LearnDash Review 2020

LearnDash 3.0: Επισκόπηση

Από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε στην κοινότητα του WordPress, το LearnDash ανέβηκε σταθερά στην κορυφή της λίστας των Learning Management Systems.


Είναι η κορυφαία προσθήκη LMS WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μαθήματα που φιλοξενούνται από τον εαυτό σας και έχετε τον πλήρη έλεγχο και είναι η προσθήκη δημιουργίας μαθημάτων για:

 • Εκπαιδευτικά ιδρύματα
 • Ανεξάρτητοι δημιουργοί μαθημάτων
 • Μη κερδοσκοπικά
 • Προγραμματιστές
 • Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί CEU

Και τώρα, με την πρόσφατη κυκλοφορία του LearnDash 3.0, το LearnDash απλώς ξεπέρασε όλο τον ανταγωνισμό. Με τη νέα τους λειτουργία Focus, το απίστευτο πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων και πολλά άλλα λαμπερά νέα χαρακτηριστικά, η διαχείριση και η πώληση διαδικτυακών μαθημάτων έγινε πιο εύκολη.


Συνηθισμένα προβλήματα με τις προσθήκες συστήματος μάθησης

Η ηλεκτρονική μάθηση ως βιομηχανία έχει αναπτυχθεί αλματωδώς τα τελευταία χρόνια. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει σε οποιονδήποτε με το πάθος να διδάξει να δημιουργεί τα δικά του μαθήματα και να τα διανέμει με τον τρόπο που θέλει.

Συστήματα Διαχείρισης Μάθησης είναι ιστότοποι ή εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παραδίδετε και να διαχειρίζεστε διαδικτυακά μαθήματα και να παρακολουθείτε τους χρήστες.

Ο σκοπός των προσθηκών LMS WordPress είναι να μετατρέψει οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress σε LMS. Αν και είναι θεωρητικό, πολλά από αυτά τα πρόσθετα έρχονται με πολλά προβλήματα που κάνουν τη δημιουργία μαθημάτων πιο δύσκολη από ό, τι πρέπει.

Συνηθισμένα προβλήματα με τις προσθήκες LMS:

 • Κακό UX / UI που δίνουν στους δημιουργούς και στους μαθητές μια συνολική κακή εμπειρία
 • Περίπλοκη ρύθμιση front-end και back-end που καταναλώνει πολύ χρόνο
 • Δεν είναι φιλικό προς κινητά

Το εκπληκτικό είναι ότι ακριβώς αυτά που η LearnDash προσπάθησε να λύσει στην πρόσφατη έκδοσή τους και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος!


Βασικά χαρακτηριστικά του LearnDash 3.0

Τώρα για το σαρκώδες μέρος, θα ακολουθήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του LearnDash 3.0 που το ξεχωρίζουν πραγματικά από άλλες προσθήκες LMS WordPress.

1. Ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων

Μεταφορά και απόθεση διασύνδεσης

Το νέο πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων το καθιστά τόσο απλό και εύκολο για όλους να αρχίσουν να δημιουργούν μαθήματα και μαθήματα. Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα μάθημα, κάντε κλικ στο “ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ” στο αριστερό πλαίσιο και κάντε κλικ στο “Προσθεσε νεο,” και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον τίτλο του μαθήματός σας.

Εργαλείο δημιουργίας μαθημάτων LearnDash

Στη συνέχεια κάντε κλικ “Οικοδόμος” στην κορυφή. Εδώ τα πράγματα διασκεδάζουν. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε επικεφαλίδες ενοτήτων κάνοντας κλικ “Επικεφαλίδα νέας ενότητας” ή προσθέστε ένα νέο μάθημα κάνοντας κλικ «Νέο μάθημα». Μπορείτε επίσης να τα αναδιατάξετε σύροντας και ρίχνοντας ή κάνοντας κλικ στα κουμπιά πάνω-κάτω στο πλάι.

προσθέτοντας νέες ενότητες και μαθήματα

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άμεσα απεριόριστο αριθμό θεμάτων και κουίζ σε ένα μάθημα.

Η εύκολη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είναι πραγματικά κάτι για να απολαύσετε και θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τη ροή του μαθήματος σας σε χρόνο μηδέν.

Πρόγραμμα επεξεργασίας μαθημάτων τύπου Gutenberg

Για να προσθέσετε πραγματικά περιεχόμενο στα μαθήματά σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μάθημα και κάντε κλικ στο “Επεξεργασία”.

Μάθημα επεξεργασίας LearnDash

Θα μεταφερθείτε σε έναν επεξεργαστή τύπου Gutenberg όπου μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε είδος περιεχομένου θέλετε όπως βίντεο, φωτογραφίες ή κείμενα.

Δεδομένου ότι ο συντάκτης αισθάνεται πολύ σαν το WordPress Gutenberg, δεν θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να επεξεργαστείτε τα μαθήματά σας.

Μπορείτε πραγματικά να πληκτρολογήσετε “” και να επιλέξετε το είδος του περιεχομένου που θέλετε να προσθέσετε, όπως:

Προσθήκη περιεχομένου στα μαθήματα

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Για τους σκοπούς αυτής της κριτικής, ενσωμάτωσα ένα βίντεο YouTube στο μάθημα, αλλά η φιλοξενία των βίντεό σας στο YouTube δεν είναι εξαιρετική ιδέα, επειδή τα βίντεό σας δεν θα προστατεύονται. Αυτό το καθιστά εύκολα διαθέσιμο σε όλους – ακόμη και σε εκείνους που δεν το πλήρωσαν.

Επαναχρησιμοποιήσιμο περιεχόμενο μαθήματος

Ένα τεράστιο, τεράστιο πλεονέκτημα για μένα είναι το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα επαναχρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα των μαθημάτων σας όπως μαθήματα ή κουίζ για τυχόν μαθήματα που κάνετε.

Επομένως, εάν δημιουργήσετε πολλά μαθήματα που σχετίζονται στενά με θέματα, μπορείτε εύκολα να επαναχρησιμοποιήσετε τα ίδια μαθήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε άλλη έκδοση ή να το ρυθμίσετε ξανά σε άλλη σελίδα. Αυτή η δυνατότητα θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι δημιούργησα ένα νέο μάθημα που ονομάζεται «Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για επιχειρήσεις». Δεδομένου ότι θα καλύψω τον τρόπο χρήσης των διαφημίσεων Facebook για επιχειρήσεις, μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά τα ίδια μαθήματα που δημιούργησα για το μάθημά μου “Masterclass διαφημίσεων Facebook “.

Μπορώ να το κάνω αυτό αναζητώντας το μάθημα που θέλω να χρησιμοποιήσω στο δεξί πλαίσιο κάτω “Εγγραφο,” αιωρώντας το ποντίκι μου πάνω από το μάθημα που θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω και μετά κάνω κλικ “Προσθήκη”.

Αυτό θα προσθέσει αυτόματα το μάθημα στο μάθημα.

Μάθημα επαναχρησιμοποίησης LearnDash

2. Λειτουργία εστίασης

Θυμηθείτε πώς είπα ότι τα περισσότερα πρόσθετα LMS φαίνονται τόσο άσχημα στην μπροστινή πλευρά που μειώνει την ποιότητα της εμπειρίας των μαθητών?

Εδώ εννοούσα:

Μοιάζει με μια συνηθισμένη ανάρτηση ιστολογίου με τα περιττά στοιχεία στην πλευρική γραμμή και δεν αισθάνεται αρκετά επαγγελματική. Εάν οι μαθητές σας πλήρωσαν για το μάθημά σας, θέλετε να τους δώσετε μια καταπληκτική εμπειρία πάνω από το εκπληκτικό περιεχόμενο.

Ναι, μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε αυτά τα widget της πλαϊνής γραμμής με μη αυτόματο τρόπο, αλλά αυτό θα σας αφήσει μια απλή, βαρετή σελίδα με τίποτα άλλο να συμβαίνει.

Το LearnDash 3.0 δίνει τη λύση PERFECT.

ο Λειτουργία εστίασης δίνει στα μαθήματά σας ένα άμεσο λίφτινγκ με ένα μόνο κλικ.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης, πρέπει κυριολεκτικά να κάνετε μόνο 3 πράγματα:

 • μεταβείτε στο “Ρυθμίσεις” του LearnDash
 • Εναλλαγή στο “Λειτουργία εστίασης”
 • Και κάντε κλικ “Σώσει”.
ενεργοποιήστε τη λειτουργία εστίασης στο LearnDash

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, ανανεώστε οποιαδήποτε σελίδα των μαθημάτων σας και εκπλαγείτε.

Το LearnDash με ενεργοποιημένη τη λειτουργία εστίασης

Με ένα μόνο κλικ, τα μαθήματά σας μετατρέπονται από την εμφάνιση συνηθισμένων αναρτήσεων ιστολογίου σε επίσημα μαθήματα που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες προγραμματιστές.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κωδικοποίηση για να αποκτήσετε σύγχρονες λειτουργίες, όπως διεπαφή χωρίς απόσπαση της προσοχής, γραμμή προόδου και ένα περίγραμμα μαθημάτων.

Η λειτουργία εστίασης είναι επίσης επώνυμη καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα της επωνυμίας σας, το λογότυπό σας και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την επωνυμία σας για να δώσετε στους χρήστες μια ομοιόμορφη εμπειρία.

Το Focus Mode είναι ένα παιχνίδι αλλαγής και θα βοηθήσει πραγματικά στην ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας των μαθητών σας.

3. Advanced Quiz Builder

Το πρόγραμμα δημιουργίας κουίζ του LearnDash είναι επίσης μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε κουίζ με οποιονδήποτε τύπο ερωτήσεων και να τροποποιείτε περισσότερες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε ένα κουίζ. Το πρώτο είναι να πάει “ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,” κάνοντας κλικ στο μάθημα για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε ένα κουίζ και μεταβείτε στο Οικοδόμος μαθημάτων.

Εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο κουίζ για ένα συγκεκριμένο μάθημα όπως φαίνεται εδώ:

πρώτος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα νέο κουίζ

Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κουίζ είναι κάνοντας κλικ “ΚουίζΣτο αριστερό πλαίσιο, κάνοντας κλικ “Προσθεσε νεο,” και το όνομα του κουίζ.

δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα νέο κουίζ στο LearnDash

Μόλις ολοκληρωθεί, είναι καιρός να προσθέσετε ερωτήσεις στο κουίζ κάνοντας κλικ “Οικοδόμος” και «Νέα ερώτηση»:

Εργαλείο δημιουργίας κουίζ LearnDash

Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο ερώτησης και ο επεξεργαστής ερωτήσεων θα προσαρμόζεται αυτόματα:

Μπορείτε να τροποποιήσετε περαιτέρω τις ρυθμίσεις ερωτήσεων κάνοντας κλικ “Ρυθμίσεις ερωτήσεων”:

Ρυθμίσεις ερωτήσεων κουίζ

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τις γενικές ρυθμίσεις κουίζ κάνοντας κλικ “Ρυθμίσεις”:

Γενικές ρυθμίσεις κουίζ

4. Περιεχόμενο Drip-Feed

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για μαθήματα μεταβαίνοντας στο “Μαθήματα”, κάνοντας κλικ στο μάθημα που θέλετε να στάξετε τη ροή, “Ρυθμίσεις,” και ορίστε το Πρόγραμμα απελευθέρωσης μαθήματος υπό Ρυθμίσεις πρόσβασης μαθήματος.

Περιεχόμενο LearnDash drip-feed

5. Σελίδα προφίλ χρήστη

Είναι επίσης ένα βιομηχανικό πρότυπο για τους μαθητές των μαθημάτων να έχουν προφίλ χρήστη όπου μπορούν να δουν σε ποια μαθήματα έχουν πρόσβαση, την πρόοδό τους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η δημιουργία προφίλ χρήστη στο LearnDash είναι πολύ εύκολη. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, κάντε κλικ στο Προσθήκη μπλοκ κουμπί και αναζητήστε BlockDash μπλοκ.

Κάντε κλικ στο “Προφίλ LearnDash” μπλοκ και θα δημιουργήσει αυτόματα μια πανέμορφη διάταξη προφίλ χρήστη:

LearnDash δημιουργώντας ένα προφίλ χρήστη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η λειτουργία εστίασης δεν λειτουργεί σε σελίδες WordPress, επομένως έπρεπε να αφαιρέσω χειροκίνητα την πλευρική γραμμή και να προσαρμόσω το πλάτος περιεχομένου για να εμφανιστεί το προφίλ χρήστη πλήρους πλάτους στο παράδειγμά μου.

6. Διάφορες επιλογές πληρωμής

Για να ξεκινήσετε την πώληση των μαθημάτων σας, πρέπει να δημιουργήσετε το ιδανικό σύστημα πληρωμών για εσάς. Το LearnDash σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές PayPal και Stripe απευθείας από το ρόπαλο χωρίς την ανάγκη για εφαρμογές ή προσθήκες τρίτων.

Αλλά αυτή η επιλογή δεν διαθέτει τα κουδούνια και σφυρίζει ορισμένα άτομα, όπως η δυνατότητα προσφοράς κουπονιών, κουπονιών, εκπτώσεων και ακόμη και πωλήσεων άλλων προϊόντων εκτός από τα μαθήματα /

Εάν θέλετε να μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προσθήκες τρίτων.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του WooCommerce μαζί με το Cartflows. Αυτός ο συνδυασμός δύναμης θα σας βοηθήσει να προσθέσετε εύκολα περισσότερα προϊόντα στον ιστότοπό σας, να ρυθμίσετε το καλάθι σας, ακόμη και να ανεβάζετε ή να πωλείτε τους πελάτες σας.

Άλλες επιλογές είναι:

 • ThriveCart
 • 2Checkout
 • Εύκολη ψηφιακή λήψη
 • SamCart

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε αυτές τις εφαρμογές μεταβαίνοντας στο “Πρόσθετα”:

Πρόσθετα LearnDash

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη ρύθμιση της εγγραφής χρήστη
 • Προαπαιτούμενα μαθήματα, μαθήματα και κουίζ
 • Ιδιωτικό ή δημόσιο φόρουμ για μαθητές
 • Βιβλίο βαθμολογίας που συγχρονίζεται με το κουίζ και τις εργασίες του LearnDash, καθώς και τη μη αυτόματη βαθμολόγηση
 • Πόντοι μπόνους ολοκλήρωσης μαθήματος
 • Προσαρμοσμένα πιστοποιητικά και σήματα
 • Δυνατότητα δημιουργίας και πώλησης πακέτων μαθημάτων
 • Δυνατότητα δημιουργίας αγοράς μαθημάτων όπως το Udemy
 • Αυτόματες ενεργοποιήσεις email για μαθητές
 • Ενεργοποίηση πολλών ιστότοπων

Τιμές LearnDash 3.0

Το LearnDash προσφέρει 3 πακέτα:

 • 159 $ για έναν ιστότοπο
 • 189 $ 10 ιστότοποι + ProPanel
 • 329 $ 25 ιστότοποι + ProPanel

Τι είναι το ProPanel?

Εάν αναρωτιέστε, το ProPanel είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα όπως:

 • Δείτε σημαντικές μετρήσεις όπως ο τρέχων αριθμός μαθητών, ο αριθμός μαθημάτων, εκκρεμείς εργασίες και εκθέσεις σε εκκρεμότητα
 • Δείτε τη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο καθώς οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματά σας
 • Δείτε και κατεβάστε την πρόοδο του μαθήματος χρήστη και τα αποτελέσματα κουίζ
 • Διαχειριστείτε, εγκρίνετε και διαγράψτε εργασίες και δοκίμια
Αναφορές και μετρήσεις ProPanel
GIF από Μάθετε Dash

Πολιτική επιστροφής

Όσον αφορά την πολιτική επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά σας εάν αποφασίσετε ότι το LearnDash δεν είναι η κατάλληλη για εσάς. Επίσης αναφέρεται στη δήλωση πολιτικής τους είναι αναβαθμίσεις προϊόντων, πρόσθετα και ανανεώσεις αδειών δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο μάθημά μου “Επιταχυντής δημιουργού μαθημάτων” εάν αγοράσετε το LearnDash μέσω των συνδέσμων παραπομπής μου. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαδικτυακά μαθήματα χρησιμοποιώντας το LearnDash μέσα σε λίγες μέρες και αρχικά αξίζει 297 $. Μόλις αγοράσετε το LearnDash με τον σύνδεσμό μου, στείλτε μου ένα αντίγραφο αποδείξεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα επαληθεύσω και θα σας δώσω ένα αντίγραφο του μαθήματος δωρεάν.


LearnDash 3.0: Μερικές σημαντικές ερωτήσεις

1. Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία για ιστότοπους μαθημάτων LearnDash?

Εάν ξεκινάτε μόλις και ψάχνετε κάτι που δίνει καλή αξία στα χρήματά σας, τίποτα δεν ξεπερνά το Siteground. Έχει μεγάλη ταχύτητα και απόδοση.

Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε ιστότοπους μαθημάτων μεγάλου όγκου, θα συνιστούσα το CloudWays.

2. Ποιο είναι το προτεινόμενο θέμα για το LearnDash? AstraTheme

3. Μπορεί το Elementor Pro να επεξεργάζεται και να μαθαίνει τα μαθήματα LearnDash? Όχι. Αλλά το Elementor και άλλοι δημιουργοί σελίδων μπορούν να επεξεργαστούν εσωτερικές σελίδες θεμάτων.

4. Το LearnDash θα λειτουργεί καλά με προσθήκες μελών? Ναί. Το LearnDash είναι συμβατό με:

 • Μέλος Τύπου
 • PaidMembershipsPro
 • Περιορισμός περιεχομένου Pro
 • Μέλος
 • Μέλος
 • UltimateMember
 • ActiveMember360
 • iMember360

LearnDash 3.0: Αυτό που μου αρέσει

Υπάρχουν πολλά που μου αρέσουν για το νέο LearnDash κυρίως επειδή η ομάδα πίσω από αυτό έδωσε προτεραιότητα στην εμπειρία των εκπαιδευομένων. Η λειτουργία εστίασης αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι και το Course Builder κάνει τη ζωή των δημιουργών μαθημάτων τόσο εύκολη.

Μου αρέσει επίσης η υποστήριξη που παρέχουν στους χρήστες. Μετά την εγκατάσταση του LearnDash, θα μεταφερθείτε στο ενσωματωμένο LearnDash Bootcamp, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του LearnDash. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε άρθρα για οδηγίες, πρόσφατες ανακοινώσεις και εκδηλώσεις και να μάθετε συμβουλές και κόλπα, όπως η προσθήκη προγράμματος συνεργατών μέσω του LearnDash – όλα αυτά μέσα στο WordPress.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το LearnDash, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εκτεταμένο τους βάση γνώσεων. Εάν δεν έχετε ακόμη βρει απάντηση, μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο μεταβαίνοντας στο Σελίδα επικοινωνίας.

Το LearnDash κάνει τα πάντα για εσάς, από τη δημιουργία μαθημάτων έως τη δημιουργία προφίλ χρηστών, αλλά εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων για πρόσθετη λειτουργικότητα, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το LearnDash είναι συμβατό με πολλά δημοφιλή λογισμικά.


LearnDash 3.0: Αυτό που δεν μου αρέσει

Δεδομένου ότι αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε πρόσφατα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που πρέπει να δείτε όσον αφορά τη συμβατότητα με άλλες προσθήκες WordPress, όπως δημιουργίες σελίδων, προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης και ούτω καθεξής.

Επίσης, το LearnDash δεν είναι μια λύση all-in-one με την έννοια ότι μπορεί να χρειαστεί να έχετε επίσης καλάθι αγορών και πρόσθετο μέλους. Επομένως, είναι πιο σχεδιασμένο να λειτουργεί με την υπάρχουσα υποδομή σας.

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε μαθήματα με έναν βασικό τρόπο χωρίς καλάθι αγορών, αλλά δεν έχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα που μπορεί να θέλετε, όπως κουπόνια, πακέτα προϊόντων κ.λπ. Δεν είναι τόσο κακό γιατί είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε το WooCommerce.

Το LearnDash δεν είναι προσθήκη μέλους. Επομένως, εάν θέλετε να προστατεύσετε το περιεχόμενο εκτός των μαθημάτων, θα πρέπει επίσης να προσθέσετε ένα πρόσθετο μέλους όπως το MemberPress ή το Restrict Content Pro.


LearnDash 3.0 Review: Τελικές σκέψεις

Το LearnDash 3.0 είναι πραγματικά επαναστατικό στον κόσμο της ηλεκτρονικής μάθησης. Έθεσε τη γραμμή πολύ ψηλά και ξέρω ότι θα βελτιωθεί μόνο από εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω μελλοντικές ενημερώσεις και νέες λειτουργίες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία.

Προτείνω το LearnDash σε όποιον θέλει τον ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μαθημάτων που φιλοξενείται μόνοι σας χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map