Wix recensie

Wix is ​​de afgelopen jaren enorm populair geworden. Als je YouTube vaak gebruikt, is de kans groot dat je herhaaldelijk bent getarget met hun agressieve advertenties.


Hoewel het enorm in populariteit is gegroeid, is Wix het waard of gewoon een andere gehypte site-builder.

In deze review gaan we Wix van boven naar beneden bekijken om beter te begrijpen voor wie het goed is en wie niet.

Laten we erin gaan.

Overzicht Wix

Wix gaat ervan uit dat iedereen een strakke, functionele en professioneel ogende website moet hebben. Bovendien zou iedereen deze website zelf moeten kunnen bouwen zonder honderden of duizenden dollars te moeten betalen aan een websiteontwikkelaar of ontwerper.

Wix slaagt voor het grootste deel. Je hebt twee opties om een ​​website te bouwen. De supereenvoudige route is te gebruiken Wix Artificial Design Intelligence, een programma dat u een reeks vragen stelt voordat u een nieuwe website speciaal voor u maakt. Als je weinig tijd hebt en niets nodig hebt dat ingewikkeld is aangepast, dan is dit misschien de ideale oplossing.

Als alternatief kunt u de gebruiken Wix Editor. Ongelooflijk eenvoudig en intuïtief, de editor beschikt over slepen-en-neerzetten-functionaliteit die een makkie is om te gebruiken. U kunt gemakkelijk een basiswebsite binnen een uur of twee in bedrijf hebben, zelfs als u net helemaal opnieuw begint.

TDLR: Wix is ​​een perfecte sitebouwer voor iemand die een ongelooflijk gebruiksvriendelijke ervaring wil. U zult er geen totale aanpassing aan krijgen of een geweldige e-commerce winkel bouwen, maar u kunt uiterst eenvoudig een kleine website bouwen.

Moet vermelden, het verdubbelt ook als een behoorlijke e-commerce platform de tweede alleen Shopify.


Beeld

Dan is er Corvid door Wix. Dit is de optie voor webmasters die enige codeerervaring hebben en willen dat hun website meer kan doen dan wat de sjablonen en apps op Wix bieden. Het is vrij eenvoudig te gebruiken, dus als je je codeerkarbonades wilt oefenen, is dit de plek om het te doen.

Wix biedt u meer dan 500 sjablonen die u kunt aanpassen. Verkrijgbaar in een verbazingwekkend grote verscheidenheid aan categorieën, u zult een sjabloon kunnen vinden die perfect past bij uw persoonlijke of e-commerce website. Enkele van de functies die u kunt opnemen, zijn blogs, mediagalerijen en online winkels. Bovendien zijn alle Wix-sjablonen geoptimaliseerd voor mobiele weergave, wat van cruciaal belang is in de huidige markt.

Naast het begeleiden van het proces van het bouwen van een website, biedt Wix webhosting. Als u het juiste pakket krijgt, kunt u ook uw eigen domeinnaam hebben. Met geweldige SEO-mogelijkheden, strakke beveiligingsmaatregelen, waaronder de mogelijkheid om uw website of afzonderlijke pagina’s van uw website met een wachtwoord te beveiligen en een afdeling voor klantenondersteuning die bekend staat om zijn reactievermogen.

Hoe Wix te gebruiken

Wix gebruiken is opmerkelijk eenvoudig. Zelfs mensen die nog nooit overwogen hebben om een ​​website te bouwen, zullen verbaasd zijn hoe snel ze een goed uitziende en functionele website kunnen maken.

Als er een nadeel is aan deze fase van het proces, kan het zijn dat het gevoel overweldigd te worden door keuzes het overneemt. Zoals hierboven vermeld, heeft Wix letterlijk honderden sjablonen waaruit u kunt kiezen.

Daarnaast beschikt het bedrijf over meer dan 200 apps en services die aan uw website kunnen worden toegevoegd. Het zijn bijna te veel keuzes. Voor sommige beginners kan het plezier snel afnemen om vervangen te worden door een gevoel van verwarring en vervolgens frustratie.

Hoe Wix-sjablonen werken

Het goede nieuws is dat je vrij bent om een ​​sjabloon te gebruiken voor een korte draai om alle functies te bekijken. Als je merkt dat je het niet leuk vindt nadat je er een tijdje mee hebt gespeeld, schakel het dan uit voor een ander. De sjablonen hebben een voorbeeldgebied waar u alle verschillende voorbeelden en pagina’s kunt zien die u zou kunnen gebruiken.

Om te voorkomen dat u zich overweldigd voelt door dit proces, probeert u uw sjabloonkeuzes in eerste instantie te beperken tot alleen die die zijn gericht op het type website dat u wilt bouwen. Met minder keuzes voelt u zich minder snel overweldigd. Over het algemeen is het bewerken van Wix-sjablonen een stuk eenvoudiger dan het bewerken van die op WordPress-sites.

Het slechte nieuws is dat zodra je website live gaat, je vastzit aan die sjabloon. Overschakelen naar een andere sjabloon betekent dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Daarom is het van cruciaal belang dat u zeker weet dat de sjabloon die u kiest de juiste is voordat u deze gaat aanpassen.

Probeer geen snelle beslissing te nemen over welke sjabloon u wilt gebruiken, zodat u niet veel werk verliest. Of ga gewoon met Wix Artificial Design Intelligence en laat een algoritme veel van de keuzes voor u maken.

Niet iedereen zal een gevoel van overweldiging ervaren als ze aan de slag gaan met Wix. Sterker nog, veel mensen ervaren het nooit of het wordt een vluchtig gevoel. De meeste mensen die een website ontwerpen met Wix, geven aan dat het een leuke, creatieve en lonende ervaring is. Met een gevoel van voldoening kan het bouwen van een Wix-website een geruststellende eerste stap zijn om een ​​bedrijf te openen.

Wie zou Wix moeten gebruiken?

Tenzij u een multinationale onderneming runt, is het moeilijk te geloven dat Wix u niet genoeg kracht, veelzijdigheid en functionaliteit voor uw bedrijfswebsite kan bieden. Hoewel sommige mensen zich af en toe afvragen of Wix al dan niet schaalbaar genoeg is om aan de behoeften van een groeiend bedrijf te voldoen, is het veilig om aan te nemen dat deze websitebouwer meer dan capabel is, tenzij uw bedrijf qua omvang vergelijkbaar is met Amazon.

Dat gezegd hebbende, je zult allerlei pakketten op Wix vinden die zijn ontworpen voor vrijwel iedereen die mogelijk een website nodig heeft. Mensen die een modeblog willen beheren of een website willen bouwen voor hun bruiloft, zullen talloze opties vinden. Als u een restaurant of hotel runt, heeft Wix sjablonen voor u.

Muzikanten, fotografen, grafici, dansers, acteurs en uitvoerende artiesten worden eveneens ondergebracht. Je zult zelfs sjablonen ontdekken die precies goed zijn voor een advocaat of een CPA naast lay-outs die ideaal zijn voor yogastudio’s en levenscoaches.

Iedereen die overweegt om op dezelfde manier een online winkel te bouwen, wil misschien eens kijken naar wat Wix te bieden heeft. Er zijn talloze e-commercesjablonen beschikbaar en met tal van zakelijke add-ons is het eenvoudig om een ​​website te maken waar uw producten 24/7 kunnen worden verkocht.

In wezen is Wix zo flexibel dat het een ideaal platform kan zijn voor bijna iedereen die een website wil bouwen.

Is Wix schaalbaar?

Na verloop van tijd kan uw website steeds succesvoller worden. Dit betekent dat u meer webpagina’s, meer opslagruimte, meer bandbreedte en meer verkoopmogelijkheden nodig heeft. Het goede nieuws is dat uw Wix-website bereid is te groeien.

Het enige dat u hoeft te doen, is de App Market bezoeken om meer dan 200 apps te vinden die uw Wix-website functioneler en krachtiger dan ooit maken. Als je meer opties nodig hebt dan wat je met een app kunt krijgen, bekijk dan enkele van de grotere pakketten die Wix aanbiedt. Met verbeterde opslag, onbeperkte bandbreedte en allerlei extra’s is dit misschien precies wat u nodig heeft om uw website op te schalen.

Als uw website nog groter wordt, overweeg dan een “Enterprise” -pakket, dat hieronder wordt besproken. Dit pakket is ontworpen voor middelgrote bedrijven en is robuust, krachtig en flexibel. Met de juiste apps kan het gemakkelijk jarenlang uw doelen dienen.

Maatwerk

De door Wix gemaakte sjablonen zien er direct uit de doos geweldig uit. U kunt binnen een paar minuten een paar heel lichte aanpassingen doen en toch een website krijgen die eruitziet alsof u er honderden, zo niet duizenden dollars aan hebt uitgegeven.

Als u echt wilt dat uw website zich onderscheidt van de massa, moet u deze natuurlijk aanpassen. Wix maakt deze taak niet alleen eenvoudig, maar ook een plezier. De sjablonen zijn vooraf geladen met dummy-tekst die u uiteraard wilt vervangen. Klik gewoon in de tekst en begin met typen. Het is zo makkelijk. Als je wilt dat de tekst groter of kleiner wordt, sleep je de handige schuifregelaar.

Als u uw tekst liever niet rechtstreeks in Wix invoert, kunt u deze kopiëren en plakken vanuit een tekstverwerkingsprogramma. Het uploaden van inhoud van Instagram of Facebook is net zo eenvoudig.

Om uw website echt tot leven te laten komen, gebruikt u een functie zoals de animatieknop om bepaalde tekst te laten vervagen, in te zoomen of ander opvallend gedrag te vertonen. Upload gerust een video-achtergrond, voeg een interactieve slideshow toe of voeg een contactformulier toe. Wix maakt het allemaal mogelijk.

Wix erkent dat afbeeldingen van cruciaal belang kunnen zijn om bezoekers op een website te betrekken, en beschikt over een bibliotheek met stockafbeeldingen en -afbeeldingen. Om ze aan uw sjabloon toe te voegen, hoeft u alleen maar te slepen en neer te zetten. U kunt ook uw eigen foto’s uploaden om uw website een persoonlijk tintje te geven.

Sjablonen

Een van de dingen die Wix zo leuk maakt om te gebruiken, zijn de tools die het biedt. Hoewel de SEO-mogelijkheden vroeger ontbraken, heeft Wix enorme vooruitgang geboekt om ervoor te zorgen dat uw website wordt opgemerkt door Google en andere zoekmachines. De SEO-tools van het platform maken het mogelijk om URL’s aan te passen, metabeschrijvingen te bewerken en alt-tekst aan afbeeldingen toe te voegen tussen vele andere functies.

Wix is ​​ook in staat om uw sociale media-accounts met uw website te integreren, waardoor de kansen voor uw klanten om met u te communiceren worden vergroot. Deze mogelijkheden omvatten het kunnen toevoegen van likes, feeds, shares en social media-knoppen.

Wix krijgt ook hoge cijfers voor beveiliging. SSL-certificaten zijn ingebouwd in elke Wix-website. Daarom weet iedereen die uw website bezoekt dat hun verbinding veilig is dankzij het hangslotpictogram naast de URL.

Een ander cruciaal hulpmiddel is de functie voor automatisch opslaan. Als u een van die mensen bent die vaak vergeet uw werk op te slaan, dan is dit de functie waar u niet zonder kunt. Omdat Wix uw werk periodiek en automatisch opslaat, is het ophalen van de laatst opgeslagen kopie van uw website geen probleem.

Verder is Wix buitengewoon nuttig dankzij de talloze vraagtekenpictogrammen die over de website zijn verspreid, inclusief uw sjabloon. Klik op het vraagteken om interessante en nuttige tips en hints te onthullen, waarvan de meeste rechtstreeks afkomstig zijn uit het helpcentrum van Wix. Nog indrukwekkender zijn de vraagtekens waaraan videotutorials zijn toegevoegd. Het is zo handig dat u niet ergens anders hoeft te zoeken als u alleen een snel antwoord nodig heeft.

Grote app-markt

Een van de sterkste functies van Wix is ​​de app-markt. Geladen met meer dan 200 apps, waarvan sommige gratis zijn, is de markt uw one-stop-shop voor alles wat u nodig heeft om uw website te verbeteren. Er is de Wix Pro Gallery, zodat u uw foto’s kunt laten zien en de Site Booster die wordt gebruikt om uw website te helpen vinden op zoekmachines.

Andere waardevolle apps zijn onder meer Wix Forms, waarmee u een ongelooflijke verscheidenheid aan formulieren kunt maken, en Wix Events voor het online maken en beheren van uw evenementen. Wix Music maakt het mogelijk om uw eigen muziekcomposities te streamen en te verkopen, en andere apps maken het online boeken van afspraken mogelijk, behandelen facturering en boekhouding en vergemakkelijken online betalingen. Als het gaat om het optimaliseren van uw website voor e-commerce, vindt u tal van opties en kunt u verbinding maken met al uw feeds voor sociale media, uw Etsy-winkel en uw eBay-marktplaats.

Over marketing gesproken, Ascend by Wix is ​​in wezen een alles-in-één pakket marketingoplossingen voor de drukke professional. Kies uit drie Ascend-plannen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en waar u zich in de ontwikkeling bevindt. Ascend bevat handige tools voor het beheren van contacten en voor het reageren op websitebezoekers via live chat of messenger.

Ascend maakt het ook mogelijk om geautomatiseerde processen te creëren, zoals aanmeldingen voor nieuwe leden.

wix automatisering

Ook inbegrepen is de mogelijkheid om facturen te maken en naar klanten te verzenden.

wix factuur

Verder inbegrepen in het pakket zijn zaken als SEO Wiz om webmasters te helpen de SEO-game en e-mailmarketingtools te verbeteren. Creatie van Social Post is ook mogelijk.

sociale post

Wix heeft honderden prachtige sjablonen die wachten om door u te worden aangepast. Ze zijn gegroepeerd in verschillende categorieën, zoals Business, Online Store, Photography, Video, Music, Restaurants & Food, Travel & Tourism, Health & Wellness, Fashion & Beauty, Community & Education en meer. Als je een website moet bouwen voor een evenement, zijn daar sjablonen voor. Een portfolio nodig of een website hervatten? Die zijn ook beschikbaar. Als je een blog wilt starten, vind je talloze kant-en-klare opties. Het punt is dat u bij Wix waarschijnlijk een prachtige sjabloon zult vinden die perfect is voor al uw behoeften.

Hier is een voorbeeld van een reisblog:

Deze is voor een bedrijf:

Een advocatenkantoor kan naar deze sjabloon neigen:

Een fotograaf kan verliefd worden op een galerij-indeling zoals deze:

Of u nu een performancekunstenaar bent of een conservatieve website voor uw CPA-bedrijf nodig heeft, Wix zou u moeten kunnen ontvangen. Hun selectie van sjablonen is vrijwel onverslaanbaar en u zult waarschijnlijk onder de indruk zijn van alle functies en opties die in elke sjabloon zijn opgenomen.

Wix-prijzen

Wix heeft twee brede pakkettenpakketten: Website en Business & eCommerce. Mensen die een persoonlijke website willen bouwen, kunnen slechts $ 13 per maand betalen met de “Combo“plan. Voor de prijs krijgen ze twee GB bandbreedte, 3 GB opslagruimte, de mogelijkheid om advertentievrij te zijn, 30 videominuten en een gratis domein voor een jaar.

De volgende stap in pakketten wordt op de markt gebracht voor ondernemers en freelancers. Dit pakket kost $ 17 per maand en staat bekend als ‘Onbeperkt.”Bijgevolg krijgen mensen met dit plan onbeperkte bandbreedte en 10 GB opslagruimte. Naast de functies in het Combo-abonnement krijgen abonnees één video-uur, $ 300 aan advertentievouchers, de Site Booster-app en de Visitor Analytics-app.

Wix zegt dat hun volgende pakket, dat ze noemen “Pro,”is hun beste waarde voor $ 22 per maand. Het omvat alles in de twee lagere pakketten, plus 20 GB opslagruimte, twee video-uren, een evenementenkalender, een professioneel logo en logo-bestanden voor sociale media.

Het grootste pakket heet “VIP.”Het kost $ 39 per maand en wordt geleverd met alles wat is inbegrepen in de drie kleinere pakketten. Bovendien krijgen abonnees prioriteitsrespons en VIP-ondersteuning, wat betekent dat hun oproepen naar voren komen als ze een vraag of een probleem hebben.

Bedrijfs- en e-commerceplannen voor het accepteren van betalingen via uw website

Iedereen die betalingen via zijn website wil kunnen accepteren, moet zich aanmelden voor een van de Business & eCommerce-abonnementen, die allemaal commissievrij zijn. Dit omvat de “Zakelijk Basic,”wat slechts $ 23 per maand kost. Naast het accepteren van online betalingen, bevat dit pakket onbeperkte bandbreedte, 20 GB opslagruimte, geen Wix-advertenties, vijf video-uren, Google Analytics, een gratis domein voor een jaar, $ 300 aan advertenties vouchers, de Site Booster-app en de Visitor Analytics-app.

Het volgende grootste Business & eCommerce-pakket is “Business Unlimited,”en het kost $ 27 per maand. Het bevat alles in het basispakket, behalve dat het ook 35 GB opslagruimte, 10 video-uren, een professioneel logo en logo-bestanden voor sociale media bevat..

Met de “Zakelijke VIP“pakket, klanten betalen $ 49 per maand om alle functies van de twee goedkopere abonnementen plus 50 GB opslagruimte, Priority Response en VIP-ondersteuning te ontvangen.

Als geen van deze pakketten helemaal is wat u zoekt, overweeg dan om te kiezen voor een volledig aanpasbare “Onderneming“pakket dat $ 500 per maand kost. Ontworpen voor groeiende bedrijven die een grotere en krachtigere website nodig hebben, dit is een schaalbaar pakket dat bedoeld is om u te helpen aan de eisen van uw klanten te voldoen.

Als u op zoek bent naar goedkopere opties, neem dan een kijkje bij ons beste goedkope gastheren.

Klantenservice

KlantenserviceAls het gaat om klantenondersteuning, is Wix uitstekend. Bezoek gewoon hun website om het Wix Help Center te ontdekken, waar u kant-en-klare antwoorden kunt vinden door een vraag in te voeren of door specifieke onderwerpen te bladeren. Met allerlei artikelen is het relatief eenvoudig om onmiddellijk hulp te krijgen bij veelvoorkomende vragen en zorgen zonder contact op te nemen met een medewerker van de klantenservice.

De Wix-blog is nog een andere nuttige bron die een breed scala aan onderwerpen behandelt, waaronder de basisinstructies voor het bouwen van een website en zelfs de meer geavanceerde onderwerpen die u moet benaderen naarmate uw website ouder wordt.

Als je geen eigen website wilt bouwen, bezoek dan de Wix Arena. Hier kunt u honderden Wix-webontwerpers vinden en verbinden, die graag een aangepaste website voor u maken. Blader door de galerijen om snel een ontwerper te vinden wiens stijl je aanspreekt.

Als u hulp nodig heeft, kunt u via e-mail of telefoon contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Deze professionals zijn over het algemeen snel, efficiënt en behulpzaam. Als je bang bent dat je te lang moet wachten om snel antwoord te krijgen, meld je dan aan voor een van de pakketten met Priority Response en VIP-ondersteuning. Met deze functies staat u altijd vooraan.

Laatste gedachten

Wix is ​​misschien wel de beste website-builder die vandaag beschikbaar is. Het heeft honderden sjablonen naast meer dan 200 apps. Met al deze keuzes en mogelijkheden zou je een droomwebsite moeten kunnen bouwen.

Desalniettemin hebben sommige mensen moeite om aan de slag te gaan met Wix, simpelweg omdat ze zoveel keuzes te zien krijgen. Het is raadzaam voor nieuwe klanten om in het begin hun sjabloonkeuzes zoveel mogelijk te beperken om dit probleem mogelijk te voorkomen. Vervolgens kunnen apps in de loop van de tijd worden toegevoegd terwijl de webmaster ontdekt wat nodig en nuttig is.

Als je een mooie website wilt bouwen die de bank niet kapot maakt, is het moeilijk om fout te gaan met Wix. Het is ongelooflijk leuk en makkelijk te gebruiken.

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map