Hogyan készítsünk online tanfolyam-webhelyet a LearnDash segítségével

Az elmúlt 4 évben csomagoltam tudásomat, és ezen a weboldalon itt található tanfolyamokon értékesítettem. Szó szerint bárki meg tudja csinálni!


Vannak, akik olyan SaaS-alapú megoldást választanak, mint például a Teachable, a Podia vagy a Kajabi, amelyek mind nagyszerű szolgáltatások, de magas havi árat tartalmaznak..

Ugyanakkor meglehetősen könnyű létrehozni egy online tanfolyam-weboldalt, ahol gyönyörű módon értékesítheti és továbbadhatja tudását.

Ehhez az oktatóanyaghoz néhány dologra lesz szüksége:

 • Weboldal tárolása. Ajánlom a Siteground
 • WordPress (természetesen), ingyenes
 • A WordPress téma, az Astra ingyenes
 • LearnDash, a WordPress iparágvezető tanulási menedzsment rendszere

Ebben az oktatóanyagban az alábbiakkal foglalkozunk: online tanfolyam-webhely létrehozása az elejétől a végéig, beleértve a következőket:

 • Online tanfolyam-webhely létrehozásához szükséges dolgok
 • 1. lépés. Webhely-tárhely és domain név vásárlása.
 • 2. lépés: Telepítse és állítsa be a LearnDash alkalmazást.
 • 3. lépés: Telepítse a WordPress témát és oldalkészítőt.
 • 4. lépés: Hozza létre az első tanfolyamot a LearnDash segítségével.
 • 5. lépés: Adjon hozzá szakaszokat és tanulságokat a kurzusához.
 • 6. lépés: Osztja le az órákat kisebb témákra.
 • 7. lépés: Kvízek hozzáadása a tanfolyamhoz.
 • 8. lépés. Feladatok hozzáadása az órákhoz
 • 9. lépés: Csatlakoztasson egy tanfolyamot egy értékesítési csatornába
 • Csomagolás fel

Online tanfolyam-webhely létrehozásához szükséges dolgok

Egy gyönyörű online tanfolyam-webhely létrehozásához maroknyi eszközre van szüksége. Ezek közül néhány ingyenes, mások nem. De a költségek minimálisak ahhoz képest, amit kereshet, ha tudásait a tanfolyamokon keresztül értékesíti.

1. Jó webhelytárhely és domain név.

Mivel a tanfolyamokat a saját webhelyén tartja, el kell vásárolnia egy jó webhely-tárhelyet, amely megbízható, gyors és nagyszerű támogatást kínál. Szüksége lesz egy domain névre is, amely alapvetően az Ön webhelyének címe.

Meglehetősen sok a hosting, de számomra a legjobb a Siteground. Az éveimben, amikor használtam, gyors, megbízható volt, és az ügyfélszolgálat lenyűgöző. A Webhelyen üzemeltetett webhelyeim mindig működnek és működnek. És ha bármilyen kérdéssel szembesülök, a csapatuk gyorsan segítséget nyújt. Tehát ebben az oktatóanyagban a Siteground-ot fogjuk használni.

Ha 70% -ot szeretne megtakarítani hostolásán a Siteground segítségével, kattintson ide a mentéshez ��

2. WordPress.

Nagyon nyilvánvaló, mivel elvégre a WordPress segítségével építi fel webhelyét. A WordPress használatának fő előnye más SaaS-alapú megoldásokkal szemben az, hogy teljes ellenőrzést kap az adatok és a terv felett.

A WordPress bővítmények és témák hatalmas közösségével rendelkezik, amelyek hozzáadják a kívánt funkciókat. Ha úgy gondolja, van rá plugin. És szinte a mindennapi fejlesztők új plugineket és témákat hoznak létre, tehát valójában nincs korlátozás arra, hogy mit tehet a WordPress.

A WordPress telepítése és beállítása nagyon egyszerű. A Siteground egy kattintással rendelkezik a WordPress telepítőjével, amelyről később beszélni fogunk.

3. A WordPress téma és az oldalkészítő.

Szüksége lesz egy olyan WordPress-témára is, amelykel könnyen kezelhető. Nagyon szeretem az Astra használatát, mivel ez ingyenes, jól kódolt, és jól működik a legtöbb pluginnal, például oldalépítőkkel és kurzusépítőkkel.

Az oldalkészítők WordPress plugins, amelyek lehetővé teszik weboldalak készítését az elemek, például képek és szövegek egyszerű húzásával és dobásával. Rendkívül könnyen kezelhetők, és elkerüli a költséges webfejlesztők felvételét a lenyűgöző webhelyek létrehozásához.

Ennek az oktatóanyagnak az alkalmazásában az Elementor Pro-t fogjuk használni az oldalépítőként. Személy szerint az Elementor Pro túllépte az elvárásaimat, amikor oldalépítőkre vonatkoztam. Ez intuitív, nagyon egyszerűen használható, és sok fejlett funkciót tartalmaz, amelyek valóban aromát adnak az Ön webhelyére.

4. Tanulási menedzsment rendszer-bővítmény, amely webhelyét online tanfolyam-weboldalmá változtatja.

Végül szüksége lesz egy erőteljes tanuláskezelő rendszer (LMS) WordPress beépülő moduljára, hogy webhelyét gyönyörű kurzus-weboldalmá változtassa, ahol értékesítheti tartalmát, nyomon tudja követni a hallgatók fejlődését, odaítélheti a bizonyítványokat és még sok más.

A WordPress messze a vezető LMS-bővítmény a LearnDash. Ez a legerősebb, legfejlettebb tanfolyam-készítő szoftver, amellyel szembesültem, és valójában egy másik LMS-ről vált a LearnDash-re, a legújabb frissítései miatt, amelyeket csak nehéz figyelmen kívül hagyni..

Learndash honlap

A nemrégiben kiadott LearnDash 3.0 verzióval rengeteg új szolgáltatás található, amelyek növelik a felhasználói élményt, és összességében egyszerűbbé teszik a tanfolyam weboldalainak megjelenését és professzionálisabb érzését..

A LearnDash-ot ezrek egyetemek, jó hírű online marketing ügynökségek és szervezetek használják, ami sokat mondhat a megbízhatóságáról.

Nagyon javaslom, hogy próbálja ki most a LearnDash alkalmazást. Ez meglehetősen megfizethető, szinte is megfizethető, az összes elérhető szolgáltatáshoz. Ha valamilyen okból nem elégedett vele, használhatja a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát.1. lépés. Webhely-tárhely és domain név vásárlása.

Az első lépés egy webhely-tárhely és domain név vásárlása. Ha még nem ismeri a webhelyek létrehozását, és nem igazán ismeri az ipari feltételeket, akkor a webhely tárolása olyan, mint az Ön webhelyének háza. Ez egy olyan hely az interneten, ahol webhelye található.

A domain név viszont a cím. Az emberek ezt írják be a keresősávba, hogy megkeressék az Ön webhelyét. Példa a domain nevekre: WPCrafter.com, Facebook.com, Wikipedia.org stb. A „.com” és „.org” típusú domain kiterjesztések.

Rengeteg más domain kiterjesztés van, például .gov, .net, .us, .co stb., És amit választott, az Ön preferenciájától és a szervezet típusától függ. Ha magánvállalkozás vagy, a .com-nak működnie kell. A legtöbb oktatási intézményben az .org az előnyben részesített domain kiterjesztés.

Mint már korábban mondtam, erősen ajánlom a Siteground használatát, mivel ez kiváló minőségű tárhelyet és lenyűgöző támogatást nyújt. Ha 70% -os engedményt szeretne vásárolni a Siteground webhelyéről, akkor erre a linkre kattintva látogasson el a Siteground oldalra.

A honlapon különféle típusú tárhelyeket kell látnia. A WordPress tárhely jó, tehát kattintson a gombra Fogj neki közvetlenül alatta.

válasszon helyszíni tervet

Ezután egy oldalra kerül a WordPress webhely általi tárhelyének árazási terveivel.

siteground wordpress tárhely árazás

Válassza ki a kívánt tervet, az Ön igényei szerint. A GrowBig nagyszerű terv, mert korlátlan számú webhelyet üzemeltethet, és prémium funkciókat is kaphat. Az egyik ilyen szolgáltatás az a lehetőség, hogy teszteljünk új kódokat és funkciókat egy teszt webhelyen, és egy kattintással megnyomjuk az élő weboldalon a végső változásokat. Ugyancsak egy fejlett gyorsítótárazási bővítménnyel érkezik, amelyet ugyanaz a csapat fejlesztett ki, és egy weboldal ingyenes webátviteléről rendelkezik.

Ebben az oktatóanyagban megyek és megvásárolom a GrowBig-t. Kiválaszthatja saját tervét, és rákattinthat Szerezd meg a tervet.

Ezután a következő lépésre lép, amely a domain név kiválasztása. Könnyebb megvásárolni a domain nevet közvetlenül a Siteground webhelyén, de ha már rendelkezik ilyennel, akkor egyszerűen kiválaszthatja a „Már van domain” elemet, és beírhatja azt a domain név mezőbe. A domain nevet külön webhelyen is megvásárolhatja, de ehhez további lépéseket kell tennie a webhelyen található hostolásával való integráció érdekében..

válasszon egy domaint

Miután megkapta a kívánt domain nevet, kattintson a gombra Folytassa és töltse ki a pénzt.

A vásárlás elvégzése után megjelenik egy képernyő, amelyben egy link található “Folytassa az ügyfél területére”. Kattintson erre, és eljut egy oldalra, ahol beállíthatja új tárhely-fiókját. Alatt Állítsa be webhelyét, választ Indítson el egy új webhelyet.

Ezután megjelenik a telepíthető szoftverek listája. választ WordPress.

telepíteni a WordPress-t

Ezután a rendszer felkéri a rendszergazda bejelentkezési adatait, például a felhasználónevét és jelszavát. Ezek a webhely biztonsági részletei, ezért feltétlenül használjon olyan részleteket, amelyeket nem könnyű kitalálni.

Ha kész, kattintson megerősít > Teljes telepítés. És most van egy élő, saját üzemeltetésű WordPress webhely.

Webhelyének testreszabásához be kell jelentkeznie a WordPressbe. Ehhez lépjen a Siteground irányítópultjára, és váltson a Saját számláim fület. Kattints a Telepítés lapon, és itt látható a regisztrált domain név. Az egész zöld Lépjen a Rendszergazda portálra gomb. Kattintson erre a gombra, hogy belépjen a WordPress bejelentkezési oldalára.

lépjen a WordPress admin irányítópultjába

A WordPress bejelentkezési oldal így néz ki:

WordPress bejelentkezési oldal

Írja ide ide felhasználónevét és jelszavát, hogy először jelentkezzen be a webhelyére.

2. lépés: Telepítse és állítsa be a LearnDash alkalmazást.

Miután belépett a WordPressbe, ideje telepíteni a LearnDash alkalmazást. A LearnDash vásárlásakor hozzáférést kap a telepítőhöz (.zip fájl) és a licenckulcshoz. A LearnDash telepítéséhez töltse fel a .zip telepítőt a WordPress webhelyre Megjelenés > Dugó > Új hozzáadása > Töltse fel a beépülő modult.

telepítés a

A telepítés befejezése után kattintson a gombra Aktiválja.

Most már telepítette és aktiválta a LearnDash-t a WordPress-en. Az első dolog, amit meg kell tennie, az a licenc aktiválása, hogy megy LearnDash > Beállítások. Váltson az LMS licenc lapra az e-mail cím és a licenckulcs megadásához. Miután megadta a részleteket, kattintson a gombra Frissítse az engedélyt.

aktiválni a learningdash licencet

Ezután be kell állítania a fizetési beállításokat, ha online fizetéseket szeretne kapni a kurzusára. Kattints a PayPal beállítások fülre, és írja be a PayPal e-mail címét, pénznemét, országát és így tovább. kettyenés Megment amint kész.

paypal beállítások a learningdash-ben

LearnDash 3.0

Egy másik dolog, amit meg kell tennie, ellenőriznie kell, hogy a LearnDash 3.0-at használja a Legacy helyett. Ehhez váltson a Tábornok fület. Itt láthatja a választási lehetőséget Aktív sablon. Győződjön meg arról, hogy LearnDash 3.0 van kiválasztva a Legacy helyett, hogy hozzáférjen a fejlett funkciókhoz, például a Fókuszmódhoz.

A Fókuszmódot az egész helyszínen alkalmazzák, és zavartalan élményt nyújt a diákoknak azáltal, hogy eltávolítják a felesleges elemeket egy oldalról, például az oldalsávokat és más kütyüket. Ez azt is megkönnyíti, hogy gyönyörű, professzionális megjelenésű weboldalt hozzon létre anélkül, hogy be kellene lépnie és az oldalakat egyenként kellene szerkesztenie..

A következőképpen módosul egy webhely, miután engedélyezte a Fókuszmódot:

fókuszmód engedélyezése

3. lépés: Telepítse a WordPress témát és oldalkészítőt.

A LearnDash telepítése után folytathatja a kurzus létrehozását, de ebben az oktatóprogramban meg szeretném mutatni neked egy kissé más módszert a dolgok elvégzésére, amely még gyorsabbá és könnyebbé teszi a gyönyörű online tanfolyam webhely létrehozását..

Ehhez szükségünk lesz az Astra témare és az Elementorra.

Az Elementor telepítéséhez lépjen a következőbe: Csatlakoztat > Add Új és keresni Elementor. Kattintson a Telepítés és aktiválás elemre.

az elementor ingyenes verziójának telepítése

Az Astra Theme telepítéséhez ugorjon a Megjelenés > Téma > Új hozzáadása. Keressen Astra-ra, kattintson a gombra Telepítés, és Aktiválja.

az Astra téma telepítése

Az Astra aktiválása után az irányítópulton ilyen üzenet jelenik meg:

Az Astra kezdő oldala

Az Astra kész webhelysablonokat tartalmaz, amelyeket néhány kattintással felhasználhat webhelyén. A sablonok megtekintéséhez kattintson a gombra Fogj neki. Felkérést kap arra, hogy válasszon egy oldalkészítőt, és azt javaslom, hogy válassza az Elementort, de bármilyen más oldalkészítőt is használhat. Amikor rákattint Következő, megjelenik egy ingyenes és prémium webhelysablonok listája, amelyeket saját webhelyéhez használhat.

Van egy speciális sablon, amelyet szeretek használni a LearnDash-rel, mert egy online tanfolyam-webhelyhez készült. Ha lefelé görgeti a sablonokat, akkor a LearnDash Academy sablon. Természetesen ettől eltérő sablonokat is használhat, de ehhez az oktatóanyaghoz ezt a sablont fogom használni.

learningdash akadémia sablonja

Ha rákattintasz, megnézem a sablon előnézetét, és abban látom, hogy a sablonnak két bővítményre van szüksége: LearnDash Course Grid és LearnDash WooCommerce Integration. Ezek INGYENES LearnDash-kiegészítők, amelyeket gyorsan telepíthet LearnDash > kiegészítések.

a learningdash kiegészítők telepítése

Keresse meg a LearnDash tanfolyamrácsot és a LearnDash WooCommerce szoftvert, majd telepítse és aktiválja mindegyiket.

Most visszatérhet az Astra sablon előnézetéhez, és elérheti a frissítést. Ezt kell látnod:

learningdash akadémia előnézete

Ez egy igazán gyönyörű weboldal, amelyet kifejezetten online tanfolyamok nyújtására készítettek. kettyenés Importálási oldal hogy használja ezt a sablont a webhelyén.

Ez a sablon teljes mértékben szerkeszthető az Elementorban, így a színeket, szövegeket, tipográfiát, képeket és ikonokat szerkesztheti a márkájához igazítva.

Ha nem ismeri az Elementor használatát, megnézheti ezt az elemet az Elementor használatához.

4. lépés: Hozza létre az első tanfolyamot a LearnDash segítségével.

Most, hogy webhelyének előlapja csodálatosnak tűnik, itt az ideje hozzáadni a tartalmat vagy tanfolyamokat. Néhányan azt gondolhatják, hogy a tanfolyamok létrehozása a LearnDash segítségével nehéz és bonyolult lehet, mert így van, a legtöbb LMS esetén.

De a LearnDash nemrégiben bocsátott ki egy csodálatos tanfolyam-készítőt, amely a kurzus létrehozását olyan egyszerűvé teszi, mint az órák és témák húzása és dobása. A LearnDash Akadémia sablonja, amelyet ezen a weboldalon használtunk, szintén importál mintákat, amelyek megjelennek a Minden kurzus oldalt. Így néznek ki:

Learndash Academy minden tanfolyamon

Látni fogja, hogy minden tanfolyamnak van kiemelt képe, címe, rövid leírása, az előrehaladási sáv és a százalék, valamint egy letárolt címke. Mindezeket a LearnDash alkalmazásban konfigurálhatjuk.

Ha megy LearnDash > Tanfolyamok, megjelenik a webhelyén található összes kurzus felsorolása. Az importált tanfolyamokat a címükre kattintva szerkesztheti, vagy pedig új tanfolyamot is létrehozhat. Új kurzus létrehozásához kattintson a gombra Új hozzáadása.

új tanfolyam felvétele a learningdash-ba

Ezután bekerülnek a kurzusszerkesztőbe. Adja meg a kurzus címét, és adjon hozzá egy rövid leírást. Felvehet egy kiemelt képet.

Ezután váltson a Beállítások fül a kurzus beállításainak konfigurálásához. Ezen a lapon felveheti a kurzus anyagait, kioszthat tanfolyam igazolást, kioszthatja a kurzus előfeltételeit stb..

tanfolyam beállításai

Ha görgetsz lefelé, akkor azt is beállíthatod, ki fér hozzá a kurzusodhoz. Mindenki számára nyitva áll, akár a webhely nem regisztrált felhasználói számára is, szabadon hozzáférhető a regisztrált tagok számára, vagy egyszeri vagy ismétlődő díjért megvásárolható, és még sok más.

tanfolyam-hozzáférési beállítások

Ha rákattint Vásárolj most, beállíthatja a kurzus árat. Ami a Ismétlődő opcióval beállíthatja a kurzus árat, valamint a számlázási ciklust. Az Zárva opció akkor a legjobb, ha azt akarja, hogy a tanfolyam elérhető legyen egy testreszabott értékesítési csatornában, amelyről később beszélünk.

5. lépés: Adjon hozzá szakaszokat és tanulságokat a kurzusához.

Miután elkészítette a tanfolyamot, váltson a Építész lap tetején, hogy elkezdhesse a vázlat létrehozását a kurzusához. Ha csak körvonala van, az rendben van, mert később visszatérhet, és tartalmat adhat hozzá az órákhoz.

A szekció címsorának hozzáadásával kezdheti el kattintással Új szakasz címsor. Nem adhat hozzá tartalmat a szakaszhoz, mivel ezek csak a tanfolyam folyamatának megszervezésére szolgálnak, ugyanúgy, mint egy könyv fejezetcíme..

Ezután kattintással hozzáadhat egy új leckét Új lecke. Felvehet annyi órát, amennyit csak akar, és átrendezheti őket húzással vagy ledobással, vagy az oldalsó kis fel és le gombra kattintással.

szakaszcímek és órák hozzáadása

Egy másik módszer egy új leckék létrehozására LearnDash > Lessons > Új hozzáadása.

A következő lépés az lenne, hogy tartalmat adjon az egyes órákhoz. A kurzuskészítő belsejében ezt megteheti úgy, hogy az egérmutatót a szerkeszteni kívánt leckére kattintva rákattint szerkesztése.

Bekerül a lecke szerkesztőbe, ahol szöveget, képeket, videókat és még sok másot adhat hozzá. Ön képes lesz arra, hogy testreszabja a leckék oldalát, ahogy szeretné, és hozzáadjon annyi tartalmat, amennyit csak akar.

Miután elkészült a tartalommal, kattintson a gombra Beállítások a tetején, hogy tovább testreszabhassa az órát. Itt adhatja hozzá az órák anyagát, engedélyezheti a videó előrehaladását (ha a tanfolyamok videó formátumban vannak), lehetővé teszi a hallgatók számára a feladatok feltöltését, az óra hozzárendelését egy adott kurzushoz, és konfigurálhatja az óra elérési beállításait is..

lecke beállításai

Az oldal lefelé görgetésével látni fogja a lecke hozzáférési beállításait, ahol az órát hozzárendelheti egy adott kurzushoz.

Használhatja a LearnDash csepegtető funkcióját is, ahol ellenőrizheti, hogy az órák mikor érhetők el a diákok számára. Ha a Beiratkozás alapú opcióval beállíthat egy konkrét napszámot a beiratkozás után, amikor az óra elérhető lesz a hallgatók számára.

lecke hozzáférési beállítások

Minden a LearnDash kurzusépítőjén belül történik, így csak arra koncentrálhat, hogy olyan kurzusokat hozzon létre, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a közönség számára.

6. lépés: Osztja le az órákat kisebb témákra.

Ha az órája több témát foglal le, és így túl hosszú lesz, akkor kisebb témákra bontása nagyszerű módja annak, hogy elkerüljék az információterhelést a hallgatók számára.

Ha témákat szeretne hozzáadni egy leckéhez, ugorjon a LearnDash > Témakörök > Adja hozzá az első témát. Ha nem ez az első téma, kattintson a gombra Új hozzáadása.

új téma hozzáadása

Csakúgy, mint a leckék szerkesztésekor, a témákat szerkesztheti cím, kiemelt kép és bármilyen más tartalom, például szöveg, képek, beágyazott videó és egyéb média hozzáadásával..

csattanó Beállítások elviszi a téma beállítási oldalára. Itt hozzárendelheti a témához tartozó anyagokat és engedélyezheti a videó előrehaladását, a hozzárendelés feltöltését és az időzítőt.

A témát egy kurzushoz és egy órához is hozzárendelheti Téma hozzáférési beállítások.

témabeállítások

7. lépés: Kvízek hozzáadása a tanfolyamhoz.

Kurzus-készítőként érdemes lehet mérni a hallgatók előrehaladását kvízek és feladatok segítségével. A LearnDash annyira egyszerűvé teszi a vetélkedők és feladatok létrehozásának folyamatát, mégis fejlett funkciókkal, amelyek segítenek a létrehozott kvízek és feladatok maximalizálásában..

Új kvíz felvételéhez keresse fel a LearnDash > vetélkedők > Új hozzáadása. Csakúgy, mint az órák és a témák, adja meg kvízjének címét és rövid leírását. Ezután kattintson a Beállítások fülre a beállítások konfigurálásához.

Alatt Kvíz hozzáférési beállításai, hozzárendelheti a kvíz tanfolyamhoz és órához, hozzárendelheti a kvíz előfeltételeit és korlátozhatja a hozzáférést a regisztrált tagokhoz.

kvíz hozzáférési beállítások

Görgessen lefelé, és megjelenik a A kvíz előrehaladása és korlátozása szakasz, ahol beállíthatja az átadott pontszámokat, megadhat kvíz-tanúsítványt, korlátozhatja a kvíz újrafuttatását, megkövetelheti az összes kérdés kitöltését, és akár határidőt is beállíthat.

kvíz előrehaladási és korlátozási beállításai

A lefelé gördítéssel még több olyan beállítást tár fel, mint például a kvíz anyagának engedélyezése, a kvíz automatikus indulása, a kérdések megjelenítésének módja és így tovább. Ezek a beállítások meglehetősen fejlett, és valóban lehetővé teszik, hogy a lehető legjobb módon értékelje a hallgatóit. Ha kész, kattintson a gombra frissítés.

Itt az ideje, hogy kérdéseket tegyen fel kvízjéhez. Ehhez menjen a LearnDash > vetélkedők. Vigye az egérmutatót a kvíz fölé, amelyhez kérdéseket szeretne feltenni, és kattintson rá Kérdések.

adjon fel kérdéseket egy kvízhez

Ezután ide kerülnek:

adjon hozzá kérdéseket a vetélkedőkhöz

Kattintson az egyikre Kérdések felvétele gombokkal, és eljut a kérdésszerkesztőbe. A kérdésszerkesztőn belül felveheti a tényleges kérdést, hozzárendelheti az ezzel egyenértékű pontszámot, hozzárendelhet üzeneteket a megjelenítéshez, ha a hallgató helyesen vagy helytelenül válaszol a kérdésre stb..

Kiválaszthatja a válasz típusát is, függetlenül attól, hogy egy választási lehetőség, feleletválasztós, esszé, kitölti a kitöltéseket stb. A választípusra kattintva megjelenik egy legördülő menü, amely az adott választípusra jellemző további beállításokkal rendelkezik..

válasz típusok

8. lépés. Feladatok hozzáadása az órákhoz.

Arra is felvehet feladatokat, hogy bizonyos órákat meglátogasson LearnDash > Lessons és azon lecke szerkesztése, amelyhez hozzárendelést szeretne hozzáadni. Miután belépett az óraszerkesztőbe, kattintson a Beállítások lap.

Látni fogod a Megjelenítési és tartalmi beállítások egy engedélyezési lehetőség Feladat feltöltése. Engedélyezze ezt a beállítást. Ezután további lehetőségeket fog látni, például az engedélyezett fájlformátumokat, a fájlméret korlátozását, a hozzárendelés pontszámának hozzárendelését és azt, hogy automatikusan vagy manuálisan osztályozzák-e..

feladat feltöltések

Ne felejtsd el a leckében megadni a feladatra vonatkozó utasításokat. kettyenés frissítés a módosítások mentéséhez.

Az óra végén a hallgatók látni fogják a feladataik feltöltésének lehetőségét:

a hallgatók feltölthetnek feladatokat

A háttérképen megtekintheti a benyújtott feladatokat a következő linkre kattintva LearnDash > Feladatok.

hol tekintheti meg a benyújtott feladatokat

9. lépés: Csatlakoztasson egy tanfolyamot egy értékesítési csatornába.

Korábban láttuk, hogy beállíthatjuk a A kurzushoz való hozzáférés Beállítások a Zárthoz, amelyet akkor lehet legjobban használni, ha egy tanfolyam elérhető egy testreszabott értékesítési csatornán belül.

Ahhoz, hogy egy tanfolyamot egy testreszabott értékesítési csatornába kapcsolhasson, telepíteni kell a következő plugineket:

 • CartFlows
 • WooCommerce
 • LearnDash WooCommerce integráció

Az összes bővítmény ingyenes. Míg a CartFlow prémium verzióval rendelkezik, az ingyenes verzió elegendő ahhoz, hogy egy tanfolyamot csatlakoztasson az értékesítési csatornához.

Ha telepítette a LearnDash Academy sablont, akkor mindhárom plugin már telepítve lesz a WordPress-en. De meg kell győződnie arról, hogy aktiválják-e őket Dugó.

Az első dolog, amit meg kell tennünk, a WooCommerce telepítővarázsló futtatása. A Woocommerce telepítésekor észrevette, hogy ez az üzenet megjelenik:

indítsa el a cartflow telepítővarázslóját

kettyenés Futtassa a telepítővarázslót belépni a varázslóba. A beállítóvarázsló így működik:

a woocommerce beállítóvarázslójában

Ha ez megtörtént, térjen vissza a WordPress irányítópultra, és vegyen fel egy új terméket Termékek > Új hozzáadása. Nevezze el a terméket ugyanúgy, mint azt a tanfolyamot, amelyet egy értékesítési csatornához kíván csatolni.

Ha lefelé görget, látni fogja a választható lehetőséget Termék adatok. választ Tanfolyam, és a Tábornok lapon válassza a kurzust, amelyhez csatlakozni szeretne Kapcsolódó tanfolyamok.

új termék-tanfolyam hozzáadása

Ha ez megtörtént, itt az ideje, hogy hozzon létre egy egyedi értékesítési csatornát. Ez az, amire a CartFlows szól. Ez egy plugin, amely lehetővé teszi, hogy értékesítési csatornákat hozzon létre közvetlenül a WordPress-en belül, hogy javítsa az ügyfelek fizetési élményét és végül növelje bevételeit.

Értékesítési csatornát hozhat létre CartFlows > flow. A LearnDash Akadémia sablonja már tartalmaz egy kész csatornát / folyamatot. Dönthet úgy, hogy ezt használja, vagy létrehozhat folyamatot a semmiből.

Ha folyamatot szeretne létrehozni, kattintson a gombra Új hozzáadása. Itt láthatja a felhasználásra kész és az Elementorban teljes mértékben szerkeszthető csatornasablonok könyvtárát. Válasszon egyet, amelyik tetszik, majd kattintson a gombra import.

új folyamatot teremtve

Ezután bekerülnek az adatfolyam-szerkesztőbe, ahol nevet adhatnak a folyamatnak, és egyszerűen húzással átrendezhetik a lépéseket.

Ezután össze kell kapcsolnia az éppen készített terméket a pénztár oldalával. Szerkessze a pénztár oldalt úgy, hogy az egérmutatót rajta tartja, és rákattint szerkesztése. Görgessen le, és a Pénztár elrendezése szakaszban kattintson a gombra Válasszon egy terméket. Írja be a termék nevét a mezőbe, és válassza ki.

Játszhat a többi pénztár beállítással is, mint például a formatervezés, az elrendezés, a szín és így tovább. Ne felejtsd el kattintani frissítés az összes módosítás mentéséhez.

adjon hozzá egy terméket a pénztár oldalához

Ha ez megtörtént, másolja a pénztár oldalának URL-jét, majd lépjen a következő oldalra LearnDash > Tanfolyamok. Szerkessze azt a tanfolyamot, amelyet csatlakoztatni szeretne az éppen létrehozott értékesítési csatornához, és amelyre megy Beállítások. Görgessen le a Hozzáférési mód szakasz és válassza a lehetőséget Zárva. Írja be a kurzus árát és a pénztár oldal URL-jét. Találat frissítés.

beillesztés a pénztár oldalának URL-jébe

Most, amikor a hallgatók megvásárolják ezt a kurzust, eljuttatják az ön által létrehozott egyedi fizetési oldalra.

egyedi fizetési oldal

Csomagolás fel

Most, hogy látta, milyen könnyű létrehozni egy online tanfolyam-webhelyet a WordPress-ben, remélem, hogy megteszi a szükséges lépéseket, és elrabolja tartalmát. A LearnDash felhatalmazza mindenkit, még a nem műszakiakat is, hogy néhány órán belül gyönyörű tanfolyam-webhelyeket hozzon létre.

Nagyon izgatott vagyok, hogy hallom a sikertörténeteidet, és itt vagyok, hogy válaszolhasson az esetleges kérdéseire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map