HostGator áttekintés

Tehát itt vagyunk, újabb szakértői, tájékozott, jól megírt, viccesen vicces vélemények ausztrál webes szellemekről, amelyeket az Aussie Hosting csapata szeretettel hozott neked.


Először fel, HostGator.

Nézzünk először egy dolgot az útból: HostGator has egy nagyon hülye név.

Úgy értem, hogy az aligátorok ausztráliak. Teljes pontok a nacionalizmusért. De a tech-cégeket már nem nevezik olyan dolgoknak, mint a „HostGator”. És mi van azzal a buta kék és sárga kabalával? Az aligátoroknak vadnak kell lenniük, nem ennivalónak. Miért áll fel ilyen? Miért kék??

Ez egy kicsit túl aranyos számomra. Szeretem, hogy a tech-cégeim olyan névvel rendelkezzenek, mint „Optima”, és kizárólag az ízléses krémszíneket használják. A HostGator márkaneve úgy néz ki, mintha elakadtak 2005-ben, és azt gondolják, hogy az AskJeeves nagyon jó.

Buta márkájuk félre, A Host Gator valóban egy nagyon jó internetes házigazda. Gyorsak, megbízhatóak és megvannak az árak szuper versenyképesek, legalább az ausztrál piacon. A legjobb az, hogy nem használják a szokásos költségvetési ausztrál internetes házigazdák trükkjét: külön díjat számítanak fel Önnek a cuccért (például SSL-hez), amelynek 2017-ben ingyenesnek kell lennie..

Amit mi nézünk

Mint minden véleményünk, ez is többnyire számokon alapul. Talán unalmasnak hangzik, de megígérem, hogy az adatok áttekintése messze a legjobb módszer a webgazda felmérésére.

Végül is, ha ezt az áttekintést alapozom éppen a HostGator logóján nem fognak jól megjelenni. ��

Tehát itt dolgozom ebben az áttekintésben:

 • Vessen egy pillantást a HostGator üzemidejére, sebességére és megbízhatóságára. Azoknak, akik csak nem tudják várni a lédús számok megjelenését, ennek a szakasznak a következtetése az, hogy a HostGator valóban nagyon jó.
 • Akkor még néhány számot megcsinálunk, de ezúttal a HostGator árképzésének megtekintésére. Spolier: ez a legjobbak Ausztráliában jelenleg.
 • A végén összehasonlítom a HostGator-ot az internetes házigazdákkal, amelyeket itt használunk az Aussie Hosting-ban (főleg a SiteGround), és megnézem, hogy ez teszi-e a besorolást.

De először …

Hogyan gyűjtöttük az adatokat

 • Ööö, nos … tudunk rengeteg web hostingról. Itt a Aussie tárhely, már majdnem 10 éve dolgozunk együtt webes hostokkal, és gyűjtünk rájuk vonatkozó adatokat.

  Ebben az időben felépítettük azt, amit a legjobban szeretünk gondolni (minden bizonnyal a legnagyobb) Ausztrália internetes házigazdáinak adatbázisa. Gondolod, hogy furcsa büszke lenni erre (az adatbázisom nagyobb, mint a tiéd!), de mi vagyunk.

  Kattintson ide nézze meg a HostGator élő, 24 órás, hétköznapi követésétA teljesítmény jobb megértése érdekében több webhelyen figyeljük az üzemidőket és az állásidőket. 


 • kép a weboldal működési és leállási idejének élő követéséről


Ehhez a felülvizsgálathoz csak annyit kellett tennem, hogy megnézem az adatbázist. Az összes véleményünket ezekre az adatokra alapozzuk, mivel azt találjuk, hogy ez a legjobb módszer a teljesítmény és az ígéretek megértésére.

A számok

Most a főételre. Csak nektek adom őket, így azok, akik tudják, mit értenek, maguk dönthetnek el.


 • Sydney
  • Uptime – 98,6% 
  • Átlagos városi idő – 1,912Ms 
 • Melbourne
  • Uptime – 98,9% 
  • Átlagos városi idő – 2,012Ms 
 • Canberra
  • Uptime – 97,5% (jaj!) 
  • Átlagos városi idő – 2,182Ms 
 • Adelaide
  • Uptime – 98.09% 
  • Átlagos városi idő – 1,658Ms 

Ezek a számok nagyon kedvesek. Canberra természetesen egy kicsit alacsony, de Canberra mindenben kissé elmarad. 

Nincs bűncselekmény Canberra. ��

Mit jelent ezek a számok??

Ó, igen, ezt valószínűleg el kell magyaráznom azoknak közületek, akik az egész napot nem töltenek web hosting statisztikákon.

üzemidő

kép a weboldal sebességérőlAz „Uptime” magától értetődő. Ez egy százalékban kifejezi az időt, amikor egy webgazda fel van állítva. Hasonlóan a szerver bekapcsolásának, futtatásának és weblapok eljuttatásának idejéhez az ügyfelek számára. A webhely elérhető időtartamához hasonlóan. Megvan?

A jó webtárhely-szolgáltató több mint 98% -os rendelkezésre állással rendelkezikEgy rossz 97% -nál kevesebbet fog kínálni. A webtárhelyről még a .1 különbség is óriási változást okozhat a webhelyén generált eladások mennyiségében. Az emberek utálják, hogy a webhelyek nem működnek, és ha webhelye offline állapotban van az első alkalommal, amikor megpróbálják meglátogatni, akkor nem térnek vissza.

Fent láthatja, hogy a HostGator ebben a tekintetben nagyon jól szerepel. Valójában ezek a leginkább a legfrissebb statisztikák, amelyekkel a közelmúltban találkoztam, és azt jelzik, hogy a HostGator összeállt a kiszolgálóik karbantartásával kapcsolatban..

Sebesség

A „sebességnek” szintén nagyon könnyen érthetőnek kell lennie. De ismét, összehasonlítva a webgazdagépeket, a sebesség kis különbségei tényleg számítanak. A kutatások azt sugallják, hogy még az oldal betöltésének akár egy másodperces késése azt is jelenti, hogy sok potenciális ügyfél kattintással távolítja el az Ön webhelyét.

A HostGator ismét Ausztrália legjobb webtárhelyei közé tartozik a sebesség szempontjából. Ha nagy a webhelyed, és mindenütt kedves képket szeretne felvenni, a HostGator remek választás.

Látja, a számok valóban szórakoztatók, miután megértetted őket!

Árazás

Mennyit fizet az a buta aligátor kitűnő hosting szolgáltatásaiért?

Nos, nem annyira. Azt hiszem, az aligátoroknak egyébként nincs nagy szükségük a kemény valutára. Itt egy bontás A HostGator árképzése

hostgator árképzés Ausztráliában

Huh. Látja, hogy webhelyük ugyanolyan szörnyű színeket használ, mint az aligátor?

De különben is, nézzen át a ragyogó tervezésen, és látni fogja, hogy a HostGator valóban nagyon versenyképes. Persze, hogy az alapterv nem érkezik az SSL-hez, de havi 6 dollár az üzleti tervükhöz igazán jó.

Egy dolog, amit megjegyeznék, nem hiszem, hogy érdemes az alaptervet a HostGatornál folytatni. Ez rendben van, és továbbra is megbízható és gyors szolgáltatást fog kapni, de a többi tervbe beépített kiegészítő szolgáltatások száma, csupán néhány dollárért, sokkal jobb értéket képvisel..

Valójában, amikor a baba- és üzleti terveket vesszük figyelembe, a HostGator érték szempontjából csak a SiteGround-nél a második helyen áll. Jól csinálták őket.

Extrák

A talán a legjobb dolog a HostGatornál, hogy a tervekbe rengeteg extrát tartalmaznak. Az összes felsorolása örökké tart, de megy http://www.hostgator.com/shared-compare és vessünk egy pillantást.

Ilyen táblák:

a hostgator Ausztrália tervei

Nagyszerű jel. Lehet, hogy nem tudja, mi a Perl (bár a belső gekém arra szólít fel, hogy derítse ki), de vedd el tőlünk azoktól, akik tudják: ritka az ilyen sok nyelvet támogató webhely. Ez azt is jelenti, hogy a HostGator komolyan veszi magát, és komoly webtárhelyet kínál komoly emberek számára.

Ez az, amit kell keresnie.

SSL

kép az SSL védett webhelyről

Ha elolvasta néhány véleményünket (igazán kellene, nagyszerűek), akkor észreveszi, hogy sokat folytatunk az SSL-ről. Ennek oka az, hogy Ausztráliában van egy igazi probléma – egyesek ezt összefüggésnek hívják -, amikor az SSL-re vonatkozik.

A rendszer így működik. Egy internetes házigazda nagyon átlagos árasztást kínál szuper olcsó áron, és sok ügyfelet vonz az éves szerződések megkötésére. A tervek azonban annyira minimálisak, hogy ugyanazok az ügyfelek évente több száz dollárt fizetnek külön, hogy megszerezzék a szabványos funkciókat. És az SSL tanúsítványok a legrosszbak.

Örülök, hogy elmondhatom, hogy a HostGatornál nincsenek ilyen problémák. Az összes terv, a legalapvetőbb kivételével, az SSL alapértelmezett része. Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem kell folytatnom a szokásos hangszeremet ebben a témában.

Beszélgetés a Hostgator aligátor támogatással

kép a fogadó gator csevegési támogatásról
Mások beszélgetnek

Egy utolsó pont. A HostGator ügyfélszolgálata valóban nagyon jó. Azt hiszem, azért van, mert nincs sok tennivalójuk.

Nem hívom őket lustanak, messze tőle. De úgy tűnik, hogy mintázat: a jó üzemidővel rendelkező házigazdák jó ügyfélszolgálati osztályokkal rendelkeznek, mert néhány naponta nem kerülnek felhívásokra, mert a szerver nem működik.

Ha tudja, hogyan kell karbantartani a kiszolgálókat, kevésbé valószínű, hogy lemennek, és több idő áll rendelkezésére, hogy válaszoljon az emberekre. Úgy tűnik, hogy ez a helyzet a Host Gator esetében.

Szeretném elképzelni, hogy a telefonos ügyfélszolgálatukban mindenki kék és sárga aligátorként van öltözve. Átfogó vizsgálatok után azonban kizárólag megerősíthetem, hogy általában nem az.

kép a fogadó gator csevegési támogatásról
Mások beszélgetnek

Egy utolsó pont. A HostGator ügyfélszolgálata valóban nagyon jó. Azt hiszem, azért van, mert nincs sok tennivalójuk.

Nem hívom őket lustanak, messze tőle. De úgy tűnik, hogy mintázat: a jó üzemidővel rendelkező házigazdák jó ügyfélszolgálati osztályokkal rendelkeznek, mert néhány naponta nem kerülnek felhívásokra, mert a szerver nem működik.

Ha tudja, hogyan kell karbantartani a kiszolgálókat, kevésbé valószínű, hogy lemennek, és több idő áll rendelkezésére, hogy válaszoljon az emberekre. Úgy tűnik, hogy ez a helyzet a Host Gator esetében.

Szeretném elképzelni, hogy a telefonos ügyfélszolgálatukban mindenki kék és sárga aligátorként van öltözve. Átfogó vizsgálatok után azonban kizárólag megerősíthetem, hogy általában nem az.

Az alternatívák

Szomorú tény, hogy a beszámoló e szakaszában az olvasók legtöbbször kétségbeesetten tudják, milyen alternatívák vannak bármely átgondolt internetes házigazda számára, amelyet áttekintek. Nem hiszem, hogy különösen cinikus vagyok, valójában csak az, hogy ausztráliai legtöbb internetes házigazda szop.

Szerencsére a HostGator nem. Van néhány alternatív webhely, amely ugyanolyan jó (és talán egy kicsit jobb is), mint a HostGator, de ha gyors, olcsó, megbízható webtárhelyet keres, akkor az aligátor lehet az út.

És ha mindazok után, amiket mondtam, gondolkodni akarsz a csereről a saját internetes gazdáddal, akkor itt az ideje. Nem akarok erőltetni a dolgot, de egy jó internetes házigazda megszerzése valóban javíthatja értékesítési arányát, haszonkulcsát, boldogságát és szexuális képességét (idézés szükséges).

Ez a következőket is megadja neked:

Ettől eltekintve, más statisztikáikban is jelentős javulást tapasztaltunk:

 1. Növekszik az ügyfél által a webhely böngészésében eltöltött idő (az emberek szeretik a gyors webhelyeket)
 2. Jobb a Google rangsorolása (a Google szintén szereti a gyors webhelyeket)
 3. Jobb Uptime, és
 4. Gyorsabb töltési idő

És még ha egy éven át tartó szerződést is ragaszkodsz egy szuper gazdagéphez, mindenképpen érdemes megfontolnia webhelyének áthelyezését. A web hosting Ausztráliában hosszú utat tett meg az utóbbi években, és ha néhány évvel ezelőtt feliratkozott a web hostra, ma valószínűleg sokkal többet kereshet pénzéből.

A HostGator nagyon jó, de vessünk egy pillantást néhány alternatívára, csak arra az esetre, ha ön igazán nem gyomorban látni ezt a színsémát minden alkalommal, amikor bejelentkezik a háttérbe.

Valójában a HostGator olyan jók, hogy valóban csak egy alternatíva létezik, és ezt használjuk:

Nos, hol kezdjem? A SiteGround az ausztrál web hosting jövőjét képviseli, és a többi cégnek még hosszú utat kell megtennie, mielőtt felzárkózna.

Azok számára, akiket érdekel a szám, a SiteGround az ország bármely internetes házigazdájának legjobb statisztikáit kínálja. Ezek nem hogy sokkal jobb, mint a HostGators, de közel állnak egymáshoz.

És mint a HostGator, a SiteGround is ingyenes SSL-t kínálnak, és egy sor extra funkció, amelyek hasznosak, ha szokatlan webhelyet működtet.

A SiteGround egyetlen hátránya, hogy ők a kis drágább, mint a HostGator. A két vállalat közötti különbség azonban havonta körülbelül 1 dollár, és ha aggódik amiatt, hogy a vállalkozásnak drasztikusabb változásra lehet szüksége, mint pusztán az internetes host frissítésére..

Röviden: a HostGator kiváló, modern webgazda, hülye, elavult kabalával.

Ha megbízható, gyors és igazán jó ügyfélszolgálatot nyújtó webhelyet keres azon ritka alkalmakkor, amikor valami rosszra fordul, akkor sokkal rosszabb is lehet, mint a HostGator használatával..

Ezenkívül el kell képzelnie a szervermérnökeket, akik aligátorokba öltözve vannak, és ez a nap csak elindul.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector