Brizy Review 2020

Contents

Brizy Review: Αξίζει μια δοκιμή?

Το Brizy είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 από μια γνωστή εταιρεία, ThemeFuse. Παρά το γεγονός ότι είναι νέος, δείχνει ήδη πολλές υποσχέσεις. Η δωρεάν έκδοση έχει ήδη 50.000+ ενεργές εγκαταστάσεις που μιλούν τόμους για το πόσο καλά λειτουργεί.


Διαθέτει μια ωραία, διαισθητική διεπαφή χάρη στην τεχνολογία React και διαθέτει μια σειρά από μοναδικές δυνατότητες που δεν θα βρείτε σε άλλους δημιουργούς σελίδων.

Με αυτά τα λόγια, ο Brizy έχει ακόμα πολύ δρόμο να φτάσει στην κατάταξη εκεί με τους βασιλιάδες των δημιουργών σελίδων όπως το Elementor Pro και το Beaver Builder. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου, θα είναι σε θέση να προσφέρει πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά και να ανταγωνίζεται στενά με τα μεγάλα παιδιά.

Η Brizy διαθέτει μια δωρεάν και επαγγελματική έκδοση, η τιμολόγηση και τα χαρακτηριστικά της οποίας θα συζητηθούν παρακάτω.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς λειτουργεί το Brizy, τι μπορείτε να κάνετε με αυτό, πόσο κοστίζει, ποια έκδοση πρέπει να πάρετε και αν το Brizy είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας.


Εγκατάσταση του Brizy

Η εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης του Brizy είναι τόσο απλή όσο η προσθήκη και η εγκατάσταση ενός δωρεάν πρόσθετου WordPress. Παω σε Πρόσθετα > Προσθεσε νεο > αναζήτηση για “Μπριζ“> Εγκατάσταση τώρα > Θέτω εις ενέργειαν.

εγκατάσταση της δωρεάν προσθήκης Brizy

Εάν αγοράσατε την έκδοση Pro, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε τη δωρεάν έκδοση προτού ανεβάσετε και εγκαταστήσετε το αρχείο Pro .zip.


Δημιουργία και σχεδιασμός μιας νέας σελίδας στο Brizy

Τώρα εδώ είναι το διασκεδαστικό μέρος. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς είναι να φτιάξετε μια σελίδα μέσα στο Brizy.

Όταν δημιουργείτε μια νέα σελίδα, θα δείτε ένα φωτεινό ροζ κουμπί να λέει Επεξεργασία με τον Brizy. Κάντε κλικ σε αυτό και θα μεταφερθείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Brizy.

δημιουργήστε μια νέα σελίδα και επεξεργαστείτε με το Brizy

Μόλις μπείτε στο Brizy, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ολόκληρος ο κενός χώρος χωρίς κανένα ίχνος του θέματός σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το πρότυπο σελίδας ορίζεται αυτόματα σε Πρότυπο Brizy.

Εάν θέλετε να εργαστείτε με το πρότυπό σας, μια γρήγορη λύση το ρυθμίζει Προκαθορισμένο αντι αυτου:

Εμφάνιση προτύπου σελίδας

Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της σελίδας σας, μπορείτε είτε να ξεκινήσετε με προκατασκευασμένα μπλοκ ή διατάξεις (για το Briz Pro) είτε να ξεκινήσετε με ένα κενό μπλοκ. Θα εξετάσουμε τις βασικές δυνατότητες για να δούμε τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε και σε ποιες εκδόσεις είναι διαθέσιμες.

1. Προσθήκη και συμπλήρωση κενών μπλοκ (Δωρεάν & Pro)

Η προσθήκη κενών μπλοκ και η προσθήκη στοιχείων σε αυτά είναι πολύ εύκολο να γίνει στο Brizy. Κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο Plus στο μέσο της σελίδας και κάντε κλικ στο Προσθέστε ένα κενό μπλοκ. Στη συνέχεια, θα έχετε ένα κενό μπλοκ 2 στηλών.

Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία σε αυτές τις στήλες κάνοντας κλικ στο μικρό λευκό εικονίδιο Plus στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Σύρετε και αποθέστε τα στοιχεία που θέλετε και αρχίστε να τα επεξεργάζεστε.

Προσθέστε ένα κενό μπλοκ

Θα δείτε στο κινούμενο GIF παραπάνω ότι σχεδόν κάθε επεξεργασία που πραγματοποιείται είναι ενσωματωμένη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο ενσωματωμένο, να προσαρμόσετε και να ορίσετε το στυλ του κουμπιού, να ρυθμίσετε το διαχωριστικό (και ακόμη και το παραγέμισμα) και να προσθέσετε εικόνες επίσης στην περιοχή επεξεργασίας.

Η διαισθητική, λιτή διεπαφή του Brizy σας δείχνει τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε. Δεν θα κατακλύζεστε με πάρα πολλές επιλογές ταυτόχρονα. Εάν πρέπει να επεξεργαστείτε την ενότητα, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του και θα εμφανιστεί αυτό το εικονίδιο:

Γραμμή εργαλείων μπλοκ Brizy

Αυτή η γραμμή εργαλείων θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα στην ενότητα όπως το στυλ, να το κάνετε καθολικό, να το μετατρέψετε σε ρυθμιστικό, να το αποθηκεύσετε, να το αντιγράψετε και να το διαγράψετε.

Επεξεργασία ενότητας

2. Χρήση προκατασκευασμένων μπλοκ (Δωρεάν & Pro)

Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν κενό καμβά ή, αν αυτό είναι πολύ τρομακτικό ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένα μπλοκ. Απλώς κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο Plus στη μέση για να δείτε τη μεγάλη λίστα μπλοκ του Brizy.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Φως και Σκοτάδι λειτουργίες, που είναι μια ωραία επιλογή, και μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ανά κατηγορία.

Μπριζ μπλοκ

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε προκατασκευασμένα μπλοκ, όπως πώς θα επεξεργαστείτε κενά μπλοκ.

Δωρεάν έκδοση: Ναί
Pro έκδοση: Ναι, με 150+ premium διατάξεις και μπλοκ

3. Παγκόσμια και αποθηκευμένα μπλοκ (δωρεάν & επαγγελματικά)

Εάν έχετε επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο στις σελίδες σας, η ύπαρξη καθολικών αποκλεισμών θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο στην επεξεργασία τους. Τα καθολικά μπλοκ θα σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε το μπλοκ από ένα μέρος και να έχετε το αποτέλεσμα σε όλες τις σελίδες σας.

Για να δημιουργήσετε ένα καθολικό μπλοκ, απλώς τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το μπλοκ και κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μπουλόνι και ενεργοποιήστε το Κάντε το παγκόσμιο.

Δημιουργία παγκόσμιων μπλοκ

Για να αποθηκεύσετε ένα μπλοκ, κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων και κάντε κλικ στο Εικονίδιο καρδιάς.

4. Προκατασκευασμένες διατάξεις (Μόνο για Pro)

Οι διατάξεις Brizy είναι μια απόλυτη απόλαυση, κάθε μία φαίνεται καταπληκτική και θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, αλλά δυστυχώς διατίθενται μόνο στο Brizy Pro.

Μπορείτε να βρείτε τις διατάξεις κάνοντας κλικ στο μπλε εικονίδιο Plus. Είναι οργανωμένα ανά κατηγορίες και αυτό που μου αρέσει επίσης είναι ότι πολλές από τις διατάξεις έχουν περισσότερες από μία σελίδες, οι οποίες είναι ουσιαστικά ένας πλήρης ιστότοπος.

Προσθήκη επαγγελματικών διατάξεων

Αυτές οι διατάξεις είναι επίσης πλήρως επεξεργάσιμες, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε όποια στοιχεία θέλετε, να αλλάξετε τα περιθώρια, να αλλάξετε το φόντο – ό, τι θέλετε καθόλου.

Προσθήκη στοιχείων στη διάταξη
Προσθήκη κουμπιού σε διάταξη στην έκδοση Brizy Pro

5. Επεξεργασία στοιχείων (Δωρεάν & Pro)

Όπως και με τα μπλοκ, μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε στοιχείο απευθείας στην περιοχή επεξεργασίας. Κάντε κλικ στο στοιχείο και θα εμφανιστεί μια γραμμή εργαλείων όπως αυτή:

Επεξεργασία στοιχείου

Ανάλογα με το στοιχείο, αυτή η γραμμή εργαλείων θα διαφέρει. Για χάρη αυτής της κριτικής, ας εξερευνήσουμε τη γραμμή εργαλείων για εικόνες.

Εστίαση εικόνας και ζουμ

Ένα πραγματικά τακτοποιημένο χαρακτηριστικό του Brizy είναι πώς μπορείτε να ελέγξετε ποιο μέρος της εικόνας θα εμφανίζεται στη σελίδα σας. Ετσι δουλευει:

Εστίαση εικόνας και ζουμ

Δεν έχω δει αυτήν τη λειτουργία σε κανένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων στο παρελθόν και λύνει ένα από τα σημεία πόνου που αντιμετώπισα κατά τη χρήση εικόνων με δημιουργούς σελίδων.

Άγκυρα στο τμήμα

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Brizy είναι η δυνατότητα σύνδεσης ενός στοιχείου με ένα άλλο τμήμα. Αν και αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα μέσω αναγνωριστικών, το Brizy το καθιστά πολύ πιο εύκολο. Μπορεί να γίνει όχι μόνο σε εικόνες αλλά και σε όλα τα άλλα στοιχεία.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Brizy άγκυρα τμήματα

Άλλες επιλογές προσαρμογής

Σε άλλους δημιουργούς σελίδων, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος και το πλάτος των εικόνων ακριβώς στην περιοχή επεξεργασίας, αλλά ο Brizy το κατέστησε δυνατό. Υπάρχουν σημεία ρύθμισης γύρω από τις εικόνες, καθιστώντας τόσο εύκολο να προσαρμόσετε το μέγεθός του.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σκιά, να το συνδέσετε σε ένα URL ή ένα αναδυόμενο παράθυρο (περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα), να προσαρμόσετε την ευθυγράμμιση, να το αντιγράψετε, να το μετατρέψετε σε κυκλικό σχήμα, να προσθέσετε κινούμενα σχέδια εισόδου και άλλα.

Δεν πρόκειται να μιλήσω για κάθε διαθέσιμη επιλογή επεξεργασίας, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά εκπληκτικά πράγματα με τον Brizy. Θα διασκεδάσετε πολύ εξερευνώντας τι μπορείτε να κάνετε με κάθε στοιχείο και μπλοκ.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα κάνετε σχεδόν όλα αυτά χωρίς να εγκαταλείψετε την περιοχή επεξεργασίας, χωρίς την ανάγκη για πλευρικό πίνακα ελέγχου.

6. Παγκόσμιο στυλ

Το Global Styling είναι ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του Brizy που το ξεχωρίζει πραγματικά από άλλους δημιουργούς σελίδων. Το Global Styling σάς επιτρέπει να αλλάζετε το χρώμα κάθε στοιχείου με το ίδιο χρώμα από ένα μέρος.

ΑΣΕ με να εξηγήσω:

Σε άλλα εργαλεία δημιουργίας σελίδων, εάν όλα τα εικονίδια σας είναι μοβ χρώματος και θέλετε να αλλάξετε το χρώμα τους, θα πρέπει να το κάνετε αυτό ένα προς ένα.

Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο εάν έχετε πολλά εικονίδια στη σελίδα.

Αλλά με το Global Styling, μπορείτε να συνδέσετε πολλά στοιχεία – όπως εικονίδια, περιγράμματα και κείμενα – με ένα μόνο χρώμα. Μόλις συνδεθούν με το χρώμα, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ΚΑΘΕ από αυτά τα στοιχεία ταυτόχρονα.

Έτσι, εάν έχετε 10 εικονίδια συνδεδεμένα με το χρώμα μωβ και θέλετε να αλλάξετε το χρώμα τους, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ.

Εδώ αναφέρομαι:

Παγκόσμιο στυλ

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με κείμενα. Μπορείτε να σχεδιάσετε όλες τις παραγράφους, τους υπότιτλους, τους τίτλους κ.λπ. σε ένα μέρος:

Παγκόσμια τυπογραφία στυλ

Αυτή η δυνατότητα όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα διασφαλίσει επίσης ότι ο σχεδιασμός της σελίδας σας θα παραμείνει συνεπής.

7. Αναδιάταξη τμημάτων (Δωρεάν & Pro)

Αναδιάταξη ενοτήτων, ή αυτό που μου αρέσει να ονομάζω ενότητα Organizer, είναι ένα καλό εργαλείο που διευκολύνει την αναδιάταξη των ενοτήτων. Αυτό είναι ιδανικό για μεγάλες σελίδες με πολλές ενότητες.

αναδιάταξη ενοτήτων

8. Φόρμες επικοινωνίας (Δωρεάν & Pro)

Τόσο οι δωρεάν όσο και οι επαγγελματικές εκδόσεις σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε υπέροχες φόρμες επαφών μέσω στοιχείων ή προκατασκευασμένων μπλοκ.

Μπορείτε να ορίσετε απαιτούμενα πεδία, να αλλάξετε τύπους πεδίου, να αλλάξετε χρώμα ή εικόνα φόντου, να αλλάξετε τυπογραφία και άλλα.

Προσθήκη φορμών επαφής

9. 4000+ εικονίδια (δωρεάν & επαγγελματικά)

4000 εικονίδια – αυτό είναι τρελό. Ακριβώς μέσα στο Brizy, μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια βιβλιοθήκη εικονιδίων σε πολλές κατηγορίες. Αυτό εξαλείφει το επιπλέον βήμα της αναζήτησης καλών εικονιδίων που είναι ασφαλή για χρήση στη σελίδα σας.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα εικονίδιο, προσθέστε ένα κενό μπλοκ και σύρετε και αποθέστε το Εικονίδιο στοιχείο. Κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αστεριού, και θα πρέπει να δείτε μια γραμμή εργαλείων. Κάντε κλικ στο Μπλε εικονίδιο στο αριστερό μέρος της γραμμής εργαλείων και εκεί θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα εικονίδια. Επιλέξτε ανάμεσα στις κατηγορίες και μόλις βρείτε αυτό που χρειάζεστε, κάντε κλικ στο εικονίδιο.

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και το μέγεθος του εικονιδίου και ακόμη και να προσθέσετε σκιές ή περιγράμματα αν θέλετε.

χρησιμοποιήστε και επεξεργαστείτε ένα εικονίδιο

10. Έλεγχος απόκρισης για κινητά (Δωρεάν & Pro)

Υπάρχει επίσης μια επιλογή επεξεργασίας για επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε οποιαδήποτε συσκευή.

προβολές για κινητά

Οι αλλαγές που κάνετε σε μία προβολή δεν θα επηρεάσουν τις άλλες προβολές. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη μορφή, τη διάταξη, το διάστημα και το στυλ οποιουδήποτε στοιχείου σε οποιαδήποτε προβολή.

11. Μετατρέψτε οποιαδήποτε ενότητα σε ρυθμιστικό

Σε ορισμένα προγράμματα δημιουργίας σελίδων, τα ρυθμιστικά είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, αλλά η Brizy το έκανε ένα δωρεάν και πολύ εύκολο στη χρήση χαρακτηριστικό.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την ενότητα που θέλετε να μετατρέψετε σε ρυθμιστικό και κάντε κλικ στο επεξεργασία γραμμής εργαλείων. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με μπουλόνι και εναλλαγή Κάντε το ένα ρυθμιστικό. Και αυτό είναι – τώρα έχετε ένα ρυθμιστικό. Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα φόντου ή το χρώμα του, να το κάνετε να παίζει αυτόματα, να αλλάξετε τα βέλη και άλλα.

μετατρέψτε μια ενότητα σε ένα ρυθμιστικό

12. Γρήγορη προσαρμογή της επένδυσης

Η επένδυση είναι συχνά πόνος για προσαρμογή σε πολλούς δημιουργούς σελίδων, απαιτώντας συχνά τη χρήση πλαϊνού πλαισίου και ατελείωτες αλλαγές ποσοστών. Ωστόσο, ο Brizy έκανε αυτή τη διαδικασία τόσο εύκολη, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την επένδυση ακριβώς στην περιοχή επεξεργασίας με ένα μόνο κλικ και μεταφορά:

ρυθμίστε την επένδυση

13. Κεφαλίδες & υποσέλιδα (μόνο για επαγγελματίες)

Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα είναι συχνά ανέγγιχτα ανεξάρτητα από το θέμα που χρησιμοποιείτε και μόνο λίγα προγράμματα δημιουργίας σελίδων σας δίνουν τη δυνατότητα να τα προσαρμόσετε ή να δημιουργήσετε ένα από το μηδέν.

Το Brizy Pro διαθέτει μια συλλογή προ-κατασκευασμένων κεφαλίδων και υποσέλιδων που είναι πλήρως επεξεργάσιμα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο, να αλλάξετε τα κείμενα, να αλλάξετε το χρώμα, να προσθέσετε ένα κουμπί και πολλά άλλα.

Brizy κεφαλίδες
Προκατασκευασμένες κεφαλίδες στο Brizy Pro
Brizy υποσέλιδα
Προκατασκευασμένα υποσέλιδα στο Brizy Pro

14. Αναδυόμενα παράθυρα (Μόνο για Pro)

Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεξάρτητα από το τι θα λένε οι άλλοι. Αλλά στο WordPress, κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη τρίτου μέρους για να μπορείτε να δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας.

Η Brizy διευκολύνει τη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων παρέχοντας προκαθορισμένες αναδυόμενες διατάξεις που μπορούν να προστεθούν στη σελίδα σας με λίγα κλικ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο με κλικ από τώρα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο σε οτιδήποτε μπορείτε να προσθέσετε έναν σύνδεσμο, όπως μια εικόνα, ένα κείμενο ή ένα κουμπί.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο στοιχείο, κάντε κλικ στο Εικονίδιο διεύθυνσης URL, και επιλέξτε Αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κλικ στο πεδίο εικόνας και επιλέξτε από τα προκαθορισμένα αναδυόμενα παράθυρα.

Προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων

Η ενεργοποίηση μόνο με κλικ είναι ένας σημαντικός περιορισμός, αλλά σχεδιάζουν να αναπτύξουν νέες λειτουργίες που θα επιτρέψουν στους χρήστες να δημιουργήσουν συγκεκριμένες συνθήκες, όπως ώρα στη σελίδα, κατά την έξοδο, κατά την κύλιση και πολλά άλλα για να ενεργοποιήσουν αναδυόμενα παράθυρα, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να είσαι ενθουσιασμένος.

15. Role Manager (Δωρεάν & Pro)

Οι περισσότερες επαγγελματικές εκδόσεις των δημιουργών σελίδων έχουν διαχειριστές ρόλων που σας επιτρέπουν να ορίσετε ποια μέρη του ιστότοπου μπορούν να επεξεργαστούν διαφορετικοί ρόλοι σελίδας. Αυτό είναι χρήσιμο για προγραμματιστές που θέλουν οι συντάκτες, για παράδειγμα, να έχουν πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο και όχι στο σχεδιασμό.

Ο Brizy έχει επίσης διαχειριστή ρόλων τόσο για δωρεάν όσο και για επαγγελματική έκδοση, αλλά ο διαχειριστής ρόλων της δωρεάν έκδοσης είναι πολύ περιορισμένος. Έχει μόνο δύο επιλογές: Χωρίς πρόσβαση και Πλήρης πρόσβαση.

Το Brizy Pro, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να παραχωρήσετε καμία πρόσβαση, περιορισμένη πρόσβαση και πλήρη πρόσβαση, κάτι που είναι πιο χρήσιμο αν θέλετε διαφορετικούς βαθμούς πρόσβασης για διάφορους ρόλους.

Διαχειριστής ρόλων δωρεάν έναντι επαγγελματιών

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Αναίρεση / Επανάληψη (Δωρεάν & Pro)
 • Αυτόματη αποθήκευση (Δωρεάν & Pro)
 • Γυρίστε οποιοδήποτε μπλοκ σε ένα ρυθμιστικό (Δωρεάν & Pro)
 • Διαχωριστικά σχήματος (μόνο Pro)
 • Φίλτρα εικόνας και βίντεο (μόνο Pro)
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών μάρκετινγκ (μόνο για επαγγελματίες)
 • Δυναμικό περιεχόμενο (μόνο για επαγγελματίες)

Ποια έκδοση Brizy πρέπει να λάβετε?

Η Brizy εξακολουθεί να είναι ένα νέο προϊόν με πολλά να βελτιωθεί για να είναι μια πραγματικά all-in-one λύση όταν πρόκειται για τη δημιουργία σελίδων. Με αυτό, η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά καλή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν απλούς ιστότοπους με απλές σελίδες.

Η δωρεάν έκδοση Brizy είναι αρκετή για να δημιουργήσει:

 • Διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο (φωτογράφοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες κ.λπ.)
 • Απλές σελίδες προορισμού
 • Ιστοσελίδα μικρών επιχειρήσεων

Αυτό συμβαίνει εάν δεν σας πειράζει να μην έχετε πρόσβαση σε προκαθορισμένες διατάξεις Brizy.

Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που χρειάζεται προηγμένες λειτουργίες, όπως εκχώρηση ρόλων σε συντάκτες και συνεισφέροντες, διατάξεις, αναδυόμενα παράθυρα, ενοποιήσεις με εφαρμογές μάρκετινγκ (όπως λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναλυτικά στοιχεία) και δυναμικό περιεχόμενο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς Brizy Pro.


Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Brizy?

Παρόλο που η Brizy έχει ήδη πολλά να προσφέρει, δεδομένου ότι κυκλοφόρησε μόλις πριν από ένα χρόνο, έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να ταιριάξει με τους σημερινούς κατασκευαστές κορυφαίων σελίδων όπως το Elementor Pro και το Beaver Builder. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να κάνουν αυτοί οι δημιουργοί σελίδων που δεν μπορεί να κάνει η Brizy από τώρα λόγω της μικρής ηλικίας της.

Επομένως, εάν ψάχνετε για ισχυρές δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν οι δημιουργοί ώριμων σελίδων, όπως η δημιουργία σελίδων αγοράς ή καλαθιού Woocommerce και το χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, η Brizy δεν είναι η τέλεια εφαρμογή.

Η αγορά της συμφωνίας διάρκειας ζωής μπορεί να είναι μια μεγάλη επένδυση, δεδομένου ότι η Brizy έχει πιο ισχυρά χαρακτηριστικά.


Τιμές Brizy Pro

Πρέπει να πω ότι ο Brizy είναι ένας από τους δημιουργούς σελίδων με την πιο γενναιόδωρη προσφορά. Με 49 $ ετησίως, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαγγελματικές λειτουργίες, ενημερώσεις και υποστήριξη για 3 ιστότοπους. Είναι καλό αν απλά δημιουργείτε έναν προσωπικό ιστότοπο.

Η προσφορά Studio είναι εξαιρετική αν δημιουργείτε ιστότοπους για πελάτες ή έχετε την τάση να δημιουργείτε πολλούς ιστότοπους σε ένα χρόνο.

Όσον αφορά το πακέτο Lifetime, θα πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες Pro, ενημερώσεις και υποστήριξη. Πρόκειται για μια περιορισμένη προσφορά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων και να μείνουν ενημερωμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις και βελτιώσεις και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία.

Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τιμητική τιμή

Brizy Cloud: Τι είναι?

Το Brizy Cloud είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει απεριόριστο αριθμό σελίδων προορισμού εκτός του WordPress. Το WordPress δεν είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα μια σελίδα προορισμού επειδή θα πρέπει να ανησυχείτε για τη φιλοξενία, την εγκατάσταση και άλλα κουραστικά βήματα.

Επομένως, εάν θέλετε μια σελίδα προορισμού γρήγορα, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν στο Brizy Cloud. Το πλεονέκτημα είναι αν το κάνετε δωρεάν, έχετε τρεις δωρεάν επιλογές δημοσίευσης: υποτομέας, συγχρονισμός διακομιστή, και εξαγωγή HTML.

Ο υποτομέας σημαίνει ότι θα λάβετε μια επέκταση μετά το όνομα τομέα, όπως “adampreiser.brizy.site”. Δεν φαίνεται πραγματικά επαγγελματικό.

Διατάξεις Brizy Cloud
Μέσα στο Brizy Cloud. Η εικόνα τραβήχτηκε από Ιστοσελίδα Brizy.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό διακομιστή και την εξαγωγή HTML, πρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία της σελίδας προορισμού σας σε έναν διακομιστή. Τα πράγματα είναι λίγο τεχνικά εδώ, οπότε αν δεν είστε έμπειροι στη χρήση διακομιστών, είναι καλύτερο να λάβετε βοήθεια από έναν τεχνικό φίλο ή την τεχνική υποστήριξη της Brizy.

Επίσης, με το δωρεάν Brizy Cloud, περιορίζεστε στις δωρεάν δυνατότητες του δημιουργού σελίδων Brizy.

Εάν θέλετε να μπορείτε να δημοσιεύσετε στον δικό σας τομέα χωρίς να ανησυχείτε για διακομιστές και να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες Brizy Pro, είναι καλύτερο να αγοράσετε το Brizy Pro.


Brizy: Αυτό που μου αρέσει

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν στον Brizy, είναι ένα πολλά υποσχόμενο δημιουργό σελίδων και εδώ θα τα ξεπεράσω γρήγορα.

 • Μοναδικές δυνατότητες όπως το Focus και το Zoom, το Global Styling και το Reorder Blocks. Δεν έχω δει αυτές τις λειτουργίες σε άλλους δημιουργούς σελίδων και απλώς δείχνει πώς η ομάδα Brizy μελέτησε προσεκτικά την εμπειρία χρήστη με υπάρχοντες δημιουργούς σελίδων.
 • Η έξυπνη διεπαφή χωρίς ακαταστασία δεν κατακλύζει τους χρήστες με τόσες πολλές επιλογές επεξεργασίας ταυτόχρονα. Σας δείχνει μόνο αυτό που πρέπει να δείτε αυτή τη στιγμή, δίνοντας μια πιο χαλαρή, συναρπαστική εμπειρία.
 • Λίγες λεπτομέρειες, όπως η εμφάνιση της επένδυσης μιας σειράς όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω σας, η αυτόματη αποθήκευση και η αναίρεση / επανάληψη κάνουν τη ζωή των χρηστών πολύ πιο εύκολη.
 • Τα προκατασκευασμένα μπλοκ και οι διατάξεις είναι πολύ όμορφα. Είναι προφανές ότι έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες και δεν θα με πειράζει να χρησιμοποιήσω ένα στα δικά μου έργα.
 • Η μόνιμη προσφορά ενός εφάπαξ τέλους 299 $ για πρόσβαση σε όλη τη ζωή είναι καταπληκτική. Δεδομένου ότι ο Brizy δείχνει ήδη πολλές υποσχέσεις μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, μπορώ να φανταστώ μόνο πόσο μακριά θα φτάσουν σε λίγα χρόνια.
 • Το Brizy Cloud είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας σελίδων προορισμού.
 • Τα εικονίδια 4000+!
 • Είναι συμβατό με τα περισσότερα καλά κωδικοποιημένα θέματα.
 • Το Brizy Pro ενσωματώνεται με δημοφιλείς υπηρεσίες όπως MailChimp, HubSpot και Woocommerce.
 • Στην πραγματικότητα έχουν κοινό Πίνακας Trello όπου μπορείτε να δείτε τα μελλοντικά τους σχέδια και τι εργάζονται αυτήν τη στιγμή. Θα μπορείτε επίσης να προτείνετε και να ψηφίσετε ποιες δυνατότητες θέλετε να δείτε ή / και να βελτιώσετε.

Brizy: Αυτό που δεν μου αρέσει

 • Ο τρόπος που χρησιμοποιεί αυτόματα το πρότυπο Brizy την πρώτη φορά που μπαίνω στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων αποσπά την προσοχή. Θέλω να μπορώ να δω το θέμα μου, ώστε να μπορώ να δουλέψω μαζί του.
 • Δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς, οπότε αν έπαιζα για λίγο για να ξεκινήσω από το μηδέν, θα έπρεπε να διαγράψω κάθε ενότητα μία προς μία.
 • Δεν υπάρχει επίσης επιλογή αντικατάστασης της διάταξης που επέλεξα, επομένως θα έπρεπε να διαγράψω κάθε ενότητα μία προς μία. Θα ήταν ωραίο εάν υπάρχει η επιλογή να διαγράψετε τα πάντα ταυτόχρονα ή να αντικαταστήσετε γρήγορα τη διάταξη.
 • Το Brizy έχει σημαντικά λιγότερα στοιχεία από άλλους δημιουργούς σελίδων ακόμη και με τη δωρεάν έκδοση.
 • Θα ήταν ευκολότερο εάν υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος με ένα κλικ για να προσθέσετε ένα κενό μπλοκ.
 • Τα αναδυόμενα παράθυρα ενεργοποιούνται μόνο με κλικ από τώρα, αν και σχεδιάζουν να παρουσιάσουν νέες συνθήκες / ενεργοποιητές.
 • Αν και η Brizy δεν χρησιμοποιεί συντομεύσεις, εξακολουθεί να αφήνει πολλά
  κωδικούς μετά την απεγκατάσταση.

Brizy Review: Τελικές σκέψεις

Ο Brizy είναι νέος δημιουργός σελίδων, αλλά εμφανίζεται ήδη τεράστιο δυναμικό. Η δύναμή τους έγκειται στο να κάνει τη διαδικασία σχεδιασμού αρκετά ομαλή και απλή ακόμη και για αρχάριους. Η Brizy θα σε κάνει να νιώσεις σαν ειδικός σε δευτερόλεπτα.

Κανονικά δεν θα ήμουν ενθουσιασμένος για ένα νέο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων επειδή θέλω μόνο να χρησιμοποιήσω προϊόντα από τα οποία γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ και που θα υποστηρίζονται μακροπρόθεσμα.

Αυτό που είναι διαφορετικό εδώ είναι ότι οι προγραμματιστές του Brizy WordPress δημιουργού σελίδων αναπτύσσουν προϊόντα WordPress για 10 χρόνια. Αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό για μένα.

Αυτή τη στιγμή έχουν έναν αρκετά επιθετικό χάρτη πορείας με κάποια εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Έτσι ο χρόνος θα δείξει αν μπορούν να τα παραδώσουν. Νομίζω ότι μπορούν και θα το κάνουν.

Συνολικά, το Brizy είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων που κάνει πραγματικά τη δημιουργία απλών ιστοσελίδων ένα αεράκι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map