Cele mai bune alternative MailChimp – accesați programul de e-mail de acasă pentru marketing pe internet în 2020

MailChimp s-a transformat pentru a deveni un jucător cheie în industria de e-mail marketing. Deși nu punem la îndoială statura sa drept cel mai popular serviciu de e-mail marketing din industrie, majoritatea oamenilor dezvăluie că nu este potrivită pentru afacerea lor. Stabilind nevoia de alternative, vă arătăm cele mai bune șapte opțiuni care ar putea completa în pantofii Mailchimp.


Dacă sunteți începător sau sunteți în modul de pornire în afacerea dvs., cu siguranță, vă gândiți să utilizați MailChimp ca soluție de marketing prin e-mail. O mulțime de proprietari de afaceri și-au plantat rădăcinile cu MailChimp ca instrument principal în arsenalul lor de marketing online.

De ce? Pentru că este aproape fără efort să le folosești. În plus, există o mulțime de funcții necesare pe care le puteți folosi chiar și din versiunea sa gratuită. Puteți trimite 12.000 de e-mailuri pe lună gratuit, la maximum 2.000 de abonați. Destul de echitabil, mai ales dacă vă udați de picioare în această afacere.

Dar, desigur, pe măsură ce afacerea dvs. crește, veți avea mai multe nevoi care trebuie îndeplinite. Înseamnă că dacă doriți funcții mai avansate, puteți trece de la o versiune gratuită la una premium. În acest caz, MailChimp s-ar putea veni la fel ca jaful armat în comparație cu alte platforme de marketing prin e-mail.

Versiunea premium a MailChimp începe de la 10 USD pe lună și poate merge până la 199 $ pe lună.

Există câteva alternative care pot oferi aceleași caracteristici, dar la un preț mult mai accesibil. Dar care sunt caracteristicile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când decideți să mergeți pentru o alternativă MailChimp?

 • Integrarea ușoară a instrumentelor de generare de plumb
 • Raportare detaliată sau analize
 • Testare A / B
 • Auto-răspuns
 • E-mail declanșat eveniment
 • Gestionarea listei de trimitere
 • Abonare / Renunțare
 • Managementul șabloanelor
 • Biblioteca de imagini
 • Campanii de picurare
 • Editor de email WYSIWYG

Haideți să aruncăm o privire la primele 5 cele mai bune alternative pentru MailChimp.

1. picurare

Dacă sunteți în comerț electronic, atunci ar trebui să consultați Drip. Este o platformă de gestiune a relațiilor cu clienții eCommerce care vă ajută să vă apropiați de clienți prin conectarea datelor la automatizări inteligente de pe toate canalele media.

Care sunt caracteristicile de top ale lui Drip?

 • Se integrează ușor cu orice instrument de marketing pentru orice campanie de marketing.
 • Cu automatizarea de marketing Drip, puteți trece dincolo de e-mailurile de bază.
 • Utilizează un cod avansat de urmărire pentru o perspectivă completă a clienților dvs. și a călătoriei clientului.
 • Puteți personaliza campaniile dvs. pentru a vă asigura că se potrivesc fiecăruia dintre clienți.
 • Puteți exporta analizele și raportul detaliat și puteți lua cele mai bune decizii din ele.
 • Are funcționalitate de testare A / B încorporată pentru testarea subiectului dvs., numele „Din” și calendarul de livrare.

Scurgerea este gratuită timp de 14 zile. Puteți începe cu Planul său de bază de 49 de dolari pe lună pentru maximum 2500 de abonați. Puteți face upgrade la Pro Plan pentru 122 USD pe lună pentru până la 5.000 de abonați sau Enterprise Plan la un preț care variază în funcție de dimensiunea listei dvs..

Vizitați Drip

2. ConvertKit

Dacă vă concentrați pe crearea de blog și conținut, atunci ConvertKit este unul dintre instrumentele de marketing prin e-mail de care trebuie să aveți grijă. Deși este unul dintre cele mai noi instrumente, a câștigat popularitate de la promovarea unora dintre marketerii influenți precum Pat Flynn.

Să vedem care sunt cele mai bune caracteristici pe care le poate face ConvertKit pentru dumneavoastră.

 • Puteți construi și personaliza forme atractive ușor de încorporat în paginile dvs. pentru a vă crește lista de e-mailuri.
 • Puteți urmări creșterea abonaților și a conversiilor cu funcționalitatea de raportare.
 • Puteți configura fluxuri de lucru și secvențe pentru a vă automatiza e-mailurile, creșterea conversiilor.
 • Puteți gestiona cu ușurință lista de abonați cu funcționalitatea ei de etichetare și segmentare.
 • Se integrează ușor cu diferite instrumente pentru comerț electronic, pagini de destinație, sisteme de membru și multe altele.

Un lucru pe care cred că trebuie să îl aibă este funcționalitatea sa de testare A / B, deoarece este una dintre cele mai importante părți ale oricărei afaceri online de succes. Deci, dacă derulați campanii mari și depindeți de testarea divizată, poate doriți să lăsați ConvertKit afară ca opțiune.

Accesați ConvertKit

3. Contact constant

Constant Contact este una dintre cele mai populare alternative pentru MailChimp. Cu editorul său drag-and-drop ușor de utilizat, puteți personaliza șabloane de e-mail și creați e-mailuri profesionale și mobile. Este excelent pentru orice tip de afacere, mare sau mică.

În afară de funcționalitatea sa drag-and-drop, care sunt celelalte caracteristici cheie ale Constant Contact care îl fac la cele mai bune alternative MailChimp?

 • Cu ajutorul automatizării sale de marketing prin e-mail, puteți crește implicarea publicului dvs., precum și relațiile puternice cu clienții.
 • Are email marketing conceput pentru eCommerce pentru a vă ajuta să transformați clienții în clienți și să vă dezvoltați magazinul online.
 • Puteți gestiona cu ușurință lista de contacte prin diferite modalități, cum ar fi încărcarea din Excel, Outlook sau orice software în care sunt stocate contactele dvs., adăugând noi contacte cu instrumentele sale de creare a listelor de e-mailuri.
 • Vă puteți urmări campaniile de marketing prin e-mail cu instrumentele sale de urmărire în timp real.
 • De asemenea, a introdus recent funcționalitatea de testare A / B.

Un lucru de care Constant Contact are nevoie de îmbunătățiri pe baza recenziilor unor clienți este șabloanele sale de e-mail. Deși nu sunt dificil de editat, ești un pic limitat la ceea ce poți actualiza.

Puteți începe să utilizați Constant Contact gratuit timp de o lună sau puteți alege planul său care începe de la 20 USD pe lună.

Vizitați Constant Contact

4. SendinBlue

Dacă sunteți o companie mică care căutați o soluție de e-mail integrală, încercați SendinBlue. Ofera liber soluție care vă permite să aveți contacte nelimitate și să trimiteți 300 de e-mailuri pe zi. Verifică recenzia noastră aprofundată SendinBlue.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre SendinBlue este că sunteți taxat pe baza numărului de e-mailuri și SMS-uri pe care le-ați trimis.

Să aruncăm o privire la cele mai bune caracteristici ale SendinBlue.

 • Chiar dacă nu aveți abilități de codare, puteți crea cu ușurință buletine informative bine concepute și profesioniste prin intermediul editorului său drag-and-drop. Puteți alege, de asemenea, din galeria sa gratuită de șabloane responsive.
 • Puteți utiliza diferite forme personalizate, câmpuri de contact și strategii de segmentare pentru a crea și viza clienții dvs. potențiali.
 • Puteți ajunge la clienții dvs. prin e-mail sau SMS cu sistemul său de automatizare de marketing.
 • Vă puteți programa campania în cel mai bun moment definit de algoritmul său de învățare automată.
 • Puteți monitoriza ratele deschise, ratele de clic și livrabilitatea cu instrumentul său de monitorizare în timp real.
 • De asemenea, are funcționalitate de testare A / B.

SendinBlue este o altă alternativă MailChimp care este foarte accesibilă și foarte utilă pentru o afacere mică. Îl puteți obține pentru minimum 25 USD pe lună. Din nou, SendinBlue vă taxează pe baza numărului de e-mailuri pe care le-ați trimis în comparație cu MailChimp care se taxează în funcție de dimensiunea listei.

Accesați SendinBlue

5. AWeber

Dacă aparțineți unei întreprinderi mici sau mijlocii și căutați un instrument care vă poate ajuta să vă construiți brandul, afacerea și audiența, atunci obțineți un test gratuit de 30 de zile pe AWeber și vedeți-vă pentru dvs..

AWeber este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii de email marketing, cu peste 115.000 de clienți. Este unul dintre cele mai ușor de utilizat autorespondere și rapoarte și analize ușor de înțeles.

AWeber face mai mult decât să furnizeze cu succes e-mailurile dvs. în căsuța de e-mail principală. Deci, care sunt unele dintre cele mai bune caracteristici ale AWeber?

 • AWeber se mândrește cu echipa sa de asistență dedicată prin e-mail, telefon sau chat live.
 • Puteți alege dintre mai mult de 700 de șabloane de e-mail cu răspuns mobil și le puteți personaliza cu editorul său drag-and-drop.
 • Puteți automatiza campaniile dvs. de marketing cu editorul de campanii drag and drop. Puteți crea, de asemenea, e-mailuri personalizate cu funcționalitățile sale de etichetare și segmentare.
 • Puteți efectua testarea prin e-mail.
 • Vă puteți urmări campaniile de e-mail.
 • Vă puteți gestiona cu ușurință abonații cu ajutorul instrumentelor sale de gestionare și segmentare a abonaților.

Un lucru care nu-mi place la AWeber este faptul că nu are previzualizare de proiectare prin e-mail. Dacă doriți să verificați cum arată într-un dispozitiv mobil, trebuie să trimiteți de fapt un e-mail de testare. Spre deosebire de alte platforme, acestea au în mod normal un mod de previzualizare.

Din nou, puteți utiliza oferta sa gratuită de încercare de 30 de zile și dacă credeți că este instrumentul care se potrivește nevoilor dvs., atunci puteți achiziționa instrumentul pentru minim 19 USD pe lună..

Vizitați Aweber

Concluzie

Ați găsit instrumentul de e-mail perfect pentru dvs. în lista noastră? Acestea sunt cele mai bune opțiuni pe care le avem. Puteți chiar să ne dedicați mai mult în acest subiect sărind în lista noastră de 10 cele mai bune software și pluginuri de e-mail marketing. Este timpul să le încercați pe toate și să vedeți ce alternativă MailChimp vă utilizează confortabil, având în vedere prețurile și caracteristicile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector