HostGator gjennomgang

Så her går vi, nok en runde med eksperter, velinformerte, velskrevne, morsom morsomme anmeldelser av webhosts i Australia, som kjærlig er brakt til deg av teamet her på Aussie Hosting.


Førstemann, HostGator.

La oss få en ting ut av veien først: HostGator has et skikkelig dumt navn.

Jeg mener, alligatorer er australske. Full poeng for nasjonalisme. Men ingen teknologiselskaper kalles ting som “HostGator” lenger. Og hva er det med den tåpelige blå og gule maskot? Alligatorer skal visstnok være gærne, ikke kosete. Hvorfor står han opp slik? Hvorfor er han blå?

Det hele er litt for søtt for meg. Jeg liker at tech-selskapene mine skal ha navnet som “Optima”, og at de utelukkende bruker smakfulle kremfarger. HostGators merkevare ser ut som om de sitter fast i 2005, og synes AskJeeves er ganske kul.

Deres tullete merkevare til side, Host Gator er faktisk en virkelig god webvert. De er raske, pålitelige og deres priser er super konkurransedyktige, i det minste for det australske markedet. Det beste av alt er at de ikke bruker det vanlige trikset med australske nettbaserte verter: å belaste deg ekstra for ting (som SSL) som burde være gratis i 2017.

Hva vi ser på

Som alle våre anmeldelser, kommer denne mest til å være basert på tall. Det høres kanskje kjedelig ut, men jeg lover deg at det å se på dataene er den desidert beste måten å vurdere webverter på.

Tross alt, hvis jeg baserte denne anmeldelsen bare på HostGators logo vil de ikke komme veldig bra ut. ��

Så her er hva jeg skal gjøre i denne anmeldelsen:

 • Ta en titt på HostGators oppetid, hastighet og pålitelighet. For dere som bare ikke kan vente på at de saftige tallene skal vises, er konklusjonen av denne delen at HostGator faktisk er ganske bra.
 • Så gjør vi noen flere tall, men denne gangen for å se på HostGators priser. Spolier: det er noe av det beste i Australia for øyeblikket.
 • På slutten vil jeg sammenligne HostGator med webvertene som vi bruker her på Aussie Hosting (hovedsakelig SiteGround) og se om det gir karakteren.

Men først …

Hvordan vi samlet inn dataene våre

 • Vel, vi vet mye om webhotell. Her kl Aussie Hosting, vi har jobbet med webverter og samlet inn data om dem i snart 10 år nå.

  I den tiden har vi bygd opp det vi liker å synes er det beste (det er absolutt den største) database på webhoteller i Australia. Du synes kanskje det er rart å være stolt av det (databasen min er større enn din!), men det er vi.

  Klikk her for å se vår live 24/7 sporing av HostGatorVi overvåker oppetid og nedetid på flere nettsteder for å få en bedre forståelse av ytelsen. 


 • bilde av live sporing av oppetid og nedetid på nettstedet


For denne gjennomgangen, alt jeg måtte gjøre var å se på databasen. Vi baserer alle våre vurderinger på disse dataene da vi synes det er den beste måten å forstå ytelse kontra løfte om.

Tallene

Nå for hovedretten. Jeg vil bare gi dem til deg, så de som vet hva de mener kan gjøre seg opp en mening.


 • Sydney
  • Oppetid – 98,6% 
  • Gjennomsnittlig lastetid – 1,912Ms 
 • Melbourne
  • Oppetid – 98,9% 
  • Gjennomsnittlig lastetid – 2,012Ms 
 • Canberra
  • Oppetid – 97,5% (oche!) 
  • Gjennomsnittlig lastetid – 2,182Ms 
 • Adelaide
  • Oppetid – 98,09% 
  • Gjennomsnittlig lastetid – 1,658Ms 

Disse tallene er ganske fine. Canberra er selvfølgelig litt lav, men da ligger Canberra litt bak i alt. 

Ingen krenkelser Canberra. ��

Hva betyr disse tallene??

Ååååå, jeg burde nok forklare at for de av dere som ikke bruker hele dagen på å se på webhotellstatistikk.

oppetid

bilde av nettstedets hastighet“Oppetid” er selvforklarende. Dette er prosentandelen av tiden som en webvert er “opp”. Som i, hvor lang tid deres servere er slått på, kjører og gir websider til kundene dine. Som i hvor lang tid nettstedet ditt er tilgjengelig. Har det?

EN god webhotellleverandør vil ha en oppetid på mer enn 98%En dårlig vil tilby mindre enn 97%. Når det gjelder webhotell, kan til og med 0,1-forskjell skape en enorm endring i omsetningen du genererer gjennom nettstedet ditt. Folk hater at nettsteder er nede, og hvis nettstedet ditt er frakoblet første gang de prøver og besøker, kommer de ikke tilbake.

Du kan se over at HostGator scorer ganske bra i denne forbindelse. Dette er faktisk noen av de beste oppetidsstatistikkene jeg har kommet over nylig, og de indikerer at HostGator har samlet det når det gjelder å vedlikeholde serverne deres..

Hastighet

“Speed” skal også være ganske lett å forstå. Men igjen, når man sammenligner webhotell, er det små forskjeller i hastighet som betyr noe. Forskning antyder at selv en forsinkelse på 1 sekund i lasting av sider vil bety at mange potensielle kunder klikker seg bort fra nettstedet ditt.

Igjen er HostGator blant de beste webvertene i Australia når det gjelder hastighet. Hvis nettstedet ditt er stort, og du vil inkludere fancy høyoppløsningsbilder overalt, er HostGator et godt valg.

Du skjønner, tallene er faktisk morsomme når du først har forstått dem!

Priser

Hvor mye koster den dumme alligatoren for de utmerkede hosting-tjenestene hans?

Vel, ikke så mye. Jeg antar at alligatorer ikke har mye behov for hard valuta likevel. Her er en oversikt over HostGators priser

hostgator-priser for Australia

Ugh. Du ser at nettstedet deres bruker de samme forferdelige fargene som alligatoren?

Men uansett, se forbi det blendende designet, så ser du at HostGator egentlig er ganske konkurransedyktig. Visst at den grunnleggende planen ikke kommer med SSL, men $ 6 i måneden for forretningsplanen deres er veldig bra.

En ting jeg vil merke seg er at jeg ikke synes det er verdt å gå til den grunnleggende planen med HostGator. Det er ok, og du vil fortsatt få en pålitelig og rask service, men antall ekstra funksjoner som er inkludert i de andre planene, for bare noen få dollar mer, gjør dem til mye bedre verdi.

Når vi ser på baby- og forretningsplanene, er HostGator bare nest etter SiteGround når det gjelder verdi. Godt gjort dem.

extras

Det beste med HostGator er imidlertid at de inkluderer en hel mengde ekstrautstyr som standard i alle planene sine. Å ta opp alle her vil ta evig tid, men gå til http://www.hostgator.com/shared-compare og ta en titt.

Tabeller som dette:

hostgator australia planer

Er et flott tegn. Du vet kanskje ikke hva Perl er (selv om min indre nerd oppfordrer deg til å finne ut av det), men ta det fra oss som vet: en webhotell som støtter så mange språk er sjelden. Det betyr også at HostGator tar seg selv på alvor, og tilbyr seriøs webhotell for seriøse mennesker.

Dette er hva du bør se etter.

SSL

bilde av SSL-beskyttet webside

Hvis du har lest noen av vurderingene våre (du burde virkelig, de er flotte), vil du merke at vi fortsetter mye om SSL. Dette fordi det er et reelt problem i Australia – noen vil kalle det en ulempe – når det gjelder SSL.

Opplegget fungerer slik. En webvert tilbyr ganske gjennomsnittlig hosting til en super billig pris, og tiltrekker seg en mengde kunder som kan registrere seg for årelange kontrakter. Imidlertid er planene så minimale at de samme kundene ender opp med å betale hundrevis av dollar i året ekstra for å få funksjoner som burde komme som standard. Og SSL-sertifikater er de verste.

Jeg er imidlertid glad for å si at det ikke er slike problemer med HostGator. Alle planene deres, bortsett fra de mest grunnleggende, har SSL som standard. Det er bra, fordi det betyr at jeg ikke trenger å fortsette med den vanlige løpningen om dette emnet.

Snakker med Hostgator Alligator-støtte

bilde av support for host gator chat
Noen andre mennesker prater

Et siste poeng. Kundeservicen hos HostGator er faktisk veldig bra. Jeg tror dette er fordi de ikke har mye å gjøre.

Jeg kaller dem ikke late, langt fra det. Men det ser ut til å være et mønster: verter med gode oppetider har gode kundeserviceavdelinger, fordi de ikke er oversvømmet med samtaler med noen få dager fordi serveren er nede.

Hvis du vet hvordan du vedlikeholder servere, er det mindre sannsynlig at de går ned, og du har mer tid til å svare på folk. Dette ser ut til å være tilfelle hos Host Gator.

Jeg kan tenke meg at alle på deres kundesenter er kledd ut som den blå og gule alligatoren. Men etter omfattende henvendelser kan jeg utelukkende bekrefte at de fleste av tiden ikke er det.

bilde av support for host gator chat
Noen andre mennesker prater

Et siste poeng. Kundeservicen hos HostGator er faktisk veldig bra. Jeg tror dette er fordi de ikke har mye å gjøre.

Jeg kaller dem ikke late, langt fra det. Men det ser ut til å være et mønster: verter med gode oppetider har gode kundeserviceavdelinger, fordi de ikke er oversvømmet med samtaler med noen få dager fordi serveren er nede.

Hvis du vet hvordan du vedlikeholder servere, er det mindre sannsynlig at de går ned, og du har mer tid til å svare på folk. Dette ser ut til å være tilfelle hos Host Gator.

Jeg kan tenke meg at alle på deres kundesenter er kledd ut som den blå og gule alligatoren. Men etter omfattende henvendelser kan jeg utelukkende bekrefte at de fleste av tiden ikke er det.

Alternativene

Det er et trist faktum at i denne delen av gjennomgangen er leserne mest desperate etter å vite hva alternativene er til den uhyggelige webhotellet jeg vurderer. Jeg tror ikke jeg er spesielt kynisk, faktisk er det bare at de fleste webverter i Australia suger.

Heldigvis, ikke HostGator. Det er noen få alternative verter som er like gode (og kanskje litt bedre) enn HostGator, men hvis du leter etter rask, billig og pålitelig webhotell, er alligatoren veien å gå.

Og hvis du etter alt jeg har sagt tenker på å bytte fra din egen web-vert, er det nå på tide å gjøre det. Jeg vil ikke jobbe med poenget, men å få en god webhotell kan virkelig forbedre salgssatsen, fortjenestemarginene, lykken din og din seksuelle styrke (siterer nødvendig).

Det vil også gi deg disse tingene:

Men bortsett fra det, så vi også en markant forbedring i noen av deres andre statistikker:

 1. En økning i klientens tidsbruk på nettstedet (folk liker raske nettsteder)
 2. En bedre Google-rangering (Google liker også raske nettsteder)
 3. Bedre oppetid, og
 4. Raskere belastningstid

Og selv om du sitter fast i en årelang kontrakt med en suget vert, bør du uansett vurdere å flytte nettstedet ditt. Webhotell i Australia har kommet langt de siste årene, og hvis du meldte deg på webhotellet ditt for noen år tilbake, kan du sannsynligvis få mye mer for pengene i dag.

HostGator er ganske bra, men la oss se på noen alternativer, i tilfelle du egentlig kan ikke mage å se det fargeskjemaet hver gang du logger inn på baksiden.

I sannhet er HostGator så bra at det egentlig bare er ett alternativ, og det er det vi bruker:

Hvor skal jeg begynne? SiteGround representerer fremtiden for australske webhotell, og de andre selskapene har fått en lang vei å gå før de tar igjen.

For de av dere som er interessert i tallene, tilbyr SiteGround den beste statistikken for alle webhotell i landet. De er ikke at mye bedre enn HostGators, men de er nærme.

Og som HostGator, også SiteGround tilbyr gratis SSL, og en hel rekke ekstra funksjoner som er nyttige hvis du driver med et uvanlig nettsted.

Den eneste ulempen med SiteGround er at de er en litt dyrere enn HostGator. Forskjellen mellom de to selskapene er imidlertid omtrent $ 1 i måneden, og hvis du er bekymret for at selskapet ditt kan trenge en mer drastisk endring enn bare å oppdatere webhotellet ditt.

Kort sagt, HostGator er en utmerket, moderne webhotell med en dum, utdatert maskot.

Hvis du leter etter en webhotell som er pålitelig, rask, og som tilbyr virkelig god kundestøtte i sjeldne tilfeller når noe går galt, kan du gjøre det mye verre enn å gå med HostGator.

Pluss at du kan forestille deg at serveringeniørene dine er kledd som alligatorer, noe som vil gjøre at dagen bare fly.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map