyder en premium-service til en overkommelig pris.

Vi vil ikke fortælle dig, at Hostinger har den hurtigste service derude. Som vi nævnte i vores gennemgang, de don’t. Vi vil ikke fortælle dig, at Hostinger har den bedste oppetidspost, fordi de ikke gør det’t. De belastningshastigheder, de tilbyder, og deres oppetidsrekord sætter dem imidlertid på niveau med et antal webhostingfirmaer, der opkræver meget mere.

Par det med pladsen og båndbredden der’er tilgængelige på deres Premium- og forretningsplaner, og Hostinger bliver et firma, der er værd at overveje. Hvis du leder efter en effektiv og billig webhost, er dette firmaet for dig. De tilbyder en premium service, der ikke ofrer kvalitet for pris.

Har du brugt Hostinger tidligere? Bruger du dem i øjeblikket? Fortæl os om din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector