Crearea de conturi de e-mail de afaceri: pași simpli pentru e-mailul dvs. propriu @ domeniu.com

După achiziționarea numelui dvs. de domeniu, ar trebui să găsiți o adresă de e-mail asociată cu numele dvs. de domeniu. Și folosirea unei adrese de e-mail cu același nume cu domeniul dvs. delege o impresie puternică ca un profesionist. Nu este nevoie de un geniu pentru a da seama că, în afaceri, nu ar trebui să ai de-a face cu nimeni care are „[Email protected]‘ca adresă de e-mail.


Ce este și mai senzațional este că puteți crea un e-mail pentru membrii echipei pentru a afișa numele companiei! Economisiți pentru faptul că adresa dvs. de e-mail domain.com este un avantaj atractiv pentru marketing și pentru marca dvs..

Este foarte recomandat utilizatorilor de afaceri să creeze un e-mail care are legătură cu numele dvs. de domeniu în loc de Gmail, ceea ce îl face mai util.

Vedeți exemplul de mai jos folosind un e-mail cu numele de domeniu:

Nume de domeniu: www.closet.com

Email-ul tau: [Email protected]

Pentru a realiza acest lucru, vă stăm la dispoziție și vă solicită să vă ghidați prin întregul proces interior și exterior.

1. Înregistrați un nume de domeniu și web hosting

Pentru a achiziționa un nume de domeniu, puteți verifica orice registrator de domeniu pentru a obține domeniul dvs. (de ex., GoDaddy este un mare registrator de domenii care oferă și găzduire). Acești registratori vor sugera, de asemenea, nume de domeniu adecvate pentru afacerea dvs. din care puteți alege, mai ales atunci când nu mai puteți mai deține Amazon.com sau eBay.com.!

În continuare, trebuie să conectați numele de domeniu cu contul ales de gazduire web pentru a continua crearea de conturi de e-mail pentru afacerea dvs. Vă recomand să utilizați SiteGround pentru a vă găzdui site-ul.

După ce ați conectat registrul și gazda, conectați-vă la contul dvs. de găzduire web pentru a începe să creați e-mailuri.

Accesați SiteGround

2. Conectați-vă la cPanel și creați-vă conturile de e-mail

Dacă utilizați SiteGround ca furnizor de hosting, conectați-vă la tabloul de bord cPanel și veți vedea o secțiune „Mail”. Faceți clic pe Conturi de e-mail.

Completați următoarele câmpuri:

 • E-mail
 • Parola
 • Confirmă parola

Dacă doriți să adăugați o cotă pentru căsuța poștală, puteți face acest lucru. În mod implicit, cota este setată la 250 MB, ceea ce nu este rău. Nu uitați, puteți reduce și crește limitele de poștă, în funcție de planul dvs. de găzduire.

Faceți clic pe butonul „Creare cont” pentru a finaliza procesul. Puteți crea mai multe conturi de e-mail pentru numele de domeniu repetând pașii de mai sus. Asta e!

3. Accesați contul dvs. de e-mail

După crearea conturilor dvs. de e-mail, puteți să îl accesați acum făcând clic pe Webmail.

Pentru a accesa e-mailul dvs., faceți clic pe Logare în Webmail.

Selectați o aplicație implicită de e-mail, iar de acolo, puteți vedea căsuța dvs. poștală.

Puteți începe să trimiteți și să primiți e-mailuri prin intermediul aplicației de e-mail.

Puteți conecta e-mailul dvs. pe diferite dispozitive prin setarea scripturilor de configurare pe aplicația sau dispozitivul preferat.

Configurați-vă contul de e-mail cu G Suite

După crearea conturilor dvs. de e-mail, le puteți conecta cu G Suite prin Google Cloud. Este mai ușor de utilizat decât să folosești o aplicație de e-mail. De asemenea, e-mail-ul nu oferă alte aplicații decât pentru a trimite și primi doar e-mailuri. Cu toate acestea, G Suite oferă toate aplicațiile Google populare, cum ar fi Gmail, Google Photos, Docs, Drive, etc..

Puteți avea un plan G Suite doar pentru 5 USD pe utilizator / lună și puteți accesa toate aplicațiile și funcțiile oferite.

Cum să vă înregistrați contul de e-mail în G Suite

Mergi la G Suite site-ul web și selectați planul ales.

După ce ați ales planul, introduceți detaliile necesare despre afacerea dvs. pentru a continua.

După aceea, ei vor întreba dacă ai achiziționat deja un domeniu. Deoarece ați făcut-o mai devreme, alegeți opțiunea „Am un domeniu” și puteți face clic pe „Următorul”.

Introduceți numele companiei sau numele dvs. de domeniu. Odată terminat, faceți clic pe „Următorul”.

Introduceți numele de utilizator și parola. Acest nume de utilizator va fi numele contului pentru e-mailul dvs. și va fi atașat la numele dvs. de domeniu.

După ce ați finalizat acești pași, va apărea un mesaj „de succes”.

Faceți clic pe butonul „Mergeți la configurare” pentru a finaliza procesul de configurare.

În ecranul Setup, începeți să adăugați membrii echipei pentru a crea mai multe conturi. Bifați opțiunea „Am adăugat toate adresele de e-mail ale utilizatorului folosind în prezent [acest domeniu]” și faceți clic pe butonul „Următorul”.

Verificați proprietatea domeniului dvs. copiind eticheta meta sau încărcați un fișier HTML în contul de găzduire pentru verificare. Utilizați doar una dintre aceste metode pentru a verifica proprietatea domeniului.

Conectați-vă la site-ul dvs. web și instalați Introduceți antetul și pluginul pentru picioare.

Odată instalat, accesați Setări, apoi „Inserați anteturi și subsol” și introduceți meta tagul în zona de text „Scripturi în antet”. Faceți clic pe butonul Salvare.

După toate configurațiile, va fi nevoie de înregistrările MX pentru numele dvs. de domeniu pentru a face funcția G Suite funcțională pentru conturile dvs. de e-mail.

Cum se creează înregistrări MX:

Accesați cPanel-ul dvs. și vizitați secțiunea Mail. Faceți clic pe MX Entry. Rețineți că unii termeni sau secțiuni sunt diferite de alți furnizori de hosting. Folosesc SiteGround. Trebuie doar să-ți dai seama ce este corespunzător sau similar cu acesta.

Selectați numele dvs. de domeniu și faceți clic pe Setare Google MX.

Pentru alți furnizori de găzduire, poate fi necesar să vă întoarceți pe site-ul G Suite și să verificați „Am deschis panoul de control pentru domeniul meu”. Consultați înregistrările MX pe care le puteți copia de pe Google pe cPanel. Reveniți la contul de găzduire și introduceți MX Records. Faceți clic pe „Adaugă înregistrare”

Accesați site-ul G Suite și bifați opțiunea „„ Am creat noile înregistrări MX ”. Ștergeți orice înregistrări MX Records, care indică numele dvs. de domeniu. Odată șterse toate înregistrările MX, salvați manual înregistrările MX și verificați opțiunea „Am salvat înregistrările MX”. Faceți clic pe butonul „Verificați domeniul și configurați e-mailul” și procesul este finalizat.

Acum puteți să vă conectați la contul dvs. Gmail sau G Suite ca administrator și puteți utiliza cu ușurință acest lucru prin diferite dispozitive.

Concluzie

Dacă aveți un cont de e-mail de marcă, pare legitim și profesional. Factorul dvs. de încredere pentru clienții dvs. potențiali și existenți va fi mărit, deoarece este o modalitate excelentă de a comunica probleme legate de afaceri atunci când știți că nu aveți de-a face cu o entitate zburătoare de noapte.

Achiziționarea unui nume de domeniu și a unui e-mail de afaceri este ieftin, iar orice firmă care nu poate face acest lucru nu ar trebui să justifice încrederea nimănui. Pe măsură ce contactele dvs. cresc, puteți utilizați pluginuri pentru a crea liste de e-mailuri sau amplificați marketingul prin email prin software pentru a vă îmbunătăți viziunea de afaceri.

Începeți acum și creați-vă e-mail-ul de afaceri pentru a dezvolta relațiile cu clienții cu un dram de credibilitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map