Paras halpa isännöinti

kuva alennuskeskuksestaKun aloitin ensimmäisen verkkosivustoni, muistan maksaa melkein 40 dollaria dollaria tavanomaisesta jaetusta isännöinnistä. Isäntäteollisuus on kulkenut pitkän matkan siitä lähtien.


Kun puhumme isännöinnistä, siitä mitä puhumme, ovat tietokeskuksia. Jos et ole varma siitä, mitä datakeskus oikeasti ajattele Sci-Fi-suosikkielokuvasi riviä rivillä tietokoneita. Tavallaan tämä kuva oikealla.

Amazonin kaltaiset yritykset ovat julkaisseet Amazon Web Services -palvelut, jotka hallitsevat globaalia pilvipalvelumarkkinoita. Tuloksena on massiiviset mittakaavaedut isäntäyrityksille, jotka voivat nyt vuokrata palvelintilaa murto-osaan siitä, mitä he olivat aiemmin maksaneet.

Nykyaikainen halpa web-hosting tarjoaa nopeuden, suorituskyvyn ja ominaisuudet, joita kalliit vanhat hosting-suunnitelmat tarjosivat murto-osan hinnasta.

Halvan isännöinnin yhteydessä sääntö on, että mitä enemmän palvelinresursseja sitä halvempi suunnitelmasi on. Tästä syystä jos haluat säästää rahaa menemällä isompien isäntien kanssa paikallisiin yrityksiin, on tapa edetä.

Pro-vinkkiSe vanha isännöintisuunnitelma, josta jo ehkä maksat 20–40 dollaria / kk, voidaan ostaa alle dollarilla. Jos ostat paikalliselta australialaiselta hosting-yritykseltä, olet melkein varmasti maksamassa yli.

Tässä katsauksessa suosittelemme vain kolmea yritystä. Ensimmäinen valinta on ylivoimaisesti halvempi ja ylläpitää silti myös erinomaista käyttöaikaa, suorituskykyä ja lisäominaisuuksia.

Kaksi muuta ovat premium-valinnat niille, jotka etsivät hieman enemmän joustavuutta ja suorituskykyä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten testaamme käyttöaikaa, katso live-sivustomme seuranta täällä.

Avainominaisuudet
 • Halvin isäntä kädet alas
 • Suuri nopeus
 • Helppo käyttöliittymä
 • 24/7/365 tuki
 • 30 päivän palautuskäytäntö
Plussat
 • Nopeat latausajat
 • Yksi suurimmista käyttöaikaa
 • Pitkät promosopimukset
Haittoja
 • Ei ilmaista verkkotunnusta ja SSL-alinta tasoa

Okei, etsit halpaa majoitusta. No, löysit sen. Luulet todennäköisesti, että joudut luopumaan kokonaisesta joukosta käyttääksesi kahta dollaria halvempaa isännöintipalvelua. Siellä olet väärässä.

Olimme hieman skeptisiä, kun kompasimme ensin Hostingeriin. Tuolloin heidän hinnoittelu oli 0,80 dollaria. Oli helppoa kirjata ne pois toisena dollarin alaisena isännöintipalveluna. Sitten testasimme heidät. Heidän lähettämänsä nopeudet puhalsivat melkein kaikki muut palvelut vedestä ja niiden käyttöajat ovat erittäin lähellä 100%.

Kuinka tämä oli mahdollista ?! Katsotaanpa joitain heidän ominaisuuksistaan.

Nopeus ja käyttöajat

Katsotaanpa joitain mittareita.

Kaikki alle 2000 miljoonan megapikselin latausaika on hyvä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivun lataaminen kestää kaksi sekuntia.

Hostinger lähetti 389 Ms latausaika. Se tarkoittaa, että heidän verkkosivunsa ladataan melko nopeasti. Hostinger priorisoi palvelimen nopeudet enemmän kuin useimmat, ja se todella näyttää.

Hostingerin käyttöaika on yhtä naurettavan hyvä. Kaikkia käyttöaikaa, joka on yli 98%, pidetään hyvänä. 99,90%: n Hostinger-kellot ovat yksi alan korkeimmista käytettävyyksistä.

hinnoittelu

Halvat web-hosting-hinnoittelukäytännöt ovat rehellisesti ongelma. He houkuttelevat sinut erittäin halvalla tarjoushinnalla, ja kun sitten kampanjasi heidän kanssaan on yli, ne kaksinkertaistuvat tai kolminkertaistuvat hintaan.

Rehellisesti sanottuna Hostinger ei ole eroa. Voit kuitenkin lukita tarjoushinnan neljäksi vuodeksi. Kyllä, neljä vuotta. Tätä voidaan pitää negatiivisena joillekin ihmisille, mutta toisille, jotka tuntevat sinut’Meillä on halpa ja luotettava isäntä niin kauan, että se on plus.

Alin tasossa on ongelmia. Sinä et’t vastaan ​​ilmainen verkkotunnus ja et’t vastaan ​​ilmainen SSL. Voit päivittää hiukan kalliimpaan suunnitelmaan, jonka hinta on 3,95 dollaria kuukaudessa (ei aivan kallista) ja vastaanottaa verkkotunnus, SSL, sekä ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita.

Ostaja varokaa, Hostinger-kampanjan hinnoittelun jälkeinen merkintä on jyrkempi kuin monissa muissa paikoissa. Voit lukita 1,45 dollaria kuukaudessa neljäksi vuodeksi, mutta sen jälkeen saat 7,99 dollaria kuukaudessa. 2,95 dollaria kuukaudessa suunnitelma nousee 11,95 dollariin kuukaudessa ja 3,95 dollaria kuukaudessa suunnitelma nousee 15,95 dollariin. Hostinger ei ole’t leikkii noilla hinnoilla.

Kuten kaikki muutkin tämän hintaluokan isännöintipalvelut, Hostinger haluaa aloittaa sinut alhaalta ja nostaa sitten hintaa. He antavat erittäin pitkät myynninedistämissopimukset mikä tarkoittaa, että asiakas (ts. sinä) voi hyödyntää tätä käytäntöä.

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja – Zyro

Hostinger’Sivustojen rakentaja on nimeltään Zyro ja sitä uudistettiin äskettäin kokonaan. Saatujen monien uusien ominaisuuksien ansiosta se menee kärjestä asti parhaiden verkkosivustojen rakentajien kanssa.

hostinger muokata

Zyro mukana tulee ystävällinen käyttöliittymä ja melko vähän ominaisuuksia, kuten ilmainen SSL-varmenne verkkotunnuksesi todentamiseksi, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistanleveys

Yksi lisäominaisuus, jonka havaitsimme melko hyödylliseksi, oli valtava kirjasto ilmaisia ​​kuvia, joiden avulla voit suunnitella verkkosivustosi millä tahansa mielestäsi.

Jos sinulla on tarve suunnitella logosi tai parantaa sitä, voit tehdä sen myös täällä. Zyro’s Logo Maker tekee brändistäsi entistä paremman yleisön saatavuuden. Voit suunnitella logosi nopeasti ilman ketään’apua.

Suuri bonus sekä rakentajalle että logonvalmistajalle on, että sillä ei vaadita suunnittelu- tai koodauskokemusta.

takaukset

Rakastamme takuita täällä Best Web Hosting Australiassa. Ne osoittavat meille, että yritys on varma tarjouksistaan. Hostinger tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ja 99,99%: n käyttöajan. Jos käyttöaika alittaa sen, sinulla on mahdollisuus saada vähän rahaa takaisin.

Alapuoli

Kosketimme muutamia hinnoitteluosion ala-puolia. Mikään ilmainen SSL ei ole bummer. Voit kuitenkin kiertää sen. Ilmaisen SSL: n käyttö voi olla todella helppoa, varsinkin kun käytetään WordPressiä. Tässä on kaksi SSL-vaihtoehtoa käytettäessä Hostingerin alinta tasoa.

 1. Salatkoon – Saatavana kaikkien cPanelien kautta. Se on ilmainen SSL-sertifikaatti kaikille verkkosivustoille. jee!
 2. Todella yksinkertainen SSL – Tämä on loistava laajennus, joka pakottaa SSL-sivustosi. Sen mukana tulee myös paljon mukautettavia ominaisuuksia.

Toinen haittapuoli ei ole puhelintuki, mutta useimmat isännöintipalvelut eivät tarjoa sitä silti. Jos olet kiinnitetty cPanel-käyttöliittymään, hämmentyvät myös saadaksesi selville, että Hostinger käyttää omaa paneeliaan. Se on intuitiivinen käyttää, mutta verkkosivustojen veteraanit huomaavat puuttuvan mitä he ovat tottuneet.

Lue koko Hostinger-arvostelu täältä.

2. HostGator – paras premium-valinta

Avainominaisuudet
 • Verkkosivun rakentaja
 • Loistava suoritus
 • 99,9% Uptime
 • 24/7/365 tuki
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
Plussat
 • Johdonmukainen käyttöaika
 • Asiakastuki ympäri vuorokauden
 • Suora hinnoittelu
Haittoja
 • Hintatasoisempi kuin Hostinger

Henkilökohtainen suosikki asiani HostGatorissa on heidän Instagram-ilmoituksensa. Jostain syystä heidän kuva on erittäin lähikuva heidän maskotistaan. Se on tavallaan kauhistuttavaa.

näen sinut!

Okei, sen lisäksi, että heidän mainoksensa ovat hieman liian lähellä, HostGator on huippuluokan isännöintipalvelu. Heillä on loistava maine ja ne ovat loistava valinta halvempaan jaettuun isännöintiin.

Nopeus ja käyttöajat

Parasta HostGatorissa’Nopeus ja käyttöaika on johdonmukaisuus heistä. He eivät ole’t nopein, ja he eivät’Tillä on paras käytettävyysaika, mutta ne ovat jatkuvasti molempien luokkien ylemmällä tasolla.

Kaikkia, jotka ovat yli 98%, pidetään hyvänä käyttöaikana, ja HostGator istuu aina selvästi kyseisen merkin yläpuolella.

Vaikka hän oli oikeassa alle vuoden 2000, hän ei ole’Puhaltamatta ketään vedestä, meillä on turvapaikka’t nähnyt paljon eroja siitä määrästä riippumatta siitä, missä nopeutta testattiin maailmassa. Se puhuu HostGatorille’s palvelimien lukumäärä ja sitoutuminen johdonmukaisuuteen.

hinnoittelu

HostGatorin hinnoittelu on suoraviivainen. Heillä on myynninedistämishinnat, joiden istuin on 2,75 dollaria kuukaudessa, 2,95 dollaria kuukaudessa ja 5,95 dollaria kuukaudessa. Nämä tarjoushinnat kumpikin periaatteessa kaksinkertaistuvat, kun kaudet ovat ohi, mutta voit lukita hinnat kolmeksi vuodeksi.

Kuten näet päivitykset sallivat periaatteessa, että sinulla on enemmän verkkotunnuksia ja avaa vielä muutama työkalu. Hienoa HostGatorissa on, että se antaa sinulle pääsyn kaikkiin perusasioihin heidän hatchling-suunnitelmansa avulla.

ominaisuudet

Yksi asia, joka on mainittava, on se, että HostGatorilla on puhelintuki. Heillä on myös 24/7 asiakastuki yleisesti.

Mittaukseton kaistaleveys ja levytila ​​vapaan SSL: n mukana tekevät HostGatorista’Paljaat ominaisuudet erottuvat. Jokaisen isännöintipalvelun tulisi tarjota ilmainen SSL ja HostGator parantaa mainettaan tehostamalla asiaa.

Toinen hieno lisäosa HostGator-suunnitelmissa on, että ne tarjoavat myös 100 dollarin hyvityksen Google AdWordsille. Jos aiot myydä mitään hosting-suunnitelmasi kanssa tai haluat vain lisää liikennettä blogiisi, tämä on loistava tapa aloittaa ilmaiseksi.

haittoja

Suurimpia haittapuolia HostGatorin käytölle on se, että se ei ole yhtä halpaa kuin Hostinger eikä se tarjoa samaa ylösalaisin kuin SiteGround. Se on kuitenkin paras keskiväli.

Lue koko HostGator-arvostelu täältä.

3. SiteGround – paras 2ndPremium-valinta

Avainominaisuudet
 • Valaisu nopeasti
 • Paljon ilmaisia ​​päivityksiä
 • Isäntä useita sivustoja
 • 24/7/365 tuki
 • Ilmainen SSL
Plussat
 • Huippuluokan asiakastuki
 • Upea käyttöaika
 • Ilmainen CDN
Haittoja
 • Hinta nousee hiukan korkeammalle ensimmäisen suunnitelman jälkeen

Isännöinnin suhteen et voi todella voittaa SiteGroundia, ellet hypätä ylläpitämisen ylemmälle tasolle, mikä maksaa sinulle melko penniäkään. Meillä on tonni asiakassivustoja, jotka toimivat SiteGroundin palvelimilla, ja näemme sen määrän kasvavan tulevaisuudessa. Siteground tarjoaa parhaan asiakaspalvelun, erinomaisen käytettävyyden, nopeat latausnopeudet ja lisäominaisuudet.

Ilmainen SSL

Ilmaisen SSL: n tulisi olla vakio kaikissa web-isännöintipalveluissa. Kaikki verkkosivustot, jotka myyvät digitaalisia tai fyysisiä tuotteita verkossa, tarvitsevat SSL-sertifikaatin. Jokainen SEO-keskeinen verkkosivusto tarvitsee myös sellaisen, jos haluat sen näkyvän Google-hakuissa. Jos isännöintipalvelu ei tarjoa SSL: ää ilmaiseksi, siirry toiseen suuntaan.

Upea asiakastuki

Hostingerillä ja HostGatorilla on aika mahtava asiakastuki. Suurin osa isännöintipalveluiden asiakastuesta on kirjaimellisesti roskien peittämää roskaa. Jotkut teistä saattavat ajatella, että kuulostaa hyvältä. Siinä on myös lintukakka kaikkialla – anteeksi.

SiteGround on paras asiakastuki. Se’Sellainen kammottava, kuinka nopeasti he vastaavat viesteihin.

SiteGroundin asiakastukiasiamiehet ovat kaikki osaavia ja valmiita auttamaan korjaamaan kaikki ongelmat. Tähän sisältyy teknisiä kysymyksiä ja yleisiä vianetsintää. Kuten totesin, SiteGroundilla on paras asiakastuki tässä luettelossa – Se’sellainen kuin toisen työntekijän palkkaaminen korjaamaan asiat sinulle kuinka paljon he haluavat auttaa.

Ainoa haittapuoli on, että asiakastuki on kaikki chat-pohjaista. Puhelintukea ei tarjota, mutta chat-järjestelmä on saatavana ympäri vuorokauden. Saatavana on myös lippujärjestelmä, jonka vastaukset tulevat 24 tunnin sisällä.

Suuri käyttöaika

Kuvittelet vaikuttavan vierailijan menemään verkkosivustoosi ja löytämään sen voittaneeksi’Kuorman pitäisi antaa sinulle kylmää hikoilua. Sinä’Minulla on harvoin verkkosivusto, joka menee SiteGroundin alle. Yli 99,9% käyttöaikaa hyvin vähän seisokkeja. Kaikkia yli 98 prosenttia pidetään hyvinä. On selvää, että lähellä 100% tarkoittaa sinua’uudelleen yläkerran uptimes.

Ilmainen CDN

Yksi parhaimmista SiteGround – ominaisuuksista on ilmainen CDN. Cloud Distribution Networks (CDN) levittää verkkosivustotiedostot joukkoon eri paikkoja maailmanlaajuisesti, joten kaukana palvelimesta oleminen ei ole ongelma verkkosivuston kävijälle.

Tämä tarkoittaa, että SiteGround-palvelussa, riippumatta siitä, missä käyttäjä käyttää sisältöäsi, he saavat verrattavissa olevan nopeuden jokaiselle ympäri maailmaa. Kyllä, jopa täällä Australiassa.

Ilmaiset verkkosivustojen siirrot

Sinulla voi jo olla verkkosivusto, jonka haluat siirtää toiseen isännöintipalveluun monista syistä. Verkkosivustosi siirtäminen manuaalisesti on kuin rinnan vahaamista – tuskallista.

SiteGround-palvelumme hyvät ystävämme huolehtivat tästä puolestasi. He jopa tekevät sen kahden päivän sisällä. Se on kuin he haluavat sinun pitävän heistä tai jotain.

SiteGroundin haittapuoli

Aivan kuten muuallakin tässä maailmassa, SiteGroundillä on myös haittapuoli. Tärkein syy SiteGround ei ole ensimmäinen, että heidän suunnitelmat voivat tulla kalliiksi.

He tuovat sinulle 3,95 dollaria kuukaudessa, mutta ensimmäisen suunnitelmasi valmistuttua he veloittavat lisää rahaa. Lukitseminen 3-vuotiseen suunnitelmaan ei ole aina ihanteellista, mutta se on pisin, jonka voit hyödyntää.

Lue koko SiteGround-arvostelu täältä.

Miksi emme pidä ilmaisista isännistä

Antaa’Miksi miksi suurin osa puolet dollarista kuukaudessa isäntää.

Siellä on pari syytä välttää tällaista halpaa verkkoisäntää dollarin alapuolella.

 1. Nämä vaihtoehdot käyttävät yleensä jaettua IP: tä, joka on erittäin helppo hakkeroida ja jolla on suuri todennäköisyys muuten vaarantua.
 2. Verkkosivustosi ylläpidetään samoilla palvelimilla, joissa on paljon roskapostiblogeja, joita Google yleensä tarkkailee.
 3. Vaikka nämä saattavat olla halpoja, ne ovat hitaita pitkillä seisokkeilla ja heikolla asiakastuella.

Monilla halvoilla verkkoisäntäkoneilla on kauhea käyttöaika ja hirvittävät seisokit – usein poissa käytöstä muutama minuutti tai jopa tunti kerrallaan. Jos luotettavuus, laatu ja käyttöaika ovat asioita, jotka ovat tärkeitä yrityksellesi tai henkilökohtaiselle blogillesi (spoileri: ne ovat), kehotan ehdottomasti pysymään poissa kaikenlaisista erittäin edullisista web-hosting-palveluista..

Antaa’s katsomaan joitain erityyppisiä verkkoviestejä ja niiden tarjoamista.

Erityyppiset arvohotellit

Ei ole yhtä kokoa, joka sopii kaikille, kun kyse on halvasta web-hosting-toiminnasta. Jos etsit halpaa verkkopalvelua henkilökohtaiseen blogiin tai projektiin, etsit eri kriteerejä kuin halpaa lähettäessään tietoa pienyrityksestä.

Jaettu hosting

Ajattele jaettua majoitusta, kuten asumista asunnossa, jossa on paljon erilaisia ​​ihmisiä. Asunnolla tarkoitan oikeasti IP: tä, joka tarkoittaa Internet Protocol -protokollaa. Jaettu isäntä käyttää jaettua IP-osoitetta. Tämä tarkoittaa, että useita erilaisia ​​verkkosivustoja julkaistaan ​​samassa IP: ssä. Jaetun web-hosting-logiikan taustalla on, että mikään pieni yritys ei yksin tarvitse koko palvelimen resursseja, varsinkin jos he käyttävät melko vaatimattomia CMS-sovelluksia kuten WordPress-verkkosivusto.

Käyttämällä yhteisöllistä resurssiryhmää, useat yritykset voivat jakaa yhden erillisen IP: n tai palvelimen liikennetarpeidensa täyttämiseksi. Ratkaisu on kuitenkin merkittävä ongelma.

Sinulla ei ole pääsyä muihin kyseisen IP-sivuston isännöimiin sivustoihin. Jaettu hosting on ehdottomasti halvin isännöintimuoto, ja suurin osa verkossa olevista yrityksistä käyttää tosiasiassa jaettua majoitusta.

Jaetut isännät eroavat palvelun laadusta ja mikä tärkeintä – hinnoittelustaan. Vaikka dollarin alapuolella on mahdollista löytää erittäin halpa jaettu hosting, tätä kutsutaan yleisesti SEO-hosting-palveluksi.

SEO-hosting on rakennettu pitämään yllä ja ylläpitämään useita roskapostisivustoja SEO- tai linkkirakennusta varten. Nämä palvelut toimivat usein käännös- ja polttamisperiaatteella, jonka avulla nämä isännät voivat tuottaa tuloja ja sitten vain hylätä asiakkaansa.

omistettu

oma hostingDedicated hosting on vastakohta jaetulle isännöinnille. Omistautuneella isäntällä on yksi IP, joka on määritetty verkkosivustollesi.

Omistettu isäntä on oikeastaan ​​sama kuin fyysisen tilan vuokraus tietokeskuksessa sijaitsevalla palvelimella.

Dedicated hosting on ehdottomasti kallein vaihtoehto, eikä se ole halpa valinta useimmille verkkosivustoille. Suosittelisin vain omayrityksiä pienyrityksille tai kaikille, jotka haluavat jatkuvasti erittäin luotettavan isännöinnin.

Dedicated hosting on ehdottomasti kallein vaihtoehto, eikä se ole halpa valinta useimmille verkkosivustoille. Suosittelisin vain omayrityksiä pienyrityksille tai kaikille, jotka haluavat jatkuvasti erittäin luotettavan isännöinnin.

VPS-hosting

vps-hostingVPS-isäntä tai Virtuaalisen yksityisen palvelimen isännöinti on sekoitus omistautuneen ja jaetun isäntän välillä. VPS: ssä vuokraat osan heidän palvelimestaan tai IP, jonka avulla voit käyttää erillistä palvelinta pilvessä.

Tämä sallii paljon vankempia ominaisuuksia ja paljon enemmän kaistanleveyttä. VPS-palvelimet luovat pisaroita yksittäisen IP: n luomiseen pilvitietokoneelle.

VPS-palvelimet ovat loistavia vaihtoehtoja jokaiselle, joka haluaa isännöidä web-työkaluja tai muita JavaScript-pohjaisia ​​ohjelmia verkkosivuillaan.

CDN tai sisällönjakeluverkko toimii lähettämällä verkkosivustojesi IP omalle ainutlaatuiselle IP: lle, jota puolestaan ​​käyttävät tuhannet eri verkkosivustot. Koska tätä IP: tä käyttää niin monet sivustot, se käyttää sitä’Google luottaa.

CDN: n avulla voit myös jakaa sisältöäsi Internetissä ja välttää useiden palvelupyyntöjen esittämistä palvelinpuolella. CDN’ne ovat ilmaisia ​​ja helppo asentaa.

Jos sinä’Etsitkö CDN-levyn käyttöä, suosittelen ensin hankkimaan yksinkertainen jaettu hosting-suunnitelma ja lisäämään siihen pilvinen tunnelma. Tämä mahdollistaa suuremman tietoturvanopeuden ja myös nimettömyyden.

VPS-palvelimet ovat loistavia vaihtoehtoja jokaiselle, joka haluaa isännöidä web-työkaluja tai muita JavaScript-pohjaisia ​​ohjelmia verkkosivuillaan.

CDN tai sisällönjakeluverkko toimii lähettämällä verkkosivustojesi IP omalle ainutlaatuiselle IP: lle, jota puolestaan ​​käyttävät tuhannet eri verkkosivustot. Koska tätä IP: tä käytetään niin monissa sivustoissa, Google luottaa siihen.

CDN: n avulla voit myös jakaa sisältöäsi Internetissä ja välttää useiden palvelupyyntöjen esittämistä palvelinpuolella. CDN: t ovat ilmaisia ​​ja helppo asentaa.

Jos haluat käyttää CDN: tä, suosittelen ensin hankkimaan yksinkertainen jaettu isännöintisuunnitelma ja lisäämään sitten pilvinen tunnelma siihen. Tämä mahdollistaa suuremman tietoturvanopeuden ja myös nimettömyyden.

Halpa isäntäosto-opas

sivujen ylläpitoJos sinä’uudelleen bloggaaja haluan rakentaa oman yksinkertaisen verkkosivustosi, ehdotan jaettua hosting-palvelua. Jaetun hosting-palvelun avulla voit säästää rahaa ja laajentaa kokoasi, kun blogisi kasvattaa liikennettä ja myyntiä. Ei ole tarvetta sitoutua kalliimpaan omistettuun palvelimeen, kun jaetun isännän resurssit ovat enemmän kuin riittävät.

Pienyrityksillä on myös joitain samoja vaatimuksia kuin bloggaajilla. Suurin osa pienyrityksistä ei’t todella vastaanottaa paljon web-kävijöitä. Nämä verkkosivustot on rakennettu enemmän viittauksille ja niiden käyttäjille.

Näistä syistä yhteiset suunnitelmat ovat enemmän kuin tarpeellisia pienille yrityksille. Jos sinä’uudelleen pieni yritys, voit tutustua pienyritysten opas isännöintiin.

Jos sivustosi saa vähemmän kuin 3000–4000 kävijää kuukaudessa, mikä tahansa laadukas jaettu hosting-suunnitelma sopii tarpeisiisi. Jälleen kerran, kun sivustosi lisääntyy liikenteessä ja myynnissä, sinun pitäisi siirtyä jaetusta suunnitelmasta omalle suunnitelmalle.

Yksi asia, sinun on oltava tietoinen siitä, että jotkut isännät veloittavat sinulta sivustojen siirtämisen tai veloittavat käsivarsi ja jalka ominaisuuksista kuten SSL tai varmuuskopioista. Oikean isännän valitseminen voi säästää paljon rahaa tulevaisuudessa. Yksi yleisimmistä virheistä on ehdottoman halvimman isännän valitseminen.

Mitä tapahtuu, säästät rahaa aluksi, mutta jatkossa, kun yrität lisätä erilaisia ​​ominaisuuksia sivustoosi tai siirtää ne toiseen isäntään, nämä samat palveluntarjoajat veloittavat sinulta useita palvelumaksuja ja lisäävät ylimääräisiä maksettuja ominaisuuksia.

Siihen aikaan kun’maksat kaikista näistä yhdessä todella kuluttaa kulut 3 – 4 kertaa hinta alkuperäisen laadun jaetun hosting-suunnitelma.

Joten tarinan moraali on don’t halpaa web-hosting-palveluita ja yritä saada halvimman suunnitelman. Jos käytät enemmän kuin pari dollaria kuukaudessa sinä’Saan jotain sellaista’s paljon laadukkaampaa.

Suositeltava halpa isännöinti verkkokauppaan

Jos sinä’uudelleen verkkokauppasivusto, joka haluaa perustaa uuden verkkosivuston, pysy poissa jaetusta isännöinnistä ja valitse omistettu suunnitelma. Verkkokauppasivustoilla on paljon grafiikkaa, mediaa, videoita ja muita interaktiivisia ominaisuuksia.

Ne vaativat enemmän resursseja ja aikaa, kuin jaetut suunnitelmat pystyvät tarjoamaan. Vaikka säästät muutaman dollarin kuukaudessa isännöinnissä, sinäkin’Menetän ehdottomasti paljon enemmän kuin potentiaalinen myynti ja tulot. Jos haluat tietää enemmän, lue verkkokaupan oppaamme.

Ihmiset ovat pilaantuneita. Mikäli latausaika on yli 12 sekuntia, ihmiset poistuvat sivustostasi melkein heti. SSL: n merkitys

SSL: n merkitys

Toinen tärkeä ominaisuus, joka on otettava huomioon verkkokaupassa, on SSL-suojaus. SSL tai Secure Socket Layer -suojaus luo käyttäjän salatun tunnelin’tietokoneen web-palvelimille. Tämä suojaa heidän tietojaan hakkereilta ja muilta vahingollisilta voimilta.

Siitä on tullut vaatimus kaikille verkossa tapahtuville rahoitustransaktioille ja kaikille käyttäjille, jotka kannattaa käyttää. Nämä prosessorit hylkäävät kaikki verkkosivustot, jotka eivät toimi’sinulla ei ole SSL: tä. Halpojen viestien ongelma on, että ne veloittavat usein jopa 60 dollaria SSL: n asentamisesta vuodessa.

Vaikka heidän perussuunnitelmansa voi olla vain yksi tai kaksi dollaria sinulle’aiot käyttää 50–60 dollaria ylöspäin vain SSL-hintaan.

Tässä vaiheessa viesti on selvä. Kyllä, voit saada halpaa web-hosting-palvelua. Jos yrität kuitenkin saada liian halpaa isännöintisi kanssa, kulutat tulevaisuudessa enemmän rahaa. Asia verkkosivuston perustamisessa on, että et’t tiedä mihin se menee ja miten se kasvaa.

Alennuksen hosting-UKK

Mikä on paras ilmainen verkkosivustojen hosting?

Ei ole olemassa ilmaiset verkkosivustojen isännöintipalvelut käytön arvoinen. Voit isännöidä ilmaiseksi Wixissä, WordPress.comissa ja Weeblyssä. Et kuitenkaan voi käyttää a verkkotunnus.

Voinko isännöidä verkkosivustoani ilmaiseksi?

Kyllä, mutta saat paljon huonompaa palvelua kuin jos maksat muutaman dollarin kuukaudessa isännöinnistä.

Onko GoDaddy hyvä verkkosivustojen rakentaja?

Hyvä isä’Sivuston rakentaja ei ole kovin hyvä. Muut verkkosivustojen rakentajat, kuten WordPress, Wix, ja Squarespace ovat parempia.

Onko WordPress hyvä verkkosivustojen rakentaja?

WordPress on paras verkkosivustojen rakentaja, mutta sillä on suuri oppimiskäyrä ja sinun on maksettava isännöinnistä.

Mikä on paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja?

WordPressin käyttäminen verkkosivustosi ylläpitämisessä kolmansien osapuolien ylläpitämissä on paras tapa rakentaa verkkosivusto. Sinä pystyt rakentaa verkkosivusto ilmaiseksi Wixissä, mutta sinulla ei ole verkkotunnusta.

Kääri se

Kaikesta huolimatta, sinun ei voi mennä pieleen yhdessäkään kolmesta tässä kuvatusta vaihtoehdosta. Hostinger tarjoaa absurdin arvon 0,80 dollaria kuukaudessa ja on paras vaihtoehto, jos yrität todella säästää rahaa.

Hostgator ja SiteGround tarjoavat myös fantastisen arvon, mutta huomaat maksavasi vähän enemmän rahaa.

No, se on se.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, älä ole ujo ja jätä kysymys alla, vastaamme siihen niin nopeasti kuin pystymme.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map