Guider til den vidunderlige vært i verden

webhostingG’dag og velkommen til vores webhostingguider. Den første ting, jeg vil sige, er tak for at du kom forbi, og vi er klar over, at der er MEGET information på denne side. Så hold fast på dine hatte, og lad mig forklare den bedste måde at bruge dette på!


Den øverste del af denne side er vores anbefalede guider. Disse vil hjælpe dig med at finde de bedste webhosts, som vi synes er et godt valg for enhver, der ønsker at få ny hosting eller opgradering. Nedenfor er en lang liste over værter, vi DON’T anbefaler.

På ethvert tidspunkt i denne proces, hvis du har lyst til at gøre det’t forstå eller vil have nogle mere detaljerede oplysninger, når du rammer kontaktfanen øverst og jeg’Jeg svarer gerne på dine spørgsmål individuelt. På grund af mængden af ​​e-mails skal du give mig et par dage til at komme igennem dem! Tak!

Anbefalede værter, vi elsker & # x2665;

siteground logoSiteground ★★★★★ – SG er vores top vært i de sidste to år og har fortsat med at imponere os med deres unødige engagement i kvalitetssupport og hosting.

A2 Hosting ★★★★ – En anden stærk konkurrent til titlen som bedste vært i landet. A2 er en kvalitets vært, der tilbyder nogle gode pakker til en anstændig pris.

bluehost logoBlue Host ★★★ – Blue Host har eksisteret, så længe Internettet har haft memes (hvad en halt vittighed). Uanset hvad, de er gamle, og de tilbyder kvalitet hosting og værdipriser. Læs vores guide for at finde vores plan, der er bedst for dig.

HostGator ★★★ – HG er et andet anbefalet valg til webhosting, selvom de ikke er det’t den bedste pr. sige. Læs vores anmeldelse for at finde ud af sandheden bag deres prissætning.


Anbefalede artikler for at blive WordPress- og Blogger-guide

Sådan starter du en blog (komplet Kickass-guide) – Alt hvad du har brug for at vide om at starte en blog. Jeg vil bogstaveligt talt holde din hånd og lede dig gennem hvert trin i processerne, der sætter dit eget sted med billeder til hvert trin på vejen. ��

8 trin til strukturering af din blog – Der er nogle vigtige trin til at planlægge en succesrig blog og få den til at trives. Vi dækkede nogle af de største elementer til at gøre dette og give dig rammer for at oprette dit eget sted.

22 måder at holde dit websted sikkert på – Hacker, hackere og flere hackere. sikkerhed på webstedetDisse dårlige fyre forsøger at komme ind på dine WP-websteder nat og dag. Dette indlæg dækker 22 nemme at implementere måder at stoppe dem på.

Vores Top Email Marketing Tools – Vi har brugt næsten alle e-mail-marketingværktøjer derude, og i dette indlæg dækker vi, hvilke der er vores favorit.

Hvad er de forskellige typer hosting – Det er vigtigt at kende de forskellige hostingplaner for at vælge en der passer til dine behov og mål.

Bedste værter i New Zealand – Denne artikel er til alle vores newzealandske mennesker. Det sammenlignede de bedste værter i NZ og deler vores top valg.

Bedste hjemmeside bygherrer – Webstedsbyggerne bliver mere og mere populære. De giver brugerne mulighed for at bruge en virkelig brugervenlig og intuitiv træk og slip-editor. Vi fokuserede på de nemmeste redaktører at bruge i dette indlæg.

Bedste hosting i Singapore – Vi skrev denne anmeldelse til vores venner i Singapore, da vi har behandlet et par virksomheder, der er der. Dette indlæg hjælper dig med at sammenligne de forskellige Singaporean-værter og finde en, der giver stor værdi for pengene.

Bedste indiske værter – Vi er måske de bedste i Australien ved anmeldelser af webhosting, men det betyder ikke, at vi ikke kan tage en stormer på det indiske marked, gør det!

Bedste VPN’er – Vi gik gennem de 15 bedste VPN-udbydere over hele verden for at prøve at finde den bedste til jobbet.

Sådan starter du en online forretning – For dem, der overvejer, hvordan man starter en virksomhed online og vil vide, at dette er guiden til dig.

SSL – Hvad er SSL, og hvorfor du har brug for at vide, hvordan du indstiller det effektivt.


Specifikke hostingsplananmeldelser

Vi er klar over, at nogle mennesker kan lide at søge efter kategorier af hosting eller de forskellige typer. Vi har jer dækket! Vi’har gennemgået nogle af vores bedste værter for hvert område og delt nogle af vores data i de sidste par år for at give dig en bedre idé om, hvad du skal vælge.

WordPress værter – WP eller WordPress er en af ​​de nemmeste at bruge hosting-platforme eller Content Management Systems (CMS kort). Disse er allestedsnærværende i hostingverdenen og tilbyder en forbløffende mængde fleksibilitet. WP kan være udfordrende at bruge først, men det’er ekstremt let at lære.

VPS-værter – Virtuelle private servere er en mere avanceret hostingindstilling, der er god for folk, der ønsker at opsætte flere websteder eller køre webbaserede applikationer online.vps hosting

Værter for e-handel – Hvad enten du’når vi starter et Shopify-websted eller dit eget Ecom-mærke, dækker vores anmeldelse nogle af de bedste valg derude baseret på vores erfaring med at oprette mere end 15+ e-handelswebsteder.

Billige værter – Når det kommer til billig hosting er der meget affald derude. Du’Jeg vil gerne holde sig væk fra det virkelig forfærdelige når det kommer til billig hosting og kigge efter tilbud på premium-værter. Vores guide hjælper dig med at gøre netop det.

Værter for små virksomheder – SMV’er kræver websteder, der fremmer et professionelt image af den forretning, de repræsenterer. Du kan’t har råd til at få en potentiel klient til at besøge dit websted og finde det’fungerer ikke eller for langsomt. At vælge den rigtige vært hjælper dig med at undgå dette problem

Drupal Hosting – Drupal er en anden CMS, ligesom WordPress det tilbyder en pakke med indstillinger og funktionalitet, der er ret nemme at bruge. Denne guide hjælper dig med at finde værter, der er skræddersyet til Drupal-baserede websteder.

E-mail-værter – E-mail-værter er fremragende til virksomheder, der bare vil have e-mail-tjenester til tops for deres medarbejdere eller dem selv. Vi gennemgik de fire bedste fyre i rummet og fokuserede på sikkerhed og privatliv.

Cloud Hosting – I lighed med en VPS giver en cloud-vært dig mulighed for at betjene alt online uden at skulle gøre meget på serversiden. Se på vores indlæg, der dækker hvilke, der er bedst.


2. niveau God, men ikke store værter

HostPapa – Ikke dårligt, men det vil bestemt sige, at Host Papa virkelig er bagud i de sidste par år. hostpapa logoDe var en af ​​de originale webhostingselskaber, men vi kan ikke anbefale dem nu med nogen pålidelighed.

InMotion Hosting (kommer snart) – Selvom en kvalitetshost i mange henseender er In Motion i bedste fald meget gennemsnitlig og opfylder ikke nogen af ​​de høje standarder, vi har fremsat for vores anbefalede værter.

iPage Hosting – Jeg plejede at elske iPage, indtil de begyndte at overvælde deres servere med alt for mange delte hostingkonti, og deres service og kvalitet faldt virkelig.

DreamHost – Dreamhost promoverer sig selv som en avanceret webhosteløsning, men jeg vil sige, at du kan få samme pakker af samme kvalitet til en brøkdel af prisen fra SG.


Værten, vi ikke kan anbefale – Aka – vores “holde sig væk fra” værter

Du er blevet advaret, og ja, jeg er klar over, at 90% af disse er australske. Data lyver ikke.

Web City – Høje priser, lave oppetider og dårlig service. Vi kan ikke anbefale disse fyre.

Afgørende vært (Kommer snart) – Mangel på alting. Crucial er et ældre firma, der dybest set videresælger sine tjenester for alt for højt.

Netregistrering – Selvom de ikke er forfærdelige, opfylder de bestemt ikke standarden for selv at blive betragtet som ”god”. Jeg ville undgå dette hostingfirma.

Digital Pacific – Digital Pacific er ikke en anbefalet vært af flere årsager. Du kan læse anmeldelsen for at finde ud af mere.

Panthur  – Det eneste, Panthur bytter på, er dit kreditkort. Der er bedre valg i vores udtalelser.

VentraIP – For at elske hurtige websteder, hold dig væk.

Skøre domæne  – Hvis det gale domæne ikke var et advarselsskilt om, at disse fyre er kompetente værter, ved jeg ikke hvad der ellers ville være.

Zuver – Gennemsnit alt undtagen udgifter.


Internetsikkerhed 101

Efterhånden som flere mennesker bruger stadig stigende tid online stiger mængden af ​​information, som vi deler og modtager, hurtigt. Med det kommer nogle alvorlige bekymringer for privatlivets fred. Nedenfor er nogle gode guider om internetbeskyttelse og sikkerhed.

Privacy Australia (VPN / Online Security Reviews) – Vores ven Ryan Sperry har sammensat en kæmpe liste over de bedste gratis og betalte VPN-udbydere til alle kunder i eller omkring Australien. Har også et væld af andre gode oplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map