HostGator anmeldelse

Så her går vi, endnu en runde ekspert, velinformerede, velskrevne, sjove sjove anmeldelser af webhosts i Australien, kærligt bragt til dig af teamet her på Aussie Hosting.


Først op, HostGator.

Lad os få en ting ud af vejen først: HostGator has et rigtig dumt navn.

Jeg mener, alligatorer er australske. Fuld point for nationalisme. Men ingen tech-virksomheder kaldes mere som “HostGator”. Og hvad er der med den fjollede blå og gule maskot? Alligatorer antages at være voldelige og ikke koselige. Hvorfor står han sådan op? Hvorfor er han blå?

Det er alt for sødt for mig. Jeg kan godt lide, at mine tech-virksomheder skal have navnet som “Optima”, og at de udelukkende bruger smagfulde creme-nuancer. HostGators branding ser ud som om de sidder fast i 2005 og synes, at AskJeeves er ret cool.

Deres fjollede branding til side, Host Gator er faktisk en rigtig god webhost. De er hurtige, pålidelige og deres priser er super konkurrencedygtige, i det mindste for det australske marked. Det bedste af alt er, at de ikke bruger det normale trick med australske webhoteller: opkræver dig ekstra for ting (som SSL), der skal være gratis i 2017.

Hvad vi ser på

Som alle vores anmeldelser, vil denne mest blive baseret på tal. Det lyder måske kedeligt, men jeg lover dig, at det at se på dataene er langt den bedste måde at vurdere webhosts på.

Når alt kommer til alt, hvis jeg baserede denne anmeldelse lige på HostGators logo kommer de ikke godt ud. ��

Så her er hvad jeg vil gøre i denne anmeldelse:

 • Se på HostGators oppetid, hastighed og pålidelighed. For dem af jer, der bare ikke kan vente til de saftige tal vises, er konklusionen af ​​dette afsnit, at HostGator faktisk er ret gode.
 • Så gør vi nogle flere numre, men denne gang for at se på HostGators priser. Spolier: det er noget af det bedste i Australien i øjeblikket.
 • Til sidst vil jeg sammenligne HostGator med de webhosts, vi bruger her på Aussie Hosting (hovedsageligt SiteGround) og se, om det giver karakteren.

Men først …

Hvordan vi indsamlede vores data

 • Um, ja … vi ved masser af webhosting. Her kl Aussie Hosting, vi har arbejdet med webhost og samlet data om dem i næsten 10 år nu.

  I den tid har vi opbygget det, vi gerne synes, er det bedste (det er bestemt den største) database på webhost i Australien. Du synes måske det er underligt at være stolt over det (min database er større end din!), men det er vi også.

  Klik her for at se vores live 24/7 sporing af HostGatorVi overvåger oppetid og nedetid på tværs af flere websteder for at få en bedre forståelse af ydeevnen. 


 • billede af live tracking af webstids oppetid og nedetid


Til denne gennemgang var alt, hvad jeg skulle gøre, at se på databasen. Vi baserer alle vores anmeldelser på disse data, da vi finder, at det er den bedste måde at forstå ydelse kontra løfte på.

Tallene

Nu til hovedretten. Jeg giver dem bare dem, så de, der ved, hvad de mener, kan sammensætte deres eget sind.


 • Sydney
  • Uptime – 98,6% 
  • Gennemsnitlig belastningstid – 1,912Ms 
 • Melbourne
  • Uptime – 98,9% 
  • Gennemsnitlig belastningstid – 2,012Ms 
 • Canberra
  • Uptime – 97,5% (ouch!) 
  • Gennemsnitlig belastningstid – 2,182Ms 
 • Adelaide
  • Uptime – 98,09% 
  • Gennemsnitlig belastningstid – 1,658Ms 

Disse tal er temmelig pæne. Canberra er selvfølgelig lidt lav, men så er Canberra lidt bagud i alt. 

Ingen overtrædelse Canberra. ��

Hvad betyder disse tal??

Åh yeh, jeg burde sandsynligvis forklare det for dem af jer, der ikke bruger hele dagen på at se på webhostingstatistikker.

Uptime

billede af webstedets hastighed“Uptime” er selvforklarende. Dette er procentdelen af ​​den tid, en webhost er “op”. Som i, hvor lang tid deres servere er tændt, kører og leverer websider til dine kunder. Som i den tid, dit websted er tilgængeligt. Forstået?

EN god web-hosting-udbyder vil have en oppetid på mere end 98%En dårlig en vil tilbyde mindre end 97%. Når det kommer til webhosting, kan endda en .1 forskel skabe en enorm ændring i det mængde salg, du genererer via dit websted. Folk hader, at sider er nede, og hvis dit websted er offline, første gang de prøver og besøger, kommer de ikke tilbage.

Du kan se ovenfor, at HostGator scorer temmelig godt i denne forbindelse. Dette er faktisk nogle af de bedste oppetidsstatistikker, jeg har fundet for nylig, og de viser, at HostGator har samlet det, når det gælder vedligeholdelse af deres servere.

Hastighed

“Hastighed” skal også være ret let at forstå. Men igen, når man sammenligner webhost, betyder små forskelle i hastighed virkelig noget. Forskning antyder, at selv en forsinkelse på 1 sekund i indlæsning af sider vil betyde, at mange potentielle kunder klikker væk fra dit websted.

Igen er HostGator blandt de bedste webhost i Australien, når det kommer til hastighed. Hvis dit websted er stort, og du vil inkludere smarte hi-res-billeder overalt, er HostGator et godt valg.

Ser du, tallene er faktisk sjove, når du først har forstået dem!

Prisfastsættelse

Hvor meget koster den dumme alligator for hans fremragende hosting-tjenester?

Ikke så meget. Jeg antager, at alligatorer ikke har meget behov for hård valuta alligevel. Her er en oversigt over HostGators priser

hostgator-prisfastsættelse for Australien

UH. Du ser, at deres websted bruger de samme forfærdelige farver som alligatoren?

Men uanset, kig forbi det blændende design, så ser du, at HostGator virkelig er ret konkurrencedygtig. Sikker på, at basisplanen ikke leveres med SSL, men $ 6 om måneden for deres forretningsplan er virkelig god.

En ting, jeg vil bemærke, er, at jeg ikke synes, det er værd at gå til den grundlæggende plan med HostGator. Det er ok, og du vil stadig få en pålidelig og hurtig service, men antallet af ekstra funktioner inkluderet i de andre planer, for kun et par dollars mere, gør dem meget bedre værdi.

Faktisk, når vi ser på baby- og forretningsplanerne, er HostGator kun anden for SiteGround med hensyn til værdi. Godt klaret dem.

Ekstra

Det bedste ved HostGator er dog måske, at de inkluderer en hel masse ekstra som standard i alle deres planer. Det ville tage evigt at liste dem alle her, men gå til http://www.hostgator.com/shared-compare og kig.

Tabeller som dette:

hostgator australia planer

Er et godt tegn. Du ved muligvis ikke, hvad Perl er (selvom min indre nørd opfordrer dig til at finde ud af), men tag det fra dem af os, der ved: en webhost, der understøtter så mange sprog, er sjældent. Det betyder også, at HostGator tager sig selv alvorligt og tilbyder seriøs webhosting for seriøse mennesker.

Dette skal du være på udkig efter.

SSL

billede af SSL-beskyttet websted

Hvis du har læst et par af vores anmeldelser (du burde virkelig, de er fantastiske), vil du bemærke, at vi fortsætter med SSL meget. Dette skyldes, at der er et reelt problem i Australien – nogle vil kalde det en ulempe – når det kommer til SSL.

Ordningen fungerer sådan. En webhost tilbyder temmelig gennemsnitlig hosting til en super billig pris og tiltrækker en masse kunder til at tilmelde sig år lange kontrakter. Imidlertid er planerne så minimale, at de samme kunder ender med at betale hundreder af dollars om året ekstra for at få funktioner, der skulle komme som standard. Og SSL-certifikater er de værste.

Jeg er dog glad for at kunne sige, at der ikke er sådanne problemer med HostGator. Alle deres planer, bortset fra de mest basale, leveres med SSL som standard. Det er godt, fordi det betyder, at jeg ikke behøver at gå på min sædvanlige løbetid om dette emne.

At tale med Hostgator Alligator-support

billede af support for host gator chat
Nogle andre mennesker chatter

Et sidste punkt. Kundeservicen hos HostGator er faktisk rigtig god. Jeg tror, ​​det er fordi de ikke har meget at gøre.

Jeg kalder dem ikke dovne, langt fra det. Men det ser ud til at være et mønster: værter med gode oppetider har gode kundeserviceafdelinger, fordi de ikke er oversvømmet med opkald hvert par dage, fordi serveren er nede.

Hvis du ved, hvordan du vedligeholder servere, er det mindre sandsynligt, at de går ned, og du har mere tid til at svare på folk. Dette synes at være tilfældet hos Host Gator.

Jeg kan godt forestille mig, at alle i deres callcenter er klædt ud som den blå og gule alligator. Men efter omfattende undersøgelser kan jeg udelukkende bekræfte, at det for det meste ikke er tilfældet.

billede af support for host gator chat
Nogle andre mennesker chatter

Et sidste punkt. Kundeservicen hos HostGator er faktisk rigtig god. Jeg tror, ​​det er fordi de ikke har meget at gøre.

Jeg kalder dem ikke dovne, langt fra det. Men det ser ud til at være et mønster: værter med gode oppetider har gode kundeserviceafdelinger, fordi de ikke er oversvømmet med opkald hvert par dage, fordi serveren er nede.

Hvis du ved, hvordan du vedligeholder servere, er det mindre sandsynligt, at de går ned, og du har mere tid til at svare på folk. Dette synes at være tilfældet hos Host Gator.

Jeg kan godt forestille mig, at alle i deres callcenter er klædt ud som den blå og gule alligator. Men efter omfattende undersøgelser kan jeg udelukkende bekræfte, at det for det meste ikke er tilfældet.

Alternativerne

Det er en trist kendsgerning, at læserne ved dette afsnit af gennemgangen oftest er desperate efter at vide, hvad alternativerne er til den uhyggelige webhost, jeg gennemgår. Jeg tror ikke, at jeg er særlig kynisk, faktisk er det bare, at de fleste webhoste i Australien sutter.

Heldigvis gør HostGator det ikke. Der er et par alternative webhosts, der er lige så gode (og måske lidt bedre) end HostGator, men hvis du leder efter hurtig, billig, pålidelig webhosting, er alligatoren vejen at gå.

Og hvis du alt efter hvad jeg har sagt overvejer at bytte fra din egen webhost, er det nu tid til at gøre det. Jeg vil ikke arbejde på dette punkt, men at få en god webhost kan virkelig forbedre din salgsprocent, din fortjenstmargen, din lykke og din seksuelle styrke (citation er nødvendig).

Det vil også give dig disse ting:

Men bortset fra det så vi også en markant forbedring af nogle af deres andre statistikker:

 1. En stigning i klientens brugte tid på at gennemse webstedet (folk kan lide hurtige websteder)
 2. En bedre Google-placering (Google kan også godt lide hurtige websteder)
 3. Bedre oppetid, og
 4. Hurtigere belastningstider

Og selvom du sidder fast i en årelang kontrakt med en suget vært, skal du alligevel overveje at flytte dit websted. Webhosting i Australien er nået langt i de senere år, og hvis du tilmeldte dig din webhost for et par år tilbage, kan du sandsynligvis få meget mere for dine penge i dag.

HostGator er ret gode, men lad os se på nogle alternativer, bare i tilfælde af at du virkelig kan ikke se, at farveskemaet er hver gang, du logger ind på din bagenden.

I sandhed er HostGator så gode, at der virkelig kun er et alternativ, og det er det, vi bruger:

Hvor skal man begynde? SiteGround repræsenterer fremtiden for australsk webhosting, og de andre virksomheder har fået en lang vej at gå, før de indhenter det.

For dem af jer, der er interesseret i antallet, tilbyder SiteGround de bedste statistikker over enhver webhost i landet. De er ikke at meget bedre end HostGators, men de er tæt på.

Og ligesom HostGator, SiteGround også tilbyder gratis SSL, og en hel række ekstra funktioner, der er nyttige, hvis du kører et usædvanligt sted.

Den eneste ulempe ved SiteGround er, at de er en lille dyrere end HostGator. Forskellen mellem de to virksomheder er imidlertid omkring $ 1 om måneden, og hvis du er bekymret for, at din virksomhed muligvis har brug for en mere drastisk ændring end bare at opdatere din webhost.

Kort sagt, HostGator er en fremragende, moderne webhost med en dum, forældet maskot.

Hvis du leder efter en webhost, der er pålidelig, hurtig, og som tilbyder rigtig god kundesupport ved den sjældne lejlighed, når noget går galt, kan du gøre det meget værre end at gå med HostGator.

Plus du kan forestille dig, at dine serveringeniører er klædt ud som alligatorer, hvilket får dagen til at flyve forbi.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector