15 millors generadors de noms de domini

nom de domini trobarSi heu passat pel procés d’intentar escollir un nom de domini, ja sabeu que és qualsevol cosa fàcil.


Vostè’esteu buscant un nom de domini que recordarà la gent, cosa que tingui sentit i alguna cosa que descrigui amb precisió de què tracta la vostra marca.

Encara que estigui a la vostra cerca web Hosting trobeu un nom de domini que verifiqui totes aquestes caselles, és possible que trobareu que el nom de domini ja està agafat. O ja heu pres el .com que vulgueu amb aquest nom de domini. Així que torneu a zero. Més planificació, més informació i més maldecaps.

Sabíeu que hi ha eines disponibles per ajudar-vos a trobar el nom de domini adequat? En aquest article, revisarem 15 generadors de noms de domini amb l’esperança de trobar-ne un que sigui adequat per a vostè.

Algunes persones passen per alt aquesta eina perquè pensen que només és generar noms comercials.

La veritat és que Shopify Business Generator també fa una gran tasca a l’hora d’entregar idees de noms de domini.

Inicieu el procés introduint la paraula clau que voleu tenir el vostre nom de domini.

A partir d’aquí, se’t donarà centenars de suggeriments. El lloc us animarà a crear un Shopify shop fent servir el nom de domini que proporcionen.

Tanmateix, podeu agafar el nom de domini que proporcionen i anar a un altre lloc per comprar l’adreça. Us suggerim que utilitzeu l’extensió .com.

Obteniu més informació sobre Shopify en el nostre millor moment Redacció de plataformes de comerç electrònic.

2. Aprèn la cerca de dominis

Amb aquesta eina, tota la vostra la cerca comença amb una sola paraula clau. Des d’allà, podeu buscar opcions de domini. No us sorprengui si els vostres resultats de la cerca retornen centenars o fins i tot milers d’idees de noms de domini.

Tots els resultats que es retornen són dominis .com. Algunes de les funcions d’aquesta eina inclouen la possibilitat de fer cerques per veure si les vostres idees de nom de domini estan disponibles, fer el seguiment de l’historial de cerques, desar els noms de domini que us agradin i moltes altres coses.

Si teniu una idea vaga sobre un nom de domini, però necessiteu ajuda amb les paraules clau, és una bona eina per utilitzar-la.

3. Nom Estadi

NameStall us pot ajudar a cercar noms de domini. Aquesta eina us permetrà cercar noms de domini disponibles segons utilitzant paraules clau i altres filtres com ara:

 • Paraules bàsiques en anglès
 • Parts de l’oració
 • Paraules clau populars
 • Categories de la indústria

També podeu determinar on voleu posar les paraules clau, al començament del domini o al final.

Podeu determinar si voleu guionitzar la vostra adreça web i també determinar l’extensió que voleu per a la vostra adreça. Se li ofereix opcions per als noms de domini, inclosos els que s’han pres i els que estan disponibles. Feu clic simplement “Registrar-se,” podreu seleccionar el nom de domini que vulgueu.

NameStall té una eina de cerca de dominis instantània i una eina per proporcionar suggeriments de noms de domini. Ofereixen una llista de noms de domini de marca, així com de paraules clau de gran pagament que podeu utilitzar connectades a la vostra indústria.

4. Nom de malla

Name Mesh funciona molt bé si teniu en compte diverses paraules clau. Trieu dues o tres paraules clau i poseu-les al quadre de cerca. A partir d’aquí, aquesta eina generarà la vostra llista. L’eina us donarà idees mitjançant categories com ara:

 • SEO
 • Nou
 • Comú
 • Curt

Un cop heu cercat les paraules clau, podeu filtrar els resultats mitjançant extensions de domini, longitud del domini o dominis no registrats. Name Mesh també suggerirà altres paraules clau que podeu cercar.

5. Panabeu

Panabee és una eina que et permetrà començar amb dues paraules clau. A partir d’aquí, els suggeriments de noms de domini comencen a publicar-se. Panabee us permet generar un nom de domini, cercar un nom comercial i buscar un nom de domini.

Si s’ha agafat el nom de domini que voleu utilitzar, podeu visitar GoDaddy per veure si hi ha altres extensions disponibles amb el mateix nom de domini.

Si no’com qualsevol de les opcions que us ofereixen, Panabee us permetrà veure termes relacionats que podeu cercar. Panabeu no ho fa’No només us mostrem si s’utilitza el vostre nom de domini escollit, també us el mostra’S’utilitza com a nom d’usuari a les xarxes socials.

6. Impossibilitat!

Impossibilitat! té una adopció lleugerament diferent de la generació de noms de domini en contraposició a algunes de les altres eines que fem’ja he esmentat.

Comença per trobar una paraula clau. Aleshores, selecciones verbs, substantius i adjectius que es pot afegir al començament o al final de la vostra paraula clau.

Vostè’se li va donar l’opció de seleccionar entre una opció de quatre lletres, cinc o una carta de sis. O podeu decidir barrejar qualsevol cosa amb la vostra paraula clau.

Us sorprendrà amb les divertides idees amb què us allunyi. Si us agraden algunes de les idees, visiteu GoDaddy per comprar el nom de domini.

7. Vull el meu nom

Vull el meu nom funciona millor si ja teniu en compte un nom de domini que voleu utilitzar.

Introduïu l’adreça que vulgueu i vull que el meu nom us indiqui si hi ha disponible.

Si no, us mostraran opcions alternatives i quant poden costar. Utilitzeu l’eina de filtre per bloquejar els dominis no disponibles.

8. Idees de nom

Aquesta eina és un generador de noms d’empresa que us permet saber si el vostre nom de domini està disponible.

Una característica interessant amb aquesta eina és que us permet filtrar les vostres opcions en funció de coses com la vostra client base i la mida del vostre negoci, tot això amb l’objectiu d’ajudar-vos a trobar el nom que coincideixi amb la vostra empresa.

Algunes de les funcions avançades us permeten seleccionar la longitud de la paraula clau i la ubicació de la paraula clau que teniu’he estat triat.

Vostè’podreu veure si el nom de domini està disponible i si algú l’utilitza el gestor de Twitter.

9. Dot-o-Mater

Dot-o-Mater és perfecte per a vosaltres si sabeu que voleu un nom de domini però no sabeu per on començar. Aquest servei us permet selecciona diverses categories per utilitzar com a inici i final del vostre nom de domini.

Obtindreu una bona llista d’opcions aleatòries. Fins i tot tens l’opció de seleccionar paraules concretes si tens algunes idees en ment. Utilitzeu la caixa de ratllades per fer un seguiment de les vostres idees preferides.

El generador de noms Web 2.0 us oferirà algunes idees de negoci aleatòries o opcions de nom, fins i tot si no en feu’no tinc idees de paraules clau.

10. Cerca de domini instantani

La cerca instantània de dominis és una gran eina si ja coneixeu el nom de domini que voleu.

Comença per introduir la teva idea i l’eina et dirà si està disponible o no. A continuació, buscarà alternatives si el nom de domini que desitgeu no està disponible.

També us informarà de quins són els subhastes i us podreu adquirir a GoDaddy.

Per contra, ho teniu l’opció de trobar el propietari del lloc i proveu de fer una oferta per a aquest domini.

11. Nom Estació

Podeu començar amb Name Station creant un compte gratuït mitjançant el vostre correu electrònic o les xarxes socials. Des d’allà, podreu accedir a:

 • Concurs de noms públics
 • Suggeriments de paraules clau
 • Verificadors de disponibilitat instantània
 • Generadors de noms de domini

Podeu utilitzar filtres com la longitud del nom, l’extensió i altres. Encara que no’No teniu cap idea de paraula clau, podeu trobar idees cercant en funció de la vostra indústria.

12. Dominis Bot

Domains Bot és una eina que podeu utilitzar per cercar dominis disponibles i per rebre suggeriments de domini.

Comença per introduir una paraula clau i tu’Veuré diverses idees basades en la paraula clau.

Vostè’També veuré opcions de paraules clau o paraules clau similars.

13. Domini del trencaclosques

El Domini Trencaclosques és una eina senzilla i senzilla. Permet escollir les vostres paraules clau ideals, seleccionar l’extensió de domini adequada i, a continuació, iniciar la cerca d’idees.

El que és genial d’aquesta eina és que us permet incloure diverses paraules clau a diferència de només una o dues amb algunes de les altres eines d’aquesta llista. Aquesta eina combina les paraules clau en diverses variacions.

Un cop trobis els noms de domini que t’agraden, crea una llista de preferits. Fins i tot podeu comparar i contrastar el rang de pàgina de diferents opcions de nom de domini.

14. Nameboy

Nameboy us permet trobar els noms de domini disponibles en funció de les paraules clau que feu servir’heu seleccionat.

Nameboy us oferirà una llista de noms de domini suggerits. Els gràfics que proporcionen faciliten la visualització de les extensions que s’han agafat així com les disponibles.

Vostè’Seré capaç de veure quins noms de domini es venen, així com quins suggeriments guionats o paraules de rima estan disponibles.

Aquesta és una excel·lent eina si no teniu ni idea de quines paraules clau voleu utilitzar i esteu oberts a diversos suggeriments.

15. Busca un nom

Bust a Name ofereix una varietat d’eines per ajudar-vos a no només trobar un nom de domini sinó trobar-ne l’adequat per a les vostres necessitats particulars. Podeu cercar paraules clau i després utilitzeu filtres per a “comença” amb o “acaba” amb per afegir varietat a la vostra paraula clau.

Vostè’podreu determinar quina naturalitat voleu que sembli el vostre nom de domini, així com el nombre de caràcters que voleu que tingui. Podreu filtrar-vos mitjançant extensions, com .net, .com i .org. Fins i tot podeu utilitzar el “Feu un domini aleatori” eina per provocar la vostra imaginació.

Aprofitant al màxim aquests 15 generadors de noms de domini, haureu de poder crear un nom de domini que descrigui el vostre negoci i s’adapti a les vostres necessitats.

Bust a Name ofereix una varietat d’eines per ajudar-vos a no només trobar un nom de domini sinó trobar-ne l’adequat per a les vostres necessitats particulars. Podeu cercar paraules clau i, a continuació, utilitzar filtres per a “comença” amb o “acaba” amb afegir varietat a la vostra paraula clau.

Vostè’podreu determinar quina naturalitat voleu que sembli el vostre nom de domini, així com el nombre de caràcters que voleu que tingui. Podreu filtrar-vos mitjançant extensions, com .net, .com i .org. Fins i tot podeu utilitzar el “Feu un domini aleatori” eina per provocar la vostra imaginació.

Aprofitant al màxim aquests 15 generadors de noms de domini, haureu de poder crear un nom de domini que descrigui el vostre negoci i s’adapti a les vostres necessitats. Teniu algun altre generador de noms de domini que creieu que hauríem d’afegir a la nostra llista? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map