MailerLite Review 2020

MailerLite: Επισκόπηση

Το MailerLite είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμπιστεύεται περισσότεροι από 600.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε το 2010, αυτό το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοχεύει να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να απολαμβάνουν προνόμια μάρκετινγκ μέσω email με προσιτό κόστος.


Μεταξύ των βασικών πλεονεκτημάτων του MailerLite είναι η ευκολία χρήσης του, τα όμορφα σχέδια email και ενημερωτικών δελτίων και η εξαιρετική υποστήριξη των πελατών. Παρά την απλότητά του, το MailerLite διαθέτει πολλά όμορφα χαρακτηριστικά και ενσωματώσεις.

Συνηθισμένο πρόβλημα με το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με τόσα πολλά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν σήμερα σχεδόν το ίδιο σύνολο τυπικών λειτουργιών, η επιλογή ενός καλής εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχουν premium εργαλεία που προσφέρουν ένα πιο στιβαρό σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά αναμένουν να έρθουν σε υψηλή τιμή. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα εργαλεία είναι δωρεάν ή φθηνότερα, αλλά οι δυνατότητες που προσφέρουν είναι αρκετά βασικές.

Το MailerLite είναι ένα από τα λίγα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ένα ωραίο συνδυασμό χαρακτηριστικών και προσιτών τιμών.

Βασικά χαρακτηριστικά του MailerLite

Οι βασικές δυνατότητες του MailerLite μπορούν να κατηγοριοποιηθούν στα ακόλουθα:

 • Δημιουργία καμπανιών
 • Διαχείριση συνδρομητών
 • Έντυπα δόμησης
 • Αυτοματοποίηση
 • Ολοκληρώσεις

Αυτές οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες στο μενού του πίνακα ελέγχου, με ορισμένες διαθέσιμες στη σελίδα καλωσορίσματος. Στις επόμενες ενότητες, θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες αυτών των λειτουργιών.

Σελίδα καλωσορίσματος MailerLite.

1. Εκστρατείες

Το MailerLite θα σας επιτρέψει να κάνετε όμορφες και υψηλής μετατροπής καμπάνιες email για τη νέα σας ανάρτηση ιστολογίου, διαδικτυακό σεμινάριο ή άλλες εκδηλώσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε μία καμπάνια μεταβαίνοντας στο “Καμπάνιες” στο μενού του πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία καμπάνιας”. Αυτή η δυνατότητα “Καμπάνιες” είναι επίσης προσβάσιμη στη σελίδα καλωσορίσματος.

Καμπάνιες MailerLite

Θα σας δοθούν τέσσερις τύποι καμπάνιας για να διαλέξετε:

 • Τακτικός: Η κλασική καμπάνια email.
 • Διαχωρισμός A / B: Split-test δύο διαφορετικές μορφές email. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να προσδιορίσετε την καλύτερη ρύθμιση καμπάνιας που θα μετατραπεί υψηλότερη από τις άλλες.
 • Αυτόματη αποστολή: Βοηθά να στείλετε ξανά προηγούμενες καμπάνιες σε συνδρομητές που δεν άνοιξαν ή έκαναν κλικ στα email σας. Το θέμα και το περιεχόμενο του email που πρόκειται να αποσταλεί ξανά μπορεί να εξατομικευτεί για να παρακινήσει τους συνδρομητές να παραμείνουν συνδεδεμένοι μαζί σας.
 • Εκστρατεία RSS: Μια επαναλαμβανόμενη καμπάνια για αυτόματη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου RSS κάθε φορά που δημοσιεύσατε μια νέα ανάρτηση.
MailerLite Επιλέξτε τύπο καμπάνιας

Δημιουργία τακτικής καμπάνιας

Ας συνεχίσουμε τη διαδικασία δημιουργίας μιας κανονικής καμπάνιας. Αφού επιλέξετε μια κανονική καμπάνια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν ή όχι. Αν σας αρέσει μια νέα αρχή, θα σας ζητηθεί το πρόγραμμα επεξεργασίας που προτιμάτε: νέο ή κλασικό drag-and-drop, εμπλουτισμένο κείμενο ή προσαρμοσμένο HTML.

Σχεδιασμός email 1 για καμπάνιες MailerLite

Δοκίμασα τον κλασικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης και το θεωρώ ομαλό. Το σύνολο των μπλοκ περιεχομένου στην πλευρική γραμμή καλύπτει τα περισσότερα από τα πράγματα που θα χρειαστείτε, όπως βίντεο, εικόνες, υπογραφή, αντικείμενα RSS, κουμπιά και κοινωνικούς συνδέσμους. Ο συντάκτης παρακολουθεί επίσης τις αλλαγές, έτσι ώστε η διόρθωση των λαθών να είναι αεράκι. Υπάρχει επίσης μια γκαλερί που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε εικόνες χωρίς να φύγετε από τον συντάκτη. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε αναρτήσεις στο Facebook απευθείας στο email σας.

Καμπάνιες MailerLite Δημιουργία περιεχομένου email

Το κύριο σχέδιο του προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι ότι δεν θα χρειαστείτε HTML ή γνώσεις κωδικοποίησης για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να εργαστείτε με HTML, μπορείτε απλά να μεταβείτε στον προσαρμοσμένο επεξεργαστή HTML.

Εάν η εκκίνηση από το μηδέν δεν είναι κάτι που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο ή να χρησιμοποιήσετε ξανά ένα από τα επιμελημένα email σας. Δυστυχώς, τα πρότυπα είναι διαθέσιμα μόνο για συνδρομητές επί πληρωμή.

Σχεδίαση email για καμπάνιες MailerLite 2

Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό του email σας με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ή ένα πρότυπο, κάντε κλικ στην επιλογή “Τέλος επεξεργασίας” και επιλέξτε μια ομάδα ή τμήμα συνδρομητών. (Λάβετε υπόψη ότι η ομάδα διαφέρει από ένα τμήμα, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε στην επόμενη ενότητα “Διαχείριση συνδρομητών”).

Παραλήπτες εκστρατειών MailerLite

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε την καμπάνια σας. Το τελευταίο βήμα είναι ο προγραμματισμός της καμπάνιας σας.

Πρόγραμμα εκστρατειών MailerLite

Οι υπόλοιποι τρεις τύποι καμπάνιας — διαχωρισμός A / B, αυτόματη αποστολή και RSS — ακολουθούν τα βήματα της κανονικής καμπάνιας, με μερικές επιπλέον επιλογές.

2. Διαχείριση συνδρομητών

Τμήματα και ομάδες

Η αποστολή ενός γενικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους συνδρομητές σας είναι μη-στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν σκοπεύετε να αυξήσετε τα ποσοστά ανοιχτού, κλικ και μετατροπής, είναι απαραίτητο να εξατομικεύσετε τις καμπάνιες σας. Γι ‘αυτό πρέπει να κατηγοριοποιήσετε τους συνδρομητές σας σε διαφορετικά πρόσωπα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα περισσότερα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το κάνουν μέσω “ετικετών”, αλλά το MailerLite χρησιμοποιεί “τμήματα” και “ομάδες”. Εάν πιστεύετε ότι τμήματα και ομάδες είναι παρόμοιες έννοιες, να γνωρίζετε ότι το MailerLite αντιμετωπίζει αυτά τα δύο διαφορετικά. Και αυτό κάνει την προσέγγιση του MailerLite αρκετά συγκεχυμένη.

Εάν κάνετε κλικ στην επιλογή “Συνδρομητές”, θα δείτε δύο ξεχωριστές καρτέλες για “Τμήματα” και “Ομάδες”.

Σελίδα συνδρομητών MailerLite

Ας συζητήσουμε τμήματα. Τα τμήματα βασίζονται σε μια ποικιλία κανόνων. Οι συνδρομητές θα συμπεριληφθούν σε ένα τμήμα εάν πληρούν τους κανόνες που έχετε ορίσει για αυτό το τμήμα. Μπορείτε να συνδυάσετε κανόνες ή να ορίσετε έναν εναλλακτικό κανόνα. Η ρύθμιση ενός κανόνα θα έχει την εξής μορφή:

Τμήματα συνδρομητών MailerLite

Οι ομάδες, από την άλλη πλευρά, είναι αυτό που μπορούμε να εξισώσουμε με “ετικέτες” άλλων εργαλείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ενημερώσετε τις ομάδες σας χειροκίνητα ή με έναν κανόνα αυτοματισμού. (Ανατρέξτε στην ενότητα “Αυτοματισμός” παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον αυτοματισμό.)

Ομάδες συνδρομητών MailerLite

Χάρη στη Βοήθεια του MailerLite, υπάρχει ένας επιπλέον οδηγός που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τμήματα και ομάδες. Ενώ τα τμήματα και οι ομάδες μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στη χρήση, αυτές οι δύο επιλογές παρέχουν έναν νέο τρόπο για να κατηγοριοποιήσετε περαιτέρω τους συνδρομητές σας και να κάνετε πιο εξατομικευμένες καμπάνιες. Εάν εξακολουθείτε να είστε συγκλονισμένοι, μπορείτε να επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε τμήματα ή ομάδες, καθώς αυτά τα δύο είναι καθαρά προαιρετικά.

Ομάδες συνδρομητών MailerLite έναντι τμημάτων

Ανενεργά πεδία, στατιστικά και καθαρισμός

Αυτές οι τρεις είναι οι υπόλοιπες καρτέλες στην ενότητα “Συνδρομητές”. Στο “Fields”, το MailerLite έχει ήδη αναφέρει τα δικά του πεδία εδώ, όπως email, όνομα, επώνυμο, εταιρεία και χώρα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πεδία σε αυτήν την ενότητα είτε ανεβάζοντας ένα αρχείο CSV της λίστας των συνδρομητών σας είτε προσθέτοντας χειροκίνητα νέα πεδία. Τα πεδία είναι πρακτικά όταν δημιουργείτε φόρμες.

Πεδία συνδρομητών MailerLite

Το “Stats” παρέχει διαφορετικά στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων τιμών ανοιχτού, κλικ, εγγραφής και κατάργησης εγγραφής.

Στατιστικά συνδρομητών MailerLite

Τέλος, η καρτέλα “Εκκαθάριση ανενεργή” σάς επιτρέπει να καταργήσετε ανενεργά μέλη που βρίσκονται στη λίστα σας για περισσότερο από έξι μήνες, αλλά δεν έχουν ανοίξει κανένα από τα email σας.

Ανενεργή εκκαθάριση συνδρομητών MailerLite

3. Έντυπα

Οι δημιουργοί φόρμας του MailerLite θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ενσωματωμένες φόρμες, αναδυόμενα παράθυρα και σελίδες προορισμού.

Ενσωματωμένες φόρμες

Δημιουργία νέας φόρμας, ονομασία της φόρμας και επιλογή ομάδας συνδρομητών – αυτά είναι τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία μιας ενσωματωμένης φόρμας. Το MailerLite θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε την εμφάνιση τόσο της φόρμας εγγραφής όσο και του μηνύματος επιτυχίας με την καρτέλα “Σχεδίαση”. Όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω εικόνες, οι ενσωματωμένες φόρμες είναι βασικές και δεν υπάρχουν διαθέσιμα πρότυπα για προσαρμογή.

Εγγραφείτε στο MailerLite Ενσωματωμένες φόρμες
Επιτυχία ενσωματωμένων φορμών MailerLite

Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε η φόρμα να εμφανίζεται σε επιλεγμένες σελίδες. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις λειτουργίες της φόρμας με την καρτέλα “Ρυθμίσεις”.

Ρυθμίσεις ενσωματωμένης φόρμας MailerLite

Αναδυόμενα παράθυρα

Τα βήματα για τη δημιουργία, την ονομασία και την επιλογή μιας ομάδας συνδρομητών για νέα αναδυόμενα παράθυρα είναι παρόμοια με αυτά των ενσωματωμένων φορμών. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις ενσωματωμένες φόρμες, τα αναδυόμενα παράθυρα έχουν πρότυπα για να διαλέξετε.

Αναδυόμενο παράθυρο μορφών MailerLite Επιλέξτε πρότυπο

Το MailerLite θα σας μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα όπου μπορείτε να αλλάξετε τη σχεδίαση τόσο της αναδυόμενης φόρμας όσο και του μηνύματος επιτυχίας.

Αναδυόμενο παράθυρο σχεδίασης φορμών MailerLite 1
Αναδυόμενο παράθυρο σχεδίασης φορμών MailerLite 2
Αναδυόμενο παράθυρο σχεδίασης φορμών MailerLite 3

Δεν είναι μόνο αυτό. Το MailerLite παρέχει επιπλέον επιλογές για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του αναδυόμενου παραθύρου μέσω της καρτέλας “Ρυθμίσεις”.

Αναδυόμενο παράθυρο σχεδίασης φορμών MailerLite 4

Σελίδα προορισμού

Εάν δεν έχετε ακόμα εντυπωσιαστεί με τις ενσωματωμένες φόρμες και τα δημιουργικά αναδυόμενων παραθύρων, ίσως ο επεξεργαστής σελίδας προορισμού – μια μοναδική δυνατότητα του MailerLite – μπορεί να σας κάνει πιστούς.

Αφού δημιουργήσετε μια νέα σελίδα προορισμού, της δώσατε ένα όνομα και επιλέξατε μια ομάδα συνδρομητών, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρότυπο. Οι τρέχουσες επιλογές περιλαμβάνουν: e-book, e-course, πρόσκληση, prelaunch, διαδικτυακό σεμινάριο, “σύντομα”, παραγωγή μολύβδου και προϊόν. Ενώ οι τρέχουσες επιλογές είναι λίγες, αυτές θα πρέπει να είναι αρκετές για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας σελίδας προορισμού.

Σελίδα προορισμού για φόρμες MailerLite Επιλέξτε πρότυπο

Δοκίμασα το πρότυπο διαδικτυακού σεμιναρίου. Ο συντάκτης του MailerLite προσέφερε 17 δομικά στοιχεία και επιπλέον επιλογές στυλ για τη δημιουργία και την τροποποίηση τόσο της σελίδας προορισμού όσο και του μηνύματος επιτυχίας.

Σελίδα προσγείωσης σχεδίασης φορμών MailerLite
Σελίδα 2 Προσγείωση σχεδιασμού φορμών MailerLite
Σελίδα προσγείωσης Σχεδίαση φορμών MailerLite

Επιπλέον, υπάρχει η επόμενη ενότητα όπου μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη νέα σελίδα προορισμού για σκοπούς SEO.

Ρυθμίσεις σελίδας προορισμού για φόρμες MailerLite

Είναι εντυπωσιακό το ότι το MailerLite προσφέρει έναν τρόπο δημιουργίας αυτών των τριών φορμών – ενσωματωμένες φόρμες, αναδυόμενα παράθυρα και σελίδα προορισμού – ακόμη και για τη δωρεάν έκδοση. Μπορείτε ακόμη να αντιστοιχίσετε τα χρώματα και άλλα στοιχεία στυλ για να ταιριάξετε αυτές τις φόρμες με την επωνυμία σας. Ενώ άλλοι πάροχοι υπηρεσιών email προσφέρουν λειτουργίες δημιουργίας φορμών, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για να φτιάξετε τις φόρμες σας.

4. Αυτοματισμός

Ο αυτοματισμός email είναι μία από τις χρήσιμες λειτουργίες του MailerLite και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ροών εργασίας με βάση ενέργειες καμπάνιας. Μερικά παραδείγματα ενεργειών είναι: οι συνδρομητές που ανοίγουν και κάνουν κλικ σε συνδέσμους, συνδρομητές που συμμετέχουν σε μια λίστα, συνδρομητές που ενημερώνουν ένα ή περισσότερα πεδία επαφής ή συνδρομητές που αναβαθμίζουν από το freemium σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Ο αυτοματισμός του MailerLite είναι τακτοποιημένος, απλός και εύκολος στην πλοήγηση. Τέτοιες περιγραφές δεν μπορούν να ειπωθούν για την αυτοματοποίηση άλλου λογισμικού μάρκετινγκ email.

Για να δημιουργήσετε έναν νέο αυτοματισμό, δημιουργήστε πρώτα μια ροή εργασίας και, στη συνέχεια, ρυθμίστε μια σκανδάλη ροής εργασίας. Αφού ορίσετε μια σκανδάλη, μπορείτε να προσθέσετε βήματα, όπως αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσθήκη καθυστέρησης, συνθήκης ή ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε κλάδους ναι / όχι σε διαφορετικά σημεία για να στείλετε ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που οι συνδρομητές πληρούν ή δεν πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αυτοματισμό για να ρυθμίσετε αυτόματους ανταποκριτές ή να ενημερώσετε τις ομάδες σας.

Ενεργοποίηση ροής εργασίας MailerLite Automation Setup

Ενώ το MailerLite έχει πολλαπλούς αυτοματισμούς για αμέτρητες δυνατότητες, εξακολουθεί να μην είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο η ActiveCampaign και άλλες πιο εξελιγμένες πλατφόρμες μάρκετινγκ email. Δεν διαθέτει προηγμένα στοιχεία υπό όρους και δεν θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε την αλληλεπίδραση των συνδρομητών με τις σελίδες του ιστότοπού σας.

5. Ολοκλήρωση

Το MailerLite διαθέτει αρκετές διαθέσιμες ενσωματώσεις. Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει Shopify, WooCommerce, PayPal, Stripe, Magento, WordPress, Facebook, Zapier, Zendesk, ClickFunnels, Slack, Trello, Basecamp 3, Google Docs, Google Sheets και Google Forms.

Λίστα ενοποιήσεων MailerLite

Επιπλέον, είναι εύκολο να ενσωματώσετε το MailerLite με ιστότοπους WordPress μέσω της προσθήκης WordPress. Το MailerLite επιτρέπει επίσης την πρόσβαση στο API προγραμματιστή, κάτι που βοηθά στην ενσωμάτωσή του με άλλες εφαρμογές.

6. Άλλα χαρακτηριστικά

Ακολουθούν άλλες δυνατότητες του MailerLite:

 • Εκθέσεις και ανάλυση: Το MailerLite έχει βασική λειτουργία αναφοράς, αλλά δεν υπάρχει ειδική ενότητα για αυτό. Υπάρχουν “Στατιστικά” στην ενότητα “Συνδρομητές” και υπάρχουν επίσης οι αναφορές στις καμπάνιες. Το MailerLite έχει περιορισμένη παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία ισχύει για το WooCommerce και το Shopify. Δεν έχει παρακολούθηση κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει αντιστοίχιση κλικ.
 • Διαχείριση αναπήδησης: Μετά από μία σκληρή αναπήδηση ή πέντε αναπηδήσεις, το MailerLite μετακινεί αυτόματα τους συνδρομητές σε ένα φάκελο αναπήδησης, όπου μπορείτε να τους διαχειριστείτε. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αναπηδούν συμβαίνουν όταν τα εισερχόμενα του συνδρομητή είναι γεμάτα ή όταν μια διεύθυνση email δεν είναι έγκυρη.
 • Απεριόριστη βιβλιοθήκη εικόνων: Το MailerLite δεν επιβάλλει επίσης όριο στο μέγεθος της εικόνας.

Τιμολόγηση MailerLite

Το MailerLite είναι ένας προσιτός πάροχος υπηρεσιών email. Είναι υπέροχο για νεοσύστατες επιχειρήσεις, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και άτομα που δεν έχουν πάρα πολλά χρήματα για να ξοδέψουν. Υπάρχουν πέντε μοντέλα τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης freemium. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το MailerLite για επαγγελματική χρήση, σας προτείνω να πάτε με το πρόγραμμα $ 10 / μήνα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες και να έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εδώ είναι τα σχέδια τιμολόγησης:

 • 0 $ / μήνα (δωρεάν): έως 1.000 συνδρομητές. έως και 12.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα. με περιορισμένα χαρακτηριστικά.
 • 10 $ / μήνα (84 $ / έτος): έως 1.000 συνδρομητές. απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.
 • 15 $ / μήνα (126 $ / έτος): 1.001 έως 2.500 συνδρομητές. απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα. πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.
 • 30 $ / μήνα (252 $ / έτος): 2.5001 έως 5.000 συνδρομητές. απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.
 • 50 $ / μήνα (420 $ / έτος): 5.001 έως 10.000 συνδρομητές. απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα. πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες.
Ετήσιο πρόγραμμα τιμολόγησης MailerLite

Αν είστε περίεργοι για τις διαφορές στις δυνατότητες μεταξύ των δωρεάν και επί πληρωμή πακέτων, ελέγξτε αυτήν την εικόνα:

Δωρεάν προγράμματα MailerLite έναντι επί πληρωμή

Επιστροφές χρημάτων

Οι συνδρομητές μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων μόνο εάν το MailerLite τερματίσει τις υπηρεσίες χωρίς αιτία. Άλλες καταστάσεις θα είναι υπό την κρίση του MailerLite.

MailerLite: Αυτό που μου άρεσε

Πρώτα απ ‘όλα, το MailerLite είναι φιλικό για αρχάριους και εύχρηστο. Σίγουρα μου άρεσε το ταμπλό, το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, ο γενναιόδωρος αριθμός μπλοκ περιεχομένου, οι μορφές δημιουργίας, οι απρόσκοπτες ενσωματώσεις και ο απλός αλλά αρκετά ισχυρός αυτοματισμός.

Η υποστήριξη πελατών (που αποτελείται από email και 24/7 live chat) είναι εξαιρετική και ανταποκρίνεται. Η ομάδα μπορεί να μιλήσει 12 γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Ολλανδικά. Το MailerLite διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων.

Ωστόσο, το κύριο πράγμα που με έφερε στο MailerLite είναι το δωρεάν πρόγραμμα. Παρόλο που αυτό το πρόγραμμα ενδέχεται να μην έχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα των προγραμμάτων επί πληρωμή, η δωρεάν επιλογή τους περιλαμβάνει ήδη αρκετά ισχυρό αυτοματισμό και τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά του MailerLite. Προσθέστε το γεγονός ότι οι πρώτοι 1.000 συνδρομητές email είναι δωρεάν. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα είναι απλώς ιδανικό για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση για το πώς λειτουργεί ένα εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

MailerLite: Αυτό που δεν μου αρέσει

Ενώ το MailerLite έχει χρήσιμες λειτουργίες αυτοματισμού, εξακολουθεί να στερείται ορισμένων ενεργοποιήσεων. Η διαφορά μεταξύ τμημάτων και ομάδων προκαλεί σύγχυση. Τα διαθέσιμα πρότυπα, οι επιλογές πληρωμής και τα εργαλεία εξατομίκευσης είναι περιορισμένα.

Το πιο απογοητευτικό μέρος για το MailerLite είναι η αυστηρή διαδικασία έγκρισης. Ενώ η διαδικασία έγκρισης μπορεί να διαρκέσει μόνο μία ημέρα, εάν ο λογαριασμός σας δεν εγκριθεί, το MailerLite δεν θα παράσχει καμία εξήγηση για την απόρριψη. Αν και αυτή είναι ίσως η προσπάθεια του MailerLite να περιορίσει το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και να διατηρήσει την αποδοτικότητα των καμπανιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υψηλό ρυθμό, η διαδικασία εξακολουθεί να είναι ενοχλητική.

Επισκόπηση MailerLite: Τελικές σκέψεις

Το MailerLite είναι ένα εύχρηστο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αρκετές δυνατότητες που πρέπει να ταιριάζουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους bloggers και τους ανεξάρτητους εμπόρους που λειτουργούν με έναν μικρό προϋπολογισμό. Οι αρχάριοι και οι ενδιάμεσοι χρήστες με ελάχιστη γνώση HTML ή κωδικοποίησης θα ήθελαν το πρόγραμμα δημιουργίας drag-and-drop και άλλες απλές πτυχές της διεπαφής του MailerLite.

Το MailerLite είναι στο ίδιο επίπεδο (αν όχι καλύτερο) από το MailChimp, με τα προγράμματα πληρωμής της MailerLite να είναι επίσης πιο προσιτά. Το δωρεάν πρόγραμμα δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες, αλλά με 1.000 δωρεάν συνδρομητές και 12.000 μηνιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξακολουθεί να είναι μια καλή προσφορά. Το MailerLite διαθέτει πολλούς αυτοματισμούς για απλούς ενεργοποιητές, αλλά μην περιμένετε να εκτελεί προηγμένο αυτοματισμό που εμφανίζεται στο ActiveCampaign και άλλα πιο εξελιγμένα εργαλεία.

Το MailerLite προσφέρει ουσιαστική διαχείριση λιστών που θα είναι βολικό στη δημιουργία πιο εξατομικευμένων καμπανιών. Ωστόσο, η δημιουργία τμημάτων και ομάδων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους, ειδικά αν έχετε συνηθίσει να “επισημαίνετε” άλλα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, η διαδικασία έγκρισης του MailerLite για νέους λογαριασμούς είναι πιο αυστηρή από εκείνη άλλων παρόχων.

Λοιπόν, είναι το MailerLite για εσάς; Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά χρειάζεστε ένα εργαλείο που κάνει περισσότερα από την αποστολή καμπανιών μέσω email, τότε το MailerLite θα ταιριάζει με το λογαριασμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector