Най-добър хостинг на риселъри

изображение, показващо как работи хостинг на дистрибуторКато хостинг риселър имате възможност да създадете бизнес, в който да продавате място на другите в Интернет. Вие сте този, който диктува цената. Вие сте този, който предлага на пазара и продава на клиенти. Вие сте този, който отговаря за поддържането на отношенията, които имате с клиентите си.


Въпреки това, компанията, от която закупувате хостинг услугата, е отговорна за хардуерни проблеми, софтуерни проблеми и адресиране на всякакви технически проблеми. По принцип наемате сървърното пространство. Вие плащате цена на едро, така че можете да го препродадете на цена на дребно и да спечелите.

Имайки предвид това, избирането на качествена програма за дистрибутори ще гарантира на клиентите ви да останат с вас 2-3 години.

В това ръководство ще разгледаме редица програми за дистрибутори и ще ви помогнем да разберете по-добре всяка от тях.

Contents

Има ли пазар за хостинг услуги?

Да. Помислете само, че през 2016 г. имаше около милиард уебсайтове на живо. През 2020 г., само три години по-късно, имаме близо два милиарда уебсайтове на живо. Всеки ден нови уебсайтове идват онлайн. Когато препродавате хостинг, вие сте в състояние да спечелите пари от тази нарастваща тенденция. За да бъдете успешни в този бизнес, трябва да имате добро разбиране на останалите играчи в областта. Трябва да знаете от кого трябва да наемете сървърите си, както и от компаниите, от които трябва да избягвате. Трябва да знаете критериите, които повечето хора, които искат да създадат нов уебсайт, искат, и трябва да знаете спецификациите, които вашите сървъри трябва да имат за да можете да осигурите на клиентите си достойно обслужване.

Повечето хостинг компании правят печалби през втората до третата година на хостинга, като печалбите за първата година обикновено се изяждат от маркетинговите усилия. Качествените услуги за хостинг гарантират, че можете да постигнете тази три-тригодишна рентабилност.

Какво търсим в риселърите

Ще разгледаме няколко области, които считаме за важни при избора на хостинг на дистрибутор.

Имайте предвид, че повечето дистрибутори предлагат много подобен пакет, устройството често е в детайлите. Ще искате да знаете какво точно предлагат безплатно, за да можете да знаете как да цените хостинг офертата си и да увеличите бизнеса си.

Ето няколко. Ако имате нужда от по-конкретни препоръки на по-технически уебсайтове (да речем уеб приложения), моля, изпратете ми имейл ([email protected]) за повече информация. Благодаря!

Пропуск и надеждност

изображение на скоростта на уебсайтаДруга област, която разгледахме, беше продължителност и надеждност. Не искате нищо по-малко от 99,9 процента гаранция за продължаване. Всичко, което е по-малко от това, ще означава, че клиентите ви могат да гледат до един час престой всеки месец. Този един час може да бъде достатъчен, за да направи разликата между бизнеса на вашия клиент успешен или провал.

Нещо, което вашите клиенти ще искат от вас и затова трябва да го изискате от компанията, от която закупувате хостинг услугата, е SSD сървър за съхранение и HTTP / 2. Както ще видите, компаниите, които ще разгледаме по-нататък в това ръководство, осигуряват добра скорост и добро време за работа. Някои дори предлагат гаранция за връщане на парите, ако продължителността им падне под прага от 99,9 процента.

Можете да видите нашите проследяване на хостинг на живо за да видите кои хостове имат добро / лошо представяне.

Техническа поддръжка

Дори в перфектен свят с най-добрите сървъри нещата ще се объркат. техническа поддръжкаКогато го правят, клиентите, на които сте продали услугата си, ще ви потърсят за помощ. Вие от своя страна ще потърсите уеб хостинг компанията. Ето защо искате компанията за уеб хостинг, която използвате, за да предоставите навременни отговори и да разполагате с експертни техници. Всяко забавяне от страна на хостинг компания при предоставянето на отговори или коригиране на проблеми означава забавяне на вашите клиенти да стартират и отново да работят на уебсайта си..

Поддръжката в денонощието е абсолютно задължително решение за разрешаване на всякакви технически проблеми. Дори не обмисляйте хостинг на дистрибутор, който използва билетна система. ��♂️

Цена

Последният фактор, който ще разгледаме е цената. Както споменахме, това е бизнес. Бизнесът е за печелене на пари. касичкаКолкото по-евтино можете да закупите хостинг на едро, толкова по-голяма печалба можете да направите, когато препродадете услугата. Всички компании, които ще прегледаме, имат цена, която е достатъчно ниска, за да ви позволи да спечелите няколко долара и да имате малко помещение за разклащане, за да растете.

Сега, след като вече имаме предварителни предложения, нека се потопим и обсъдим нашите снимки за най-добрите уеб хостинг компании за дистрибутори. Изброихме ги по реда на нашите предпочитания.

Най-добрите уеб хостинг риселъри

HostGator – най-добрият план за изпълнение

Основни функции
 • Неограничени домейни
 • Безплатен SSL
 • Безплатен софтуер за управление / фактуриране на WHMCS клиент
 • 24/7/365 Поддръжка
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа

Професионалисти

 • Хостинг на бели етикети
 • Пълен контрол на ресурсите
 • Акаунт на ResellerClub без допълнителни разходи

Против

 • Липсва SSD съхранение

HostGator предлага това, което чувстваме някои от най-пълните планове на дистрибутора на пазара. Плановете, които предлагат, улесняват продавачите да предоставят необходимите функции на своите клиенти и да управляват своите клиенти. Това ще ви позволи като продавач да предоставите нови функции на клиентите си, когато излязат онлайн, а вашите клиенти имат достъп до поддръжка на клиенти. Всичко това се прави на сравнително евтина цена.

Отстъпка при регистрация ��

Всички гореизброени планове ви дават безплатен акаунт за ResellerClub. Това означава, че можете да продадете 70 плюс gTLD и ccTLD на вашите клиенти. Има 80 процента отстъпка от разходите за регистрация. Можете да продавате имена на домейни на вашите клиенти. Можете да им помогнете да мигрират уебсайта си от техния текущ сървър към вашия. Тъй като закупувате всички услуги на цена, можете да правите пари, когато ги препродавате.

HostGator разполага с редица уникални инструменти, които ви позволяват да правите марка на вашия бизнес. Например, HostGator има уникално проектиран cPanel които можете да предложите на своите клиенти. Отличното в това е, че можете да добавите собствено лого и собствена марка.

HostGator създаде множество видеоклипове и ръководства. Можете да ги използвате с вашите клиенти и да ги маркирате, така че изглежда, че цялата тази информация идва от вашия бизнес.

Имате 100-процентов контрол върху честотната лента, съхранението, RAM паметта и др. Можете да контролирате как се разпределят ресурсите ви. HostGator ви дава възможност да надстроите до друго ниво по средата на месеца, ако смятате, че сте на прага на липса на ресурси. По този начин не губите потенциални клиенти.

Неимоверно надеждни & # x1f600;

Ние избрахме HostGator като наш номер едно, тъй като те са надеждни. Те имат 99,9 процента гаранция за продължаване. Виждате този тип гаранция с много хостинг компании. Това, което харесваме при HostGator е, че те всъщност следват с гаранцията си. Ако техните сървъри не отговарят на този праг през месеца, HostGator ще ви компенсира за целия месец.

Както споменахме, вашите клиенти ще могат да използват cPanel с вашата марка. Ще можете да използвате и cPanel. HostGator свърши хубава работа по препроектирането на cPanel, така че да е лесен за използване. Той има много сила зад себе си. Вие и вашите клиенти ще имате всички опции, които бихте очаквали от cPanel с уникален редизайн, който не може да бъде победен.

Когато прочетете ревютата на HostGator, ясно е да разберете защо те се класират като един от най-добрите доставчици днес. Те имат отлични скорости, невероятна продължителност на работа и лесен за използване cPanel. HostGator достига всяка основна точка, която бихте очаквали от хостинг компания в тази ценова група.

Използва се достатъчно лесно, така че пълноценните новаци да го овладеят бързо. Той обаче има силата и функциите, които позволяват на потребителите на енергия да се справят с това, което искат да направят. Налични са редица функции за защита. Някои от тях са включени, а други струват допълнително. Защо да не го изстреляте сами? В момента HostGator предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите.

A2 хостинг – Premium хостинг риселър

Основни функции
 • Безплатен акаунт за eNom Reseller
 • Гарантирано връщане на парите
 • Безплатни SSL и SSD
 • 24/7/365 Поддръжка
 • 1000 GB прехвърляне
 • 20X По-бързо Турбо опция

Професионалисти

 • cPanel интеграция
 • Изберете между Linux сървъри или Windows сървъри
 • Две безплатни софтуерни фактури за фактуриране, от които да избирате

Против

 • Не много място за съхранение

Избрахме A2 хостинг като наш номер два, тъй като, подобно на HostGator, те са в състояние да предоставят на своите клиенти почти всичко, от което се нуждаят. Плановете им за дистрибутори са едни от най-добрите на пазара. Те включват:

 • cPanel интеграция
 • SSD съхранение
 • WHMCS или Blesta за управление на акаунти

Изчерпателен набор от функции & # x1f4c3;

Почти за всички хостинг планове за дистрибутори, независимо от компанията, има някакъв вид софтуер за фактуриране. A2 хостингът е различен по това, че имате две възможности. Ако закупите акаунта „Silver“, можете да избирате между WHMCS и Blesta. WHMCS получи признание сред мнозина като инструмент за решаване на проблеми. Blesta е предпочитан, тъй като е с отворен код, което означава, че потребителите могат да го персонализират, за да отговарят на техните нужди.

Можете да изберете Linux сървър или Windows сървър. Избраната от вас операционна система ще определи наличните за вас софтуерни опции. Този избор се прави въз основа на услугите, които искате да предложите на своите клиенти. Например, Linux използва cPanel и PHP. Windows ще използва Plesk и.NET ядра.

Независимо от избрания от вас план, ще ви бъдат отпуснати прилично количество ресурси. Планът с най-ниско ниво, който предлага A2 хостинг, поддържа до 40 акаунта. Можете да продължите да растете оттам. С развитието на бизнеса ви можете да изберете акаунти с по-високи нива, които предлагат повече място за съхранение.

Един от най-бързите уеб-домакини & # x1f686;

Бяхме впечатлени от скоростта на A2 хостинг. Те са сред най-бързите уеб хостове, които сме тествали. Основната им скорост е бърза, но това се подобрява само благодарение на SSD съхранението. По цял свят има редица центрове за данни, които доставят съдържание. Имате възможност да получите „турбо“ сървър. Този сървър предлага скорост, която е 20X по-бърза от нормалната.

A2 хостингът предлага невероятна поддръжка. Можете да общувате с тях чрез:

 • електронна поща
 • Чат на живо
 • Поддръжка по телефона

Освен това можете да използвате добре поддържана база от знания. Съществуват редица ръководства, които можете да използвате, за да помогнете на клиентите си да отговорят на основни въпроси и да започнат хостинг на техния уебсайт.

A2 хостинг предлага постоянна услуга повече от 15 години. Това им помогна да изградят име за качество в света на уеб хостинга. Ако не сте напълно доволни от обслужването им, те предлагат гаранция за връщане на парите по всяко време.

A2 хостинг е компания, която се фокусира върху това да направи нещата възможно най-адаптивни. Може да отнеме малко да разберете начина, по който те настройват нещата, но след като усетите за това, ще имате евтин и бърз уеб хост, който има впечатляващ набор от функции. Прочетете пълния ни преглед на A2 хостинг.

InMotion – Голяма производителност по-малко функции

Основни функции
 • 100G + дисково пространство
 • Безплатен IP адрес
 • Неограничени cPanels
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Резервно копие на сайта

Професионалисти

 • SSD съхранение
 • Хостинг на бели етикети
 • Отлична сигурност на сайта

Против

 • Понякога престой

Когато разгледате всички продукти, които предлага InMotion, виждате, че някои от тях са много хубави, а други сякаш нямат функции. За щастие, техните планове за дистрибутори са някои от по-хубавите функции, които предлагат. InMotion ви дава възможност да избирате между шест различни конфигурации. Те предлагат много функции, включително функции, които да ви помогнат при таксуването и архивирането.

Прозрачна услуга ��

За нас, предимството номер едно на InMotion е неговата прозрачност. Като продукт с бял етикет, когато използвате техните ресурси, вашата марка или вашето име е това, което виждат другите. InMotion работи на заден план. По този начин няма объркване между вашия бизнес и техния. Това допринася за вашата достоверност.

Ресурсите, които ви се предлагат, са впечатляващи. Риселър сървърите са оборудвани със SSD съхранение, както и защита на данните RAID – 6. Това ви предоставя най-бързи скорости на разположение за пренос на данни. В същото време вие ​​сте в състояние да поддържате съкращението.

Има няколко други перки, които ще получите от тях като дистрибутор. Например, ще получите безплатен акаунт в Enom. Това ще направи възможно да предлагате SSL регистрация и имена на домейни на вашите клиенти. Ще получите софтуер за фактуриране WHMCS. Този софтуер е популярен, защото улеснява автоматичните фактури, събирането на плащания и проследяването на вашите клиенти.

Страхотен екип за поддръжка & # x1f4de;

InMotion предлага редица други вкусотии на своите клиенти. Единият е екипът за поддръжка, който имат. то е един от най-добрите, с които сме взаимодействали. Персоналът им е разделен на два различни отдела. Това ви улеснява да намерите отговора на точния въпрос, който вие или вашите клиенти може да имате. Много от техния персонал преминава през обучение. Така че може да говорите с продавача, но те също ще могат да предоставят техническа поддръжка.

InMotion ви предлага редица функции за защита. Защитата от злонамерен софтуер на Patchman означава, че вашият сървър непрекъснато се търси за злонамерен софтуер. Всичко, което се окаже съмнително, ще бъде поставено под карантина и премахнато. Corero DDoS защитата е налице, за да защити вашия сървър от груби атаки.

InMotion предлага на своите клиенти почти всичко, от което се нуждаят. Допълнителният софтуер може да бъде включен безплатно или ще бъде наличен за закупуване. Не можем да надминем колко сме впечатлени от функциите, които те имат на разположение.

Подкрепата им за WordPress е страхотна. Те разполагат с отзивчив екип за поддръжка и предлагат широк спектър от функции за сигурност. InMotion предлага на своите клиенти гаранция за връщане на парите от 90 дни, така че можете да ги изпробвате безрисково.

SiteGround – Хостинг облачен хостинг риселър

Основни функции
 • Ниско като $ 42 / година
 • Най-добра поддръжка ръце
 • Безплатен SSL
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Няколко сървърни местоположения

Професионалисти

 • SSD съхранение
 • Евтина цена
 • Феноменална поддръжка на клиенти

Против

 • Можете да закупите само годишен хостинг

Често сме обсъждали какво харесваме в SiteGround. Това е една от по-добрите възможности за хостинг на WordPress. Всички причини, които споменахме и още, са защо ги добавихме в този списък. SiteGround е бърз хостинг вариант с ниска цена. Те предлагат феноменална подкрепа.

Предоставя ви кредити

SiteGround има хостинг план за дистрибутори, който е различен от този, който получавате с повечето други хостове. С повечето други домакини ще закупите месечен план или годишен план, който можете да препродадете. SiteGround ви дава кредити. Всеки кредит ви дава една година услуга за дистрибутор. Можете да купите колкото искате кредити във всеки даден момент. Това, което е страхотно за тях, е, че те не изтичат. Това означава, че можете да подновите акаунта на клиента или да отворите нов акаунт, когато пожелаете.

За много хора този начин на взаимодействие работи по-добре от планове, които ограничават достъпа ви до ресурси, в зависимост от степента на план, който закупувате. С SiteGround, всеки акаунт е за един уебсайт. Така че можете да предложите на клиентите си цялостен план. Един клиент може да иска един уебсайт да бъде хостван в продължение на три години. Така че купувате три кредита. Или друг клиент може да иска седем уебсайта да бъдат хоствани за една година, така че вие ​​купувате и им давате седем кредита.

За продавачите, които са свикнали да се занимават с други хостинг компании, този начин на взаимодействие може да изглежда малко странно. Въпреки това, много бързо разбират гъвкавостта, която предлага този тип план. Вместо да има универсална сметка, всеки план може да бъде настроен, за да отговори на нуждите на клиента, който ще го получи.

Безплатни ежедневни резервни копия & # x1f193;

В допълнение към уникалния начин, по който подхождат към хостинг на дистрибутори, SiteGround може да предложи много. SiteGround предлага хостинг с бели етикети. Това означава, че цялата им марка е премахната и вие сте в състояние да поставите марката си на нейно място.

Вашите клиенти получават редица атрактивни функции. Всеки един от техните сайтове може да се архивира ежедневно безплатно. Тридесет предишни архиви се съхраняват. Вашите клиенти ще получат безплатен CDN за Cloudflare. Това не само ще подобри скоростта, но ще помогне на клиентите ви да се справят с DDoS атаките.

Всеки сървър е активиран за HTTP / 2. Всички те са оборудвани със SSD съхранение. Вашите клиенти имат увереността да знаят, че получават най-новите технологии.

Според нас, SiteGround е сред най-добрите опции за препродажба. Те имат цялостни планове. Персоналът им осигурява невероятна подкрепа. Те предлагат солидни скорости. Има много за този хост, който е привлекателен. Можете да го изпробвате сами, благодарение на 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Свързани: Как да архивирате уебсайта си

Заключителни думи

Да бъдеш дистрибутор на уеб хостинг е бизнес с неограничен потенциал. Ръстът на вашия бизнес и щастието на вашите клиенти зависи от уеб хоста, от който наемате услугата си. Докато сте направили свои собствени изследвания, вероятно сте виждали, че няма много доставчици, които дават място на своите сървъри, за да могат другите да ги препродават. И много от тези, които поддържат дистрибутори, не предлагат най-добрите инструменти или услуги. Ето защо направихме това ръководство, за да включим това, което смятаме за най-добрите доставчици.

Също така трябва да се отбележи, че някои евтини хостинг компании предлагат и планове за дистрибутори на част от цената.

Работили ли сте с други прекупвачи? Какви са плюсовете и минусите на този бизнес? Ще се радваме да чуем от вас. Кажете ни какво мислите в секцията за коментари по-долу.

За повече информация относно другите ни отзиви, моля, прочетете нашето най-доброто ръководство за уеб хостинг. Благодарим ви, както винаги, че отделихте време да прочетете нашите ръководства.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map