Creació de comptes de correu electrònic d’empresa: passos senzills per al vostre correu electrònic @ Domain.com

Després de comprar el vostre nom de domini, haureu d’assumir una adreça de correu electrònic associada al vostre nom de domini. I l’ús d’una adreça de correu electrònic amb el mateix nom que el vostre domini delega una forta impressió com a professional. No és necessari comprendre que, en els negocis, no s’hauria de tractar amb ningú que[correu electrònic protegit]com a la seva adreça de correu electrònic.


El que és encara més sensacional és que podeu crear un correu electrònic perquè els membres de l’equip mostrin el nom de l’empresa. Estalvieu el fet que el vostre correu electrònic de domini.com sigui un atractiu suggeriment de màrqueting també per a la vostra marca.

És molt recomanable que els usuaris empresaris crein un correu electrònic relacionat amb el vostre nom de domini en lloc de Gmail, cosa que fa que sigui d’ús personal.

Vegeu l’exemple següent amb un correu electrònic amb el vostre nom de domini:

Nom de domini: www.closet.com

El teu email: [correu electrònic protegit]

Per aconseguir-ho, estem al vostre abast i us cridem a guiar-vos per tot el procés dins i fora.

1. Registreu un nom de domini i un allotjament web

Per adquirir un nom de domini, podeu consultar qualsevol registre del domini per obtenir el vostre domini (p., GoDaddy és un registrador de grans dominis que també ofereix allotjament). Aquests registradors també suggereixen noms de domini adequats per a la vostra empresa que pugueu triar, sobretot quan ja no podreu tenir mai Amazon.com o eBay.com.!

A continuació, heu de connectar el vostre nom de domini amb el vostre compte d’allotjament web escollit per continuar creant comptes de correu electrònic per a la vostra empresa. Us recomano utilitzar SiteGround per allotjar el vostre lloc web.

Un cop tingueu connectat el registre i l’amfitrió, inicieu la sessió al vostre compte d’allotjament web per començar a crear correus electrònics.

Visiteu SiteGround

2. Inicieu la sessió al vostre cPanel i creeu els vostres comptes de correu electrònic

Si utilitzeu SiteGround com a proveïdor d’allotjament, inicieu la sessió al tauler de control de cPanel i veureu una secció “Mail”. Feu clic a Comptes de correu electrònic.

Ompliu els camps següents:

 • Correu electrònic
 • Contrasenya
 • Confirma la contrassenya

Si voleu afegir una quota de bústia, podeu fer-ho. De manera predeterminada, la quota s’estableix en 250 MB, cosa que no està malament. Recordeu que podeu reduir i augmentar els límits de correu, segons el vostre pla d’allotjament.

Feu clic al botó “Crea un compte” per finalitzar el procés. Podeu crear diversos comptes de correu electrònic per al vostre nom de domini repetint els passos anteriors. Això és!

3. Accediu al vostre compte de correu electrònic

Després de crear els vostres comptes de correu electrònic, ja podeu accedir-hi fent clic a Webmail.

Per accedir al correu electrònic, feu clic a Inicia sessió a Webmail.

Seleccioneu una aplicació de correu web predeterminada i, des d’allà, podreu veure la vostra bústia.

Podeu començar a enviar i rebre correus electrònics a través de l’aplicació de correu web.

Podeu connectar el vostre correu electrònic a diferents dispositius configurant els scripts de configuració de l’aplicació o dispositiu preferits.

Configura el teu compte de correu electrònic amb G Suite

Després de crear els vostres comptes de correu electrònic, podeu connectar-los amb G Suite mitjançant Google Cloud. És més fàcil d’utilitzar que utilitzar una aplicació de correu web. A més, el correu web no ofereix cap altra aplicació, excepte només per enviar i rebre correus electrònics. Tot i això, G Suite proporciona totes les aplicacions populars de Google, com ara Gmail, Google Fotos, Docs, Drive, etc.

Podeu tenir un pla de G Suite només per 5 dòlars per usuari / mes i podeu accedir a totes les aplicacions i funcions que s’ofereixen.

Com registrar el vostre compte de correu electrònic a G Suite

Anar a Suite G lloc web i seleccioneu el pla que trieu.

Un cop escolliu el vostre pla, introduïu els detalls necessaris del vostre negoci per continuar.

Després d’això, us preguntaran si ja heu adquirit un domini. Com que ho heu fet anteriorment, trieu l’opció “Tinc un domini” i feu clic a “Següent”.

Introduïu el nom de l’empresa o el nom de domini. Un cop acabat, feu clic a “Següent”.

Introduïu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya. Aquest nom d’usuari serà el nom del compte del vostre correu electrònic i s’adjuntarà al vostre nom de domini.

Un cop hagueu acabat aquests passos, apareixerà un missatge “Amb èxit”.

Feu clic al botó “Vés a la configuració” per completar el procés de configuració.

A la pantalla Configuració, comenceu a afegir els membres del vostre equip per crear més comptes. Marqueu l’opció “He afegit totes les adreces de correu electrònic de l’usuari actualment mitjançant aquest domini i feu clic al botó” Següent “.

Verifiqueu la propietat del vostre domini copiant l’etiqueta meta o pengeu un fitxer HTML al vostre compte d’allotjament per verificar-ho. Utilitzeu només un d’aquests mètodes per verificar la propietat del domini.

Inicieu la sessió al vostre lloc web i instal·leu el fitxer Inseriu el complement de capçaleres i peus de pàgina.

Un cop instal·lat, aneu a Configuració i, a continuació, “Inseriu capçaleres i peu de pàgina” i introduïu la metaetiqueta a l’àrea de text “Scripts in Header”. Feu clic al botó Desa.

Després de totes les configuracions, caldrà que els registres MX del vostre nom de domini facin que la suite G funcioni per als vostres comptes de correu electrònic..

Com crear registres MX:

Aneu a la vostra cPanel i visiteu la secció de correu. Feu clic a MX Entry. Tingueu en compte que alguns termes o seccions són diferents dels altres proveïdors d’allotjament. Estic fent servir SiteGround. Només cal esbrinar què li correspon o semblant.

Seleccioneu el vostre nom de domini i feu clic a Definiu Google MX.

Per a altres proveïdors d’allotjament, potser haureu de tornar al lloc web de G Suite i comprovar “He obert el tauler de control del meu domini”. Consulteu els registres MX que podeu copiar de Google al vostre cPanel. Torneu al vostre compte d’allotjament i introduïu els registres MX. Feu clic a “Afegir registre”

Vés al lloc web de G Suite i marca l’opció “” He creat els registres MX nous “. Elimineu les entrades de registres MX existents que apuntin al vostre nom de domini. Un cop suprimits tots els registres MX, guardeu els registres MX manualment i comproveu l’opció “He guardat els registres MX”. Feu clic al botó “Verifica el domini i configura el correu electrònic” i es finalitza el procés.

Ja podeu iniciar la sessió al vostre compte de Gmail o G Suite com a administrador i podeu utilitzar-ho fàcilment a través de diferents dispositius.

Conclusió

Si teniu un compte de correu electrònic de marca, sembla legítim i professional. El seu factor de confiança per als teus clients potencials i existents s’incrementarà, ja que és una manera excel·lent de comunicar qüestions relacionades amb el negoci quan saps que no estàs relacionat amb una entitat nocturna..

L’adquisició d’un nom de domini i un correu electrònic empresarial és barat, i qualsevol empresa que bàsicament no pugui fer-ho no hauria de justificar la confiança de ningú. A mesura que creixin els vostres contactes, podeu utilitzeu plugins per crear llistes de correu electrònic o amplifiqueu el màrqueting de correu electrònic amb el programari per millorar la vostra visió empresarial.

Comenceu ara i creeu el vostre correu electrònic empresarial per fomentar les relacions amb els clients amb una mica de credibilitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map