Upravljani WordPress gostiteljski pregled: vaš priročnik za izbiro najboljšega

Večina podjetij s spletnimi stranmi se zaveda vpliva prvovrstnega gostitelja pri ravnanju z digitalnimi sredstvi. Nezanesljiv lahko sproži škodo na družbenih medijih. Tudi če izpad ali kršitev varnosti ni kriv za podjetje, podjetje ne bo ostalo neokrnjeno zaradi ire svojih zainteresiranih strani.


Zato bi morala biti glavna prioriteta dosledna zmogljivost in zanesljiva varnost. Da bi zagotovili tehnične strokovnjake, ki bodo upravljali s svojimi digitalnimi sredstvi, se lastniki spletnih strani odločijo za upravljanje upravljanega WordPress gostovanja, namesto da bi ga sami upravljali ali najeli lastno osebo, ki bo z njimi upravljala. Za netehnike, ki jih zanima, je tukaj seznam najpogostejših težav z WordPressom in kako jih odpraviti.

Pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja za vaše spletno mesto WordPress se ne smete samo zanesti, kateri je najcenejši ali ima boljšo pasovno širino. Upoštevati je treba veliko več dejavnikov, med drugim:

 • Cena
 • Vrste načrta gostovanja
 • Lokacije strežnika
 • Nadzorna plošča
 • Domena po meri
 • Pasovna širina in velikost pomnilnika
 • Občasni čas
 • SSL in požarni zid
 • Brezplačno CDN
 • Varnostno kopiranje in vzdrževanje
 • Migracije spletnih strani
 • Pomoč strankam

Kaj je upravljano WordPress gostovanje?

Ker WordPress na internetu uporablja več kot 30% spletnih strani, so se številni ponudniki spletnih gostovanj odločili ponuditi upravljano gostovanje WordPressa. To pomeni, da gostitelj upravlja z vsemi tehničnimi vidiki, povezanimi z zagonom in vzdrževanjem vašega spletnega mesta WordPress.

Vam kot lastniku spletnega mesta ni treba skrbeti za ohranjanje varnosti, hitrosti, uspešnosti, uptime, varnostnih kopij in posodobitev spletnega mesta, saj je ponudnik spletnega gostovanja te naloge že odpravil.

Kaj to pomeni za vas? Lahko se osredotočite na vodenje in gradnjo podjetja. Še ena dobra stvar upravljanega gostovanja je, da dobite vrhunsko podporo.

Zdaj pa obstaja nekaj pomanjkljivosti v z upravljanim gostovanjem. V primerjavi z načrti za skupno gostovanje je dražji. Poleg tega vas omejuje pri namestitvi nekaterih WordPress vtičnikov, zlasti tistih, ki lahko upočasnijo vaše spletno mesto. V bistvu je omejitev ohlapna zaščita vašega spletnega mesta. Prav tako boste imeli manj nadzora nad tehničnimi vidiki. Če ste nestrokovnjak, to ne bi bil problem.

Najboljše upravljano gostovanje v WordPressu

1. SiteGround

SiteGround je neodvisno spletno gostovanje, ki globalnemu trgu ponuja kakovostne rešitve gostovanja. Zelo zanesljiv je, ko gre za hitrost in zmogljivosti. Uradno ga priporoča tudi WordPress.org.

TTFB ali Čas do prvega bajta je eden od dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri testiranju hitrosti vašega spletnega mesta. Čas je potreben, da uporabnikov spletni brskalnik prejme prvi bajt podatkov, ki jih pošlje strežnik. In SiteGround ta dejavnik prenese, saj ima stabilen odzivni čas strežnika.

Podatkovni centri SiteGround so v Chicagu, Londonu, Amsterdamu in Singapurju. Lokacija podatkovnih centrov za spletno gostovanje je pomembna zaradi fizične razdalje, ki jo morajo datoteke prenesti.

Ima tudi varnostne mreže, ki vključujejo dnevno varnostno kopijo vašega spletnega mesta. Tudi če vam osebna varnostna kopija ne uspe, lahko datoteke obnovite iz varnostne kopije SiteGround.

Ponuja tudi brezplačna SSL potrdila, ki so prav tako nujna za vsako spletno mesto. Podpora strankam je zelo odzivna tudi, ko potrebujete pomoč pri odpravljanju težav na svojem spletnem mestu.

SiteGround ponuja tri različne načrte za svoje upravljano gostovanje WordPress:

 • Start-up načrt – začne se od 3,95 USD na mesec, ki lahko podpira 1 spletno mesto z 10 GB spletnega prostora.
 • Grow Big Plan – začne se pri 5,95 USD na mesec, ki lahko podpira neomejeno spletno mesto z 20 GB spletnega prostora.
 • GoGeek načrt – začne se pri 11,95 USD na mesec, ki lahko podpira neomejene spletne strani s 30 GB spletnega prostora.

Obiščite SiteGround

2. Gostovanje A2

A2 gostovanje je znano po tem, da je ponudnik spletnega gostovanja močan in enostaven za uporabo. Njegova vizija je ustvariti in vzdrževati tako dobro podjetje za spletno gostovanje, da ga osebje želi uporabljati tudi sam.

Funkcije gostovanja A2 so osredotočene predvsem na zagotavljanje strelovodnih hitrih časov, 99,9% uptime in zagotavljanje najboljših orodij za razvijalce in podporno ekipo, sestavljeno iz gurujev, ki vam bodo pomagali 24/7, kadar koli potrebujete pomoč na svojem spletnem mestu.

Nekatere odlične lastnosti A2 gostovanja so neomejena pasovna širina / prenos in shranjevanje podatkov, neomejeno število e-poštnih računov, brezplačno povratno kopiranje strežnika (za dodatno varnost), varno vračilo denarja, brezplačna podpora prek telefona, klepet v živo in e-pošta – 24/7/365 in še mnogo drugih.

Toda za razliko od drugih ponudnikov spletnega gostovanja morate kupiti varnostno potrdilo SSL, da dodate varnost na svojem spletnem mestu.

Njeni upravljani načrti gostovanja WordPress se začnejo pri 11,99 USD na mesec za posamezno spletno mesto, 18,99 USD na mesec za 3 spletna mesta in 36,98 USD na mesec za neomejena spletna mesta.

Obiščite A2 gostovanje

3. Gostovanje inMotion

InMotion Hosting je eden največjih neodvisnih ponudnikov gostovanja, ki nima v lasti Endurance International – holdinške korporacije za številne znane ponudnike gostovanja.

Poglejmo nekaj neverjetnih lastnosti gostovanja InMotion:

 • Kakovostne storitve za stranke – imajo telefonsko, klepet, e-pošto ali sistem vozovnic s sedežem v ZDA.
 • Zmogljivost – InMotion Hosting dosledno dosega nad povprečjem hitrosti TTFB, kar pomeni, da zagotavljajo visoke zmogljivosti kot gostitelj.
 • Brezplačne varnostne kopije podatkov – redno vzdrževanje varnostnih kopij je nujno za vsako spletno mesto. V InMotion Hostingu boste lahko vsak dan naredili brezplačne varnostne kopije spletnih mest.
 • Shranjevanje SSD pogonov – SSD pogoni so hitreje od starih pogonov, zaradi česar se vaše spletno mesto naloži še hitreje.
 • Brezplačno SSL potrdilo

InMotion ponuja Upravljani WordPress hosting, ki se začne pri 7,65 USD na mesec, odvisno od potreb vašega spletnega mesta. WordPress je vnaprej nameščen in pripravljen za uporabo tudi z brezplačno domeno ali brezplačnim prenosom, če že imate obstoječo domeno,

Obiščite gostovanje InMotion

4. Kinsta WP gostovanje

Kinsta WP gostovanje se osredotoča na upravljano gostovanje WordPressa. Z več kot 10-letnimi izkušnjami z WordPressom zagotavlja najboljšo rešitev za vas.

Osredotoča se na oblikovanje rešitve vse v enem za stranke, s katero bo upravljanje njihovega spletnega mesta skoraj brez napora. Kinsta deluje tudi z Googlovo platformo v oblaku, zaradi česar je uporabniku prijazen spletni gostitelj. Dejavniki, kot so 24-urna podpora strankam, zanesljivost in produktivnost, so del njihove obljube.

Druge funkcije vključujejo:

 • Z najsodobnejšo tehnologijo lahko zagotovite, da se vaše spletno mesto naloži tako hitro kot trenutek očesa
 • Uporaba aktivnih in pasivnih metod preprečevanja napadov
 • Brezplačna migracija spletnega mesta brez izpadov
 • Brezplačna SSL in CDN

Njegova cena se začne pri 30 USD na mesec za posamezno spletno mesto. Če ste večje podjetje, lahko cene znašajo tudi do 1500 USD na mesec ali višje, odvisno od potreb vašega spletnega mesta.

Obiščite Kinsta

5. WP motor

WP Engine Hosting je eden izmed pionirjev v tej panogi. Poleg tega, da je prvi ponudnik gostovanja, še naprej izboljšuje svojo verodostojnost in storitve za svoje uporabnike. Amazonove spletne storitve in platforma Google Cloud so med njegovimi partnerji, ki na vašem spletnem mestu ponujajo največjo razpoložljivost, hitrost, razširljivost in varnost.

Njeni podatkovni centri se nahajajo v ZDA (Iowa, Južna Karolina, Oregon), Belgiji, Tajvanu, Tokiu, Londonu, Frankfurtu, Sydneyju, Irski, Montrealu. Lahko se naročite na katerem koli mestu, ki je najbližje vaši lokaciji.

Če ste naročeni na načrte za rast, lestvico, premijo in podjetje, lahko dostopate do njegove podpore 24/7..

Vse funkcije so navedene na nadzorni plošči in ko se naročite, bodo vodile orientacijo za seznanjanje s funkcijami.

Storitev Upravljavec gostovanje WP Engine poudarja uspešnost, cene pa temeljijo na količini prometa, ki ga privabite na svoje spletno mesto. Torej, če ste novinec, lahko dobite načrt za zagon, katerega cena znaša 35 dolarjev na mesec. Če ste podjetje velikega obsega, bi morali za višji načrt ali načrt po meri.

Obiščite WP Engine

6. Gostovanje vztrajnikov

Poslanstvo Flywheel Hosting je olajšati spletnim oblikovalcem in spletnim razvijalcem po vsem svetu gradnjo svojih spletnih mest na platformi WordPress. V partnerstvu z Googlovim oblakom želi ustvariti spletno gostovalno platformo, ki je hitra, razširljiva in varna.

Nekatere značilnosti vztrajnika:

 • Brezplačne migracije na spletnem mestu
 • Nočne varnostne kopije
 • Hitra spletna mesta – ima funkcijo uprizarjanja z enim klikom za prenos in branje vseh zahtevanih informacij.
 • Brezplačno čiščenje zlonamerne programske opreme
 • Orodja za sodelovanje
 • Vgrajeni predpogoj – zasnovan tako, da bo gostovanje čim hitrejše.
 • 24/7 Podpora strankam

Obiščite gostovanje muha

Poleg tega je Flywheel zasnovan na trdni omrežni infrastrukturi, ki izvaja redno vzdrževanje in varnostno kopiranje, kar razvijalcem in lastnikom spletnih mest zagotavlja, da je z njimi mogoče gostiti spletna mesta.

Njeni podatkovni centri so v ZDA (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singapur, Tokio, Japonska, Toronto, Kanada, Amsterdam, Nizozemska, Frankfurt, Nemčija in London, Velika Britanija.

Cene se začnejo pri 23 USD na mesec in lahko dosežejo do 266 dolarjev na mesec ali višje, če ima vaše spletno mesto množične mesečne obiske in potrebuje ustrezno pasovno širino.

Zaključek

Ker obstaja veliko najnovejših ponudnikov gostovanja, morate izbrati, za koga mislite, da je usposobljen za upravljanje spletnega mesta, ki ga imate v mislih. Bolje je brskati po spletnih ocenah za vsakega ponudnika gostovanja in se prepričajte o nakupu gostiteljskega paketa, ki preverja vse polja tehničnih potreb vašega podjetja.

Prav tako je cena pomembna za zagotovitev, da je vredna vaše naložbe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector