WPForms recensie 2020

Beginnersvriendelijke Drag and Drop Form Builder

Ooit prachtige vormen gezien en je afgevraagd hoe ze dat in vredesnaam hebben gedaan? Hoewel de vormen van andere WordPress-sites glanzen, zijn die van jou saai, saai en presteren ze niet zo goed als je wilt.


Er is één geheim: WPForms.

WPForms is een WordPress-plug-in waarmee u prachtige vormen voor slepen en neerzetten kunt maken, zelfs als u een absolute beginner bent.

Of het nu gaat om contactformulieren, aanmeldingsformulieren, betalings- of registratieformulieren, WPForms kan u helpen er binnen enkele minuten een te maken..

Het is niet perfect, maar het is verreweg de meest vertrouwde WordPress-formulierbouwer door meer dan 2 miljoen mensen.

In deze review gaan we het hebben over:

 1. WPForms: overzicht
 2. WPForms Lite: belangrijkste functies
 3. WPForms Pro: prijzen en overzicht van functies
 4. Unieke functies van WPForms Pro
 5. Hoe vermeldingen in WPForms te bekijken
 6. WPForms: mobiele responsiviteit
 7. WPForms: klantenondersteuning
 8. WPForms: wat ik er leuk aan vind
 9. WPForms: wat ik er niet leuk aan vind
 10. WPForms: Final Thoughts

WPForms: overzicht

Formulieren zijn een essentieel hulpmiddel voor elke website-eigenaar die zijn website voor zakelijke doeleinden wil maximaliseren. Of u nu een kleine ondernemer bent die uw e-maillijst wilt samenstellen of een freelancer die meer klanten wil aantrekken, online formulieren zijn een must-have.

Het bouwen van WordPress-formulieren was vroeger zo ingewikkeld, met plug-ins die moeilijk te gebruiken en rommelig zijn.

De jongens achter WPForms besloten om de standaard te veranderen en creëerden een echt beginnersvriendelijke WordPress-formulierbouwer. Het zijn WordPress-experts die al een lange tijd bestaan ​​en verantwoordelijk zijn voor andere merken, waaronder WPBeginner, OptinMonster en MonsterInsights.

Sinds het in 2016 werd uitgebracht, heeft het opnieuw gedefinieerd hoe WordPress-formulieren worden gemaakt en heeft het meer functies toegevoegd die online formulieren op een nieuw niveau nemen.

WPForms nam de moeite weg om WordPress-formulieren te bouwen, en ik kan eerlijk zeggen dat de plug-in een genot is om te gebruiken.

WPForms heeft een gratis versie (genaamd WPForms Lite) en premium-versie (WPForms Pro). We gaan dieper in op de functies van elke versie en helpen u beslissen welke versie u moet kopen.

WPForms Lite: belangrijkste functies

De gratis versie van WPForms is beschikbaar in de WordPress Plugin Directory. Hoewel het gratis is, biedt het voldoende functionaliteit om u te helpen eenvoudig prachtige contactformulieren toe te voegen aan uw WordPress-website.

Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u meteen beginnen met het toevoegen van nieuwe formulieren.

Beweeg uw muisaanwijzer om een ​​nieuw formulier toe te voegen WPForms in het linkerdeelvenster van uw WordPress-dashboard en klik op Nieuw toevoegen.

Vervolgens kunt u kiezen uit de vooraf gemaakte sjablonen of er zelf een maken.

Er zijn vier vooraf gemaakte formuliersjablonen beschikbaar in WPForms Lite:

 1. Leeg formulier
 2. Eenvoudig contactformulier
 3. Aanmeldingsformulier voor de nieuwsbrief
 4. Suggestieformulier
WPForms Lite vooraf gemaakte formuliersjablonen

Nadat u een optie heeft geselecteerd, wordt u naar de interface voor het maken van formulieren geleid. U kunt velden zoals tekst, naam en e-mail toevoegen en de volgorde van velden wijzigen door middel van slepen en neerzetten.

velden toevoegen

Elk veld kan ook worden bewerkt. U kunt hun label wijzigen, tijdelijke aanduidingen toevoegen of verwijderen, ze in verplichte velden veranderen en meer.

formuliervelden bewerken

U kunt ook de instellingen voor uw contactformulier wijzigen. In Instellingen > Algemeen, kunt u de formuliernaam, formulierbeschrijving, CSS-klasse, de tekst op de verzendknop en meer wijzigen.

Algemene instellingen

Je kunt ook wijzigen hoe je wordt gewaarschuwd wanneer iemand een formulier indient. Merk echter op dat toen ik de Verzenden naar e-mailadres, het nieuwe e-mailadres ontving geen meldingen toen ik formulieren verstuurde, dus dat kan een probleem zijn waarvoor hulp van technische ondersteuning nodig is.

notificatie instellingen

Je kunt ook wijzigen wat er gebeurt nadat iemand een formulier heeft verzonden. U kunt ervoor kiezen om een ​​sms-bericht weer te geven, een pagina weer te geven of om te leiden naar een URL.

bevestigingsinstellingen

Als u tevreden bent met het formulier en de instellingen, klikt u op Opslaan en Integreren. Je zou dan een shortcode moeten zien. U moet deze shortcode kopiëren en plakken op de pagina waarin u het formulier wilt weergeven.

Zo doe je dat:

sluit een formulier in op een pagina

U kunt ook rechtstreeks vanuit de Gutenberg-editor een formulier toevoegen:

voeg een WPForm-blok toe aan de Gutenberg-editor

Je formulieren aanpassen met CSS

Ik was niet echt blij met hoe eenvoudig het formulier eruit zag en wilde een achtergrondkleur toevoegen. Ik heb dit gedaan door naar te gaan Maatwerk > Extra CSS en plakte deze code in:

.wpforms-form {
achtergrondkleur: # F5F5F5;
opvulling: 20px 15px;
}

Als u niet bekend bent met CSS en u wilt leren hoe u uw formulieren kunt vormgeven, kijk dan eens WPForms ’gids over hoe u dit moet doen.

WPForms Pro: prijzen en overzicht van functies

Naarmate uw project groter wordt, heeft u mogelijk meer geavanceerde functies nodig om formulieren te maken die echt aan uw behoeften voldoen, en dat is wanneer u moet upgraden naar WPForms Pro.

WPForms Pro heeft vier pakketten: Basic, Plus, Pro en Elite, met Basic de goedkoopste en Elite de duurste.

WPForms Pro-pakketten

Zoals u hier kunt zien, verschilt elk pakket in het aantal sites dat het kan ondersteunen en uw toegang tot prioriteitsondersteuning.

Elk pakket heeft ook verschillende functies. Zoals u wellicht al geraden heeft, hoe meer u betaalt, hoe geavanceerdere functies u krijgt. Hier is een gedeeltelijke momentopname van de verschillende functies van elk pakket:

WPForms Pro-pakketten

Met elk pakket WPForms Pro kunt u:

 • maak een onbeperkt aantal formulieren
 • lange formulieren opsplitsen in meerdere pagina’s
 • bestand uploaden inschakelen
 • voorwaardelijke logica instellen
 • beheer uw leads op één plek
 • creëer constante contactformulieren
 • maak aangepaste captcha’s
 • hebben meer formuliersjablonen
 • meer bevestiging en melding toevoegen

Maar als u de volgende functies wilt, zult u de andere pakketten moeten gebruiken:

 • MailChimp, AWeber, GetResponse, Campaign Monitor en Drip Forms (Plus, Pro en Elite)
 • PayPal en Stripe add-on voor eenmalige betaling of donatie of zelfs terugkerende betalingen (Pro & Elite)
 • Gespreksformulieren die één voor één vragen stellen om boeiender te zijn (Pro & Elite)
 • Handtekening-add-on waarmee gebruikers hun formulieren kunnen ondertekenen met hun muis of touchscreen (Pro & Elite)
 • Vorm bestemmingspagina’s om afleidingsvrije vormbestemmingspagina’s te maken (Pro & Elite)
 • Inzendingen plaatsen waarmee gebruikers gastberichten en andere inhoud kunnen plaatsen (Pro & Elite)
 • Form Abandonment Add-on waarmee u gedeeltelijke items uit formulieren kunt vastleggen
 • Bonusformuliersjablonen (Pro & Elite)
 • Offline formulieren (Pro & Elite)
 • Enquêtes en peilingen (Pro & Elite)
 • Registratieformulieren voor WordPress-gebruikers (Pro & Elite)
 • Aanmeldingsformulier (Pro & Elite)
 • Geolocatie (Pro & Elite)
 • Zapier-integratie (Pro & Elite)

Deze functies zijn echt heel erg nuttig en we zullen enkele van de meest opvallende functies bespreken die WPForms Pro te bieden heeft.

Unieke functies van WPForms Pro

Voorwaardelijke logica

Met de voorwaardelijke logica van WPForms kunt u dynamische formulieren maken waarin u velden kunt verbergen of tonen, u kunt abonneren op de nieuwsbrief op basis van gebruikersselectie of betalingskeuzes kunt bieden, afhankelijk van de voorkeuren en reacties van de gebruiker.

Als u bijvoorbeeld een consultant of bureau bent, kunt u een klant de volgende vraag alleen laten zien als het budget hoger is dan het X-bedrag.

Of toon een exclusief aanbod aan upsell- of cross-sellgebruikers die een bepaald pakket of product hebben gekocht.

Klik op om voorwaardelijke logica te gebruiken veld- waar je voorwaardelijk aan wilt zijn en naar toe wilt gaan Veldopties. Klik op de Voorwaardelijk dropdown, klik Voorwaardelijke logica inschakelen, en ga verder met het instellen van de voorwaarden voor het veld.

Hier is een voorbeeld:

voorwaardelijke logica instellen

Add-on voor gespreksformulieren

Een veelvoorkomend probleem met formulieren, vooral lange, is dat ze onpersoonlijk aanvoelen en vaak ontmoedigend zijn om te voltooien. Dit leidt ertoe dat gebruikers hun formulieren verlaten.

Conversational Forms biedt een oplossing door één vraag tegelijk te tonen in plaats van alle 30 vragen tegelijk. Deze aanpak voelt meer als hoe face-to-face gesprekken plaatsvinden.

Om voorwaardelijke formulieren in te schakelen, moet je naar WPForms > Addons en installeer Conversational Forms Addon.

add-on voor gespreksvorm

U kunt nu beginnen met het maken van uw eigen gespreksvorm. Houd er rekening mee dat u elk bestaand formulier kunt omzetten in gespreksvormen of een nieuw formulier kunt maken.

Open de formulierbouwer en ga naar Instellingen. Je zult zien dat er een nieuw veld wordt genoemd Gespreksformulieren. Klik daarop en vink het vakje naast aan Schakel Conversational Form Mode in.

gespreksvormen mogelijk maken

Je zou dan deze aanvullende instellingen moeten zien:

gespreksvorm instellingen

Zoals u kunt zien, kunt u de titel wijzigen, een bericht toevoegen, uw logo toevoegen en uw merkkleur gebruiken. U kunt een voorbeeld van het formulier bekijken door op het blauw te klikken Voorbeeld van gespreksvorm bekijken knop of zelfs de Bekijk knop naast de permalink.

Hier is een gespreksvorm in actie:

voorbeeld van een gespreksvorm

NOTITIE: Het gespreksformulier werkt niet als uw permalink-structuur is ingesteld op Gewoon. Wijzig uw permalink-structuur in iets anders dan gewoon om het te laten werken.

verander permalink structuur

Formulier bestemmingspagina’s add-on

Formulier-bestemmingspagina’s is een ander geweldig hulpmiddel dat helpt om gevallen van verlaten van formulieren te verminderen. Net als gespreksformulieren, wordt uw formulier gepubliceerd op een zelfstandige bestemmingspagina die afleiding elimineert.

Om landingspagina’s voor formulieren te gebruiken, moet u deze installeren en activeren zoals conversatieformulieren worden geactiveerd.

installeer en activeer de add-on voor formulierpagina's

U kunt nu beginnen met het maken van een formulierpagina. Net als gespreksformulieren, kunt u hiervoor een nieuw formulier maken of elk bestaand formulier in formulierpagina’s veranderen.

Om een ​​bestaand formulier in een formulierpagina te veranderen, opent u het formulier en gaat u naar Instellingen.

Klik Formulierpagina’s en vink het vakje naast aan Formulierpaginamodus inschakelen.

de formulierpaginamodus inschakelen

Er verschijnen dan aanvullende instellingen. Je zult zien dat de instellingen vrijwel hetzelfde zijn als de instellingen voor gespreksvormen. U kunt een titel en bericht toevoegen, uw logo en merkkleuren gebruiken en een voorbeeld van het formulier bekijken.

formulier pagina-instellingen

Onderaan de pagina kun je een stijl kiezen tussen modern of klassiek ontwerp:

vorm pagina modern of klassiek design

Laten we eens kijken hoe elke stijl eruit ziet:

vorm pagina klassiek ontwerp
Klassiek ontwerp
vorm pagina modern design
Modern ontwerp

Ik hou persoonlijk van het moderne ontwerp, maar het is echt aan jou welk ontwerp je wilt.

NOTITIE: Net als gespreksformulieren werkt de formulierpagina niet als uw permalink-structuur is ingesteld op Gewoon. Wijzig uw permalink-structuur in iets anders dan gewoon om het te laten werken.

Form Abandonment Addon

Niet iedereen die uw formulier begint in te vullen, vult het in. Misschien verloren ze hun internetverbinding, ging hun batterij uit of raakten ze afgeleid. Het is prima, dat is normaal, maar u verliest de kans om nog een lead en mogelijk een klant te krijgen.

Wat de Form Abandonment Addon kan doen, is de gedeeltelijk volledige antwoorden verzamelen die ze hebben gegeven, zodat u later een manier kunt vinden om contact met hen op te nemen.

Als deze functie u interesseert, hoeft u alleen maar naar de WPForms-add-ons en installeer de Form Abandonment Addon.

installeer en activeer formulierverlating addon

Open daarna de formulierbouwer en ga naar Instellingen, en klik Vorm Verlating.

Formulierverlating inschakelen

Vink het vakje naast aan Schakel het vastleggen van formulierverwijdering in, en je bent klaar.

U kunt ervoor kiezen om alleen achtergelaten formulieren op te slaan met het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer of om alle achtergelaten formulieren te verzamelen.

Formulieren met meerdere pagina’s

Extreem lange vormen worden door gebruikers als een plaag vermeden. Niemand vindt het leuk om iets te doen waarvan ze weten dat het teveel kost. Dus als uw formulier veel velden heeft, zoals hoe sollicitatieformulieren vaak doen, helpen de formulieren met meerdere pagina’s u om ze in pagina’s te splitsen.

Maak uw formulier zoals gewoonlijk en in de Velden gebied, onder Fancy Fields je zou een nieuw type veld moeten zien genaamd Pagina-einde. Sleep het en zet het neer waar je het wilt vormen om te eindigen. En dat is het.

Hier is een voorbeeld:

voorbeeld van een formulier met meerdere pagina's

Post Inzendingen Add-On

Als je gastposts wilt kunnen accepteren en een gestroomlijnd aanmeldingsproces wilt hebben, is deze add-on perfect voor jou. Met deze add-on kun je een specifiek type formulier maken, het Blog Post Submission Form, en de instellingen voor het accepteren van gastposts verder aanpassen.

Installeer en activeer de Add Inzending Addon:

post inzending addon

Zodra dat is gebeurd, maakt u een nieuw formulier met WPForms. In het instellingengebied ziet u dat de Inzendingsformulier blogpost is al toegevoegd aan uw sjablonen:

formulier voor het indienen van blogposts

Klik daarop en ga verder om uw formulier te bewerken. Dit zijn de standaardvelden in de sjabloon:

sjabloon voor blogposts
bestands upload veld

U kunt elk gewenst veld toevoegen of verwijderen. Als u wilt dat de auteurs een bestand indienen in plaats van de volledige inhoud op het formulier zelf te plaatsen, kunt u dit doen door de Bestand upload veld. U kunt toegestane bestanden en maximale bestandsgrootte instellen en zelfs voorwaardelijk maken als u wilt dat de auteurs eerst aanvullende informatie verstrekken voordat ze een bericht mogen plaatsen.

NOTITIE: Gebruikers kunnen niet meerdere bestanden in één veld uploaden. Dus als u wilt dat ze meerdere bestanden kunnen indienen (bijv. Afbeeldingen van blogposts), moet u meerdere velden voor het uploaden van bestanden maken.

Natuurlijk kunt u, net als al uw formulieren, dit omzetten in een gespreksformulier of formulierpagina.

Als je wilt dat de meldingen voor inzendingen van blogposts naar een andere e-mail worden gestuurd, bijvoorbeeld de e-mail van je inhoudredacteur, kun je dit doen door naar Instellingen > Kennisgevingen en verander het e-mailadres onder de “Verzenden naar e-mailadres” veld. Maar nogmaals, toen ik dit probeerde te doen, ontving het nieuwe e-mailadres geen meldingen, dus als u hetzelfde probleem tegenkomt, kunt u het beste contact opnemen met technische ondersteuning.

stuur naar e-mailadres

Enquête en peilingen-add-on

WPForms heeft onlangs deze add-on uitgerold waarmee gebruikers snel peilingen en enquêtes kunnen maken voor welke doeleinden dan ook. Of u nu wilt weten waar medewerkers naartoe willen voor het bedrijfsuitje of u wilt klantloyaliteit meten, deze add-on komt zeker van pas.

Installeer en activeer de Enquête en polls-add-on:

enquête en polls addon

Maak dan een nieuw formulier aan. In de Opstelling gebied ziet u vier extra sjablonen:

peilingen en enquêteformulier-sjablonen

Kies, afhankelijk van wat u moet doen, een van deze sjablonen en bewerk deze zoals u dat normaal zou doen.

Laten we elke sjabloon eens bekijken.

Poll Form

Polls worden vaak gebruikt om een ​​idee te krijgen van wat uw klanten denken of voelen. Deze zijn handig om je publiek nog beter te leren kennen, zoals welke problemen ze willen oplossen, wat voor soort inhoud ze graag zouden willen zien, waar ze je hebben gevonden en meer.

Zo ziet de sjabloon voor het pollformulier eruit:

voorbeeld van een pollformulier

Enquete formulier

De sjabloon voor het enquêteformulier wordt geleverd met beoordelingsvelden die u volledig kunt bewerken en aanpassen. Het heeft ook een vooraf ingestelde voorwaardelijke vraag die verschijnt als de gebruiker zijn tevredenheid 1 of 2 beoordeelt. Natuurlijk kunt u deze velden wijzigen en velden toevoegen of verwijderen om aan uw behoeften te voldoen. Het is ook raadzaam om rapportage voor beoordelingen in te schakelen, zodat u eenvoudig enquêtegegevens kunt genereren.

voorbeeld van een enquêteformulier

NPS Survey Eenvoudig formulier

De NPS Survey Simple Form-sjabloon heeft één beoordelingsveld en twee voorwaardelijke velden. Het eerste voorwaardelijke veld verschijnt als de gebruiker een beoordeling lager dan 7 kiest, en het tweede voorwaardelijke veld verschijnt als de gebruiker een beoordeling tussen 6 en 9 kiest. U kunt deze waarden wijzigen of meer velden toevoegen om meer gegevens te verzamelen.

voorbeeld van een NPS-enquête eenvoudig formulier

NPS Survey Enhanced Form

Het NPS Survey Enhanced Form is ook bedoeld om de klantloyaliteit te meten, maar met aanvullende velden. Afgezien van het beoordelen van klantloyaliteit en wat ze niet leuk vonden (als de beoordeling laag is), wordt in het formulier ook gevraagd wat de gebruikers leuk vonden (als de beoordeling hoog is) en of ze bereid zijn een getuigenis te geven. Dit is een geweldige optie als u op zoek bent naar authentieke getuigenissen om meer klanten aan te trekken of als u weet waar u kunt verbeteren.

voorbeeld van NPS-enquête verbeterd formulier

Aanvullende sjablonen Addon

De extra add-on voor sjablonen is krankzinnig. Het heeft branchespecifieke formuliersjablonen zoals een hypotheekaanvraagformulier, een oproep tot het indienen van voorstellen, een gezinsherenigingsformulier, een sponsorverzoekformulier, een receptcatalogusformulier en nog veel meer.

WPForms aanvullende add-on voor sjablonen

Met zo’n uitgebreide sjabloonbibliotheek zou u in minder dan 5 minuten een formulier moeten kunnen maken voor elke behoefte.

Hoe vermeldingen in WPForms te bekijken

Dus iemand vult je formulier in. Wat nu? Hoe ziet u hun inzendingen?

Het is vrij simpel. Op het linker paneel onder WPForms, Je zou moeten zien Inzendingen. Klik daarop en u wordt naar de Entries-interface geleid. Het eerste dat u moet doen, is het formulier selecteren waarvan u de vermeldingen wilt zien:

WPForm-vermeldingen

Zodra u het formulier heeft geselecteerd, ziet u elk item voor dat formulier. Klik op om een ​​item te bekijken Visie onder Acties.

bekijk een item

De manier waarop de resultaten worden gepresenteerd, verschilt natuurlijk per type enquête. Zo ziet het item voor het indienen van een gastpost eruit:

gast post inzending

En hier is een voorbeeld van een inzending voor NPS Survey Enhanced Form:

NPS-enquête verbeterde formulierinvoer

U kunt deze vermeldingen exporteren voor rapportage- en documentatiedoeleinden.

WPForms: mobiele responsiviteit

Formulieren gemaakt met WPForms zien er geweldig uit op elk mobiel apparaat. De lettertypen zijn groot genoeg om te zien en de velden hebben de juiste spatiëring. Zo ziet een formulier eruit op een tablet:

tablet bekijken

En op een mobiele telefoon:

mobiele weergave

WPForms: klantenondersteuning

U kunt hierover contact opnemen met de klantenservice bladzijde voor technische vragen en algemene of pre-sales vragen.

Als je een technische vraag hebt, kun je eerst hun vragen bekijken documentatie om te kijken of je daar een oplossing kunt vinden. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je een ticket indienen.

contact opnemen met ondersteuning

WPForms: wat ik er leuk aan vind

 • De gratis versie heeft genoeg functionaliteit om binnen enkele minuten een eenvoudig formulier te maken. Perfect voor wie net begint of voor het maken van eenvoudige contactformulieren.
 • De interface voor slepen en neerzetten is zo gemakkelijk te gebruiken. Er zijn voldoende opties om elk veld aan te passen. U kunt de formulieren ook opmaken met extra CSS.
 • Naarmate uw bedrijf en behoeften groeien, kunt u op elk moment upgraden. Door te upgraden, afhankelijk van het plan, worden veel krachtige functies ontgrendeld.
 • De WPForms Pro heeft unieke functies zoals gespreksformulieren, formulierpagina’s, voorwaardelijke logica en meer waarmee gebruikers krachtige formulieren kunnen maken voor elk doel. Deze functies maken de premium-versie het betalen waard.
 • De documentatie en instructieartikelen bevatten voldoende informatie om te helpen bij het instellen en het oplossen van problemen.
 • De lange lijst met sjablonen in de sjabloon-add-on is waanzinnig.

WPForms: wat ik er niet leuk aan vind

 • Als je voor het eerst add-ons gebruikt, kan het verwarrend zijn wat je moet doen nadat je het hebt geïnstalleerd en geactiveerd. Het zou handig zijn om na het installeren van de add-ons korte instructies of zelfs links naar documentatie te hebben, zodat gebruikers precies weten wat ze vervolgens moeten doen.
 • Er is geen optie voor gebruikers om meerdere bestanden in één veld te uploaden, dus als gebruikers meerdere bestanden moeten indienen, bijv. meerdere afbeeldingen, u kunt meerdere velden voor het uploaden van bestanden toevoegen of hen vragen om de bestanden te uploaden in een software voor het delen van bestanden zoals de Google Drive-map en u in plaats daarvan de link te geven.
 • De formulierpagina’s en gespreksformulieren werken niet als uw permalinks zijn ingesteld op Normaal, dus zorg ervoor dat u eerst uw permalinkstructuur wijzigt.
 • Meldingen worden niet naar een aangepast e-mailadres gestuurd.

WPForms: Final Thoughts

Ondanks de kleine beperkingen hier en daar, is WPForms al met al een geweldige plug-in voor het maken van WordPress-formulieren waarmee je in een paar minuten elke vorm van welke aard dan ook kunt bouwen. Geen codering of complexe instellingen nodig. Het heeft ook regelmatige updates en beschikbare ondersteuning.

Afhankelijk van uw behoeften en middelen kunt u kiezen uit de Lite- en Pro-versies, met meer unieke functies voor elk betaald pakket. Als u de functie voor gespreksformulieren of hun formuliersjablonen nodig heeft, kunt u hun pro-versie overwegen, maar houd er rekening mee dat uw licentie voor de volledige prijs wordt verlengd. Voor mij maakt het de Pro-versie een “leuk om te hebben” maar geen “must have”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map