Guider til den fantastiske vertsverdenen

webhotellG’dag og velkommen til våre guider for webhotell. Det første jeg vil si er takk for at du stikker innom, og vi er klar over at det er MYE informasjon på denne siden. Så hold på hattene dine, og la meg forklare den beste måten å bruke dette på!


Den øverste delen av denne siden er våre anbefalte guider. Disse vil hjelpe deg med å finne topp verter som vi synes er et godt valg for alle som ønsker å få ny hosting eller oppgradering. Nedenfor er en lang liste over vertene vi DON’Jeg anbefaler.

Når som helst i denne prosessen hvis du føler at du ikke har det’t forstå eller ønsker mer detaljert informasjon, treff på kontaktfanen øverst og jeg’Jeg svarer gjerne på spørsmålene dine individuelt. På grunn av mengden e-post, vennligst gi meg noen dager for å komme meg gjennom dem! Takk!

Anbefalte verter som vi elsker & # x2665;

siteground-logoSiteground ★★★★★ – SG er vår toppvert de siste to årene og har fortsatt å imponere oss med deres unødvendige forpliktelse til kvalitetsstøtte og hosting.

A2 Hosting ★★★★ – Nok en sterk utfordrer for tittelen beste vertskap i landet. A2 er en kvalitetsvert som tilbyr noen gode pakker til en anstendig pris.

bluehost logoBlue Host ★★★ – Blue Host har eksistert så lenge Internett har hatt memes (hva en halt vits). Uansett er de gamle, og de tilbyr kvalitetshotell og prisverdi. Les guiden vår for å finne hvilken plan som er best for deg.

HostGator ★★★ – HG er et annet anbefalt valg for webhotell, selv om de ikke er det’det beste per si. Les vår anmeldelse for å finne ut sannheten bak prisene deres.


Anbefalte artikler for å bli WordPress- og Blogger-veiviser

Slik starter du en blogg (komplett Kickass-guide) – Alt du trenger å vite om å starte en blogg. Jeg vil bokstavelig talt holde hånden din og lede deg gjennom hvert trinn i prosessene som setter opp ditt eget nettsted med bilder for hvert trinn på veien. ��

8 trinn for å strukturere bloggen din – Det er noen viktige trinn for å planlegge en vellykket blogg og få den til å trives. Vi dekket noen av de største elementene for å gjøre dette og gi deg rammer for å opprette et eget nettsted.

22 måter å holde nettstedet ditt trygt på – Hacker, hackere og flere hackere. nettstedets sikkerhetDisse skurkene prøver å komme inn på WP-nettstedene dine natt og dag. Dette innlegget dekker 22 enkle å implementere måter å stoppe dem på.

Våre topp markedsføringsverktøy for e-post – Vi har brukt nesten alle e-postmarkedsføringsverktøy der ute, og i dette innlegget dekker vi hvilke som er favoritten vår.

Hva er forskjellige typer hosting – Å kjenne til de forskjellige hostingplanene er avgjørende for å velge en som passer dine behov og mål.

Topp verter i New Zealand – Denne artikkelen er for alle våre folk fra New Zealand. Den sammenlignet toppvertene i NZ og deler våre beste valg.

Beste nettstedbyggere – Nettstedsbyggere blir mer og mer populære. De lar brukerne bruke en veldig enkel å bruke og intuitiv dra og slipp-editor. Vi fokuserte på de enkleste redaktørene å bruke i dette innlegget.

Beste vertskapet i Singapore – Vi skrev denne anmeldelsen for vennene våre i Singapore, da vi har hatt noen få virksomheter som er der. Dette innlegget skal hjelpe deg med å sammenligne de forskjellige Singaporean-vertene og finne en som gir god valuta for pengene.

Topp indiske verter – Vi er kanskje best i Australia på nettvurderingsanmeldelser, men det betyr ikke at vi ikke kan ta en stor glede på det indiske markedet, gjør det ikke!

Beste VPN-er – Vi gikk gjennom de 15 beste VPN-leverandørene over hele verden for å prøve å finne den beste for jobben.

Hvordan starte en online virksomhet – For deg som vurderer hvordan du starter en bedrift på nettet og vil vite dette er guiden for deg.

SSL – Hva er SSL, og hvorfor du trenger å vite hvordan du konfigurerer det effektivt.


Spesifikke anmeldelser for vertsplaner

Vi er klar over at noen mennesker liker å søke etter kategorier av hosting eller forskjellige typer. Vi har dere dekket! Vi’har gått gjennom noen av de beste vertene for hvert område og delt noen av dataene våre de siste årene for å gi deg en bedre ide om å velge.

WordPress verter – WP eller WordPress er en av de enkleste å bruke vertsplattformer eller Content Management Systems (CMS for korte). Disse er allestedsnærværende i vertsverdenen og tilbyr en utrolig mengde fleksibilitet. WP kan være utfordrende å bruke med det første, men det’er ekstremt lett å lære.

VPS-verter – Virtuelle private servere er et mer avansert vertsalternativ som er bra for folk som ønsker å sette opp flere nettsteder eller kjøre nettbaserte applikasjoner online.vps hosting

Vertskap for netthandel – Enten du’om å starte et Shopify-nettsted eller ditt eget Ecom-merke, dekker vår anmeldelse noen av de beste valgene der ute basert på vår erfaring med å sette opp mer enn 15 nettsteder for netthandel.

Billige verter – Når det gjelder billig hosting er det mye søppel der ute. Du’Jeg vil holde meg unna det virkelig forferdelig når det kommer til billig hosting og se etter tilbud på premium verter. Guiden vår vil hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

Small Business Hosts – Små og mellomstore bedrifter krever nettsteder som fremmer et profesjonelt bilde av virksomheten de representerer. Du kan’har ikke råd til å få en potensiell klient til å besøke nettstedet ditt og finne det’fungerer ikke eller for treg. Å velge riktig vert vil hjelpe deg å unngå det problemet

Drupal Hosting – Drupal er en annen CMS, i likhet med WordPress tilbyr den en pakke med alternativer og funksjonalitet som er ganske enkle å bruke. Denne guiden hjelper deg å finne verter som er skreddersydd for Drupal-baserte nettsteder.

E-postverter – E-postverter er utmerket for bedrifter som bare vil ha topp e-posttjenester for sine ansatte eller seg selv. Vi vurderte de 4 beste gutta i rommet og fokuserte på sikkerhet og personvern.

Cloud Hosting – I likhet med en VPS lar en skyvert deg betjene alt på nettet uten å måtte gjøre mye på serversiden. Ta en titt på innlegget vårt som dekker hvilke som er best.


2. nivå Bra, men ikke gode verter

HostPapa – Ikke verst, men det vil definitivt si at Host Papa virkelig har falt bak de siste årene. hostpapa-logoDe var et av de opprinnelige webhotellfirmaene, men vi kan ikke anbefale dem nå med noen pålitelighet.

InMotion Hosting (kommer snart) – Selv om det er en kvalitetsvert på mange måter, er In Motion i beste fall veldig gjennomsnittlig og oppfyller ikke noen av de høye standardene vi setter frem for våre anbefalte verter.

iPage Hosting – Jeg pleide å elske iPage til de begynte å overvelde serverne sine med altfor mange delte hostingkontoer og deres service og kvalitet falt virkelig ned.

Dreamhost – Dreamhost markedsfører seg selv som en avansert webhotelløsning, men jeg vil si at du kan få hosting-pakker av samme kvalitet for en brøkdel av prisen fra SG.


Vert som vi ikke kan anbefale – Aka – våre “Hold deg unna” verter

Du har blitt advart, og ja, jeg er klar over at 90% av disse er australske. Data lyver ikke.

Web City – Høye priser, lave oppetid og dårlig service. Vi kan ikke anbefale disse karene.

Avgjørende vertskap (Kommer snart) – Mangler alt. Crucial er et eldre selskap som i utgangspunktet selger sine tjenester for altfor høyt.

Nettregister – Selv om de ikke er forferdelig, oppfyller de definitivt ikke standarden for selv å bli ansett som “gode”. Jeg ville unngå dette vertsselskapet.

Digital Pacific – Digital Pacific er ikke en anbefalt vert av flere årsaker. Du kan lese anmeldelsen for å finne ut mer.

Panthur  – Det eneste Panthur bytter på er kredittkortet ditt. Det er bedre valg etter våre meninger.

VentraIP – For kjærligheten til raske nettsteder, hold deg unna.

Gale domene  – Hvis navnet gale domenet ikke var et advarseltegn på at disse karene er kompetente verter, vet jeg ikke hva annet ville være.

Zuver – Gjennomsnitt alt utenom utgifter.


Internett-sikkerhet 101

Etter hvert som flere bruker stadig økende tid på nettet, øker mengden informasjon som vi deler og mottar raskt. Med det kommer noen alvorlige bekymringer for personvern. Nedenfor er noen gode guider om personvern og sikkerhet på Internett.

Privacy Australia (VPN / Online Security Reviews) – Vår venn Ryan Sperry har satt sammen en enorm liste over de beste gratis og betalte VPN-leverandørene for alle kunder i eller rundt Australia. Har også et vell av annen god info.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector