Start een WordPress-website voor één product

De meeste mensen kopen tegenwoordig hun spullen liever via internet in plaats van een lokale winkel te bezoeken. In de VS kocht in 2016 ongeveer 80% van de bevolking online. Als u van plan bent om in te breken in de e-commerce-industrie, moet u een strakke website opfleuren om uw product onder de aandacht te brengen. Dit vergroot zeker de kans om meer van uw doelgroep te bereiken en om te zetten in sales.


Zelfs als u uw product in Amazon en eBay verkoopt, maakt het hebben van een officiële website het verschil. In grotere mate, als u maar één product heeft, repareer dan onmiddellijk de spotlight en plaats er een ‘ring’ op wanneer u een e-commerce winkel runt.

Wat is een website met één product en hoe werkt het??

Verblindend duidelijk, een enkele productwebsite is een website die slechts één product verkoopt. En er is geen schaduw van twijfel dat het enorm veeleisend is om een ​​site voor één product te bouwen in vergelijking met de site die honderden producten verkoopt.

Ja, hoe meer producten u heeft, hoe groter de kans op een conversie. De sleutel hier is dus om dat ene product te vinden waarmee u veel geld kunt verdienen. Denk aan Dropbox, Uber, Asana en Evernote. Dit zijn slechts enkele van de afzonderlijke productwebsites die winst maken.

Het is echter belangrijk op te merken dat u niet in alle situaties een enkele productwinkel kunt maken. Als u een digitaal product heeft, is het een plezier om een ​​unieke productwinkel te hebben omdat er geen verzend- of fabricagekosten nodig zijn. Een ander kan een product zijn met een sterke branding of een product dat op een specifieke niche is gericht.

En natuurlijk, als u de conversie en verkoop wilt verhogen, moet uw website met één product een solide kopie hebben, hoogwaardige afbeeldingen en een duidelijke call-to-action.

Belangrijkste kenmerken van een website met één product

Dus wat maakt een enkele productwebsite?

Productoverzicht boven de vouw

Het belangrijkste onderdeel van een website is de boven de vouw of de bovenste helft van uw website. Dit is waar bezoekers het grootste deel van hun browsetijd doorbrengen, ongeveer 80%. U moet dus meteen de aandacht van uw bezoeker trekken door uw product boven de vouw samen te vatten.

Beantwoord het waarom

Als uw product niet in alle opzichten uniek is en u weet dat u veel concurrenten heeft, dan moet u duidelijk weten waarom uw product het waard is om te kopen in vergelijking met andere merken.

Overweldig niet

Houd uw homepage eenvoudig en overweldig bezoekers niet met teveel informatie. U kunt een knop toevoegen aan ‘Meer informatie’ en deze omleiden naar de pagina met functies.

Koopopties aanbieden

Als je je product verkoopt aan andere platforms zoals Amazon of eBay, ga je gang en voeg de links op je website toe. Dit geeft uw kopers een optie om uw product te bekijken.

Stappen om een ​​WordPress-website voor één product te maken

1. Kies een webhostplan en installeer WordPress

Als u nog geen webhostingprovider heeft, kies er dan een die uitzonderlijk goede prestaties en klantenondersteuning biedt. Ik zou SiteGround aanbevelen omdat het hoogwaardige, snelle en veilige hostingoplossingen biedt. We hebben ook gepost een lijst van betaalbaar webhosts hier.

SiteGround biedt drie abonnementen die beginnen bij $ 3,95 per maand voor een enkele website met 10 GB webruimte, $ 5,95 per maand voor onbeperkte websites met 20 GB webruimte en $ 11,95 per maand voor onbeperkte websites met 30 GB webruimte.

Al deze plannen worden geleverd met een gratis klik-en-installeer WordPress, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig installeren van WordPress op uw website. SiteGround zorgt er al voor.

Bezoek SiteGround

2. Selecteer een WordPress-thema

Als u het perfecte thema kiest voor uw website met één product, overweeg dan een thema dat snel, lichtgewicht en uiterst aanpasbaar is. Astra Theme is een echte aanrader, aangezien meer dan 300.000 websites dit thema gebruiken.

Behalve dat het snel en licht is, heeft Astra krachtige ontwerpopties die u kunt instellen om uw website er aantrekkelijker uit te laten zien. U kunt de containers van uw website beheren, inclusief de koptekst, berichten, afzonderlijke pagina’s en blogs.

Bovendien is het volledig compatibel met WooCommerce, evenals met de meest populaire paginabouwers zoals Elementor, Brizy, Beaver Builder, Thrive Architect, Divi en Gutenberg.

Als u meer ontwerpopties en functies wilt, kunt u upgraden naar de Pro-versie die begint bij $ 59.

Mogelijk wilt u ook een installatie selecteren die klaar is om te importeren Astra-startersites. Er zijn sjablonen beschikbaar en klaar voor aanpassing met Elementor, Beaver Builder, Gutenberg en Brizy.

Bezoek Astra

3. Pas uw website aan met een paginabuilder

Als je niet van coderen houdt en alleen een beginner die een website bouwt, dan Ik raad ten zeerste aan om een ​​paginabuilder zoals Elementor te gebruiken. Deze paginabuilder geeft u de mogelijkheid om elk element van uw website te beheren en te ontwerpen op basis van uw voorkeur of branding.

Het heeft een slepen-en-neerzetten-functie waarmee u inline bewerkingen en live-ontwerp kunt uitvoeren. Het is snel en intuïtief. Je kunt zelfs kiezen uit meer dan honderd vooraf ontworpen sjablonen en blokken.

Elementor is een gratis plug-in. Maar als u meer geavanceerde ontwerpfuncties nodig heeft, kunt u gebruikmaken van de Pro-versie die begint bij $ 49 per jaar voor één site.

Bezoek Elementor

4. Installeer en stel WooCommerce in

eCommerce-functionaliteit is niet verpakt in native functionaliteiten van WordPress. Zo, je zou WooCommerce moeten installeren als u de werking van uw product wilt beheren en betalingen wilt verwerken.

WooCommerce is een open-source eCommerce-oplossing waarmee u binnen enkele minuten een online winkel kunt opzetten. Met WooCommerce kunt u betalingen verwerken via PayPal, Stripe, creditcard en andere alternatieven.

U kunt WooCommerce ook integreren met MailChimp als uw e-mailmarketingservice, Google Analytics en Facebook. Het heeft ook een centraal winkeldashboard waar u de belangrijkste statistieken, uw productbeschikbaarheid en meer kunt bekijken.

Nadat je WooCommerce hebt geïnstalleerd en geactiveerd, kun je nu de instellingen configureren met behulp van de installatiewizard. Hiermee kunt u uw winkel opzetten, variabele productinstellingen, betalingsgateway instellingen, verzendopties en andere aanbevolen functies.

Bezoek WooCommerce

5. Voeg uw product toe

Ga naar Producten en vervolgens Nieuw toevoegen. Begin met het invullen van alle benodigde velden met alle informatie over uw product. Omdat het een enkel product is, moet u ervoor zorgen dat het er aantrekkelijker uitziet om meer hype te creëren voor uw bezoekers. Misschien wilt u meer productafbeeldingen van hoge kwaliteit uploaden vanuit verschillende invalshoeken en variaties.

In het gedeelte met productgegevens onder de productpagina kunt u de prijzen, verzendgegevens, voorraad en andere opties specificeren. Maak het zoveel mogelijk gedetailleerder en maak de kopie van uw product duidelijk voor uw doelklanten.

Misschien wilt u uw productpagina aanpassen zodat deze er geweldig uitziet en verschillende variaties van inhoud en ontwerp uitproberen.

6. Stel CartFlows in

Om uw product nu gemakkelijk en snel te verkopen, moet u een verkooptrechter maken. Met trechters kunt u meer leads genereren, meer bezoekers omzetten in het kopen van klanten en de verkoop verhogen. Dus, WooCommerce is misschien goed, maar het is niet genoeg om het daarbij te laten. Je hebt een plug-in nodig om te helpen maak een verkooptrechter met veilige afhandeling, bestel hobbels, upsells en downsells.

Dus, wat is een plug-in om te gebruiken? Natuurlijk, CartFlows! Samen met Sujay Pawar van Brainstorm Force, het bedrijf achter Astra Theme, heb ik CartFlows gebouwd om de frustraties weg te nemen bij het verkopen van producten op WordPress-websites.

Met CartFlows kunt u een wrijvingsloze afrekenpagina maken en het verlaten van het winkelwagentje verminderen. U kunt ook orderstoten, upsells / downsells of kortingsaanbiedingen laten zien voordat u de bestelling voltooit. En om uw klanten waardering te tonen, kunt u een bedankpagina ontwerpen die bij uw merk past.

Een ander groot voordeel van CartFlows is dat er kant-en-klare sjablonen zijn gemaakt voor uw favoriete paginabuilder, of het nu Elementor, Divi, Thrive Architect of Beaver Builder is.

Bovendien is het helemaal gratis. Maar als u meer opties voor afrekenstijlen, sjablonen, controle op het afrekenveld, orderstortingen en meer wilt, kunt u de pro-versie kopen die $ 299 per jaar kost.

Bezoek CartFlows

Conclusie

Het succes van een online winkel staat niet direct in verhouding tot het aantal producten dat u verkoopt. U kunt een online winkel met één product maken en tonnen geld verdienen. Het enige dat u nodig heeft, is strategische planning. Combineer het met de juiste tools, maak een overtuigende kopie, afbeeldingen van hoge kwaliteit en duidelijke call-to-action.

Dus, als uw niche in steen is gemarkeerd en u bent vastbesloten op dat ene product, maak dan nu uw eCommerce-website en begin met verdienen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector