Beste gratis nettstedbyggere

nettsted byggherreI disse dager kan ingen virksomheter overleve uten et kraftig, funksjonelt og estetisk hyggelig nettsted. Dette gjelder spesielt for nye, små bedrifter som har veldig vanskelig for å komme i gang og enda vanskeligere å holde seg flytende.


Naturligvis ønsker gründere å legge frem det beste nettstedet som penger kan kjøpe. Den dårlige nyheten er at noen av disse nettstedene kan koste flere tusenvis av dollar. Hvorfor koster de så mye?

Vanligvis er disse astronomiske kostnadene relatert til tjenestene til en nettdesigner. Smarte, erfarne webdesignere kan levere svært tilpassede nettsteder som har rikelig med bjeller og fløyter. Selvfølgelig kommer all den raffinementen til en pris. Gjennomsnittlig kostnad for å bygge et grunnleggende nettsted er omtrent $ 1840 AUD.

En dag kan det hende du kan betale for et slikt nettsted. Faktisk kan den fortsatte suksessen for virksomheten din avhenge av den økende raffinementen av din online tilstedeværelse.

Akkurat nå trenger du bare noe som fungerer.

Svaret kan være å bruke en nettstedsbygger. Hva er en nettstedsbygger, og hvordan kan du finne den rette for deg?

I denne gjennomgangen skal vi se på en rekke gratis nettstedbyggere og sammenligne deres forskjellige funksjoner.

Contents

Toppvalg for gratis nettstedbyggere

Noen gratis nettstedbyggere er bedre enn andre, men det er hundrevis der ute. Hvordan vet du hvilken du skal velge? Heldigvis har vi gjort det harde arbeidet for deg og siktet gjennom alle mulighetene for å komme frem til en liste over seks av de beste gratis nettstedbyggere som du finner hvor som helst..

1. Wix (mest funksjoner, gratis maler og gratis domene)


Nøkkelegenskaper
 • 300+ kvalitetsmaler
 • Stort kunnskapsbasisarkiv
 • Rask påmelding og aktivering
 • Fantastisk støtte
 • Utrolig enkel å bruke

Wix blir sett på som den mest robuste nettstedbyggeren der ute i dag. Det er ekstremt populært, og det intuitive grensesnittet gjør det utrolig enkelt for selv nybegynnere å bruke. Nettbutikkfunksjonene er fantastiske. I tillegg finner du animasjon for titler og videobakgrunner.

Med gratisversjonen får du ikke en tilpasset URL, og du vil se en Wix-reklame på websidene dine. Dette er små avveininger for en samlet utmerket opplevelse som inkluderer tilgang til hundrevis av gratis designmaler. Wix faktisk har langt flere maler enn noen andre gratis nettstedbyggere.


Du kan legge til tredjepartsapper og widgets, hvorav mange er tilgjengelige for en liten kostnad. Redigering er utrolig enkelt, i tillegg til eller legge til eller redigere bilder. Wix har noen e-handelsfunksjoner på gratis nivå, men du må oppgradere hvis du vil ta betalinger online.

Du kan lese vår fulle Wix anmeldelse her.

2. Squarespace (enkel å bruke, gratis maler, ingen gratis prøveversjon)


Nøkkelegenskaper
 • 40 veldig moderne maler
 • Flott for visuelle virksomheter
 • 24/7 live chat og e-poststøtte
 • GRATIS innstillinger for domener og personvern

Squarespace er et stilig valg som har solide muligheter for salg. en SSL-sertifikat er inkludert gratis, og analyseverktøyene er helt topp.

Squarespace er imidlertid ikke så intuitiv og brukervennlig som Wix. Nye brukere kan oppleve at de får en tregere start på grunn av dette. I tillegg har denne tjenesten langt færre maler enn Wix gjør. Mangelen på et tredjeparts widget-marked er også et merke mot tjenesten.

likevel, Squarespace er en pålitelig utøver når det gjelder å lage glatte, polerte nettsteder. Gratis domeneregistrering er også bra, og Squarespace nettsteder tilbyr absolutt responsive design.


Det er enkelt å oppgradere til betalte planer, og prisene er ganske rimelige. Fortsatt har andre oppføringer på denne listen, inkludert Wix, billigere planer.

Du kan lese vår fulle Squarespace anmeldelse her.

3. Weebly (enkel å bruke, men gratis versjon veldig begrenset)


Nøkkelegenskaper
 • GRATIS e-post
 • Øyeblikkelig påmelding og aktivering
 • Flere støttemetoder
 • Relativt lave kostnader

Weeblys klare, enkle grensesnitt er en velsignelse for nye brukere. Den er i stand til å bygge nettsteder som ser fantastiske ut, og du får nettstedstatistikk inkludert. Det er utrolig verdifullt når du tester suksessen til nettstedet ditt.


Integrert i Weebly er muligheten til å lage nyhetsbrev og e-handelsfunksjonalitet. Imidlertid er det mer restriktivt sammenlignet med Wix. Det mangler også kraften til å utføre en “universell angre” når du gjør en feil. En annen mangel er at Weebly ikke kan gjenbruk opplastede bilder.

Gratisversjonen gir deg 500 MB lagringsplass, og prisen du betaler er Weebly-annonser på hver side på nettstedet ditt. For noen få dollar per måned kan du få et tilpasset domene og ubegrenset lagring.

Du kommer ikke mye i veien for tematilpasning med Weebly. Muligheten til å endre skrifter handler om omfanget av alternativene.

4. Zyro nettstedsbygger (den enkleste måten å bygge et nettsted)


Nøkkelegenskaper
 • AI-verktøy
 • Nettbasert byggherre
 • Dusinvis av maler
 • Gratis og betalte versjoner

  Zyro er designet som en enkel å bruke, men noe begrenset nettstedbygger fra grunnen av. Som et eksempel, mens de tilbyr dusinvis av maler (hvorav noen bare er tilgjengelige for betalte brukere), er det ingen av malene som lar deg endre fonter eller endre flere andre tradisjonelt tilpassbare funksjoner. Som et annet eksempel bruker de en nettbasert utforming av nettstedsbygger.

  Dette gjør det enkelt for nye brukere å finne ut hvordan de skal dra og slipp elementer på sidene deres, men det gjør det ikke’t lar deg endre nettretning.

  Zyro-hjemmeside

  Som sådan, de’er et fenomenalt valg hvis du ikke gjør det’Jeg har mye erfaring med å bruke nettstedbyggere i utgangspunktet. Men de som har mye tid på nettstedet til å tippe under beltet, vil sannsynligvis se andre steder.

  Hvis du bruker dem, du’Du kan dra nytte av mange gode funksjoner, som faktisk nyttige AI-verktøy, forhåndsinnstilte maler av kvalitet designet for flere temaer eller bedrifter, og plug-in-funksjonalitet for viktige tillegg som Google Analytics og Facebook Messenger. I tillegg får alle Zyro-brukere gratis SSL-sertifisering og Unsplash-integrasjon for gratis bilder: utmerket valuta for pengene eller tiden.

  5. BoldGrid (bra for blogger, men også begrenset)


  Nøkkelegenskaper
  • Bygg NOEN type nettsted
  • Velg mellom 3000 WordPress-temaer
  • Veldig lav pris ($ 4,17 / måned)
  • GRATIS domene, e-post, e-handel

  Denne nettstedbyggeren har ganske mye for seg. For riktig person kan det være et utmerket valg. Det er viktig å vite at BoldGrid ikke har noen muligheter for e-handel, så folk som ønsker en nettbutikk bør se andre steder. Dessuten har denne plattformen bare et begrenset utvalg av widgets og tilbyr ingen tilpasning for mobilvisning.

  Ikke desto mindre leverer BoldGrid utmerket stedstaging og portabilitet. Et mediegalleri lagrer alle mediene som brukere laster opp, og flere publiseringsvalg er tilgjengelige. Dra-og-slipp-redigering, gratis temabibliotek og integrerte lagerbilder er inkludert som automatiserte sikkerhetskopier.

  temaer
  Den desidert største BoldGrid-ulempen er at du må ha en egen WordPress-vert for å kjøre den. I hovedsak er denne tjenesten en pakke med WordPress-plugins. Dette i motsetning til uavhengige nettstedbyggere som Wix. Hvis du ikke vil bruke WordPress, kan dette være et problem.

  6. Jimdo


  Nøkkelegenskaper
  • Rask side-lasting og oppetid
  • Rent byggherrens grensesnitt
  • E-post og e-handel inkludert
  • $ 7,50 / måned pris

  Jimdo tilbyr litt enkel, grei dra-og-slipp-nettstedoppretting. Du får virkelig fin tilpasning av nettstedet, og hvis du har det travelt, kan du elske den automatiske nettstedoppretteren. I tillegg Jimdo gir god mobilstøtte.

  Som alle nettstedbyggere har Jimdo noen ulemper som begrensede e-handelsfunksjoner og det mindre enn-vennlige grensesnittet. Du får ikke noe lagring av eiendeler, noe som er en ganske stor skade.

  jimdo temaer
  Gratisversjonen leveres med 500 MB lagringsplass og to GB båndbredde. Du kan ha så mange som fem nettsider, og HTTPS er inkludert. Imidlertid må du stille opp med annonser på hver side, og du vil ikke få noen statistikk. Hvis du vil ha evner til e-handel, må du betale enten pakken Ubegrenset eller e-handel.

  7. WordPress Gutenberg Editor


  I stedet for å være en ekte nettstedbygger, er WordPress faktisk et innholdsstyringssystem, eller CMS. Dette betyr at det generelt er mer komplisert å bruke. Du får mest mulig ut av det når du i det minste vet litt om koding og er villig til å legge inn litt ekstra tid.

  Nå har WordPress kommet ut med Gutenberg Editor, en ny funksjon som er avhengig av “blokker” for å lage nettsteder. Denne plattformen ligner mer på en nettstedsbygger med dra-og-slipp-redigering.gutenberg redaktør

  Denne programvaren startet som en WordPress-plugin, men blir integrert i hele WordPress. Funksjonene gir WordPress et mer WYSIWYG-grensesnitt slik at designprosessen blir strømlinjeformet. Imidlertid har det ikke et brukervennlig grensesnitt, muligheten til å redigere bilder er begrenset, og noen mennesker mener at det er for mye vekt på å blogge nettsteder i stedet for andre typer nettsteder..

  Hvis du er ny på nettstedbygging og WordPress, kan Gutenberg være ok, men vanskelig å lære. De som allerede bruker WordPress, kan føle seg lurt av Gutenbergs mer begrensede fleksibilitet.

  Hva er en nettstedsbygger?

  nettsted byggherreEn nettstedbygger er det ultimate verktøyet for noen som trenger å sette opp en webside i en hast. Enda mer kritisk er dette den perfekte plattformen for noen som aldri har eid eller vedlikeholdt et nettsted før.

  Nettstedsdesignere kan bruke år på å lære seg alle slags ferdigheter og kode, slik at de kan bygge eksepsjonelle nettsteder. Når du bruker en nettstedsbygger, er det litt som å kunne dra nytte av halvformede nettstedsprosjekter uten alle kostnadene..

  Dette er mulig fordi de fleste nettstedbyggere er avhengige av et kjent dra-og-slipp-format. Du legger til det du ønsker på nettstedet ditt, og lar tingene som ikke er relevant for deg utelates. Det beste av alt er at du ikke trenger å ha noen kodingskunnskap eller erfaring.

  Ingen behov for programmeringserfaring

  Det er riktig. Alle som aldri har gjort noen form for programmering eller koding før, kan bruke en nettstedsbygger med letthet. Det er virkelig mulig å begynne å designe nettstedet ditt om morgenen og publisere det på ettermiddagen takket være denne alt-i-ett-programvaren.

  Selvfølgelig er noen nettstedbyggere bedre enn andre. De virkelig gode gir nettstedet ditt et utrolig polert og profesjonelt utseende som også er helt funksjonell. Du kan gjøre nettstedet ditt mobilvennlig, integrere det med sosiale medie-feeds og oppdatere nettstedet ditt med de nyeste sikkerhetstiltakene når disse blir tilgjengelige. Du kan til og med integrere e-handelsverktøy slik at du kan selge til kunder direkte fra den nye nettsiden din.

  Komponentene til en nettstedsbygger

  En av de første komponentene som nettstedet ditt vil trenge, er et domenenavn. Du kan registrere dine egne hvis du velger. Imidlertid er mange av de beste nettstedbyggere i stand til å gi den hjelpen du trenger for å utføre denne oppgaven. Nettstedets byggherre kan til og med gi deg et gratis domenenavn.

  Når du har valgt et domenenavn, er det på tide å begynne å bygge nettstedet ditt. Prosessen begynner med malene. Vanligvis gjør nettstedbyggere flere alternativer tilgjengelig. Maler er ofte rettet mot et spesifikt formål, for eksempel e-handel eller blogging. Det er lurt å velge en som passer perfekt til formålet med nettstedet ditt.

  Minst to eller tre grunnleggende sider

  nettsted byggherreNår du har valgt malen, har du muligheten til å bygge en rekke sider og seksjoner. Selv om du planlegger en virkelig grunnleggende webside, det er lurt å ha minst to eller tre sider. Som et minimum har du en hjemmeside, en “Om oss“eller”Kontakt oss“-siden og en side for bloggen eller produktene dine.

  Hvis du driver en online virksomhet, kan du også vurdere å reservere en side for kundevurderinger og attester. Ofte stilte spørsmål-sider er en god ide.

  En annen viktig del av nettstedet ditt er bilder. Dette kan inkludere fotografier og videoer. Slike medier gir visuell interesse og bidrar til å holde besøkende engasjert i innholdet. Ideelt sett vil nettstedet ditt også gjøre det mulig for besøkende å koble til tilstedeværelsen på sosiale medier slik at de kan følge med alle de siste nyhetene.

  Bedriftsnettsteder vil legge til e-handelsverktøy som en handlekurv og betalingsverktøy. Et lagerstyringssystem varsler deg når du er på lager, og andre funksjoner og widgets hjelper nettstedet ditt til å fungere uten feil.

  Hvordan nettstedbyggere kan spare deg for penger

  Gratis vs. betalte nettstedbyggere

  Kanskje er den primære fordelen ved å bruke en nettstedsbygger hvor mye penger det vil spare deg. Tross alt jobber du med en ny satsing. Hvorfor vil du helle flere tusenvis av dollar på et nettsted når du ikke vet med sikkerhet om ideen din til og med kan komme fra bakken eller ikke?

  Et nettsted opprettet av en profesjonell designer vil se utrolig ut, men hvis forretningsidéen bak det stinker, vil ikke satsingen lykkes. Det til tross for at du har et glatt, profesjonelt nettsted.

  Nettstedsbygger lar deg fokusere på virksomheten din

  Tanken bak å bruke en nettstedsbygger er den det gir deg en mulighet til å fokusere på substansen i din virksomhet. Med mindre forretningsmodellen din bare angår å eie et nettsted, bør ikke kvaliteten på nettstedet ditt være din primære bekymring.

  I stedet bør du helle all din tid og innsats på å utvikle et bedre produkt eller en tjeneste, finne ut hva publikum virkelig vil og finne ut hvordan de kan gi dem dem.

  Et godt nettsted kan støtte alle disse tingene, og du kan bruke en nettstedsbygger for å komme deg dit.

  Den beste nyheten av alt er at mange nettstedbyggere kan brukes gratis. Det er riktig. Det er absolutt ingen kostnader å designe nettstedet ditt med noen utbyggere. Det er en rimelig måte å bygge nettstedet ditt på og publisere det uten at det koster deg en krone.

  Med bare litt krefter har du spart deg flere tusenvis av dollar. Du kan være i stand til å score gratis hosting hos noen nettstedbyggere, noe som sparer deg enda mer penger i det lange løp.

  Seinere, Når du er sikker på at forretningsidéen din er en vinner, kan det være lurt å gå over til en betalt plan med en nettstedsbygger eller leie en nettdesigner for noe som er helt tilpasset. Foreløpig kan en gratis nettstedbygger være den ideelle løsningen. For mer penger å spare ideer, se vår beste billige hosting sammenbrudd.

  Hvis du ønsker å bygge et nytt nettsted, er sjansen stor for at du ikke har ubegrensede ressurser til å gjøre det. Pengene du må investere er sannsynligvis ekstremt små, så det er fornuftig å spare utgifter der du kan. Et sted hvor du kan gjøre dette, innebærer å velge en gratis nettstedbygger kontra en betalt.

  dagens gratis nettstedbyggere er overraskende polerte og sofistikerte. Sjansen er stor for at besøkende på nettstedet ditt aldri vil vite at nettmiljøet du har laget ikke kostet deg en krone. Imidlertid er det noen avveininger.

  Flere maler med betalte versjoner

  Når du velger en gratis nettstedbygger, vil du oppdage at du bare har noen få malalternativer du kan velge mellom. Oppgrader til selv de billigste av betalte planer, og du kan se alternativene dine formere seg, noen ganger til hundrevis av valg.

  I tillegg vil du ikke ha tilgang til så mange widgets og apper. Dette betyr at nettstedets funksjonalitet kan være noe begrenset. Resultatet kan være litt mindre brukervennlig for besøkende eller kreve at du bruker mer praktisk tid så langt som vedlikehold og oppgraderinger.

  Du kan videre oppleve at du ikke får din egen URL med en gratis nettstedbygger. Med andre ord, i stedet for en URL som “betty’swebsite.com”, kan du ha en URL som “wix.betty’swebsite.com.” For noen mennesker er dette en stor ulempe fordi de tror det gjør at de ser mindre profesjonelle ut. Dette bør imidlertid ikke gjøre nettstedet ditt vanskeligere å finne, og suksess vil bety at du kan oppgradere til en betalt tjeneste og en bedre URL.

  Med noen gratis nettstedbyggere vil du oppdage en forskjell i kundesupportnivået. Betalte abonnenter kan få sine spørsmål eller bekymringer presset foran på linjen mens gratiskundene blir tvunget til å vente på sin tur. Resultatet kan være timer eller dager med venting mens nettstedet ditt har problemer. Fortsatt vil de fleste anerkjente byggherrer kunne svare på spørsmål og bekymringer med rimelighet nettstedets hastighet.

  Gratis nettstedbyggergjennomgang – FAQ

  Hvor mye koster en nettsteddesigner?

  Prisene kan variere betydelig, men et minimalistisk nettsted med grunnleggende funksjonalitet vil koste minst $ 1500. Hvis du vil ha forbedrede funksjoner og flere bjeller og fløyter, kan du enkelt bruke 10.000 dollar.

  Jeg er nybegynner. Som er den beste nettstedbyggeren for meg?

  Wix er definitivt den sterkeste gratis nettstedbyggeren, og den har et veldig vennlig grensesnitt. derimot, Firkantet kan være enda enklere å bruke, så hvis du er engstelig for å opprette ditt første nettsted, kan det være et fornuftig sted å starte.

  Er en av nettstedbyggerne bedre enn andre for blogging?

  Med sitt enorme utvalg av temaer, Wix er den mest sannsynlige nettstedbyggeren for folk som ønsker å starte en blogg. WordPress Gutenberg Editor er et nært sekund, da det absolutt understreker layout for blogger. Det er imidlertid ikke så enkelt å bruke som Wix. Det er bra hvis du har tid og lyst til å sette i gang å lære Gutenberg. Hvis du har det travelt eller vil unngå WordPress, kan du gå med Wix.

  Hvis du bare ønsker å starte en blogg, anbefaler jeg deg å ta en titt på artikkelen vår om det beste webhotellet.

  Hvilken nettstedbygger lover de beste SEO-mulighetene?

  Foreløpig begge deler Wix og Squarespace tilbyr eksepsjonell SEO sammenlignet med andre nettstedbyggere. Gitt hvor kritisk SEO er for suksessen til nettstedet ditt, er dette en beregning du ikke har råd til å ignorere. Hvis du er klar til å gå utover en nettstedbygger, kan det være lurt å vurdere å bygge et nettsted hos WordPress, som er anerkjent som å ha noen av de beste SEO-mulighetene hvor som helst..

  Er det sant at Wix er bedre alternativ enn WordPress?

  Nei. En nettstedsbygger kan ikke konkurrere om tilpasning og alternativer med et CMS som WordPress. Fokuset for denne artikkelen er imidlertid på folk som raskt vil bygge et nettsted, eller som ikke har tidligere erfaring med nettstedbygging. For denne brukerkategorien er Wix det smartere valget.

  Det er fordi Wix er så brukervennlig. Dra-og-slipp-redigeringsprogrammet er enklere å lære enn WordPress ‘mer komplekse editor. I rekkefølge For å bygge et flott nettsted på Wix, trenger du ikke kjenne kode. Dette gjør det til en utmerket introduksjon til oppretting og vedlikehold av nettsteder. Når nettstedet ditt tar av, kan du vurdere å bygge noe mer komplekst hos WordPress eller et annet Content Management System.

  Lær mer om WP i vår guide til de beste wordpress-vertene.

  Hvor sikre er nettstedbyggere?

  Nettstedets sikkerhet er av største betydning for alle webansvarlige. Feil sikkerhet kan forlate nettstedet ditt sårbart for alle slags hacks og angrep mot brute-force. Dessuten vil besøkende være mindre tilbøyelige til å besøke et nettsted som ikke tilbyr deres data tilstrekkelig sikkerhet. Både Wix og Squarespace inkluderer SSL-sertifikater i gratispakkene. Dette sikrer at besøkende har en sikker tilkobling, noe som betyr at nettstedet ditt er trygt for dem å bruke.

  Er det et forhold mellom torget og kvadratet?

  Square er et mobilt betalingsselskap mens Squarespace er en nettstedsbygger. Selv om navnene høres like ut, er det ingen forbindelse mellom de to selskapene.

  Kan jeg bruke mitt eget domenenavn med nettstedbyggere som Wix og Squarespace?

  Det er mulig å samarbeide med en tredjepart-leverandør for å kjøpe et domenenavn som passer ditt potensielle nettsted. Faktisk er det mange som tar dette trinnet før de selv ser etter en nettstedsbygger eller Content Management System. Nettstedsbyggere som Wix og Squarespace lar deg bruke domenekartlegging for å koble nettstedet ditt til ditt registrerte domenenavn. De fleste nettstedbyggere har mye informasjon om hvordan du kobler til et eksisterende domenenavn i en kunnskapsbase eller en FAQ-side. Kundestøtte er en annen ressurs som kan hjelpe deg med å samle domenet ditt og nettstedet ditt.

  Hvordan velger jeg mellom Wix og Squarespace?

  Begge disse nettstedbyggerne er enkle å bruke, og de vil hjelpe deg med å lage et fantastisk nettsted. derimot, Det er vanskelig å slå Wix for mangfoldet av maler og alternativene for tilpasning. Du får ganske enkelt et større nivå av raffinement med denne plattformen.

  Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

  Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map