Beste reseller-hosting

afbeelding die laat zien hoe reseller-hosting werktAls reseller van hosting hebt u de mogelijkheid om een ​​bedrijf op te richten waarin u anderen ruimte op internet verkoopt. Jij bepaalt de prijs. U bent degene die klanten op de markt brengt en verkoopt. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het onderhouden van de relaties die je hebt met je klanten.


Het bedrijf waar u de hostingservice koopt, is echter verantwoordelijk voor hardwareproblemen, softwareproblemen en het oplossen van technische problemen. U huurt in feite de serverruimte. U betaalt een groothandelsprijs, dus u kunt deze tegen een verkoopprijs doorverkopen en winst maken.

Met dat in gedachten zal het kiezen van een programma voor kwaliteitsresellers ervoor zorgen dat uw klanten 2-3 jaar bij u blijven.

In deze gids gaan we een aantal resellerprogramma’s behandelen en u helpen elk programma beter te begrijpen.

Is er een markt voor hostingdiensten?

Ja. Bedenk dat er in 2016 ongeveer een miljard live websites waren. In 2020, slechts drie jaar later, hebben we bijna twee miljard live websites. Elke dag komen er nieuwe websites online. Wanneer u hosting doorverkoopt, kunt u geld verdienen aan deze groeiende trend. Om succesvol te zijn in deze business, moet je de andere spelers in het veld goed begrijpen. U moet weten van wie u uw servers moet huren en welke bedrijven u moet vermijden. U moet de criteria kennen die de meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe website willen, en u moet weten welke specificaties uw servers moeten hebben om uw klanten een goede service te kunnen bieden.

De meeste hostingbedrijven maken hun winst in het tweede tot derde jaar van de hosting, de winst van het eerste jaar wordt over het algemeen opgebruikt door marketinginspanningen. Hoogwaardige hostingdiensten zorgen ervoor dat u die winst van twee tot drie jaar kunt behalen.

Waar we naar zoeken bij wederverkopers

We gaan kijken naar een aantal gebieden die we belangrijk vinden bij het selecteren van een reseller-hosting.

Houd er rekening mee dat de meeste wederverkopers een vergelijkbaar pakket aanbieden, het apparaat zit vaak in de details. U wilt precies weten wat ze gratis aanbieden, zodat u weet hoe u uw hostingaanbod kunt waarderen en uw bedrijf kunt opschalen.

Hier zijn een paar. Als je meer specifieke aanbevelingen nodig hebt op meer technische websites (bijvoorbeeld webapps), stuur me dan een e-mail ([email protected]) voor meer informatie. Bedankt!

Uptime en betrouwbaarheid

afbeelding van websitesnelheidEen ander gebied waar we naar keken, was uptime en betrouwbaarheid. Je wil niet iets minder dan een uptime-garantie van 99,9 procent. Iets minder dan dat betekent dat uw klanten elke maand tot een uur downtime kunnen kijken. Dat ene uur kan voldoende zijn om het verschil te maken tussen het succes van uw klant of een mislukking.

Iets dat uw klanten van u willen, en u zou het dus moeten vragen van het bedrijf waar u de hostingservice koopt, is SSD-opslag en HTTP / 2-servers. Zoals u zult zien, bieden de bedrijven die we later in deze handleiding gaan beoordelen een goede snelheid en een goede uptime. Sommigen bieden zelfs een geld-terug-garantie als hun uptime onder de drempel van 99,9 procent komt.

U kunt onze zien live hosting volgen om te zien welke hosts goed / slecht presteren.

Technische ondersteuning

Zelfs in een perfecte wereld met de beste servers gaat het mis. technische ondersteuningWanneer ze dat doen, gaan de klanten waaraan u uw service heeft verkocht naar u op zoek voor hulp. U kijkt op uw beurt naar het webhostingbedrijf. Dit is waarom je wilt het webhostingbedrijf dat u gebruikt om tijdige antwoorden te geven en deskundige technici te hebben. Elke vertraging van het hostingbedrijf om u antwoorden te geven of problemen op te lossen, betekent een vertraging bij uw klanten om hun website weer in de lucht te krijgen..

24/7 support is een absolute must om technische problemen op te lossen. Overweeg zelfs geen reseller-hosting die een ticketsysteem gebruikt. ��‍♂️

Prijs

De laatste factor die we zullen overwegen, is de prijs. Zoals we al zeiden, is dit een bedrijf. Bedrijven gaan over geld verdienen. spaarvarkenHoe goedkoper u de wholesale-hosting kunt aanschaffen, hoe groter de winst die u maakt als u de service doorverkoopt. Alle bedrijven die we gaan beoordelen, hebben een prijs die laag genoeg is om u een paar dollar te laten verdienen en een beetje bewegingsruimte hebben om te groeien.

Nu we de voorbereidingen voor de boeg hebben, kunnen we ons verdiepen in onze keuzes voor de beste reseller-webhostingbedrijven. We hebben ze vermeld in de volgorde van onze voorkeur.

Beste webhosting-resellers

HostGator – Beste prestatieplan

Belangrijkste kenmerken
 • Onbeperkte domeinen
 • Gratis SSL
 • Gratis WHMCS Client Management / Billing software
 • 24/7/365 ondersteuning
 • 99,9% uptime-garantie

Voordelen

 • White label hosting
 • Volledige controle over middelen
 • ResellerClub-account zonder extra kosten

Nadelen

 • Mist SSD-opslag

HostGator biedt wat we voelen enkele van de meest complete resellerplannen op de markt. De plannen die ze aanbieden, maken het voor wederverkopers gemakkelijker om hun klanten de benodigde functies te bieden en hun klanten te beheren. Hiermee kunt u als reseller nieuwe functies beschikbaar maken voor uw klanten wanneer ze online komen, en uw klanten hebben toegang tot klantenondersteuning. Dit alles gebeurt tegen een relatief goedkope prijs.

Korting bij registratie ��

Alle bovengenoemde abonnementen bieden u een gratis ResellerClub-account. Dit betekent dat u 70 plus gTLD’s en ccTLD’s aan uw klanten kunt verkopen. Er is een 80 procent korting op registratiekosten. U kunt domeinnamen aan uw klanten verkopen. U kunt hen helpen hun website van hun huidige server naar die van u te migreren. Aangezien u alle services tegen kostprijs koopt, kunt u geld verdienen wanneer u ze doorverkoopt.

HostGator heeft een aantal unieke tools waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Bijvoorbeeld, HostGator heeft een uniek ontworpen cPanel die u aan uw klanten kunt aanbieden. Het mooie hiervan is dat je je eigen logo en je eigen branding kunt toevoegen.

HostGator heeft een groot aantal video’s en tutorials gemaakt. U kunt deze gebruiken bij uw klanten en ze brandmerken, zodat het lijkt alsof al deze informatie afkomstig is van uw bedrijf.

U heeft 100 procent controle over bandbreedte, opslag, RAM, enz. U kunt bepalen hoe uw middelen worden toegewezen. HostGator geeft je de mogelijkheid om halverwege de maand te upgraden naar een ander niveau als je denkt dat je bijna geen bronnen meer hebt. Op deze manier verlies je geen potentiële klanten.

Enorm betrouwbaar & # x1f600;

We hebben HostGator als onze nummer één keuze gekozen vanwege hun betrouwbaarheid. Zij hebben een Uptime-garantie van 99,9 procent. Dit soort garantie zie je bij veel hostingbedrijven. Wat we leuk vinden aan HostGator, is dat ze daadwerkelijk doorgaan met hun garantie. Als hun servers deze maand niet aan deze drempel voldoen, vergoedt HostGator u de hele maand.

Zoals we al zeiden, kunnen uw klanten cPanel gebruiken met uw branding. Je zult ook cPanel kunnen gebruiken. HostGator heeft goed werk geleverd door cPanel opnieuw te ontwerpen, zodat het gemakkelijk te gebruiken is. Er zit veel kracht achter. Jij en je klanten hebben alle opties die je van cPanel mag verwachten met een uniek herontwerp dat niet te verslaan is.

Wanneer u HostGator-beoordelingen leest, is het duidelijk om te zien waarom ze vandaag de dag een van de beste providers zijn. Zij hebben uitstekende snelheden, geweldige uptime en een gebruiksvriendelijk cPanel. HostGator bereikt elk belangrijk punt dat u van een hostingbedrijf mag verwachten in deze prijsklasse.

Het is gemakkelijk genoeg te gebruiken, zodat complete nieuwelingen het snel onder de knie kunnen krijgen. Het heeft echter de kracht en functies waarmee ervaren gebruikers kunnen doen wat ze willen. Er zijn een aantal beveiligingsfuncties beschikbaar. Sommige zijn inbegrepen en andere kosten extra. Waarom zou u het niet zelf proberen? HostGator biedt momenteel een geld-terug-garantie van 45 dagen.

A2 Hosting – Premium Reseller Hosting

Belangrijkste kenmerken
 • Gratis eNom Reseller-account
 • Geldteruggarantie
 • Gratis SSL en SSD
 • 24/7/365 ondersteuning
 • 1000 GB Overdracht
 • 20X sneller Turbo-optie

Voordelen

 • cPanel-integratie
 • Kies tussen Linux-servers of Windows-servers
 • Twee gratis facturatiesoftware om uit te kiezen

Nadelen

 • Niet veel opslagruimte

We hebben A2 Hosting gekozen als onze nummer twee keuze omdat ze, vergelijkbaar met HostGator, hun klanten zo ongeveer alles kunnen bieden wat ze nodig hebben. Hun resellerplannen zijn enkele van de beste op de markt. Ze bevatten:

 • cPanel-integratie
 • SSD-opslag
 • WHMCS of Blesta voor het beheren van accounts

Uitgebreide set functies & # x1f4c3;

Bijna alle reseller-hostingplannen, ongeacht het bedrijf, hebben een soort factureringssoftware. A2 Hosting onderscheidt zich doordat je twee opties krijgt. Als u het “Silver” -account aanschaft, kunt u kiezen tussen WHMCS en Blesta. WHMCS heeft bij velen erkenning gekregen als een hulpmiddel voor het oplossen van problemen. Blesta heeft de voorkeur omdat het open source is, wat betekent dat gebruikers het kunnen aanpassen aan hun behoeften.

U kunt kiezen voor een Linux-server of een Windows-server. Het besturingssysteem dat u kiest, bepaalt welke software-opties voor u beschikbaar zijn. Deze keuze wordt gemaakt op basis van de diensten die u aan uw klanten wilt aanbieden. Linux gebruikt bijvoorbeeld cPanel en PHP. Windows gebruikt Plesk- en.NET-cores.

Ongeacht het plan dat u kiest, u krijgt een behoorlijke hoeveelheid middelen toegewezen. Het laagste niveau dat A2 Hosting aanbiedt, ondersteunt maximaal 40 accounts. Van daaruit kun je blijven groeien. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u accounts met een hoger niveau selecteren die meer opslagruimte bieden.

Een van de snelste webhosts & # x1f686;

We waren onder de indruk van de snelheid van A2 Hosting. Ze zijn onder de snelste webhosts die we hebben getest. Hun basissnelheid is snel, maar dit wordt alleen verbeterd dankzij de SSD-opslag. Er zijn een aantal datacenters over de hele wereld om inhoud te leveren. U heeft de mogelijkheid om een ​​”turbo” -server te krijgen. Deze server biedt snelheden die 20x sneller zijn dan normaal.

A2 Hosting biedt geweldige ondersteuning. U kunt met hen communiceren via:

 • E-mail
 • Live chat
 • Telefonische ondersteuning

Daarnaast kun je gebruik maken van een goed ondersteunde kennisbank. Er zijn een aantal handleidingen die u kunt gebruiken om uw klanten te helpen basisvragen te beantwoorden en aan de slag te gaan met het hosten van hun website.

A2 Hosting biedt al meer dan 15 jaar een consistente service. Dit heeft hen geholpen een naam te bouwen voor kwaliteit in de wereld van webhosting. Als u niet helemaal tevreden bent met hun service, ze bieden een geld-terug-garantie op elk moment.

A2 hosting is een bedrijf dat zich richt op het zo klantgericht mogelijk maken van zaken. Het kan een beetje duren om te begrijpen hoe ze dingen hebben opgezet, maar als je er eenmaal gevoel voor hebt, zul je een goedkope en snelle webhost hebben met een indrukwekkend scala aan functies. Lees onze volledige A2 Hosting-recensie.

InMotion – geweldige prestaties zonder functies

Belangrijkste kenmerken
 • 100G + schijfruimte
 • Gratis toegewezen IP
 • Onbeperkte cPanels
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Site back-up

Voordelen

 • SSD-opslag
 • White label hosting
 • Uitstekende sitebeveiliging

Nadelen

 • Af en toe stilstand

Als je naar alle producten kijkt die InMotion aanbiedt, zie je dat sommige erg leuk zijn en andere functies lijken te missen. Gelukkig zijn hun resellerplannen enkele van de leukere functies die ze aanbieden. InMotion geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen zes verschillende configuraties. Ze bieden veel functies, waaronder functies om u te helpen met facturering en back-ups.

Transparante service ��

Voor ons, het belangrijkste voordeel van InMotion is de transparantie. Als een witlabelproduct, wanneer u hun middelen gebruikt, is uw branding of uw naam wat anderen zien. InMotion werkt op de achtergrond. Op deze manier is er geen verwarring tussen uw bedrijf en dat van hen. Dit draagt ​​bij aan uw geloofwaardigheid.

De middelen die u worden aangeboden zijn indrukwekkend. Reseller-servers zijn uitgerust met SSD-opslag en RAID-6-gegevensbescherming. Dit biedt u de hoogste snelheden beschikbaar voor gegevensoverdracht. Tegelijkertijd kunt u de redundantie behouden.

Er zijn nog een aantal andere voordelen die u als reseller van hen kunt krijgen. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis account bij Enom. Hierdoor kunt u SSL-registratie en domeinnamen aan uw klanten aanbieden. U ontvangt WHMCS-factureringssoftware. Deze software is populair omdat het automatische facturen, incasso en het volgen van uw klanten gemakkelijk maakt.

Geweldig ondersteuningsteam & # x1f4de;

InMotion biedt een aantal andere goodies aan hun klanten. Een daarvan is het ondersteuningsteam dat ze hebben. Het is een van de beste waarmee we contact hebben gehad. Hun personeel is verdeeld in twee verschillende afdelingen. Dit maakt het gemakkelijker voor u om het antwoord te vinden op de exacte vraag die u of uw klanten mogelijk hebben. Veel van hun medewerkers zijn crosstraining. U kunt dus met een verkoper praten, maar zij zullen ook technische ondersteuning kunnen bieden.

InMotion biedt u een aantal beveiligingsfuncties. Patchman-malwarebescherming betekent dat uw server constant wordt doorzocht op schadelijke software. Alles wat twijfelachtig blijkt te zijn, wordt in quarantaine geplaatst en verwijderd. Corero DDoS-bescherming is er om uw server te beschermen tegen brute force-aanvallen.

InMotion biedt hun klanten zo ongeveer alles wat ze nodig hebben. Extra software wordt mogelijk gratis meegeleverd of is beschikbaar voor aankoop. We kunnen niet onder de indruk raken hoe onder de indruk we zijn van de functies die ze beschikbaar hebben.

Hun WordPress-ondersteuning is geweldig. Ze hebben een responsief ondersteuningsteam en bieden een breed scala aan beveiligingsfuncties. InMotion biedt hun klanten een geld-terug-garantie van 90 dagen, zodat u ze zonder risico kunt proberen.

SiteGround – Geweldige hosting voor cloudresellers

Belangrijkste kenmerken
 • Laag als $ 42 / jaar
 • Beste ondersteuning zonder twijfel
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Meerdere serverlocaties

Voordelen

 • SSD-opslag
 • Voordelige prijs
 • Fenomenale klantenondersteuning

Nadelen

 • U kunt alleen jaarlijkse hosting aanschaffen

We hebben vaak besproken wat we leuk vinden aan SiteGround. Het is een van de betere hostingopties voor WordPress. Alle redenen die we hebben genoemd en meer zijn de reden waarom we ze aan deze lijst hebben toegevoegd. SiteGround is een snelle hostingoptie met een lage prijs. Ze bieden aan fenomenale ondersteuning.

Biedt u credits

SiteGround heeft een reseller-hostingplan dat anders is dan wat u bij de meeste andere hosts krijgt. Bij de meeste andere hosts koopt u een maandabonnement of een jaarabonnement dat u kunt doorverkopen. SiteGround geeft je credits. Elk tegoed geeft u een jaar resellerservice. Je kunt op elk moment zoveel credits kopen als je wilt. Het mooie van ze is dat ze niet verlopen. Dit betekent dat u het account van een klant kunt verlengen of een nieuw account kunt openen wanneer u maar wilt.

Voor velen werkt deze manier van interactie beter dan plannen die uw toegang tot bronnen beperken, afhankelijk van het niveau van het plan dat u koopt. Met SiteGround, elk account is voor één website. Zo kunt u uw klanten een uitgebreid plan aanbieden. Eén klant wil misschien dat een website drie jaar wordt gehost. Je koopt dus drie credits. Of een andere klant wil misschien dat zeven websites gedurende een jaar worden gehost, dus u koopt ze en geeft ze zeven credits.

Voor resellers die gewend zijn om met andere hostingbedrijven om te gaan, lijkt deze manier van communiceren misschien een beetje raar. Velen beginnen echter snel de flexibiliteit te waarderen die dit type plan biedt. In plaats van een universeel account te hebben, kan elk plan worden aangepast om te voldoen aan de behoeften van de klant die het gaat ontvangen.

Gratis dagelijkse back-ups & # x1f193;

Naast de unieke manier waarop ze resellerhosting benaderen, heeft SiteGround veel te bieden. SiteGround biedt white label hosting aan. Dit betekent dat al hun branding wordt verwijderd en dat u uw merk op zijn plaats kunt zetten.

Uw klanten ontvangen een aantal aantrekkelijke features. Van al hun sites kan dagelijks gratis een back-up worden gemaakt. Dertig eerdere back-ups worden bewaard. Uw klanten ontvangen een gratis Cloudflare CDN. Dit verbetert niet alleen de snelheden, maar helpt uw ​​klanten ook om DDoS-aanvallen te bestrijden.

Elke server is HTTP / 2 ingeschakeld. Ze zijn allemaal uitgerust met SSD-opslag. Uw klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de nieuwste technologie krijgen.

Naar onze mening, SiteGround is een van de beste doorverkoopopties. Ze hebben uitgebreide plannen. Hun personeel biedt geweldige ondersteuning. Ze bieden solide snelheden. Er is veel aan deze host die aantrekkelijk is. Je kunt het zelf proberen dankzij hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Verwant: Een back-up van uw website maken

Laatste woorden

Een reseller voor webhosting zijn, is een bedrijf met onbeperkt potentieel. De groei van uw bedrijf en het geluk van uw klanten hangt af van de webhost waar u uw service van huurt. Zoals u uw eigen onderzoek hebt gedaan, heeft u waarschijnlijk gezien dat er niet veel providers zijn die ruimte op hun servers opgeven om door te verkopen aan anderen. En veel van degenen die resellers ondersteunen, bieden niet de beste tools of services. Daarom hebben we in deze handleiding opgenomen wat volgens ons de beste aanbieders waren.

Houd er ook rekening mee dat sommige goedkope hostingbedrijven ook resellerplannen aanbieden tegen een fractie van de prijs.

Heeft u met andere resellers gewerkt? Wat zijn de voor- en nadelen van dit bedrijf? We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt in de comments hieronder.

Lees onze beste webhostinggids voor meer informatie over onze andere beoordelingen. Zoals altijd bedankt voor het nemen van de tijd om onze gidsen te lezen.

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector