15 najboljših generatorjev domen

iskanje domeneČe ste že poskušali izbrati ime domene, veste, da je vse prej kot enostavno.


Ti’iščete ime domene, ki si ga bodo ljudje zapomnili, nekaj, kar ima pomen, in nekaj, kar natančno opisuje, kaj vse počne vaša znamka.

Četudi v iskanju spletno gostovanje najdete ime domene, ki preveri vsa ta polja, morda boste ugotovili, da je ime domene že zasedeno. Ali .com, ki ga želite s tem domenskim imenom, je že zasedena. Torej ste spet pri ničli. Več načrtovanja, več beleženja in več glavobolov.

Ali ste vedeli, da so na voljo orodja, ki vam bodo pomagala najti pravo ime domene? V tem članku bomo pregledali 15 generatorjev domen z upanjem, da bomo našli enega, ki je pravi za vas.

Nekateri to orodje spregledajo, ker mislijo, da gre samo za ustvarjanje imen podjetij.

Resnica je, da Shopify Business Name Generator prav tako odlično poda pripravo idej za domenska imena.

Začnite postopek z vnosom ključne besede, za katero želite, da ima vaše ime domene.

Od tam vas bodo dobili na stotine predlogov. Spletno mesto vas bo spodbudilo k ustvarjanju Shopify trgovina z uporabo imena domene, ki jo navedejo.

Lahko pa vzamete ime domene, ki ga navedejo in greste drugam, da kupite naslov. Predlagamo, da uporabite razširitev .com.

Preberite več o Shopify v naših najboljših močeh Vpis na platformo za e-trgovino.

2. Naučite se iskanja domene

S tem orodjem, celote iskanje se začne s samo eno ključno besedo. Od tam lahko iščete možnosti domene. Ne bodite presenečeni, če vam rezultati iskanja vrnejo na stotine ali celo tisoče idej o imenih domen.

Vsi vrnjeni rezultati so domene .com. Nekatere funkcije tega orodja vključujejo možnost iskanja, ali so na voljo vaše ideje o imenih domen, spremljanje zgodovine iskanja, shranjevanje imen domen, ki so vam všeč, in še veliko več.

Če imate nejasno predstavo o imenu domene, vendar potrebujete pomoč pri ključnih besedah, je to odlično orodje za uporabo.

3. NameStall

NameStall vam lahko pomaga iskati domenska imena. To orodje vam bo omogočilo iskanje po dostopnih imenih domen do z uporabo ključnih besed in drugih filtrov, kot so:

 • Osnovne angleške besede
 • Deli govora
 • Priljubljene ključne besede
 • Kategorije industrije

Prav tako lahko na začetku svoje domene ali na koncu določite, kam želite postaviti ključne besede.

Določite lahko, ali želite, da je vaš spletni naslov vezan, in določite tudi pripono, ki jo želite. Na voljo vam bodo možnosti za imena domen, vključno s tistimi, ki so bila prevzeta, in tistimi, ki so na voljo. S preprostim klikom “Registrirajte se,” boste lahko izbrali želeno ime domene.

NameStall ima orodje za takojšnje iskanje domen in orodje za podajanje predlogov za ime domene. Ponujajo vam seznam imen domen in visoko plačljive ključne besede, ki jih lahko uporabite v povezavi z vašo industrijo.

4. Ime Mesh

Name Mesh deluje odlično, če imate v mislih številne ključne besede. Izberite dve ali tri ključne besede in jih nato vnesite v iskalno polje. Od tam bo to orodje ustvarilo vaš seznam. Orodje vam bo dalo ideje z uporabo kategorij, kot so:

 • SEO
 • Novo
 • Običajni
 • Kratek

Ko iščete ključne besede, lahko rezultate filtrirate s pomočjo razširitev domen, dolžine ali neregistriranih domen. Name Mesh bo predlagal tudi druge ključne besede, ki jih morda želite iskati.

5. Panabee

Panabee je orodje, ki vam bo omogočilo, da začnete z dvema ključnima besedama. Od tam se začnejo uvajati predlogi za ime domene. Panabee omogoča ustvarjanje domenskega imena, iskanje imena podjetja in iskanje domenskega imena.

Če je bilo uporabljeno ime domene, lahko obiščete GoDaddy in preverite, ali so na voljo druge razširitve z istim imenom domene.

Če ne’Tako kot katera koli možnost, ki vam je dana, vam bo Panabee omogočil ogled sorodnih izrazov, po katerih lahko iščete. Panabee ne’t samo prikaže, če se uporablja vaše izbrano ime domene, pa tudi, če je’se uporablja kot uporabniško ime v socialnih medijih.

6. nemožnost!

Nemogočnost! ima nekoliko drugačen prevzem generacije domen v nasprotju z nekaterimi drugimi orodji, ki jih imamo’sem že omenil.

Začnete s pripravo ključne besede. Potem, izberete glagole, samostalnike in pridevnike ki jih lahko dodate na začetek ali konec ključne besede.

Ti’vam je dana možnost izbire med štirimi, petimi črkami ali šestimi črkami. Lahko pa se odločite, da boste s svojo ključno besedo pomešali karkoli.

Presenečeni boste nad zabavnimi idejami, s katerimi se odpravite. Če so vam nekatere ideje všeč, obiščite GoDaddy in kupite ime domene.

7. Želim svoje ime

Želim svoje ime najbolje deluje, če že imate v mislih ime domene ki ga želite uporabiti.

Vnesite želeni naslov in želim, da moje ime pove, če je na voljo.

Če ne, vam bodo prikazali alternativne možnosti in koliko lahko stanejo. Z orodjem za filtriranje blokirate nedosegljive domene.

8. Kul ideje o imenih

To orodje je generator imen podjetij, s katerim lahko veste, ali je vaše ime domene na voljo.

Odlična funkcija tega orodja je, da omogoča filtriranje možnosti na podlagi stvari, kot so vaše strankino bazo in velikost vašega podjetja, vse s ciljem, da vam pomagajo najti ime, ki ustreza vašemu podjetju.

Nekatere napredne funkcije vam omogočajo, da izberete dolžino ključne besede in lokacijo ključne besede, ki jo imate’ve izbran.

Ti’si lahko ogledate, ali je ime domene na voljo in če nekdo uporablja ročaj Twitterja.

9. Dot-o-Mater

Dot-o-Mater je kot nalašč za vas, če veste, da želite ime domene, vendar ne veste, kje začeti. Ta storitev vam omogoča izberite številne kategorije za začetek in konec imena vaše domene.

Dobili boste lep seznam naključnih možnosti. Imate celo možnost izbire določenih besed, če imate v mislih nekaj idej. Uporabite polje za praske, da spremljate svoje najljubše ideje.

Generator imen Web 2.0 vam bo ponudil nekaj naključnih poslovnih idej ali imen, tudi če jih ne’nimam idej za ključne besede.

10. Takojšnje iskanje domene

Takojšnje iskanje po domeni je odlično orodje, če že poznate želeno ime domene.

Začnete z vnašanjem svoje ideje in orodje vam pove, ali je na voljo ali ne. Nato poišče druge možnosti, če želeno ime domene ni na voljo.

Prav tako vam bo sporočil, katere so na dražbi, in vam omogočil, da jih kupite pri GoDaddyju.

In obratno, imate možnost iskanja lastnika spletnega mesta in poskusite pripraviti ponudbo za to domeno.

11. Ime postaje

Z Name Station lahko začnete tako, da ustvarite brezplačni račun s pomočjo e-pošte ali družbenih medijev. Od tam boste lahko dostopali:

 • Natečaj z javnim imenom
 • Predlogi za ključne besede
 • Pregledi za trenutno razpoložljivost
 • Generatorji domen

Uporabite lahko filtre, kot so dolžina imena, razširitev in drugi. Tudi če ne’če nimate nobenih idej za ključne besede, jih lahko najdete z iskanjem glede na vašo panogo.

12. Domene Bot

Domene Bot je orodje, s katerim lahko iščete razpoložljive domene in prejemate predloge domen.

Začnite z vnosom ključne besede in vi’Na podlagi ključne besede bomo videli številne ideje.

Ti’Videli bomo tudi kombinirane možnosti ključnih besed ali podobne ključne besede.

13. Domena Puzzler

Domena Puzzler je enostavno in enostavno orodje. Omogoča vam, da izberete idealne ključne besede, izberete ustrezno razširitev domene in začnete z iskanjem idej.

Kar je pri tem orodju super, je to omogoča vključitev številnih ključnih besed v nasprotju s samo enim ali dvema z nekaterimi drugimi orodji na tem seznamu. To orodje združuje ključne besede v več različic.

Ko najdete imena domen, ki so vam všeč, ustvarite seznam priljubljenih. Lahko celo primerjate in primerjate uvrstitev strani različnih možnosti domenskih imen.

14. Nameboy

Nameboy vam omogoča, da najdete imena domen, ki so na voljo na podlagi ključnih besed, ki jih imate’ve izbran.

Nameboy vam bo dal seznam predlaganih imen domen. Diagrami, ki jih zagotavljajo, vam olajšajo ogled sprejetih razširitev in tistih, ki so na voljo.

Ti’Bom lahko videl katera imena domen so na prodaj, pa tudi, kaj so na voljo vesti ali besedi za rimavanje.

To je odlično orodje, če nimate pojma, katere ključne besede želite uporabljati in so odprte za različne predloge.

15. Dopišite ime

Bust a Name ponuja različna orodja, ki vam bodo pomagala ne le najti ime domene, ampak najti tisto, ki je primerno za vaše posebne potrebe. Lahko iščete ključne besede in nato uporabite filtre za “se začne” z oz “konci” s da dodate raznolikost ključni besedi.

Ti’lahko določite, kako naravno želite, da izgleda vaše ime domene, ter število znakov, ki jih želite imeti. Filtrirali boste lahko prek razširitev, kot so .net, .com in .org. Uporabite lahko celo “Naredite naključno domeno” orodje za sprožanje domišljije.

Ko boste teh 15 generatorjev domen najbolje izkoristili, bi morali ustvariti domensko ime, ki opisuje vaše podjetje in ustreza vašim potrebam.

Bust a Name ponuja različna orodja, ki vam bodo pomagala ne le najti ime domene, ampak najti tisto, ki je primerno za vaše posebne potrebe. Lahko iščete ključne besede in nato uporabite filtre “se začne” z oz “konci” z, da dodate raznolikost ključni besedi.

Ti’lahko določite, kako naravno želite, da izgleda vaše ime domene, ter število znakov, ki jih želite imeti. Filtrirali boste lahko prek razširitev, kot so .net, .com in .org. Uporabite lahko celo “Naredite naključno domeno” orodje za sprožanje domišljije.

Ko boste teh 15 generatorjev domen najbolje izkoristili, bi morali ustvariti domensko ime, ki opisuje vaše podjetje in ustreza vašim potrebam. Imate še kakšne druge generatorje domen, za katere menite, da bi jih morali dodati na naš seznam? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map