Crucial Web Hosting Review

Gazduire web importantaCrucial este o companie de găzduire web care a fost fondată în 2003. Misiunea acestei companii a fost întotdeauna de a facilita companiilor mici din Australia să găsească succes online.


În cei 16 ani de existență, Crucial a crescut până la punctul în care are peste 7.000 de VPS pe care le gestionează și le implementează.

Zilnic, rețeaua lor gestionează peste 8,8 TB de date. Crucial are continuitate în Australia.

Sunt cunoscuți pentru faptul că sunt inovatori și persistenți. În prezent, acestea sunt conectarea la web a peste 50.000 de companii din Australia. În prezent au peste 6.000 de clienți fericiți.

Pentru ceea ce și-au propus să facă, și anume ajutorarea întreprinderilor mici din Australia să aibă o prezență pe internet, Crucial a făcut o muncă lăudabilă. Sunt o gazdă decentă.

Cu toate acestea, când le comparați cu ceea ce este disponibil pe scena mondială, vedeți că viteza, serverele și funcțiile lor sunt doar medii. Ei nu’Nu fac nimic greșit, dar ceea ce am observat este că acolo’nu este nimic special care să-i facă să iasă în evidență în comparație cu celelalte servicii de găzduire ale fabricii.

De fapt, pentru prețul pe care l-ați plăti cu Crucial, puteți obține un serviciu de calitate superioară de la gazdele web extrem.

In timp ce Taxe cruciale 19,99 USD pentru găzduirea comună comună, puteți obține planuri similare pentru 3,99 USD de la SiteGround sau chiar 0,80 USD / lună din Hostinger.

Crucial vă va percepe, de asemenea, pentru migrațiile site-ului, SSL (care este un produs gratuit) și a scăpat de suportul pentru chat live 24/7, care este standard pentru majoritatea gazdelor web moderne.

Ne place foarte mult faptul că Crucial este o companie australiană. ����

O companie responsabilă cu mediul

ecologicCrucial își creează un nume pentru sine serviciu de gazduire ecologic. Angajamentul lor de a ajuta mediul înconjurător este văzut prin oferirea de servicii neutre de carbon. În plus, plantează câte un copac pentru fiecare client nou care se înscrie la serviciul de găzduire. Este un câștig câștig pentru toți cei implicați.

În fiecare an, selectează anumite cauze la care contribuie în Australia sau în alte părți ale lumii. Pentru anul calendaristic 2013/2014, Crucial a putut compensa întregul an de emisii de carbon.

Acum că aveți o imagine de ansamblu de bază despre ce este această companie și despre ce este vorba, permiteți-vă’îți ocupă puțin timp și te aflu în ceea ce oferă această companie și pentru care serviciile lor ar putea fi potrivite.

Prețuri cruciale explicate

Am fost surprinși de ceea ce am văzut când am analizat prețurile Crucial. Nu ne așteptam să fie la fel de ieftine ca unele dintre celelalte nume mari din afacere. Cu toate acestea, am fost surprinși de cât de mult solicitau servicii pe care australienii le pot găsi pentru o fracțiune din preț, mergând cu alte companii de găzduire de renume.

Gazduire comună de bază

Crucial oferă gazduirea sa de bază pentru 19,90 USD lunar. Puteți economisi 16% cu un abonament anual, care ajunge să fie 199 $.

Atunci când descrie pachetul de găzduire web pe care îl oferă, Crucial pune accent pe serviciul 24x7x365. Ei văd acest pachet ca o modalitate de a ajuta întreprinderile cu sediul în Australia să își aibă prezența pe Internet. Unele dintre caracteristicile din acest punct de preț includ:

 • Suport non-stop. Acest lucru este conceput pentru a le oferi clienților liniște sufletească și pentru a ajuta atunci când au nevoie.
 • 50 GB stocare. Oferă spațiu de stocare rapid și sigur pentru site-ul dvs. și pentru e-mailul dvs..
 • Conturi de e-mail și transferuri nelimitate. În acest punct de preț, oferă e-mailuri nelimitate și posibilitatea de a transfera o cantitate nelimitată de date.

Gazduire performanta

Planul de gazduire performanta este prezentat ca o modalitate pentru a vă îmbunătăți viteza și performanța site-ului dvs. Acest plan este conceput pentru a servi ca punct între găzduirea partajată și Planuri VPS.

Caracteristica sa principală de vânzare este alocarea îmbunătățită a resurselor. Deci, în teorie, acest plan ar trebui să facă posibilă gestionarea site-ului dvs. de mai mulți vizitatori. Este dotat cu un panou de control complet, precum și suport 24 de ore. Un centru de date din Sydney găzduiește datele dvs. stocate.

 • Similar cu planul de bază, acest plan include 50 GB stocare.
 • Funcția de îmbunătățire a vitezei vă oferă acces la 4 GB RAM, o creștere de 400 la sută a limitelor procesorului, 40 de procese CPU, precum și 6 MB pe secundă Disk I / O.
 • Similar planului de bază, Performance Gazduirea oferă e-mailuri nelimitate și transfer nelimitat de date prin e-mail.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduire revânzători vă face posibilă creați conturi și gestionați conturi pentru 50 sau mai mulți clienți. Este conceput pentru a vă oferi controlul. Prețurile variază de la 39,90 USD la 89,90 USD. Este livrat cu multe dintre funcțiile pe care v-ați aștepta de la găzduirea revânzătorilor, inclusiv:

 • Mai multe opțiuni de stocare
 • Transfer de date nelimitat
 • 99,9 la sută garanție uptime
 • Centrul de date din Sydney
 • 24 de ore pe zi, asistență australiană
 • Gazduire verde

Gazduire VPS

Gazduirea VPS este o parte centrală a Crucial’s afaceri. De la începutul companiei, au implementat mai mult de 7.000 de planuri VPS, începând cu 10 USD pe lună și ajungând până la 2.100 USD pe lună.

Crucial a creat trei produse personalizate VPS cu scopul de a le face mai accesibile pentru diferite afaceri. Acestea includ:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • VPS gestionat de cPanel

Unele dintre caracteristicile lor includ:

 • La fel ca serviciile despre care am discutat deja, VPS-ul lor este servit pe un server australian și folosește o facilitate de înaltă performanță deținută de APDC
 • Oferă 24 de ore pe zi șapte zile pe săptămână
 • Acestea vin cu o garanție de uptime de 99 la sută

VZ Blaze Business SSD

Crucial oferă clienților VPS Blaze Cloud. Acest lucru vine cu toate Stocare SSD aceasta a fost anterior doar o opțiune cu un server dedicat.

Blaze VPS se implementează instantaneu și este proiectat pentru a fi scalabil pentru a răspunde nevoilor crescânde ale unei afaceri. Planurile încep de la 164,95 USD pe lună și ajung până la 579,95 USD pe lună.

 • Planurile variază de la o opțiune de 2 GB RAM până la o opțiune de 12 GB RAM
 • Planul cu cel mai mic nivel oferă două nuclee de procesor, iar cel mai înalt nivel oferă șase
 • Planurile încep cu stocare SSD de 50 GB și completează stocarea SSD de 100 GB
 • Toate planurile vă permit să încărcați sau să descărcați 500 GB pe lună
 • Toate planurile oferă 100 MBIT

Vazul Blaze este susținut de aceeași garanție de 99,9 la sută uptime pe care Crucial o oferă cu celelalte planuri ale acestora. Alte caracteristici includ:

 • Disponibilitate IPv6
 • Infrastructura cloud fără un singur punct de eșec
 • Failover automat

Aplicația “Mobil crucial” este conceput pentru a oferi utilizatorilor un control mai mare asupra VPS-urilor din cloud. Utilizatorii pot alege dintre 25 de sisteme de operare plus. Aplicația vine cu suport și suplimente. Scopul este de a facilita gestionarea unui server de afaceri mici.

Clienții au opțiunea de a crea propriile lor VPS unice pentru a răspunde nevoilor lor. Ei pot selecta cantitatea de memorie RAM pe care o doresc, câte nuclee de computer, câte gigabyte de stocare SSD au nevoie, precum și sistemul de operare pe care doresc să îl folosească. Prețul serviciului va fluctua în funcție de caracteristicile selectate.

cPanel VPS

Acest plan este destinat persoanelor care doresc un VPS, dar se bucură de simplitatea utilizării cPanel. Crucial are o echipă de experți care înțeleg cum să folosească cPanel pentru a echilibra configurația, precum și performanța VPS pentru a funcționa bine cu majoritatea site-urilor..

VPS-urile cPanel pot fi utilizate pentru găzduire web sau pentru găzduirea revânzătorilor. Un dezavantaj al acestui plan este că suportul tehnic este limitat. Așadar, utilizatorul trebuie să aibă cunoștințe tehnice anterioare atunci când selectează acest plan.

Aceste planuri încep de la 109 dolari pe lună cu opțiunea de a plăti 2.135 dolari pentru un plan de doi ani. Acest plan are o serie de caracteristici, inclusiv:

 • 99 la sută garanție uptime
 • Protecție DDoS
 • Cameră pentru a crește
 • Gazduire verde

Găzduirea crucială este ușor de utilizat?

Crucial are un mix frumos de soluții de găzduire web. Au o varietate de pachete server. Ceva care ne-a părut surprinzător a fost faptul că oferă doar un singur pachet de hostinguri all-inclusive.

Pachetul de gazduire partajat oferă funcții și resurse excelente. Ar putea fi o opțiune bună pentru cineva care caută un server cu sediul în Australia.

Dezavantajul acestei configurații este însă că, având în vedere că au un singur pachet de hosting comun, nu aveți de ales cu funcțiile pe care le primiți dacă utilizați Crucial. De exemplu, ce se întâmplă dacă nu aveți nevoie de 50 GB stocare?

Ce se întâmplă dacă nu aveți nevoie de e-mailuri nelimitate sau de transfer nelimitat de date? Nu există o opțiune simplă pentru găzduirea unui site web de bază. Acest lucru înseamnă că veți ajunge să plătiți pentru funcții și resurse suplimentare pe care nu le veți folosi.

De asemenea, ea’Este clar că se adresează începătorilor și celor care abia încep o mică afacere în Australia. Asta este grozav. Dar ei nu’nu am instrumente prietenoase pentru începători. Ne-ar plăcea să vedem un constructor de site-uri drag-and-drop și alte instrumente concepute pentru a ajuta pe cineva care’noutățile în designul web își îmbunătățesc site-ul și funcționează rapid.

Caracteristici suplimentare și costul acestora

Mai jos sunt câteva alte domenii despre care cred că oamenii ar trebui să fie conștienți atunci când se uită la potențialul înscriere cu Crucial.

Prețuri de înregistrare a numelor de domeniu

Crucial permite transferul numelor de domenii australiene la serviciul lor gratuit. Numele domeniului de transfer va trebui să fie reînregistrat odată cu înregistrarea existentă pentru reînnoire.

Înregistrarea numelor de domeniu variază în preț de la 20,90 USD pentru doi ani pentru domeniile .com.au și 89,90 USD pentru doi ani pentru domeniile.mobi.

Certificate SSL

certificate sslCei care au un magazin online va fi probabil interesat să cumpere certificate SSL. Certificatele SSL oferă clienților un plus de liniște sufletească.

Crucial vinde o serie de certificate SSL. SSL-ul lor Rapid oferă protecție la nivel de intrare și este vândut pentru 99 USD pe an. SSL Wildcard, proiectat pentru mai multe subdomenii, se vinde cu 549 USD pe an.

Când te uiți la Crucial’planurile de prețuri și serviciile pe care le oferă în mod obiectiv, acesta’este clar să vedem că sunt o gazdă decentă, care are o varietate de produse pentru a oferi clienților lor.

Cu toate acestea, o comparație simplă a ceea ce oferă cu alte gazde web, cum ar fi InMotion, SiteGround sau HostGator, arată că, în cele mai multe cazuri, aceste companii de găzduire respectate oferă un serviciu de calitate superioară, asistență pentru clienți mai bună, mai multe funcții și un preț mai competitiv..

Nu spunem că Crucial este rău. Au un loc în Australia’s piață. Pentru întreprinderile care doresc să aibă o abordare internațională și care doresc să beneficieze de o gamă mai largă de servicii, Crucial poate să nu fie cel mai bun pariu.

Suport și experiență pentru clienți

relații CliențiCrucial a fost transparent în ceea ce privește piața lor țintă. Sunt caută să vizeze întreprinderile mici din Australia.

Prețurile și planurile pe care le oferă reflectă acest lucru. Există câteva lucruri pe care clienții ar trebui să le ia în considerare înainte de a decide dacă Crucial este sau nu opțiunea potrivită pentru ei.

Oferte cruciale, la fel ca multe alte gazde web “găzduire nelimitată.” Acest lucru sună frumos, dar realitatea este că hostingul nelimitat nu există.

Cu Crucial, experiența dvs. de găzduire este nelimitată atâta timp cât nu ați depășit resursele procesorului alocate pentru contul dvs. Crucial nu are un ghid clar despre momentul sau modul în care vor suspenda un cont.

Cu toate acestea, Termenii și condițiile lor afirmă că, la discreția lor, pot rezilia serviciul client în întregime sau parțial și o fac fără notificare prealabilă. Unul dintre motivele pe care le oferă pentru a lua această decizie este consumul excesiv de capacitate de rețea, cicluri CPU sau I / O de disc.

A sustine
 • Email & Live Chat, asistență tehnică: 24 pe 7, 365 de zile pe an
 • Vânzări și facturare: între 9:00 și 5 pm în săptămânile lucrătoare (AEST)
 • Telefon: 9:00 – 17:00 zile lucrătoare (AEST): 1300 884 839 sau +61 2 8202 9999
 • Mail: Crucial Cloud Hosting, P.O. Caseta 1, Surry Hills 2010

Crucial s-a străduit să îmbunătățească suportul și serviciul oferit clienților. Cu câțiva ani în urmă, au existat câteva îngrijorări cu privire la orele în care a lucrat asistența pentru clienți.

Acum, pentru majoritatea planurilor, oferă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Când trimiteți un bilet, este posibil să primiți un răspuns în termen de 15 minute. Tehnicienii cruciali au reputația de a lucra cu clienții lor până la rezolvarea oricărei probleme a clientului.

S-au dovedit a fi flexibili. Dacă aveți nevoie de ceva schimbat pe serverul dvs. sau instalat și luați legătura cu ei, ei vor face tot ce trebuie pentru a face acest lucru.

Ei răspund rapid atunci când există probleme tehnice și oferă ajutor cu probleme de facturare. Sunt flexibili cu clienții și, de obicei, sunt dispuși să ofere asistență celor care au nevoie de câteva zile în plus pentru a plăti o factură restantă.

asistență crucială pentru clienți

Când vorbești cu clienții care lucrează cu Crucial încă de la început, ei comentează deseori compania’fiabilitatea. Nu este neobișnuit să auzi oamenii spunând că, dacă nu ar fi fost pentru încrederea lor, ar fi părăsit Crucial pentru o opțiune mai puțin costisitoare. Când găzduiești cu cineva, trebuie să ai încredere în ei.

O plângere pe care oamenii o au despre serviciul lor pentru clienți este că serviciul de telefonie este disponibil numai de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00. Din păcate, problemele cu site-ul dvs. web nu sunt limitate la aceste zile sau ore. În plus, numărul 130-088-4839 se închide la 16:00 în ultima vineri a lunii.

Experienta clientului

În ultimii doi ani, clienții au observat o reducere a serviciilor oferite de Crucial. Mulți leagă această modificare a serviciului la achiziția Crucial de Digital Pacific. Sub noul proprietar, lucruri precum funcția de chat live și o asistență de 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, au fost eliminate. De asemenea, clienții au înregistrat timpi crescători.

Nivelul serviciului pe care îl primiți de la echipa de asistență tehnică Crucial va depinde de ziua în care sunati și de cine răspunde. Se pare că angajează frecvent suport tehnic nou. Dacă primiți pe cineva cu mai puțină experiență sau pe cineva care nu vă citește cu atenție biletul, este posibil să nu primiți asistența de care aveți nevoie.

Crucial este activ pe social media. Aceștia răspund rapid la orice mesaj care este trimis pe pagina lor de Facebook și postează în permanență informații pentru a-și educa utilizatorii despre găzduirea web în ansamblu sau despre serviciile pe care le oferă..

În ultimii ani, Crucial a eliminat unele dintre produsele lor vechi. Totuși, sprijină clienții care au achiziționat aceste produse în trecut. Aceasta înseamnă că mulți clienți care se bucură de produsele pe care le-au avut de ani de zile nu sunt obligați până nu sunt pregătiți să facă această schimbare.

100% procent de garanție înapoi

Crucial este încrezător că hardware-ul și asistența lor pentru clienți vor performa în conformitate cu așteptările clienților lor. Cu toate acestea, dacă clienții doresc să își anuleze serviciul în primele 10-30 de zile, pot face acest lucru și obțineți o rambursare completă din prețul pe care l-au plătit pentru serviciul lor. Ei promit că nu există nici o hârtie și nici capturi.

 • Planurile de găzduire partajate, inclusiv găzduirea revânzătorilor și găzduirea web, au o garanție de înapoiere de 30 de zile
 • Planuri de găzduire VPS au o garanție de 10 zile înapoi

Această garanție de returnare de 100 la sută nu este destinată certificatelor SSL, înregistrărilor de nume de domeniu sau migrărilor site-ului. De asemenea, nu se aplică niciunui upgrade. Se aplică numai produsului de bază.

Considerații tehnice

Crucial își găzduiește datele într-o instalație APD de înaltă performanță situată în Sydney, Australia. Deoarece nu stochează date în larg, datele lor sunt protejate de legile privind confidențialitatea Australiei.

Ei au tehnicieni pe personal 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și 365 de zile pe an. Acești angajați monitorizează infrastructura și mențin lucrurile funcționale. Crucial are propria sa rețea complet independentă. Au o infrastructură privată. Ei chiar invită oaspeții să le viziteze.

Gânduri finale – gazdă decentă, dar prea costisitoare

Din 2003, Crucial s-a străduit să construiască un brand puternic, cu scopul de a oferi soluții fiabile de găzduire clienților lor. Au scopul simplu de a face pe toată lumea să aibă succes online, făcând găzduirea web ușoară și de încredere. În unele moduri, puteți spune că au reușit acest obiectiv. Aceștia oferă în mod constant noi tehnologii pentru a simplifica clienții să aibă o experiență online.

Când le comparați cu ceea ce este disponibil în Australia, spunem că Crucial oferă performanțe deosebite, configurare ușoară și suport bun. Cu toate acestea, dacă le comparați cu celelalte opțiuni de găzduire disponibile în întreaga lume, inclusiv companii precum SiteGround, care oferă servicii stelare pentru întreprinderile din Australia, veți observa o serie de diferențe chiar în frâu. Primul lucru pe care îl veți vedea este acela Crucial este cu până la 75 la sută mai scump decât alte companii de hosting.

Crucial se mândrește cu faptul că este o companie australiană pentru australieni. Și este minunat. Dezavantajul acestui lucru este că ei nu au centre de date globale. Au doar unul în Sydney.

Crucial oferă o serie de planuri de găzduire, dar ceea ce nu vedem este un plan de găzduire axat pe WordPress. Aceasta este o problemă, deoarece mai mult de un sfert din Internet rulează pe WordPress. Este probabil ca persoanele care construiesc un nou site să folosească și WordPress.

Ar trebui să fie lăudat crucial pentru eforturile pe care le depun pentru a reduce impactul lor asupra mediului. Este un exemplu pe care alte companii de găzduire ar putea dori să-l urmeze.

Crucial este o gazdă decentă. Serviciile pe care le oferă sunt medii. La același preț, veți putea găsi o gazdă precum SiteGround care va oferi mai multe caracteristici, un serviciu mai bun pentru clienți și o calitate mai mare a serviciului pentru un preț mai ieftin..

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector