Wix Review

Wix a devenit incredibil de popular în ultimii ani. Dacă utilizați Youtube deseori, există șanse mari să fiți vizați în mod repetat cu publicitatea lor agresivă.


În timp ce este crescut în popularitate, merită Wix sau doar un alt constructor de site-uri ridicat.

În această recenzie, vom analiza Wix de sus în jos pentru a înțelege mai bine pentru cine este bine și pentru cine nu.

Hai să intrăm în ea.

Prezentare generală Wix

Wix operează pe ideea că toată lumea ar trebui să poată avea un site web elegant, funcțional, cu aspect profesional. Ba mai mult, toată lumea ar trebui să poată construi acest site de sine stătător, fără a trebui să plătească sute sau mii de dolari unui dezvoltator sau designer de site-uri.

În cea mai mare parte, Wix reușește. Aveți două opțiuni pentru construirea unui site web. Traseul super-ușor este de utilizat Wix Artificial Design Intelligence, un program care vă pune o serie de întrebări înainte de a genera un nou site web doar pentru dvs. Dacă aveți timp scurt și nu aveți nevoie de nimic personalizat complex, atunci aceasta poate fi soluția ideală.

Alternativ, puteți utiliza funcția Editor Wix. Incredibil de simplu și intuitiv, editorul dispune de o funcționalitate drag-and-drop care este un cinch de utilizat. Ai putea cu ușurință să funcționezi un site web de bază în doar o oră sau două, chiar dacă începi doar de la zero.

TDLR: Wix este un constructor de site-uri perfect pentru cineva care dorește o experiență incredibil de ușor de utilizat. Nu veți obține o personalizare totală cu el sau nu veți construi un magazin de comerț electronic uimitor, dar veți putea construi un site web extrem de ușor.

Ar trebui menționat, de asemenea, se dublează ca un decent platforma de comert electronic a doua la numai Shopify.


Imagine

Apoi, există Corvid de Wix. Aceasta este opțiunea pentru webmasterii care au o experiență de codificare și doresc ca site-ul lor web să poată face mai mult decât ceea ce oferă șabloanele și aplicațiile de pe Wix. Este destul de ușor de utilizat, așa că, dacă doriți să vă exersați cotletele de codare, acesta este locul unde să o faceți.

Wix vă oferă mai mult de 500 de șabloane care sunt gata pentru a vă personaliza. Disponibil într-o varietate uimitor de largă de categorii, veți putea găsi un șablon care se potrivește perfect site-ului dvs. personal sau de comerț electronic. Unele dintre caracteristicile pe care le veți putea include sunt blogurile, galeriile media și magazinele online. În plus, toate șabloanele Wix sunt optimizate pentru vizualizarea mobilă, ceea ce este esențial pe piața de astăzi.

Pe lângă ghidarea prin procesul de construire a unui site web, Wix oferă găzduire web. Dacă primiți pachetul potrivit, puteți avea și propriul nume de domeniu. Cu o capacitate excelentă de SEO, măsuri stricte de securitate care includ capacitatea de a vă proteja parola cu pagini web sau paginile individuale ale site-ului dvs. și un departament de asistență pentru clienți cunoscut pentru reacție..

Cum se utilizează Wix

Folosirea Wix este remarcabil de ușoară. Chiar și persoanele care nu au avut niciodată în vedere construirea unui site web vor fi surprinși de cât de repede pot produce un site web cu aspect funcțional și funcțional.

Dacă există un dezavantaj pentru această etapă a procesului, este posibil ca sentimentul de a fi copleșit de alegeri să poată prelua. După cum am menționat mai sus, Wix are literalmente sute de șabloane din care să alegem.

În plus, compania oferă peste 200 de aplicații și servicii care pot fi adăugate pe site-ul dvs. web. Este aproape prea multe alegeri. Pentru unii începători, distracția se poate uza rapid pentru a fi înlocuită cu un sentiment de confuzie și apoi frustrare.

Cum funcționează șabloanele Wix

Vestea bună este că sunteți liber să luați un șablon pentru o scurtă rotire pentru a verifica toate caracteristicile sale. Dacă descoperiți că nu vă place după ce ați jucat cu el un pic, schimbați-l pentru altul. Șabloanele au o zonă de previzualizare în care puteți vedea toate exemplele și paginile pe care le-ați putea utiliza.

Pentru a evita să vă simțiți copleșiți de acest proces, încercați să restrângeți inițial opțiunile de șablon la doar cele care sunt direcționate către tipul de site web pe care doriți să îl construiți. Cu mai puține opțiuni, ești mai puțin probabil să te simți copleșit. Modificarea generală a șabloanelor Wix este mult mai ușoară decât editarea celor de pe Site-uri WordPress.

Vestea proastă este că, odată ce site-ul dvs. va fi live, rămâneți blocat cu acel șablon. Trecerea la un șablon diferit înseamnă că trebuie să porniți din nou de la zero. De aceea este esențial că sunteți sigur că șablonul pe care îl alegeți este cel potrivit înainte de a începe să-l personalizați.

Încercați să nu luați o decizie rapidă cu privire la ce șablon doriți să utilizați, astfel încât să nu pierdeți o tonă de lucru. În mod alternativ, trebuie doar să accesați Wix Artificial Design Intelligence și să lăsați un algoritm să facă multe dintre alegerile pentru dvs..

Nu toată lumea va experimenta senzația de a fi copleșită, deoarece începe cu Wix. De fapt, mulți oameni nu experimentează niciodată sau sfârșesc prin a fi o senzație trecătoare. Majoritatea oamenilor care proiectează un site web cu Wix raportează de fapt că este o experiență distractivă, creativă și plină de satisfacții. Cu un sentiment de realizare, construirea unui site web Wix poate fi un prim pas liniștitor către deschiderea unei afaceri.

Cine ar trebui să folosească Wix?

Doar dacă nu conduci o corporație multi-națională, este greu de crezut că Wix nu ar putea să-ți ofere o mulțime de moduri de putere, versatilitate și funcționalitate pentru site-ul companiei tale. În timp ce unii oameni se întreabă ocazional dacă Wix este suficient de scalabil pentru a răspunde nevoilor unei afaceri în creștere, este sigur să presupunem că acest constructor de site-uri este mai mult decât capabil, cu excepția cazului în care compania dvs. are o dimensiune comparabilă cu Amazon..

Acestea fiind spuse, veți găsi tot felul de pachete pe Wix concepute pentru aproape orice persoană care ar putea avea nevoie de un site web. Persoanele care vor să gestioneze un blog de modă sau să construiască un site web pentru nunta lor vor găsi numeroase opțiuni. Dacă conduceți un restaurant sau un hotel, Wix are șabloane pentru dvs..

În mod similar sunt cazați muzicieni, fotografi, artiști grafici, dansatori, actori și artiști de performanță. Veți descoperi chiar șabloane potrivite pentru un avocat sau un CPA adiacent la machete care sunt ideale pentru studiourile de yoga și antrenorii de viață..

Oricine are în vedere construirea unui magazin online în mod similar poate dori să privească ce are de oferit Wix. Numeroase șabloane de comerț electronic sunt disponibile și, cu o mulțime de suplimente care vizează mediul de afaceri, este ușor să creezi un site web unde produsele tale pot fi vândute 24/7.

În esență, Wix este atât de flexibil încât poate fi o platformă ideală pentru aproape oricine dorește să construiască un site web.

Este Wix scalabil?

În timp, site-ul dvs. Web se poate bucura de un succes din ce în ce mai mare. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de mai multe pagini web, mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă mai mare și capacitatea sporită de a vinde. Vestea bună este că site-ul dvs. Wix este pregătit să crească.

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați piața de aplicații pentru a găsi mai mult de 200 de aplicații care fac site-ul dvs. Wix mai funcțional și mai puternic ca niciodată. Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni decât ceea ce puteți obține cu o aplicație, atunci aruncați o privire la unele dintre pachetele mai mari pe care le oferă Wix. Cu o stocare îmbunătățită, lățime de bandă nelimitată și tot felul de accesorii suplimentare, acest lucru poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți site-ul..

Dacă site-ul dvs. web devine și mai mare, atunci luați în considerare un pachet „Enterprise”, care este discutat mai jos. Conceput pentru întreprinderile de dimensiuni medii, acest pachet este robust, puternic și flexibil. Cu aplicațiile potrivite, îți poate servi cu ușurință scopurile de ani de zile.

Personalizare

Șabloanele create de Wix arată excelent chiar din cutie. Puteți face o personalizare foarte ușoară în doar câteva minute și totuși puteți termina cu un site web care pare că ați cheltuit sute, dacă nu mii, de dolari pe el.

Desigur, dacă doriți cu adevărat ca site-ul dvs. web să iasă în evidență de mulțime, trebuie să-l personalizați. Wix face această sarcină nu numai simplă, ci și o plăcere. Șabloanele sunt preîncărcate cu text manechin pe care, în mod evident, veți dori să îl înlocuiți. Doar faceți clic pe text și începeți să tastați. Este atât de ușor. Dacă doriți ca textul să fie mai mare sau mai mic, trageți glisorul util.

Dacă preferați să nu introduceți textul dvs. direct în Wix, atunci nu ezitați să copiați și să lipiți dintr-un program de procesare a textului. Încărcarea de conținut de pe Instagram sau Facebook este la fel de simplă.

Pentru ca site-ul dvs. web să devină cu adevărat viu, utilizați o caracteristică precum butonul de animație pentru a face ca anumite texte să se estompeze, să micșoreze sau să prezinte alte comportamente atrăgătoare. Nu ezitați să încărcați un fundal video, să includeți o prezentare de diapozitive interactive sau să adăugați un formular de contact. Wix face totul posibil.

Recunoscând că imaginile pot fi importante pentru implicarea vizitatorilor pe un site web, Wix oferă o bibliotecă de imagini și imagini. Pentru a le adăuga la șablonul dvs., nu trebuie decât să glisați și să fixați. În mod alternativ, încărcați propriile fotografii pentru a oferi site-ului dvs. web o notă personalizată.

Template-uri

Unul dintre lucrurile care fac din Wix o astfel de plăcere să le folosească sunt instrumentele pe care le oferă. În timp ce capabilitățile sale SEO lipsesc, Wix a făcut pași extraordinari pentru a se asigura că site-ul dvs. web este remarcat de Google și de alte motoare de căutare. Instrumentele SEO ale platformei vă permit să personalizați adrese URL, să modificați descrierile meta și să adăugați text alt la imagini printre multe alte funcții.

De asemenea, Wix este capabil să integreze conturile dvs. de socializare cu site-ul dvs. web, înmulțind astfel șansele ca clienții dvs. să poată interacționa cu dvs. Aceste funcții includ posibilitatea de a adăuga like-uri, fluxuri, partajări și butoane de social media.

Wix primește note mari și pentru securitate. Certificatele SSL sunt încorporate pe fiecare site web Wix. În consecință, toți cei care vizitează site-ul dvs. web vor ști că conexiunea lor este sigură datorită pictogramei cu lacăt adiacent adresei URL.

Un alt instrument critic este caracteristica autosave. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care uită frecvent să vă salveze munca, atunci aceasta este caracteristica fără care nu puteți trăi. Deoarece Wix își salvează periodic și automat munca, preluarea celei mai recente copii salvate ale site-ului dvs. web nu este mare lucru.

Wix este în plus extraordinar de util datorită multitudinii de pictograme cu semne de întrebare, care sunt împrăștiate pe site-ul web, inclusiv șablonul dvs. Faceți clic pe semnul de întrebare pentru a descoperi sfaturi și sugestii interesante și utile, majoritatea provenind direct de la centrul de ajutor Wix. Și mai impresionante sunt semnele de întrebare care au atașate tutoriale video. Este atât de convenabil să nu trebuie să cauți în altă parte atunci când ai nevoie doar de un răspuns rapid.

Piață mare de aplicații

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale Wix este App Market. Încărcat cu mai mult de 200 de aplicații, unele dintre ele gratuite, piața este unicul tău magazin pentru tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți site-ul. Există Wix Pro Gallery, astfel încât să vă puteți prezenta fotografiile și site-ul Booster, care este utilizat pentru a ajuta site-ul dvs. să fie găsit pe motoarele de căutare.

Alte aplicații valoroase includ Wix Forms, ceea ce face posibilă crearea unei varietăți incredibile de formulare și Wix Events pentru crearea și gestionarea evenimentelor online. Wix Music face posibilă difuzarea și vânzarea propriilor compoziții muzicale, iar alte aplicații permit rezervarea online a rezervărilor, gestionarea facturării și contabilitatea și facilitarea plăților online. Când vine vorba de optimizarea site-ului dvs. web pentru comerțul electronic, veți găsi numeroase opțiuni și vă veți putea conecta cu toate fluxurile de social media, cu magazinul Etsy și cu piața dvs. eBay..

Vorbind despre marketing, Ascend by Wix este în esență un pachet integral de soluții de marketing pentru profesioniștii ocupați. Alegeți dintre trei planuri Ascend în funcție de dimensiunea afacerii dvs. și de locul în care vă aflați. Ascend include instrumente utile pentru gestionarea contactelor și pentru a răspunde vizitatorilor site-ului prin chat live sau mesagerie.

Ascend face, de asemenea, posibilă crearea de procese automatizate, precum noi înregistrări de membri.

automatizare wix

Este inclusă și capacitatea de a crea și de a trimite facturi clienților.

factura wix

Mai sunt incluse în pachet lucruri precum SEO Wiz pentru a ajuta webmasterii să îmbunătățească jocurile SEO și instrumentele de marketing prin e-mail. Crearea postului social este de asemenea disponibilă.

post social

Wix oferă sute de șabloane superbe care abia așteaptă să fie personalizate de dvs. Acestea sunt grupate într-o varietate de categorii, cum ar fi afaceri, magazin online, fotografie, video, muzică, restaurante și alimente, călătorii și turism, sănătate și wellness, moda și frumusețe, comunitate și educație și multe altele. Dacă aveți nevoie pentru a construi un site web pentru un eveniment, există șabloane pentru asta. Aveți nevoie de un portofoliu sau reluarea unui site web? Acestea sunt disponibile și ele. Dacă doriți să începeți un blog, veți găsi numeroase opțiuni gata făcute. Ideea este că este probabil să găsiți un șablon superb la Wix, care să fie perfect pentru toate nevoile dvs..

Iată un exemplu de blog de călătorii:

Acesta este pentru o afacere:

O firmă de avocatură poate gravita către acest șablon:

Un fotograf s-ar putea îndrăgosti de un layout al unei galerii ca acesta:

Indiferent dacă sunteți un artist performant sau dacă aveți nevoie de un site web conservator pentru firma dvs. CPA, Wix ar trebui să vă poată găzdui. Selecția lor de șabloane este practic imbatabilă și, probabil, veți fi impresionat de toate funcțiile și opțiunile incluse în fiecare.

Prețuri Wix

Wix dispune de două niveluri largi de pachete: Website și Business & eCommerce. Persoanele care doresc să construiască un site personal pot plăti doar 13 dolari pe lună cu ajutorul „combo“plan. Pentru preț, primesc două GB lățime de bandă, 3 GB spațiu de stocare, posibilitatea de a fi fără anunțuri, 30 de minute video și un domeniu gratuit timp de un an.

Următorul pas în pachete este comercializat către antreprenori și freelanceri. Costând 17 dolari pe lună, acest pachet este cunoscut sub numele de “Nelimitat.”În consecință, persoanele cu acest plan primesc lățime de bandă nelimitată și 10 GB stocare. Pe lângă funcțiile din planul Combo, abonații primesc o oră video, 300 de dolari în bonuri de reclamă, aplicația Site Booster și aplicația Visitor Analytics.

Wix spune că următorul lor pachet, pe care ei îl numesc “Pro,„este cea mai bună valoare a acestora la 22 de dolari pe lună. Acesta include totul în cele două pachete de nivel inferior, în plus față de 20 GB de stocare, două ore video, un calendar de evenimente, un logo profesional și fișiere logo-uri de social media.

Cel mai mare pachet se numește “VIP.„Costă 39 USD pe lună și vine cu tot ce este inclus în cele trei pachete mai mici. În plus, abonații primesc răspuns prioritar și suport VIP, ceea ce înseamnă că apelurile lor merg în fața liniei atunci când au o întrebare sau o problemă..

Planuri de afaceri și comerț electronic pentru acceptarea plăților prin intermediul site-ului dvs. web

Oricine dorește să poată accepta plățile prin intermediul site-ului său web trebuie să se înscrie la unul dintre planurile Business & eCommerce, toate fără comision. Aceasta include „Business Basic,”care costă doar 23 de dolari pe lună. Pe lângă faptul că poate accepta plăți online, acest pachet include lățime de bandă nelimitată, 20 GB stocare, fără reclame Wix, cinci ore video, Google Analytics, un domeniu gratuit pentru un an, 300 USD în reclamă vouchere, aplicația Site Booster și aplicația Visitor Analytics.

Următorul cel mai mare pachet Business & eCommerce este “Afaceri nelimitate,”și rulează 27 de dolari pe lună. Include totul în pachetul de bază, cu excepția faptului că are și 35 GB stocare, 10 ore video, un logo profesional și fișiere logo-uri de social media.

Cu “VIP de afaceri„pachet, clienții plătesc 49 de dolari pe lună pentru a primi toate caracteristicile celor două planuri mai puțin costisitoare, plus 50 GB de stocare, răspunsul prioritar și suport VIP.

Dacă niciunul dintre aceste pachete nu este tocmai ceea ce căutați, atunci luați în considerare opțiunea pentru un sistem complet personalizabil “Afacere“pachet care costă 500 de dolari pe lună. Conceput pentru întreprinderile în creștere care au nevoie de un site web mai mare și mai puternic, acesta este un pachet scalabil menit să vă ajute să țineți pasul cu cerințele clienților dvs..

Dacă sunteți în căutarea de opțiuni mai ieftine, faceți o privire la nostru cele mai bune gazde ieftine.

Relații Clienți

relații CliențiCând vine vorba de asistență pentru clienți, Wix este remarcabil. Accesați site-ul lor pentru a descoperi Centrul de ajutor Wix, unde puteți găsi răspunsuri gata, tastând o întrebare sau răsfoind subiecte specifice. Cu tot felul de articole, este relativ ușor să obțineți ajutor imediat la întrebări și nelămuriri comune, fără a fi necesar să contactați un reprezentant de asistență pentru clienți.

Wix Blog este încă o resursă utilă care acoperă o gamă largă de subiecte care includ modul de bază al construirii unui site web și chiar subiectele mai avansate pe care va trebui să le abordați pe măsură ce site-ul dvs. se va maturiza..

Dacă nu doriți să vă construiți propriul site web, vizitați Wix Arena. Aici puteți găsi și conecta sute de designeri web Wix care vor fi încântați să creeze un site web personalizat doar pentru dvs. Căutați în galerii pentru a găsi rapid un designer al cărui stil vă atrage.

Dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta un reprezentant de servicii pentru clienți prin e-mail sau telefon. Acești profesioniști sunt, în general, prompte, eficiente și de ajutor. Dacă vă îngrijorează că trebuie să așteptați prea mult pentru a obține răspunsuri atunci când aveți nevoie de ele repede, vă rugăm să vă înscrieți la unul dintre pachetele care oferă răspuns prioritar și asistență VIP. Aceste caracteristici te pun întotdeauna în fața liniei.

Gânduri finale

Wix este cel mai bun constructor de site-uri web disponibil astăzi. Are sute de șabloane pe lângă mai mult de 200 de aplicații. Cu toate aceste alegeri și capabilități, ar trebui să puteți construi un site web de vis.

Cu toate acestea, unii le este greu să înceapă cu Wix doar pentru că li se oferă atât de multe opțiuni. Este recomandabil ca noii clienți să încerce să restrânge cât mai mult opțiunile de șabloane la început pentru a evita această problemă. Apoi, aplicațiile pot fi adăugate în timp, pe măsură ce webmasterul descoperă ce este necesar și util.

Dacă doriți să construiți un site web frumos care să nu rupă banca, este greu să greșești Wix. Este incredibil de distractiv și ușor de utilizat.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map