Najbolji hosting prodavač

slika koja pokazuje kako djeluje hosting distributeraKao hosting prodavač, imate priliku stvoriti tvrtku u kojoj prodavate drugima prostor na Internetu. Ti si taj koji diktira cijenu. Vi ste taj koji prodaje i prodaje klijentima. Vi ste ta koja je odgovorna za održavanje odnosa u klijentima.


Međutim, tvrtka od koje kupujete uslugu hostinga odgovorna je za hardverske probleme, probleme sa softverom i za rješavanje bilo kakvih tehničkih problema. U osnovi iznajmljujete prostor na poslužitelju. Plaćate veleprodajnu cijenu, tako da ga možete prodati po maloprodajnoj cijeni i ostvariti profit.

Imajući to na umu odabirom kvalitetnog preprodavačkog programa osigurat ćete svojim klijentima 2-3 godine.

U ovom ćemo priručniku obraditi brojne preprodavačke programe i pomoći vam da bolje razumijete svaki od njih.

Postoji li tržište usluga hostinga?

Da. Pomislite samo, 2016. postojalo je oko milijardu web stranica uživo. U 2020. godini, samo tri godine kasnije, imamo blizu dvije milijarde web stranica uživo. Svakog dana nove web stranice dolaze na internet. Kada preprodajete hosting, u mogućnosti ste zaraditi novac od ovog rastućeg trenda. Da biste bili uspješni u ovom poslu, morate dobro razumjeti ostale igrače na terenu. Morate znati od koga biste trebali unajmiti svoje poslužitelje, kao i tvrtke koje biste trebali izbjegavati. Trebali biste znati kriterije koje većina ljudi koji žele pokrenuti novu web stranicu želi i trebali biste znati specifikacije vaših poslužitelja kako biste mogli klijentima pružiti pristojnu uslugu.

Većina hosting kompanija zarađuje u drugoj do trećoj godini hostinga, a prve godine se profit uglavnom povećava marketinškim naporima. Kvalitetne usluge hostinga osiguravaju vam postizanje profitabilnosti u trajanju od dvije godine.

Što tražimo kod preprodavača

Razmotrit ćemo nekoliko područja koja smatramo važnim u odabiru hostinga preprodavača.

Imajte na umu da većina preprodavača nudi vrlo sličan paket, uređaj se često nalazi u pojedinostima. Želite znati točno što nude besplatno, tako da možete znati kako cijeniti svoju hosting ponudu i povećati svoje poslovanje.

Evo nekoliko. Ako vam trebaju konkretnije preporuke na više tehničkih web lokacija (recimo web aplikacija), pošaljite mi e-poruku ([email protected]) za više informacija. Hvala!

Vrijeme rada i pouzdanost

slika brzine web straniceDrugo područje koje smo posmatrali bilo je produženje rada i pouzdanost. Ne želite išta manje od 99,9 posto jamstva za produženo vrijeme. Ništa manje od toga značilo bi da vaši klijenti mogu pregledati do jednog sata stanke svakog mjeseca. Taj sat vremena mogao bi biti dovoljan da razlika između poslovanja vašeg klijenta bude uspješna ili je neuspjeh.

Ono što će vaši klijenti željeti od vas, pa biste to trebali potražiti od tvrtke od koje kupujete hosting uslugu, su SSD pohrana i HTTP / 2 poslužitelji. Kao što ćete vidjeti, tvrtke koje ćemo kasnije pregledati u ovom vodiču pružaju dobru brzinu i dobro produženje rada. Neki čak nude garanciju povrata novca ukoliko produženje radnog vremena padne ispod praga od 99,9 posto.

Možete vidjeti naše praćenje hostinga uživo da biste vidjeli koji domaćini imaju dobre / slabe performanse.

Tehnička podrška

Čak i u savršenom svijetu s najboljim poslužiteljima stvari idu po zlu. tehnička podrškaKad to učine, klijenti kojima ste prodali uslugu potražit će vam pomoć. Vi ćete zauzvrat pogledati tvrtku za web hosting. To je razlog zašto želite tvrtka za web hosting koju upotrebljavate za pravovremene odgovore i stručnjake. Svako odgađanje od strane hosting tvrtke u pružanju odgovora ili ispravljanju pitanja znači kašnjenje da vaši klijenti ponovo pokrenu svoju web stranicu i pokrenu se..

Podrška 24/7 apsolutna je potreba za rješavanje bilo kakvih tehničkih problema. Nemojte ni uzeti u obzir prodavača hostinga koji koriste sustav ulaznica. ��♂️

Cijena

Posljednji faktor koji ćemo uzeti u obzir je cijena. Kao što smo spomenuli, ovo je posao. Poduzeća se bave stvaranjem novca. kasica prasicaŠto jeftinije možete kupiti veletrgovački hosting, to će vam biti veća zarada prilikom preprodaje usluge. Sve tvrtke koje ćemo pregledati imaju cijenu koja je dovoljno niska da biste mogli zaraditi nekoliko dolara i imati malo prostora za wiggle za rast.

Sad kad smo već izbacili predbilježbe, uđimo i raspravimo svoje izabranike za najbolje hosting tvrtke koje se bave prodajom web stranica. Popisali smo ih redoslijedom naših želja.

Najbolji web hosting prodavači

HostGator – najbolji plan za izvedbu

Glavne značajke
 • Neograničene domene
 • Besplatni SSL
 • Besplatni softver za upravljanje klijentima / naplata WHMCS
 • 24/7/365 Podrška
 • 99,9% neispravno jamstvo

prozodija

 • Gostovanje bijelih naljepnica
 • Kompletna kontrola resursa
 • Račun ResellerClub bez dodatnih troškova

kontra

 • Nema SSD prostora za pohranu

HostGator nudi ono što osjećamo neki od najcjelovitijih planova preprodavača na tržištu. Planovi koje nude olakšavaju preprodavačima pružanje potrebnih značajki svojim klijentima i upravljanje svojim kupcima. Omogućit će vam kao prodavač da svojim klijentima omoguće nove značajke kada dođu na mrežu, a vaši klijenti imaju pristup korisničkoj podršci. Sve se to radi po relativno jeftinoj cijeni.

Popust na registraciju ��

Svi gore navedeni planovi omogućuju vam besplatan račun ResellerClub. To znači da ste u mogućnosti prodati 70 plus gTLD-ova i ccTLD-a svojim klijentima. Postoji 80 posto popusta na troškove registracije. U mogućnosti ste prodati imena domena svojim klijentima. Možete im pomoći u premještanju njihove web stranice s trenutnog poslužitelja na vaš. Budući da sve usluge kupujete po trošku, u mogućnosti ste zaraditi kad ih preprodate.

HostGator ima niz jedinstvenih alata koji vam omogućavaju da brendirate svoje poslovanje. Na primjer, HostGator ima jedinstveno dizajniran cPanel koji možete ponuditi svojim klijentima. Ono što je sjajno u tome je što možete dodati svoj logotip i svoj vlastiti branding.

HostGator je stvorio mnoštvo videozapisa i vodiča. Možete ih koristiti sa svojim klijentima i markirati ih, tako da izgleda da sve ove informacije dolaze iz vašeg poslovanja.

Imate stopostotnu kontrolu nad propusnom širinom, pohranom, RAM-om itd. Možete kontrolirati kako se raspoređuju vaši resursi. HostGator pruža vam mogućnost nadogradnje na drugu razinu na pola mjeseca ako smatrate da ste na pragu da vam ponestane resursa. Na ovaj način ne gubite potencijalne klijente.

Neizmjerno pouzdan & # x1f600;

Kao naš izbor broj jedan odabrali smo HostGator zbog toga koliko su pouzdani. Oni imaju 99,9 posto jamstva za produženo vrijeme. Ovakvu garanciju možete vidjeti kod mnogih hosting kompanija. Ono što volimo kod HostGatora je da oni zapravo slijede sa svojim jamstvom. Ako njihovi poslužitelji ne dosegnu ovaj prag tijekom mjeseca, HostGator će vam nadoknaditi cijeli mjesec.

Kao što smo spomenuli, vaši će kupci moći koristiti cPanel uz vaše marke. Moći ćete koristiti i cPanel. HostGator je obavio lijep posao redizajniranja cPanela tako da je jednostavan za korištenje. Ima puno snage iza sebe. Vi i vaši klijenti imat ćete sve mogućnosti koje očekujete od cPanela jedinstvenim redizajnom koji se ne može pobijediti.

Kad pročitate recenzije HostGator, jasno je da vidite zašto su danas jedan od najboljih pružatelja usluga. Oni imaju izvrsne brzine, nevjerojatno produženo vrijeme i jednostavan cPanel za korištenje. HostGator pogađa sve glavne točke koje biste očekivali od hosting kompanije u ovom cjenovnom razredu.

Jednostavno ga je koristiti tako da ga potpuni novorođenčadi mogu brzo svladati. Međutim, on ima moć i značajke koje korisnicima energije omogućavaju da postignu ono što žele. Na raspolaganju su brojne sigurnosne značajke. Neki od njih su uključeni, a drugi koštaju dodatno. Zašto ne biste sami pucali? HostGator trenutno nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca.

A2 hosting – Premium hosting prodavač

Glavne značajke
 • Besplatni eNom račun prodavača
 • Povrat novca zagarantovan
 • Besplatni SSL i SSD
 • 24/7/365 Podrška
 • 1000 HR Prijenos
 • 20X brže Turbo opcija

prozodija

 • cPanel integracija
 • Odaberite između Linux poslužitelja ili Windows poslužitelja
 • Dva softvera za besplatno naplate

kontra

 • Nema puno prostora za pohranu

Kao naš izbor broj dva izabrali smo A2 hosting jer, slično kao HostGator, mogu pružiti svojim klijentima gotovo sve što im treba. Njihovi planovi preprodavača neki su od najboljih na tržištu. Oni uključuju:

 • cPanel integracija
 • SSD za pohranu
 • WHMCS ili Blesta za upravljanje računima

Sveobuhvatan skup značajki & # x1f4c3;

Otprilike svi planovi hosting distributera, bez obzira na tvrtku, imaju neku vrstu softvera za naplatu. A2 hosting je različit po tome što vam se nude dvije mogućnosti. Ako kupite “Silver” račun, možete birati između WHMCS i Blesta. WHMCS je stekao priznanje među mnogima kao alat za rješavanje problema. Blesta je omiljena jer je open source, što znači da su korisnici u mogućnosti prilagoditi ih svojim potrebama.

Možete odabrati Linux poslužitelj ili Windows poslužitelj. Operativni sustav koji odaberete odredit će softverske mogućnosti koje su vam dostupne. Ovaj se izbor vrši na temelju usluga koje želite ponuditi svojim klijentima. Na primjer, Linux koristi cPanel i PHP. Windows će koristiti Plesk i.NET jezgre.

Bez obzira na plan koji odaberete, dodijelit će vam se pristojna količina resursa. Plan najnižeg sloja koji A2 hosting nudi podržava do 40 računa. Odatle možete nastaviti rasti. Kako vaše poslovanje raste, možete odabrati račune više razine koji nude više prostora za pohranu.

Jedan od najbržih web domaćina & # x1f686;

Bili smo impresionirani brzinom A2 hostinga. Oni su među najbrži web domaćini koje smo testirali. Njihova osnovna brzina je brza, no to se poboljšava samo zahvaljujući SSD pohrani. Širom svijeta postoji niz podatkovnih centara za dostavu sadržaja. Imate mogućnost nabaviti “turbo” poslužitelj. Ovaj poslužitelj nudi brzine koje su 20X brže od normalnih.

A2 hosting nudi zadivljujuću podršku. S njima možete komunicirati putem:

 • E-mail
 • Live chat
 • Telefonska podrška

Uz to, možete koristiti dobro podržanu bazu znanja. Postoji nekoliko vodiča pomoću kojih možete svojim klijentima odgovoriti na osnovna pitanja i započeti s hostingom na njihovoj web stranici.

A2 hosting nudi dosljednu uslugu više od 15 godina. To im je pomoglo da stvore ime za kvalitetu u svijetu web hostinga. Ako niste u potpunosti zadovoljni njihovom uslugom, oni nude jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku.

A2 hosting je tvrtka koja se fokusira na što je moguće prilagodljivije stvari. Možda će trebati malo razumijevanja načina na koji postavljaju stvari, ali kad jednom osjetite to, imat ćete jeftin i brz web domaćin koji ima impresivan niz značajki. Pročitajte našu cjelovitu A2 hosting recenziju.

InMotion – sjajne performanse manje mogućnosti

Glavne značajke
 • 100G + diskovni prostor
 • Besplatno namjenski IP
 • Neograničeno cPanels
 • 24/7/365 Podrška
 • Sigurnosna kopija web mjesta

prozodija

 • SSD za pohranu
 • Gostovanje bijelih naljepnica
 • Izvrsna sigurnost na mjestu

kontra

 • Povremeni prekidi rada

Kad pogledate sve proizvode koje InMotion nudi, vidite da su neki od njih vrlo lijepi, a drugi kao da nemaju značajke. Srećom, njihovi planovi preprodavača neke su od ljepših karakteristika koje nude. InMotion vam daje mogućnost izbora između šest različitih konfiguracija. Nude brojne značajke, uključujući značajke koje će vam pomoći u naplati i sigurnosnoj kopiji.

Transparentna usluga ��

Za nas, prednost InMotion-a broj jedan je njegova transparentnost. Kao bijeli proizvod, kada upotrebljavate njihove resurse, vašu marku ili vaše ime vide drugi. InMotion radi u pozadini. Na ovaj način, nema zabune između vaše tvrtke i njihove tvrtke. To vam dodaje vjerodostojnost.

Resursi koji vam se nude impresivni su. Reseller serveri opremljeni su SSD-om za pohranu, kao i RAID – 6 zaštitom podataka. To vam omogućuje najveće brzine dostupne za prijenos podataka. U isto vrijeme možete održavati suvišnost.

Postoji nekoliko drugih perketa koje ćete dobiti od njih kao preprodavača. Na primjer, dobit ćete besplatan račun s Enom. To će vam omogućiti da svojim klijentima ponudite SSL registraciju i imena domena. Primat ćete softver za naplatu WHMCS. Ovaj je softver popularan jer olakšava automatsko fakturiranje, naplatu plaćanja i praćenje svojih kupaca.

Sjajan tim za podršku & # x1f4de;

InMotion svojim klijentima nudi brojne druge dobrote. Jedan je tim za podršku. to je jedan od najboljih s kojima smo surađivali. Njihovo osoblje podijeljeno je u dva različita odjela. Na taj ćete način lakše pronaći odgovor na točno pitanje koje biste mogli postaviti vi ili vaši klijenti. Mnogi od njihovog osoblja su obučeni. Dakle, možda razgovarate s prodavačem, ali oni će moći pružiti i tehničku podršku.

InMotion nudi niz sigurnosnih značajki. Zaštita od zlonamjernog softvera Patchman znači da se na vašem poslužitelju neprestano pretražuje zlonamjerni softver. Sve što se utvrdi da je upitno, bit će pod karantinom i uklonjeno. Corero DDoS zaštita je tu da zaštiti vaš poslužitelj od brutalnih napada.

InMotion nudi svojim klijentima gotovo sve što im treba. Dodatni softver može biti besplatno uključen ili dostupan za kupnju. Ne možemo prevladati koliko smo impresionirani značajkama koje imaju na raspolaganju.

Njihova WordPress podrška je sjajna. Imaju brzi tim za podršku i nude širok spektar sigurnosnih funkcija. InMotion svojim klijentima nudi garanciju povrata novca od 90 dana, tako da ih možete isprobati bez rizika.

SiteGround – Odličan hosting distributer u oblaku

Glavne značajke
 • Niska čak 42 USD godišnje
 • Najbolje ruke s podrškom
 • Besplatni SSL
 • 24/7/365 Podrška
 • Višestruke lokacije poslužitelja

prozodija

 • SSD za pohranu
 • Povoljna cijena
 • Fenomenalna korisnička podrška

kontra

 • Možete kupiti samo godišnji hosting

Često smo razgovarali o tome što nam se sviđa u SiteGroundu. To je jedna od boljih opcija hostinga za WordPress. Svi razlozi koje smo naveli i više razloga su zašto smo ih dodali na ovaj popis. SiteGround je brza opcija za hosting s niskom cijenom. Oni nude fenomenalna podrška.

Pruža vam kredite

SiteGround ima plan hostinga distributera koji je različit od onoga koji dobivate s većinom drugih domaćina. S većinom ostalih domaćina kupit ćete mjesečni ili godišnji plan koji možete preprodavati. SiteGround vam daje kredite. Svaka zasluga vam daje jednu godinu usluge preprodavača. U bilo kojem trenutku možete kupiti onoliko kredita koliko želite. Ono što je u njihovom sjaju je da ne istječu. To znači da možete obnoviti račun klijenta ili otvoriti novi račun kad god želite.

Za mnoge ovaj način interakcije djeluje bolje od planova koji ograničavaju vaš pristup resursima, ovisno o razini plana koji kupite. Sa SiteGroundom, svaki je račun za jedno web mjesto. Tako svojim klijentima možete ponuditi sveobuhvatan plan. Jedan kupac možda želi da jedno web mjesto bude domaćin tri godine. Tako kupujete tri kredita. Ili neki drugi kupac može htjeti sedam web-mjesta biti domaćin tijekom jedne godine, tako da kupujete i dajete im sedam kredita.

Za preprodavače koji su navikli baviti se drugim hosting tvrtkama, ovaj način interakcije može se činiti malo čudnim. Međutim, mnogi brzo shvate fleksibilnost koju nudi ova vrsta plana. Umjesto univerzalnog računa, svaki se plan može prilagoditi potrebama klijenta koji ga prima.

Besplatne dnevne sigurnosne kopije & # x1f193;

Uz jedinstveni način na koji pristupaju hosting prodavačima, SiteGround ima puno toga za ponuditi. SiteGround nudi hosting bijelih etiketa. To znači da su uklonjeni svi njihovi brendovi i da ste u mogućnosti staviti svoj brend na njegovo mjesto.

Vaši kupci dobivaju niz atraktivnih značajki. Svaka od njihovih web stranica može se besplatno sigurnosno kopirati svakodnevno. Trideset prethodnih sigurnosnih kopija čuva se na dokumentu. Vaši kupci dobit će besplatni Cloudflare CDN. Ovo ne samo da će poboljšati brzinu, već će pomoći vašim klijentima u borbi protiv DDoS napada.

Na svakom poslužitelju omogućen je HTTP / 2. Svi su opremljeni SSD-om za pohranu. Vaši kupci imaju povjerenja u spoznaju da dobivaju najnoviju tehnologiju.

Po našem mišljenju, SiteGround je među najboljim mogućnostima preprodaje. Imaju sveobuhvatne planove. Njihovo osoblje pruža zadivljujuću podršku. Nude solidne brzine. Puno je o ovom domaćinu koji je atraktivan. Možete ih isprobati sami zahvaljujući njihovoj 30-dnevnoj garanciji povrata novca.

Povezano: Kako izraditi sigurnosnu kopiju vaše web stranice

Završne riječi

Biti preprodavač web hostinga posao je s neograničenim potencijalom. Rast vašeg poslovanja i sreća vaših klijenata ovisi o web domaćinu kojem iznajmljujete svoju uslugu. Dok ste radili vlastita istraživanja, vjerojatno ste vidjeli da nema puno pružatelja usluga koji odustaju od prostora na svojim poslužiteljima da bi ih drugi preprodavali. A mnogi od onih koji podržavaju preprodavače ne nude najbolje alate ili usluge. Zbog toga smo napravili ovaj vodič kako bismo uključili ono što smo smatrali da su najbolji davatelji usluga.

Također treba napomenuti da neke jeftine hosting tvrtke nude i preprodaje planove za djelić cijene.

Jeste li radili s drugim prodavačima? Koje su prednosti i nedostaci u ovom poslu? Rado bismo se javili s vama. Javite nam što mislite u odjeljku s komentarima u nastavku.

Za više informacija o ostalim našim recenzijama pročitajte naš najbolji vodič za web hosting. Hvala vam kao i uvijek što ste izdvojili vrijeme za čitanje naših vodiča.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector