Gostovanje pregled

Hostinger je podjetje za spletno gostovanje, ki je v lasti njegovih zaposlenih. Ustanovljena je bila leta 2004 in je imela prvotno ime Hosting Media.


Vendar je leta 2011, ko je podjetje doseglo mejnik, da ima milijon uporabnikov, ime preimenovano v Hostinger. Leta 2007 je bila Hostinger hčerinska družba 000webhost.

Cilj je bil zagotoviti brezplačno spletno gostovanje po vsem svetu. Danes ima Hostinger več kot 25 milijonov uporabnikov po vsem svetu, s podružnicami v več kot 178 državah. Služi kot matično podjetje 000webhost, Weblink in Niagahoster.

Ocenjujejo, da se na to storitev vsak dan prijavi 20.000 novih strank. Hostinger se ponaša, da lahko svojim strankam omogoči popolno svobodo izdelave spletnega mesta. V tem pregledu bomo preučili nekaj teh trditev, da bi videli, ali je ta evropski gostitelj dober.

Po čem je Hostinger znan?

Ko govorimo o sebi, je Hostinger neposreden in do potankosti. Ne’ne uporabljajte sijajnih izrazov za opis njihove storitve. Namesto tega pravijo, da gre za vse poceni spletno gostovanje.

Pustiti’Začnite s svojimi načrti za oblikovanje cen in gostovanje.

Hostinger ponuja tri osnovne načrte:

 • Eno skupno gostovanje s popusti teče naokoli 1,45 USD na mesec
 • Premium Shared gostovanje s popusti teče naokoli 2,15 USD na mesec
 • Business Shared gostovanje s popusti teče naokoli 3,45 USD na mesec

Trenutno sklepajo posel, ki ceno njihovega načrta gostovanja Single Shared zniža na .80 USD na mesec.

S svojimi načrti za spletno gostovanje Business in Premium so vključene osebne brezplačne domene. Pustiti’Poglejmo podrobneje vsak njihov osnovni paket.

Eno skupno gostovanje (najboljše za novince)

primerjava načrtov hostingerjevTo je najmanj drag načrt, ki je na voljo. Prva štiri leta plačujete 1,45 USD vsak mesec. Če boste še naprej uporabljali storitev po prvih štirih letih, cena storitve poskoči na 7,99 USD na mesec.

Ta načrt vam omogoča:

 • 100 GB pasovne širine
 • En e-poštni račun
 • Samodejni namestnik
 • 10 GB prostora na disku
 • Enostaven graditelj spletnih strani
 • Ena baza podatkov MySQL
 • Eno spletno mesto

To je Hostinger’s začetnim načrtom. Ni zasnovan tako, da bi imel vse funkcije, ki jih boste videli v nekaterih drugih načrtih, ki jih bomo pregledali. Ko pa vsak mesec plačujete le 1,45 USD ali celo manj, se ne morete pritoževati nad ponujenimi funkcijami.

Načrt omogoča le gostovanje enega spletnega mesta. To se odraža v virih, ki so vam dodeljeni. Deset GB prostora na disku in 100 GB pasovne širine so dovolj, da ustvarijo impresiven prizor. Skupni paket je relativno golih kosti. Če pa imate samo eno spletno mesto in iščete spletno stran brez prevelikih zvonov, je to lepa možnost.

Ena od vprašanj, ki so jih nekateri imeli pri tem paketu, je ta, da ponuja samo eno e-pošto. To je’ni nenavadno za a mala podjetja imeti samo eno spletno mesto, običajno pa imajo nekaj e-poštnih naslovov, ki jih uporabljajo. Če vas to zanima, si oglejte načrt skupnega gostovanja Premium.

Premium skupno gostovanje

To je srednjeročni načrt. Prvih 48 mesecev boste plačevali 2,15 dolarja na mesec. Po tem se cena poveča na 11,95 dolarja na mesec.

Ta načrt ponuja:

 • Neomejeno število spletnih strani
 • Neomejeno uporabnikov FTP
 • Neomejen prostor na disku SSD
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Brezplačno ime domene
 • Neomejena baza MySQL
 • Enostaven graditelj spletnih strani

S tem načrtom v osnovi plačujete dvakratno, kar bi plačali s prejšnjim načrtom. Vendar gledate na povsem drugačen paket. Ta načrt vam omogoča dostop do skoraj vse funkcionalnosti in moči, ki jo ponuja Hostinger.

To je bilo izdelano za ljudi, ki imajo več spletnih mest in jih skrbi hitrost. S tem paketom imate lahko toliko spletnih mest, kolikor želite, uporabite toliko prostora na disku, kot ga potrebujete, in prežvečite neomejeno količino pasovne širine. Število baz podatkov MySQL, ki jih lahko imate, ni omejitev in lahko ustvarite neskončno število računov FTP, če se odločite za.

Lepa stvar tega načrta je, da je bil optimiziran za WordPress. Kot rezultat, če uporabljate načrt Premium za svoje WordPress spletno mesto, boste dosegli trikrat večjo hitrost kot tisti, ki so obtičali z osnovnim načrtom.

S tem paketom boste dobili tudi ime domene. Letne pristojbine za obnovo ni. Dobite tudi brezplačno SSL potrdilo. To pomaga zaščititi posameznike, ki obiščejo vaše spletno mesto pred človekom pred napadi. Ustvari splošno varno brskanje.

Poslovno spletno gostovanje

To je vrhunski načrt, ki ga ponujajo. Prvih 48 mesecev boste porabili 3,45 dolarja na mesec. Po tem se cena poveča na 15,95 USD na mesec.

Ta načrt ponuja vse ugodnosti premium hosting plus:

 • 5X WordPress optimizirana hitrost
 • Dnevne varnostne kopije
 • 2X procesorska moč in pomnilnik
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Deluxe življenjska podpora

Za samo nekaj dolarjev več lahko uživate v ugodnosti paketa Business Shared hosting. To je najbolj celovita storitev, ki jo ponujajo. Vse, kar smo pregledali v načrtu Premium, je vključeno v poslovni načrt.

Glavna razlika, ki jo boste videli, je dodelitev RAM-a in CPU-ja. Oba sta v poslovnem načrtu podvojena. To bo močno vplivalo na uspešnost vašega spletnega mesta. Premium načrt je že hiter. Če podvojite hitrost s poslovnim načrtom, je vaša storitev tako hitra, da ne morete ničesar presenetiti.

Če svoje spletno mesto izvajate na WordPressu, potem bodo stvari bolj zanimive. Namesto 3X pospeševanja hitrosti dobite a 5-kratna hitrost se poveča. To pomeni, da če bo vaše spletno mesto vsak dan dobilo na tisoče obiskovalcev, bo vedno teče hitro.

Nekaj ​​drugega, kar nam je v poslovnem načrtu všeč, je, da je to vključuje samodejno varnostno kopiranje. Verjetno veste, da je ročno varnostno kopiranje stvari dolgočasen, dolg in ponavljajoč se postopek. Tukaj veliko ljudi čez nekaj časa preneha delati in kasneje obžaluje.

Dodatni del poslovnega načrta je, da imate prednostni dostop do ekipe za tehnično podporo podjetja Hostinger. To pomeni, da ko se povežete s tehnično podporo, skočite pred vse, ki ne uporabljajo poslovnega načrta. Kadar imate vaše spletno mesto težave, samo zaradi te funkcije postane majhno povišanje cene smiselno.

VPS gostovanje

Na kratko želimo razpravljati o VPS gostovanje paketi, ki jih ponuja Hostinger Gostovanje’s načrtom VPS omogoča spletni skrbnik dobite dobre hitrosti, zanesljivost in primerno ceno. Njihovi načrti VPS se začnejo pri približno 4,95 dolarja na mesec in sežejo do 75 dolarjev na mesec.

Specifikacije za vsak načrt so različne, vendar ponujajo med enim GB in osem GB RAM-a. Območje CPU je med 2,4 GHz in 14 GHz.

Velikodušni so s prostorom za shranjevanje. Najnižji načrt VPS ima 20 GB pomnilnika SSD. Načrt najvišje ravni ponuja 160 GB prostora na SSD disku. Pasovna širina za najnižji paket znaša približno 1.000 GB in znaša do 6000 GB za najdražji načrt.

Ko smo objektivno pogledali Hostingerja’S cenovnimi načrti in kaj ponujajo za ceno, smo odšli z vtisom, da je to poceni gostovanje podjetje, ki ponuja vrhunsko storitev. Vendar pa je ena stvar ponuditi storitve po poceni ceni. Kako dobra pa je storitev, ki jo ponujajo?

Potek in čas nalaganja

Zelo malo stvari lahko zavre, kot če poskušate dostopati do spletnega mesta in potrpežljivo čakate, da se naloži. Čeprav je čas nalaganja spletnega mesta verjetno le nekaj sekund, je v tem svetu, kjer smo navajeni, da se bližamo takojšnji odzivni časi, ko brskamo po spletu, čakanje na eno ali dve sekundi, da se stran naloži, izgleda kot večnost. V večini primerov je gostiteljsko podjetje krivo, če je hitrost počasna.

Zadnje leto spremljamo Hostingerja Lahko vidiš naše sledenje v živo tukaj.

Kako Hostinger stoji?

Čas nalaganja 385ms

Hostinger ima strežnike v ZDA, Aziji in Evropi. Vsi njihovi strežniki so povezani na 1000 Mbps povezavo. Te zagotavljajo največjo učinkovitost in stabilnost. Ko pogledate povprečno število nalogov Hostingerja v desetih mesecih, začenši decembra 2017 in konča septembra 2018, povprečno znaša 385 ms. Če pogledam to v perspektivi, je to približno toliko časa, ko potrebujejo, da vaše oči utripajo.

Uptime ocena

Uptime je še en dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri ugotavljanju, ali je spletni gostitelj vreden denarja ali ne. Spletni gostitelj bi lahko ponudil njihove storitve za pet centov na mesec. Če pa njihova storitev nenehno upada, plačujete za popolnoma nič. Razmislite o tem na ta način, kolikokrat bi znova obiskali novo spletno mesto, če bi prvi trikrat, ko ste poskusili spletno mesto, padli? Verjetno se ne bi nikoli vrnili, ker je spletna stran to’s nenehno navzdol govori veliko negativnih stvari o lastniku spletnega mesta.

Ko smo v 10 mesecih gledali Hostinger, smo videli, da so nastopali čudovito. Še vedno tam’je veliko prostora za izboljšave. V desetih mesecih so jih je imel podaljšanje 99,88 odstotka. To se v enem mesecu zmanjša na približno eno uro izpadov.

To ni super. Amazon je imel med premiernim dnem Amazon leta 2018 eno uro zastoja. V samo eni uri so morda izgubili več kot 100 milijonov dolarjev prodaje. Seveda, vaše podjetje ni Amazon. Kljub temu pa bi lahko izguba ene ure na mesec negativno vplivala na spodnjo vrstico.

Ali to pomeni, da ne priporočamo Hostingerja zaradi njihovega izpada? Ne, sploh ne. Radi bi samo objektivno mnenje. Tudi pri 99,88-odstotnem podaljšku je Hostinger še vedno hitrejši, skoraj 80 odstotkov hitrejši od povprečja v panogi, ki znaša približno 890 ms.

Pustiti’Vzemite si nekaj minut in pokukajte v nekatere druge funkcije, ki jih Hostinger ponuja svojim strankam.

Lastnosti gostovanja

Eden od Hostingerjev’Ključne prodajne točke je obilje funkcij, ki jih ponuja uporabnikom. Ali bodo vse te funkcije koristne ali ne, bo odvisno od tega, kaj nameravate storiti s storitvijo.

Brezplačno Builder spletnih strani in brezplačno ime domene

Če berete naše najboljši graditelj spletnih strani pregled boste vedeli, da so bili veliki oboževalci ustvarjalcev spletnih mest.

Hostinger prihaja z a brezplačen graditelj spletnih strani, imenovan Zyro. Izdelovalec spletnih strani ima veliko lepih funkcij. Na voljo je s številnimi priljubljenimi predlogi, ki vam omogočajo, da spletno mesto zaženete in zaženete zelo hitro. Če iščete ustvarjalca spletnega mesta z veliko ključnimi funkcijami, kot so brezplačen SSL certifikat, neomejeno shranjevanje SSD in pasovna širina, je to pravo mesto.

Našli boste tudi funkcije, kot so Zyro Generator vsebine AI in izdelovalec logotipov, oba sta zelo inovativna in vam bosta omogočila, da se osredotočite na rast vašega podjetja.

Iskreno povedano, graditelj spletnega mesta ima veliko funkcionalnosti, vendar se ne približa nekaterim bolj priljubljenim ustvarjalcem spletnih mest, ki so na voljo.

Ko izberete predlogo, lahko celotno spletno stran prilagodite neposredno od Hostingerja. Brezplačno ime domene dobite tudi ob nakupu paketa za spletno gostovanje Premium ali Business. Tukaj je ni letne pristojbine za podaljšanje. Vse to je zajeto v ceno, ki jo plačujete za mesečno storitev. Če želite imeti več kot eno domensko ime, boste morali plačati malo več.

Brezplačno spletno gostovanje

Kot smo že omenili, je 000Webhost v lasti Hostingerja. 000Webhost ponuja super osnovni brezplačni načrt spletnega gostovanja. Vendar želimo poudariti, da dobite tisto, za kar plačate. Načrt gostovanja je brezplačen, vendar je tudi počasen in nezanesljiv. Če je za vas pomemben projekt, ki ga delate

, potem ta funkcija ni nekaj, kar bi si želeli. Če pa želite le malo zabrisati, je brezplačna možnost lepa.

Vnaprej o svojih cenah

V industriji je običajna praksa za gostovanje podjetij, da uporabijo nekaj trikov. Hostinger ni nič drugačen, vendar sta iskrena glede tega, kaj počneta. Na primer, njihov osnovni paket za skupno gostovanje znaša 1,45 USD na mesec. Da pa bi dobili to ceno, se morate prijaviti za štiri leta. Ko bodo te štiri leta minile, boste morali plačevati 7,99 USD na mesec. Če štiri leta nimate težav z istim gostiteljskim podjetjem, je to super. Če ne, bi se vam morda zdelo nekoliko razočaranje.

Enostavnost uporabe

Gostovanje’s uporabniški vmesnik je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo. Na enem mestu bi morali najti vse, kar potrebujete. To pomeni, da lahko:

 • Posodobite podatke za obračun
 • Upravljanje domen
 • Spremljajte e-poštna sporočila

Hostinger ne uporablja tradicionalnega cPanela. Vendar pa ima ikone enostavno razumeti, zaradi katerih je jasno, kje lahko najdete, kar potrebujete. Za tiste, ki so navajeni na cPanel, lahko uporaba tega ne traja nekoliko. Če pa ste začetnik, je nadzorna plošča, ki jo ponuja Hostinger, več kot dovolj, da vaše spletno mesto deluje in deluje.

Podpora

slika, ki prikazuje podporo gostitelja

Imeti dobro podporo strankam je nujno pri spletnem gostitelju. Če vaše spletno mesto ni na voljo in ne morete takoj vzpostaviti stika s posamezniki, odgovornimi za podporo strankam, lahko izgubite za kup denarja. Podpora strankam pri storitvi, kot je Hostinger, je še pomembnejša. Kot smo že razpravljali, se morate za cenejše cene skleniti za štiriletno pogodbo.

Z veseljem lahko povemo, da na tem področju Hostinger opravlja neverjetno delo. Pri podpori strankam so zadeli vse podlage. Imajo klepet v živo in integriran domofon. Lahko jim pošljete e-pošto in na pravi način dobite odgovore na svoja vprašanja. Nekaj ​​drugega, kar je edinstveno pri Hostingerju, je to strankam nudijo podporo v številnih jezikih.

Čakali boste približno eno minuto, da se povežete s agentom za podporo klepetu. Glede na težavnost vprašanja, ki ga obravnavate, bi morali pričakovati hiter odgovor. Poleg neposredne interakcije s agentom za tehnično podporo lahko za njihovo pomoč uporabite njihovo ogromno bazo znanja in vadnice. Našli boste vodnike in informacije, s pomočjo katerih boste sami odgovorili na številna vprašanja.

Če bi kaj želeli izboljšati glede vidika storitve za stranke, bi bilo dejstvo, da ne nudijo preko telefonske pomoči.

Zaključek

Poskušali smo predstaviti nepristranski pogled na Hostingerja. Kot pri vseh gostiteljskih podjetjih je tudi nekaj stvari, ki bi jih radi videli, da se bodo izboljšale. Glede na to, kar smo videli, je njihova celotna storitev precej dobra, še posebej za ceno, ki jo ponujajo. V preteklosti je bila naša izkušnja, da ko se ukvarjate z gostiteljskimi podjetji, ki se osredotočajo na ponudbo poceni storitev, dobite smeti. Vendar pa, Hostinger ponuja vrhunsko storitev po poceni ceni.

Ne bomo vam povedali, da ima Hostinger tam najhitrejšo storitev. Kot smo omenili v našem pregledu, ne’t. Ne bomo vam povedali, da ima Hostinger najboljšo evidenco za čas, ker ne’t. Vendar pa hitrost nalaganja, ki jo ponujajo, in njihova upodabljajoča evidenca stavijo na vrsto s številnimi podjetji za spletno gostovanje, ki zaračunajo veliko več.

Spojite to s prostorom in pasovno širino, ki’je na voljo v svojih Premium in Business načrtih in Hostinger postane podjetje, ki ga je vredno upoštevati. Če iščete učinkovitega in poceni spletnega gostitelja, je to podjetje za vas. Ponujajo vrhunsko storitev, ki ne žrtvuje kakovosti za ceno.

Ste v preteklosti že uporabljali Hostinger? Ali jih trenutno uporabljate? Sporočite nam vaše izkušnje v spodnjem razdelku s komentarji.

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri odločanju. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector