Online geld verdienen – Ideeën, tips en veelgestelde vragen voor online ondernemers

geld verdienen onlineIn de moderne tijd hoef je niet langer de stoep op te gaan om een ​​baan persoonlijk te vinden en vast te houden om het te redden. Sterker nog, steeds meer mensen realiseren zich dat’Het is mogelijk om veel geld online te verdienen: genoeg om te overleven en zelfs gedijen.


Dit gezegd hebbende, zijn de fijne kneepjes en complexiteit van online geld verdienen nog steeds een beetje duister – degenen die Doen zorg dat het vaak mama is over hoe ze erin slagen om veel geld binnen te halen door online werk.

Nu COVID-19 door de economie raast, dachten we dat dit een goed moment zou zijn om uit te leggen hoe u online geld kunt verdienen en om u enkele tips te geven voor het geval u het meeste uit uw tijd binnenshuis moet halen. Laat’s aan de slag.

Verwant: Beste webhost voor kleine bedrijven

# 1 Begin met bloggen


begin met bloggenBloggen is een van de meest gebruikelijke manieren om online geld te verdienen, en terecht: het’is ook een van de gemakkelijkste. Alles wat je nodig hebt is een kwaliteit webhost om uw website te ondersteunen en u bent klaar om te gaan.

Het mooie van bloggen is dat je over bijna alles kunt schrijven. U kunt een hobbyistenblog, een educatieve blog of een ander soort online ruimte hebben die is afgestemd op uw interesses of bedrijf.

Verwant: Hoe een blog te starten

Maar wat nog belangrijker is, er zijn meerdere manieren waarop je geld kunt verdienen door te bloggen. Bijvoorbeeld, je kunt geld verdienen met je blogs “kosten per klik” of “betaal per klik” advertenties.

Dit zijn in wezen banners of andere advertenties die u in uw inhoud of in de zijbalk van uw blog plaatst. Elke keer dat een potentiële lezer op de advertentie klikt, wordt u betaald voor de klik! Uiteraard past dit model voor het genereren van inkomsten beter bij sommige blogstijlen dan bij andere.

U kunt ook privéadvertenties verkopen, vooral als u een zakelijk partnerschap heeft met een andere online aanwezigheid of organisatie. Of u kunt gebruiken affiliate marketing binnen uw blog’s inhoud – daarover later meer.

Er zijn nog meer manieren waarop u inkomsten kunt genereren met uw blogs. Als u bijvoorbeeld een online bedrijf runt, kunt u uw inhoud gebruiken om uw eigen producten of diensten op de markt te brengen. Of u kunt lidmaatschappen verkopen voor uw organisatie of bedrijf. Blogs kunnen u helpen geloofwaardigheid op te bouwen, leid mensen om naar uw online winkel, en produceren veel meer klantconversies dan wanneer u vertrouwde op traditionele advertentiemethoden.

Al met al is bloggen de eerste op onze beste manieren om online geld te verdienen omdat het’is het meest veelzijdige en iets dat u aan vrijwel elke andere manier van geld verdienen kunt bevestigen. Blogging toevoegen aan uw lijst met “dingen die u doet voor uw online merk” is altijd een slim idee.

Terwijl het’is het niet waarschijnlijk dat u’Ik kan je blog gebruiken om genoeg geld te verdienen om van te leven op zichzelf, bloggen is zo alomtegenwoordig omdat het’is een cruciaal onderdeel van elke digitale onderneming.

Aanbevolen webhost: HostPapa

Om je blog ‘levend’ te houden, heb je een webhost nodig. Zelfs de beste gratis webhosts zijn niet goed genoeg voor een website die veel geld verdient.

Er zijn echter enkele geweldige deals als je naar premium hosts kijkt.

Wij bij Aussie Hosting bevelen HostPapa aan aan bloggers die net beginnen vanwege de starterkorting en het gebruiksgemak.

Aanbevolen Website Builder: Wix

Als het gaat om het beheren van uw inhoud en het ontwerpen van uw blog, wilt u misschien een van de beste websitebouwers buiten.

Het is mogelijk om deze stap te omzeilen, maar niet zonder uitgebreide ontwerp- en SEO-kennis.

# 2 Start een podcast!


start een podcastPodcasting is misschien niet zo gewoon als bloggen nog, maar het’zal zeker snel weer bijpraten. Steeds meer mensen beginnen tegenwoordig hun eigen podcasts om veel van dezelfde redenen als een blog: om te praten over hun interesses, om hun online bedrijven te promoten en om volgers te verzamelen voor hun overkoepelende digitale merk.

Podcasts zijn een geweldige manier om verbinding te maken met uw gebruikersbestand en potentiële nieuwe bezoekers te verzamelen voor uw hoofdwebsite of e-commercebedrijf. U kunt dus op veel van dezelfde manieren inkomsten genereren met een podcast als met een blog.

Affiliate marketing is een voorbeeld, of dat kan gebruik uw podcast om over uw betaalde inhoud te praten en krijg nieuwe abonnees of leden voor uw merk.

Maar podcasting heeft zijn eigen methoden voor het genereren van inkomsten waar u mogelijk van kunt profiteren. Met podcasting kun je dat bijvoorbeeld doen ontvang direct betaling via sponsors en reclamecampagnes. als jij’Heb je ooit naar een podcast geluisterd die redelijk succesvol was, dan is de kans groot dat je ze in de loop van de aflevering ook ergens een ander bedrijf of product hebt horen aansluiten.

Dit is reclame of sponsoring in ruil voor betaling van een ander online bedrijf of merk. Het’is iets dat u uw levering na verloop van tijd moet verfijnen, dus dat doet u niet’t voelen “gekocht en betaald” door je luisteraars of je trouwe abonnees. Maar het is een goede manier om wat extra inkomsten binnen te halen en succesvolle zakelijke partnerschappen aan te gaan met andere organisaties.

Je kunt je podcast ook gebruiken om een dienst of een educatieve cursus aanbieden. Deze podcasts worden betaald in plaats van gratis, dus je hebt waarschijnlijk een heleboel leden of abonnees nodig om een ​​serieuze kras te maken met deze methode. Maar het is nog steeds een goede manier om geld te verdienen als u vooral geïnteresseerd bent in het opleiden van mensen of het verkopen van uw expertise in een directer formaat.

Tenslotte, podcasting kan ook inkomsten opleveren via coaching en het raadplegen van afleveringen. Nogmaals, hierdoor zul je podcastafleveringen maken waar mensen voor betalen in ruil voor direct advies of advieservaring. Dus je moet een vaardigheid of expertise hebben waar mensen bereid voor zijn om geld te betalen. Maar over het algemeen kan podcasting een geweldige manier zijn om online geld te verdienen als u van het mediaformaat geniet en een directere verbinding met uw gebruikersbestand wilt vormen

# 3 Gebruik freelancingsplatforms


freelance platformsTegenwoordig is het personeel aan track te zijn bestaat voor ongeveer 50% uit freelancers in plaats van traditioneel werkende werknemers in de nabije toekomst. Dit is een duizelingwekkende verschuiving van eerdere werkgelegenheidstrends en dat is het ook’is iets waar u van kunt profiteren… op voorwaarde dat je een vaardigheid hebt waar anderen mogelijk voor willen betalen.

Platforms zoals Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour en nog veel meer zijn online marktplaatsen waar zowel freelancers als huurders kunnen samenkomen en elkaar kunnen zoeken.

Freelancers kunnen dat portefeuilles maken die hun expertise demonstreren of voltooide projecten op elk gebied waarvoor ze vaardigheid hebben, en werkgevers kunnen op zoek gaan naar bekwame freelancers om hun baan te voltooien.

Dit is voor velen een aantrekkelijke optie in vergelijking met traditionele werkgelegenheid, aangezien het moeilijk is in te breken in bepaalde sectoren of vakgebieden. Het’Het is ook een manier voor werknemers om hun dagelijkse taken op zich te nemen en hun eigen bedrijf te runnen zonder het gevoel te hebben dat ze dat niet zijn’t wordt betaald wat ze’opnieuw waard.

Je vindt freelance werk voor:

 • Schrijven
 • webontwikkeling
 • Codering
 • Onderwijs
 • Schilderen of tekenen
 • Veel meer

De truc is natuurlijk dat online werken als freelancer ook alle verantwoordelijkheid voor succes of falen op je schouders legt. De freelance leven isn’t voor iedereen, maar het is een haalbare manier om online geld te verdienen op de lange termijn, en zelfs als een carrière, als het je lukt om een ​​platform en portfolio op te bouwen dat je consistent werk kan opleveren. Het’is voor velen een aantrekkelijke optie vanwege de flexibiliteit, vrijheid en aansprakelijkheid.

De bovengenoemde platforms hebben allemaal hun positieve en negatieve kanten, maar houd er rekening mee dat veel van hen kleine vergoedingen of verlagingen van uw winst vragen als kosten voor het gebruik van hun platform om contact te leggen met werkgevers. Naarmate je ervaring en geloofwaardigheid opdoet, is het’is waarschijnlijk dat u’U kunt voorkomen dat u deze platforms volledig gebruikt en vertrouwt op uw eigen verbindingen binnen uw branche. Dit kost echter tijd.

# 4 Leer Engels online


leer engels onlineDaar’is een hele online industrie voor mensen met de vaardigheden en de wens om Engels aan anderen te leren. Omdat Engels (naast opkomend Chinees) daar de belangrijkste handelstaal ter wereld is’is een groot aantal internationale mensen die beter willen leren lezen, schrijven en Engels spreken.

Het starten van je online Engelse onderwijscarrière is een stuk eenvoudiger dan je zou denken. Het spreekt voor zich dat je de taal vloeiend moet spreken en dit moet kunnen bewijzen bij het solliciteren naar een online lesopdracht.

U’Ik zal waarschijnlijk ook gecertificeerd moeten worden, tenminste als je een optreden wilt neerzetten bij een gerenommeerd Engels leerbedrijf in plaats van een schaduwrijkere locatie. Er zijn er een paar Engelse certificeringsprogramma’s je kunt nemen, het meest populaire wezen TEFL, TESL en TESOL, die staan ​​voor respectievelijk Engels leren als vreemde taal, een tweede taal en voor sprekers van andere talen.

Als je eenmaal gecertificeerd bent en je hebt een geweldige computer met een stabiele internetverbinding en een webcam, kun je solliciteren op onderwijsbanen. Er zijn tal van kwaliteitssites die mensen met Engelse vloeiendheid en vrijgezellen inhuren’s graden, zoals Leer weg of VIPKID.

Hoeveel kun je verdienen? Het hangt af van je ervaring en hoeveel je bereid bent om les te geven. Sommige online platforms houden van DaDa (die Engelse leraren inhuurt om Chinese studenten te instrueren) betalen tot $ 25 per uur, afhankelijk van je ervaringsniveau. Anderen betalen misschien minder, maar zorgen voor meer consistent werk.

Het mooie van online lesgeven in het Engels is dat je grotendeels de leiding hebt over je eigen schema en de vrijheid hebt om te reizen terwijl je werkt. Het’s zeker een stuk minder stressvol dan lesgeven in een echte klasomgeving! Afhankelijk van uw woonsituatie, het’Het is heel goed mogelijk om genoeg geld te verdienen om van te leven door online Engels les te geven, tenminste als je genoeg ervaring en geloofwaardigheid hebt met een site.

# 5 Doe betaalde enquêtes


doe betaalde onderzoekenAan de andere kant zijn er meer verdienende methoden die online zijn gebaseerd en die dat kunnen’Het wordt niet echt als enige inkomstenbron gebruikt. Maar het doen van betaalde enquêtes is een geweldige manier om wat geld te verdienen, vooral als u de activiteiten uitvoert’U zult worden betaald’d hoe dan ook zou doen op uw downtime.

In een notendop, bedrijven houden van Swagbucks, Toluna en OnePoll zijn alle organisaties die mensen inhuren om enquêtes in te vullen en andere taken uit te voeren, zoals video’s bekijken of bladeren met bepaalde apps, met het oog op het verzamelen van gegevens en marktanalyse.

Deze bedrijven nemen vervolgens de enquêtereacties of de kijkgewoonten van hun gebruikers en krijgen geld van reclamebureaus en marketingbedrijven.

Hoeveel kun je verdienen? Weinig. Al deze enquêtesites geven u bedrijfspunten of “sterren” of iets dergelijks, die vervolgens kunnen worden ingeleverd voor Amazon-cadeaubonnen of zelfs voor contant geld via een distributieplatform zoals PayPal. De meeste point-to-dollar-regelingen hebben een zeer hoge ratio; bijvoorbeeld 1000 van een platform’s punten kunnen oplopen tot ongeveer $ 10. Aangezien enquêtes soms meer dan een half uur in beslag nemen, betekent dit dat u mogelijk slechts $ 10 of minder per uur ontvangt wanneer u enquêtes invult via deze platforms.

Dit gezegd zijnde, het invullen van de enquêtes is een haalbare manier om extra inkomen te verdienen als u’verveeld en zou al enquêtes beantwoorden en anders uw wielen online laten draaien. Het’het is beter om wat geld te verdienen dan helemaal niets te verdienen, althans in onze ogen. Bovendien hebben veel van deze websites extra bonussen en andere prijzen waarvan u kunt profiteren als u ze consequent gebruikt.

De sleutel tot het verdienen van een goede hoeveelheid geld met enquête-websites is om voor de kortste, meest efficiënte enquêtes te gaan die u kunt vinden en zo veel mogelijk binnen een bepaalde tijd te voltooien – bijvoorbeeld een half uur. Doe dit een paar keer per week en je hebt genoeg geld om een ​​week extra te eten, zonder al te veel moeite te doen.

# 6 e-commerce – Verkoop spullen online


E-commerce ontwerpZoals we eerder al vermeldden bij bloggen en podcasting, kunt u e-commerce ook gebruiken als uw primaire online verdienmethode.

Feit is dat online markten dat wel zijn booming in termen van kansen en potentieel, vooral in vergelijking met fysieke markten (en vooral in het licht van COVID-19).

U kunt een e-commerce winkel runnen die zo ongeveer alles verkoopt, variërend van op maat gemaakte T-shirts tot uw oude modelcollectie tot aangepaste tekeningen als u enige artistieke vaardigheid hebt.

Je kan ook maken een top-of-the-line e-commerceplatform redelijk gemakkelijk door WordPress of anders gratis website-bouwers, veel van die komen met eCommerce-functionaliteit ingebouwd in hun ontwerpen. Ze kunnen ook plug-ins gebruiken die u helpen gebruikersverkeer en bezoekersgewoonten te analyseren, zodat u uw website beter kunt optimaliseren voor conversies (d.w.z. bezoekers die geld uitgeven).

Natuurlijk is de truc voor elk bedrijf waar u iets verkoopt, dat u iets nodig heeft om te kopen. Dat betekent dat u uw inhoud of producten zelf maakt of een zakelijke afspraak maakt met een fabrikant, waarbij u optreedt als een soort tussenpersoon of marketeer.

Verder, uw eCommerce-winkel heeft altijd wat aandacht en marketing nodig, zelfs als je het spul zelf maakt. Dat betekent betalen voor advertenties die verspreid zijn over het internet of door gebruik te maken van de bovengenoemde platforms zoals blogs en podcasts om uw eigen website te adverteren. als jij’Als je in welke hoedanigheid dan ook een soort online winkel maakt, zou je je online merk moeten versterken en je aanwezigheid hoe dan ook zo ver mogelijk moeten verspreiden..

Het’Het is ook een goed idee om u te concentreren op een enkele niche van producten, zoals tekeningen van mensen in een bepaalde stijl of iets dergelijks. Het internet is een groot vijver, en jij’het is waarschijnlijker dat u verdwaalt als u iets generieks verkoopt of iets dat iedereen ook gemakkelijk kan maken.

Daar’is een ander alternatief voor geld verdienen via e-commerce: het gebruik van een bestaand platform zoals Etsy, vooral als je artistieke of zelfgemaakte producten verkoopt. Er zijn tal van sieradenmakers, houtbewerkers, meubelmakers en kunstenaars die platforms zoals Etsy exclusief gebruiken als enige bron van inkomsten.

Dit kan een zeer haalbare optie zijn als je altijd al je eigen winkel wilde openen, maar niet’niet de wens of het inkomen hebben om een ​​fysieke locatie te beveiligen, of als u denkt dat u een betere kans heeft om uw waren te verkopen via de digitale markt van internet.

Aanbevolen eCom-platform en hosting: Shopify

Niet alleen het beste eCom-platform, maar ook het absolute beste eCom-host daarbuiten – we raden Shopify aan.

Het is snel, betrouwbaar en perfect ontworpen voor iedereen die een online winkel wil openen, ongeacht het soort goederen dat ze verkopen.

# 7 Leer een vak – Webdesign


leer webdesignWebdesign is een van de meest gevraagde transacties die u kunt leren, maar het is’is ook een van de moeilijkste om geld mee te verdienen, omdat het veld enigszins overspoeld wordt met nieuwe professionals.

Dat’s waarom veel webdesigners op zoek zijn naar freelanceplatforms zoals Upwork en er zelf uitspringen.

Webdesign leren als je dat niet doet’t weet al hoe het moet, het is nog steeds een goed idee, en zo’is een geweldige manier om online geld te verdienen.

Hoewel er tal van nieuwe webontwerpers zijn die allemaal reclame maken voor hun vaardigheden, is het dat wel’Het is net zo waar dat er elke dag tal van nieuwe klanten opduiken die getalenteerde webdesigners nodig hebben.

Door dit vak te leren, kunt u op zijn minst wat extra geld verdienen naast uw belangrijkste inkomstenbron of uiteindelijk zelfs overstappen naar een voltijdse webontwerper.

Op deze manier succesvol geld verdienen vereist veel van dezelfde vaardigheden en veel van dezelfde vastberadenheid als elke vorm van freelancer. U’Ik moet proactief contact opnemen met klanten en uiteindelijk een netwerk van vertrouwde klanten opbouwen, zodat er altijd consistent werk binnenkomt.

Je kunt ook veel van dezelfde methoden hierboven gebruiken om je vaardigheden te verspreiden of een portfolio te maken. Het is een goed idee om een ​​blog te maken waarin al uw vaardigheden op het gebied van webdesign worden gedemonstreerd, omdat het potentiële klanten een venster geeft op wat ze kunnen verwachten voor hun eigen project.

Verder kun je er als webdesigner geld mee verdienen voorraadafbeeldingen verkopen. Als je dat niet doet’Als u op dit moment geen klusjes voor een klant hebt, kunt u altijd voorraadgrafieken opstellen en deze verkopen aan eigenaren van kleine bedrijven of websites met beeldimago’s zoals Unsplash. Het mooie van stockafbeeldingen of andere sjablonen is dat ze altijd nodig zijn voor nieuwe websites en dat u ze keer op keer kunt doorverkopen. Ze don’Het is natuurlijk niet per se een grote winst voor elke verkoop, maar het’is nog steeds een goede bijverdienste.

# 8 Leer een vak – Webontwikkeling


leer webontwikkelingEvenzo kunt u leren een webontwikkelaar te zijn, wat een van de meest gevraagde transacties is die u tegenwoordig kunt vinden. U’In de meeste gevallen moet je lid worden van freelancingsplatforms, tenzij je op de een of andere manier een gezonde verzameling kant-en-klare klanten onder je riem hebt wanneer je stopt met je dagelijkse baan.

Dit geldt vooral als je’opnieuw webontwikkeling helemaal opnieuw leren of online lessen of college-cursussen moeten volgen om de nodige vaardigheden in je hoofd te krijgen. Hoe dan ook, u kunt behoorlijk wat geld online verdienen via webontwikkeling.

Het’er is overal vraag naar, omdat er voortdurend nieuwe websites opduiken. Beter nog, de vraag naar zeer bekwame en competente webontwikkelaars is veel groter dan je zou denken.

Herinner je je de overvloed die we noemden? Dat’bestaat voornamelijk uit goedkope webdesigners en ontwikkelaars. Dit resulteert vaak in onvoldoende werk, dus veel eigenaren van kleine bedrijven en zelfs grotere bureaus zijn bereid hogere prijzen te betalen voor geweldige resultaten.

Daartoe, wij’d raadt aan om je als webontwikkelaar ergens in te specialiseren, of het nu is’s een bepaald platform, een paar verschillende codeertalen of een bepaald type website. Je moet ook zeker een blog maken waarin je je vaardigheden in een portfolio laat zien, vooral omdat je vaardigheden natuurlijk kunnen worden getoond hoe de betreffende blog is gemaakt.

Het freelancen leven leiden als een webontwikkelaar of ontwerper komt zeker met zijn uitdagingen, ook al zijn er tal van voordelen (zoals de mogelijkheid om wakker te worden wanneer je maar wilt). U’Ik moet een constante discipline handhaven en in staat blijven om mijn taak te volhouden, zelfs als het werk moeilijk wordt.

Verder jij’Ik zal waarschijnlijk veel extra uren moeten maken “van de klok” om een ​​succesvolle klantenkring op te bouwen en genoeg te verwerven “straat cred” dat u uiteindelijk terugkerende klanten krijgt in plaats van de eerder genoemde freelancingsplatforms te moeten gebruiken.

Al met al is het online mogelijk om geld te verdienen voor het zijn van een webontwikkelaar of -ontwerper, en waarschijnlijk behoorlijk winstgevend, als je het werk doet en de vaardigheden hebt om succes te laten plaatsvinden. Deze beroepen leren nu is een geweldig idee, aangezien deze vaardigheden na verloop van tijd waarschijnlijk waardevoller zullen worden.

# 9 Affiliate marketing


Amazon-partnerprogrammaWe bespraken eerder hoe u affiliate marketing kunt gebruiken via uw blog of podcast om geld te verdienen. Laat’s duik nu dieper in deze methode om geld te verdienen.

In een notendop betekent affiliate marketing dat u adverteert of anderszins een product van een verkoper bespreekt op uw webplatform of blog en een link naar dat product geeft.

Als een bezoeker op een link naar dat product klikt / een verkoop doet, je krijgt een heel klein deel van de winst. Pay-per-click-advertenties zijn varianten van affiliate marketing, aangezien u geld verdient op basis van het aantal bezoekers dat u doorverwijst naar de website van de adverteerder.

Partnerprogramma’s zijn overeenkomsten tussen grotere marktplaatsen zoals Amazon, waar ze u betalen om mensen naar hun producten te sturen. Deelnemen aan deze programma’s is vrij eenvoudig en doet dat niet’Het kost niet veel moeite, maar het is wat moeilijker om consistent geld te verdienen via partnerprogramma’s.

Om te beginnen zijn klanten heel zich bewust van hoe ondergedompeld het internet tegenwoordig is met weinig inspanning “beoordelingen” van producten die alleen zijn ontworpen om klikken te genereren. Het’is een veel betere gok om geduldig te zijn en alleen producten of diensten op uw site te adverteren of te beoordelen die de moeite waard zijn… en zijn degenen waarvan je denkt dat ze nuttig zijn.

Verder jij’Ik moet wat marketingonderzoek doen en fzoek uit naar welke producten of industrieën er momenteel veel vraag is. Het heeft geen zin om een ​​blog over zomerapparatuur in de achtertuin op te stellen wanneer dat het geval is’s herfst en zal binnenkort winter zijn.

U’Ik moet ook constant nieuwe affiliate-links bedenken om aan uw adverteerder of marketingwebsite te koppelen. Nieuwe producten komen altijd uit en als u ervoor zorgt dat uw blog voldoende nieuwe inhoud bevat om ervoor te zorgen dat mensen klikken en aanbevolen producten bekijken, betekent dit voor u’Ik moet geld uitgeven om geld te verdienen door copywriters of mediamanagers in te huren of anderszins zelf de inhoud te verzinnen.

Al met al’het is onwaarschijnlijk dat u’Ik kan van affiliate marketing uw enige bron van inkomsten maken, tenzij u een overvloed aan blogs heeft die allemaal zijn gewijd aan dit inkomenstype. U kunt affiliate marketing echter gebruiken in combinatie met uw blog, e-commerce winkel of podcast om luisteraars, lezers en klanten binnen te halen via dezelfde hoofdinhoudskanalen. Dit ‘multi-stream inkomen’-model is zeer succesvol voor diegenen die online goed geld willen verdienen.

# 10 Word een Social Media Manager


word een social media managerTen slotte kunt u online geld verdienen als u uw kennis van sociale media en verkopen die vaardigheid voor degenen die dat niet zijn’niet zo bedreven in het omgaan met hun online aanwezigheid of platforms.

Tegenwoordig is sociale media een van de beste drijfveren voor klantconversie en het behouden van succesvolle online reputaties. Als gevolg hiervan is het beheren van sociale media een veelgevraagde vaardigheid. Dit niet’Het betekent niet alleen dat je moet weten hoe je je eigen Facebook-pagina moet werken.

Je moet een aanzienlijke kennis van marketing en public relations hebben – een diploma op deze gebieden helpt zeker bij het zoeken naar een van deze functies.

U’Ik moet ook weten hoe ik met meerdere sociale media-accounts tegelijk moet jongleren en marketing- of PR-campagnes moet bedenken.

Maar het’is echt een weg naar goed geld als je weet wat je weet’doen en als je het leuk vindt om al zaken met sociale media te doen. Sociale media zijn inderdaad een fascinerend onderwerp wanneer bekeken door de lens van de menselijke psychologie.

Meest succesvolle social media managers kies een paar platforms om je in te specialiseren en adverteren hun vaardigheden via een portfolio zoals bij de meeste andere soorten freelancers. Maar freelance beheer van sociale media is dat niet’t je enige weg naar succes. Je kunt dit ook vinden als een “traditionele baan” als u over de kwalificaties en de vereiste universitaire opleiding beschikt (meestal in communicatie, marketing of iets dergelijks).

Dit is een effectieve manier om online geld te verdienen, omdat uw werk bijna volledig binnen het internet plaatsvindt. U’Ik heb waarschijnlijk een zeer flexibel werkschema, of je nu freelance of traditioneel gaat, en jij’Ik voer het grootste deel van uw werk uit vanuit het comfort van uw computerstoel. Al met al is het een methode om geld te verdienen die waarschijnlijk nog veel vaker voorkomt en veelgevraagd wordt, aangezien bedrijven online blijven overstappen en meer van hun klanten ontvangen van digitale kanalen.

5 tips om online geld te verdienen


Alle bovenstaande strategieën zijn geweldige ideeën, ongeacht je ervaringsniveau, hoewel mensen met enige ervaring natuurlijk een beetje een voorsprong hebben. Hoe dan ook, hier is een handvol tips die u kunt gebruiken terwijl u online geld probeert te verdienen.

 • Werk door meerdere inkomstenstromen. We hebben dit eerder besproken, toen we het hadden over geld verdienen door middel van enquêtes, maar het is waar dat het onwaarschijnlijk is dat je niet genoeg geld verdient om te overleven via één enkele methode hierboven. Dit blijft waar, zelfs nadat je er een tijdje mee bezig bent geweest. De truc om te maken consequent geld online is door meerdere inkomstenstromen tegelijkertijd na te streven, waarbij u van elk een klein beetje krijgt. Het kan allemaal meer opleveren dan je had verwacht.
 • Je moet altijd je volgende kans nastreven. Het valt niet te ontkennen dat online werk een “gig” -economie is – dat wil zeggen, er is altijd een andere baan waar je naar op zoek moet zijn en een andere kans om wat kras te verdienen die je moet opsluiten. Het komt zelden voor dat je zoveel geld kunt verdienen met een enkele baan of met een enkele blog of podcast dat je op je lauweren kunt rusten. Als je het niet erg vindt om vijf dagen per week (of meer) te werken en te werken, kan online werken inderdaad behoorlijk lucratief zijn.
 • Houd al uw profielen en accounts met elkaar verbonden. Dit betekent niet dat u hetzelfde wachtwoord gebruikt voor al uw accounts of websites (in feite moet u altijd het tegenovergestelde doen!). Maar het betekent wel dat u elke gelegenheid moet aangrijpen om uw verschillende online inspanningen met elkaar te verbinden. Uw sociale media-profielen moeten bijvoorbeeld allemaal links naar elkaar hebben op hun hoofdpagina. Maar u moet ook links opnemen naar uw blog, podcast, e-commerce winkel of een andere online pagina waarop u uw naam zet. Als mensen het leuk vinden wat u op één plek doet, is de kans groot dat ze uw andere sites bezoeken en u misschien zelfs zaken doen.
 • Blijf professioneel. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is internet niet uitwisbaar. Behandel alles wat je typt alsof het met inkt is geschreven, want reputatie kan je lang volgen. We raden u ten zeerste aan om ten koste van alles een professionele houding aan te houden bij elke winstgevende onderneming die u besluit te volgen. Het is gemakkelijker om terugkerende klanten te krijgen, banen te krijgen van referenties en een nieuwe podcast of entertainmentonderneming te starten als uw reputatie professioneel, vriendelijk en respectabel is. 
 • Leer altijd nieuwe vaardigheden. Het internet is een veel kneedbaardere en diversere werkplek dan de echte wereld vanwege de overvloed aan inhoud en het pure innovatieniveau dat de evolutie drijft. Je moet altijd nieuwe vaardigheden leren en deze gebruiken om geld te verdienen en je online succes te vergroten. Leer niet alleen coderen; leer altijd hoe u in nieuwe talen moet coderen en blijf op de hoogte van nieuwe coderingsontwikkelingen. 

FAQs


Betaal je belastingen bij het werken online of freelancen?

belasting betalen als freelancerJa! Veel online werknemers of freelancers raken in de war wanneer ze beginnen met het verdienen van geld voornamelijk via internet omdat hun belastingen dat niet zijn’ze worden niet automatisch van hun salaris afgetrokken, zoals ze normaal zouden zijn.

Maar alleen omdat uw werkgever dat niet doet’Uw belastingen niet automatisch opnemen doet dat niet’dat bedoel je niet’aan het einde van het jaar niet aan de overheid verschuldigd.

In plaats daarvan moet al het geld dat u online verdient, hetzij via een onafhankelijke onderneming of via freelance werk, worden gemeld aan de IRS en moet een passend belastingbedrag worden afgetrokken.

De eenvoudigste manier om dit te doen is door simpelweg wacht tot het einde van het jaar en dien uw belastingen in. U’Ik rapporteer uw totale inkomen, en de IRS zal u in februari citeren wat u hen verschuldigd bent. Dit is echter waarschijnlijk een behoorlijk aanzienlijk bedrag.

U’Ik moet het hele jaar door geld sparen en ver onder je stand leven, tenminste het eerste jaar dat je doneert’t weet precies hoeveel u’Ik word belast. Dit kan voor velen lastig zijn, vooral omdat de meeste mensen gewend zijn toegang te hebben tot al het geld op hun bankrekening omdat belastingen op de meeste plaatsen van werkgelegenheid automatisch worden geheven.

Of u kunt driemaandelijkse belastingen betalen, waarmee u alles wat u in een bepaald kwartaal hebt verdiend (bijvoorbeeld van januari tot maart) bij elkaar optelt en de IRS om de paar maanden betaalt. Uiteindelijk betaal je in totaal hetzelfde bedrag, maar elke betaling is een kleinere hap van je bankrekening en zo’is een beetje gemakkelijker te hanteren.

Wij’d raad aan dit te doen als u het aankunt. In feite, zelfs als u de IRS betaalt de mis bedrag, jij’Ik betaal waarschijnlijk nog steeds minder omdat je hebt gewonnen’niet geraakt worden met een “late betaling” vergoeding aan het einde van het belastingjaar.

U kunt een werkblad vinden om te leren hoe u uw driemaandelijkse belastingen kunt berekenen en hoe u rechtstreeks betalingen kunt doen de IRS via directe storting via hun website.

Wat zijn de meest succesvolle online bedrijven?

Er zijn een paar belangrijke online bedrijfsmodellen die u kunt proberen na te streven als u uw geldsucces wilt maximaliseren.

De eerste hiervan is ongetwijfeld de basis blog bedrijfsmodel, of zelfs het blognetwerkmodel. Kortom, het runnen van een online bedrijf waar u meerdere blogs met inhoud laat stromen, kan u alleen al een aanzienlijk maandelijks inkomen opleveren in de winst van partners.

Dit betekent dat je tonnen inhoud moet schrijven of copywriters moet inhuren om voor je te schrijven, maar het kan tot serieus succes leiden als je de juiste marketingniche vindt en uiteindelijk veel klikken genereert.

Het ding over blognetwerken is dat je ze gemakkelijk met elkaar kunt verbinden, waardoor het verkeer in een zelfvoorzienende cyclus door je websites wordt geleid.

Je kunt ook geld verdienen via blogs met marketing- of promotiecampagnes, of werk samen met andere bloggers en bedrijfsorganisaties. Blogs runnen als bedrijf wordt steeds meer een mainstream carrière-idee. Bijna iedereen kan erin springen en succes vinden, daarom is het’is een van de meest populaire opties die er zijn.

Maar u kunt ook een online bedrijf runnen door digitale producten te verkopen. Wij’opnieuw praten e-books, liedjes, WordPress-plug-ins, thema’s, kunst en meer. Mensen doen echt veel moeite om de beste online ruimtes te maken die ze kunnen, en als je inhoud voor die ruimtes kunt bieden, kun je een behoorlijke winst maken.

Toegegeven, dit is niet bepaald een passief inkomen, omdat u het werk moet doen om alle hierboven beschreven producten te maken. Maar het is een geweldige potentiële carrière en online bedrijf als je in de eerste plaats wilt creëren.

Ten slotte is het een goed idee om je eigen freelancebedrijf te runnen, met schrijven of een andere vaardigheid zoals coderen of webdesign. Dit is het beste online bedrijf dat u kunt kiezen als u een onafhankelijke geest heeft en verantwoordelijkheid wilt nemen voor al uw succes.

We hebben iets eerder op het idee ingegaan, maar het kan mogelijk geweldige beloningen opleveren als je er de tijd voor neemt en de vaardigheden hebt om een ​​back-up van je portfolio te maken.

Hoe vind ik bewezen online bedrijfsmodellen?

Kortom, u ontdekt goede modellen door te Googelen, wat u ook bent’denken na over het starten en kijken naar de beste resultaten.

De zoekalgoritmen van Google filteren automatisch de meest succesvolle websites naar de top. Uiteraard werken de websites waarop u het eerst klikt door goede online bedrijfsmodellen. Doe een beetje economisch speurwerk en kijk wat de topsites doen, en bedenk hoe ze het zouden kunnen doen.

U kunt ook doorgaan met het lezen van handleidingen zoals deze, waarin verschillende online bedrijfsmodellen en verdienende ideeën worden uiteengezet. Maar vaker wel dan niet, uitzoeken welke online bedrijfsmodellen u moet emuleren, is net zo eenvoudig als nadenken over wat voor u werkt en welke websites u tijd doorbrengen met.

Heb je bijvoorbeeld ooit een portfolio gezien voor een freelance webontwikkelaar die je echt leuk vond? Bekijk hun prijsmodel of stuur ze zelfs een e-mail met vragen over een bedrijfsvoorstel. U kunt nemen waarmee ze reageren en nadenken over hoe dat bedrijfsmodel voor hen zou kunnen vertalen naar succes.

Welk online bedrijf moet u beginnen zonder geld om te investeren?

Daar’Er zijn verschillende online bedrijven die u kunt starten zonder enig geld om te investeren:

 • Freelance schrijven is een eenvoudig voorbeeld; alles wat je nodig hebt is een Engelse opleiding en basis schrijfvaardigheid. Je kunt je aansluiten bij een platform als Upwork en daar solliciteren naar schrijfopdrachten. Of u kunt sites zoals Textbroker gebruiken werkelijk vrij in die zin dat ze don’dat hoeft niet “bod” voor banen.
 • Je kunt ook een worden webdesigner en start uw eigen bedrijf in een vergelijkbaar formaat, gebruikmakend van freelance platforms om banen te krijgen. Technisch gezien moet je eerst wat geld uitgeven om een ​​opleiding in webontwikkeling of ontwerp te krijgen.
 • Word een artiest via Etsy of een ander platform. Als je artistiek vermogen hebt, heeft het gewonnen’Het kost je een dubbeltje om die vaardigheid te benutten en je waren via het internet te verkopen.
 • Een blogbedrijf maken om te beginnen kan theoretisch worden gedaan zonder geld uit te geven, hoewel jij’Ik moet hoog en laag zoeken naar een geweldig webhostingplatform met een gratis pakket zonder enige zwakheden of voorwaarden. De kans is groot dat jij’Ik zal uiteindelijk wat geld moeten uitgeven om je opslag- of website-bouwmogelijkheden te upgraden, maar jij kan beginnen zonder een dollar op uw naam.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map