Bedste gratis webstedsbyggere

webstedsbyggerI disse dage kan ingen forretninger overleve uden et kraftfuldt, funktionelt og æstetisk behageligt websted. Dette gælder især for nye, små virksomheder, der har det virkelig svært ved at komme i gang og endnu sværere at holde sig flydende.


Iværksættere ønsker naturligvis at fremlægge det bedste websted, som penge kan købe. Den dårlige nyhed er, at nogle af disse websteder kan koste flere tusinder af dollars. Hvorfor koster de så meget?

Normalt er disse astronomiske omkostninger relateret til tjenester fra en webdesigner. Smarte, erfarne webdesignere er i stand til at levere stærkt tilpassede websteder, der har masser af klokker og fløjter. Selvfølgelig kommer al denne sofistikation til en pris. De gennemsnitlige omkostninger til at bygge et grundlæggende websted er ca. $ 1840 AUD.

En dag kan du muligvis betale for et sådant websted. Faktisk kan din virksomheds fortsatte succes afhænge af den stigende sofistikering af din online tilstedeværelse.

Lige nu har du bare brug for noget, der fungerer.

Svaret kan være at bruge en webstedsbygger. Hvad er en webstedsbygger, og hvordan kan du finde den rigtige til dig?

I denne gennemgang skal vi se på en masse gratis webstedsbyggere og sammenligne deres forskellige funktioner.

Contents

Topvalg for gratis webstedsbyggere

Nogle gratis webstedsbyggere er bedre end andre, men der er hundreder derude. Hvordan ved du, hvilken du skal vælge? Heldigvis har vi gjort det hårde arbejde for dig og gennemgået alle mulighederne for at nå frem til en liste med seks af de bedste gratis webstedsbyggerne, som du finder overalt.

1. Wix (de fleste funktioner, gratis skabeloner og gratis domæne)


Nøglefunktioner
 • 300+ kvalitetsskabeloner
 • Stort vidensbasisarkiv
 • Hurtig tilmelding og aktivering
 • Fantastisk støtte
 • Utroligt let at bruge

Wix betragtes bredt som den mest robuste webstedsbygger derude i dag. Det er ekstremt populært, og dets intuitive interface gør det utroligt nemt for selv begyndere at bruge. Webshopfunktionerne er fantastiske. Desuden finder du animation til titler og videobakgrunder.

Med den gratis version får du ikke en tilpasset URL, og du kan se en Wix-reklame på dine websider. Dette er små afvejninger for en samlet fremragende oplevelse, der inkluderer adgang til hundreder af gratis designskabeloner. Wix faktisk har langt flere skabeloner end nogen andre gratis webstedsbyggere.


Du kan tilføje apps og widgets fra tredjepart, hvoraf mange er tilgængelige for en lav pris. Redigering er utroligt let, ligesom tilføjelse eller redigering af billeder. Wix har nogle e-handelsfunktioner på det frie niveau, men du bliver nødt til at opgradere, hvis du vil tage betalinger online.

Du kan læse vores fulde Wix anmeldelse her.

2. Squarespace (let at bruge, gratis skabeloner, ingen gratis prøveversion)


Nøglefunktioner
 • 40 meget moderne skabeloner
 • Fantastisk til visuelle virksomheder
 • 24/7 live chat og e-mail support
 • GRATIS indstillinger for domæne og privatliv

Squarespace er et stilfuldt valg, der har solide muligheder for at sælge. en SSL-certifikat er inkluderet gratis og analyseværktøjerne er helt i top.

Squarespace er dog ikke så intuitiv og brugervenlig som Wix. Nye brugere kan opleve, at de får en langsommere start på grund af dette. Derudover indeholder denne service langt færre skabeloner end Wix gør. Manglen på et tredjeparts widgetmarked er også et mærke mod tjenesten.

Ikke desto mindre, Squarespace er en pålidelig kunstner, når det kommer til at oprette glatte, polerede websteder. Den gratis domæneregistrering er også stor, og Squarespace-websteder tilbyder helt sikkert lydhør design.


Opgradering til betalte planer er let, og priserne er ret overkommelige. Stadigvis har andre poster på denne liste, herunder Wix, billigere planer.

Du kan læse vores fulde Squarespace-gennemgang her.

3. Weebly (let at bruge men gratis version meget begrænset)


Nøglefunktioner
 • GRATIS e-mail
 • Øjeblikkelig tilmelding og aktivering
 • Flere understøttelsesmetoder
 • Forholdsvis lave omkostninger

Weeblys klare, ligefremme interface er en velsignelse for nye brugere. Det er i stand til at bygge websteder der ser vidunderlige ud og du får webstatistikker inkluderet. Det er utroligt værdifuldt, når du tester succes på dit websted.


Integreret i Weebly er muligheden for at oprette nyhedsbreve og e-handelsfunktionalitet. Det er dog mere restriktivt sammenlignet med Wix. Det mangler også magten til at udføre en “universal fortrydelse”, når du laver en fejl. En anden mangel er, at Weebly ikke kan genbrug uploadede billeder.

Den gratis version giver dig 500 MB lagerplads, og den pris, du betaler, er Weebly-annoncer på hver side på dit websted. For et par dollars om måneden kan du få et tilpasset domæne og ubegrænset lagerplads.

Du kommer ikke meget i vejen for tematilpasning med Weebly. Muligheden for at ændre skrifttyper handler om omfanget af dine indstillinger.

4. Zyro Website Builder (Den nemmeste måde at opbygge et websted)


Nøglefunktioner
 • AI-værktøjer
 • Netbaseret bygmester
 • Dusinvis af skabeloner
 • Gratis og betalte versioner

  Zyro er designet som en let at bruge, men lidt begrænset webstedsbygger fra bunden af. Som et eksempel, mens de tilbyder snesevis af skabeloner (hvoraf nogle kun er tilgængelige for betalte brugere), giver ingen af ​​skabelonerne dig mulighed for at ændre deres skrifttyper eller ændre flere andre traditionelt tilpassede funktioner. Som et andet eksempel bruger de et netbaseret webstedsbyggerlayout.

  Dette gør det nemt for nye brugere at finde ud af, hvordan de skal Træk og slip elementer på deres sider, men det gør det ikke’t giver dig mulighed for at ændre netretning.

  Zyro-hjemmeside

  Som sådan, de’er et fænomenalt valg, hvis du ikke gør det’t har masser af erfaring med at bruge webstedsbyggere i første omgang. Men de, der har masser af tid på webstedets knebetid under deres bælte, vil sandsynligvis se andre steder.

  Hvis du bruger dem, du’Jeg drager fordel af masser af fremragende funktioner, som faktisk nyttige AI-værktøjer, forudindstillede skabeloner af kvalitet designet til flere temaer eller virksomheder, og plug-in-funktionalitet til nøgleudvidelser som Google Analytics og Facebook Messenger. Derudover får alle Zyro-brugere gratis SSL-certificering og Unsplash-integration til gratis fotos: fremragende værdi for pengene eller tiden.

  5. BoldGrid (god til blogs, men også begrænset)


  Nøglefunktioner
  • Byg NOGEN type hjemmeside
  • Vælg mellem 3.000 WordPress-temaer
  • Meget lave omkostninger ($ 4,17 / måned)
  • GRATIS domæne, e-mail, e-handel

  Denne webstedsbygger har en hel del i gang med det. For den rigtige person kan det være et fremragende valg. Det er vigtigt at vide, at BoldGrid ikke har nogen e-handelsfunktioner, så folk, der ønsker en online butik, skal se andre steder. Desuden har denne platform kun et begrænset udvalg af widgets og tilbyder ingen tilpasning til mobilvisning.

  Ikke desto mindre leverer BoldGrid fremragende iscenesættelse af websteder og portabilitet. Et mediegalleri gemmer alle medier, som brugerne uploader, og der er flere publiceringsmuligheder tilgængelige. Træk-og-slip-redigering, gratis temabibliotek og integrerede lagerbilleder er alle inkluderet som automatiserede sikkerhedskopier.

  temaer
  Langt BoldGrids største ulempe er, at du skal have en separat WordPress-vært for at køre den. Grundlæggende er denne service en pakke med WordPress-plugins. Dette i modsætning til uafhængige webstedsbyggere som Wix. Hvis du ikke ønsker at bruge WordPress, kan dette være et problem.

  6. Jimdo


  Nøglefunktioner
  • Hurtig sideindlæsning og oppetid
  • Clean builder interface
  • E-mail og e-handel inkluderet
  • $ 7,50 / måned pris

  Jimdo tilbyder nogle nemme, enkle træk-og-slip-web-oprettelse. Du får virkelig flot tilpasning af webstedet, og hvis du har travlt, kan du elske den automatiske webstedsopretter. Derudover Jimdo giver god mobil support.

  Som alle websitebygere har Jimdo nogle ulemper, såsom dets begrænsede e-handelsfunktioner og dets mindre end-venlige interface. Du får ingen aktivopbevaring, hvilket er en temmelig stor skade.

  jimdo-temaer
  Den gratis version leveres med 500 MB lagerplads og to GB båndbredde. Du kan have så mange som fem websidesider, og HTTPS er inkluderet. Du skal dog stille op med annoncer på hver side, og du får ikke nogen statistik. Hvis du vil have evner til e-handel, skal du enten betale for pakkerne Ubegrænset eller e-handel.

  7. WordPress Gutenberg Editor


  I stedet for at være en ægte webstedsbygger, er WordPress faktisk et indholdsstyringssystem eller CMS. Dette betyder, at det generelt er mere kompliceret at bruge. Du får mest ud af det, når du mindst kender lidt kodning og er villig til at bruge lidt ekstra tid.

  Nu er WordPress kommet ud med Gutenberg Editor, en ny funktion, der er afhængig af “blokke” for at oprette websteder. Denne platform er mere beslægtet med en webstedsbygger med redigering af træk og slip.gutenberg redaktør

  Denne software startede som et WordPress-plugin, men integreres i hele WordPress. Dets muligheder giver WordPress en mere WYSIWYG-interface, så designprocessen strømline. Det har dog ikke en brugervenlig grænseflade, muligheden for at redigere billeder er begrænset, og nogle mennesker synes, at der er for meget af vægt på blogging af websteder snarere end andre slags websteder.

  Hvis du er ny med webstedsbygning og WordPress, kan Gutenberg være ok, men vanskelig at lære. De, der allerede bruger WordPress, kan føle sig snydt af Gutenbergs mere begrænsede fleksibilitet.

  Hvad er en webstedsbygger?

  webstedsbyggerEn webstedsbygger er det ultimative værktøj for nogen, der har brug for at oprette et websted i en fart. Endnu mere kritisk er dette den perfekte platform for nogen, der aldrig har ejet eller vedligeholdt et websted før.

  Webstedsdesignere kan bruge år på at lære alle mulige færdigheder og kode, så de kan bygge enestående online rum. Når du bruger en webstedsbygger, er det lidt som at være i stand til at drage fordel af halvformede webstedsprojekter uden alle udgifter.

  Dette er muligt, fordi de fleste webstedsbyggere er afhængige af et velkendt træk-og-slip-format. Du tilføjer det, du ønsker, til dit websted og udelader de ting, der ikke er relevante for dig. Bedst af alt, du behøver ikke at have nogen kodning viden eller erfaring.

  Intet behov for programmeringserfaring

  Det er rigtigt. Enhver, der aldrig har udført nogen form for programmering eller kodning før, kan nemt bruge en webstedsbygger. Det er virkelig muligt at begynde at designe dit websted om morgenen og offentliggøre det om eftermiddagen takket være denne alt-i-en-software.

  Selvfølgelig er nogle webstedsbyggere bedre end andre. De virkelig gode giver dit websted et utroligt poleret og professionelt look, der også er helt funktionel. Du kan gøre dit websted mobilvenligt, integrere det med dine sociale mediefeeds og opdatere dit websted med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, når disse bliver tilgængelige. Du kan endda integrere e-handelsværktøjer, så du kan sælge til kunder lige fra dit nye websted.

  Komponenterne i en webstedsbygger

  En af de første komponenter, som dit websted har brug for, er et domænenavn. Du kan registrere dit eget, hvis du vælger det. Imidlertid er mange af de bedste webstedsbyggere i stand til at yde den hjælp, du har brug for for at udføre denne opgave. Din webstedsbygger kan endda give dig et gratis domænenavn.

  Med det valgte domænenavn er det tid til at begynde at opbygge dit websted. Processen begynder med skabeloner. Normalt stiller webstedsbyggere flere muligheder til rådighed. Skabeloner er ofte rettet mod et specifikt formål, såsom e-handel eller blogging. Du ønsker at vælge en, der passer perfekt til formålet med dit websted.

  Mindst to eller tre grundlæggende sider

  webstedsbyggerNår du har valgt din skabelon, har du en mulighed for at opbygge en række sider og sektioner. Selv hvis du går efter et rigtig grundlæggende websted, det er klogt at have mindst to eller tre sider. Som minimum har du en startside, en “Om os“eller”Kontakt os“og en side til din blog eller produkter.

  Hvis du driver en online-forretning, kan du også overveje at reservere en side til kundevurderinger og attester. Ofte stillede spørgsmål er også en god idé.

  En anden vigtig komponent på dit websted er billeder. Dette kan omfatte fotografier og videoer. Sådanne medier giver visuel interesse og hjælper med at holde besøgende engageret i indholdet. Ideelt set vil dit websted også give besøgende mulighed for at linke til din tilstedeværelse på sociale medier, så de kan holde trit med alle dine seneste nyheder.

  Forretningswebsteder ønsker at tilføje e-handelsværktøjer som en indkøbsvogn og betalingsværktøjer. Et lagerstyringssystem advarer dig om, når du er lav på lager, og andre funktioner og widgets hjælper dit websted med at fungere uden fejl.

  Hvordan webstedsbyggere kan spare dig for penge

  Gratis vs. betalte webstedsbyggere

  Den primære fordel ved at bruge en webstedsbygger er måske, hvor mange penge det sparer dig. Når alt kommer til alt arbejder du på en ny satsning. Hvorfor ville du hælde flere tusinder af dollars på et websted, når du ikke ved med sikkerhed, om din idé endda kan komme af jorden eller ej?

  Et websted, der er oprettet af en professionel designer, vil se utroligt ud, men hvis forretningsidéen bag det stinker, vil virksomheden ikke lykkes. Det på trods af at have et glat, professionelt websted.

  Webstedsbygger Lader dig fokusere på din virksomhed

  Ideen bag at bruge en webstedsbygger er den det giver dig en mulighed for at fokusere på substansen i din virksomhed. Medmindre din forretningsmodel blot vedrører at eje et websted, bør kvaliteten af ​​dit websted ikke være din primære bekymring.

  I stedet skal du hælde al din tid og indsats på at udvikle et bedre produkt eller en tjeneste, finde ud af, hvad offentligheden virkelig ønsker, og finde ud af, hvordan man giver dem dem.

  Et godt websted kan understøtte alle disse ting, og du kan bruge en webstedsbygger til at komme dig der.

  Den bedste nyhed af alt er, at mange webstedsbyggere kan bruges gratis. Det er rigtigt. Der er absolut ingen omkostninger til at designe din hjemmeside med nogle bygherrer. Det er en billig måde at opbygge dit websted og offentliggøre det uden at det koster dig en krone.

  Med blot en smule indsats har du gemt dig selv flere tusinder af dollars. Du kan muligvis score gratis hosting hos nogle webstedsbyggere, hvilket sparer dig endnu flere penge i det lange løb.

  Senere, når du er sikker på, at din forretningsidé er en vinder, kan du overgå til en betalt plan hos en webstedsbygger eller leje endda en webdesigner til noget, der er helt tilpasset. For tiden kan en gratis webstedsbygger være den ideelle løsning. For flere penge at spare idéer, se vores bedste billige hosting sammenbrud.

  Hvis du vil bygge et nyt websted, er chancerne store for, at du ikke har ubegrænsede ressourcer til at gøre det. De penge, du skal investere, er sandsynligvis ekstremt små, så det giver mening at spare omkostninger, hvor du kan. Et sted, hvor du kan gøre dette involverer at vælge en gratis webstedsbygger kontra en betalt.

  dagens gratis webstedsbyggere er overraskende polerede og sofistikerede. Chancerne er gode, at besøgende på dit websted aldrig vil vide, at det online miljø, du har oprettet, ikke koste dig en krone. Der er dog nogle modregninger.

  Flere skabeloner med betalte versioner

  Når du vælger en gratis webstedsbygger, vil du opdage, at du kun har et par skabelonindstillinger, du kan vælge fra. Opgrader til selv de billigste af betalte planer, og du kan se dine muligheder formere sig, nogle gange til hundreder af valg.

  Derudover har du ikke adgang til ganske så mange widgets og apps. Dette betyder, at din website-funktionalitet kan være noget begrænset. Resultatet kan være lidt mindre brugervenligt for besøgende eller kræve, at du bruger mere praktisk tid til vedligeholdelse og opgraderinger.

  Du kan endvidere opleve, at du ikke får din egen URL med en gratis webstedsbygger. Med andre ord, i stedet for en URL som “betty’swebsite.com”, har du muligvis en URL som “wix.betty’swebsite.com.” For nogle mennesker er dette en enorm ulempe, fordi de mener, at det får dem til at se mindre professionelle ud. Dette bør dog ikke gøre dit websted sværere at finde, og succes vil betyde, at du kan opgradere til en betalt service og en bedre URL.

  Med nogle gratis webstedsbyggere opdager du en forskel i niveauet for kundesupport. Betalte abonnenter kan få deres spørgsmål eller bekymringer skubbet foran på linjen, mens de frie kunder bliver tvunget til at vente på deres tur. Resultatet kan være timer eller dage med ventetid, mens dit websted oplever vanskeligheder. Stadig vil de fleste hæderlige webstedsbyggere være i stand til at svare på spørgsmål og bekymringer med rimelighed website hastighed.

  Gratis Websitebyggeranmeldelse – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor meget koster en webstedsdesigner?

  Priserne kan variere betydeligt, men et minimalistisk websted med grundlæggende funktionalitet koster mindst $ 1.500. Hvis du vil have forbedrede muligheder og flere klokker og fløjter, kan du nemt bruge $ 10.000.

  Jeg er nybegynder. Hvilken er den bedste webstedsbygger for mig?

  Wix er bestemt den stærkeste gratis webstedsbygger, og den har en rigtig venlig grænseflade. Imidlertid, Firkantet kan være endnu lettere at bruge, så hvis du er ivrig efter at oprette dit første websted, kan det være et fornuftigt sted at starte.

  Er en af ​​webstedsbyggerne bedre end andre til blogging?

  Med det enorme udvalg af temaer, Wix er den mest sandsynlige webstedsbygger for folk, der ønsker at starte en blog. WordPress Gutenberg Editor er et tæt sekund, da det bestemt understreger layout for blogs. Det er dog ikke så let at bruge som Wix. Det er fint, hvis du har tid og lyst til at sætte dig ind i at lære Gutenberg. Hvis du har travlt eller vil undgå WordPress, skal du gå med Wix.

  Hvis du bare ønsker at starte en blog, anbefaler jeg dig at se på vores artikel om den bedste webhosting.

  Hvilken webstedsbygger lover de bedste SEO muligheder?

  I øjeblikket begge dele Wix og Squarespace tilbyder enestående SEO sammenlignet med andre webstedsbyggere. I betragtning af, hvor kritisk SEO er for succes på dit websted, er dette en måling, som du ikke har råd til at ignorere. Hvis du er klar til at bevæge dig ud over en webstedsbygger, kan du overveje at bygge et websted hos WordPress, som er almindeligt anerkendt som at have nogle af de bedste SEO muligheder overalt.

  Er det rigtigt, at Wix er en bedre mulighed end WordPress?

  Nej. En webstedsbygger kan ikke konkurrere om tilpasning og indstillinger med et CMS som WordPress. Fokus i denne artikel er dog på mennesker, der hurtigt ønsker at oprette et websted, eller som ikke har nogen tidligere erfaring med websidebyggelse. For denne brugerkategori er Wix det smarte valg.

  Det er fordi Wix er så brugervenlig. Dens træk-og-slip-editor er lettere at lære end WordPress ‘mere komplekse editor. I orden for at bygge et fantastisk websted på Wix, behøver du ikke at kende kode. Dette gør det til en fremragende introduktion til verdenen af ​​oprettelse og vedligeholdelse af websteder. Når dit websted starter, kan du overveje at bygge noget mere komplekst hos WordPress eller et andet Content Management System.

  Lær mere om WP i vores guide til bedste wordpress-værter.

  Hvor sikre er webstedsbyggere?

  Hjemmesikkerhed er af største betydning for alle webmastere. Forkert sikkerhed kan give dit websted sårbart over for alle slags hacks og angreb fra brute-force. Desuden vil besøgende være mindre tilbøjelige til at besøge et websted, der ikke tilbyder deres data tilstrækkelig sikkerhed. Begge Wix og Squarespace inkluderer SSL-certifikater i deres gratis pakker. Dette sikrer, at besøgende har en sikker forbindelse, hvilket betyder, at dit websted er sikkert for dem at bruge.

  Er der et forhold mellem Square og Squarespace?

  Square er et mobilt betalingsfirma, mens Squarespace er en webstedsbygger. Selvom navnene lyder ens, er der ingen forbindelse mellem de to virksomheder.

  Kan jeg bruge mit eget domænenavn med webstedsbyggere som Wix og Squarespace?

  Det er muligt at samarbejde med en tredjepartudbyder for at købe et domænenavn der passer til dit potentielle websted. Faktisk tager mange mennesker dette skridt, før de endda ser efter en webstedsbygger eller Content Management System. Webstedsbyggere som Wix og Squarespace giver dig mulighed for at bruge domænekortlægning til at forbinde dit websted til dit registrerede domænenavn. De fleste webstedsbyggere har en masse information om, hvordan man opretter forbindelse til et eksisterende domænenavn i en videnbase eller en FAQ-side. Kundesupport er en anden ressource, der kan hjælpe dig med at samle dit domæne og dit websted.

  Hvordan vælger jeg mellem Wix og Squarespace?

  Begge disse webstedsbyggere er lette at bruge, og de hjælper dig med at oprette et fantastisk udseende websted. Imidlertid, det er vanskeligt at slå Wix for mangfoldigheden af ​​dens skabeloner og dens muligheder for tilpasning. Du får simpelthen et større niveau af sofistikering med denne platform.

  Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

  Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map