Wat is Bullet-Proof Hosting?

Terwijl de term “kogelvrij” lijkt misschien een goede zaak, maar dat is het niet. Beveiligingsmensen in de webindustrie gebruiken de naam om te verwijzen naar hostingservices die laks zijn als het gaat om wat ze hun klanten toestaan ​​te uploaden en verspreiden op hun websites.


Meer geloofwaardige webhostingproviders hebben doorgaans strikte richtlijnen en een lange lijst met regels die bepalen wat hun klanten wel en niet op hun sites kunnen plaatsen.

Bovendien hosten de meeste webhostingbedrijven niet willens en wetens hackers en kwaadwillende organisaties die van plan zijn wetten te overtreden of zowel gegevens als geld te stelen. Kogelvrije hosts, zijn er echter trots op dat zij dit soort criminelen een veilige haven bieden.

Wat gebeurt er met de Bullet-proof Host Servers?

Vaak zijn dit kogelvrije webhosts gevonden in landen die milder zijn met wetshandhaving van cybercriminaliteit. Dit biedt vruchtbare grond voor zowel schaduwrijke organisaties als hackers als ze weten dat de “don’Niet vragen, don’t vertellen” nadering van de gastheer stelt hen in staat straffeloos en zonder vervolging te opereren voor gegevensdiefstal, omkoping, illegale handel en afpersing.

Bron: McAfee / CSIS 2018-rapport

Het belangrijkste doel van een kogelvrije host is om online te blijven en houden hun klant’s gegevens en referenties veilig zelfs indien benaderd door wetshandhavingsinstanties. Dit is echt waar de term “kogelvrij” komt van zoals ze zichzelf presenteren als onverwoestbaar.

U’ken waarschijnlijk botaanvallen, ransomware, malware en phishingaanvallen. Wat u misschien niet weet als er een ondergronds netwerk is dat deze hackers ondersteunt, faciliteert en host. De installatie van deze kogelvrije hosts is op dezelfde manier geconfigureerd als legitieme hostingbedrijven, maar ze zijn zeer soepel met wat ze toestaan ​​om op hun servers te worden gehost..

Kogelvrije hosts profiteren van lakse wetten in verschillende landen om het systeem te omzeilen en te profiteren van de onderliggende, illegale activiteiten van de hackers die ze hosten.

Deze snode organisaties met hun lakse regels en vermeende bescherming tegen wetshandhaving zijn een broedplaats voor alles wat lelijk is aan internet. Ze hosten hackers, criminelen en illegale inhoud. Hier’is slechts een voorproefje van wat u zou kunnen vinden op een kogelvrije host’s servers.

Malware

Hackers hebben een thuis nodig voor hun meest winstgevende tools, en de belangrijkste daarvan is de malware die hen helpt computers en websites aan te vallen. Hackers gebruiken hiervoor malware corrupte gegevens, neem gebruikersmachines over, lok losgeld af en hack sites via softwarekwetsbaarheden. Phishing is een uitstekend voorbeeld van een hacktechniek waarmee malware een computer kan binnendringen.

Black Market-websites

Elke website die illegaal gedrag of illegale handel in gegevens, smokkelwaar of gestolen goederen promoot, wordt waarschijnlijk gehost door een kogelvrije server. Deze sites bieden plaats aan onwettig gokken, kinderpornografie, netwerken voor mensenhandel, terroristen, hackingbronnen, gestolen creditcardgegevens, drugs, valse paspoorten en vele andere materialen en activiteiten op de zwarte markt. Als u een illegale of illegale activiteit kunt noemen, vindt deze waarschijnlijk plaats op een van deze sites.

Bot-netwerken

Bots zijn een ander hulpmiddel van hackers die worden gebruikt om webservers aan te vallen in denial of service (DDoS) -regelingen waarbij honderden, duizenden of zelfs miljoenen externe computers zijn gecompromitteerd en in wezen onbewust zijn veranderd in een “bot” door malware worden gebruikt om sites te laten crashen. Dit is een ander favoriet hulpmiddel van hackers die vaak websites laten crashen en retailers, bedrijven en organisaties miljoenen aan verloren inkomsten of verkeer kosten.

Kennis is macht

Hoewel het misschien gemakkelijk genoeg is om het gebruik van een kogelvrije hostingservice te vermijden door alleen maar te kiezen voor een bekende, goed beoordeelde hostingsite, die de noodzaak voor verbeterde beveiligingsmaatregelen niet wegneemt of verlicht. Het betekent ook niet dat de hackers die via kogelvrije hosts handelen, zullen verdwijnen. Het nemen van stappen en de beveiligingsmaatregelen zullen helpen de beveiliging aan te scherpen en websites veilig te houden op een dag dat het lijkt alsof aanvallen van alle kanten komen.

De beste manier om hackers en kogelvrije hosting te bestrijden, is door uw website als doelwit te verwijderen en zo veilig mogelijk te maken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map