Hosting per a millors distribuïdors

imatge que mostra el funcionament de l'allotjament dels distribuïdorsCom a revendedor d’allotjament, teniu l’oportunitat de crear un negoci on vengueu altres espais a Internet. Vostè és qui dicta el preu. Vostè és el que comercialitza i ven als clients. Vostè és el responsable de mantenir les relacions que teniu amb els vostres clients.


Tanmateix, l’empresa de la qual adquireix el servei d’allotjament és responsable dels problemes de maquinari, problemes de programari i d’abordar qualsevol problema tècnic. Bàsicament, esteu llogant l’espai del servidor. Esteu pagant un preu a l’engròs, de manera que podreu revendre’l per un preu al detall i obtenir un benefici.

Amb això, escollir un programa de distribuïdors de qualitat permetrà que els vostres clients estiguin amb vosaltres durant 2-3 anys.

En aquesta guia, abastem diversos programes de distribuïdors i us ajudaran a comprendre-los millor.

Hi ha mercat per a serveis d’allotjament?

Sí. Només penseu que, el 2016, hi havia prop d’un mil·lenari de llocs web en directe. El 2020, només tres anys després, tenim prop de dos mil milions de llocs web en directe. Cada dia s’obren nous llocs web en línia. Quan revedeu hosting, podeu guanyar diners amb aquesta tendència creixent. Per tenir èxit en aquest negoci, heu de comprendre bé els altres jugadors del camp. Heu de saber de qui heu de llogar els servidors, així com de les empreses que heu d’evitar. Heu de conèixer els criteris que volen la majoria de les persones que volen iniciar un nou lloc web i heu de conèixer les especificacions que han de tenir els vostres servidors per tal de poder proporcionar als vostres clients un servei digne.

La majoria de les empreses d’allotjament fan els seus beneficis en el segon i el tercer any d’acollida, els beneficis del primer any generalment es consumeixen per esforços de màrqueting. Els serveis d’allotjament de qualitat garanteixen una rendibilitat de dos a tres anys.

Què busquem als distribuïdors

Analitzarem un parell d’àmbits que considerem importants per seleccionar un proveïdor d’allotjament.

Tingueu en compte que la majoria de venedors ofereixen un paquet molt similar, el dispositiu sol aparèixer en detalls. Voleu saber exactament el que ofereixen de forma gratuïta per saber com valorar la vostra oferta d’allotjament i ampliar el vostre negoci.

Aquí en teniu uns quants. Si necessiteu recomanacions més específiques en llocs web més tècnics (digueu aplicacions web), envieu-me un correu electrònic ([email protected]) per obtenir més informació. Gràcies!

Horaris i fiabilitat

imatge de velocitat del lloc webUna altra àrea que vam estudiar era el temps de funcionament i la fiabilitat. Tu no vols res menys que un 99,9% de garantia de temps de vida. Res menys que això suposarà que els vostres clients podrien veure fins a una hora d’aturada cada mes. Aquesta hora pot ser suficient per marcar la diferència entre que l’empresa del vostre client tingui èxit o sigui un fracàs.

Una cosa que els vostres clients voldran desitjar i, per tant, ho haureu d’exigir a l’empresa de la qual adquireix el servei d’allotjament, són els servidors d’emmagatzematge SSD i HTTP / 2. Com veureu, les empreses que revisarem més endavant en aquesta guia ofereixen una bona velocitat i un bon funcionament. Alguns fins i tot ofereixen una garantia de devolució de diners si el seu temps de vida baixa per sota del llindar del 99,9 per cent.

Podeu veure la nostra seguiment de hosting en directe per veure quins amfitrions tenen un bon / pobre rendiment.

Suport tècnic

Fins i tot en un món perfecte amb els millors servidors, les coses aniran malament. suport tècnicQuan ho facin, els clients que heu venut el vostre servei us demanaran ajuda. Al seu torn, aneu a l’empresa d’allotjament web. Per això vols l’empresa d’allotjament web que utilitzeu per proporcionar respostes puntuals i tenir tècnics experts. Qualsevol retard per part de l’empresa d’allotjament en proporcionar respostes o corregir problemes suposa un retard en què els vostres clients tornin a funcionar i funcionin el seu lloc web..

El servei 24/7 és una necessitat absoluta per resoldre qualsevol problema tècnic. Ni tan sols considereu un hosting de distribuïdors que utilitzi un sistema de bitllets. ��‍♂️

Preu

L’últim factor que considerarem és el preu. Com hem comentat, es tracta d’un negoci. Les empreses tracten de guanyar diners. GuardiolaCom més barat es pot adquirir l’allotjament a l’engròs, més beneficis obtindreu quan reveleu el servei. Totes les empreses que revisarem tenen un preu prou baix per permetre’t guanyar uns quants dòlars i tenir una mica d’espai per creixer.

Ara que tenim els preliminaris fora del camí, aprofundim i comentem les nostres eleccions per a les millors empreses de hosting web revendedor. Els hem enumerat segons l’ordre que preferim.

Els millors venedors d’allotjament web

HostGator: el millor pla de rendiment

Característiques clau
 • Dominis il·limitats
 • SSL gratuït
 • Programari gratuït de gestió de clients / facturació WHMCS
 • 24/7/365 Suport
 • Garantia de temps de vida del 99,9%

Pros

 • Allotjament d’etiquetes blanques
 • Control complet dels recursos
 • Compte de ResellerClub sense cap cost addicional

Contres

 • Falta emmagatzematge SSD

HostGator ofereix el que sentim alguns dels plans de revenda més complets del mercat. Els plans que ofereixen faciliten als venedors proporcionar funcions necessàries als seus clients i gestionar els seus clients. Et permetrà com a distribuïdor posar a disposició dels teus clients noves funcions quan arribin en línia i els teus clients tinguin accés al servei d’atenció al client. Tot això es realitza a un preu relativament barat.

Descompte en el registre ��

Tots els plans esmentats anteriorment us ofereixen un compte de ResellerClub gratuït. Això vol dir que podeu vendre més de 70 gTLD i ccTLD als vostres clients. Hi ha una 80% de descompte en els costos de registre. Podeu vendre noms de domini als vostres clients. Podeu ajudar-los a migrar el seu lloc web des del seu servidor actual cap al vostre. Com que compres tots els serveis a preu de cost, pots guanyar diners quan els revendis.

HostGator té diverses eines úniques que us permeten marcar la vostra empresa. Per exemple, HostGator té un cPanel dissenyat exclusivament que podeu oferir als vostres clients. El que és excel·lent és que podeu afegir el vostre logotip i la vostra marca.

HostGator ha creat una sèrie de vídeos i tutorials. Podeu utilitzar-los amb els vostres clients i marcar-los, de manera que sembla que tota aquesta informació prové del vostre negoci.

Teniu un control del 100 per cent sobre l’ample de banda, l’emmagatzematge, la memòria RAM, etc. Podeu controlar com es destinen els vostres recursos. HostGator us ofereix la possibilitat d’actualitzar-vos a un altre nivell a la meitat del mes si sentiu que esteu sense tenir recursos. D’aquesta manera, no perdreu clients potencials.

Fiabilitat immensa & # x1f600;

Hem seleccionat HostGator com el nostre número més important a causa de la confiança que són. Tenen un Garantia de temps de vida del 99,9%. Veu aquest tipus de garantia amb moltes empreses d’allotjament. El que més ens agrada d’HostGator és que realment segueixen amb la seva garantia. Si els servidors no compleixen aquest llindar durant el mes, HostGator us compensarà durant tot el mes.

Com hem comentat, els vostres clients podran utilitzar cPanel amb la vostra marca. També podreu utilitzar cPanel. HostGator ha fet un bon treball de redisseny de cPanel de manera que sigui fàcil d’utilitzar. Té molt poder al darrere. Vós i els vostres clients tindreu totes les opcions que podríeu esperar de cPanel amb un disseny nou que no es pot combinar.

Quan llegiu les ressenyes d’HostGator, queda clar per què es classifiquen com un dels millors proveïdors que hi ha avui. Ells tenen excel·lents velocitats, increïble funcionament i un fàcil d’utilitzar cPanel. HostGator arriba a tots els punts importants que espereu d’una empresa de hosting en aquesta franja de preus.

És prou fàcil d’utilitzar perquè els novells complets el puguin dominar ràpidament. Tanmateix, té la potència i les funcions que permeten als usuaris de poder arribar a fer el que volen fer. Hi ha diverses funcions de seguretat disponibles. Alguns d’ells s’inclouen, i d’altres de cost addicional. Per què no donar-li un tret? Actualment, HostGator ofereix una garantia de devolució de 45 dies.

Hosting A2: allotjament de distribuïdors de qualitat

Característiques clau
 • Compte de distribuïdor d’eNom gratuït
 • Garantia de devolució de diners
 • SSL i SSD gratuïts
 • 24/7/365 Suport
 • 1000 GB Transferència
 • 20X més ràpid Opció Turbo

Pros

 • Integració de cPanel
 • Trieu entre servidors Linux o servidors Windows
 • Dos programes de facturació gratuïts per triar

Contres

 • No hi ha molt espai d’emmagatzematge

Hem seleccionat el servei A2 Hosting com a número dos perquè, de forma similar a HostGator, poden proporcionar als seus clients gairebé tot el que necessitarien. Els seus plans de distribuïdors són alguns dels millors del mercat. Inclouen:

 • Integració de cPanel
 • Emmagatzematge SSD
 • WHMCS o Blesta per a la gestió de comptes

Un conjunt complet de funcions & # x1f4c3;

Gairebé gairebé tots els plans d’allotjament dels revendors, independentment de l’empresa, tenen algun tipus de programari de facturació. L’allotjament A2 és diferent, ja que se li ofereixen dues opcions. Si compreu el compte “Silver”, podeu triar entre WHMCS i Blesta. WHMCS ha aconseguit reconeixement entre molts com a eina de resolució de problemes. Blesta s’afavoreix perquè és de codi obert, per la qual cosa els usuaris són capaços de personalitzar-lo per satisfer les seves necessitats.

Podeu triar un servidor Linux o un Windows. El sistema operatiu que escolliu determinarà les opcions de programari disponibles per a vosaltres. Aquesta elecció es realitza en funció dels serveis que voleu oferir als vostres clients. Per exemple, Linux utilitza cPanel i PHP. Windows utilitzarà nuclis de Plesk i.NET.

Independentment del pla que trieu, se li destinarà una quantitat decent de recursos. El pla de nivell més baix que ofereix A2 Hosting admet fins a 40 comptes. Podeu continuar creixent a partir d’aquí. A mesura que el vostre negoci creix, podeu seleccionar comptes de nivell més alts que ofereixen més espai d’emmagatzematge.

Un dels allotjaments web més ràpids & # x1f686;

Ens va impressionar la velocitat de l’allotjament d’A2. Estan entre els amfitrions web més ràpids que hem provat. La seva velocitat de base és ràpida, però això només es millora gràcies a l’emmagatzematge SSD. Hi ha diversos centres de dades a tot el món per lliurar contingut. Teniu l’opció d’aconseguir un servidor “turbo”. Aquest servidor ofereix velocitats que són 20 vegades més ràpides del normal.

A2 Hosting ofereix un suport fantàstic. Podeu comunicar-vos mitjançant:

 • Correu electrònic
 • Xat en directe
 • Atenció telefònica

A més, podeu fer ús d’una base de coneixement ben suportada. Hi ha diverses guies que podeu utilitzar per ajudar els vostres clients a respondre preguntes bàsiques i començar a allotjar el seu lloc web.

A2 Hosting ofereix un servei constant des de fa més de 15 anys. Això els ha ajudat a crear un nom de qualitat en el món de l’allotjament web. Si no esteu completament satisfets amb el seu servei, ofereixen una garantia de devolució de diners en qualsevol moment.

A2 hosting és una empresa que es centra en fer les coses el més personalitzables possible. Potser triguem una mica a comprendre la forma de configurar les coses, però un cop tingueu la idea, tindreu un amfitrió web ràpid i econòmic que compta amb una impressionant gamma de funcions. Llegiu la nostra revisió completa d’A2 Hosting.

InMotion: funcions menys rendibles

Característiques clau
 • 100G + espai de disc
 • IP dedicat gratuït
 • CPanels il·limitats
 • 24/7/365 Suport
 • Còpia de seguretat del lloc

Pros

 • Emmagatzematge SSD
 • Allotjament d’etiquetes blanques
 • Excel·lent seguretat del lloc

Contres

 • Temps d’aturada ocasional

Quan observeu tots els productes que ofereix InMotion, veieu que alguns són molt agradables, i d’altres semblen no tenir característiques. Per sort, els seus plans de distribuïdors són algunes de les millors característiques que ofereixen. InMotion us ofereix l’opció de triar entre sis configuracions diferents. Ofereixen moltes funcions, incloses funcions per ajudar-vos amb la facturació i les còpies de seguretat.

Servei Transparent ��

Per a nosaltres, el principal benefici d’InMotion és la seva transparència. Com a producte d’etiqueta blanca, quan utilitzeu els seus recursos, el que marca o el vostre nom és el que veuen els altres. InMotion funciona en segon pla. D’aquesta manera, no hi ha confusió entre la vostra empresa i la seva. Això afegeix la vostra credibilitat.

Els recursos que t’ofereixen són impressionants. Els servidors de distribuïdors disposen d’emmagatzematge SSD i de protecció de dades RAID-6. Això us ofereix velocitats més ràpides disponibles per a la transferència de dades. Al mateix temps, és capaç de mantenir la redundància.

Hi ha un parell d’altres avantatges que obtindreu d’ells com a revendedor. Per exemple, rebràs un compte gratuït amb Enom. D’aquesta manera, podreu oferir el registre i noms de domini SSL als vostres clients. Rebrà un programari de facturació WHMCS. Aquest programari és popular perquè facilita les factures automàtiques, la recollida de pagaments i el seguiment dels vostres clients.

Gran equip d’assistència & # x1f4de;

InMotion ofereix una sèrie d’altres avantatges pels seus clients. Un és l’equip de suport que tenen. És un dels millors amb els quals hem interactuat. El seu personal es divideix en dos departaments diferents. D’aquesta manera us resulta més fàcil trobar la resposta a la pregunta exacta que podríeu tenir o els vostres clients. Molts del seu personal tenen formació creuada. Pot ser que estiguis parlant amb un venedor, però també podran proporcionar assistència tecnològica.

InMotion us ofereix diverses funcions de seguretat. La protecció contra programari patchman significa que el vostre servidor està constantment a la cerca de programari maliciós. Qualsevol cosa que es trobi discutible s’eliminarà en quarantena i s’eliminarà. La protecció Corero DDoS hi és per protegir el vostre servidor contra atacs de força bruta.

InMotion ofereix als seus clients gairebé tot el que necessiten. Es poden incloure programaris addicionals de forma gratuïta o es podran comprar. No podem deixar-nos gaire impressionats amb les funcions que tenen disponibles.

El seu suport de WordPress és excel·lent. Tenen un equip de suport sensible i ofereixen una àmplia gamma de funcions de seguretat. InMotion ofereix als seus clients una garantia de devolució de 90 dies perquè pugueu provar-los sense risc.

SiteGround: Hosting per a grans distribuïdors de núvols

Característiques clau
 • Mínim 42 dòlars / any
 • Millors mans d’assistència
 • SSL gratuït
 • 24/7/365 Suport
 • Ubicacions de diversos servidors

Pros

 • Emmagatzematge SSD
 • Preu barat
 • Atenció al client fenomenal

Contres

 • Només podeu comprar hosting anual

Sovint hem discutit què ens agrada de SiteGround. És una de les millors opcions d’allotjament per a WordPress. Totes les raons que hem esmentat i moltes altres són les raons per les quals les hem afegit a aquesta llista. SiteGround és una opció d’allotjament ràpid amb un preu baix. Ofereixen suport fenomenal.

Et proporciona crèdits

SiteGround té un pla d’acollida de distribuïdors diferent del que s’obté amb la majoria d’altres amfitrions. Amb la majoria d’altres amfitrions, adquirireu un pla mensual o un pla anual que podreu revendre. SiteGround us ofereix crèdits. Cada crèdit us ofereix un any de servei de revendedor. Podeu comprar tants crèdits com vulgueu en un moment donat. El que és excel·lent és que no caduquin. Això vol dir que podeu renovar el compte d’un client o obrir un compte nou sempre que vulgueu.

Per a molts, aquesta forma d’interactuar funciona millor que els plans que limiten l’accés als recursos, depenent del nivell de pla que compreu. Amb SiteGround, cada compte és per a un lloc web. Així, podeu oferir als vostres clients un pla complet. Un client pot desitjar que s’allotgi un lloc web durant tres anys. Així que compra tres crèdits. O pot ser que un client diferent desitgi allotjar-se set llocs web durant un any, de manera que adquireix i concedeixi set crèdits.

Per als distribuïdors acostumats a tractar amb altres empreses d’allotjament, aquesta forma d’interactuar pot semblar una mica estranya. Tot i això, molts arriben ràpidament a apreciar la flexibilitat que ofereix aquest tipus de pla. En lloc de tenir un compte universal, es pot ajustar cada pla per satisfer les necessitats del client que el rebi.

Còpies de seguretat diàries gratuïtes & # x1f193;

SiteGround, a més de la manera única d’acostar-se a l’allotjament de distribuïdors, té molt a oferir. SiteGround ofereix etiquetes blanques de hosting. Això significa que se suprimeix tota la seva marca i podeu posar la vostra marca al seu lloc.

Els vostres clients reben diverses funcions atractives. Cada un dels seus llocs es pot fer una còpia de seguretat de cada dia de forma gratuïta. Es conserven trenta còpies de seguretat anteriors. Els vostres clients rebran un CDN gratuït de Cloudflare. Això no només millora la velocitat, sinó que ajudarà els vostres clients a combatre els atacs de DDoS.

Tots els servidors estan habilitats HTTP / 2. Tots ells disposen d’emmagatzematge SSD. Els vostres clients tenen la confiança de saber que estan aconseguint l’última tecnologia.

Segons la nostra opinió, SiteGround és una de les millors opcions de revenda. Tenen plans complets. El seu personal proporciona un suport increïble. Ofereixen velocitats sòlides. Hi ha molt sobre aquest amfitrió que és atractiu. Podeu provar-ho per vosaltres mateixos gràcies a la seva garantia de devolució de 30 dies.

Relacionat: Com fer còpies de seguretat del vostre lloc web

Paraules finals

Ser revendedor d’allotjament web és un negoci amb un potencial il·limitat. El creixement del vostre negoci i la felicitat dels vostres clients depèn de l’amfitrió web del qual esteu llogant el vostre servei. A mesura que heu realitzat les vostres pròpies investigacions, probablement heu vist que no hi ha molts proveïdors que deixen espai als seus servidors perquè altres puguin revendre’ls. I molts dels que fan distribuïdors de suport no ofereixen les millors eines ni serveis. És per això que vam fer aquesta guia per incloure els que sentíem que eren els millors proveïdors.

També s’ha de tenir en compte que algunes empreses d’allotjament barates també ofereixen plans de distribuïdors a una fracció del preu.

Heu treballat amb altres venedors? Quins són els avantatges i els contres d’estar en aquest negoci? Ens encantaria sentir parlar de tu. Feu-nos saber què us sembla a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Per obtenir més informació sobre les altres ressenyes, llegiu la nostra millor guia d’allotjament web. Gràcies com sempre per aprofitar el temps per llegir els nostres guies.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map