Opas isännöivän maailman upeaan maailmaan

sivujen ylläpitoG’päivä ja tervetuloa web-hosting-oppaisiimme. Ensimmäinen asia, jonka haluan sanoa, on kiitos pysähdyksestä ja ymmärrämme, että tällä sivulla on paljon tietoa. Joten pidä hattuja kiinni ja anna minun selittää paras tapa käyttää tätä!


Tämän sivun yläosa on suositellut oppaamme. Nämä auttavat sinua löytämään suosituimmat verkkoisäntäpalvelut, jotka mielestämme ovat loistava valinta jokaiselle, joka haluaa saada uutta majoitusta tai päivitystä. Sen alapuolella on pitkä luettelo isäntästä, jota emme DON’T suosittelen.

Missä tahansa vaiheessa tätä prosessia, jos sinusta tuntuu kuin et’t ymmärrä tai halua yksityiskohtaisempia tietoja napsauttamalla Yhteystiedot-välilehteä ja minä’Vastaan ​​mielelläni kysymyksiisi yksilöllisesti. Ole hyvä ja anna minulle muutaman päivän sähköpostiviestien määrän takia, jotta voin saada ne läpi! Kiitos!

Suositellut isännät, joita rakastamme & # x2665;

sivuston tunnusSivustokenttä ★★★★★ – SG on tärkein isäntämme kahden viime vuoden ajan ja on edelleen vaikuttanut meihin sitoutumattomalla sitoutumisellaan laadukkaaseen tukeen ja isännöintiin.

A2-hosting ★★★★ – Toinen vahva haastaja maan parhaan hosting-tittelille. A2 on laadukas isäntä, joka tarjoaa hienoja paketteja kohtuulliseen hintaan.

bluehost logoSininen isäntä ★★★ – Sininen isäntä on ollut olemassa niin kauan kuin Internetissä on ollut meemiä (mikä ontuva vitsi). Anyways, he ovat vanhoja ja tarjoavat laadukasta isännöintiä ja arvokkaita hintoja. Lue oppaamme löytääksesi sinulle parhaimman suunnitelman.

HostGator ★★★ – HG on toinen suositeltava valinta web-isäntänä, vaikka niitä ei olekaan’t paras sanonta. Lue arvosteluomme saadaksesi selville totta niiden hinnoittelusta.


Suositellut artikkelit tullaksesi WordPress- ja Blogger-velhoksi

Kuinka perustaa blogi (täydellinen Kickass-opas) – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää blogin perustamisesta. Pidän kirjaimellisesti kättäsi ja opastan sinut läpi jokaisen vaiheen prosesseissa, joissa oma sivustosi luodaan kuvien avulla kullekin tielle. ��

8 vaihetta blogin rakenteeseen – On olemassa joitain tärkeitä vaiheita onnistuneen blogin suunnitteluun ja sen menestymiseen. Käsittelemme joitain suurimpia elementtejä tämän tekemisessä ja tarjoamme sinulle puitteet oman sivustosi luomiseen.

22 tapaa pitää verkkosivustosi turvassa – Hakkerit, hakkerit ja muut hakkerit. verkkosivujen turvallisuusNämä pahat pojat yrittävät päästä WP-sivustoihisi yötä päivää. Tämä viesti kattaa 22 helppokäyttöistä tapaa estää heidät.

Suosituimmat sähköpostimarkkinointityökalut – Olemme käyttäneet melkein kaikkia sähköpostimarkkinointityökaluja ja tässä viestissä kerromme, mitkä ovat suosikkimme.

Mitkä ovat erityyppiset isännöintipalvelut – Eri hosting-suunnitelmien tunteminen on välttämätöntä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan valitsemiseksi.

Parhaat isännät Uudessa-Seelannissa – Tämä artikkeli on tarkoitettu kaikille Uuden-Seelannin ihmisille. Siinä verrattiin NZ: n parhaita isäntiä ja jaettiin parhaat vaihtoehdot.

Parhaat verkkosivustojen rakentajat – Verkkosivustojen rakentajat ovat yhä suositumpia. Niiden avulla käyttäjät voivat käyttää todella helppokäyttöistä ja intuitiivista vedä ja pudota -editoria. Keskityimme helpoimpiin toimittajiin, joita käyttää tässä viestissä.

Paras isännöinti Singaporessa – Kirjoitimme tämän arvion ystävillemme Singaporessa, koska olemme käsitelleet muutamia siellä toimivia yrityksiä. Tämä viesti auttaa sinua vertaamaan eri singaporelaisia ​​majoittajaita ja löytämään sellaisen, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Parhaat intialaiset isännät – Saatamme olla parhaita Australiassa web hosting -arvosteluissa, mutta se ei tarkoita, että emme voi ottaa kippariä Intian markkinoilta.!

Parhaat VPN: t – Kävimme läpi 15 parasta VPN-palveluntarjoajaa ympäri maailmaa yrittää löytää parhaan työpaikan.

Kuinka perustaa online-liiketoiminta – Niille, jotka harkitsevat yrityksen perustamista verkossa ja haluavat tietää, tämä on opas sinulle.

SSL – Mikä on SSL ja miksi sinun on tiedettävä, kuinka asentaa se tehokkaasti.


Hosting-suunnitelmakohtaiset arvostelut

Ymmärrämme, että jotkut ihmiset haluavat etsiä hosting-luokkien tai eri tyyppien perusteella. Saimme kaverit katettu! Me’olemme käyneet läpi kunkin alueen parhaat isäntämme ja jakaneet joitain viime vuosien tietoja, jotta saat paremman kuvan siitä, minkä valitset.

