Najboljše gostovanje pri preprodajalcih

slika, ki prikazuje, kako deluje gostovanje preprodajalcevKot preprodajalec gostovanja imate možnost ustvariti podjetje, kjer drugim prodajate prostor na internetu. Vi ste tisti, ki narekuje ceno. Vi ste tisti, ki trgujete in prodajate strankam. Vi ste tisti, ki je odgovoren za vzdrževanje odnosov s strankami.


Vendar je podjetje, od katerega kupujete storitev gostovanja, odgovorno za težave s strojno opremo, programsko opremo in za reševanje morebitnih tehničnih težav. V bistvu najemate strežniški prostor. Plačujete veleprodajno ceno, zato jo lahko prodate po maloprodajni ceni in ustvarite dobiček.

Glede na to bo izbira kakovostnega prodajnega programa zagotovila, da bodo vaše stranke 2-3 leta ostale z vami.

V tem priročniku bomo obravnavali številne prodajne programe in vam pomagali bolje razumeti vsakega.

Ali obstaja trg za gostiteljske storitve?

Da. Samo pomislite, v letu 2016 je bilo približno milijardo spletnih mest v živo. Leta 2020, samo tri leta pozneje, imamo blizu dve milijardi spletnih spletnih mest v živo. Vsak dan na spletu prihajajo nove spletne strani. Ko preprodajate gostovanje, ste sposobni zaslužiti denar od tega naraščajočega trenda. Če želite biti uspešni v tem poslu, morate dobro razumeti ostale akterje na tem področju. Vedeti morate, od koga naj najamete svoje strežnike, pa tudi podjetja, ki bi se jim morali izogibati. Morali bi poznati merila, ki jih želi večina ljudi, ki želijo ustanoviti novo spletno mesto, in bi morali poznati specifikacije, ki bi jih morali imeti vaši strežniki da bi lahko svojim strankam zagotovili dostojno storitev.

Večina gostujočih podjetij prinaša dobiček v drugem do tretjem letu gostovanja, dobiček prvega leta na splošno požrejo tržna prizadevanja. Kakovostne storitve gostovanja zagotavljajo, da lahko dosežete to dobo tri leta.

Kaj iščemo pri preprodajalcih

Ogledali si bomo nekaj področij, ki se nam zdijo pomembna pri izbiri gostiteljskega prodajalca.

Upoštevajte, da večina preprodajalcev ponuja zelo podoben paket, naprava je pogosto v podrobnostih. Želeli boste natančno vedeti, kaj ponujajo brezplačno, tako da boste lahko vedeli, kako določiti ponudbo gostovanja in povečati svoje podjetje.

Tukaj je nekaj. Če potrebujete natančnejša priporočila na bolj tehničnih spletnih mestih (recimo spletnih aplikacijah), mi pošljite e-pošto ([email protected]) za več informacij. Hvala!

Začasnost in zanesljivost

slika hitrosti spletnega mestaDrugo področje, ki smo si ga ogledali, je bilo uptime in zanesljivost. Nočete nič manj kot 99,9-odstotno jamstvo za produkcijo. Vse, kar je manj od tega, bi pomenilo, da bi lahko stranke vsak mesec poiskale do eno uro izpadov. Ta ura bi lahko bila dovolj za razliko med uspešnostjo poslovanja vaše stranke ali neuspehom.

Nekaj, kar bodo vaše stranke želele od vas, zato bi to morali zahtevati od podjetja, od katerega kupujete storitev gostovanja, je shranjevanje SSD in strežniki HTTP / 2. Kot boste videli, podjetja, ki jih bomo pozneje pregledali v tem priročniku, zagotavljajo dobro hitrost in dober čas. Nekateri celo ponudijo garancijo za vračilo denarja, če njihova upodabljanje pade pod prag 99,9 odstotka.

Lahko vidite naše sledenje gostovanju v živo da bi videli, kateri gostitelji imajo dobre / slabe rezultate.

Tehnična podpora

Tudi v popolnem svetu z najboljšimi strežniki gredo stvari narobe. tehnična podporaKo to storijo, vas bodo stranke, ki ste jim prodali storitev, poiskale pomoč. V zameno boste pogledali podjetje, ki gosti spletno gostovanje. Zato si želite podjetje za spletno gostovanje, ki ga uporabljate za pravočasen odgovor in strokovne strokovnjake. Vsaka zamuda gostiteljske družbe pri posredovanju odgovorov ali odpravljanju vprašanj pomeni, da bodo stranke ponovno zagnale in zagnale svoje spletno mesto..

Za reševanje morebitnih tehničnih težav je podpora 24/7 nujno potrebna. Ne upoštevajte niti preprodajalca, ki uporablja sistem vozovnic. ��‍♂️

Cena

Zadnji dejavnik, ki ga bomo upoštevali, je cena. Kot smo omenili, gre za posel. Podjetja se ukvarjajo z zaslužkom. ŠparovecČim cenejši boste lahko kupili veletrgovsko gostovanje, večji dobiček ste, ko boste prodali storitev. Vsa podjetja, ki jih bomo pregledali, imajo ceno, ki je dovolj nizka, da boste lahko zaslužili nekaj dolarjev in imeli malo prostora za mahanje za rast.

Zdaj, ko imamo uvodne izjave na poti, pojdimo in razpravljamo o svojih najboljših prodajalcih spletnih ponudnikov gostovanja. Našteli smo jih po vrstnem redu po naših željah.

Najboljši prodajalci spletnega gostovanja

HostGator – najboljši načrt za uspešnost

Ključne funkcije
 • Neomejeno domen
 • Brezplačni SSL
 • Brezplačna programska oprema za upravljanje strank / obračunavanje WHMCS
 • 24/7/365 Podpora
 • 99,9% garancija za nepravočasno

Prednosti

 • Gostovanje belih etiket
 • Popoln nadzor nad viri
 • Račun ResellerClub brez dodatnih stroškov

Slabosti

 • Primanjkuje SSD prostora za shranjevanje

HostGator ponuja, kar se nam zdi nekateri najcelovitejši načrti preprodajalcev na trgu. Načrti, ki jih ponujajo, prodajalcem olajšajo zagotavljanje potrebnih funkcij svojim strankam in upravljanje s strankami. Kot prodajalcu boste svojim strankam omogočili dostop do novih funkcij, ko bodo prišli v splet, vaše stranke pa bodo imele dostop do podpore strankam. Vse to se izvaja po razmeroma poceni ceni.

Popust pri registraciji ��

Vsi zgoraj navedeni načrti vam omogočajo brezplačen račun ResellerClub. To pomeni, da lahko svojim strankam prodate 70 plus gTLD in ccTLD. Obstaja 80-odstotni popust na stroške registracije. Strankam lahko prodate imena domen. Lahko jim pomagate pri selitvi njihovega spletnega mesta s trenutnega strežnika na vaše. Ker kupujete vse storitve po nabavni ceni, lahko zaslužite, ko jih prodate.

HostGator ima vrsto edinstvenih orodij, ki vam omogočajo, da blagovno znamko podjetja. Na primer, HostGator ima edinstveno zasnovan cPanel ki jo lahko ponudite svojim strankam. Kar je pri tem super, je, da lahko dodate svoj logotip in svojo blagovno znamko.

HostGator je ustvaril številne videoposnetke in vaje. Te lahko uporabite s svojimi strankami in jih blagovno znamko, tako da se zdi, da vse te informacije prihajajo iz vašega podjetja.

Imate stoodstotni nadzor nad pasovno širino, pomnilnikom, RAM-om itd. Lahko nadzorujete, kako so razporejeni vaši viri. HostGator vam daje možnost nadgradnje na drugo stopnjo na polovici meseca, če menite, da ste na pragu, da vam zmanjka sredstev. Tako ne izgubite potencialnih strank.

Izjemno zanesljiv & # x1f600;

HostGator smo izbrali za naš izbor številka ena zaradi njihove zanesljivosti. Imajo a 99,9-odstotno začasno jamstvo. To vrsto garancije vidite pri številnih podjetjih za gostovanje. Pri HostGatorju nam je všeč, da dejansko sledijo s svojim jamstvom. Če njihovi strežniki v mesecu ne bodo dosegli tega praga, vam bo HostGator nadomestilo za ves mesec.

Kot smo omenili, bodo vaše stranke lahko uporabljale cPanel z vašo blagovno znamko. Uporabili boste lahko tudi cPanel. HostGator je lepo redizajniral cPanel, tako da je enostaven za uporabo. Za seboj ima veliko moči. Vi in vaše stranke boste imeli vse možnosti, ki bi jih pričakovali od cPanela z edinstvenim prenovo, ki ga ni mogoče premagati.

Ko preberete ocene HostGator, je jasno, zakaj se danes uvrščajo med najboljše ponudnike. Imajo odlične hitrosti, neverjetni čas delovanja in cPanel, ki je enostaven za uporabo. HostGator dosega vsako pomembno točko, ki bi jo v tem cenovnem razredu pričakovali od ponudnika gostovanja.

Uporaba je dovolj preprosta, da jo lahko popolni novorojenci hitro obvladajo. Vendar ima moč in funkcije, ki uporabnikom energije omogočajo, da naredijo vse, kar želijo narediti. Na voljo so številne varnostne funkcije. Nekatere od njih so vključene, druge pa stanejo dodatno. Zakaj ne bi sami ustrelili? HostGator trenutno ponuja 45-dnevno garancijo vračila denarja.

A2 gostovanje – Premium Reseller gostovanje

Ključne funkcije
 • Brezplačni račun prodajalca eNom
 • Garancija za vračilo denarja
 • Brezplačni SSL in SSD
 • 24/7/365 Podpora
 • 1000 GB Prenos
 • 20X Hitreje Turbo možnost

Prednosti

 • cPanel integracija
 • Izbirate lahko med strežniki Linux ali Windows
 • Izberite dve brezplačni programski opremi za obračun

Slabosti

 • Ni veliko prostora za shranjevanje

Kot naš izbor številke dve smo izbrali A2 gostovanje, saj podobno kot HostGator svojim strankam omogočajo skoraj vse, kar bi potrebovali. Načrti njihovih preprodajalcev so nekateri najboljši na trgu. Vključujejo:

 • cPanel integracija
 • Shramba SSD
 • WHMCS ali Blesta za upravljanje računov

Izčrpen nabor funkcij & # x1f4c3;

Približno vsi načrti gostovanja prodajalcev, ne glede na podjetje, imajo nekakšno programsko opremo za obračun. Gostovanje A2 se razlikuje po tem, da imate dve možnosti. Če kupite račun “Silver”, lahko izbirate med WHMCS in Blesta. WHMCS je med številnimi prejel priznanje kot orodje za reševanje problemov. Blesta je naklonjena, ker je odprtokodna, kar pomeni, da jo lahko uporabniki prilagodijo svojim potrebam.

Izberete lahko strežnik Linux ali Windows. Izbrani operacijski sistem bo določil programske možnosti, ki so vam na voljo. Ta izbira temelji na storitvah, ki jih želite ponuditi svojim strankam. Na primer, Linux uporablja cPanel in PHP. Windows bo uporabljal jedra Plesk in.NET.

Ne glede na načrt, ki ga izberete, vam bodo dodelili spodobno količino sredstev. Načrt najnižje stopnje, ki ga ponuja A2 gostovanje, podpira do 40 računov. Od tam lahko še naprej rastete. Ko vaše podjetje raste, lahko izberete račune višje stopnje, ki nudijo več prostora za shranjevanje.

Eden najhitrejših spletnih gostiteljev & # x1f686;

Navdušeni smo bili nad hitrostjo A2 gostovanja So med najhitrejši spletni gostitelji, ki smo jih preizkusili. Njihova osnovna hitrost je hitra, vendar se to izboljša le zaradi SSD pomnilnika. Po vsem svetu obstaja več podatkovnih centrov za dostavo vsebin. Na voljo imate možnost “turbo” strežnika. Ta strežnik ponuja hitrosti, ki so 20X hitrejše od običajnih.

A2 gostovanje ponuja neverjetno podporo. Z njimi lahko komunicirate prek:

 • E-naslov
 • Klepet v živo
 • Telefonska podpora

Poleg tega lahko uporabite dobro podprto bazo znanja. Obstaja več vodnikov, s pomočjo katerih lahko strankam odgovorijo na osnovna vprašanja in začnejo gostovati na njihovem spletnem mestu.

A2 gostovanje ponuja dosledno storitev že več kot 15 let. To jim je pomagalo, da si ustvarijo ime za kakovost v svetu spletnega gostovanja. Če niste popolnoma zadovoljni z njihovo storitvijo, kadarkoli nudijo garancijo za vračilo denarja.

A2 gostovanje je podjetje, ki se osredotoča na čim bolj prilagodljive stvari. Morda bo potrebno nekoliko razumeti način, kako stvari nastavijo, toda ko enkrat začutite, boste imeli poceni in hiter spletni gostitelj, ki ima impresivno paleto funkcij. Preberite celoten pregled A2 gostovanja.

InMotion – odlične zmogljivosti z manj funkcijami

Ključne funkcije
 • 100G + diskovni prostor
 • Prosti namenski IP
 • Neomejeno cPanels
 • 24/7/365 Podpora
 • Varnostno kopiranje spletnega mesta

Prednosti

 • Shramba SSD
 • Gostovanje belih etiket
 • Odlična varnost na mestu

Slabosti

 • Občasni izpadi

Ko pogledate vse izdelke, ki jih ponuja InMotion, vidite, da so nekateri med njimi zelo lepi, drugi pa, da nimajo funkcij. Na srečo so njihovi preprodajalski načrti nekaj lepših lastnosti, ki jih ponujajo. InMotion vam omogoča izbiro med šestimi različnimi konfiguracijami. Ponujajo številne funkcije, vključno s funkcijami, ki vam pomagajo pri obračunavanju in varnostnem kopiranju.

Transparentna storitev ��

Za nas, prednost InMotion je številka ena njegova preglednost. Ko uporabljate njihove vire, kot blagovne znamke z belo znamko vidijo drugi svojo blagovno znamko ali svoje ime. InMotion deluje v ozadju. Tako ni nobene zmede med vašim podjetjem in njihovim podjetjem. To še poveča vašo verodostojnost.

Viri, ki vam jih ponujajo, so impresivni. Strežniki preprodajalcev so opremljeni s shranjevanjem SSD kot tudi zaščito podatkov RAID – 6. To vam omogoča na voljo najhitrejše hitrosti za prenos podatkov. Hkrati lahko ohranite odveč.

Obstaja še nekaj drugih perks, ki jih boste dobili od njih kot preprodajalca. Na primer, pri Enom boste prejeli brezplačen račun. Tako boste svojim strankam lahko ponudili registracijo SSL in imena domen. Prejeli boste programsko opremo za obračunavanje WHMCS. Ta programska oprema je priljubljena, ker omogoča enostavno samodejno izdajanje računov, zbiranje plačil in sledenje strankam.

Odlična podporna skupina & # x1f4de;

InMotion svojim strankam ponuja številne druge dobrote. Eno je ekipa za podporo, ki jo imajo. je eden najboljših, s katerimi smo sodelovali. Njihovo osebje je razdeljeno na dva različna oddelka. Tako boste lažje našli odgovor na natančno vprašanje, ki bi ga imeli vi ali vaše stranke. Veliko njihovega osebja je prekvalificirano. Tako se morda pogovarjate s prodajalcem, vendar bodo lahko zagotovili tudi tehnično podporo.

InMotion vam ponuja številne varnostne funkcije. Zaščita pred zlonamerno programsko opremo Patchman pomeni, da vaš strežnik stalno išče zlonamerno programsko opremo. Vse, kar se bo izkazalo za dvomljivo, bo v karanteni in odstranjeno. Corero DDoS zaščita je na voljo za zaščito vašega strežnika pred brutalnimi napadi.

InMotion svojim strankam ponuja skoraj vse, kar potrebujejo. Dodatna programska oprema je lahko brezplačno vključena ali pa bo na voljo za nakup. Ne moremo se prepričati, kako navdušeni smo nad funkcijami, ki jih imajo na voljo.

Njihova podpora za WordPress je odlična. Imajo odzivno ekipo za podporo in ponujajo širok nabor varnostnih funkcij. InMotion svojim strankam ponuja 90-dnevno garancijo vračila denarja, tako da jih lahko preizkusite brez tveganja.

SiteGround – Veliko gostovanje v preprodajalcih oblakov

Ključne funkcije
 • Nizka kot 42 USD na leto
 • Najboljše podporne roke
 • Brezplačni SSL
 • 24/7/365 Podpora
 • Več lokacij strežnika

Prednosti

 • Shramba SSD
 • Poceni cena
 • Fenomenalna podpora strankam

Slabosti

 • Kupite lahko le letno gostovanje

Pogosto smo razpravljali o tem, kaj nam je všeč pri SiteGround. Je ena izmed boljših možnosti gostovanja za WordPress. Vsi razlogi, ki smo jih omenili, in še več, so zato, ker smo jih dodali na ta seznam. SiteGround je možnost hitrega gostovanja z nizko ceno. Ponujajo fenomenalna podpora.

Zagotavlja vam kredite

SiteGround ima načrt gostovanja prodajalcev, ki je drugačen od tistega, ki ga dobite pri večini drugih gostiteljev. Pri večini drugih gostiteljev boste kupili mesečni načrt ali letni načrt, ki ga boste lahko preprodali. SiteGround vam daje dobropise. Vsak kredit vam omogoča eno leto preprodajalčeve storitve. V vsakem trenutku lahko kupite toliko kreditnih točk, kolikor želite. Kar je pri njih super, je, da ne potečejo. To pomeni, da lahko kadar koli obnovite račun stranke ali odprete nov račun.

Za mnoge ta način interakcije deluje bolje kot načrti, ki omejujejo vaš dostop do virov, odvisno od stopnje načrta, ki ga kupite. Z SiteGround, vsak račun je za eno spletno mesto. Tako lahko svojim strankam ponudite celovit načrt. Ena stranka lahko želi, da se eno spletno mesto gosti tri leta. Torej kupite tri kredite. Ali drugačna stranka morda želi, da se eno leto gosti sedem spletnih strani, zato kupite in jim daste sedem dobropisov.

Za preprodajalce, ki so navajeni, da se ukvarjajo z drugimi gostiteljskimi podjetji, se lahko tak način interakcije zdi nekoliko čuden. Vendar pa mnogi hitro spoznajo fleksibilnost, ki jo ponuja ta vrsta načrta. Namesto univerzalnega računa lahko vsak načrt prilagodimo potrebam stranke, ki ga bo prejela.

Brezplačne dnevne varnostne kopije & # x1f193;

Poleg edinstvenega načina, kako pristopijo k gostovanju prodajalcev, ima SiteGround še veliko za ponuditi. SiteGround ponuja gostovanje belih etiket. To pomeni, da je odstranjena vsa njihova blagovna znamka in znamko lahko postavite na svoje mesto.

Vaše stranke prejmejo številne privlačne funkcije. Vsako njihovo spletno mesto je mogoče brezplačno varnostno kopirati vsak dan. Trideset predhodnih varnostnih kopij se hrani. Vaše stranke bodo prejele brezplačen Cloudflare CDN. To ne bo samo izboljšalo hitrosti, ampak bo tudi pomagalo vašim strankam v boju proti DDoS napadom.

Vsak strežnik je omogočen HTTP / 2. Vsi so opremljeni s SSD shrambo. Vaše stranke lahko zaupajo, da vedo, da dobivajo najnovejšo tehnologijo.

Po našem mnenju, SiteGround je med najboljšimi možnostmi preprodaje. Imajo celovite načrte. Njihovo osebje nudi neverjetno podporo. Ponujajo solidne hitrosti. O tem gostitelju je veliko privlačnega. Z 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja lahko to preizkusite sami.

Sorodno: Kako narediti varnostno kopijo spletnega mesta

Zaključne besede

Prodajalec spletnega gostovanja je posel z neomejenim potencialom. Rast vašega podjetja in sreča vaših strank je odvisna od spletnega gostitelja, od katerega vam oddajate storitev. Ko ste že sami raziskovali, ste verjetno videli, da ni veliko ponudnikov, ki bi na svojih strežnikih odpovedali prostor, da bi jih drugi lahko preprodajali. In mnogi od tistih, ki podpirajo preprodajalce, ne ponujajo najboljših orodij ali storitev. Zato smo pripravili ta priročnik in vključili tisto, kar smo mislili, da so najboljši ponudniki.

Upoštevajte tudi, da nekatera poceni ponudnika gostovanja ponujajo tudi preprodajalčeve načrte za del cene.

Ste sodelovali z drugimi preprodajalci? Kakšni so prednosti in slabosti tega posla? Zelo radi bi se oglasili od vas. Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem razdelku s komentarji.

Če želite več informacij o ostalih pregledih, preberite naš najboljši vodič po spletnem gostovanju. Hvala kot vedno, da ste si vzeli čas za branje naših vodičev.

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri sprejemanju odločitev. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector