15 cei mai buni generatori de nume de domeniu

nume de domeniu găsiDacă ați trecut prin procesul de a încerca să alegeți un nume de domeniu, știți că este orice, dar ușor.


Tu’cauți un nume de domeniu pe care oamenii să-și amintească, ceva care să aibă sens și ceva care să descrie cu exactitate despre ce este vorba despre marca dvs..

Chiar dacă în căutarea dvs. pentru web hosting găsiți un nume de domeniu care verifică toate aceste casete, puteți constata că numele de domeniu este deja luat. Sau .com pe care doriți cu numele de domeniu este deja luat. Deci reveniți la zero. Mai multă planificare, mai multă notificare și mai multe dureri de cap.

Știați că există instrumente disponibile pentru a vă ajuta să găsiți numele de domeniu potrivit? În acest articol, vom trece în revistă 15 generatoare de nume de domeniu, cu speranța de a găsi unul potrivit pentru dvs..

Unii oameni trec cu vederea acest instrument deoarece consideră că este doar pentru generarea de nume de afaceri.

Adevărul este că Shopify Business Name Generator, de asemenea, face o treabă excelentă în furnizarea de idei de nume de domeniu.

Începeți procesul introducând cuvântul cheie pe care doriți să îl aibă numele dvs. de domeniu.

De acolo, vi se va da sute de sugestii. Site-ul vă va încuraja să creați un Magazin Shopify folosind numele de domeniu pe care le furnizează.

Cu toate acestea, puteți lua numele de domeniu pe care îl furnizează și mergeți în altă parte pentru a cumpăra adresa. Vă sugerăm să utilizați extensia .com.

Citiți mai multe despre Shopify în ceea ce ne privește scrierea platformei de comerț electronic.

2. Aflați căutarea domeniului

Cu acest instrument, întregul tău căutarea începe prin utilizarea unui singur cuvânt cheie. De acolo, puteți căuta opțiuni de domeniu. Nu vă mirați dacă rezultatele căutării dvs. returnează sute sau chiar mii de idei de nume de domeniu.

Toate rezultatele returnate sunt domenii .com. Unele dintre caracteristicile acestui instrument includ posibilitatea de a căuta pentru a vedea dacă sunt disponibile propriile idei de nume de domeniu, să urmăriți istoricul căutării, să salvați numele de domeniu care vă plac și multe altele.

Dacă aveți o idee vagă despre un nume de domeniu, dar aveți nevoie de ajutor în privința cuvintelor cheie, acesta este un instrument excelent.

3. NameStall

NameStall vă poate ajuta să căutați nume de domeniu. Acest instrument vă va permite să căutați nume de domeniu disponibile după folosind cuvinte cheie și alte filtre, cum ar fi:

 • Cuvinte de bază în engleză
 • Fragmente din discurs
 • Cuvinte cheie populare
 • Categorii de industrie

De asemenea, puteți să stabiliți unde doriți plasarea cuvintelor cheie, la începutul domeniului sau la sfârșit.

Puteți stabili dacă doriți ca adresa dvs. web să fie cratimizată și să determinați, de asemenea, extensia dorită pentru adresa dvs. Vi se vor prezenta opțiuni pentru nume de domeniu, inclusiv cele care au fost luate, precum și cele care sunt disponibile. Pur și simplu făcând clic “Inregistreaza-te,” veți putea selecta numele de domeniu pe care îl doriți.

NameStall are un instrument de căutare a domeniului instant și un instrument pentru a oferi sugestii de nume de domeniu. Acestea oferă o listă de nume de domeniu, precum și cuvinte cheie cu plată mare pe care le puteți utiliza conectate la industria dvs..

4. Nume Mesh

Nume Mesh funcționează excelent dacă aveți în minte o serie de cuvinte cheie. Alegeți două sau trei cuvinte cheie și apoi puneți-le în caseta de căutare. De acolo, acest instrument vă va genera lista. Instrumentul vă va oferi idei folosind categorii precum:

 • SEO
 • Nou
 • Uzual
 • Mic de statura

După ce ați căutat cuvintele cheie, puteți filtra rezultatele folosind extensii de domeniu, lungimea domeniului sau domenii neînregistrate. Name Mesh vă va sugera și alte cuvinte cheie pe care poate doriți să le căutați.

5. Panabee

Panabee este un instrument care vă va permite să începeți cu două cuvinte cheie. De acolo, sugestiile de nume de domeniu încep să se deruleze. Panabee vă permite să generați un nume de domeniu, să căutați un nume de afaceri și să căutați un nume de domeniu.

Dacă numele de domeniu pe care doriți să-l utilizați a fost luat, puteți vizita GoDaddy pentru a vedea dacă există alte extensii disponibile cu același nume de domeniu.

Dacă nu’cum ar fi oricare dintre opțiunile pe care vi le oferă, Panabee vă va permite să vedeți termeni înrudiți pe care îi puteți căuta. Panabee nu face’nu vă arată doar dacă numele dvs. de domeniu ales este utilizat, vă arată, de asemenea, dacă este’este folosit ca nume de utilizator în social media.

6. Imposibilitatea!

Imposibilitate! are o legătură ușor diferită pentru generarea numelor de domeniu, spre deosebire de unele dintre alte instrumente pe care noi’am menționat deja.

Începeți prin a găsi un cuvânt cheie. Apoi, selectați verbele, substantivele și adjectivele care poate fi adăugat la începutul sau la sfârșitul cuvântului cheie.

Tu’i s-a oferit opțiunea de a selecta între o opțiune de patru litere, cinci litere sau o opțiune de șase litere. Sau puteți decide să combinați orice cu cuvântul cheie.

Vei fi surprins de ideile distractive cu care te îndepărtezi. Dacă vă plac unele dintre idei, vizitați GoDaddy pentru a achiziționa numele de domeniu.

7. Vreau numele meu

Vreau numele meu funcționează cel mai bine dacă aveți deja un nume de domeniu în minte pe care vrei să o folosești.

Introdu adresa pe care o dorești și Vreau numele meu să-ți spun dacă este disponibil.

Dacă nu, vă vor arăta opțiuni alternative și cât ar putea să coste. Folosiți instrumentul de filtrare pentru a bloca domeniile indisponibile.

8. Idei de nume cool

Acest instrument este un generator de nume de afaceri care vă permite să știți dacă numele dvs. de domeniu este disponibil.

O caracteristică interesantă cu acest instrument este că vă permite să vă filtrați opțiunile în funcție de lucruri precum dvs. baza de clienți și dimensiunea afacerii dvs., totul cu scopul de a vă ajuta să găsiți numele care se potrivește afacerii dvs..

Unele dintre funcțiile avansate vă permit să selectați lungimea cuvântului cheie și locația cuvântului cheie’am ales.

Tu’puteți vedea dacă numele de domeniu este disponibil și dacă utilizatorul Twitter este folosit de cineva.

9. Dot-o-Mater

Dot-o-Mater este perfect pentru tine dacă știi că vrei un nume de domeniu, dar nu știi de unde să începi. Acest serviciu vă permite să selectați o serie de categorii pentru a utiliza ca început și sfârșit numele de domeniu.

Veți obține o listă frumoasă de opțiuni aleatorii. Ai chiar opțiunea de a selecta anumite cuvinte dacă ai în minte câteva idei. Folosiți caseta de zgârieturi pentru a urmări ideile preferate.

Generatorul de nume Web 2.0 vă va oferi câteva idei de afaceri aleatorii sau opțiuni de nume, chiar dacă nu donați’nu am idei de cuvinte cheie.

10. Căutare instantanee de domeniu

Căutarea de domeniu instantaneu este un instrument excelent dacă știți deja numele de domeniu pe care îl doriți.

Începi prin a-ți pune ideea și instrumentul îți spune dacă este disponibil sau nu. Apoi, va căuta alternative dacă numele de domeniu dorit nu este disponibil.

De asemenea, vă va anunța care sunt cele scoase la licitație și vă va permite să le achiziționați de la GoDaddy.

În schimb, aveți opțiunea de a găsi proprietarul site-ului și încercați să faceți o ofertă pentru acel domeniu.

11. Numele stației

Puteți începe cu Name Station creând un cont gratuit folosind e-mailul sau media socială. De acolo, veți putea accesa:

 • Concurs de nume public
 • Sugestii de cuvinte cheie
 • Verificatoare de disponibilitate instantanee
 • Generatoare de nume de domeniu

Puteți utiliza filtre precum lungimea numelui, extensia și altele. Chiar dacă nu’nu aveți idei de cuvinte cheie, puteți găsi idei căutând în funcție de industria dvs..

12. Domenii Bot

Domenii Bot este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a căuta domenii disponibile, precum și pentru a primi sugestii de domeniu.

Începeți prin introducerea unui cuvânt cheie și dvs.’Voi vedea o serie de idei bazate pe cuvântul cheie.

Tu’Vom vedea, de asemenea, opțiuni combinate de cuvinte cheie sau cuvinte cheie similare.

13. Puzzler de domeniu

Domain Puzzler este un instrument simplu și simplu. Vă permite să alegeți cuvintele cheie ideale, să selectați extensia de domeniu corespunzătoare și apoi să începeți căutarea de idei.

Ceea ce este grozav la acest instrument este că vă permite să includeți o serie de cuvinte cheie spre deosebire de doar unul sau două cu alte instrumente din această listă. Acest instrument combină cuvintele cheie într-o serie de variații.

După ce găsiți numele de domeniu care vă plac, creați o listă de favorite. Puteți chiar compara și contrasta rangul paginii cu diferite opțiuni de nume de domeniu.

14. Nume

Nameboy face posibilă găsirea numelor de domeniu disponibile pe baza cuvintelor cheie pe care le aveți’am fost selectat.

Nameboy vă va oferi o listă de nume de domeniu sugerate. Graficele pe care le furnizează vă facilitează vizualizarea extensiilor luate, precum și cele disponibile.

Tu’Voi putea vedea ce nume de domeniu sunt de vânzare, precum și ce sugestii sau cuvinte rimate sunt disponibile.

Acesta este un instrument excelent dacă nu aveți idee despre ce cuvinte cheie doriți să utilizați și sunteți deschis la o varietate de sugestii.

15. Bust un nume

Bust a Name oferă o varietate de instrumente care vă ajută nu numai să găsiți un nume de domeniu, dar să găsiți unul potrivit pentru nevoile dvs. particulare. Puteți căuta cuvinte cheie și apoi utilizați filtre pentru “începe” cu sau “capete” cu pentru a adăuga varietate la cuvântul dvs. cheie.

Tu’puteți determina cât de firesc doriți să arate numele dvs. de domeniu, precum și numărul de caractere pe care doriți să îl aibă. Veți putea filtra prin extensii, cum ar fi .net, .com și .org. Puteți utiliza chiar și “Creează un domeniu aleatoriu” instrument pentru a vă stârni imaginația.

Utilizând la maxim aceste 15 generatoare de nume de domeniu, ar trebui să puteți crea un nume de domeniu care să descrie afacerea dvs. și să se potrivească nevoilor dvs..

Bust a Name oferă o varietate de instrumente care vă ajută nu numai să găsiți un nume de domeniu, dar să găsiți unul potrivit pentru nevoile dvs. particulare. Puteți căuta cuvinte cheie și apoi utilizați filtre pentru “începe” cu sau “capete” pentru a adăuga varietate la cuvântul dvs. cheie.

Tu’puteți determina cât de firesc doriți să arate numele dvs. de domeniu, precum și numărul de caractere pe care doriți să îl aibă. Veți putea filtra prin extensii, cum ar fi .net, .com și .org. Puteți utiliza chiar și “Creează un domeniu aleatoriu” instrument pentru a vă stârni imaginația.

Utilizând la maxim aceste 15 generatoare de nume de domeniu, ar trebui să puteți crea un nume de domeniu care să descrie afacerea dvs. și să se potrivească nevoilor dvs. Aveți și alți generatori de nume de domeniu pe care considerați că ar trebui să-i adăugăm pe lista noastră? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map