Indítson el egy termék WordPress webhelyét

Manapság a legtöbb ember inkább az interneten vásárolja meg cuccát, ahelyett, hogy egy helyi boltba látogatna. Az Egyesült Államokban 2016-ban a lakosság kb. 80% -a vásárolt online módon. Ha be akar lépni az e-kereskedelembe, akkor be kell állítania egy elegáns weboldalt a termék bemutatására. Ez minden bizonnyal növeli annak esélyét, hogy több célcsoportot elérjen, és értékesítésre alakítsa őket.


Még akkor is, ha eladja termékét az Amazon-ban és az eBay-ben, a hivatalos weboldallal való birtoklás teszi a különbséget. Nagyobb mértékben, ha csak egy termékkel rendelkezik, azonnal rögzítse a reflektorfényt, és tegyen rá egy „gyűrűt” rá, amikor e-kereskedelemmel foglalkozik..

Mi az egyetlen termék webhely és hogyan működik??

Vakon nyilvánvaló, hogy az egy termékkel foglalkozó webhely olyan webhely, amely csak egy terméket értékesít. És nincs árnyék kétség hogy egy termék helyének felépítése rendkívül igénytelen ahhoz képest, amely több száz terméket forgalmaz.

Igen, minél több termék van, annál nagyobb az átalakulás esélye. Tehát a legfontosabb az, hogy megtalálja azt az egy terméket, amely sok pénzt kereshet Önnek. Gondolj a Dropboxra, az Uberre, az Asanára és az Evernote-ra. Ez csak néhány az egyetlen olyan termék webhelyen, amely profitot jelent.

Fontos azonban megjegyezni, hogy nem hozhat létre egyetlen termékboltot minden helyzetben. Ha van digitális terméke, akkor öröm az egyedi termékbolt, mert ez nem igényel szállítási vagy gyártási költségeket. Egy másik lehet egy erős márkával rendelkező termék vagy egy adott rést megcélzó termék.

És természetesen, ha növelni szeretné az átalakítást és az értékesítést, akkor az egyetlen termék webhelyének szolid szilárd példányt, kiváló minőségű képeket és egyértelmű cselekvésre ösztönzőt kell tartalmaznia..

Az egy termékkel foglalkozó weboldal legfontosabb jellemzői

Tehát mi készít egyetlen termék-webhelyet?

A termék összefoglalása a hajtás fölött

A webhely legfontosabb része a weboldal fenti hajtása vagy felső fele. Ahol a látogatók böngészési idejük nagy részét, mintegy 80% -át töltenek. Tehát azonnal fel kell hívnia a látogató figyelmét azáltal, hogy összefoglalja termékét a hajtás felett.

Válaszoljon a Miért

Ha a termék nem minden tekintetben egyedülálló, és tudja, hogy rengeteg versenytársa van, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy miért érdemes megvásárolni a terméket más márkákhoz képest..

Ne nyúljon túl

Tartsa honlapját egyszerűen, és ne kerülje túl sok információval a látogatókat. Felvehet egy gombot a „További információ” elemhez, és átirányíthatja őket a szolgáltatások oldalára.

Ajánlat vételi lehetőségek

Ha a terméket más platformokra, például az Amazonra vagy az eBay-re értékesíti, akkor lépjen tovább, és adja hozzá a webhelyén található hivatkozásokat. Ez lehetőséget ad a vásárlóknak arra, hogy hol vásárolják meg a terméket.

Az egyetlen termék WordPress webhelyének létrehozásának lépései

1. Döntsön egy webgazda tervről és telepítse a WordPress programot

Ha még nem rendelkezik web hosting szolgáltatóval, akkor válassza azt, amely kivételesen jó teljesítményt és ügyfélszolgálatot nyújt. Ajánlom a SiteGround-t mivel kiváló minőségű, gyors és biztonságos tárhely-megoldásokat kínál. Mi is írtunk a megfizethető webtárhely itt.

A SiteGround három tervet kínál, amelyek havonta 3,95 dollárra indulnak egyetlen webhelyen 10 GB-os webhelyen, 5,95 USD-en havonta korlátlan webhelyeknél, 20 GB-os webtartalommal, és 11,95 USD-en havi korlátlan webhelyeken, 30 GB-os webhelyen..

Mindezen tervekhez egy ingyenes kattintással és telepítéssel jár a WordPress, ahol nem kell aggódnia, hogy manuálisan telepítse a WordPress webhelyét. A SiteGround már gondoskodik róla.

Látogasson el a SiteGround oldalra

2. Válasszon egy WordPress témát

Amikor kiválasztja az egyedi termék webhelyének tökéletes témáját, vegye figyelembe azt, amely gyors, könnyű és rendkívül testreszabható. Az Astra téma nagyon ajánlott, mivel több mint 300 000 webhely használja ezt a témát.

Amellett, hogy gyors és könnyű, az Astra erőteljes tervezési lehetőségekkel is rendelkezik, amelyeket beállíthat webhelye vonzóbbá tétele érdekében. Kezelheti webhelyének tárolóit, beleértve a fejlécet, a hozzászólásokat, az egyoldalas oldalakat és a blogokat.

Ráadásul teljesen kompatibilis a WooCommerce-lal, valamint a legnépszerűbb oldalépítőkkel, mint például az Elementor, Brizy, Beaver Builder, Thrive Architect, Divi és Gutenberg.

Ha további tervezési lehetőségeket és szolgáltatásokat szeretne, frissítsen a Pro verzióra, amely 59 USD-tól kezdődik.

Telepítéssel választhat az importálásra kész webhelyek közül is Az Astra kezdőhelyei. Vannak sablonok, amelyek elérhetők és testreszabhatóak az Elementor, a Beaver Builder, a Gutenberg és a Brizy számára.

Látogassa meg az Astra-t

3. Testreszabhatja weboldalát egy oldalkészítővel

Ha nem foglalkozik a kódolással, és csak egy kezdõ webhelyet készít, akkor Nagyon javaslom egy olyan oldalépítő használatát, mint például az Elementor. Ez az oldalkészítő lehetőséget ad arra, hogy ellenőrizze webhelye minden elemét, és megtervezze őket az Ön preferenciája vagy márkaneve szerint.

Ez egy drag-and-drop funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szerkesztést és az élő tervezést. Gyors és intuitív. Akár több mint száz előre elkészített sablon és blokk közül választhat.

Az Elementor egy ingyenes plugin. De ha fejlettebb tervezési szolgáltatásokra van szüksége, akkor igénybe veheti Pro verzióját, amely évente 49 dollárral kezdődik egyetlen webhelyen.

Látogasson el az Elementor oldalára

4. Telepítse és állítsa be a WooCommerce alkalmazást

Az e-kereskedelem funkcionalitása nincs csomagolva a WordPress natív funkcionalitásaiba. Így, telepítenie kellene a WooCommerce szoftvert ha szeretné kezelni a termék műveleteit és feldolgozni a kifizetéseket.

A WooCommerce egy nyílt forrású e-kereskedelmi megoldás, amely lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt online áruházat hozzon létre. A WooCommerce segítségével PayPal, Stripe, hitelkártya és más alternatívák segítségével feldolgozhatja a fizetéseket.

A WooCommerce-t integrálhatja a MailChimp-rel is, mint e-mail marketing szolgáltatásba, a Google Analyticsbe és a Facebookba. Van egy központi áruház-irányítópult is, ahol áttekintheti a fő mutatókat, a termék elérhetőségét és egyebeket.

Miután telepítette és aktiválta a WooCommerce szoftvert, a konfigurációs varázslóval konfigurálhatja a beállításokat. Ezzel beállíthatja üzletét, változó termékbeállítások, fizetési átjáró beállításai, szállítási lehetőségek és egyéb ajánlott szolgáltatások.

Látogasson el a WooCommerce oldalra

5. Adja hozzá termékét

Lépjen a Termékek elemre, majd az Új hozzáadása elemre. Kezdje el kitölteni az összes szükséges mezőt a termékkel kapcsolatos összes információval. Mivel ez egy termék, ügyeljen arra, hogy vonzóbbnak tűnjön, hogy több jó megjelenést biztosítson a látogatók számára. Érdemes lehet több kiváló minőségű termékképet feltölteni különböző szögekből és variációkból.

A termékadatlap a termékoldal alatt lehetővé teszi az árképzés, a szállítási részletek, a készlet és az egyéb lehetőségek meghatározását. Amennyire csak lehetséges, tegye részletesebbé és tegye egyértelművé a termék példányát a megcélzott ügyfelek számára.

Előfordulhat, hogy testreszabja a termékoldalt, hogy ez jól néz ki, és kipróbálhassa a tartalom és a forma különböző variációit.

6. A CartFlows beállítása

Most, hogy a terméket könnyen és gyorsan eladhassa, létre kell hoznia egy értékesítési csatornát. A többletcsatornák segítenek több potenciális ügyfelet létrehozni, több látogatót vonzhatnak vásárlóiként és növelik az értékesítést. Tehát a WooCommerce lehet jó, de nem elég erre hagyni. Szüksége van egy pluginre a segítséghez hozzon létre egy értékesítési csatornát biztonságos pénztárral, rendelési pontokkal, eladásokkal és eladásokkal.

Szóval, mi egy plugin használható? természetesen, CartFlows! Az Astra Theme mögött álló Brainstorm Force Sujay Pawarval együtt a CartFlowemet építettem, hogy megszüntessem a WordPress webhelyeken történő termékek értékesítésével kapcsolatos csalódásokat..

A CartFlows segítségével létrehozhat egy súrlódás nélküli pénztár oldalt és csökkentheti a bevásárló kosárból való elhagyást. A megrendelés teljesítése előtt be is mutathatja a megrendelési pontatlanságokat, az eladásokat / eladásokat vagy kedvezményes ajánlatokat. És az ügyfelek elismerése érdekében elkészítheti a márkájának megfelelő köszönő oldalt.

A CartFlows másik nagyszerűsége, hogy vannak kész sablonok a kedvenc oldalépítőjéhez, legyen az Elementor, Divi, Thrive Architect vagy Beaver Builder..

Ráadásul teljesen ingyenes. De ha további fizetési stílusú lehetőségeket, sablonokat, pénztár-ellenőrzést, megrendelési pontokat és még sok mást szeretne, megvásárolhatja a pro verziót, amelynek ára évente 299 USD..

Látogasson el a CartFlows oldalra

Következtetés

Az online áruház sikere nem egyenesen arányos az eladott termékek számával. Készíthet egyetlen terméket tartalmazó online áruházat, és rengeteg pénzt kereshet. Csak a stratégiai tervezésre van szüksége. Kombinálja a megfelelő eszközök használatával, vonzó másolat készítésével, kiváló minőségű képekkel és egyértelmű cselekvésre ösztönzővel.

Tehát, ha a rést kővel jelölték meg, és meghalt az adott terméken, hozzon létre e-kereskedelmi webhelyet most, és kezdjen el keresni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map