Hogyan készítsünk üzleti webhelyet a WordPress és az Elementor használatával

Tanulja meg, hogyan hozhat létre webhelyet vállalkozása számára a WordPress, az Elementor és az Astra segítségével. Ezek mind 100% -ban ingyenes eszközök, amelyeket személyesen használok.


Ebben a webhely 2019 bemutatójának elkészítésében nemcsak a webhely létrehozásának módját mutatom meg, hanem azt is megtanítom, hogyan kell SEO optimalizálni a webhelyet, és hogyan lehet leadásokat generálni belőle.

Ez az oktatóanyag átfogó, a leghosszabb módja annak, hogy hogyan készítsek egy webhelyet. remélem élvezed.

Szüksége van:

 • Tárhely. Ajánlom a SiteGround alkalmazást.
 • A domain név.
 • WordPress téma. Ehhez az oktatóanyaghoz az ingyenes Astra témát használjuk.
 • WordPress oldalkészítő. Ehhez az ingyenes Elementor oldalkészítőt használjuk.

Kezdjük el!

1. lépés: Vásároljon webtárhelyet és domain nevet.

Vállalkozásának webhelyének legfontosabb része a tárhely. A tárhely meg fogja határozni, hogy a webhely milyen gyorsan töltődik be, ami egy nagyon fontos tényező, amely befolyásolja az ólom generálását és az átalakítást. A Google a gyorsabb, alacsony visszafordulási arányú webhelyeket is részesíti előnyben, így a gyorsabb webhely növeli a rangsorolás esélyét a Google-on.

Egy dolgot szeretnék rámutatni, hogy a lehető legnagyobb mértékben kerüljük az EIG és a GoDaddy cégeket. Az EIG az Endurance International Group kifejezést jelenti, és több mint 60 fogadó céget irányít. Ez elbocsátja a házon belüli támogató személyzetüket, és mindent egyetlen esernyőn összefog. Ami az ügyfélszolgálatot, a tárhely minőségét és a szolgáltatás általános minőségét érinti, szenved.

Íme néhány a jól ismert EIG cégek közül:

 • Hostgator
 • Bluehost
 • iPage
 • Arvixe
 • Kövér tehén
 • HostMonster Small Orange

A GoDaddy-nek is sok rossz véleménye van a minőségről és az ügyfélszolgálatról, és az általuk üzemeltetett webhelyek csak nagyon lassan töltődnek be.

Ezenkívül el akarja kerülni az „anya és a pop” házigazdákat, mert nincs erőforrásuk a fejlett hosting technológiák használatához, amelyek előnyt jelentenek az Ön webhelyén.

Azt is meg kell választania, hogy mely tárhely ingyenes SSL tanúsítványokat nyújt. SSL-igazolás nélkül az Ön webhelyének tetején ez a csúnya „Nem biztonságos” címke szerepel:

nem biztonságos

Ha vállalkozás vagy, gyakorlatilag elbúcsúzhat az ezzel a címkével rendelkező potenciális ügyfelekről. Ha a tárhely nem nyújt SSL-tanúsítványokat ingyen, akkor egy SSL-igazolás évi 50–100 dollárba kerül webhelyenként.

Szeretne egy olyan szolgáltatást is, amely lehetővé teszi a PHP7-re történő újabb verzióra való frissítést, ami az Ön webhelyét sokkal gyorsabbá teszi.

Webhelytérkép, Preferált web hosting szolgáltatás

A webhely egy olyan szervizszolgáltatás, amelyet a fentiek szerint teljesítettem. A SiteGround ingyenes SSL tanúsítványt kínál, lehetővé teszi a PHP7-re való frissítést, minőségi tárhelyet és csodálatos ügyfélszolgálatot kínál. Ez valóban a legjobb odakint.

Íme a SiteGround legfontosabb jellemzői:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • FAST knowledgable támogatás
 • WordPress átmeneti környezet
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • 30 napos biztonsági mentés

Csodálatos üzletet kötöttem velük, hogy 70% -os árengedményt biztosítson mindenkinek, aki feliratkozik a felhasználásra ez a link. Tehát ha pénzt akar megtakarítani a tárhelyén, kattintson erre a linkre és vásárolja meg most a hostját.

Ha meg szeretné vásárolni a tárhelyet a SiteGround-től, kattintson erre a linkre. Ha belép a honlapjára, négy különféle típusú tárhelyet fog látni:

válasszon helyszíni tervet

Válassza a WordPress tárhely szolgáltatást, majd kattintson a gombra Fogj neki. Ezután három árképzési tervet fog látni:

siteground wordpress tárhely árazás

Válasszon egyet az Ön igényei és költségvetése szerint. Azt is megnézheti a az egyes tárhely-tervek összehasonlítása hogy eldönthesse, melyik felel meg üzleti igényeinek.

Miután kiválasztotta a tervet, kattintson a gombra Szerezd meg a tervet. Ezután a következő lépéshez lép, amely a domain kiválasztása. Ha már rendelkezik domain nevével, válassza a lehetőséget „Már van domain”. De ha még nem rendelkezik, válassza a lehetőséget “Új domain regisztrálása” így megvásárolhat egy domaint közvetlenül a SiteGround-en. Ez évi 15,95 dollárba kerül.

válasszon egy domaint

Ne feledje, hogy ha a megvásárolni kívánt domain név már nem érhető el, a SiteGround tudatja Önnel, és másik választania kell. Ha megvan egy domain név, kattintson a gombra Folytassa.

A vásárlás befejezésének következő lépése a pontos személyes és számlázási adatok megadása. Ha kész, kattintson Fizess most. Most megbízható web hosting és domain névvel rendelkezik.

2. lépés: Telepítse a WordPress-t.

A WordPress a webhely-készítő eszköz, amelyet az üzleti vállalkozás webhelyének létrehozására használunk. Teljesen ingyenes, nagyon könnyen használható, mégis nagyon erős. Több ezer bővítmény és téma tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit megtehessen webhelyével.

A SiteGround valójában egy kattintással telepíti a WordPress programot, amely gyorsan telepíti a WordPress alkalmazást.

Miután befejezte a tárhely-vásárlást, megjelenik egy képernyő, amelyben egy link található “Folytassa az ügyfél területére”. Kattintson erre, és eljut egy oldalra, ahol beállíthatja új tárhely-fiókját. Alatt Állítsa be webhelyét, választ Indítson el egy új webhelyet.

Ezután megjelenik a telepíthető szoftverek listája. választ WordPress.

telepíteni a WordPress-t

A folyamat befejezéséhez webhelyének adminisztrátori bejelentkezési adatokat (e-mail címet, felhasználónevet és jelszót) kell megadnia. Ezek a részletek, amelyeket a weboldal hátterének eléréséhez használ, ezért ügyeljen arra, hogy biztonságban maradjon.

Ha kész, kattintson megerősít > Teljes telepítés. És most van egy élő, saját üzemeltetésű WordPress webhely.

3. lépés: Telepítse az SSL tanúsítványt.

Mielőtt bármi mást tennék, először meg akarom mutatni, hogyan kell telepíteni egy SSL tanúsítványt, hogy megszabaduljon a nem biztonságos címkétől, amelyet korábban mutattam neked. Alatt Saját számláim, kettyenés Menj a cPanelhez.

menj a cpanelbe

A CPanel itt telepíthet különféle szoftvereket és eszközöket webhelyére. Ha végig gördül le, akkor látnia kell egy nevű szakaszt Biztonság. Ebben a szakaszban kattintson a gombra Titkosítsuk.

lehetővé teszi a titkosítást

Válassza ki azt a tartományt, amelyre az SSL tanúsítványt telepíteni szeretné, válassza a lehetőséget Titkosítsuk az SSL-t, és kattintson a gombra Telepítés.

Itt az ideje, hogy jelentkezzen be új webhelyére. kettyenés Saját számláim ismét a tetején, és kattintson a berendezések fület. Itt látható a regisztrált domain név. Az egész zöld Lépjen a Rendszergazda portálra gomb. Kattintson erre a gombra, hogy belépjen a WordPress bejelentkezési oldalára.

lépjen a WordPress admin irányítópultjába

A WordPress bejelentkezési oldalai általában a következő formátumokat követik: yourdomain.com/wp-admin és yourdomain.com/wp-login. A tiéd lehet más. De meg kell emlékeznie vagy megjegyeznie kell a bejelentkezési oldal URL-jét, így legközelebb akkor érheti el, ha közvetlenül beírja az URL-címet a címsorba, és anélkül, hogy többé be kellene jelentkeznie a Sitegroundba.

A WordPress bejelentkezési oldal így néz ki:

WordPress bejelentkezési oldal

Írja ide ide felhasználónevét és jelszavát, hogy először jelentkezzen be a webhelyére.

Miután beléptél, az első dolog, amit tennie kell, hogy mondja ki a WordPressnek, hogy rendelkezik SSL tanúsítvánnyal. Ezt meglehetősen egyszerű megtenni.

A bal oldali sávon menjen a következőhöz: Beállítások > Tábornok. A képernyőn két mező jelenik meg a domain nevével: WordPress cím (URL) és webhely cím (URL). Mindkét négyzetnél be kell írnia az „s” betűt a „http” után és a kettőspont elé „:”.

ssl tanúsítvány hozzáadása a wordpress programhoz

Ha kész, kattintson a gombra Változtatások mentése. Webhelyének most egy lakat ikonnal kell rendelkeznie közvetlenül a domain név mellett:

biztonságos webhely a https-rel

Az utolsó dolog, amit tennünk kell az SSL-tanúsítványhoz, az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az „http” -be író embereket átirányítsák a „https” URL-re. Ehhez beépülő modulra van szükség.

A plugin telepítéséhez lépjen a következőbe: Dugó > Új hozzáadása. A jobb felső sarokban található keresősávon keresse meg a plugint Nagyon egyszerű SSL. Telepítse és aktiválja.

nagyon egyszerű ssl telepítése

Ezután ezt az előugró üzenetet látja az irányítópulton:

aktiválja az igazán egyszerű SSL-t

Kattintson a kékre Menj tovább, aktiválja az SSL-t! gomb. A rendszer kijelentkezik, és ha újra jelentkezik be, a Really Simple SSL plugin teljes mértékben működik.

4. lépés: Telepítse az Astra téma és az Astra webhelyeket.

Egy üzleti webhelyhez olyan témát szeretne, amely tiszta kóddal és rugalmas funkciókkal rendelkezik, hogy a testreszabást a lehető legegyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Sok jó minőségű WordPress-téma található odakint, de az a téma, amelyet itt fogunk használni, az Astra téma.

Az Astra téma egy ingyenes WordPress téma, amely kiváló sebességgel és egyszerűséggel rendelkezik. A legjobban tetszik, hogy a szükséges eszközök alapján konfigurálja magát, és ez megkönnyíti a dolgokat. Van egy Pro verzió is, ha prémium funkciókat szeretne elérni.

astra téma

Az alábbiakban bemutatom azokat a funkciókat, amelyeket legjobban szeretek az Astra iránt:

 • Az egyik leggyorsabb elérhető téma
 • Több mint 100 kezdőhely (a legtöbb 100% -ban ingyenes)
 • Rugalmas Mega menü funkció
 • Erőteljes kiegészítő csomag
 • Széles körű WooCommerce támogatás

Az Astra telepítéséhez keresse fel a Megjelenés > Téma > Új hozzáadása. Keressen Astra-ra, kattintson a gombra Telepítés, és Aktiválja.

az Astra telepítése

Egy másik félelmetes dolog az Astra kapcsán az, hogy van egy nevű pluginja Az Astra kezdőhelyei. Ennek a bővítménynek előre elkészített ingyenes és prémium sablonjai vannak, amelyeket néhány kattintással a saját webhelyén használhat. Az Astra Site sablont használjuk fel, hogy felére csökkentsük a webhely létrehozásának idejét.

Az Astra telepítése után a következő üzenet jelenik meg az irányítópulton:

kezdje el az Astra oldallal

kettyenés Fogj neki. Ez telepíti az Astra Starter Sites az Ön számára. Az Astra webhelyeket telepítheti az alábbiakkal is Dugó > Új hozzáadása. Keresése Astra oldalak telepítse és aktiválja. Az Astra webhelyek eléréséhez keresse fel a Megjelenések >Az Astra kezdőhelyei.

Az oldalkészítő kiválasztása

Az Astra Sites telepítése után a rendszer megkérdezi, melyik oldal-készítőt részesíti előnyben: Gutenberg, Elementor, Beaver Builder vagy Brizy. Ebben az oktatóanyagban az Elementor-ot fogom használni.

Az Elementor egy WordPress oldalkészítő, amely új szintre emelte az oldalépítést. Mély funkciókkal rendelkezik, mégis nagyon egyszerű használni és kezelni. Az ingyenes verzió elegendő egy tisztességes weboldal elkészítéséhez, de ha fejlettebb funkciókat szeretne, mint például kapcsolattartási űrlapok, csúszkák, árazási táblázatok és egyebek hozzáadása, frissítheti a Pro verzióra..

Az Astra webhely témájának kiválasztása

Miután kiválasztotta az oldalkészítőt, elkerül az Astra Sites sablonok könyvtárába. Rengeteg elegáns, professzionális megjelenésű sablon – ingyenes és prémium – egyaránt választhat. A sablonok a következő kategóriákba vannak rendezve: Blog, Üzleti, e-kereskedelem, Ingyenes és Egyéb. Mivel üzleti webhelyet hoz létre, a legjobb böngészni a Üzleti szakasz.

Szánjon rá időt arra, hogy kiválassza, mely sablon szerint érzi leginkább a márkáját. Ezek a sablonok teljes mértékben szerkeszthetők a kiválasztott oldalkészítővel, ami azt jelenti, hogy könnyen megváltoztathatja a szöveget, képeket, elrendezést, gombokat és alapvetően mindent az oldalon.

Ehhez az oktatóanyaghoz a következőt fogom használni Könyvelő sablon, mert csodálatosnak és könnyűnek néz ki a szemén.

A téma telepítéséhez csak rá kell rákattintania, hogy az előnézetbe kerüljön. Ha tetszik, amit lát, kattintson a Téma importálása gombot, és ellenőrizze, hogy a négyzetek be vannak-e jelölve.

dobozok astra oldalak témája

Ha észreveszi, van egy doboz, amely azt mondja “Telepítse a szükséges bővítményeket”. A négyzet bejelölésével telepíti a téma összes szükséges pluginjét, hogy pontosan úgy néz ki, ahogy van. Ehhez a témához telepítette a WPForms Lite-t, egy plugint, amely lehetővé teszi egyszerű kapcsolattartási űrlapok létrehozását, és az Elementor-t, az általam használt oldalkészítőt. Kattintson a mellette lévő kis kérdőjelre, és megnézheti, hogy mely plugineket fogják telepíteni.

A WPForms egy olyan bővítmény, amely hatékony formák révén elősegítheti vállalkozásának minőségi vezetőinek elérését. Nézze meg a WPForms áttekintést, hogy többet tudjon meg róla. Ha más űrlap-bővítményt szeretne használni, akkor csak inaktiválhatja / törölheti a WPForms fájlokat Dugó > Telepített beépülő modulok és telepítse a kívánt űrlapkészítőt.

az Astra site téma telepítése

A téma importálása eltarthat egy ideig. Ne zárja be a böngészőt, és ne nyomja meg a frissítést. Várja meg, és amikor elkészült, kék színt fog látni Webhely megtekintése gomb. Kattintson erre a gombra, hogy eljuthasson az Ön webhelyére, amelynek a témája most éppen importált.

5. lépés. A tervezési elemek kiválasztása.

Webhelye most már lenyűgözőnek tűnik, de szeretné, ha sajátja lenne. Ehhez szükség van a saját színsémájára, tipográfiájára és logójára.

Kezdjük a színpalettával. Ha már rendelkezik márkájának színével, ez könnyebb lesz.

Színpaletta kiválasztása

A webhelyek általában 2-3 színből állnak: az elsődleges, az ékezetes és a pop szín. Az elsődleges szín a webhely domináns színe, és valószínűleg a márka színe. Ez az a szín, amellyel azt szeretné, hogy az emberek emlékezzenek a márkájára.

Az elsődleges szín kiválasztásakor meg kell vizsgálnia a színpszichológiát vagy azt, hogy a színek hogyan befolyásolják az emberek észlelését vagy viselkedését. Bizonyos színek miatt az emberek érzik valamit, pl. A vörös aggodalomra ad okot, tehát ezeket a dolgokat figyelembe kell vennie az elsődleges szín kiválasztásakor.

Az ékezetes szín általában arra használják, hogy egyes elemek kiemelkedjenek, mint a többiek, például címsorok vagy címsorok.

Végül a pop szín ellentétben áll a többi színnel, hogy a weboldal fontos elemei – például a cselekvésre ösztönző gombok vagy az ólom generációs űrlapok – kiemelkedjenek.

Két eszköz van, amelyeket szeretek használni a színpaletta kiválasztásánál. Az első az Coolors.co, egy olyan webhely, ahol böngészhet különböző színpalettákon ötletek vagy inspirációk készítéséhez. Ha lát valamit, ami tetszik, akkor gyorsan átmásolhatja a Hex kódot, hogy felhasználhassa azt a WordPressen.

Ha rákattint Fedezd fel a címsoron látni fogja ezt a hatalmas raklapgyűjteményt:

coolors színes paletták

Ha lát egy tetszetős palettát, vigye az egérmutatót rá, kattintson a gombra Kilátás, és egy új ablakba kerül, ahol láthatja az egyes színek Hex-kódjait.

színes paletták hexadecimális kódjai

Ezek a Hex kódok szükségesek ezekhez a színekhez a webhelyén. Később megmutatom neked, hogyan kell ezeket a Hex-kódokat használni a WordPress háttérrendszerén.

Egy másik jó eszköz a Colorzilla. Ez egy Google Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen színű Hex kódot megkapjon bármely weboldalon, rákattintva.

Ha meg akarja szerezni a Colorzilla kiterjesztést, kattints ide. Ezután kattintson a gombra Hozzáadás a Chrome-hoz.

ColorZilla

Ezután ezt az ikont látja az eszköztáron:

colorzilla ikonra

Tehát most, ha meg akarja tudni egy weboldalon látott szín Hex kódját, csak kattintson erre az ikonra, majd kattintson a másolni kívánt színre. A Hex kódot ezután automatikusan lemásolja. Beillesztheti ezt a Hex kódot a WordPress meghatározott területeire.

A tipográfia testreszabása

Használnia kell a saját tipográfiáját is, amely megfelel a márka identitásának, és segít a webhelye kiemelkedésében. A webhelyek általában 2-3 betűkészlettel rendelkeznek. Csakúgy, mint a színeknél, akkor is van elsődleges betűtípus amelyek a címsorok vagy a menü betűkészletei. Szüksége van egy törzs betűtípus szövegrészekhez, valamint egy extra „pop betűtípusHogy segítsen egyes szövegeknek kiemelkedni.

A színekhez hasonlóan olyan tipográfia szükséges, amely hű marad a márkájához, kellemesnek tűnik a szemnek, és elküldi a megfelelő üzenetet a márkájáról.

Az egyik kedvenc eszközem a tipográfia kiválasztásakor Fontpair.co. Ez egy webhely, amely megmutatja, hogyan néz ki két különböző betűtípus együtt.

fontpair.co

Ha lát valamit, ami tetszik, vegye figyelembe az úgynevezett nevét, így rákereshet a WordPress oldalra, és felhasználhatja webhelyén..

Én is szeretem használni a WhatFont, a Google Chrome kiterjesztését, amely megmutatja, hogy milyen betűtípust használnak bármely webhelyen, azáltal, hogy az egeret ráhúzza..

A WhatFont telepítése, kattints ide majd kattintson a gombra Hozzáadás a Chrome-hoz. Akkor ezt az ikont látja az eszköztáron:

whatfont

A betűtípus nevének megismeréséhez kattintson erre az ikonra, és vigye az egeret a szöveg fölé. A WhatFont megmondja ennek a betűkészletnek a nevét, és ha rákattint, látni fogja a betűméret, szín, család, stílus, súly és még sok más.

amitfont használunk

Logó beszerzése

Végül, vállalkozásának szüksége van egy gyönyörű logóra, amely beszél arról, hogy mi a márkája. Három különböző útvonalon lehet eljutni ide. A logót egyedül hozhatja létre egy úgynevezett ingyenes eszköz segítségével Canva, egy népszerű tervezőeszköz, amely megkönnyíti a tervezést még a kezdők számára is.

Meg fog lepődni, hogy hány logósablonnal rendelkezik a Canva, és mindegyik csodálatosnak tűnik. Módosíthatja ezeket a sablonokat, hogy azok sajátak legyenek.

Tudnia kell azonban, hogy frissíteni kell a Pro-ra, ha átlátszó háttérrel szeretné exportálni a logót. Van egy hónapos ingyenes próbaverzió, tehát amit tehet, frissítsen a Pro-ra, exportálja átlátszó logóját, és törölje a próba vége előtt.

canva logók

Ön is bérelhet logótervezőt, hogy ezt az Ön számára elvégezze. Kipróbálhat olyan webhelyeket, mint a Fiverr.com vagy a 99design, de óvatosan kell választania az előadót stílusuk, múltbeli adatok, vélemények, értékelések és egyebek alapján.

A harmadik út, és valószínűleg jó ötlet, ha erős márkás logót szeretne, az, ha tervezőstratégiát / tanácsadót vesz fel. Az ilyen emberek olyan szakemberek, akik időt vesznek igénybe, hogy megértsék, mi szól a márkájáról, hol működik vállalkozása, és mi az alapvető értékei, hogy beépítsék ezt a logóba.

6. lépés: Szabja testre webhelyét.

Miután rendelkezett színpalettával, betűtípusokkal és logóval a webhelye számára, itt az ideje, hogy ezeket felhasználja a webhelyén. Ha a WordPress háttér irányítópultján tartózkodik, ugorjon a Megjelenés > Testreszab hogy megnyissa a téma testreszabót.

testreszabhatja a témát

Itt is mehet, ha a webhely előlapján van. A képernyő tetején egy fekete sávnak kell lennie, amely csak azok számára látható, akik be vannak jelentkezve a webhelyére. kettyenés Testreszab hogy megnyissa a téma testreszabót.

testreszabhatja a téma előlapját

Miután belépett a téma testreszabójába, felveheti logóját, megváltoztathatja a színeket, megváltoztathatja a webhely elrendezését és még sok minden mást.

téma testreszabó

A bal oldali sávban különféle lehetőségek találhatók a webhely módosítására. Az egyes témáknak különböző testreszabási lehetőségeik vannak, tehát ha más témát használ, az itt látható dolgok kissé eltérhetnek az enyémktől. Az itt elvégzett összes változás valós időben jelenik meg az Ön webhelyén.

Ebben a témában a webhely színének megváltoztatásához ugorjon a Színek és háttér. Lehetősége van az alapszínek, a zsemle, a fejléc és a lábléc sávjának megváltoztatására.

színes háttér szerkesztő

Az alapszínek a weboldal témájának színe, a link színe, a szöveg színe és a link lebegő színe. Az alapszínek megváltoztatásához kattintson a gombra Alapszínek. Belül olyan gombok láthatók, amelyek ezt mondják Válassza a Szín lehetőséget. Kattintson ezekre a gombokra egy adott szín megváltoztatásához.

Például a téma színének megváltoztatásához kattintson a gombra Válassza a Szín lehetőséget Emellett. Ezután kétféle módon választhatja meg a színt. Először illessze be a Hex kódot egy mezőbe. Ha emlékszel arra, amiről beszéltünk a Hex kódokkal kapcsolatban az előző lépésben, akkor az ilyen mezőkbe írhatjuk be ezeket a Hex kódokat.

Tehát, ha megtalálta a színt a Coolors.co-ban vagy más helyeken, ide illesztheti a Hex kódot. A színt a beépített színválasztó eszközben is kiválaszthatja.

alapszín-szerkesztő

Ezután a tipográfia megváltoztatása. Visszatéréshez a testreszabáshoz, kattintson az oldalsáv tetején lévő Vissza nyílra, majd kattintson a Tipográfia. Megváltoztathatja az alap, a zsákmány, a tartalom és a blog tipográfiáját.

tipográfia

Végül a logó feltöltéséhez keresse fel a Elrendezés > Fejléc > Webhely-azonosság. A Logó szakaszban kattintson a gombra Logo módosítása gombot, és töltse fel logóját.

logo módosítása

Az Astra lehetővé teszi egy másik logó használatát retina vagy nagy felbontású eszközök, valamint mobil eszközök számára. A logó szélességét is beállíthatja. Ha lefelé görget, akkor megváltoztathatja a webhely címét, hozzáadhat egy webhely címkéjét és egy webhely ikont vagy egy favicont.

Azt javaslom, hogy fedezze fel a téma testreszabót, hogy megnézze a különféle teendőket. Az Astra téma lehetővé teszi többet, mint például a fejléc és a lábléc elrendezésének megváltoztatását, a blogbejegyzés szerkezetének megváltoztatását, a webhely méretének megváltoztatását és még sok minden mást..

Miután elvégezte a testreszabást, ne felejtse el kattintani közzétesz hogy a változások megjelenjenek webhelyén.

7. lépés. Webhelyének testreszabása az Elementor segítségével.

Most, hogy a webhely színei, a tipográfia és a logó elkészültek, itt az ideje, hogy bemegyünk az Elementorba, és teljesen megváltoztassuk a weboldal megjelenését, hogy egyezzen a márkájával. Megváltoztatjuk a képeket, szövegeket, gombokat, elrendezést és még sok minden mást.

Kétféle módon szerkesztheti az oldalt az Elementor segítségével. Először: ha a háttérképen van, menj a Oldalak és látnia kell a webhely összes oldalának listáját. Ide tartoznak azok az oldalak, amelyeket az Astra Site automatikusan létrehozott. Azokat az oldalakat, amelyeket egy adott oldalkészítővel (például Elementor) készítettek, ilyenként kell megcímkézni:

oldalak

Vigye az egérmutatót a szerkeszteni kívánt oldal fölé az Elementor segítségével, majd kattintson a gombra Szerkesztés az Elementor segítségével.

szerkesztés az elementor háttérrendszerrel

Ez elvisz Önt az Elementorba.

Ha a webhely előlapján tartózkodik, akkor beléphet az Elementorba, ha belép a szerkeszteni kívánt oldalra, majd kattint Szerkesztés az Elementor segítségével a felső fekete sávban:

szerkesztés az elementor frontend segítségével

Az Elementor felületét egyszerűen meg lehet érteni és megszokni, mert nagyon hasonló a téma testreszabásához. A képernyő nagy része a szerkesztett oldalt mutatja, miközben a bal oldalon egy oldalsáv található, amely a kezelőszervekkel és a lehetőségekkel rendelkezik.

elementor

Ha észrevette, a fejléc nem látható az Elementorban. Ennek oka az, hogy az Elementor ingyenes verziója nem képes fejlécek és láblécek szerkesztésére. Ez a szolgáltatás csak az Elementor Pro számára érhető el.

A bal oldali oldalsávban megtalálja a elemek amelyet felvehet az oldalára. Mint láthatja, hozzáadhat címsort, képet, videót, gombot, elválasztót és még sok más. Ezeket az elemeket hozzáfűzheti, ha a kívánt területre húzza.

Az Elementor lehetővé teszi a szöveges szövegszerkesztést is, ami azt jelenti, hogy maga a tartalomterületen is megváltoztathatja a szöveget. Íme néhány dolog, amit megtehetsz az Elementoron belüli szövegekkel:

szöveg szerkesztése az elementorban

Mint láthatja, közvetlenül a tartalomterületen is szerkesztheti vagy törölheti a szöveget, ami sokkal könnyebbé teszi. Az oldalsávon további testreszabási lehetőségeket talál, például a méret, szín, súly, tipográfiai család és árnyék megváltoztatását. Hozzáadhat olyan animációkat is, mint az egyszerű elhalványulások, nagyítás, pattogás és így tovább.

Ön is szeretné használni a saját képeit, hogy a weboldalt teljesen sajátvá tegye. Könnyedén cserélheti vagy eltávolíthatja a képet, ha ezt szeretné. A kép testreszabásához kattintson rá, és a beállítások megjelennek a bal oldali oldalsávon. Feltölthet egy új képet, megváltoztathatja annak méretét, szegélyt vagy árnyékot adhat hozzá, animációt és még sok más.

kép szerkesztése az elementorban

A webhelyemhez teljesen el akarom távolítani ezt a képet, és csak egy másik háttérképet akarok használni. Kép törléséhez vigye az egérmutatót rá, és kattintson a jobb gombbal a kék toll ikonra a jobb felső sarokban. Megjelenik egy felbukkanó menü. kettyenés Töröl a kép eltávolításához.

egy kép törlése az elektorból

A fejléc testreszabásához vigye az egérmutatót rá, és kattintson a tetején található pontozott ikonra:

a fejléc testreszabása az elementorban

A fejléc testreszabási lehetőségei a bal oldali sávban jelennek meg. A fejléc háttérképének megváltoztatásához kattintson a gombra Stílus és menj ide Háttér. Itt tölthet fel új hátteret.

a fejléc testreszabása

Mint látható, a kép feltöltése után beállítottam a háttér átfedést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kép jól látható-e. Ezt megcsináltam Háttér overlay és az átlátszóság beállítását.

Azt is beállítottam a szöveg színét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy látható-e, és úgy igazítottam a szöveg szélességét, hogy az ne fedje át a képet. Ezt megcsináltam Fejlett > Egyéni pozicionálás és kiválasztja Egyedi a szélességre.

A lenyűgöző weboldal létrehozása olyan egyszerű az Elementor segítségével. Éppen annyi lehetőség áll rendelkezésre, tehát csak az a kérdés, hogy felfedezzük az összes zümmögést. Megvizsgálhatja saját tempójában, és ha van valami, amit nem értesz, az alábbi megjegyzés szakaszon keresztül felkereshetsz velem, vagy akár kereshetsz az Elementor átfogó oldalán Tudásbázis.

Van egy Elementor bemutatóm is, ahol megmutatom, hogyan kezdjünk el gyorsan az Elementorral. Megnézheti itt.

8. lépés: Biztosítsa webhelyét.

Az is fontos, hogy egy üzleti webhely a lehető legbiztonságosabb legyen a lehetséges hackelés és személyazonossági rendszerek ellen. A helyzet az, hogy néhányan érzékenyek lehetnek a kibertámadásokra a gyenge jelszavak, a bővítmény biztonsági rései és az elavult szoftverek miatt. Ezek a dolgok lyukat hagynak a webhelyén, és meg kell találnia a módját ezeknek a lyukaknak a blokkolására.

A legjobb WordPress-bővítmény, amelyet eddig találtam, az iThemes Security. A bővítmény ingyenes verziója máris erőteljes biztonsági funkciókat kínál, és egyetlen kattintással aktiválhatja azt.

Az iThemes Security telepítéséhez ugorjon a Dugó > Új hozzáadása majd keresse meg iThemes biztonság.

telepítse az itémeket

Aktiválása után egy új opciót lát az oldalsávban Biztonság. Menj Biztonság > Beállítások és üzenetet kell látnia azokról a különféle szolgáltatásokról, amelyeket az iThemes az Ön számára nyújthat.

biztonságos webhely ithemek

Ezeknek a funkcióknak a bekapcsolása csak egy kék kattintást igényel Biztonságos webhely gomb. Miután rákattintott erre a gombra, látni fogja ezt az üzenetet:

aktiválja a hálózati nyers erővédelmet

A hálózati brutális erővédelem olyan szolgáltatás, amelyben a felhasználókat, akik megpróbáltak bejutni más, a hálózatba tartozó webhelyekre, automatikusan megtiltják, hogy betörjenek a tiédbe. Ez egy nagyon jó szolgáltatás, amelyet csak az iThemes kínál, ezért ennek aktiválásához csak adja meg e-mail címét és kattintson Aktiválja a hálózati brute Force védelmet.

Néhány kattintással a webhely most biztonságban van. Ennél sokkal többet tehet ezzel a bővítménnyel, és ha többet szeretne tudni róla, megnézheti az iThemes biztonsági áttekintését és a telepítési útmutatót itt.

9. lépés: Biztonsági másolat készítése a webhelyről.

Biztonsági másolatot kell készítenie a webhelyről is, hogy megmentse magát az adatok elvesztésének esetleges szerencsétlen eseményétől. Erre felhasználjuk UpdraftPlus biztonsági mentés.

A bővítmény telepítéséhez ugorjon a következő címre: Dugó > Új hozzáadása és keressen UpdraftPlus biztonsági mentés. Telepítse és aktiválja.

telepítse az updraftplus szoftvert

Aktiválása után új lehetőséget hoz létre a Beállítások hívott UpdraftPlus biztonsági mentések. Kattintson rá a biztonsági mentési beállítások konfigurálásának megkezdéséhez.

updraftplus biztonsági mentések a beállításokban

Miután belépett, kattintson a gombra Beállítások. Itt állítjuk be úgy, hogy a helyszíni automatikus biztonsági mentéseket rendszeresen készítsük. A A fájlok biztonsági mentési ütemezése, Azt javaslom, hogy állítsa be heti és megtartani egyet biztonsági mentés. A fájlok nem változnak gyakran, így elég jók.

Ami a Az adatbázis biztonsági mentési ütemezése, mivel ez gyakran változik, állítsa rá napi és 7 biztonsági másolatot tartson fenn.

Miután beállította az ütemezéseket, görgessen le és nyomja meg Változtatások mentése. Ezután görgessen ismét felfelé, hogy kiválassza, hová szeretné tárolni a biztonsági mentéseket. Általában a Dropbox-ot ajánlom, mert nagyon könnyű használni, de bármit használhat, és amennyit csak akar.

updraftplus biztonsági mentések beállítása

Kattintson a kívánt távoli tárolóra, és kattintson az OK gombra Változtatások mentése újra. Ezután ezt az üzenetet fogja látni:

távoli tároló hitelesítés

Kattintson erre a linkre, hogy felhatalmazza az UpdraftPlus biztonsági mentéseket a biztonsági mentések tárolására a kiválasztott tárhelyre. Ebben a példában, mivel én a Dropbox-ot választottam, erre a linkre kattintva a Dropbox bejelentkezési oldalára vezet. A bejelentkezés után ezt az üzenetet fogom látni:

teljes telepítés updraftsplus biztonsági mentések

Csak rá kell kattintanom Teljes telepítés, és visszakerül a WordPress UpdraftsPlus háttérrendszerébe, a fenti megerősítő üzenettel:

hitelesítés teljes updraftplus

Ha biztonsági másolatot készítettem, akkor csak a kékre kell kattintanom Biztonsági mentés most gomb. Az UpdraftPlus biztonsági mentéseket is készít a korábban készített ütemterv szerint, és ezeket beilleszti a DropBoxba.

Ha vissza szeretne állítani egy biztonsági másolatot, kattintson a gombra Meglévő biztonsági mentések majd kattintson a visszaállítás.

10. lépés. Optimalizálja webhelyét.

Megyünk az utolsó lépéssel, és ebben a lépésben megvizsgáljuk, hogyan lehet optimalizálni webhelyét olyan keresőmotorokhoz, mint a Google. Biztos vagyok benne, hogy többségük már hallott a SEO vagy a keresőmotor optimalizálásáról. Dióhéjban az a gyakorlat, hogy gondoskodjon arról, hogy webhelyét a megfelelő módon optimalizálják, hogy a keresőmotorok könnyebben megtalálják az Ön oldalait, és megjelenjenek az eredményoldalon..

A SEO egy aspektusa úgynevezett on-site SEO, és ezek olyan gyakorlatok, amelyeket a webhelyén közvetlenül a WordPress-en belül alkalmazhat, hogy világosan közölje a keresőmotorokkal, mi az Ön weboldala és tartalma.

Ez a weboldalon megjelenő SEO bevált gyakorlatok néhány, amelyet végre kell hajtania:

 • Minden oldalhoz és hozzászóláshoz írjon meta címet és meta leírást.
 • Adjon hozzá kulcsszavakat vagy kulcsmondatokat, és használja őket az egész tartalomban.
 • Adja hozzá az ALT TXT-t minden oldalán / bejegyzésén lévő képhez.

Ha nem ismeri ezeket a dolgokat, az rendben van. Nagyon könnyű megtanulni őket. A metacím az a cím, amely megjelenik a Google Eredményekben, a metaleírás pedig a cím alatt található rövid leírás. Íme egy példa:

google keresési eredmény példa

A kulcsszó az, amit a felhasználók beírnak a keresőmotorba valami kereséshez. A meta-cím az eredmény címe, a meta-leírás az alábbi rövid leírás. Ezek fontos részletek, mivel elmondják a Google-nak, mi az oldalról szól, és hogy releváns a „salon new York” kulcsmondathoz.

Ez az oldalon megjelenő SEO technikák rövid listája, mivel szó szerint annyit teszel itt. De egyelőre ezekre fogunk összpontosítani.

Ezek elvégzéséhez beépülő modulra van szükségünk. Az egyik legjobb weboldalon elérhető SEO WordPress plugin a Yoast SEO, és ezt az oktatóanyagban fogjuk használni. A bővítmény telepítéséhez keresse fel a következő webhelyet: Dugó > Új hozzáadása és keressen Yoast SEO. kettyenés Telepítés most és Aktiválja.

telepítse yoast seo

Most, amikor bármelyik oldalra vagy bejegyzésre lép, látni fogja ezt az új mezőt a szerkesztő terület alatt:

élesztő seo doboz

Itt adhatja hozzá metacímét, metaleírását és kulcsszavait. Kulcsszó hozzáadásához írja be az alábbi mezőbe Fókuszkulcs-kifejezés:

adjon hozzá egy kulcsszót

Metacím és leírás hozzáadásához kattintson a A kódrészlet szerkesztése gomb.

szerkesztési kódrészlet

A SEO cím alatt adhatja hozzá a metacímét. Jó gyakorlat, ha ide helyezi a fókuszkulcs-kifejezést. A metaleírás mezőben egyértelmű képet kell adnia arról, hogy mi az oldalról, és ide kell helyeznie a kulcsszót is.

Amikor beír valamit a SEO cím és a meta leírás mezőbe, egy narancssárga folyamatjelző sáv jelenik meg, amely alatt fut. Ez azt jelenti, hogy a szöveg még mindig túl rövid. Miután zöldre vált, ez azt jelenti, hogy a szöveg hossza megfelelő. Ha vörösre vált, akkor túl hosszú, és le kell rövidítenie. A hosszadalmas címek és leírások eredményt kapnak, így jobb a zöldövezetben maradni.

Egy másik dolog, amit tennie szeretne, ellenőrizze, hogy webhelytérképe engedélyezve van-e és valóban működik-e. Ehhez menjen a Yoast SEO > Tábornok > Jellemzők. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik XML sitemaps. Ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e, majd kattintson a kékre kérdőjel ikonra. Ezután megjelenik egy link, amely azt mondja Lásd az XML webhelytérképet. Kattintson erre a webhelytérkép megtekintéséhez.

webhelytérképek engedélyezése

Sokak számára ez 404-es oldalhoz vezethet. De ne aggódj. A javítás meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy menjen Beállítások > permalinkekhez. választ Bejegyzés neve és megüt Változtatások mentése.

állandó név

Most, amikor megpróbálja újra elérni az XML webhelytérképet, látni fog valami hasonlót:

xml webhelytérkép

Csomagolás fel

Ez pedig befejezi ezt az oktatóprogramot arról, hogyan lehet üzleti webhelyet létrehozni a WordPress segítségével. Szeretnék csapni a vállakra, mert annyit tettél és sokat elértél, ha ezt az oktatóprogramot követted. Ha bármilyen kérdése van, csak dobja le őket a megjegyzés részbe, és örömmel segítek.

SiteGround

A SiteGround egy erősen ajánlott internetes fogadó, mivel kiszolgálták a WordPress felhasználókat, és mégis megfizethető árakat kínálnak. Leginkább a gyors teljesítményükről és ugyanolyan gyors támogatásáról ismertek.

Főbb SiteGround szolgáltatások:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • FAST knowledgable támogatás
 • WordPress Staging Enviroment
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Napi mentések

A SiteGround egy szilárd választás az Ön web hosting igényeihez. Ezek kiszolgálják a WordPress webhelyeket, és kevesebb erőforrást kínálnak, mint versenytársaik, de nagyobb megbízhatóságot nyújtanak.

Nézze meg a SiteGround szolgáltatást

Astra téma

Az Astra egy ingyenes WordPress téma, amely a sebességre összpontosít. Opcionálisan megvásárolhatja a Pro verziót 59 dollárért, amely néhány további beállítást és opciót felvesz.

Astra főbb jellemzői:

 • Nem a gyorsaságok témája, de ez nem egy zuhanás
 • Rengeteg ingyenes bemutató webhely
 • Rugalmas Mega menü funkció
 • Egyedi elrendezések beállításai
 • WooCommerce támogatás
 • LearnDash támogatás

Az Astra téma méltányos választás bármely WordPress webdizájn számára. Azt hiszem, a legnagyobb kérdés az, ha manapság még egy témát is meg kell vásárolnia, mivel az oldalépítők ugyanazokat a dolgokat csinálják, amire szüksége lenne egy témára. Például az Elementor rendelkezik egy ingyenes Hello témával, amely lehetővé teszi az oldal készítőjének az összes munka elvégzését.

Még mindig vannak jó indokok egy profi téma megvásárlására, de a legtöbb ember számára valószínűleg jól fognak menni egy ingyenes témával.

Számomra azonban azt hiszem, hogy az Astra téma nem tartott lépést a jelenlegi tendenciákkal, és már nem ajánlom.

Sokkal jobb modern témák érhetők el, amelyek beépített fejléc- és lábléc-készítőket kínálnak, szemben a 3 elrendezéssel, valamint rugalmasabb oldal- és utóelrendezéssel..

Nézze meg az Astra témát

Elementor

Az Elementor egy WordPress oldal-készítő, amely vihar által átvette a WordPress webdesignját. Megvan a legmélyebb szolgáltatáskészlete, mégis nagyon könnyen kezelhető és kezelhető. Az Elementor a legteljesebb szabad oldalak készítője. Van még egy Pro-kiegészítő, amely további fejlesztői funkciókat kínál.

Fő elem jellemzői:

 • Élő kezelőfelület-szerkesztő
 • A webhely személyre szabásának jellemzői
 • Sablon és blokk könyvtár
 • Széles körű mobil érzékeny lehetőségek
 • A legerősebb popup építő
 • PRO Egyéni fejlécek / láblécek létrehozása
 • PRO Feladás-típusú elrendezések létrehozása

Az Elementor a jelenleg elérhető legerősebb oldalkészítő. Folyamatosan új funkciókat bocsátanak ki, amelyek összhangban vannak a jelenlegi tervezési trendekkel. Ez azt jelenti, hogy képes lesz megőrizni webhelyét.

Az Elementor Pro hihetetlen érték, figyelembe véve az összes kiegészítő modult és tápellátási funkciót.

Ha ma új weboldal-projektet indítanék, akkor az Elementor lenne az oldalépítő, amelyet választanék. Úgy gondolom, hogy rendelkeznie kell WordPress oldalkészítővel, amelyet öröm használni.

Check out Elementor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map