Millor allotjament dedicat

imatge del servidor d'allotjament webL’allotjament dedicat s’adreça a persones que es preocupen pel rendiment i la seguretat. L’allotjament compartit simplement no el tallarà quan intenteu arrencar un nou lloc de negocis o gestionar el creixement del trànsit agressiu.


Independentment del que et diuen moltes empreses d’allotjament compartit, un host compartit no pot fer efectivament grans quantitats de trànsit de manera eficaç. Plans d’allotjament compartits que poden fer front a 100.000 visites al mes? ��

Passar a un allotjament dedicat us ofereix un servidor complet per allotjar el vostre lloc web i forma temps de càrrega més ràpids, més recursos del servidor i seguretat. Hi ha moltes companyies d’allotjament que dediquen, però, com saps que no ho són només distribuïdors mascarant darrere de llogats Servidors VPS?

En aquesta guia us recomanem alguns dels nostres amfitrions dedicats més importants que hem utilitzat per allotjar els nostres propis negocis o clients. No hem inclòs cap distribuïdor en aquesta llista i hem provat tots els serveis.

Entrem-hi.

Què busquem al millor amfitrió dedicat

Molt bé, aquí teniu una llista de les coses que busco quan es tracta de hosting dedicat. Tots els serveis que hem revisat tenen aquestes característiques.

Aquí no estan en cap ordre:

 1. Recursos Recursos i més recursos – més s’obtindrà, millor funcionarà el vostre servidor. Senzill i senzill. ��
 2. Seguretat – La protecció DNS, el rastreig de programari maliciós i els monitors de l’amfitrió són tots els signes d’un servei de qualitat ��
 3. Còpia de seguretat automàtica – Si es necessita tenir una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc diverses vegades al dia mitjançant còpia de seguretat en núvol, és imprescindible tenir un hosting dedicat ✅
 4. Assistència – El suport en anglès 24 hores al dia per als vostres servidors és excel·lent quan afegiu funcions o cerqueu més informació ✅
 5. Actualitzacions gratuïtes – SSL, Cloudflare, actualitzacions de seguretat i migracions gratuïtes són el que busquem ✅
 6. Preu – sabem quins són els costos d’allotjament dedicats i no volem pagar un braç i una cama ��
 7. Centres de dades –  Ens agrada desplegar-nos a les ubicacions del client. Els servidors estan utilitzant AWS o Google Cloud? ��️

Tenim en compte que anem a les nostres millors seleccions. Si voleu veure algun d’aquests amfitrions en directe, consulteu la nostra pàgina principal millor revisió d’allotjament web o consulteu el nostre servei 24/7 en directe seguiment de l’amfitrió aquí.

Principals opcions per a allotjament dedicat

La nostra exhaustiva revisió de desenes d’amfitrions va tenir com a resultat la llista següent de quatre dels millors amfitrions web dedicats. Cal dir que aquesta és una llista selectiva, però creiem que cadascú mereix la vostra consideració.

1. Kinsta: servei Premium (Google Cloud Servers)

Característiques clau
 • Plataforma Google Cloud
 • Migració de llocs gratuïts
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Tauler de control potent
 • Còpies de seguretat automatitzades de llocs web
 • Lloc d’escenificació
 • SSL gratuït


Imatge

Temps de càrrega: 320Ms

Horari: 99,9%

Cost: 60,00 dòlars / mes

Suport: Xat en directe

Visita Kinsta.com

Kinsta facilita la nostra opció número uno per a allotjament web dedicat. És especialment recomanable per a empresaris seriosos que busquen assegurar-se que el seu lloc web tingui el màxim de temps per cent possible.

Si bé Kinsta és generalment més car que altres hostes de la nostra llista, creiem fermament que el cost d’aquest servei està justificat. Kinsta realment és tan bo.

Funciona millor amb WordPress

Per descomptat, ajuda a saber que Kinsta està orientat íntegrament Hosting de WordPress. Tenint en compte que hi ha tants llocs web construïts a WordPress en aquests dies, això no és gaire desavantatge.

Més concretament, Kinsta és una plataforma de hosting totalment gestionada Llocs web de WordPress. Això significa que no heu de tenir cap coneixement tècnic detallat per utilitzar Kinsta, ja que ho tenen tot cobert.

Kinsta opera a la plataforma Google Cloud, molt considerada com una de les millors infraestructures de llocs web del món. Fins i tot podeu triar el vostre centre de dades per tal de garantir els números de latència més baixos.

Si ja teniu un lloc web que voleu traslladar-vos a un nou amfitrió, esteu d’enhorabona amb Kinsta. El servei proporciona una migració gratuïta a un lloc web que és un complement senzill. Això significa que el vostre lloc web estarà en marxa ràpidament amb un temps d’aturada mínim o sense.

El paquet bàsic de Kinsta inclou coses com cinc GB d’emmagatzematge SSD i 50 GB d’ample de banda del servidor. Es permeten visitants il·limitats i pàgines vistes i Kinsta realitza cada dia 1.440 controls de funcionament a cada lloc web. Els clients de Kinsta també reben tota mena d’eines relacionades amb la seguretat com un certificat SSL, Force HTTPS i Clear Site Cache.

Còpies de seguretat diàries automatitzades

Als usuaris els encanta el lloc d’escenificació, que els permet experimentar amb els canvis abans d’anar en directe amb ells. Kinsta fins i tot disposa de còpies de seguretat automàtiques diàries per garantir la seguretat de les vostres dades. Igual que útil, el seu sistema d’atenció al client és ràpid, sensible i realment útil.

Totes aquestes funcions fan difícil fer mal amb Kinsta. Perjudicat, el seu paquet més bàsic costa 30 dòlars al mes, cosa que pot ser massa per a alguns. Els clients empresarials apreciaran l’àmplia gamma de paquets que estan disponibles des d’un preu des dels 100 $ fins als 1.500 dòlars mensuals per a usuaris amb diversos llocs web. El paquet de 100 dòlars és probablement massa petit per a la majoria de les empreses, cosa que significa que és probable que pagueu 200 dòlars al mes o més.

Llegiu el nostre text complet Ressenya de Kinsta aquí.

2. HostGator: prestacions addicionals de velocitat / suport / addicionals

Característiques clau
 • Extremadament ràpid
 • Tones de millores gratuïtes
 • Amfitrió de diversos llocs
 • 24/7/365 Suport
 • SSL gratuït


Imatge

Temps de càrrega: 417Ms

Horari: 99,99%

Cost: 119,00 dòlars / mes

Suport: Xat en directe

Visita Hostgator.com

Si us agrada la idea de Kinsta, però sabeu que el preu no s’adapta al vostre pressupost, potser voldreu triar HostGator.

HostGator és un dels noms més coneguts en allotjament web. Proporcionen una varietat de serveis com ara un creador de llocs web, allotjament compartit, hosting específic per a WordPress i allotjament dedicat. Els seus preus són assequibles, però això no vol dir que no ofereixin serveis excepcionals.

amfitrió

Cada pla d’allotjament ofereix moltes funcions i, fins i tot, nous administradors web no tindran cap problema per navegar per la interfície d’HostGator. El temps de servei d’aquest amfitrió és excel·lent, i també té una assistència al client realment fiable.

Els paquets per a hosting dedicat comencen a tan sols 119 dòlars al mes. Per aquest preu, el servei es pot personalitzar amb una TB d’emmagatzematge SSD i 32 GB de memòria RAM. Les transferències mensuals de dades són il·limitades, el que significa que l’amplada de banda suficient mai no serà cap problema.

Els clients d’HostGator poden inscriure’s a Mojo Marketplace per accedir a diverses eines de màrqueting com DaDa Mail. Amb un excel·lent funcionament i un servei al client d’alta qualitat, és difícil equivocar-se amb HostGator, especialment si teniu pressupost. Podeu accedir al servei d’atenció al client per telèfon de forma 24/7 o utilitzar el còmode xat web en línia.

Llegiu el nostre text complet Revisió HostGator aquí.

3. Allotjament A2: la millor opció de pressupost

Característiques clau
 • Àmplia gamma d’eines de comerç electrònic
 • Garantia de devolució de diners
 • SSL i SSD gratuïts
 • 24/7/365 Suport
 • Més adequat per a WordPress


Imatge

Temps de càrrega: 470Ms

Horari: 99,99%

Cost: 99,59 dòlars / mes

Suport: Xat en directe

Visita A2Hosting.com

A2 Hosting és una altra entrada excel·lent al camp del servidor dedicat. Estan especialment ben adaptats per manejar Llocs web de WordPress, però aquest no és el seu enfocament exclusiu. De fet, A2 també disposa de paquets d’allotjament compartit, allotjament VPS i allotjament de distribuïdors.

Les opcions d’allotjament dedicades d’A2 inclouen servidors bàsics que proporcionen als clients un servidor gestionat i accés root o servidors gestionats sense accés root. Finalment, les opcions dedicades també inclouen servidors no gestionats per a clients que vulguin adoptar un enfocament senzill amb el seu lloc web.

Els preus d’aquests paquets de servidors dedicats són molt variats. Els diversos paquets de servidors bàsics oscil·len entre 140 i 290 dòlars al mes, mentre que els servidors gestionats tenen preus similars. Els paquets de servidor no gestionats són els més assequibles, que van des dels 100 $ fins als 250 dòlars al mes.

La majoria d’aquests paquets tenen almenys vuit GB de RAM i 10 TB de transferències mensuals de dades. A més, els clients tenen accés a un mínim de dos discs durs de 500 GB i dos nuclis de CPU.

Paquets basats en Linux

Tots aquests paquets estan basats en Linux, que principalment deixa Windows en fred. Aquest és potser l’inconvenient més gran d’utilitzar A2 Hosting. En cas contrari, és admirable el 99,9% i el servei d’assistència al client el 24/7/365 és un avantatge important..

Les empreses que estiguin considerant l’ús de Hosting A2 per vendre productes disposaran d’una àmplia eina de comerç electrònic entre la qual triar. OpenCart, AbanteCart i PrestaShop estan representats així com d’altres. A més, la coneguda aplicació de comerç electrònic Magento està disponible a través de l’A2.

Si publiqueu una botiga en línia, haureu de prendre les mesures necessàries per garantir la seguretat de les transaccions. Això significa afegir un certificat SSL per xifrar les dades. A2 vendrà un SSL per un preu mínim de 50 dòlars anuals que proporciona xifrat de 256 bits. Recordeu que altres proveïdors d’aquesta llista inclou un certificat SSL al paquet.

Llegiu el nostre text complet A2 Revisió d’allotjament aquí.

4. SiteGround – Car per la qualitat

Característiques clau
 • Temps de funcionament fantàstic
 • Una gran atenció al client
 • SSL gratuït
 • 24/7/365 Suport
 • Ubicacions de diversos servidors


Imatge

Temps de càrrega: 475Ms

Horari: 99,99%

Cost: 269,00 dòlars / mes

Suport: Xat en directe

Visiteu SiteGround.com

SiteGround té molt a oferir a la gent, però també té uns inconvenients bastant greus. No obstant això, encara es presumeix un excel·lent servei d’assistència al client, un servei sòlid d’atenció al client i un certificat SSL gratuït amb tots els paquets. Al revés, SiteGround és bastant car. Probablement només voldreu anar amb aquest amfitrió web si esteu segurs de l’èxit del vostre lloc web.

Hi ha disponibles tres paquets dedicats al servidor. Amb el paquet Entry Server, els clients paguen 269 dòlars mensuals per quatre nuclis de CPU, una memòria cau de CPU de vuit MB i 16 GB de RAM. El paquet de Power Server més gran val 349 dòlars al mes i proporciona velocitats de rellotge actualitzades de la CPU, el doble de memòria RAM i 960 GB de SSD. El Super Power Server és el paquet més gran a 729 dòlars mensuals. Aquesta oferta de grans proporcions és reduïda per a les organitzacions més grans.

Tots els servidors estan basats en Linux i les distribucions d’emmagatzematge són decepcionadament petites. Tot i així, SiteGround ofereix bones eines de comerç electrònic i funcions de seguretat fiables i un servei d’atenció al client útil.

Llegiu el nostre text complet Revisió de SiteGround aquí.

Què és un amfitrió web dedicat?

Un amfitrió web és essencialment una empresa que us proporciona la tecnologia que necessiteu per posar el vostre lloc web en línia. “Allotjament” a un lloc web també es pot denominar “emmagatzemar-lo”. Essencialment, l’amfitrió emmagatzema el vostre lloc web en un equip especialitzat que s’anomena servidor.

Quan una persona escriu la vostra adreça o domini, el seu equip busca i es connecta amb el servidor de l’amfitrió web. Aleshores el vostre lloc web s’entrega a l’usuari a través del seu navegador.

Per tant, el vostre host web es troba bàsicament al centre de la vostra presència en línia. Això vol dir que necessiteu un amfitrió que sigui ràpid, fiable i que no us permeti deixar-vos endavant quan el vostre lloc web necessiti un màxim funcionament.

La majoria de servidors web de bona reputació ofereixen moltes de les mateixes funcions. Probablement requeriran que tingueu un domini, que podeu comprar a un tercer. De forma alternativa, el vostre amfitrió web us pot ajudar en aquest procés. Un cop heu triat un domini i un amfitrió, haureu de poder configurar comptes de correu electrònic. Els amfitrions web també us ofereixen accés a FTP per poder pujar fitxers des del vostre ordinador al servidor web. Com que WordPress s’utilitza tan àmpliament, molts hostes web també proporcionen suport específic de WordPress.

A més, podeu esperar que un amfitrió web tingui tècnics interns que tenen per objectiu assegurar que tots els servidors estiguin en funcionament cada hora del dia. Els amfitrions web solen oferir una completa assistència al client, de manera que si us trobeu amb algun problema, haureu de poder obtenir l’ajuda que necessiteu de manera ràpida i senzilla..

Els avantatges de l’allotjament dedicat

Quan es tracta de triar un amfitrió web, una de les vostres principals consideracions és si trieu allotjament compartit o dedicat. Primer, heu d’entendre les diferències fonamentals entre els dos tipus de servei.

L’allotjament compartit és exactament el que sona. El vostre lloc web s’emmagatzema en un servidor amb molts altres llocs web. Teòricament, hi podria haver centenars de llocs web que comparteixen espai amb el vostre. Això significa que només teniu assignada una amplada de banda i un espai de disc determinat. Supeu qualsevol d’aquests límits i hauràs de pagar més.

L’allotjament dedicat és diferent. El vostre lloc web és l’únic que ocupa aquest servidor. Això significa que tot l’ample de banda i l’espai de disc associats amb aquest servidor pertanyen exclusivament al lloc web.

Els dos tipus d’allotjament tenen els seus avantatges i inconvenients. Diversos factors us ajudaran a decidir quin tipus és adequat per al vostre lloc web.

Hosting compartit menys costós

L’allotjament compartit sol ser una opció més assequible. També és molt més senzill i senzill que l’allotjament dedicat. Això es deu al fet que el personal d’acollida web s’encarrega d’assumptes administratius i de seguretat perquè no hagueu de fer-ho. Les persones i organitzacions que utilitzen un servei d’amfitrió compartit conserven accés al tauler de control, però no són responsables de fer front a moltes de les consideracions més tècniques..

Sembla molt bé. Tanmateix, hi ha molts desavantatges per compartir un servidor. No tindreu res com la flexibilitat que tingueu si aneu amb un host dedicat. Això passa perquè l’amfitrió gestionarà els recursos i tota la instal·lació del programari.

Riscos de seguretat amb allotjament compartit

Compartir espai al servidor també pot suposar compartir riscos per a la seguretat. Si un lloc web del servidor es veu compromès, tots els altres de sobte són vulnerables. A més, és possible que alguns llocs web que ocupin el mateix servidor no tinguin un propòsit ètic. Això podria obtenir la vostra llista negra IP, tot i que el vostre lloc web no ha fet res de dolent.

Els llocs web que s’allotgen en un servidor compartit també poden tenir problemes amb un rendiment lent a causa de les limitacions d’ample de banda i d’espai de disc..

Això no significa que l’allotjament compartit sigui necessàriament una cosa dolenta. Molts llocs web que funcionen molt bé es fan bé amb un servidor compartit. Les persones que construeixen un lloc web personal que és probable que només visiten amics i familiars poden trobar que l’allotjament compartit és una solució ideal.

Si ets nou a l’allotjament compartit o només a la creació de llocs web en general, et recomanaria que comencis a jugar amb una creador de llocs web gratuït primer o utilitzar un dels molts amfitrions web gratuïts.

Allotjament dedicat Permet utilitzar tot l’espai per si mateix

A diferència de l’allotjament compartit, un host dedicat no requereix que dividiu l’ample de banda i l’espai del disc amb molts altres usuaris. Això significa que tota la memòria és vostra i que el vostre lloc web pot gestionar molt més trànsit.S'ha explicat hosting dedicat

Un altre avantatge principal de l’allotjament dedicat és que manté la vostra presència en línia separada de tots els altres. Això significa que la vostra IP és menys probable que es faci una llista negra injustament, i també podreu gaudir d’una major seguretat dels pirates informàtics i del programari maliciós.

Moltes organitzacions agraeixen tenir un servidor dedicat, ja que proporciona la latitud per instal·lar qualsevol programari que faci falta per satisfer les necessitats del lloc web. A més, els agrada poder gestionar més d’un lloc web i diversos dominis amb precisió granular.

Rendiment més fiable

Les velocitats de càrrega solen ser més ràpides i ràpides i fiables amb un host dedicat que no pas amb un host compartit. Es tracta de mètriques crítiques, ja que garanteixen una experiència més agradable i agradable per als visitants del vostre lloc web. Probablement romandran més temps al vostre lloc web i tindran més probabilitats de realitzar una compra quan creguin que el vostre lloc web funciona i funciona en tot moment..

Si hi ha un inconvenient de l’allotjament dedicat, pot ser que pugui ser relativament car. Aquesta és una gran preocupació per a les noves organitzacions que potser no tindran molts diners per invertir. Pot ser recomanable començar amb un proveïdor d’amfitrió compartit i després passar a un host dedicat més tard quan el flux de caixa ha millorat.

L’altre inconvenient potencial de l’allotjament dedicat és que tendeix a requerir més coneixements tècnics del que fa l’allotjament compartit. Algunes organitzacions deixen aquestes preocupacions al seu equip informàtic, però, què passa si no teniu un equip informàtic? És possible que es pugui veure obligat a tractar-se amb hosting especial.

Alternativament, podeu buscar un servei d’allotjament gestionat que pugui fer front a molts dels aspectes tècnics perquè no hagueu de fer-ho. El resultat és que obté el benefici d’un host dedicat sense haver d’adquirir tots els coneixements tècnics.

Preguntes freqüents sobre allotjament

Quina diferència hi ha entre l’allotjament compartit i l’allotjament dedicat?

L’allotjament compartit és un enfocament econòmic en què el vostre lloc web s’allotja al mateix servidor que nombrosos altres. Es tracta d’una plataforma perfectament acceptable per a molts llocs web, especialment aquells que no són especialment grans i que no esperen gran quantitat de trànsit. No obstant això, pot haver-hi problemes de seguretat relacionats amb l’allotjament compartit, i els llocs web més grans amb molt trànsit aviat podran superar les seves assignacions mensuals.

L’allotjament dedicat proporciona un servidor exclusiu per a un sol lloc web. Això tendeix a assegurar una millor fiabilitat, velocitat i seguretat. Tot i que és l’alternativa més cara, molts llocs web ocupats i en expansió requereixen els recursos que només poden obtenir d’un servidor dedicat.

Una de les preguntes que ens fem prou sovint és sobre allotjament web barat. Si busqueu un host amb descompte, però voleu un servidor dedicat, esteu buscant en un lloc equivocat.

Qui ha de triar allotjament dedicat?

L’ús d’un servidor dedicat es recomana per a administradors web sofisticats que estiguin còmodes per fer gran part del manteniment. A més, les empreses i altres organitzacions acostumen a permetre’s millor aquests serveis i, en molts casos, requereixen la qualitat dels serveis prestats per un servidor dedicat. L’allotjament gestionat pot fer possible que persones amb menys coneixements tècnics puguin aprofitar encara l’allotjament dedicat.

Si teniu un lloc web amb gran trànsit o utilitzeu aplicacions de comerç electrònic, és possible que la seguretat, la capacitat i la fiabilitat millorades d’un host dedicat sigui imprescindible.

Quins avantatges té l’hosting dedicat?

Si el vostre lloc web és gran i té molt trànsit, veureu avantatges de l’allotjament dedicat. Un dels avantatges principals és la seguretat millorada. Les vostres dades no estaran en risc perquè un altre lloc web es pirata.

Els llocs web que s’allotgen en servidors dedicats solen gaudir de més temps d’obtenció. Per tant, els vostres visitants poden confiar que el vostre lloc web estarà allà sempre que ho busquin.

Un dels principals avantatges d’un servidor dedicat és que el vostre lloc web es pot personalitzar per satisfer les vostres necessitats úniques. Teniu sempre una funcionalitat òptima.

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map