WordPress-palvelimet – WP tai WordPress on yksi helpoimmin käytettävistä isäntäalustoista tai sisällönhallintajärjestelmistä (CMS lyhyitä). Nämä ovat kaikkialla maailmassa ja tarjoavat hämmästyttävän paljon joustavuutta. WP: n käyttö voi olla aluksi haastavaa, mutta se’s erittäin helppo oppia.

VPS-isännät – Virtuaaliset yksityispalvelimet ovat edistyneempiä hosting-vaihtoehtoja, jotka ovat hyödyllisiä ihmisille, jotka haluavat perustaa useita verkkosivustoja tai käyttää web-pohjaisia ​​sovelluksia verkossa.vps-hosting

Verkkokaupan isännät – Mikäli sinä’Aloittaessasi Shopify-verkkosivuston tai oman Ecom-tuotemerkkisi, katsauksemme kattaa joitain siellä olevista parhaista vaihtoehdoista kokemuksemme perusteella perustaa yli 15 verkkokauppasivustoa.

Halvat isännät – Halvan isännöinnin suhteen siellä on paljon roskia. Sinä’Haluan pysyä poissa todella kauheasta, kun kyse on halvasta isännöinnistä, ja etsiä tarjouksia premium-palvelimille. Opasmme auttaa sinua tekemään juuri sen.

Pienyritysten isännät – Pk-yritykset vaativat verkkosivuja, jotka edistävät ammatillista imagoa edustamasta yrityksestäan. Sinä pystyt’Sillä ei ole varaa potentiaaliselle asiakkaalle käydä verkkosivustollasi ja löytää se’s ei toimi tai on liian hidas. Oikean isännän valitseminen auttaa sinua välttämään tämän ongelman

Drupal-hosting – Drupal on toinen CMS, kuten WordPress, se tarjoaa joukon vaihtoehtoja ja toimintoja, jotka ovat melko helppokäyttöisiä. Tämä opas auttaa sinua löytämään isännät, jotka on räätälöity Drupal-pohjaisille verkkosivustoille.

Sähköpostin isäntä – Sähköpostipalvelimet ovat hienoja yrityksille, jotka haluavat vain olla huippuluokan sähköpostipalvelut työntekijöilleen tai itselleen. Tarkastelimme avaruuden 4 parasta kaveria ja keskityimme turvallisuuteen ja yksityisyyteen.

Pilvipalvelu – Kuten VPS, pilvi-isäntä antaa sinun käyttää kaikkea verkossa ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon palvelimen puolella. Katso tätä viestiä, joka kattaa parhaat.


2. taso hyvä, mutta ei suuri isäntä

HostPapa – Ei paha, mutta ehdottomasti sanotaan, että Host Papa on todella jäänyt jälkeen viime vuosina. hostpapa -logoNe olivat yksi alkuperäisistä web-hosting-yrityksistä, mutta emme voi nyt suositella niitä luotettavasti.

InMotion-hosting (pian tulossa) – Vaikka In Motion on isäntä monessa suhteessa, se on parhaimmillaan erittäin keskimääräinen eikä täytä mitään korkeita vaatimuksia, jotka me asettamme suositelluille isäntäillemme..

iPage-hosting – Rakastin iPagea, kunnes he aloittivat ylenmääräisensä palvelimilleen aivan liian monella jaetulla hosting-tilillä, ja heidän palvelunsa ja laadunsa todella laskivat..

DreamHost – Dreamhost mainostaa itseään huipputason web-hosting-ratkaisuna, sanoisin kuitenkin, että saat SG: lta samanlaatuiset hosting-paketit murto-osan hinnasta.


Isäntä, jota emme voi suositella – Aka – “Pysy kaukana” -isäntämme

Sinua on varoitettu, ja kyllä, tiedän, että 90% näistä on australialaisia. Tiedot eivät valehtele.

Web-kaupunki – Korkeat hinnat, alhaiset käyttöajat ja huono palvelu. Emme voi suositella näitä kavereita.

Ratkaiseva isännöinti (Tulossa pian) – Kaikesta puuttuu. Crucial on vanhempi yritys, joka myy pohjimmiltaan palveluitaan liian korkealle.

Verkkorekisteri – Vaikka ne eivät olekaan kauheita, ne eivät ehdottomasti täytä normeja edes pidettäväksi ”hyväksi”. Välttäisin tätä hosting-yritystä.

Digitaalinen Tyynenmeren alue – Digital Pacific ei ole suositeltava isäntä monista syistä. Voit lukea arvostelun saadaksesi lisätietoja.

Panthur  – Ainoa asia, jota Panthur salaa, on luottokorttisi. Lausunnoissamme on parempia valintoja.

VentraIP – Pysy poissa nopeiden verkkosivustojen rakkauden vuoksi.

Hullu verkkotunnus  – Jos nimi hullu verkkotunnus ei ollut varoitus siitä, että nämä kaverit ovat päteviä isäntiä, en tiedä mikä muu olisi.

Zuver – Keskimääräinen kaikki paitsi kustannukset.


Internet Security 101

Kun yhä useammat ihmiset viettävät jatkuvasti aikaa verkossa, jakamasi ja vastaanottamasi tiedon määrä kasvaa nopeasti. Sen mukana tulee joitain vakavia yksityisyyden huolenaiheita. Alla on hienoja oppaita Internetin tietosuojasta ja tietoturvasta.

Privacy Australia (VPN / Online Security arvostelut) – Ystävämme Ryan Sperry on koonnut valtavan luettelon parhaista ilmaisista ja maksetuista VPN-palveluntarjoajista kaikille asiakkaille Australiassa tai sen ympäristössä. Siellä on myös paljon muita hienoja tietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map